Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה. בכונן C יש לי 38 ג'יגה וכאשר אני עושה מקש ימני על הכונן - מאפיינים רשום ש 36 ג'יגה בשימוש. כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל מוסתרים) רשום 30 ג'יגה בשימוש. כלומר 6 ג'יגה נעלמו או משהו בסגנון. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום אני יצרתי חשבון חדש ואני רוצה למחוק את השני איך אני מוחק זה וינדוס אקס פי בעיברית פרו
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היה לי וירוס על המחשב שמחק לי את התהליך WINLOGON.EXE אז החלטתי לפרמט את המחשב הכנסתי את הדיסק של XP והופיע הודאה שהיא אפשר להתקין כיוון שאין דרייברים לכונן הקשיח האם יש משהו שפיספסתי?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי אנשים.. תמיד התקנתי 7, על XP ללא בעיה. עכשיו אני רוצה לעשות את זה בצורה ההפוכה.. זה מחשב של עסק שהתוכנות שהוא עובד איתם עושות המון בעיות על WINDOWS 7 גם הבחור רגיל ל XP.. בכל קרה, את ההתקנה אני לא מצליח לפתוח דרך הווינודס.. שאני שם את הדיסק בכונן הוא לא עושה לי בוט מהדיסק.. יש עוד רעיונות? יש משהו מיוחד שצריך לעשות כשמתקינים XP על 7 ? מלבד פרמוט..
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי, אני עתיד לשדרג בקרוב את המחשב שלי והבעיה היא שיש לי על המחשב WIN8 מקורי גרסת שדרוג ובמחשב החדש יהיה SSD ושם אני רוצה לשים את הוינדוס. למישהו יש נסיון עם הפרוצדורה של העברה? איך אני מוודא שמיקרוסופט לא יבטלו לי את הרשיון כשהם יראו שמחשב חדש משתמש בKEY הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עובד בתוך DOMAIN ואני ה ADMIN אחרי העתקת הפרופיל למחשב החדש , אני רוצה להחזיר את הOWNDERSHIP ליוזר שעבד עליו במקום אני רואה רק את היוזר של ה ADMIN - אני יודע שיש פעולה דרך ה Command שעושה זאת השאלה איך
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש שיש עליו ווינדוס 10 חוקי למהדרין (הגיע מותקן עם המחשב הנייד). אני רוצה לפרמט את המחשב (יש לי SSD) אבל שיהיו 2 כוננים. מערכת ההפעלה על C ועוד כונן D. זה אפשרי ? איך עושים את זה ? אין לי דיסק התקנה או משהו. המחשב הגיע עם ווינדוס כבר עליו. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכם, מציג הגופנים המובנה של חלונות מציג לי גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים (תווים עבריים ולא לטיניים). איך אפשר לטפל בזה? * מערכת ההפעלה רצה על המחשב רק כחודש בערך. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
התוכנה של הסורק שלי עבדה באנגלית לפני הפירמוט האחרון. עכשיו היא בגי'בריש וסימני שאלה כך שאי אפשר להבין כלום. התקנתי עברית כמו שצריך וכל שאר התוכנות תקינות, גם תפריטים בעברית וגם באנגלית. בדקתי בפורום עצות להתקנת עברית ולדעתי ביצעתי הכל כמו שצריך. יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
"Warning, Microsoft Antispyware has encountered a critical error (Error 101). Please restart Microsoft Antipyware again. If you continue to experience this problem, please contact Microsoft technical support at support@giantcompany.com for immediate assistance." הודעת השגיאה מופיעה בזמן שאני מנסה להריץ
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש פה בפורום יש לי בעיה חמורה שנתקלתי בה פעם ראשונה התקנתי וינדוס 2000 התחלתי להתקין עליו תכנות ואז הוא כול פעם מדיעה לי הודעת שגיאה זה קובץ EXE במיקרוספט כתוב שצריך את העידקון q250320 איך לשב אני לא מוצא את העידקון הזה הספק אינטרנט אמר לי שזה האקספלורר איך גם אם אני מתקין את הוינדוס מחדש זה לא עוזר ההודע חוזרת על עצמה התקנתי אותי מלא פעמים וזה לא עוזר אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בתודה מראש דודו :-\
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היום בזמן ששיחקתי במחשב הנייד שלי פתאום התחלתי לקבל הודעות מהאנטיוירוס שהוא לא מצליח לסרוק כל מיני קבצים כי הם מושחתים. עשיתי ריסטרט ואחרי הריסטרט פתאום כל קבצי ההפעלה וקיצורי הדרך הפכו לאייקונים של קבצים שלא מוגדר איזו תוכנה פותחת אותם. כשאני מנסה לפתוח אותם נפתחת תוכנה שנקראת mediainfo. מישהו יודע איך מסדרים את זה? אני נואש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא מתוכנה כלשהיא נגיד outlook או פוטושופ תוכנות אחרות מופיע לי מסך כחול עם מלא דברים כתובים עליו והוא פשוט מאלץ אותי לעשות רסטרט כי המחשב בעצם ניכבה (לפחות המאוורר) חשוב לציין יש לי וינדוס xp profesional
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מה המצב אנשים, Direct X 10 יפעל על Windows XP 64Bit או רק על Windows Vista ? תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
לא יודע מדוע, אך אני מקבל ההודעה הבאה כל הזמן בכניסה לאתר אלעל, איך מבטלים את ההודעה שחוזרת וחוזרת גם לאחר לחיצה על אישור. HELP ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
כאשר אני מגיע בהתקנה של ווינדוס 98 לשלב הזה : Now the License Agreement. Read it and if you agree click on "I accept the Agreement" and click Next. If you select "I don't accept the Agreement" then setup will end. אני מגלה שהעכבר לא עובד ואין ביכולתי ל"הסכים " כמה ריסטים לא עזרו מה אפשר לעשות ?? בעיה טיפשית אבל עדיין בעיה תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מחשב ה-VivoBook W202NA מבטיח לשרוד בהצלחה גם את הסביבה העוינת של בית הספר, עם תג מחיר התחלתי של כ-1,000 שקלים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שפירמתי גיביתי את הפייבוריטס דרך האקספלורר , פירמטתי התקנתי את כל השפות כמו שצריך ואז עשיתי IMPORT לפייבוריטס ובמקום שיהיה כתוב בעברית כתוב בג'יבריש.. יש לציין שאם אני מוסיף כרגע אתר חדש אז הוא כן מוסיף אותו בעברית.. מישהו מכיר בעיה כזאת משונה? זה פעם ה200 שאני עושה דבר כזה ובחיים לא נתקלתי בכזה מקרה..
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום חיברתי למחשב שלי מסך מחשב נוסף עכשיו אני נתקל בתופעה מעצבנת שלפעמים תוכנות מסוימות (לדוגמה FF) נפתחות במסך המשני שלי ולא בראשי יש אפשרות לשנות את זה(אני משתמש בתוכנה DisplayFusion והגדרתי שתמיד יפתח בראשי אבל עדין הוא פותח במשני ואז מעביר אוטומטית לראשי וזה מעצבן)? בעיה נוספת לא יודע עד כמה היא קשורה לפה, כול ביצוע הBOOT או עבודה בBIOS של המחשב מתבצע במסך המשני ולא בראשי(הראשי מחובר בחיבור DVI והמשני בחיבור VGA) יש אפשרות לשנות את זה דרך הBIOS או משהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית שורת המשימות מסיבה לא ברורה "השמינה" וגדלה לממדים של פי שניים. אני מנסה עם החץ השחור להחזירה לגודל הרצוי אך הפעולה לא מתאפשרת. אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עם הויסטה בעברית יצא גם האופיס 2007 בעברית? או שעדין לא יצא?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הנה הפתרון לבעייה שלכם!!! כנסו אנשים!! http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/11/25/512037/AutoEXEC.NT.html
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי מודם TNN (PPPOE) מה אני אמור לעשות כדי להעביר מידע מהארדיסק במחשב הישן (ווינדוס98)) לארדיסק במחשב החדש (אקספי)
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-