עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני שוקל לקנות Windows Vista... ראיתי גרסאות 64 ביט, וגם 86? לא ראיתי 32, אבל אני מניח שיש. כמה שאלות: 1. מה ההבדלים ביניהם. 2. למה כדאי אחת ולא השנייה (יתרונות וחסרונות של כל אחת) 3. האם צריך להתאים חומרה מסויימת לכל גרסא (מעבד?) 4. יש מצב שתוכנות (או משחקים) מסויימות לא תומכות בגרסא אחת ובשנייה כן? בעקרון המחשב שלי מיועד למשחקים, וגם עבודה עם Cubase SX3 ועריכת סאונד, אבל רק כתחביב. לקראת סוף הקיץ אני מתכוון לעשות שדרוג מקיף, הן לגיימינג והן לחומרת סאונד... אם זה אומר משהו. תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. Started by gkman,

אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. שלום לכולם מאז שעברתי ל-WIN 7 יש לי בעיה מציקה שתיקיות שיש בהן הרבה קבצים (למשל תיקיית המוזיקה) נפתחות לאט ובהדרגה (כל כמה שניות נוספים עוד ועוד קבצים עד שהכל ניטען) - ככה זה אמור להיות? או שיש מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם ה xp תומך באופן מלא ב DX10 (דיירקס 10)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. Started by dorviper,

כשאני פותח את תקיית ההורדות שלי קופצת לי ההודעה הבאה Data exeution prevention-microsoft windows וכשאנה לוחץ על לסגור את זה ישר קופץ השגיאה של ה-שלח/אל תשלח וזה סוגר לי את התקייה מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.10.2007 בשעה 19:50:48 לא היה לי כוח לחכות לתשובה עשיתי system restore ותיקן...תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. קודם כל הקדמה: היה לי Windows XP Pro עד לא מזמן...מדי פעם, היו צצים מסכים כחולים (memory dump) , ולאחר שהייתי מאתחל מחדש את המחשב, הווינדוס היה נתקע, וגם system restore לא היה עוזר בשלב זה....לכן הייתי צריך להתקין מחדש את ה xp כל פעם מחדש. היום החלטתי שנמאס לי מזה , וכשהבעיה קרתה היום החלטתי לפרמט את C (יש לי C ו-D) ולהתקין שם 98 SE. עכשיו המחשב עובד טוב, אבל אני מתגעגע לאפשרויות של ה xp...ה 98 לא נוח לי כל כך... עכשיו חשבתי על אולי להתקין שתי מערכות הפעלה, xp ו-98 (ה98 מהדורה שנייה מותקן כעת) ואני אעבוד עם ה-xp וכשאצטרך אני אעבור ל-98. איך אני עושה את זה? אני רוצה ששניהם יהיו ב-C, זה אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  7. אהלן יש ברשותי LAPTOP של DELL עם מערכת הפעלה WIN 7 64 מקורית - כלומר שילמתי עליה כסף. איך אני מפרמט את זה? כי אני הבנתי שבדרך כלל מחשבים ניידים שומרים IMAGE של המערכת הפעלה ואז זה לא אמור להיות יותר מדיי מסובך. איך אני יודע אם זה המצב? ואם לא אז איך אני מפרמט? אשמח לעזרה בנושא אריאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש לחלוטין p-4 עם לוח-אם ATX של ECS, ומותקנת עליו (windows xp pro (upgrade. נתקלתי במספר בעיות שלא מצאתי להן פתרון בשום מקום אחר ואודה מראש לכל מי שיכול לסייע לי: 1) בכל כיבוי של המחשב המערכת מבצעת סגירה רגילה ומודיעה על סיום, אלא שבסוף תהליך הכיבוי המחשב מאתחל עצמו מחדש במקום להכבות. אין לי וירוסים, אין לי סקטורים פגומים ב-HD, ב-bios מצב ה-acpi מסומן כ-enabled, כך שגם אין לי לשונית APM בהגדרות צריכת החשמל. הורדתי דרייבר עדכני מאתר האינטרנט של החברה, אבל גם הוא לא השפיע. מה עוד ניתן לבדוק? 2) כרטיס קול o/b פועל היטב עם הפעלת המחשב - אבל ברגע שאני עובר לגלישת אינטרנט ו/או אחרי גלישה, הוא מפסיק לעבוד, וחוזר לתפקד רק אחרי איתחול מחדש.…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  9. אני יכול לעשות לחצן ימני וOPEN אבל זה לא נוח משהו יודע מה עושים כדי להוריד את זה? (תודה מראש xzibit)

10. Started by QQQ,

יש לי במחשב שני HDD, אני צריך להעביר קובץ מסויים מHD אחד לשני, הקובץ שוקל 4.3G, ובתוך הHD שאני רוצה להעביר את הקובץ אליו יש 7 ג'יגה פנויים, כשאני מנסה להעביר את הקובץ הWINDOWS אומר שאין לי מספיק מקום, ויש לי מספיק... עשיתי ריסט למחשב וזה לא תיקן את זה אגב, אני משתמש בWIN XP SP2 תודה. ועוד משהו קטן: הקובץ הוא קובץ RAR, אם במקום להעתיק אותו אני לוחץ עליו קליק ימני, וגורר לHD השני, ואז לוחץ EXTRACT HERE זה כן עובד

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. Started by pafi,

התקנתי מערכת הפעלה שנייה הראשונה היא win xp-pro החדשה היא home יש לי sp2 על שני מערכות ההפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת השנייה. לא פועלת לי הישנה ויש לי תקייה מאד חשובה והיא לא נפתחת לי כי הייתי אדמיניסטטור במערכת ככה שהיא ננעלה ואני לא מוצא דרך לפתוח אותה ניסיתי לעשות התקנה מחדש לפרופשיונל אבל זה לא הולך האס פי 2 לא נותן לי לעשות התקנה חדשה האם יש דרך אחרת חוץ מהתוכנה erd cummander

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. יש לי WIN10 על דיסק אחד ושני, 2 בוטים. (אל תשאלו למה). כל הגדרה שאני משנה במערכת הפעלה אחת זה עובר למערכת הפעלה שניה. שיניתי startup לתוכנה מסויימת, זה עובר גם למערכת הפעלה השניה. שיניתי הגדרות שולחן עבודה למערכת הפעלה ראשונה, זה שוב פעם עובר גם למערכת הפעלה השניה. לא פלא שגם במערכת הפעלה שניה יש לי את אותן הבאגים והבעיות שיש לי בראשונה (בגלל זה גם התקנתי WIN10 שוב פעם). עם כל כך הרבה בעיות למה WIN10 מקבל כל כך הרבה ביקורות טובות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo IdeaPad S10-2, מחשב מיני. ניסו להתקין לי עליו מערכת הפעלה של MAC אבל זה כבד מדי והמחשב קורס ולא מצליח לעלות. אני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה של ווינדוס שהגיעה עם הלפטופ. כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7 (אחרי שאני משנה בביוס שיעלה ישירות לUSB שם נמצאת ההתקנה), זה לא מזהה את זה. שוב הוא חוזר לנסיון להעלות את MAC , קורס ונכבה. למישו יש פתרון יצירתי לעניין? אובדת עצות אנוכי...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shalev33,

אני מפעיל את המחשב ואחרי שוינדוס עולה יש לי רק את הרקע והאקספלורר לא עולה, גם אחרי שאני פותח ידנית את היישום EXPLORER.EXE. (נותן לי הודעה שוינדוס סגר את היישום) בSAFE MODE עשיתי בדיקת שגיאות ובאמצעבשלב הרביעי זה נותן מסך כחול ומאתחל את המחשב

16. Started by oded6188,

כשאני נכנס למחשב שלי, ולוחץ דאבל קליק כלהיכנס לכונן D למשל... אז קופץ לי המסך הזה של open with... ככה שהדרך היחידה להיכנס לתוך כונן היא דרך start>run... איך אפשר לפתור את זה?

17. Started by henz12345,

אז ככה , בעת הפעלת המחשב הופיע שחסר קובץ SYSTEM כלשהו , הוא אמר לי להכניס תדיסק ללחוץ על R ולתקן , ניסיתי להריץ chkdsk , chkdsk /r , fixboot & fixmbr זה כבר לא מראה לי תהודעה של החסר קובץ וטוען תווינדוס , אך משום מה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס , עוד לפני שמציג את הכחול הוא מראה לי רק מסך שחור , העכבר [לד אדום למטה דולק] (לא רואים תעכבר על המסך) , ונשאר תקוע . ניסיתי להכנס לSAFE MOD ושמה הוא נטען די הרבה ואז הLOADING WINDOWS זה נתקע [מסך כחול של WELCOME] . מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה ? להכניס אולי תדיסק ולעשות משהו שהוא יחליף קבצים פגומים של ווינדוס וישים חדשים דרך הדיסק ? בטוח יש עוד דרך חוץ מפרמוט

18. Started by tamir6066,

הי,קניתי מחשב חדש שהגיע עם ויסטה SP1,אחרי כמה ימים קפצה סוף סוף הודעה לעידכון לSP2.אישרתי את ההתקנה ומייד הופיע הודעה שההתקנה נכשלה ושצריך לבצע הפעלה מחדש.במהלך ההפעלה מחדש הוא כתב שהוא קובע תצורת עידכונים אבל כשהמחשב עלה לא היה זכר לSP2 ועל המחשב עדיין מותקן SP1 איך ניתן לנסות להתקין אותו מחדש?בעידכונים מופיע רק שהעידכון נכשל ולא מופיע שניתן להתקין אותו עוד פעם..

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. Started by aviv_ni,

שלום פעם שהייתי נכנס למסמכים שלי ואז למעלה הייתי לוחץ כלים ואז היה לי אפשרויות והיום שאני לוחץ כלים רשום לי מיפוי כונן רשת , ניתוק כונן רשת , סינכרון למה זה השתנה לי לזה ואיך אני מחזיר שיהיה לי אפשרויות ??? תודה.

20. אני רוצה לקנות את המחשב הזה נייד MSI EX400 עם מעבד T5800 וכרטיס מסך ATI Radeon HD3450 הבעייה או לא הבעייה היא שאני לא אוהב כול כך את ויסטה ואני רוצה להתקין עליו את XP עכשיו.. הבנתי שיהיה לי בעיתיות להתקין עליו את XP הן בשלב ההתקנה של הוינדוס עצמו והתקננת דריברים מסימים שהוא לא יזהה לי והן התפעול איתו האם זה נכון???.. יש דרך לפתור את זה ולעקוף?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. אני לפני קניית מחשב ועובד בגרפיקה יש איזו השפעה על ביצועים או זיכרון ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. Started by Wiz01,

שלום, שמעתי על פקודה שמאפשרת לכבות מחשב באותה הרשת... זאת אומרת יש לי שני מחשבים בבית והייתי מעוניין לכבות מחשב אחד מהמחשב השני. מה הפקודה?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  23. Started by wow,

מה ההבדל בין ה-SP1 לבין ה-SP2? זה קריטי או לא?

24. Started by Black_Citadel,

מתי בדיוק ? CANT WAIT TO USE IT YAY נ.ב: קניתי AMD 64BIT 3000+ VENICE אתם ממליצים להתקין עליו WXP רגיל או W64BIT ?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  25. Started by מאור247,

מה הכוונה Microsoft Windows Vista Ultimate x86 מה זה ה x86??

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.