Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שם המחשב שלי הוא ANMINISTATOR ואני רוצה לשנות אותו לשמי..יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל...איך אני אמור לעשות זאת..???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Proffesional, ובניתי משתמש אחד, מנהל המחשב. עכשיו, כשאני רוצה לשנות את שם המשתמש, בלוח הבקרה, אני יכול רק לשנות את השם איך שהוא נראה בכניסה, ובתקייה של המחשב שלי, אבל לא בתקייה של Documents and Settings. ניסיתי וניסיתי, ואני לא מצליח לשנות! זה בכלל אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ב XP אני רוצה לשנות את התאריך של DATE MODIFIED בלי להתקין תוכנה מיותרתת איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לשנות את התמונה שרואים כשמטעינים את הווידוס ואם אפשר בכלל. יש לי תמונה של longhorn.bmp ואני רוצה לשים אותה במקום. האם אפשר?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלוםם ישלי VISTA 64BIT ולדוגמא שאני רואה סרט ומפעיל איתו את התירגום הוא מופיע לי בג'יבריש התרגום וגם בעוד מיקרים לפעמיים באיסיקיו ששולחיים הודעה היא כתובה בגיבריש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה... אני כבר שבועעים מחפש פיתרון ואין לאף בן אדם...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת,איזו תוכנה עוזרת לגרום למשחקים (של PC,רגילים) ישנים שמותאמים רק ל 98 לעבוד על XP? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם ניתן לשנות מ דיסק אשר על FAT 32 ל NTFS מבלי לפרמט טת המחשב? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
יש לי SATA בנייד ואני צריך הסבר מלא אייך מתקינים xp ואיך מתקינים SATA DRIVER
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרגע Windows2000Pro עם מערכת קבצים של NTFS איך אני מפרמט ל-Windows98 עם מערכת קבצים של FAT32?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, מערכת ההפעלה Windows 7 מותקנת אצלי במחשב. זו פעם שניה ב14-20 יום,שהיא קורסת,מופעלת מחדש ומבצעת BOOT.אני יודע,שיכולות להיות 1001 סיבות לקריסתה. איך אני יכול לדעת - מהי בדיוק הסיבה לכך הפעם,יש איזשהו Log (יומן) כלשהו לכך,במידה וכן - איך אני נכנס אליו ומברר מהי בדיוק הסיבה לקריסתה,ובה התאריך של היום (בו היא קרסה)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בהדלקת מחשב- מתקבל מסך לבחירת SAFE MODE או NORMALLY בחירה או המתנה ללא בחירה תמציגה סמל ווינדוס לשניה ולאחר מכן מקבלים מסך של לוח האם ,וחוזר חלילה דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable BIOS memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני HDD ומ"ה מותקנת על כונן C וD הוא DATA התקנתי לאחרונה HDD חדש של 500G ובגלל שאני עובד על IDE הייתי צריך לנתק את אחד מהכוננים אז ניתקתי אחד ושעשיתי BOOT למחשב המערכת אמרה לי שהיא לא מזהה OS אז החלפתי בין הHDD ועדין המערכת לא עלתה תעזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום רב: מאז גל העדכונים האחרון, כל פעם שאני מנסה לסנכרן את השעון מהאינטרנט (לא משנה אם השרת הוא time.nist.gov או poot.ntp.org), הוא רושם לי "אירעה שגיאה בזמן ש-Windows ביצע סינכרון עם (כתובת שרת). פעולה זו הוחזרה מכיוון שמשך הזמן שהוקצב לה חלף". מה אפשר לעשות? האם יש עדכון כלשהו שאני צריך להסיר כדי שהכל יסתדר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע שבועיים קיבלתי אינטרנט חדש עם מודם חיצוני של בזק... עכשיו כל פעם שאני מנסה לכבות את המחשב אז הוא נתקע על SAVING YOUR SETTING (מסך כחול בשבלי הכיבוי של וינדוס XP) אני מכבה אותו ישר, לא מתנתק קודם... ויש לי פיירול של PUTPOST (לא יודע מה זה קשור אבל הפיירול הזה עושה לי בעיות לפעמים) עד היום היה לי אינטנרט דרך אח שלי ברשת... עכשיו אני מחובר ישירות עם מודם... מישהו מכיר את הבעיה הזאתי? יודע איך לפתור אותה? תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איסיקיו לא בא לו לעבוד יותר... בעיות בכל מיני משחקים... הבנתי שיש אפשרות לבטל מעבד אחד?!? איך...?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, חיברתי טוסטר חדש שקניתי, לחשמל הפעלתי אותו וזה הקפיץ לי את החשמל בבית. לאחר כמה זמן, התפניתי לחזור למחשב (מפרט בצד), ראיתי שהוא כבויי (בגלל הפסקת החשמל), הדלקתי אותו ובאותו הרגע הוא כתב שיש בעיה במערכת הקבצים NTFS ושהוא מתקן אותה. אחרי התיקון הוא העלה את מערכת ההפעלה ולאחר מספר שניות מגיע לי מסך כחול (BSOD) ובוא כתוב שחסרים קבצי מערכת חשובים... עשיתי בהתחלה את התיקון שיש מובנה בלוח האם (בביוס), לא עזר. הכנסתי את דיסק ההתקנה עשיתי תיקון, התיקון הושלם בהצלחה (הגיע הזמן), הפעלתי את המחשב, הוא עבד כמו שצריך, היום בבוקר (6 בבוקר) הפעלתי את המחשב עוד פעם, אבל הוא כתב לי את אותה הבעיה (לא הבנתי למה), עשיתי תיקון עוד פעם, הבעיה הסתדרה, אבל מאז כל כיבויי של המחש…
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
וזאת למרות שמוגדר לו לא להיכנס למצב שינה, גם לא בעת היסמכות על הסוללה וגם לא בעת חיבור לחשמל. מישהו נתקל בבעיה הזו עם הנייד שלו?
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
(המקרה התרחש פעמיים, זה מספר הפעמים שכיביתי אותו) כמו שכתבתי בכותרת, כיבוי מלא לא מעלה פוסט, אם הוא כן מראה פוסוט (מה שמצריח הרבה ניסיונות) ברגע שהוא מגיע לחיפוש הכוננים זה אורך הרבה זמן ובסוף הוא מציג שאין כוננים מחוברים. אחרי זה הוא ניגש להעלאת מערכת הפעלה, לוקח לו זמן לחפש כונן ל-BOOT ובסוף הוא כותב שהפעולה נכשלה ושצריך להכניס דיסק לביצוע BOOT, עכשיו זה החלק שגרם לי לחשוב שזאת בעיה תוכנתית. הכנסתי את הדיסק של ה-WIN8, ביצעתי תיקון לדברים שמונעים את הפעלת WIN והבעיה נפתרה והוא עולה (הכל מזוהה בלי בעיה)... אבל זה חזר עוד פעם אחרי זה וגם אז אותו הדבר והבעיה נפתרה באותה הדרך. חשוב לציין שאין את הבעיה הזאת בזמן כיבוי והדלקה (לא רק כיבוי). אם למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 ביט ומאז שהתקנתי את ה-SP1 כל פעם שאני נכנס ל-My Computer ולעוד תיקיה התצוגה שלהם משתנה. איך אני יכול לקבוע (אם בכלל) איזה DEFAULT לתצוגה לתיקיה מסויימת ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, עידכנתי לאחרונה ל8.1 לאחר רכישת SSD, ההתקנה עברה חלק חוץ מהעניין שCATALYST של AMD לא פועל אבל לא בטוח שזה קשור לבעיה... הבעיה היא שבזמן שמיעת מוזיקה(לא משנה יוטיוב, MP3...) יש רחשים קטנים כאלה כמו קפיצות בשיר הכ.קול הוא ONBOARD והתקנתי דרייברים מהאתר של ג'יגהבייט של ווינדוס7 64 ביט מאחר ולא היה לווינדוס8 מפרט המחשב: intel q9450 gigabyte ep45-ds3 4gb ddr הכרטיס קול הוא OB כמו שציינתי בהודעה תודה מראש! (אגב שכחתי לציין אבל בווינדוס 7 זה לא מתרחש...)
-
- 49 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
מיקודם המודם היה אצל אחי במחשב אבל מיכיוון שאני גולש יותר ממנו ולא מכבה את המחשב העברתי את המודם אלי,ופיתאום המחשב מקרטע בצורה נוראית,Task Meneger לא נידלק ICQ,ו Intarnet explorer ניתקעים,במישחקים המחשב מקרטע ב 800X600 כשמיקודם היתי משחק על הרזולוציה 1280X1024 הכול דלוק (AA-AF), ואני מקבל כאלה הודעות מקספרסקי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]