עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RX7,

קודם כל יש לציין שהווינדוס חוקי לגמרי! windows xp professional sp2 בעברית הוא מנסה להתקין עדכונים וזה מה שכתוב "לא היתה אפשרות להתקין את חלק מהעדכונים" ואז כתוב העדכונים הבאים לא הותקנו עדכון אבטחה עבור Windows XP (KB890859) עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB920683 עדכון אבטחה עבור Windows Media Player 11 עבור Windows XP‏ KB936782 עדכון עבור Windows XP KB894391 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB913580 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB905749 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB920213 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB900725 עדכון ל- Windows Media Player 11 עבור Windows XP ‏KB939683 עדכון ל- Windows Media Format 11 SDK עבור Windows XP ‏KB929399 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB941568 עדכון א…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. הייתה לי 7 64 ורציתי לבצע התקנה חדשה. יש לי רק דיסק שידרוג ל7 ממשרד החינוך ורציתי לפרמט את דיסק המערכת(היה שם המון זבל ובלגאן), אז התחלתי בXP במגמה לעבור ל7 מיד אח"כ, התחלתי ובטעות לחצתי על ריסט תוך כדי ומאז המחשב לא מוכן לטעון שום דיסק של מערכת הפעלה וגם לא את זו שהייתה בכל המקרים הוא כותב לי EROR LOADING OPORETION SYSTEM. לא מצאתי פתרון. עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  3. יש לי ווינדאוס XP פרו. פירמטתי את המחשב שלשום, אז הפעלתי את שירות העדכונים האוטומטיים ולבנתיים הכל מעודכן חוץ משני העדכונים שבתמונה! הסמל הצהוב המעצבן מודיע לי כל הזמן שיש אותם להתקנה, אני מפעיל אותו ונותן לו אישור להתקין, וכל פעם עולה אותה השגיאה. ניסיתי גם את האופציה של ההתקנה ברגע שהמחשב מכבה את עצמו, אבל זה לא עוזר. יש לכם מושג איך אני גורם לעידכונים האלה לעבוד כמו שצריך? ואם לא, איך אני מעיף אותם מהמחשב שהסמל הצהוב של ווינדאוס לא יהיה שם כל הזמן ויודיע על שני עידכונים שאי אפשר להתקין בכלל!? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  4. שלום. פירמטתי את המחשב. אני רוצה להחזיר את התוכנות שהיו לי, ויש תוכנות שהוא לא נותן לי להתקין למשל: Acrobat Reader Office 2003 QuickTime Alcohol 120% ועוד כל מיני. הוא נותן לי הודעת שגיאה כשאני מפעיל את הקובץ: windows installation package could not be opened... אני חושב שזה משהו שקשור ל Windosw Installer הורדתי מהאתר של MIcrosoft, ועדיין הבעיה קיימת. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר. Windows XP SP2 - חוקי. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by polpot,

בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 שאלתי ואמרו לי שצריך כנראה לעדכן את ה-bios הבעייה שאני לא מצליח לזהות אותו גם בתוכנות כמו sisosandra זה מה שהתוכנה אומרת לי בבדיקה Mainboard: RS485-SB600 System BIOS: Phoenix Technol 6.00 PG

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. המחשב שלי עם כרטיס מסך 6850 והטלוויזיה היא LG של 42 אינץ', windows 7 הזמנתי כבל HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה אבל בטלוויזיה מוצג לי אין אות (על החיבור HDMI) והמחשב לא מזהה את המסך... עשיתי ריסטארט למחשב כי לפי מה שהבנתי את העלייה של המחשב אמורים לראות בטלוויזיה אבל גם את זה לא רואים בטלוויזיה.. מה לעשות??? תודה לכל העוזרים!

• 25 תגובות
    • 20.3k צפיות
  7. שלום, כאשר אני מנסה לחבר את הלפטופ למדפסת רשת, אינני מצליח להשלים את התהליך. המדפסת מזוהה והכל, אך לאחר לחיצה על התחברות למדפסת, מתקבלת הודעה "כי אין אפשרות להתחבר למדפסת עקב זיכרון מועט". הלפטופ חדש, נקנה לפני שבועיים, בעל 2GB זיכרון, על הלפטופ מותקן ווינדוס ויסטה. המדפסת מחוברת למחשב שולחני רגיל עם ווינדוס XP. הרשת אלחוטית. יש עצות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kobi_af,

כאשר אני מנסה לחפש בגוגל זה מה שרשום

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by Vladgi,

כשאני מפעיל את המחש ההפוסט עובר בסדר אבל בסופו יש שגיאה שאומרת insert system disk and press enter. לא עשיתי עלום למחשב והוא לא עולה לא משנה כמה פעמים ניסיתי וכמה פעמים שיחקתי עם ה-boot sequence? מה אני יכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?

10. Started by amit_amit,

שלום כולם, כשאני מפעיל את הויסטה 64 ביט RC1 אז יש את הבחירת משתמש כשאני לוחץ על המשתמש שלי הוא רושם פרפרינג יור דסקטופ למשך המון זמן ואז מופיע מסך ריק שאני לא יכול לעשות איתו כלום... אז אני נכנס לטסק מנג'ר לוחץ על ניו טסק ומפעיל את האקספלורר ואז הוא רושם לי שהמשתמש שלי לא נטען... מה עושים? איך אני גורם למשתמש ליהטען?<

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by maxwell10,

ברשותי XP32SP3 כשהפעלי היום את המחשב שלי הופיעה לי הודעה שחסר קובץ system32/drivers/Ntfs.sys ושביכולתי לתקן זאת ע"י טעינת דיסק של WINDOWS ולחיצה על r כלומר repear כשהכנסתי את דיסק ה WINDOWS והקבצים החלו להטען לפתע הופיע לי הודעת שגיאה: file setupdd.sys could not be loaded, the error code is 4, setup cannot be continued. אציין שכאשר אני מכניס את אותו דיסק למחשב אחר אזי הודעה זו אינה חוזרת על עצמה אלא תהליך אעינת הקבצים מגיע לסיומו (אני מגיע לפאיט שבו עלי לבחור בין repear לבין install[br]פורסם בתאריך: 2.01.2010 בשעה 23:29:44 הסתדר, כל מה שהיה צריך לעשות היה להוציא את אחד מכרטיס הזכרון

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  12. במאפייני תצוגה קיימת רק ערכת הנושא הקלאסית אפילו לא המקורית של xp אתמול זה קרה ומאז אני לא מצליח לשנות את זה ניסיתי לשים ערכות מן האינטרנט אבל אני מקבל הודעת שגיאה "לא הייתה אפשרות לטעון את ערכת הנושא מכיוון ששירות ערכות הנושא אינו פועל. באפשרותך להפעיל את השירות בכלי ניהול בלוח הבקרה " ניסיתי אבל לא הצלחתי , התהליך מופיע כפועל ניסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר! מישהו יודע איך מתגברים על זה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by moo2004,

היי, יש לי ערך ב Registry שעשיתי לו Export מהמחשב שלי ואני רוצה לייבא אותו לשאר המחשבים. (בערך 10 מחשבים) את כל המחשבים הללו אני התקנתי מאותו Image, בכולם מערכת ההפעלה היא XP+SP1. לכל המשתמשים אין הרשאות Administartor על המחשבים. בשמונה מחשבים הצלחתי לייבא את הערך של ה Registry אבל בשניים קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Cannot import <file name>.reg Not all data was successfully written to the registry. Some keys are open by the system or other processes. כשאני נכנס עם משתמש בעל הרשאות Admin לאותן שתי תחנות אני יכול לייבא את הערך הזה ב Registry. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שאותם משתמשים יוכלו לייבא את הערכים ב Registry מבלי שיקבלו הרשאות Admin. (המחשבים לא מחו…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. היי ! אני מנסה ליצור "תמונת מערכת" לכונן C בלבד, אבל לצערי הוא מחייב לגבות גם את כונן D.. מה ניתן לעשות ? הנה תמונה: http://oi45.tinypic.com/o7ou54.jpg בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  15. שלום לכולם ! יש ברשותי 3 דיסקים, כאשר כל דיסק הוא 500GB, ואני רוצה ליצור RAID5 דרך "ניהול דיסקים" בווינודס 7 אולטימייט. לצערי, הוא נותן לי את כל האפשרויות הבאות- SPANNED,STRIPED וכו' , אבל RAID5 חסום (בצע אפור כזה) חשוב לי לציין ששמתי את כולם על DYNAMIC ובכל זאת , זה עדיין לא הולך... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן להפעיל את האפשרות.. בברכה, תומר. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. הצלחתי ליצור קיצור דרך ל FLIP 3D ב WIN 7 ...לשים אותו בTASK BAR .... אבל לא מצליח ליצור לו קיצור דרך מכיוון שאני נמצא בחלונית של קיצור הדרך ...PROPERTIES ..SHORTCUT אני לא יכול להכניס את צמד המקשים "WIN BUTTON + TAB " כי זה ישר מבצע את הפעולה עצמה לכן אי אפשר .... יש דרך לעשות זאת ? ולאחר מכן רוצה לצמד את הקיצור דרך הזה לכפתור האמצעי בעכבר ...גם זה , איך עושים ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה? ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...! תודה מראש רביב

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  18. שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? כל הנ"ל מתבצע תחת מעטפת של תוכנת ההדמיה Virtual PC תודה וחג שמייייח

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by tomer_et,

אני חייב עזרה דחופה - מהחזקים שבניכם. המחשב שלי לא מצליח להפעיל את Remote Access Connection Manager service שאחראי (בין היתר) על יצירת קשר לאינטרנט. הדבר גורם לכך שאין אפשרות לצור חייגן מכל סוג. אתמול הגיעו אלי כדי להתקין לי מודם ADSL ואחרי נסיונות של שעה הם נכנעו והלכו כשהם אומרים לי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כשאני בודק ב - EVENT VIEWER אני רואה הרבה הודעות אדומות בזו הלשון: The Remote Access Connection Manager service terminated with the following error: Access is denied. או Remote Access Connection Manager failed to start because it could not create buffers. Restart the computer. Access is denied או The Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sha…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מדובר בלפטופ של HP, עשיתי שחזור הגדרות מערכת למצב המקורי. בעיקרון, בניהול דיסקים אני רואה ארבעה מחיצות ראשיות. אחד שמור למערכת - כונן C, השני Recovery - כונן E, השלישי HPֹ_TOOLS - כונן F ועוד מחיצה ששוקלת 200 מגה שאין לה שם ואין לי מושג מה המטרה שלה, מה גם שהיא לא מופיעה ב"מחשב שלי". עשיתי Shrink לכונן C על מנת ליצור מחיצה נפרדת - "D", בסוף האשף אני מקבל את ההודעה הזאת: "הפעולה שבחרת תמיר את הדיסקים הבסיסיים שנבחרו לדיסקים דינאמיים. אם תמיר את הדיסקים לדינאמיים, לא תוכל להפעיל מערכות הפעלה מותקנות מאף אמצעי אחסון בדיסקים אלה (למעט אמצעי האחסון הנוכחי המשמש לאתחול). האם אתה בטוח שברצונך להמשיך?" מה אני מפספס כאן? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. WIN XP PRO SP2 1. שחזור מערכת: משום מה נקודות השחזור שיצרתי או שנוצרו אוטומטית נמחקות , ותמיד נשארת לי נקודת שחזור אחת (האחרונה). כנראה לאחר כיבוי. 2. משימות מתוזמנות: כשמנסה להוסיף מזימה מתוזמנת נדרש להקיש סיסמת ADMIN , למרות שלא הוגדרה סיסמה. ניסיון לעקוף הדרישה לסיסמה מבהיר כי ללא סיסמה המשימה לא תופעל לפי התזמון. הצעות ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ginger_sami,

יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם windows 7 ultimate x64,ואחד עם windows xp pro SP3. לאחרונה המחשב עם הXP לא מצליח לתקשר עם המחשב השני, לא בשיתוף, ולא בפינגים. יש לציין שכאשר אני מנסה במחשב עם ה7 להכנס אל עצמו דרך הworkgroup,הוא דוחה אותי עם הודאת שגיאה. לאחר קצת ניסוינות לתקן את המצב גיליתי שיש service בשם server שמשמש בין היתר לשיתוף קבצים בווינדוס 7. service זה אינו פעיל במחשב עם ה7,וכל ניסיון להפעילו מעלה הודעת שגיאה: error 1068: the dependency service or group failed to start למישהו אולי יש רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מי עוזר לי ? יש לי XP פרופשיונאל...עם SP3 פיתאום - לא יודע מתי התחילו לי בעיות של חוסר יכולת לכבות את המחשב הוא כל הזמן מאתחל את עצמו ואני צריך לכבות ידנית(לחיצה ממושכת על כפתור הPOWER ) אני לא יודע מתי הבעיה התחילה - כי לפעמים המחשב דלוק מיספר ימים ולפעמים אני מכבה אותו סרקתי וירוסים ולא מצאתי כלום מי עוזר? ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Buffer,

היי, לשכן שלי יש בעיה קטנה, הוא קנה HDD חדש והוא רוצה לזרוק את הישן. הוא התקין XP חדש על הכונן הקשיח החדש, אבל ה-BOOT נמצא ב-XP הישן. לכן, אחרי שמוציאים את הכונן הקשיח הישן המחשב לא עולה. ניסיתי לכתוב BOOT חדש אבל הוא לא נותן. השתמשתי בכמה מדריכים מגוגל שאומרים לתקן את MBR אחרי זה להעתיק כמה קבצים מהדיסק ולהריץ את ה-FIXBOOT אבל זה לא עוזר. הוא אומר שהוא לא מוצא BOOT כל הזמן. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה, אור.

25. שלום , התקנתי מחדש מערכת הפעלה , ומאז אני לא יכול לכתוב באותיות קטנות (אנגלית) המעבר הוא רק בין עברית לאנגלית (אותיות גדולות) ניסיתי לשחק בהגדות שפה , אבל המקסימום היה מעבר בין אותיות גדולות לקטנות באנגלית אבל בלי עברית... איך פותרים את הבעיה ?? תודה..

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.