עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ויסטה RC1 עם GB2 זיכרון ראם ושאני מסתכל בטסק מנג'ר הוא כששום דבר לא פתוח(אפילו הסיידבר סגור) 35% מהזיכרון בשימוש! וזה נראה לי המון האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. פירמטתי והתקנתי את מערכת ההפעלה שלי על "סופר כונן" raid 0 המערכת הישנה הייתה מותקנת על אחד מכונני ה IDE שלי למרות שביטלתי בביוס את זיהוי ה IDE (כנראה שביטלתי משהו לא נכון) יצא שה XP החדש יושב על כונן F ואי אפשר לשנות את זה דרך "ניהול" במחשב שלי. האם בכל זאת יש דרך, או שאני אהיה חייב להתקין שוב, וממש לנתק את שני כונני ה IDE שלי בשביל שמערך ה RAID יזכה להיות C ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא רוצה לעבור לויסטה בנתיים, אבל לא אכפת לי להשתמש בה בנוסף ל XP, כך שיהיה לי גיבוי

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  4. שלום.. יש לי זיכרון 512MB ואני רוצה להוסיף זיכרון בגלל הויסטה שדורש הרבה זיכרון ואז נוצרת בעיה עם המשחקים שלא עובדים טוב למשל הפיפה שלא דורש יותר מדיי לא עובד חלק-(דרך אגב ב-XP זה פעל מצויין..) ועכשיו אני לא יודע מה כדאי להוסיף 1G או 2G..כאילו אם יהיה לי 1G זה יספיק לפעיל משחקים מספיק טוב? או שאני יצטרך 2G?? אה ו400 שקל ל-SAMSUNG 1G DDR 400MHZ שווה? תודה רבה לעונים!!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by yoni321,

תגידו windows vista יעבוד טוב על מחשב: pen 2.8 512 ram 80 giga לוח אם פלומר

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  6. מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…

7. Started by Mooosa2005,

הבעיה הכי מציקה שהיתה לי בחיים... היה לי office xp. מחקתי אותו והתקנתי office 2007 (לא בטא). עכשיו כל פעם שאני פותח את המסנג'ר נגיד, או את האופיס החדש, או ie7, מופיעה לי ההודעה הזאת- איך פותרים את זה!?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  8. Started by lirancoh85,

הוינדוס הינו SP2 וזה קורה בכל וינדוס שאני מתקין אחרי הודעת הארור הדבר היחידי שנפגע זה הכרטיס קול אין שמע !!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. כשאני מפעיל את המחשב, במקום להכנס ישר לווינדואוז, הוא מראה את המסך של בחירת משתמש. איך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by Maiasony,

אני לא יודע איזה תוכנית זה מפעיל אבל אני יודע שזה מופיע בTASK MANEGER רק בשבוע האחרון איך אני נפטר ממנו ?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by coorva,

שלום יש לי win xp pro באנגלית. כשאני מבצע סריקה עם אנטי וירוס avast או AVG או לחלופין סריקות אונליין עם אנטי וירוסים אחרים, תמיד במהלך הסריקה המחשב "קופא" כשהוא מגיע לקובץ בשם netasp2k.inf שנמצא תחת c/windows/inf . העכבר לא מגיב ולא ניתן לעשות כלום מלבד RESTART. אותו דבר קורה גם עם התוכנה SPYWARE TERMINATOR. מצד שני תוכנות אחרות כמו SPYWARE DOCTOR או AD AWARE לא נתקעות במהלך הסריקה ומראות שהמחשב תקין. אשמח לקבל עזרה ממי שתופעה זו מוכרת לו.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. אני פשוט על ויסטה ולא יכול להיכנס לצ'ט דרך ה IE7 וגם דרך FF2 מישהו יכול לנסות? *צ'ט נענע

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  13. בזמן האחרון שמתי לב ש DAEMON Tools עושה בעיות בוינדוס ויסטה. כלומר הוא פותח את האיימג' יפה אבל הוא לא נותן לעשות SETUP לשום משחק. בזמן ההתקנה הוא פשוט רושם שהמערכת זהיתה דיסק לא מקורי.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני עומד לשדרג את הזיכרון שלי מ 1024 ל 2048 לטובת הרצת חלונות ויסטה - האם כמות זיכרון כזאת גדולה (יחסית) תספיק לכל יישום שאני אנסה להריץ על המחשב מבלי אובדן ביצועים? יותר מזה כבר אי אפשר לשדרג את המחשב שלי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי פיתרון לבעיה היה לי ת'ווירוס 60 שניות לפני כמה חודשים ומאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg הרצתי את FixBlast אבל הוא לא מצא כלום

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by דנינו,

זה נכנס לי..נותן לי לבחור "מהיר" או מותאם אישית" ואז שאני בוחר זה עובר לי לשגיאה צירפתי תמונה

17. מישהו נתקל בדבר כזה ובפתרון? זה מחשב שהיה עליו הרבה Spyware, ולא בטוח שהוא נקי לגמרי אבל פשוט יש לי בעיות לחבר אותו לרשת.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by avi2014,

כל התוכנות והמשחקים הקיימים ימחקו?? או שהאם אפשר/כדאי להתקין את הויסטה במחיצה אחרת?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by esaly,

לאחר התקנת ויסטה נפתח לי כל הזמן חלון שאומר לי שיש לי בעיה רצינית בהרד דיסק ואני צריך לשים אותו בבדיקה..הוא אפילו לא מציע לי לעשות SCANDISK... האם זה הגיוני? זה קורה לעוד אנשים? או שבאמת הלך לי ההרד דיסק....

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

אני שוקל להחליף את הXP שלי במערכת הזאת, יש לי אותה כבר על דיסק שכמובן השגתי בדרך כשרה למהדרין ;D אני מרוצה מאוד מאוד מאוד מהXP שלי, אני מנקה את המערכת באופן קבוע והמחשב רץ חלק ללא בעיות. אבל - הVISTA מאוד מפתה ואם אני מתקין אני כבר ילך עד הסוף וינצל את המעבד 64ביט שלי... ואני לא מתכוון להתקין שתי מערכות ווינדוס. לכל אלו שכבר משתמשים, שווה את הפיתוי ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי במחשב עכשיו שתי מערכות הפעלה בכונן C XP בכונן D אקספי 64 ביט רציתי להסיר את המערכת הפעלה בכונן D ולהתקין ויסטא... רציתי לדעת כמה דברים.. כמה מקום פנוי הויסטא צריכה?... יש לי בכונן ההוא 15 גיגה פנוי

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

יש לי בעיה עם התקנת פיפא 2007 ועוד התקנות שאומרות לי שאני צריך להתקין את הגירסה החדשה ביותר של DIRECTX הלא היא 9.0C, התקנתי אותה אך ההודעה מופיעה שוב ושוב ומונעת ממני להתקין. איך אפשר להסיר את הDIRECTX כדי להתקינו שוב?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by idani1983,

שלום, התקנתי VISTA RTM ויש לי 7800GT לאחר נסיונת רבים לא הצלחתי להפעיל את ה TV OUT למרות ששמתי את הדרייברים מאתר של NVIDIA ל VISTA, מישהו יודע על פתרון? שאלה נוספת , האם אני יכול עכשיו לאחר שהתקנתי כבר את הויסטה לעשות מחיצה נוספת במחשב ולהתקין עליה את ה XP ואז פשוט לבחור מבינהם? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by esaly,

חבר'ה.. מישהו יודע איזו גירסה של KASPERSKY תומכת בויסטה? וגם לגבי NETLIMITER....התקנתי את גירסת 1.30 והיא סגרה לי את החיבור לאינטרנט....ממש מוזר..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום יש לי ווינדוס מקורי שהתקנתי במחשב מסוים ועכשיו אני רוצה לבטל משם את הACTIVATION ולהפעיל אותו במחשב אחר איך אני עושה את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים