Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני עובד תחת Windows XP. במחשב משתמשים לפחות 3 אנשים. רק היוזר שלי מוכר כ-Administrator. כל השאר Limited. למרות שיש את ההפרדה הזו בשולחן העבודה (נפרד לכל אחד) עדיין לכולם יש גישה לכל הספריות במחשב. האם יש אפשרות למנוע גישה לספריות המחשב ליוזרים המוכרים כ-Limited? אולי משהו ב-Administrative Tools?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי עומד לעבור לאחותי ורציתי להתייעץ- כיצד ניתן לדרוש בעת ניסיון גישה לקבצים/תיקיות סיסמא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הבעיה שנתקלתי בה היא כזאת: יש אצלי רשת של 4 מחשבים. אני מעוניינת ש - 3 מהם יוכלו לשתף משאבים אחד עם השני - כלומר שמכל מחשב יוכלו לגשת לתיקיות על האחרים ושהמחשב הרביעי לא יוכל לראות ולשתף משאבים עם ה- 3 האחרים אבל שעדיין יהיה מחובר אל הרשת. כל ניסונותי לגלות איפה אני יכולה לחסום הרשאות למחשב הרביעי עלו בתוהו, כרגע המקסימום שראיתי שגרסאת ה- HOME יודעת לתת זה או שכולם רואים או שאף אחד לא רואה. האם ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה מראש למסייעים..
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה אולי מוזרה אבל רציתי לדעת איך אני יכול למנוע התקנה של ווינדווס XP (או כל ווינדווס אחר) על דיסק קשיח (יחיד במחשב) מפורמט ללא גרימת נזק פיזי כלשהו לדיסק עצמו כמובן?
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש אפשרות לשים סיסמה בתיקיות שבלעדיה אי אפשר להיכנס??? (יש לי XP)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברים אז יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי איך אני חוסם גישה ללוח הבקרה בלי להוריד את אפשריות האדמין (זאת אומרת שהיוזר ימישיך להיות אדמין...) איך??? זה אפשרי ראיתי את זה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום משתמש לגישה לאינטרנט לחלוטין כלומר שכאשר המשתמש הזה פועל המחשב כאילו לא יהיה מחובר כלל לאינטרנט ?(בלי וינדוס אפדייט לדוגמא) בעוד משתמש אחר כן יהיה מחובר בעת שימוש ב FAST USER SWITCHING? מקווה שהשאלה ברורה מספיק.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה או דרך בהגדרות של XP לחסימה של "dummy users" מלעשות נזקים במחשב שלהם. אני צריך שיהיה במחשב USER שרואה רק WORD,IE,OUTLOOK-EXPRESS (יכול להיות גם תוכנות מקבילות) חוץ מזה הוא לא יכול לעשות כלום והוא לא רואה כלום. לדוגמת: שינויי הגדרות רשת או חיוג לרשת, הודעות FIREWALL או ANTIVIRUS למיניהם, שינוי הגדרות דואר בOUTLOOK ואפילו העלמה או הזזה של סרגלים ב-WORD או בWINDOWS. האם מישהוא מכיר דרך לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום אפשרויות מסויימות למשתמש במוגבל ואולי תוכנות אם אפשר....איך עושים?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני שאלות: 1. האם ניתן לחסום בווינדוס אקס פי פרופצ'יונל את קבצים של הווינדוס כלמור שלא לכל אחד יהיה גישה אליהם וגם חסימת הורדה של דברים שיכולים לסכן את המחשב מפני וירוסים, כי לחבר שלי יש שני אחים קטנים וכמעט שלוש פעמים בשבוע יש לו תקלה בגלל הדברים האלה... יש דרך לפתור אותה? 2. לחבר אחר יש ווינדוס אקס פי, האם ניתן להתקין בנוסף לאקס פי ווינדוס 98? זה יצור בעיות או שהם יוכלו לעבוד יחד? אם ניתן להתקין מישהו יכול לרשום לי את הדרך שאני יתקין את הווינדוס מבלי לפגוע בווינדוס אקס פי... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל חבר ביקש ממני שאחסום לו בלאפטופ את האפשרות להתחבר לאינטרנט בWIFI כי הילדים כל הזמן עושים לו בעיות במחשב כי הם מתחברים לאתרים לא רצויים. יש אפשרות לחסום את הWIFI מעבר לרק ביטול הכרטיס (אני מתכוון דרך הלוח בקרה, הWIFI מובנה) כי אני מאמין שהילדים שלו יעלו על איך להפעיל את הכרטיס מחדש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פקודה שכותבים ב"הפעלה" שחוסמת תוכניות נבחרות מלעלות בעת הפעלת המחשב מישהו זוכר אותה? האם אפשר להעלות שתי תוכניות באמצעות קיצור דרך אחד למשל קאזה ואקספלורר באמצעות קיצור הדרך של האקספלרר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate SP1. איך ניתן לחסום תיקיות ספציפיות בעזרת סיסמה ? כל פעם שינסו להיכנס אליה תופיע סיסמה... ולא בעזרת USER אחר ב- Windows... (משתמש תמיד ב- Administrator) עדיפות לא לתוכנות צד שלישי - אלא מהווינדוס עצמו...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קיבלתי לפטופ Lenovo x260. קראתי ביקורות באינטרנט שהסוללה אמורה להספיק ל-15 שעות... כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 PRO ולא מתקרב ל-15 שעות מקסימום 8 בלחץ. יש סיכוי ש WINDOWS 10 יחסוך לי בזמן הסוללה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס 7 דרך הBOOT ואני מקבל שגיאה. אני עובר בהתקנה את המסכים הרגילים: מסך ראשון: אתה צריך לבחור שפת התקנה, אזור וכו'... מסך שני: לוחץ על "התקן כעת". מסך שלישי: טוען את ההתקנה. מסך רביעי - הבעיה: קופץ לי חלון שרשום בו: "מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ואז יש לי לבחור : עיון | אישור | ביטול. מה אני אמור לעשות? למה הכוונה? תודה רבה והמשך יום טוב. יש לי צורב מסוג ASUS DRW 1814 BLT
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שאני מנסה לסרוק התוכנה מודיעה לי שחסר הקובץ.מאיפה אני יכול להוריד אותו ולאיזה תיקייה הוא אמור להיכנס?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, הורדתי את הסרט "עשרת הדיברות" על כל חמשת חלקיו. כשאני מנסה לנגן אותם, מופיעה הודעה בצד שמאל למטה של המדיה פלייר: codec required ואין סאונד כלל. אני משתמש ב MP11. כמו כן מופיע איקס אדום על שם הסרט בצד ימין באזור ה playlist. יש לי שתי שאלות: 1. איזה מקודד אני צריך ואיך בכלל אני יודע איזה מקודד אני צריך? אני לא רוצה להתקין codec pack כי על פי רוב חבילות כאלה דופקות ממש את המחשב ויש לי נסיון רע איתם. בזמנו התקנתי מקודד של וידומי והוא התנגש עם המשחק oblivion. 2. אם אצרוב את הסרטים ל DVD כ DATA האם הם ינוגו כראוי ב DVD? אפילו אם יהיה לי את המקודד במחשב, מי אומר של DVD יש אותו? תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי עשיתי גוסט לwindows 7 וחסר לי הקובץ בהפעלה שרץ NLTD איך אני מסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה והיא כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העכבר אז אני זוכר שהיה לי ניהול ובטוח יש את זה לכולם ואחרי כמה זמן זה פתאום השתנה לי לmanaga ואני לוחץ ואז הוא רושם אין אפשרות לאתר את [null] ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב אז אחרי זה עשיתי חיפוש ומצאתי ת'קובץ null ומצאתי אותו אז למה הוא רושם לי שהוא לא מוצא את זה?בכל מקרה אם משהו יוכל לשלוח לי ת'קובץ הזה מהמחשב שלו למחשב שלי אני ממש יודה לו ואז אני יראה אם זה עובד תודה רבה למי שיעזור לי באמת המשך יום טוב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שמחקתי אותו בפעם האחרונה שהשתמשתי בAD AWARE הודעת שגיעה מגיחה בכל הפעלה מחדש מה עושים? ומה הקובץ הזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא כותב שחסר הקובץ qq /windows/system32/config/system qq אין לי שום אפשרות לשחזר את הקובץ מכיוון שאני לא מצליח להכניס את הדיסק של המערכת הפעל כי המקלדת "נתקעת" בעת שאני לוחץ בפקודת press any key to win xp instalation משהו כזה האם אפשר לעשות דיסק אתחול באמצעות ה USB? אשמח לפתרון בן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום זה, וזו ההשתתפות הראשונה שלי בו. יש לי שאלה לעניין windows xp: לאחרונה קניתי ממישהו רשיון ל- windows xp חוקי. ידעתי כי מדובר ב- windows xp באנגלית ללא תמיכה בעברית, אך חשבתי לעצמי שבטח ניתן להוסיף את השפה העברית. והסתבר שזה לא נכון. כאשר נכנסים להגדרת השפה, שם מופיעות השפות שניתן להוסיף למערכת (שפת כתיבה במקלדת), לא מוצאים שם עברית בכלל. יוצא שאני לא יכול להקליד עברית במחשב שלי. לעומת זאת יש בוודאי תמיכה בעברית לצורך האינטרנט. האם למישהו יש רעיון איך ניתן להוסיף את השפה העברית למערכת, כך שיהיה אפשר אחר כך להוסיפה לשפות ההקלדה? ??? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מההשוואה באתר של מיקרוסופט ראיתי שחסרות כמה שטויות (windows DVD maker, windows Movie maker and a few games) שלא נראה שיהיה לי שימוש בהן (יש את Nero לצריבות ואני לא צריך ליצור סרטים). וחסר ה-Windows Media Center. אני לא בטוח מה השימוש של ה-Media Center, האם יש בו צורך במחשב שלא משמש כ-HTPC? חוץ מההבדלים האלה יש עוד איזשהו חיסרון ל-Business לעומת ה-Home Premium ?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
משהו מוזר חברים.. כשאני בודק כמה מקום יש במחיצה אז הוא אומר 247 אבל כשאני מסמן את כל הקבצים כולל החבויים הוא מראה 209 תפוס ויש עוד 22 פנוי כלומר חסרים לי פה 16 גיגה שלמים!!!!!!! יש לציין שניסיתי לעשות גוסט למערכת WIN7 ושמרתי את הגיבוי על המחיצה הזאת פעמיים! ואני פשוט לא רואה את קובץ הגיבוי!! לפי מיטב הבנתי אם אמצא את הקבצים האלה אגיע ל16 גיגה שחסרים לי ניסיתי בכל דרך לחפש את הקבצים אך הם לא עלו שם הקובץ הוא win7.gho עזרה????
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
נעלם שאר הלשוניות של תהליכים וכ"ו למעלה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-