Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לאחרונה התקנתי במחשבי חלונות 7 ופתחתי מספר חשבונות משתמש, כל חשבון מיועד לתחום עבודה מסויים (גרפיקה, אודיו, משרדי, וחשבון ניהול). חשבון הניהול מוגדר כ- admin ויתר החשבונות הם חשבונות רגילים שמוגדרים כחשבונות מקומיים. השאלה - כיצד להתקין תוכנה בחשבון במערכת כך שקיצור הדרך אליה, יופיע רק בדסקטופ של חשבון יחיד ולא בדסקטופים של כל החשבונות (התקנתי כמה תונות בחשבון הניהול וקיצורי הדרך הופיעו בכל החשבונות. כאשר מחקתי קיצור דרך בחשבון מסויים, הוא נמחק גם מהדסקטופ של חשבון הניהול. כיצד ניתן למנוע זאת?) תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מטפלים ומורידים את השגיאה הזאת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל להתקרב לנקודה שבה לא נשאר לי שטח בדיסק (C), אבל ב D, יש לי המון שטח פנוי. זה מחשב נייד ואני די בטוח ששתיהן יושבות על אותו הדיסק הקשיח. קראתי קצת על האפשרות לשנות את נפחי המחיצות, כאן : https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/resize-a-partition-for-free-in-windows-vista/ מישהו ניסה לעשות את זה ? זה לא מקור לבעיות אינסופיות ? תדה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם חלונות 7 ולפעמים אני מקבל את השגיאה הבאה אני מטפל בזה ע"י הסרת התוכנה והתקנה מחדש - זה לא פיתרון יעיל רציתי לשאול למה היא באה ואיך מטפלים בזה? שרון [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד ישן מ 2011, שאני לא יכול לעדכן אותו ל10, בגלל בעיית דרייברים. (שני כרטיסי מסך..) יש פתרון כלשהו למקרה שכזה ? אני יכול לעדכן לגרסא יותר מתקדמת של 7 ולשמור על העדכונים ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בשעה טובה התקנתי חלונות 7 במאקבוק שלי. אני מודאג לגבי עניין חומת האש? האם ניתן לסמוך על המובנה של חלונות 7? במיוחד כשמדובר בפאקטים שיוצאים החוצה, כי ב-XP היתה לי חומת אש אשר כברירת מחדל חסמה את כל היציאות, אלא אם אני אישרתי. ככה אני רוצה גם בחלונות 7.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
במחשב של הבן שלי היתה מותקנת גירסת חלונות שהגיעה מותקנת יחד עם המחשב מהחנות לפני 3 שנים. לדעתי זו גירסת OEM כלשהיא PRE-ACTIVATED ומעולם לא היתה כל בעייה של רשיון לא חוקי. פתאום לפני יומיים התחילה להופיע אזהרה בחלק התחתון של המסך שגירסת החלונות אינה מקורית. מה יכולה להיות הסיבה שזה פתאום קרה ואיך לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'.. החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..) ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל) החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7 הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^ שלום לכולם, אז הדלקתי את המחשב לפני שבועות מס', והמחשב לא מצא את החיבור של פלאפון(המפעילה של הסים שלי. שוב, לא נטסטיק, אלא כרטיס סים שנכנס מתחת לבטריה של המחשב, בחריץ המתאים). ניסיתי להוריד כל מיני דרייברים והדבר לא צלח. דיברתי עם פלאפון והם הפנו אותי לחבר' LG המפעילה של המחשב שלי(מחשב מדגם R380 של אל.ג'י) LG הציעו לי לפרמט את המחשב תמורת תשלום. הם היו מוכנים להתקין רק ויסטה. בכל מקרה, סרבתי. החיבור לא ניתן לגילוי ובטח שלא להפעלה. מה עושיםם? תודה ושבת שלום!
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המצלמה Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב ומדליק אותה, בכניסה למאפייני המצלמה שלי גיליתי שחלונות 7 מציגה גם את רמת הסוללה שלה. אלא מה, כל הזמן זה נמצא על 100%, גם כאשר הסוללה חלשה (ראו תמונה מצורפת). מה הגורם לבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה החלו בעיות במחשב שלי, שחלונות 7 החלה להשמיע צלילים של ניתוק וחיבור התקן ללא הפסקה ולהתריע כי התקן USB לא מזוהה חובר למחשב. זאת למרות שאני לא עשיתי שום דבר. למה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, תמונה מצורפת. הבנתי שמחיקת קבצים מtemp יכולה לעורר בעיות.. יש טיפים בנושא ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי. אני שוקל לשדרג לWIN7 אבל לא בטוח אם כדאי לי. אם אשדרג אני מתכוון להוסיף לפחות עוד 2 ג'יגה לזכרון פנימי (סה"כ יהיה 4) ולהתקין גירסאת 64BIT. הארם תהייה בעייה עם דרייברים ו\או תאימות למשחקים? (אם הנושא דומה כבר הועלה - אני מתנצל) :
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שחלונות 7 במחשב שלי איננה מייצרת באופן יומיומי נקודת שיחזור מערכת כמו שחלונות XP עושה. האם אני יכול לגרום לכך שהיא כן תיצור באופן מתוזמן, על מנת שאני לא אהיה תלוי באלו שתוכנות אחרות מייצרות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
2 עכברים שונים (של מיקרוסופט) סקרול עם עכבר מספיק לעבוד וגם פוקוס שלו קופץ לטאב אחר. רק הגלגל ! ורק בדפדנים, IE וגם פיירפוקס דריברים מעודכנים קורה גם בדריברים ישנים יותר אם אני מחקה כמה שניות - סקרול חוזר לעבוד ושוב מפסיק. מעצבן ! עוד מישהו חוץ ממנ יש לו בעיה כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני יוצא מדפדפן ועובד בחלון אחר,המוזיקה פשוט נכנסת למצב השתק,כשאני חוזר לדפדפן היא מתנגנת... הבעיה קיימת גם בדפדפן של IE. איך פותרים את הבעיה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מומלץ להתקין חלונות 8 32ביט או 64 ביט? לפי המפרט של המחשב שלי.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
סגרסה מוקדמת עם קיט פיתוח למפתחים אבל עדיין להורדה חופשית. המאמר בנענע: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=829798 עמוד ההורדה בשלל גרסאות: http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516 דרישות מערכת: Windows Developer Preview works great on the same hardware that powers Windows Vista and Windows 7: 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver Taking advantage of touch input requires a screen that supports multi-touch
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חלונות 8 רושם לי תקלה ולא מצליח להבין מה צריך לעשות לפני שעושה ריסטרט הוא רושם CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT לאחר ריסטרט שולח תמונה זאת http://i44.tinypic.com/2nkuwyv.png
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שידרגתי ל 8.1 64ביט ומאז יש התנגשויות מוזרות במחשב. הכנסתי כונן קשיח חדש למחשב ואז ה USB הפסיק לעבוד בכל היציאות, כאשר אני מוציא את הכבל מהכונן זה עובד, אז אני מאתחל את המחשב כאשר הכונן מנותק ואחרי שהמערכת עולה רק אז אני מכניס את הכבל של הדיסק הקשיח, רק אז זה עובד... עצות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יש בחלונות 8,מה חדש בה(עדיין מבוססת רג'סטרי?).ולמה אני צריך אותה? למה אין עדיין סטיקי?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתקין חלונות 98 חוקי ומקורי, כולל רשיון ודיסק מקורי OEM, לא מהדורה שניה. אך איך שאני מסיים את ההתקנה של כל הדרייברים, אני מקבל הודעה שהקובץ IEXPLORER ביצע פעולה לא חוקית ולכן יסגר, את ההודעה אני מקבל בעת הפעלת המחשב והוא לא נותן לי להכנס למערכת, גם לא למצב בטוח. אשמח לקבל את עצותיכם/רעיונתכם לפיתרון הבעיה. גיא
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני חונך של ילד שזה מה שיש לו בבית ואני רוצה לשים לו משחקים פשוטים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-