עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by psychuil,

קרה אצלי ב4 התקנות שונות (ונקיות) של ויסטה, 3 מהן X86 ואחת X64. לאחר כמה שעות של עבודה נורמלית (יכול להיות 4 שעות, יכול להיות 40), פתאום, אני מאבד גישה לאתרים. ז"א שמוזילה, אקספלורר וMSN מתנהגים כאילו שאין לי חיבור, בעוד שכל השאר עובדים כרגיל. לפעמים זה נמשך 5-10 דקות ועובר מעצמו, ולפעמים רק אתחול מאפס את העניין. למישהו יש מושג, ולו הקלוש ביותר, מה זה? ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי win xp בגרסת OEM שקניתי עם המחשב הישן. האם אני יכול להעביר את מערכת ההפעלה למחשב חדש שאני קונה עכשיו? (נניח אפילו שאני מפרמט את המחשב הישן או מפסיק להשתמש בו לחלוטין)

3. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי XP- PRO בזמן האחרון יש לי בעיות אתרים מסויימים לא ניפתחים בדקתי הגדרות בדפדפן ומצב אשר ניהול הרחבות מופעל ואפילו סימנתי ידנית על אתר לאשר הרחבה לא עזר מדובר באתרים רגילים כמו גוגל,אתר הורדת עידכון מ ASUS וכו' בררת המחדל של האטחה עובדת רגיל ניסיתי לעשות DISABLE לנורטון גם לא עזר ,עשיתי הסרה והתקנה מהלוח בקרה לאקספלורר לא עזר האם משהו מכיר איך לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. לכתבות: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=424612&sid=127 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358312,00.html

• 105 תגובות
    • 10.8k צפיות
  5. Started by Overkiller,

שבת שלום לכולם; אז ככה, התקנתי חבילה שמשנה את המראה של הווינדוס XP לווינדוס וויסטה, משהו קטן..... בכל מקרה, לאחר שהסרתי אותה, האייקון של כונן C נעלם ומופיע האייקון עם הדף הלבן ובו חלון פתוח, נו האייקון הזה כשחסר אייקון (מן הסתם), איך אני מחזיר את התמונה של כונן C???; תודה לעונים. -רון.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. Started by ניר.,

בשעה טובה שוחרר / הופץ הגרסא הרשמית של וינדוס ויסטה לשור הפרטי (לבתים פרטיים) היכן ניתן ועדיף לקנות את מערכת ההפעלה במחיר הכי טוב ומשתלם ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם, היום הסרתי סקין של-VISTA,ועדיין נשארו מלא אייקונים מויסטה (הסקין). מה עושים? :'( :'( :'( בתודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by FatallChill,

השתמשתי ב Black box כמעט שנה ואז חזרתי לexplorer אבל עכשיו אין לי את סל המיחזור :s05: איך מחזירים אותו ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

ראיתי בעיתון של אופיס דיפו כשמקבלים עם קניית ידיעות אחרונות גירסא שנקראת כך: Windows Vista Home Prem Hebrew 1500shekel ויש Windows Vista Home Prem Hebrew UPG שזה עולה 1000 ש"ח כעיקרון מזה UPG?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by idani1983,

שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. איפה קונים גרסאות 64 ושדרוג של ויסטה 64?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  14. כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא) גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretail על מה המחיר הנמוך יותר בהרבה? הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by Godmoney,

החלטתי שנמאס לי מהיישור הרגיל של ה Windows והורדתי את אופציית ה Auto Arrange בה השתמשתי כ"כ הרבה שנים. אני שם את כל האייקונים במרכז המסך ידנית אבל הבעיה היא שכל קובץ חדש שנוצר ממוקם אוטומטית בפינה השמאלית למעלה. זהו מצב בעייתי מאד בשבילי, איך אני יכול לקבוע לשולח עבודה Margin מסויים מקצוות המסך שבו ימוקמו האייקונים החדשים?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי XP PRO + SP2 המשתמש שלי מוגדר כאדמיניסטריטור והוא המשתמש היחיד שקיים, פתאום אתמול בערב הוגבלה לי הגישה ל task manager ו- regestry. אני מקבל הודעה הבאה: task manager has been disabled by your adninistrator ו- registry has been disabled by your adninistrator כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם ( ctrl+alt+delete or regedit ) מקש ימני על סרגל הקלים מציג את הקיצור ל task manager באפור. בדקתי את הגדרות המשתמש, אני עדיין מוגדר כאדמיניסטריטור, יצרתי חשבון נוסף ושם הכל תקין, ניסיתי להגביל את החשבון שלי ואז להחזיר אותו לאדמיניסטריטור, לא עזר, ניסיתי לחזור לנקודת שחזור מוקדמת יותר, ניסיתי לבצע סריקת וירוסים ואדוויר לא עזר ( מותקן אצלי Avg internet security ו Avg antispyware מצאתי את …

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by pak82,

יש לי חלונות בעיברית ואני מעוניין להתקין חבילת שפה (MUI) ברוסית , בכל פעם שאני מכניס את הדיסק של החבילת שפה אני מקבל הודעה שהחבילת יכולה לרוץ רק על חלונות בגירסה האנגלית האם יש פיתרון לזה או שאני חייב להשיג חבילת שפות חדשה שמתאימה לגירסה העיברית?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. שלום רב התקנתי אתמול ווינדוס XP SP2 2006 על מחשב אינטל חדש לגמרי, ואחרי עבודה של כמה שעות (בלי אנטיוירוס), צצה לה בעיה.. כשאני נכנס ל'התחל', ועומד עם העכבר על אחד מהתפריטים שיש להם חץ והם אמורים להיפתח לעוד תפריט משנה (כמו ALL PROGRAMS, MY RECENT DOCUMENTS וכו'), אז אני לא רואה את תפריט המשנה - אלא רק את הצללית שלו, את הגבול שלו. התפריט עצמו נפתח והוא קיים - כשאני לוחץ על משהו בתפריט אז נפתחת תוכנה כלשהי - אבל אני לא רואה אותו ואת הרשימה שלו, אלא רק את הצללית של התפריט משנה.. אשמח לקבל פתרון לבעיה! (הרצתי כעת סריקה בנורטון 2006 וב-SPY BOT ואין שום ווירוסים) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by Oranili,

אם אני מתקין 98 על מערכת XP .. שהיה עליה מידע ( ואני צריך את המידע הזה ) הוא ימחק ? אם אני יתקין WIN98 ? תודה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  20. מה הפקודה שרושמים בהפעלה אם מחקתי משהו בווינדוס,והדיסק של הוינדוס בפנים? אני זוכר משהו כמו scannow

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. האם ניתן להתקין oem, אחרי פירמוט, על מחשב שכבר היה בו xp? ועוד שאלה ברשותכם: קראתי בפורום מאתר בחו"ל שגירסת ה retail כוללת בתוכה גם 32 וגם 64 ביט, ואילו ה oem בא רק עם אחד מהשניים, לפי בחירה לפני הקנייה. מישהו יודע משהו על זה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by shloosh,

יש לי בעיה בווינדוס שמשגעת אותייייי פתאום הכפתור הימני והשמאלי לא עובדים בתוכנות או בווידנוס,כאילו לא מגיב במקומות שונים, והרבה דברים שקשורים לאינטרנט אקספלורר לא עובדים.. קישורים לא נפתחים וכנל הורדות. תוכנות לא נפתחות וכו'.. למישהו זה קרה או מכיר את זה??. תודהה

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by yanivsk,

בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by idofr,

הייי שלום לכולם אני כניראה הולך לקנות בזמן הקרוב את המערכת ורציתי לדעת איזה גירסה כדי לי לקנות כי יש 3 גרסאות וכל אחת קצת שונה... השימושים הם די רגילים לאנשים בפורום - משחקים, עיצוב גרפי קצת, סרטים, וגלישה ואופיס כמובן בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by mute,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5932 SWEET!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים