Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הי. לפני יומיים המחשב שלי התחיל להתקע בכיבוי. אני הולך לתפריט התחל- לוחץ כיבוי- כל התוכניות נסגרות והמסך מתחלף ל"shutting down". ושם הוא נשאר תקוע עד שאני פשוט מכבה אותו בלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של המחשב. מחיפוש שעשיתי הבנתי שזה יכול להיות דרייברים של כל מיני דברים. ובאמת התקנתי דרייבר של המדפסת ממש ביום שהבעיה התחילה. זה באמת יכול להיות זה? אין דרך לתקן את הבעיה חוץ מלהוריד את הדרייבר? מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משהו גורם לאינטרנט שלי להתנתק כל כמה שעות. נראה כמו משהו מדוייק מבחינת זמנים. (משהו כמו כל 6 שעות). ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל ולא עזר כלום. אני מנסה להמנע מריסטור לתאריך ישן. מישהו יכול לעזור למצוא פיתרון? האינטרנט חוזר רק אחרי שעושה ריסטארט למחשב. טראבלשוט לא מוצא כלום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי עכשיו ווינדוס 10 64/32 bit retail שמגיע עם התקן usb (דיסק און קי) אני מנסה להתקין על כונן ssd חדש שקניתי גם עכשיו עשיתי boot מה usb מתחיל התקנה מכניס את ה key התקנה רצה מסיימת מחשב עושה ריסט ושוב חוזר להתקנה ,הווינדוס לא עולה כבר 5 פעמים מתקין עושה ריסטרט וחוזר למסך התקנה מה לא בסדר, מה צריך לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה,איפה אפשר להשיג (עדיף בארץ) ווינדוס 10 פרו בזול? הייתה לי בעיה בזמן העדכון ל-windows 10 והייתי צריך לבצע פרמוט כדי שיעבוד ולהתקין עליו ווינדוס מהקובץ עדכון באתר של מיקרוסופט ולכן הוא לא מופעל,חיפשתי KEYS באינטרנט ושמתי קוד של ווינדוס פרו (בלי שידעתי שזה פרו) ועכשיו המחיר בשמיים ולפי מה שהבנתי אי אפשר לשנמך חזרה לרגיל,רק עם פרמוט, מה שאני לא יעשה. ויש לי עוד שאלה,אם אני לא אפעיל את ווינדוס הוא עדיין יעבוד לי? אחרי שתקופת השדרוג בחינם תגמר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחי רכש לפני כשנה וחצי מחשב ב BEST BUY בארה"ב עם ווינדוס חוקי כמובן. בנוסף יש לו אופיס חוקי. עכשיו המחשב צריך פירמוט ורציתי לדעת איך אני יכול להוציא את הקוד שלהם ולוודא שהכל יעבוד כמו שצריך גם אחרי הפירמוט ? תודה
-
- 18 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום....התקנתי אתמול והיום אנע רואה למטה בצד שהוא דורש אקטיבציה למרות שבהתקנה הכנסתי סיריאל והכל היה בסדר. נכנסתי לחלון של האקטיבציה עשיתי active now וזה כתב שאי אפשר ולנסות מאוחר יותר. יש דרך לאקטב?
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הורדתי את ווינדוס 10 בהורדה חוקית. לאחר שהמחשב סיים להוריד הוא ביצע את ההתקנה (כל זה לקח ביחד לקח חצי שעה מוגזם לא ?) לאחר שסיים גם את ההתקנה, נפתח ריבוע כחול במרכז המסך ובו כתוב : "מקבל עדכונים" ומתחת "מחפש עדכונים" וככה זה נשאר שעה (אני לא מגזים !) מה זה אומר ? ומה אני צריך לעשות עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי נרשמתי לפני כחודש לפיתוח של ווינדוס 10 והורדתי והתקנתי את גרסת ההדגמה כעת מופיע לי העדכון של 10240 אבל זה לא מתעדכן לי מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שיניתי לעברית ועכשיו אני רוצה להחזיר חזרה לאנגלית ופתאום ההגדרות שפה לא מציגות את האופציות לבחירת שפות ואין לי איך לשנות עכשיו שפה. זה גם לא נותן לי להתקין שפות חדשות. אני לוחץ על הבא/התקן ולא קורה כלום. שחזור מערכת יכול להחזיר את השפה הקודמת? גם שחזור לא נותן לי לבצע. מקבל בסוף הודעת שגיאה. נמאס לי מהווינדוס הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה ובבוקר המחשב היה מכובה שהדלקתי אותו הוא הציג תפריט כחול: המשך פתור בעיות כבה את המחשב שום אופציה בפתור בעיות לא עובדת גם לא הפעלה במצב בטוח או חזור לגרסה קודמת... הייתי עושה פרמוט אם לא היה חשוב לי כמה קבצים שיש על הכונן הכונן הוא סמסונג evo 840 משום מה כבר פעם שניה שיש לי בעיה בווינדוס פעם קודמת לפני כמה חודשים היה בעיה במסך בחירת משתמש... אני לא יודע אבל חושב שווינדוס 7 היה יותר יציב ועם פחות בעיות עוד משהו מוזר- ששמתי usb עם הקבצים של ההתקנה מחדש על הכונן שאמור להיות הווינדוס רשום: אין אפשרות להתקין ווינדוס על דיסק זה. הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכת efi ניתן להתקין את ווינדוס …
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב לנובו נייד עשיתי שחזור מערכת של הווינדוס מנקודת שחזור ליום אחד לפני וזה איפס לי לחלוטין את כל הווינדוס מהתחלה. הגעתי לתפריטים של בחירת השפה ורשת האלחוטית ואז זה נתן שגיאה ושלח אותי למסך כחול ומאז אין אפשרות לעלות את הווינודס. עברתי שעות על מדריכים ברשת ואין פיתרון בנושא. מישהו יודע מה הבעיה שלו?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 10 כאשר אני עושה RESTART או כיבוי מלא למחשב, כשהוא עולה מחדש הוא פותח מחדש את כל מה שהיה פתוח לו לפני הכיבוי. כאילו יש לו זכרון כלשהו שהוא לא משחרר ותמיד חוזר לאותה נקודה אשמח לעזרה, תודה
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , התחדשתי במחשב נייח משרדי. התקנתי ווינדוס ועכשיו חיברתי את ארבעת המסכים לכרטיס מסך. ניסיתי לשחק בהגדרות ומוצגים לי רק 3 מתוך 4 מסכים אשמח לעזרה מכם איך להגדיר 4 מסכים מצורפות תמונות,תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שאני לוחץ מקש ימני על "גישה מהירה" בסרגל בצד ימין של הסייר קבצים, הווינדוס פשוט קופא/ מתרסק לכמה שניות. מה עושים? תודה. נ.ב. למנהלים של הפורומים כאן... יש לכם אתר מדהים.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה בווינדוס בזמן שאני מבצע סריקות עם Malwarebytes ולעיתים כשאני עושה ניקוי עם CCleaner. יש לי ווינדוס 10, 32 RAM , וAMD Rayzen 1700x. כשאני עושה סריקה רגילה עם Malwarebytes הכול בסדר, אבל אם אני עושה סריקה מעמיקה דרך custom כדי לאתר rootkit לכל הכוננים שלי הסריקה תוקעת את הכול. פתאום הווינדוס קופא ואני לא יכול לעשות כלום, העכבר זז, אבל המקלדת קפואה והדרך היחידה לעצור את הסריקה זה ריסטרט מהכפתור. זה לא קרה לי בעבר, זה משהו שקורה לאחרונה. דבר דומה קורה עם ניקוי של קלינר, אבל לא תמיד. שלשום עשיתי ניקוי והכול נתקע, אבל הצלחתי לעצור עם Task Maneger, ואחרי זה הניקוי עבר חלק. לפי מה שאני רואה, שום דבר אחר לא גורם לתקיעות.…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי מחשב מותג Xps 8700 של דל. המחשב הגיע עם ווינדוס 8.1 מובנה. שידרגתי ל10 מקורי. ומאז המחשב עשה לא מעט ריסטרטים פתאומיים באמצע עבודה איתו ללא התראה מוקדמת. התקשרתי לתמיכה של דל, הרצנו בדיקת חומרה ששללה בעיה בחומרת המחשב. לאחר מכן ניסתי להוריד דרייברים דרך האתר שלהם בהנחיה טלפונית איתם אך זה נכשל. הנציג עשה שליטה מרחוק וניסה לסדר את זה בעצמו אך גם נכשל. לבסוף לאחר שעה וחצי של שיחה הוא אמר לי : "אין מה לעשות אני ישלח לך קישור של ווינדוס 8.1 עם דרייברים תואמים של דל ותישאר איתו. וינדוס 10 עושה בעיות ולא רק לך ובתקופה הקרובה תישאר .עם 8" זה ממש מרגיז אותי. למה אני לא יכול להנות מהווינדוס החדש והמעודכן ביותר ? למה אני צריך להישאר ב8 בגלל דרייברים לא תואמים וסירוב…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3657968,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני לוחץ בהתחל על לחצן הכיבוי המחשב לא מגיב לפקודה. רק כשאני לוחץ על "שינה" הוא מגיב.(הדרך היחידה לכבות זה לחיצה ארוכה על הכפתור הפיזי של הכיבוי) מה לעשות? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לנובו יוגה 3 יחסית חדש... אני מת על שדרוגים, התחדשות וכו'... אבל משהו בי לא נותן לי לשדרג לוינדוס 10... ההרגשה מוצדקת? פשוט קיבלתי רושם שהמערכת ממש לא יציבה... ושהשקיעו באיך לרגל אחרינו מאשר בתפקוד המערכת עצמה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חוסר ההצלחה של בשילוב עולם המגע עם עולם המקלדת ועכבר בווינדוס 8 הכריחה את מיקרוסופט לחזור למקורות ולחשוב מחדש איך מערכת אחת תפעל בצורה הטובה ביותר לשני העולמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e/
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשנות את מע' ההפעלה ואני בתור אחד שאוהב קידמה, שוקל לשנות את מע' ההפעלה לווינדוס 2003 השאלה היא האם המערכת לא תהיה כבדה מידיי והאם היא מתאימה למשתמש ביתי בעיקר לגלישה שמיעת שירים ומשחקים ... האם מישהו משתמש בה ויכול לתת לי המלצה על המערכת, יתרונות, חסרונות וכו'. המחשב שלי בעל 256 מ"ב זכרון SDRAM מעבד פנטיום 3 866 וHD 80 ג'יגה .....
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
32 ביט זה 4 ג'יגה. מה הסיבה שווינדוס 32 ביט לא מסוגל לזהות 4 ג'יגה אלא רק 3 בערך? לכאורה 32 ביט היו צריכים להספיק בדיוק ל-4 ג'יגה...
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגה 64 ביט וזיכרון של 1 ג'יגה קינגסטון הארד דיסק של מקסטור SATA וכרטיס מסך של ATI RADEON 9200SE לוח אם אסוס תואם. הבעייה היא שאני מנסה להתקין ווינדוס 64 ביט ההתקנה עוברת חלק אני לא שוכח בתחילת ההתקנה ללחוץ F6 ולהוסיף התקן 64 ביט אבל לאחר שההתקנה מושלמת כשאני רואה את הלוגו של הווינדוס בזמן הטעינה המחשב עושה לי רסטרט........לא מבין מה הבעייה אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד amd 64 ביט ואני שמעתי שיש מערכת הפעלה מיוחדת ל64 bit האם זה נכון? זאת מערכת הפעלה חדשה?, או רק שדרוג לxp הקיים? אם כן איך משיגים האם שווה להתקין? האם היא יותר טובה? האם יש בעיות תמיכה אודה לכם על מידע מסוג זה על המערכת הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-