Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים ברשת הפנימית בבית. אני רוצה להתחבר באמצעות RDC ( Remote Desktop Connection ) ממחשב א למחשב ב. הבעיה היא שצריך לאפשר למחשב ב' לקבל משתמשים. צריך לכנס ל System properties Remote ואז לסמן את allow users to connect remotly to this computer הבעיה היא שאין את האפשרות הזאת..במחשב א' זה מופיע ובמחשב ב' אין את זה... גם מחשב א וגם במחשב ב יש מערכת הפעלה Windows XP sp2 מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך... יש למישהו רעיון אין לגרום לאפשר הזאת להופיע במחשב ב'? http://img413.imageshack.us/img413/3543/untitledhp2.jpg
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני למשל מעתיק תיקיה מסויימת ממקום למקום או מעביר אותה ל-DISK ON KEY. איפה אני מוחק את כל ההיסטוריה\קובץ LOG או מה שזה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להיכנס לצאט של אמאסאן-המתקדם...ובכניסה לצאטים המתקדמים צריך להוריד את התוכנה של ה i2i הבעיה שמשום מה בוינדוס ויסטה הוא לא נותן לזה להסתיים...זאת אומרת הוא מוריד את הקובץ אבל לא מצליח להעביר אותו מהתיקיה הזמנית למקום שבו הוא צריך להיות...הנה תמונה של השגיאה: http://img208.imageshack.us/my.php?image=32552727sb4.gif אשמח לפתרון איך בכל זאת להצליח להיכנס
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום העכבר שלי התחיל לזייף, סתם ככה פתאום. כשהווינדוס בפעילות (רגילה - גלישה באתרים) כל המערכות עובדות טוב אך העכבר משתתק לכמה שניות (אי אפשר להזיז אותו, החץ הימני והשמאלי לא עובדים) הווינדוס עצמו לא משתתק עם העכבר, רק הוא, וזה חוזר חלילה בפרקי זמן מאוד קצרים. פתרון הבעיה הוא 100% להחליף את העכבר ?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, יש לי את המערכת הנ"ל ויש לי בעיה איתה, לאחר שהתקנתי קודק פאק של K LITE, אני יכול להתשמש במדיה פלייר כדי לנגן סרטים שיש לי על המחשב - XVID,MKV,TS,MP4 אבל כאשר אני נכנס למדיה סנטר ומנסה לנגן אותם הוא נותן שגיאה של קובץ לא מוכר. אני משאר שזה בגלל החוסר תאימות ל64 ביט כי לא הייתה לי בעיה כזו מעולם במדיה סנטר, היה לי את ה2005 קודם ועבד מצויין. מישהוא מכיר פיתרון לתופעה? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני הולך לקנות גירסת הום פרימיום. שמעתי ש-64bit יותר טוב וממילא כל המעבדים תומכים בו... עכשיו נשאלת השאלה האם יש בעיות תאימות רציניות לתוכנות ומשחקים והאם אפשר להחליף אחרי ההתקנה ל-32bit (או הפוך)? וצריך לבחור כשקונים מה אני רוצה?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני קונה מערכת חדשה עם מעבד 6320 של אינטל רציתי לשאול איזו גרסת XP אני צריך או מומלצת 32 BIT או 64 BIT עבור המעבד הנ"ל מה ההבדלים ביניהם אם אתקין גרסה זו או אחרת מבחינת תוכנות משחקים וכו
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
במחשב של דוד שלי בזמן האחרון לא עולה האקספלורר בסטראטאפ בערך ב9 מתוך 10 הפעלות. אבל אחרי שאני נכנס לsafe mode הכל עולה. אם יש למישהו רעיונות מה לעשות אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש סיכוי כזה שכרטיס מסך טוב יותר יריץ את הויסטה חלק יותר או שזה לא קשור .ץ.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הורדתי היום וינדוס מדיה סנטר (אם אפשר תגובות בנוסף) והוא שוקל 752 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק רגיל... אני שואל אם יש דרך לצרוב את זה בצורה מיוחדת או מדריך לצריבה מעל 700 מגה... תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, רציתי להעלות בפניכם בעיה שלא מצאתי לה פיתרון מזה הרבה זמן ואולי מפה תגיעה הישועה. יש לי קובץ, סרטון וידאו שחברה שלי הכינה לי, שכל פעם שאני נכנס לתיקייה שמכילה אותו רשום לי שגיאה של אינטרנט אקספלורר. בנוסף, כשאני מנסה להפעיל אותו, יש גם שגיאה של מדיה פלייר. עכשיו, לאחר איזה חצי שנה שלא נגעתי בזה. היא הכינה לי עוד סרטון ושוב אותה הבעיה. לא משנה באיזה תיקייה זה נמצא, לכל תיקייה שאני אכנס אליה והקובץ ימצא שם, יש בעית שגיאה של אקספלורר. מה עושים במצב כזה? זה עובד אצלה במחשב, אצל אחותי במחשב, רק אצלי זה עושה בעיות. אגב, יש לי Windows xp proffesional עם SP2 . תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום זה כל הסיפור שלי עד לרגע זה.....כל הפרטים חשובים: לנקות מחשב מהיסוד עם יש לו וירוסים ב- MBR או בעיית סקטורים פגומים צריך לפרמט את המחשב ללא ההתקנה של וינדוס כי הוא לא באמת מוחק את המחשב לגמרי... עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני הצלחתי לפרמט את המחשב בעזרת ה- *PARITION MAGIC . עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס למחשב והתחלתי בתהליך הראשוני של ההתקנה. ברגע שהוא מגיע לנקודה שבוא הוא רוצה לפרמט או להתקין להעתיק את הקבצים הראשונים של הוינדוס למחשב המחשב מפעיל את עצמו מחדש... אין לי מושג מה הבעיה..ברגע שבדקתי את ההארד דיסק עם ה- PM * הוא מצא איזור פגום והוא "שם אותו בצד".... אין לי מושג מה קרה למחשב....אני חייב דחוף עזרה.....
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ערב טוב (בדיוק בהפסקה של הכדורגל) יש לי בעיה עם הסרת power dvd 6 מהויסטה.שאני מנסה להביר את התוכנה אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת) יש לציין שההתקנה עברה לי ללא כל בעיה אך עם זאת אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה שהיא לא תואמת לווינדוס הזה (לא יכלו לומר על ההתחלה?) בכל מקרה לא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להסיר את התוכנה.ניסיתי גם להריץ ולהסיר את התוכנה דרך שינוי התיאמות שלה לxp תודה מראש ובהצלחה לליברפול אחסון תמונות חינם
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
מישהו כבר מריץ VISTA או שזה עדיין לא חוקי, ואם זה יצא אתם מתכוונים לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
כאשר אני מבצע עדכון של של הויינדוס אני מקבל המלצה לעדכון של realtek semi conductor אך כאשר אני מאשר אני מקבל הודעה על שגיאה code 80070436 מה זה אומר ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ כדי לעשות בוט מהדיסק של הXP יש מסך שחור וכלום לא זז ממש מוזר, אני לחוץ לא מוצא פיתרון, עכשיו הוצאתי סוללה נראה אולי זה יעזור, לא עזר...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, התקנתי את הווינדוס והכל היה בסדר עד שהווינדוס עודכן אוטומטית מהאינטרנט בכל התיקונים האחרונים (הווינדוס שלי הוא SP2) המחשב עבר אתחול לאחר העדכון, ואז התחילה הבעיה המעצבנת. לאחר שהווינדוס עולה יש חוסר תגובה ממנו למשך כ2 דקות ואז הכל מסתדר חזרה. (מאוד מעצבן) חשבתי שיש בעיה בהתקנה ושוב התקנתי את הווינדוס מחדש, ולאחר העדכון שוב חזרה לי הבעיה של חוסר התגובה מהווינדוס למשך כ2 דקות, ואז שוב הכל חוזר למצב תקין. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש למישהו איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? המפרט של המחשב בצד שמאל במפרט המחשב שלי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מופיעה לי כל הזמן ההודעה הבאה ואז הEXPLORER מוסר ואני צריך לעשות משימה חדשה ולהעלות אותו שוב. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
בגלל סיבה לא ידועה התקנתי את XP ב- E וב- C יש גיבוי (גוסט). ששהמחשב עולה הוא שואל אותי אם לעלות את המחשב ב- XP או במערכת בלתי מזוהה שנמצאת ב- C. (הוא רושם את זה באנגלית) אני יודע שזה לא כזה מפריע אבל זה או לחכות חצי דקה או ללחוץ אנטר וזה לפעמים מעצבן... איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק(NTFS) עם קבצים מוצפנים שאני רוצה לפתוח, ההצפנה היא של הXP, שלוחצים קליק ימני אין אפשרות להיכנס למאפיינים, אין אפשרות להעתיק את הקובץ... אבל שאני מסמן כמה קבצים כאלו אז יש לי מאפיינים, שם מסומן "קראיה בלבד" ו "מוסתר" בתוך "מתקדם" הכל מסמון, כולל תכונות דחיסה או הצפנה האם יש דרך לעקוף את זה, קראתי משהו באינטרנט וחשבתי שאולי אם אני יהפוך אותה לFAT אז זה יהיה אפשרי בבקשה תעזרו לי זה חשוב נורא! תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתקין וויסטה והוא עושה לי שגיאה של 0xe0000100 אחריי שהוא כמעט ומסיים את ההתקנה והווינדוס מקורי מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-