Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני עומד לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אחת ולתמיד איזו מערכת הפעלה יותר כדי לי להתקין XP שכל שבוע יוצא לה עדכון קריטי נוסף או 2000 הותיקה עם הSP4 ? תודה לכל העונים. נזכרתי במשהו שרציתי לשאול, זה אולי נשמע קצת מצחיק אבל איך אני בעצם שומר על המועדפים שלי לפני שאני מפרמט למחשב ת'צורה ?
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי יומיים לאחר כיבוי המחשב עקב תקלה חוזרת ונשנת של קובץ DLL חסר בכול התוכנות שניסיתי להריץ עשיתי ריסט, אחריי הריסט המחשב עלה באיטיות (בחלק של ה WINDOWS IS STARTING UP) ולאחר מכן בבחירת המשתמש מופיעה לי סיסמה, אפילו אם אני סתם רושם משהו בפנים אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתחבר כי הדומיין (שם המחשב) אינו זמין, עשיתי מחקר בתחום וניסיתי SAFE MOD, ניסיתי להקיש ידנית תמשתמש Administrator, עוד מעט אני אנסה את ה LIVE CD של ophcrack (תוכנה שמשנה תסיסמה במחשב אם שחכים). כרגע יש לי גישה למחשב ולכול הכוננים כי הכנסתי קשיח נוסף והתקנתי עליו XP זמנית, הקשיח ההו חשוב לי מאוד ואשמח לכל עזרה של איך לשחזר תמערכת הפעלה ולהעיף תסיסמה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. אגב....אני לא משתמש אף פעם ב EDGE, איני יודע למה זה.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך. מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי? המפרט בחתימה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אחר הבעיה שלי , ומצאתי את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=69628.0 בתגובה הבאה: האם רשמת במקום הנכון? את צריכה לרשום את זה בחיבור של הכרטיס רשת לא בחייגן כנסי ל start>settings>network connections לחיצה ימנית על Local Area Connection לחצי על properties ולחצי פעמיים על Internet Protocol (TCP/IP) ושם תגדירי את זה סמני "use the following ip address" IP Address : 192.168.0.1 Subnet mask : 255.255.255.0 של רון...לא עזר לי... הוא נותן לי רק מ-223... מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי win XP, עם 768MB זכרון. כשאני מדליקה את המחשב הוא עולה מהר מאוד עד לשלב שאני מקבלת את ה-desktop, אבל בשלב הזה נוצרת השהייה ארוכה מאוד שבו המחשב "כאילו" תקוע. אני כותבת "כאילו" כי בשלב הזה אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט ואני מקבלת איקסים על האייקונים של הפיירוול ושל ה-NAV (שנמצאים בצד ימים למטה ב-desktop), אבל אני יכולה להיכנס לתיקיות, מסמכים, לשמוע שירים מהמחשב וכו'. כל התהליך של התקיעה - כלומר עד שנמחקים האיקסים מהאייקונים ואני יכולה להתחבר לאינטרנט - לוקח בערך 3 דקות! איך מקצרים את הזמן? תודה מראש, הדר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לגרום לווינדוס להשהות פתיחה של תפריט כאשר העכבר מונח על פריט שאמור להפתח לתת תפריט? הבעיה היא כזו: המחשב שלי קצת איטי, לכן במעבר עכבר על פריט בתפריט (למשל "תוכניות" בתפריט ההתחלה), לוקח קצת זמן לתפריט להפתח, למרות שאפילו לא רציתי שייפתח... התוצאה היא שאני צריך לחכות עד שהתפריט ייפתח וייסגר שוב, ואז אוכל לגשת עם העכבר ללחצן שבאמת רציתי. מה שאני רוצה זה שווינדוס לא ינסה לפתוח תפריט מיד במעבר העכבר, אלא ימתין מעט... אני יודע שיש אפשרות כזו, כי במחשב אחר שיש לי, יש את זה. עוד בעיה שצצה לאחרונה: מדי פעם קופצת הודעה במה שנראה אופן אקראי לגמרי: The service 'Print Spooler' is preventing the machine from entering standby. Try stopping this srvice and try ag…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
עשיתי באנצ' קטן לויסטה שתי מערכות האחת: Dual Core 2.8GHZ לא קור 2 דאו.. 512MB 667Mhz 160GB ASUS PX5L Nvidia Point of view 7100GS המערכת השנייה היא במיפרט שלי. במערכת הראשונה הנ"ל ויסטה עלתה ב-36 שניות מלחיצת כפתור ההדלקה!! (שיא עולם 23 שניות) במערכת השנייה תחזיקו חזק!!! 3 שעות!!!! אני לא מבין למה אצל חבר יש לו מערכת בדיוק כמו שלי אותו מעבד וזכרונות (אגב הוספתי עוד 512MB זיכרון DDR2 עדיין לא עזר) ואצל חבר שלי הכל עובד חלק!!!! שיחקנו Quake 4 וסטאלקר הכל זז טיל... לחבר שלי יש 7600GT בעל S.M3 ולמערכת השנייה שלי יש S.M3 מסקנה שלי אין לי את הטכנולוגיה הזאת אז ויסטה לא תזוז לי מהר? וכל הזמן בתקיעות? איך זה... אם אני יקנה DirectX 10 (ו S.M4) אז זה יעבוד יותר מהר?! תשו…
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
זה גם סוגר לי הרבה חלונות פתוחים. ניסיתי לעשות NEW TASK ולפתוח EXPLORER אבל זה לא עוזר וגם סריקת וירוסים לא עזרה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחזר מערכת, בסוף התהליך אני מקבל הודעה שהשיחזור נכשל. האפשרות היחידה לשחזר היא רק במצב בטוח אבל אח"כ לא ניתן לבטל את השיחזור במידת הצורך כי בכלל לא ניתן ליצור נקודת שיחזור במצב בטוח ולכן אני צריך ליצור נקודה בצורה ידנית ואח"כ לעבור למצב בטוח ולשחזר. בקיצור: מה עושים כדי שהשיחזור יעבוד בצורה סדירה? (XP Pro SP2) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבואי היום להדליק את המחשב לאחר שהוא נתקע, אומר לי ידידי המחשב כי הקובץ: windows\system32\config\system הושחת !! בטוב ליבו הציע לי להכניס את הדיסק המקורי להקיש R ע"מ לתקן. מאחר ודיסק ההתקנה של החלונות שלי הוא מה שנקרא auto-XP (התקנה בלי יותר מדי שאלות) הוא מדלג על שלב התיקון. נסיון ראשון: פניתי לכונן e (כונן פיזי אחר) שם התקנתי את החלונות במקביל להתקנה ב-c אלא שהתקנה זו ישנה. ע"מ לקצר אומר כי דאגתי לגבות את הרגיסטרי ולבצע גיבוי מערכת ל-C אך שחזור המערכת של החלונות המותקנים ב-E אינו מכיר את קבצי השחזור מ-C. העתקתי מספריית config את הקובץ system.sav במקום הקובץ system , אבל כשניסיתי להעלות את המחשב מ-C, הוא התחיל לבצע התקנה של ה-XP מהאמצע וביקש באזשהוא שלב את ה-SN (אותו אין…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה רכשתי מכשב חדש הכולל Intel Core Duo 6750, Geforce 8800GTS, בידיעה שאני הולך להתקין ויסטה מהסיבה שהבנתי שהתמיכה בויסטה לחלקים אלו היא האופטימלית ביותר, כמו כן ויסטה הייתה מצויידת בDX10 שלא היה כלול בXP באותה תקופה. ימים עברו חלפו להם, ואני מתגעגע לנוחות וליציבות של XP. האם כדאי לי לעבור? האם הביצועים (95% במשחקים) ישתנו בהרבה (בויסטה הביצועים אמורים להיות טובים יותר), האם אתם ממליצים לי בכלל לחזור לXP? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מיקרוסופט ממשיכה לחשוב על אמצעים ושיטות מעניינים לשיפור מערכת ההפעלה שלה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ההשלמה האוטומטית באייבי הפסיקה לעבוד לי מישהו יודע אולי איך לפתור את זה ?! זה מציק!!!!!:kopfpatsch::kopfpatsch: צירפתי קובץ תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
נכנסתי לשרת ה-FTP שלי דרך האפשרות: open FTP site in windows Explorer וכל מה שאמור להיות בעברית רשום בג'יבריש http://i32.tinypic.com/dlt1yt.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, כחלק מפורמט שעשיתי העתקתי את כל תיקיית היוזר שלי למחיצה נפרדת כגיבוי, עכשיו אני רוצה להשמיש אותו אז פשוט העתקתי שוב את התיקייה לDocuments&Settings אבל הווינדוס לא מזהה את התיקייה כיוזר, יש משהו שניתן לעשות? (חוץ מלהעתיק כל רכיב ידנית?) נ.ב- מצטער אם זה נראה פרימיטיבי משהו, אני פשוט לא כזה גאון מחשבים בלשון המעטה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
יש לי windows server 2003 שעובד בתוך vmware בwindows server 2012 R2. שיניתי את השעה בתוך הwindows server 2003 וגם בwindows server 2012 R2 וכל הזמן השעה משתנה בwindows server 2003. אני רוצה להגדיר שעה בwindows server 2003 ושזה יהיה השעה והיא לא תשתנה לשעות זמן אחרות. אני צריך שהשעה תהיה GMT+1 ושהיא לא תסתכנרן עם time.windows.com אלא פשוט יהיה מוגדר שעה GMT+1 וזהו. איך אני עושה את זה שזה לא ישתגע כל הזמן? דרך אגב זה נותן לי שם רק UTC וכו'. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כותרת! עכשיו השעון הוא על pm ו am ואני רוצה שהוא יהיה שעון 24 שעות....
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים עם Windows 8.1 ובשניהם אותה הבעיה - השעון מפגר ב2-3 דקות ולא מסתנכרן באינטרנט. ניסיתי את כל השרתים ברשימה בהגדרות זמן ב-Windows, כולל שרת pool.ntp.com ואני מקבלת תמיד את אותה הודעת שגיאה - Timeout. חיפשתי בגוגל וראיתי שמציעים להחליף סוללת CMOS אבל לא נראה לי שזה קשור כי זה קורה בשני מחשבים וב-Windows 7 הבעיה לא התרחשה. מישהו נתקל בבעיה הזו ויודע איך לפתור אותה? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בדבר מוזר: כל כמה ימים השעון מקצר שעה. אבל בדיוק שעה! עכשיו אמור להיות 18:27 אבל אצלי זה 17:27... כל פעם אני מעביר חזרה, אבל זה תקף לכמה ימים שלאחריהם אני שם לב שהמחשב שוב עבר מ"שעון קיץ לחורף"... לוח האם הוא Asus P3V4X והוא כבר בן יותר מ-3 שנים. האם צריך להחליף סוללה? {זה לא נראה לי כי אחרת השעון היה מאחר בקביעות וכל פעם מחסיר עוד ועוד דקות. אצלי הוא מחסיר בדיוק שעה!} דרך אגב, לא בדקתי את השעה בBIOS , כי אני מניח שWIN "ניזון" מהמידע שנמצא שם. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מניח ששמעתם כבר על תופעה זו...אז ככה: יש בעיה עם השעה בTRAY, כי זה מכוון לפי שעון ירושלים, אבל למה שהוא זה לאחר כל כמה ימים חוזר שעה אחורה... מישהו יודע איך מתקנים את התופעה המעצבנת הזאת? ??? :-\
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, השעון ממהר כ-6 שניות בשעה, בזמן שהמחשב פועל. כיצד לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
-
בכל פעם הוא מראה שעה אחרת שלא קשורה בשום אופן לשעה הנוכחית. *ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל, כלום לא עזר.. כולל פירמוט!!! *הוא מזייף גם כשאני מבטל את הסנכרון מול האינטרנט, וגם כאשר אני מגדיר שעה ידנית. האם יכול להיות קשר ל CMOS? לסוללה או משהו כזה? בכל אופן כל פעם אני צריך לסנכן אותו ידנית מול אחד השרתים שמיקרוסופט מציעה, מצ"ב תמונה.. הוא מזייף שוב לאחר מצב שינה או הפעלה מחדש. בתמונה שאני מוסיף יש איזושהי שגיאה, אבל הוא בכל זאת מצליח להסתנכרן לשעה הנכונה, עד שמתישהו מזייף שוב. תודה לעוזרים! *עריכה: השגיאה בתמונה הבאה כרגע לא מופיעה משום מה, כן הופיעה במהלך כל היום.
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-