Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
http://www.betanews.com/article/Microsoft_Reminds_No_Vista_SP1_This_Year/1184861572 תראו מה זה!, אני כבר פיתחתי ציפיות :-[. מה מסתבר?, הכתבת שאמרה ש-SP1 הבטא תצא השבוע,והגירסה המלאה בנובמבר, - סתם אמרה,לא שהיה לה מקור אמין או משהוא.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רוצה לפרמט אבל בהפעלת המחשב הוא לא נותן לעשות boot מהcd למה?? הוא ישר נכנס לwin... יש דרך אחרת אם אין פיתרון?? מפרמט-xp ל-xp מודה למגיבים....
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טרילוגית הבעיות ב-windows שלי מתחילה כך: לפני כשלושה שבועות המחשב החליט להיתקע לו שניות ספורות לאחר העלאה (גם ב- safe mode). ביצעתי פירמוט שלא פתר את הבעיה כך שהנחתי שמדובר בבעית חומרה. בתחילה חשבתי שהבעיה היא בזיכרונות - ביצעתי memset (לא התגלו בעיות) ובדקתי עם זכרונות חלופיים (התקלה לא נפתרה). חששתי שמדובר בבעיה בלוח אם ומימשתי אחריות מול היבואן והחלפתי אותו - אין שינוי. שלחתי את המחשב לבדיקה באיבורי תמורת 180 ש"ח. הם בדקו את המעבד, הלוח והזיכרונות תחת מאמץ ולא גילו בעיות. לטענתם הבעיה היא ב-windows שהותקן לי על המחשב. הם פירמטו את המחשב והתקינו עותק זמני של windows וראו שהוא אינו נתקע יותר, גם לא אחרי שעתיים של עבודה. התקנתי מחדש ווינדוס בבית. המחשב עבד נורמלי יומיים …
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלשום, ועכשיו שאני נכנס לכתבות עם תמונות, לפעמים אני לא רואה את התמונה אלא ריבוע לבן עם איקס אדום קטן בצד למעלה. גם ניסיתי להכנס לכספת וראיתי בראש בראש גם אותו דבר, ורשום שאם לא רואים את הסמל של הכספת אז צריך להוריד פלאש. הורדתי פלאש והתקנתי ושום דבר לא השתנה. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מדליק את המחשב, הכל נראה סבבה... עולה מהר, חלונות נפתחים, תוכנות רצות... מתחבר לאינטרנט ומתחילות הצרות. החלון הראשון שואב 30 אחוז, השני כבר גורם ל-CPU להגיע ל-60 אחוז. השלישי כבר מעיף אותו ל-100... המפרט בקצרה: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ זיכרון - 1.5 מגה DDR כ. מסך 6200 הארד דיסקים- 160G, 250G (מקום- C=3.9G, D=20G, E=150G) אני חושב שכבר ניסיתי הכל... בדקתי וירוסים עם NOD32 מעודכן בדקתי עם SPYBOT, בדקתי עם ADAWARE, מחקתי משחקים, תוכנות, ושטויות כדי להגדיל את המקום עשיתי ניקוי עם CCLEANER ניקיתי את הרג'יסטרי עם REGISTRY MECHANIC ו- REG VAC... עשיתי איחוי לכל הדיסקים כבר שלוש פעמים עם DISKEEPER כלום לא עזר בצורה משמעותית טמפ' המעבד לא…
-
- 17 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
לא יודע מדוע, אך אני מקבל ההודעה הבאה כל הזמן בכניסה לאתר אלעל, איך מבטלים את ההודעה שחוזרת וחוזרת גם לאחר לחיצה על אישור. HELP ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי כרגע ויסטה מותקן על הרד דיסק 40 גיגה...ישן...כי ה250 שלי הלך לעולמו...(והוא חדש יחסית...שנתיים הוא אצלי)... מפה לשם... החברה מביאה לי הרד דיסק חדש....אז השאלה שלי האם האפשר לעשות העתק הדבק לכל ההרד דיסק ושהוא יפעיל את הוינדוס ללא גוסט? אין לי בעיה גם לחבר את ההרד דיסק הישן וההרד דיסק החדש למחשב של חבר שלי ואז להעתיק... השאלה האם זה אפשרי... וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי...למה אי אפשר לעבוד עם הוינדווס לאחר שהחליפו לוח אם? (ללא התקנה מחדש)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות שהתחילו אתמול: 1. אני לא יכול לגרור שום דבר, בשום תוכנה ובשום מקום (כולל שולחן העבודה ו-explorer) 2. כשאני לוחץ על קבצים שאמורים להיפתח עם תוכנות של ווינדוס (בינתיים ראיתי שזה קורה עם מדיה פלייר, צייר ו-picture and fax viewer) פשוט לא קורה כלום ושום דבר לא נפתח. אה, ואם עושים open with זה נפתח. יש למישהו מושג איך פותרים את זה וממה זה נגרם? תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב שלי לא ישן ולא חדש הוא ממוצע זה המפרט AMD Athlon64 3000+ venice s939 1.8GHz CPU cooling : Gigabyte G-Power Lite MSI K8N Neo4-F platinum CEON 3x512MB DDR400 Redeon X600 xt 256 Mb Pci-E SAMSUNG 160GB SATA 8MB 7200RPM SANSUNG DVDX16 dual layer ורציתי לדעת אם כדאי להתקין וויסטה 64 ביט או 32 ביט כי כמו שראיתי תגובות פה ה 64 יותר מוצלח ובעיית הדרייברים ותוכנות שכיחה כמעט לחליוטין מה דעתכם? ואני לא ילד של משחקים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה אבל הבעיה היא שיש לי מלא דברים חשובים על המחשב וגם מלא תוכנות ואין לי כוח להעביר הכל לדיסקים. יש איזשהי דרך להתקין את ויסטה על XP ושכל המידע ישאר? (אני לא רוצה 2 מערכות הפעלה, כלומר אני לא רוצה להתקין ויסטה על מחיצה אחרת). תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אני מתלבט אם להתקין WINDOWS 64BIT (יש לי גם XP וגם VISTA) אני רוצה לשחק משחקים והשאלה האם זה יותר טוב למשחקים או שרוב המשחקים לא עובדים בגירסאת 64 BIT?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחש שעד לפני כמה זמן הריץ XP אבל נשרף לו אחד מהזכרונות, עכשיו הוא בקושי זז. אני רוצה להתקין עליו 95 אבל זה לא דיסק Boot ואין לי כונן דיסקטים.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני משתמש ב windows vista home premium 64 bit אני מנסה לייצור יוזר חדש במערכת (standard user) עבור אחותי הקטנה, "Roni". ברגע שאני לוחץ Create account אני מקבל את השגיאה שמופיעה בצילום מסך. למישהו יש רעיון למה? כל התווים תקינים, בדקתי שאני באנגלית ולא בשפה אחרת ועדיין זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בזמן האחרות בכל אתר שאני גולש אליו אני רואה את אותן פרסומות מפגרת ב-2 שניות הראשונות שהאתר עולה אני רואה את הפרסומות השגרתיות של GOOGLE וזה מתחלף ישר לפרסומות חוזרות ונשנות מציקות ומהבהבות אפילו נכון לזמן כתיבת ההודעה בבקשה בבקשה מי שיודע אייך נפטרים מהמטרד הזה שיגיד לי אודה לו צירפתי סקרינים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כמעט כל אתר שאני נכנס מופיעים אזהרות אבטחה, וכל רגע קופצות מחדש. המחשב עבר התקנה חדשה- וזה לא היה לי אף פעם. איך לבטל ? תודה
-
- 6 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מהתיקייה שנמצאת בקונטרול פאנל רציתי פשוט לגרור את כל הפונטים משמה לדיסק און קי ואי אפשר.. יש משהו שאני יכול לעשות בנידון?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס (מקורי) ברוסית. אני רוצה להפוך אותו לעברית, איך אני עושה זאת? למחשב אין חיבור לאינטרנט אם זה משנה... או אם מישהו יכול לכתוב לי איך רושמים עברית ברוסית זה גם יעזור. (זה מחשב שאני מתקן)
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בשווי 10 אלף שקלים, כך שכל הרכיבים שלי תומכים לגמרי בוויסטה. עכשיו, רציתי לדעת מה ההבדל בין וויסטה 32 ביט לוויסטה 64 ביט? איזו וויסטה עדיף לי להתקין במידה וכל הרכיבים במחשב שלי הם חדישים וברמה גבוהה מאוד? תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות עם ווינדוס: 1. מדי פעם כל אייקונים שבמחשב נעלמים זה כולל את תפריט ההתחלה , שורת המשימות וכל האייקונים על שולחן העבדוה. זה חוזר לעצמו רק אחרי אתחול. 2. פעם עשיתי שיש אפשרות ללחוץ על התחל ואז לסמן עם העכבר את "המחשב שלי" ואז הכל היה נפתח כמו שקורה עם "כל התוכניות". אבל עכשיו אני לא זוכר איך? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הורדתי קובץ של סרט עכשיו השם ארוך מידי ולפי ווינראר הוא מזוהה כקובץ מערכת או משהו כזה. אני לא מצליח לעשות איתו כלום. איך אני מפרסם תמונות כאן??
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי שני כוננים, אחד D /C אכשיו התקנתי ויסטה על D ראיתי איך זה אכשיו אני לא הייתי מעונין בזה יותר גועל אז ניכנסתי לווינדוס הרגיל xp שהוא נמצא בC,ועשיתי פורמט לD בויינדוס הכל נמחק. אכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש אני רואה שוב תבוט של ויסטה או xp וכמובן ויסטה לא עובד יש למישהוא מושג איך להעיף אצ הבוט אין לי צורך בו.תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב, אבל הוא לא מחובר לכלום :-\ בכל מקרה ראיתי באפשרויות שם שאפשר לראות סדרות/סרטים מהרשת, זה מעוצב יפה והכל, אבל המבחר מוגבל לYNET ONE קשת ועוד כמה.. וגם בהם אין פרקים מלאים של הסדרות השונות.. יש אפשרות להרחיב את המגוון? (כעיקרון המטרה שלי זה לראות חברים (FRIENDS חח) ) מצאתם שימושים מעניינים למדיה סנטר? כי מהר נמאס מהתכנים שיש שם.. (לדוגמא בקשת מלא אם היה את כל הפרקים של מסודרים אבל יש לרוב את הראשון והאחרון.)
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום כשהייתי עובד על Windows XP Version 2002 ( לפני SP2 ) היה מציג לי את ההודעה "it`s now safe to turn off your computer" כשהייתי עושה כיבוי למחשב. אבל כשעדכנתי ל SP2 הוא כבר לא מציג לי את ההודעה ההיא ורק מציג לי חלון שחור למה השינוי הזה קרה ? * המחשב שלי לא כבה לבד כאלו אני לוחץ על לחצן Power לאורך כמה שניות ומשחרר והוא יכבה.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-