עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Crash5,

אני משתמש בWindows XP Pro ולאחרונה אני נתקל בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה למחוק מספר קבצים שהורדו מן האינטרנט, אני מקבל הודעת שגיאה (ראו צילום מסך מצורף) שלא ניתן למחוק את הקבצים מכיוון שהם בשימוש. ניסיתי להכנס במצב בטוח אך גם זה לא עזר. מחכה לעזרכתם, תודה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by shgec,

שלום. יש לי כמה מחשבים עם WIN7 ששם שריינתי שדרוג ל 10. אני רוצה במקביל להשתדרג ולהוסיף SSD נוספים למחשבים. יהיה אפשרות להוריד את WIN10 (הוא יורד אוטומטית) ולהתקין אותו על דיסק אחר? אם התשובה חיובית, יש אפשרות לשדרג שילוש ואז להתקין ישר את 10? מבלי לעבור דרך התקנת 7 ואז הורדת 10? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. מנהל המשימות לא נפתח? מקבלים הודעה שאין לכם את ההרשאות המתאימות? אחרי בדיקה שלחשבון שלכם יש הרשאות ניהול, והבעיה היא לא בהגדרות, נסו את הקובץ הבא- TaskManagerFix כמו כן, מומלץ לסרוק את המחשב לוירוסים. במידה ומנהל המשימות עולה כשורה אבל צירוף המקשים ctrl+alt+del לא נותן תגובה, הריצו את הקובץ הבא- CTRL-ALT-DELETE_Disabled-Fixe.vbs בלחיצת דאבל-קליק על כונן \ תיקייה נפתח חלון החיפוש במקום תוכן הכונן \ תיקייה? הפעילו את הקובץ הבא- folderopenssearch.reg כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך "המחשב שלי" נפתח לי חלון ה"פתיחה באמצעות". איך מסדרים את העניין? להוריד ולהפעיל את שני הקבצים הבאים- AutoRun when opening drive-fix.reg AutoRun when opening drive-fix.zip (קליק ימני על הלינק וSave …

• 3 תגובות
    • 38.9k צפיות
  4. יש לי בעיה רצינית מאז שקיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו את הויסטה ULTIMATE 32BIT . התקנתי את המסנג'ר וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה את השמות בשפה כזאת מוזרה (ראו תמונה). התקנתי כל מיני גרסאות של הMSN MESSENGER שום דבר לא עוזר זה אותו הדבר. גם בICQ קורה לי משהו מוזר, בסוף ההתקנה נותן לי שגיאה שלא הצלחתי למצוא שום דבר עוזר ברשת (ראו תמונה). הוא מסיים את ההתקנה למרות השגיאה אך כשמפעילים את התוכנה זה נותן בדיוק את אותה השגיאה (ראו תמונה). מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה בפורום לפתור את הבעיות הנ''ל אחרת אצטרך לחזור לXP כי אני לא יכול להיות בלי המסנג'ר והICQ. תודה מראש לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by yotam.m,

שלום חברים, אתמול התחילה בעיה מוזרה באחד מהמחשבים ברשת (WIN 10) שאינו מצליח להתחבר לשאר המחשב ברשת. דברים שעובדים: 1. כל המחשבים רואים אחד את השני כולל תיקיות משותפות ורואים גם את שלי (WIN10) 2. המחשב שלי (WIN10) שולח פינג לשאר המחשבים ברשת כולל שליטה מרחוק (RDP) שגם עובדת. * לא מצליח לגשת לאמצעי אחסון משותפים באף אחד מהמחשבים (שניהם מריצים WIN7) ניסיתי לאתחל תהליכים ולחפש בעיות במתאם אצלי אבל לא הצלחתי להתקדם מפה יש רעיונות?

6. לצורך שליטה על הווליום אני משתמש בדרך כלל בגלגלת הווליום של מקלדת הלוגיטק. לאחרונה הגלגלת הפסיקה לשלוט בעוצמה וגיליתי שרק הזזת הסליידר של יישום אאודיו (כל יישום שהוא) השפיעה על העוצמה. בדיקה העלתה שסליידר של ה"מאסטר ווליום" אינו משפיע על העוצמה וזו מושפעת רק מהסליידר של ה wave. מאחר שהמקלדת מקושרת לסליידר הראשי וכך גם ה"ווליום קונטרול" אין למעשה דרך לשלוט על עוצמת השמע אלא ישירות דרך יישום האאודיו או וידאו בלבד. ביצעתי שוב עדכון דרייברים של הכרטיס קול והמקלדת (למרות שהם היו ממילא הכי מעודכנים) כולל הסרה מלאה והתקנה מחדש. בקיצור, האם משהו מכיר את התקלה וכיצד מחזרים עטרה ליושנה. OS winxp sp1 MB GA-7N400 Pro2 כרטיס קול הבא עם הלוח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shloosh,

קניתי הארד חדש . יש לי ווינדוס עם מלא דברים מותקן על הישן. אני מחפש דרך להתקין על ההארד החדש את הווינדוס מבלי לאבד דברים שחשובים לי ההארד השני... יש דרך להעביר פשוט הכל כולל הווינדוס להארד השני?? מה לעושת להתקין 2 ווינדוסים ואז להעביר לווינדוס שעל ההארד החדש,ו אז לפרמט את הישן? תנו לי דרכים לפיתרון...תודה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by elad76,

התקנתי אותה על כונן D עכשיו אני בXP ואני רוצה למחוק את הקבצים שנשארו... עם דיסקט אתחול 98 זה לא עבד..וכל שאר האפשריות דרך הXP לא עבדו.. איך אני עושה דיסק אתחול XP2??

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by chichy,

שלום עד לא מזמן היה לי Task Switcher יפה כזה. היום שמתי לב שהוא כבר לא פועל ובמקומו יש את ה- Task Switcher הרגיל. בדף הזה יש הסבר כיצד להוריד את המעוצב, אבל אני מחפש דרך להחזירו. למישהו יש מושג איך להחזיר את ה- Task Switcher שלי?? תודה, איל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by pincher77,

שלום לכולם. יש לי כרגע Win XP Pro ואני רוצה להתקין את הויסטה.. הבעיה שאני רוצה לפרמט רק את כונן C ועם האקס פי התרגלתי שישר אני מכניס תדיסק ויש אפשרות איזה כונן לפרמט וכל זה ועם הויסטה משום מה אין תמסך הכחול הזה... איך בעצם מגיעים לאפשרות של פרמוט רק כונן C??? ודבר שני יש כבר חבילת עברית לגירסת ה64 ביט?, ושאלה אחרונה- אם יש לי כרגע 512MB אז לא מומלץ להתקין או שאפשר להתקין תווינדוס ואז כבר לעשות שידרוג זיכרון? חייב עזרה עם כל זה חבר'ה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  11. שלום, המחשב התחיל לעשות בעיות לפני חצי שנה ולהתחיל את עצמו מחדש... החלטתי לבטל את ההתחלה מחדש ולשים את האופציה שזה יראה לי את המסך הכחול ולפני דקה זה קרה - המסך הכחול הופיע. הבעיה - אתמול ושלשום זה קרה שוב אבל לא ראיתי את המסך הכחול משום שזה היה בלילה וזה אתחל את עצמו אוטומטית.. גם ראיתי היום בבוקר שכשהייתי במקלחת זה אתחל את עצמו אך ללא מסך כחול... הבעיה היא לא טמפרטורה ולא שום דבר שקשור לזה.. אני חושב שזה קשור להתנתקויות הפתאומיות של האינטרנט [ מודם של GETWAY למי שמכיר..] שקורות בפתאומיות מוחלטת [לא מצאתי הגדרה למתי זה מתנתק] וצריך להפעיל מחדש את המחשב בכדי שזה יפעל מחדש.. עכשיו, אני לא אומר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בכדי לחדש את הקשר. אני אומר את זה בגלל שאני חושב שי…

12. ב-Device Manager מזוהה אצלי כונן SCSI CDROM אשר לא קיים במציאות. בביוס הוא לא קיים (מן הסתם, שכן הוא באמת לא קיים..). הדרייבר שהוא "משתמש" בו הוא אותו דרייבר של כונן אחר שכן קיים (DVD), לכן אני לא יכול למחוק אותו (cdrom.sys של חלונות). אם אני מבצע Uninstall להתקן, הוא מזוהה ומופיע מחדש בהפעלה הבאה של המחשב. הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה Disable Device וזה בעצם המצב כרגע. יש למשהו רעיון אחר מה עלי לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by imac,

כן כן למרות שחשבנו שאין כזה דבר יש בסופו של דבר הנה שתי מסמכים שמראים לנו מהי דרישות המערכת של LongHorn! מסמך 1 מסמך 2

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. שלום, יש לחבר שלי בעיה. שהוא נכנס למסך הפירמוט של ווינדוס על מנת לפרמט את הכונן הוא מקבל הודעה שהוא צריך דרייברים לשם כך. אני יודע שבמקרה של RAID צריך דרייברים, אבל זה לא המקרה אצלו, כי אין לו RAID. מה עוד זה יכול להיות ואיך פותרים את זה בדיוק? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by Psibeast,

שלום לכולם. בסריקה תקופתית ברג'יסטרי שלי, מצאתי ב My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run קובץ מוזר שהוא כנראה מעלה כל פעם באתחול בשם nyydj.exe אין על הקובץ יותר הערות, הוא נמצא ב C:\WINNT\System32 ואין לי מושג מה הוא ומי הוא ומה הוא עושה. עשיתי חיפוש על השם הזה בגוגל ולא העלתי כלום. למישהו עוד יש את הקובץ הזה במחשב או שהוא יודע מה הוא בדיוק עושה ולמה הוא ברג'יסטרי שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by Shiker,

http://www.shiker.co.il/IMG_0015.JPG אין לי מושג איך לפתור את זה...לצערי עזרה בבקשה.. יש לי windows vista 32bit ge force 8800gt 512MB גרסת דרייבר: 180.48 (או הסתכלו בקישור הבא http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_180.48_whql.html) זכרון: 2 giga 800MHZ של Crosair מעבד: quad 2 core q6600

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. המחשב שלי 1.8 והוא אצלי כבר 4/3 שנים.... הבעיות חלו אחרי ששידרגתי אותו ..כרטיס מסך..לוך אם...דידיר.. שקיבלתי את המחשב הוא הפך לי את ה windos pro שהיה לי לעיברית לא אהבתי את העיברית פירמתתי אותו והתקנתי את ה pro שלי עכשיו יש windos שעובד לעט בינקום 3 קווים כחולים הוא עושה לי 10 ..15 ..ושאני מקבל את המסך welcome צריך לחכות מלא זמן לפחות 10 שניות עכשיו אני פותח winamp מפעיל תוכנה או סתם פותח expolere השיר הופל ללעט עובד לעט נורא וגם שאני מזיז את העכבר עובד לעט ..בקיצור המחשב נהפך לעיטי אני יכול לסדר את זה ? להפוך אותו לרגיל ושיעבוד כמו שצריך.......?????ועכשיו גם אחרי שאני עושה פורמט אני מקבל מסך כחול שמראה לי bios loading ועוד מלא שטויות ............................אני ח…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by Some Thing...,

כפי שריאתם מהנושא יש לי בעיה קטנה. למי שמבין טיפה במחשבים יודע מה זה MSCONFIG. הבעיה שלי היא כך, לי יש WIN 2000 PRO ואני לא מצליח להפעיל את ה MSCONFIG, מה אני עושה בדיוק, אני נכנס לSTART ומשם ל RUN ומקליד MSCONFIG, עכשיו מה הבעיה שלי, כשאני לוחץ ENTER מופיעה לי ההודעה שיש תמונה שלה בקובץ המצורף. מה לעשות? אמרו לי חברים שלי שבWIN 2000 לא רושמים MSCONFIG רושמים משהו אחר האם זה נכון? ואם כן אז מה רושמים? תודה מראש... Some Thing...

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by The-Devil,

איך אני יכול להיפטר מה Documents שנמצאים בSTART ואני מתכוון בכלל למחוק אותם מהתפרטי ולא רק את התוכן או לחילופין, לגרום לזה שלא יופיע לי יותר קבצים שאני פותח שם קבצים מכול סוג .txt.doc.dws....

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  20. שלום יש לי Windows 10 pro ומותקן עליו smart security eset . האנטוירוס סגר לי את חומת האש ולא נותן לי להפעיל אותה. וכעט אני לא יכול לעדכן את הווינדוס שלי. (מקבל שגיאה - 0x80070643 ) יש אפשרות להגדיר את האנטוירוס כך שהוא יעבור בשיתוף עם חומת האש של וינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  21. אני רוצה לשנות את הצבע של הגופן בכתב של האייקונים למשהו כהה יותר איך ? תודה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by Dvirus89,

יש לי מחשב נייד שיש בו Winwdows XP הקיצר.. יש לי מסך כחול והוינדוס לא עולה.. ניסיתי SafeMode וגם את כל שאר האפשרויות והוינדוס לא נטען באפחת מהם.. מה שמחייב שאני יתקין ווינודוס מחדש.. הבעיה העיקרית שלי.. שהכונן דיסקים שלי דפוק.. יש לי רק כונן דיסקטים 1.44 ויש לי גם את ההתקנה של ווינדוס על המחשב.. מה אני עושה???? בבקשה תעזרו זה דחוף! תודה מראש! דביר

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. מה אלו העידכונים של Visual C++ 2008 SP1 במה הם מועילים? למה אני צריך Visual C++ על המחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by Silvering,

בתודה מראש, שי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MODI,

היה לי פיירפוקס בXP אז עשיתי EXPORT למועדפים וזה עשה לי דף HTML עם כל המועדפים שלי. עכשיו פירמטתי ויש לי VISTA עם IE7, איך אני מעביר את המועדפים שלי לשם?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.