עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bariko,

שלום רב, לפני יותר משנה קיבלתי פה הדרכה בהמרת מערכת הקבצים של דיסק חיצוני מ- fat32 ל- NTFS : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 כעת אני רוצה לעשות בדיוק את הפעולה ההפוכה לגבי DOK לכן, על פי העיקרון הקודם, רשמתי את הפקודה הבאה: CONVERT N: /NTFS:FS אבל קיבלתי הודעת שגיאה של Invalid Parameter אם כך, מה עשיתי שלא היה בסדר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by cookie18,

שלום יש לי בעבודה שרת DELL אם SBS 2003 שהוחלף לאחרונה לשרת HP ואת הDELL ברצוני להפוך למחשב אם XP ושיהיה בתור גיבוי לשרת עכשיו לבעיה: אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי (גם 7) ובשלב של של סידור הכוננים הוא אומר לי שכלום לא מחובר בתוך המחשב היה מין בקר מיוחד שמתחבר להארדיסקים ושמה לSATA של המחשב ניסיתי שהוא מחובר וגם שהוא מנותק לא זיהה לי הארדיסקים ניסיתי להתקין דרך התוכנה של DELL אבל באופציות של ההתקנה הוא נותן לי רק שרתים ולא XP רגיל מה עלי לעשות שיזהה תכוננים בתודה מראש cookie18

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by ybe,

שלום, אני משתמש windows 7 ultimate 64bit , היום לפנות בוקר(בכקבות כנראה הפסקת חשמל) המשתמש שלי "נעלם", תחת user יש רק מחיצת public/ המחיצה של המשתמש שלי שכוללת את המסמכים, תמונות, מעודפים פשוט נעלמה. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eladbu,

הנה כמה תמונות על vista שחלק מאיתנו עוד לא ראה http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by A-10,

רבים אצה להם הדרך להתקין חלונות 11. אממה, מעבר לוויזואליה ואי אילו שיפורים בממשק, הגרסה החדשה חסרה לא מעט תכונות שקיימות בקודמתה. https://www.windowslatest.com/2022/04/03/should-you-upgrade-to-windows-11-heres-a-list-of-missing-features/amp/

6. https://www.windowslatest.com/2022/03/05/you-can-now-easily-bypass-windows-11-system-requirements/amp/

7. Started by LeftRight,

מה יכולה להיות הבעיה? המחשב נהיה איטי בטירוף!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by yuvalkob,

אני יודע שזה קובץ של וירוס (לפי מה שמצאתי פה באתר) איך אני מוחק אותו?!! הנורטון אומר שהוא לא יכול תודה לעזורים

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  9. שלום יש לי נייד של דל עם ווינדוס ויסטה 32 bit לאחרונה שאני מכניס את המחשב למצב של hibernate הוא נכבה אבל אחרי 5 דקות מדליק את עצמו מחדש למשהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. אהלן, היום בבוקר אמא שלי גילתה שהמחשב שלה לא מוכן לעלות.. הוא עולה באופן תקין וטוען את WINDOWS, לאחר מכן מציג את תמונת הרקע של שולחן העבודה לכמה שניות, ואז עובר למסך כזה עם סמל של WINDOWS XP (תמונה מצורפת), ושם הוא פשוט נתקע (אפשר להזיז את העכבר, אבל המחשב לא ממשיך את פעולת ההדלקה...) הנייד לא ישן מדי אבל לא חדש, PENTIUM 4 עם 512MB RAM, Compaq presario 2500 מריץ WINDOWS XP HOME.. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום שלום האפשרות המציקה של הווינדוס שרוצה שקודם תנתק חשמלית דרכו את המכשיר USB נעלמה לי מהמחשב. גם עם הנגן מוזיקה וגם עם המצלמה זה לא מופיע ואני "נאלץ" להוציא את המכשיר מתי שבא לי. אני לא יודע אם זאת הסיבה, אבל בDEVICE MANAGER system devices pnp bios extension מופיע עם סימן קריאה לידו תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by בזיק,

הנפח בדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה הולך וגדל כל יום באיזה חצי גיגה עשיתי סריקה עם מקאפי ואין לי וירוסים. כנ"ל לגבי רוגלות. כנראה שהנפח הזה נתפס ע"י הsystem restore.כשאני מוחק את restore points הנפח חוזר לגודל נורמלי. זאת תופעה חדשה שהתחילה רק בחודש האחרון, בגללה אני צריך למחוק את הנקודות שיחזור כל שבועיים. בזמנו היו מתווספות נקודות שיחזור אבל הנפח לא היה מתפוצץ. יש לכל זה הסבר? ומה לעשות כדי שההתנהגות תחזור להיות נורמלית?

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by XMB,

אהלן, יש לי בעיה שמשגעת אותי ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט כדי שזה יעלם, כאשר אני עובר בין החלונות לפעמים קורה מצב שההנפשה (הכתומה כמו בתמונה שתראו להבא) תקועה על חלון שאני בכלל לא בו, והוא ממוזער, התקיעה נשארת שם (בצבע כתום) עד שאני לא מעביר על כך את העכבר, לאחר שזה קורה כל חלון שנפתח (ממוזער או לא) מקבל את הצבע ונתקע כך, הדבר נורא מעצבן ואשמח לפיתרונות (חוץ מלבטל את ה AERO) תמונה להמחשה: http://eliad.org/uploads/1251331911.jpg תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. אורח RnGKay

הנה הלינק להסבר הפשוט. אני אעלה את זה לכאן בכל זאת: For some users when they remove windows messenger or just disable it from starting up automatically they experience a great slow down when launching Outlook express. Users who experience such a slow down will find a error in the system error log saying The server {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} did not register with DCOM within the required timeout. The solution this problem is quite simple. Just Open up regedit and search for the string {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} and modify the keys InProc32 and LocalServer32 default key to a empty string. After a reboot, Outlook will start up as fast as possibl…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  15. אורח RnGKay

ובכן לאחרונה שמתי לב שההודעות על התגובות בפורומים מתחילות להציף לי לגמרי את ה Inbox ב Outlook Express, ואני מניח שגם לכם, לכן החלטתי לכתוב מדריך קטנטן על איך לגרום לכל ההודעות האלה להגיע לתיקיה מסוימת אשר אתם קובעים. אחרי הכל ה Inbox לא נועד רק להודעות מ HWzone (או שכן?! ). קודם פתחו כמובן את Outlook Express. בחרו: Tools --> Message Rules --> Mail.. זה אמור לפתוח לכם חלון האומר New Mail Rule, בחלון #1 סמנו את האפשרות Where the From line contains people. בחלון #2 סמנו Move it to the specified folder. בחלון #3 לחצו על Contains people המודגש בכחול, פעולה זו תפתח לכם חלון שבו אתם אמורים להכניס webmaster@hwzone.co.il וללחוץ על Add. לאחר מכן לחצו על specified …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yousux,

http://www.windows-now.com/blogs/robert/mark-russinovich-explains-minwin-once-and-for-all.aspx

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי אני משתמש SERVER 2008 64BIT עם 6GB וקצת קשה לי להבין מדועה הצריכת זכרון של המערכת שונה מכל אחת אחרת.. אני יודע שמערכת 64 צורכת כפול ולפעמים יותר! אבל לפי התמונה המערכת שלי ב 99% צורכת GB5~6. יש לציין שהמערכת עובדת ממש חלק ויפה קראתי פעם ש64 צורכת את כל הזיכרון לטובת המערכת למרות שבפועל היא לא מנצלת את הכל אבל ברגע שיש צורך בכמות זיכרון לטובת תוכנה אחרת היא מפנה. ש לציין שלפני חודש המערכת עבדה עם 4GB וגם במצב הנל המערכת עבדה יופי..אז לא משנה כמה זיכרון אני יוסיף המערכת תמיד תיצרוך את כל הכמות? אני לא יודע עד כמה זה מדויק אשמח שמישהו ישפוח מעט אור על הנושא [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yaniv1306,

אלו פעולות המחשב מבצע כאשר הוא במצב שינה האם התוכנות עובדות ברקע ( הורדות ,מסנגר) והאם באמת זה חסכוני יותר ??????????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by fireskill,

שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי- בפעם ראשונה בחיי ואני קצת פוחד עכשיו מה כדי לעשות בסדר הנכון? כיאלו קודם אני מגבה את הכל ואז למחוק את הקבצים מהכונן ? (ככה הפירמוט יהיה יותר מהיר לא ? ) חבר שלי הביא לי איזה קובץ מהאתר של WD (ה-HD ) שהוא אמר שזה מחזיר את הHD להגדרות הראשונות , משהו כזה (השם: DLGDIAG) מתי לשים את הדבר הזה ? ואז להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהתחל את המחשב וזה ישר יעלה את ההתקנה? כמו כאן: http://format.co.nr/ עפ"י "2.פירמוט עם הדיסק של הווינדוס(עם יש לך מערכת NTFS אז תעשה ככה זה הכי טוב" סליחה על הנוביות שלי המפרט שלי בצד ימין

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

התקנתי 98, על פרטישן נפרד (הפרטישן הוא על אותו ההרדיסק של כונן C), ואז התקנתי על C את ה WINXP עכשיו האקספי עולה ישר, ואין לי בחירה של 98 או אקספי... , האקספי על C ה98 על E איך לסדר את העניין הזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by x-dude,

http://business.timesonline.co.uk/article/0,,9075-1709163,00.html בקיצור,כל ה updates (חוץ מעידכוני הבטחה) יבקש אימות שהגירסה של החלונות חוקית. אופה מתקרבים לזמן שעוד ועוד אנשים יעברו ללינוקס

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by 1,

בדקתי בהגדרות של הSECONDARY IDE וראיתי שהסי די רום היה על PIO אז סימנתי DMA MODE IF AVAILABLE והוא שם את הסי די רום שהוא על SECONDARY SLAVE על molti-word dma mode 2. מה זה בדיוק והאם זה תקין? אם לא איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  23. http://gizmodo.com/5088463/microsoft-lowered-vista-hardware-requirements-to-appease-intel אינטל מסתבר לא היו מוכנים להוציא את הליבות הגראפיות החזקות מספיק בשביל ויסטה בזמן שמיקרוסופט כבר הוציאו את תוכנית ה"מחשב מותאם ליסטה" שלהם. אינטל חשבו שזה יפגע להם משמעותית במכירות כי אנשים לא יקנו מחשבים שלא מותאמים לויסטה ולכן לחצו על מיקרוסופט שיוסיפו לתוכנית גם את הליבות החלשות יותר, 915, שלא יכולות להריץ את ארו... נחשו מה קרה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה: הסידירום והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי אבל מופיעים בביוס וגם ב"מנהל ההתקנים" אבל עם סימן קריאה בצבע צהוב. יש לי תחושה שזה וירוס אבל עשיתי סריקה וגם הרצתי COMBOFIX וזה לא עזר.. מה עושים? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום לכולם! לא מזמן הופיע לי בעיה בסייר הקבצים (windows explorer). בכל פעם שאניי לוחץ מקש ימני על קובץ כל שהוא, הסייר או קופא, או שלוקח לו המון זמן לפתוח את התפריט. אני ניסיתי לנקות כל מיני Shell-ים מיותרים ע"י התוכנה ShellExView http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html וגם ניסיתי לנקות כל מיני דברים שהתוכנה CCleaner המליצה. הבעיה קצת השתפרה, אבל זה עדיין קורה לעיתים קרובות. ניסיתי לחפש על כך בגוגל, ומצאתי כל מיני דברים, (כמו להסיר SERVICE-ים) אך גם זה לא הועיל. אני חושב שלא שמדובר במזיקים למיניהם כיוון שמותקן על המחשב אנטי-ווירוס, חומת אש, ואנטי ספיוור, ואני דואג לעשות סריקות עם hijackthis ועם שאר הכילים. על המחשב מותקן ווינדוס XP SP3 . מישהוא ניתקל בבעיה או יש לו רע…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.