Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, ברשותי עותק חוקי של WinXp, אך אבד לי קוד ההתקנה. האם ישנה דרך שבה אוכל להשיג קוד התקנה חדש? ישנו איזשהו מרכז תמיכה של מייקרוסופט או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp sp3 שהותקן באנגלית והוספתי MUI עברית. רוב התפריטים עברו באמת לעברית אבל שמתי לב שיש חלק מהדברים שלא עברו לעברית ונשארו באנגלית, שלא כמו בהתקנה של windows xp שמותקן בעברית. השאלה היא כזאת, האם אפשר להפוך את כל ה-windows לעברית ממש כמו שמתקינים אותו מהתחלה בעברית? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
נו אתם יודעים על מה אני מדבר... max half open connections שהוגבל ב-XP SP2 סודר עם patch (למטרת P2P) גם ב-VISTA יש הגבלה (לכל גרסא הגבלה שונה) אבל מצאתי patch חדש. אין לי ויסטה מותקן אבל אני יודע שלחבר שלי ה-bittorent עבד על הפנים, וחשבתי אולי זה יכול לעזור. מי שמעוניין לנסות - צירפתי את ה-patch, אבל רק לגרסאות ה-32bit (ה-64 תופס יותר מקום ממה שאפשר להעלות פה) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולםת אז כך... כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום אני מקבל הודעה ב EVENT VIEWER עם תוכן הבא: Session "Microsoft-Windows-Setup" stopped due to the following error: 0xC000000D. . בDETAILS יש את זה - System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing [ Guid] {B675EC37-BDB6-4648-BC92-F3FDC74D3CA2} EventID 3 Version 0 Level 2 Task 2 Opcode 14 Keywords 0x8000000000000010 - TimeCreated [ SystemTime] 2010-06-12T21:23:20.112800000Z EventRecordID 166 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID] 164 Channel Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/Admin Computer ****-PC - Security [ UserID] S-1-5-18 - EventDat…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שאלה חשובה! יש לי ויסטה מותקן בכונן C ויש לי אקספי מותקן בכונן D השאלה שלי היא איך אני יכול לעלות את וינדוס ויסטה?? רק אקספי עולה לי תודה לעוזירם!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כל מי שעבד בעבר (וגם אלה שעדיין עובדים) תחת מערכת חלונות XP, יודע שניתן לארגן את הסמלים בתיקייה כלשהי באופן 'אישי', כלומר, לגרור סמל ממקומו ולהציבו בכל מקום שנרצה, לדוגמא - באיזור 'ריק' בתיקייה או בין שני סמלים אחרים כלשהם. תכונה זו שימושית במיוחד לצורך מיון קבצים לפי צרכים אישיים. לדוגמא, אם יש לי תיקיית תמונות של ציפורים ואני רוצה למיינם לתיקייות משנה לפי משפחות (לצורך העניין - 'יונים', 'תוכים', 'פסיונים' וכיו"ב), אני יכול לארגן את הסמלים בתיקייה עפ"י המשפחות, ואז להעביר את כל הקבצים ששייכים למשפחה מסויימת בבת אחת לתיקייה שמיועדת לה. משום מה בחלונות 7 איני יכול לבצע זאת (פרט לסמלים בשולחן העבודה). ברגע שאני מנסה להעביר סמל ממקום אחד למקום אחר, הוא מייד חוזר …
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך כשקניתי את המחשב הנוכחי זיבלו לנו קצת את השכל ואמרו שבשביל שהרשת הביתית תפעל עם שיתוף והכל, את מערכת ההפעלה של המחשב הישן צריך להחליף מ98 ל98SE (לא יודע אם זה נכון אבל בואו לא נכנס לזה עכשיו). בכל מקרה, דיסק של Win 98SE לא נתנו לנו ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אז השאלה הקצת טיפשית שלי היא: 98SE זאת התקנה נפרדת לחלוטין מ98 נכון? כלומר ל98SE יש דיסק התקנה נפרד שאותו אני מפעיל אחרי שאני מפרמט, וזה לא שאני מתקין 98 רגיל (שיש לי את הדיסק שלו) ועליו מעדכן איכשהו לSE. נכון? וחוץ מזה, בתור אדם שלא פירמט בעצמו Win 98 בחיים, האם המדריך הזה מדוייק? בקצרה כתוב בו לעשות boot disk, לכתוב "format c:", לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האייקונים שנמצאים בתחתית המסך נעלמים לפעמים אחרי הפעלה מחדש למרות שהתוכנות נטענו לזכרון. ניתוק וחיבור מחדש גורם להם לחזור. מישהו יודע מה גורם לבעייה הזו?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לבטים רבים החלטתי לפרמט את הלפטופ שלי אתמול אחרי תקופה ארוכה של איטיות לא מוסברת (תהליך של וינדאוס שטחן את הדיסק. ולא מדובר ב-Indexing service ). לכאורה הבעיה הסתדרה אחרי הפורמט אך משהו אחר הופיע: כאשר מביטים במאפייני המחשב רשום כי לא כל הזיכרון מנוצל (ראו להלן) דבר שלא היה קיים לפני הפורמט. חשוב לציין כי מדובר בלפטופ ולא נעשו בו כל שינויי חומרה. כל העידכונים מ-Windows Update הותקנו וכך גם הדריוורים. חיפוש בגוגל העלה כמה פתרונות אפשריים שלא עזרו: 1. הגדרות בביוס - אין אצלי בביוס שום דבר הקשור להגדרות Ram פרט לזה שמופיע שם 4Gb Installed. 2. נסיון לעשות boot עם הגדרות זיכרון משתנות - לא עוזר. במקום לרשום ש-3.86 מנוצלים אז הוא רושם 2.99 מנוצלים ( :-\ ), כך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
נלעם לי הסרגל ב "מחשב שלי"וכל תיקיה של TOOLS FILE SAVE וכו קליק ימני להוספה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, מאז שעדכנתי לווינדוס 10 יש לי בעיה מוזרה של הרשאות. הווינדוס מותקן בכונן C ויש לי עוד כונן D. כל פעם שאני מנסה למחוק קובץ מכונן D - הוא מבקש ממני אישור של administrator קופץ popup שאומר: You'll need to provide administration permission to delete this file יותר מזה, גם כאשר אני מנסה להעתיק קבצים ל-D (למשל מהכרטיס של המצלמה או פוטושופ שאמור לייצא קבצים למחיצה ב-D) - אני מקבל את ההודעה הנ"ל או שהפעולה פשוט נכשלת. אם אני מפעיל את פוטושופ עם הרשאת של אדמין (לחצן ימני ו-run as administrator) - הכל תקין. נראה שליוזר שלי יש בעייה של הרשאה - אבל רק לכונן D. מצד שני היוזר נמצא בקבוצת administrators אז אמור להיות לו כל ההרשאות למישהו יש רעיון מה לבדוק ? איך לסדר את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
איך מתקינים WINME על WINXP PRO?? יש לי מחשב ישן שאני סתם עושה עליו שטויות... התקנתי עליו אתמול WIMXP PRO איך אני מתקין עכשיו WIN ME ? (כולל פירמוט הכוננים!)
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שxp home יותר מומלץ ושיש שינוים קליקים מה שונה בין xp home לxp pro?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שמריץ XP SP2 כאשר אני רואה סרט עם כתוביות (בנפרד) דרך התוכנה mv2player, כל מה שהווינדוז יכול (לא עברית) - הוא עושה להם narraitor- למשל סוגריים, כוכביות ומילים באנגלית. איך אני גורם לו להפסיק להגיד את זה?! זה משגע אותי!! אני מריץ 2 יוזרים בווינדוז במקביל אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בדקתי עם BlueScreenView. והקובץ ntkrnlpa.exe גורם לזה. מה זה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד של Toshiba שנקנה עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 שהרשיון שלה צרוב בביוס,הגירסה הנוכחית של הוינדוס לא איפשרה לי להכניס את המחשב לדומיין, לכן רכשנו וינדוס 8.1 Pro עם רשיון חדש ע"מ שיהיה אפשר להכניס את המחשב לדומיין. לאחר ההתקנה של הוינדוס Pro כשאני מכניס את הרשיון החדש המערכת הפעלה אומרת לי "this key wont work.check it and try again...". לדעתי המערכת הפעלה מזהה את הרשיון הישן שצרוב בביוס ולכן לא נותנת לי להכניס את הרשיון החדש. אחרי חיפושים בפורמים לא מצאתי פתרון לבעיה. אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום חברי פורום חלונות יקרים אני מעוניין להנות משני העולמות בחלונות XP ואני אפרט 1)אני רוצה את עליית המערכת ללא הקשת סיסמא כלומר לפי הגדרת המשתמשים ה wellcome screen 2)אבל אני רוצה את תפריט הסגירה הקלאסי עם הגלילה של כל האפשרויות. סגירה היברנט מצב המתנה כמו ב 98 בקיצור.....
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
למישהו יש קישור לקובץ טורנט לקובץ ההתקנה המלא לווינדוס 10 . אני מתכוון לאותו עדכון חינם של החודשים האחרונים ..... יש לי כמה בעיות התקנה ואני צריך דרך עקיפה להסגת הקובץ ......
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שמוגדר ב- Explorer (לא IE) שלחיצות על תיקיות וכו' לא יפתחו בנפרד, הוא פותח אותן בנפרד, מישהו נתקל ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. מאחר שנאבד לי הדיסק המקורי של הווינדוס, החלטתי להוריד אותי (יש לי CDkey מקורי) הקבצים שקלו יותר ב700mb, אז צרבתי אותם על דיסק DVD.. ניסיתי עכשיו לפרמט מחשב אחר בבית עם הדיסק הצרוב, אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרכו.. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-