Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב חדש ויש כמה בעיות. יש לי את הווינדוס שאני תמיד מתקין על המחשב שלי שהוא עובד לי מעולה. אני שם אותו במחשב החדש והוא מעלה טיפה את ההתקנה ואחרי איזה דקה או שתיים רושם שיש בעיה משהו ב - pci.sys .... בווינדוס אחר שיש לי הוא בכלל לא קולט אותו , ועשיתי בביוס שהסידי יעלה ראשון.. אשמח אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי כרטיס 8800GT ואני רוצה לנצל את הDX10, ולשחק בהרבה משחקים חדשים וגם ישנים יותר (אובליביון, MTW 2) , איזו גירסאת ויסטה עליי להתקין כדי להנות מהביצועים הטובים ביותר, לא אכפת לי ממראה מערכת ההפעלה, גאדג'טים בפנים ושטויות כאלה, על מנת לקבל את הביצועים והמהירויות הגבוהות ביותר האם עליי להתקין X64, X86 ? ואיזו גירסא מהגירסאות שמייקרוסופט שיווקה, אולטימייט? הום? הום פרמיום? תודה.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש ברשותי ויסטה מקורית בגירסת Home Premium האם אפשרי לצרוב אותה כדי שיהיה לי עותק נוסף ? אם כן , האם צריך תוכנה מסויימת או שצורבים את זה בדרך מסויימת ?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב נייד עם ויסטה בעברית (לצערי) מובנה. רציתי לדעת: 1) האם יש אפשרות להסיר את הויסטה והלתקין במקום XP? (הכל מקורי כמובן....נו אז עוד 400 שח) 2) אולי עדיף לשדרג לויסטה Ultimate או כל גרסה מתקדמת אחרת שתאפשר לי לשנות את השפה -כמה עולה כזה שדרוג? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מקום פנוי בכונן C (או חוסר מקום ), אפשר להגדיל את המחיצה של C על חשבון מחיצה אחרת באותו הארדיסק?(מבלי לפרמט שום מחיצה) כל המחיצות NTFS אגב..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ערב טוב , היום קיבלתי את ה athlon 4200X2 שלי.. התקנתי , והכל בסדר , בויסטה מופיע לי מסך כחול וריסטרט אחרי חצי שעה. בXP הכל תקין לחלוטין. (יש על המחשב שתי מערכות הפעלה בשתי מחיצות נפרדות.) מה הפתרון האולטימטיבי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשים עיצוב של ויסטה על XP היום התקנתי את התוכנה WindowBlinds ויש כמה בעיות בחלק מהתקיות לא רואים את הפס גלילה שיורדים למטה או למעלה הצד של הכתוביות והכפורים סגור שחזר ומזער התחלפו http://img127.imageshack.us/img127/3111/windowblinds1dt1.jpg ובחלק מהתפריטים לא רואים את הסרגלי כלים http://img102.imageshack.us/img102/3299/windowblindsvd0.jpg יש תוכנה אחרת שמאפשרת עיצוב ויסטה בלי כל הבאגים האלה ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שרצה עליו מערכת הפעלה XP לאחרונה לאחר שאני אומר לו לבצע כיבוי או ריסט הוא אומנם סוגר את המסנגר אבל לא מצליח לסגור את המחשב לא ראיתי משהו חריג שרץ לבסוף עשיתי כיבוי ידני מהכפתור אך התופעה ממשיכה מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוסיף פרמטירם לקובץ EXE דרך שורטקאט, זה מה שאני מקבל: (בתמונה) למה יש פעמים שהכתובת מופיעה במרכאות ולפעמים בלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
באמצע התקנת דביאן הפסקתי(בשלב שבו הוא מבקש מאיזה אתר מראה להוריד קבצים) ופשוט אני עושה בוט והוא רושם לי press key to reboot עשיתי fixmbr עם הדיסק של הוינדוס אבל לא יודע מה לעשות זה לא עזר אגב כשעשיתי fixmbr הוא הראה לי שעדיין יש לי את הוינדוס מותקן וכל הכוננים מותקנים כרגיל מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
השאלה בכותרת בעיקרון אני יודע שיש תוכנות כאלה אבל אני מעדיף בלעדייהם, בגלל שאני לא יודע מי פיתח את התוכנה הזאת ומה הוא שם בה!! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שגם כן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..ז…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
[בכל מקום שכתוב ויסטה הכוונה גם ל7, לא ההפך] מאחר והשאלה עולה פעמים רבות בפורום החלטתי לרכז התייחסות לנושא. ויסטה (גם 7) retail מגיעה עם שני דיסקים אחד של 32 ביט ואחד של 64 ביט. קונים חדשים מוצאים את עצמם ניצבים בפני השאלה של "איזה מאלה אני אמור להתקין"? שימו לב שניתן לעשות אקטיבציה רק לגרסה אחת בכל רגע נתון, כלומר בשביל להתקין ויסטה 64 אחרי שכבר התקנתם 32 תצטרו למחוק את הקודם ולהתקין מחדש. הסריאל של 32 ביט יעבוד גם על 64 ביט. Vista Ultimate מגיעה עם 2 דיסקים בעוד בשאר הגרסאות הקונה צריך למצוא דיסק או להזמין ממיקרוסופט במחיר סימלי (50 ש"ח בערך). גרסאות OEM שמגיעות עם מחשבים חדשים וניידים שעולה הרבה פחות מגרסת retail לא מגיעות עם הרשאות לשני הסוגים. לקוחות עם גרסת 32 ביט ה…
-
- 410 תגובות
- 155.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה לפני כמה ימים וזה מצא חן בעייניי, אז אני רוצה להשאיר את זה ולפרמט את הכונן שעליו מותקן XP , ניסיתי מניהול דיסקים ואתחול, כלום לא עבד, רציתי לשאול איך אני יכול לפרמט את הווינדוס XP ולהשאיר את הויסטה. תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד DUAL CORE של AMD. איזה ויסטה הוא צריך להתקין - X64 או X86? ככה הוא שאל אותי. ככה אני שואל אתכם. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום..! אני מתקין את הוינדוס אקספי פרו ועכשיו בהתחלה של התקנה הוא אומר שוהוא לא מצליח ליקרוא איזה קובץ אז עשיתי אנטר והוא המשיך! אז למה הוא מגיע למצב כזה ביגלל הדיסק?ביגלל הכונן תקליטורים .?או ביגלל הארד דיסק?! ועוד שאלה עכשיו אני בהמשך ההתקנה ובדקה 39 של ההתקנה הוא ניתקע איזה 5 דק אפילו יותר! זה יכול ליהות שההתקנה לא תיהיה תקינה בסוף ההתקנה(גם ביגלל שעשיתי אנטר בתחילת ההתקנה וגם ביגלל זה עכשיו)? ? תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי וויסטה ULTIMATE באנגלית ואני רוצה לשנות לעברית את הכל. שמעתי שצריך להוריד MUI אבל מאיפה מורידים? לא מצאתי אם אפשר קישור להורדה יעזור לי מאוד תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עשיתי ריפייר לווינדוס עם בעייה ולאחר מכן הוא פותח את המסך של ההקתנה של הווינדוס על השלב "מתקין את ווינדוס" ותקוע על 39 דקות ולא מתקדם. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב אז הווינדוס עולה ואז אני צריך ללחוץ על החשבון כדי להיכנס (ויש לי רק חשבון אחד!!!). בשאר המחשבים בבית הוא כותב ברוך הבא ונכנס ולא צריך ללחוץ על כלום.. איך אני עושה שהוא יעלה לבד??? מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש את ה 64X ו יש 86X ואני לא יודע מה כדי לי להתקין... יש לי DUAL CORE של AMD, מספיק חזק.. מה עדיף? ואני לא צריך תגובות כמו: "לא כדאי ויסטה"... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
המיקרופון עובד לי בXP אבל בויסטה לא. כשאי נכנס ל: נהל התקני שמע > הקלטה יש שם Microphone אבל המיקרופון לא משפיע עליו בכלל
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-