Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים עם כרטיס מסך שתומך בDirectx 10 ו2GB זיכרון. (מפרט מלא אם צריך: http://img227.imageshack.us/img227/1829/95446136yo1.jpg ) השאלה שלי היא, על איזה סוג vista אתם ממליצים כשיש מפרט מחשב כזה? התקציב הוא עד 700 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול כיצד אני מחזיר את רשימת ההפעלה שלי המופיעה בצד שמאל של התוכנה,בה אני יכול לראות את רשימת השירים שאני שומע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ביזנס מקורי שהורד תחת רישיון אקדמי מהאתר של מיקרוסופט (קובץ ISO) אבל אני לא מצליח להבין אם זאת גירסת 32 ביט או 64 ביט באתר מסיבה כל שהיא זה לא כתוב ואני לא רוצה לפרמט את המחשב ולגלות שהתקנתי את גירסת 32 ביט דרך אגב בשם של בקובץ כתוב X86 ואני יודע שזה מתיחס בדרך כלל ל 32 ביט אבל גם 64 ביט וגם 16 ביט זה על אכיטקטורה של X86 אז בקיצור איך אני בודק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ויסטה אולטימט עם כל העדכונים העניין הוא שכשאני נכנס לאתרי אינטרנט ומנסה לראות סרטונים זו ההודעה שאני מקבל (קובץ מצורף) יש לי MP11 מעודכן FLASH PLAYER 9+FLASH IE PLUGIN מה יכולה להיות הבעיה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מה הבדל בין win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם יש הבדל גדול? האם כדיי להתקין אותו? ואיזה מחשב צריך בשביל זה? נ.ב וכמה זיכרון אני יכול לשים על xp 64 bit אוו שאין הבדל בזיכרון ל- 32bit? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות ל MP11 בויסטה את שפת הממשק???הויסטה שלי באנגלית והמדיה פלייר בעיברית רוצה אנגלית כיצד???
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה גרסאת Windows אתה משתמש? (במידה ויש יותר מאחת בחר את העיקרית)
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חברה יש לי תהליך במנההל המשימות שתוקע לי את המחשב ואת האינטרנט הוא נקרא WLLoginProxy.exe איך אני מוחק את הדבר הזה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אולי הפורום של לינוקס יותר מתאים. בכל אופן השאלה שלי היא: יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 (לא זוכר בדיוק כמה MHZ ואני לא יכול לבדוק כי נשרף לו הספק כוח ועדיין לא קניתי חדש), 160MB RAM השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על מחשב כזה? השימושים הם גלישה באינטרנט ושימוש משרדי (וורד וכו')? ווינדוס 98? XP ? או אולי איזו הפצה של לינוקס? יש לציין שאין לי ממש ניסיון עם לינוקס, הרצתי לינוקס רק פעמים ספורות מדיסק, ללא התקנה. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין vista אבל משום מה איני מצליח . כאשר התקנתי xp איתחלתי את המחשב דרך הדיסק עצמו . עם vista כאשר אני שם את הדיסק בכונן ועושה רסטרט ( הכונן מוגדר בביוס כ-first boot ) המחשב עולה רגיל למערכת שיש לי כיום , xp . מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ב RUN (winver) לא כתוב איזה.. כתוב רק איזה build
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום! יש לי Windows XP 64-Bit אתם יכולים להביא לי קישור הורדה של Service Pack 2 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום רב, בינואר2000 רכשתי מחשב חדש, זה שמפורט בצד, ואיתו רכשתי עותק מקורי ל- Windows 98 SE. באפריל 2007,בערב פסח, לאחר בעיות יציבות קשות של וינדוס 98, ניגשתי לחנות "נעה מחשבים" בתל חנן ורכשתי עותק מקורי של Windows XP HOME ב- 520 ש"ח. עם הרכישה קיבלתי כמובן קבלה, דיסק מקורי, חוברת הוראות של מיקרוסופט ומס' זיהוי להקלדה בעת ההתקנה. לאחר ההתקנה שמתי לב שמדובר בעותק OEM שנמכר למחשבים חדשים בלבד. הבעיה היא כזאת: אני כעת חושב על רכישת מחשב חדש, ומעוניין לפרמט את ההרד דיסק של המחשב הנוכחי ולהתקין את הוינדוס במחשב החדש. מחיפוש בפורום מתברר לי שבגלל שמדובר בגרסת OEM היא אמורה להימכר ללקוחות עם מחשבים חדשים בלבד ולכן מיקרוסופט לא יאשרו לי את השימוש בתום ההתקנה (שכחתי את השם המדוייק …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ואם לא, האם יש לויסטה בעיה לקרוא כוננים חיצוניים שמפורמטים ב- FAT32? תודה!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
In the language bar there is no Israel nor Hebrew!
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם אז לקחתי תמחשב לאחריות והחליפו לי לוח אם ועכשיו המחשב שוב עובד והכל טוב, עכשיו בווינדוס הקודם אני לא יכול להשתמש כי זה לוח אם חדש אז התקנתי לבנתיים על כונן אחר עוד ווינדוס במקביל כדי שאני יוכל להציל את הקבצים שלי.. הצלחתי להציל את כל הקבצים מלבד הקבצים שהיו בתוך התיקיה של המשתמש שלי מהווינדוס הקודם (היה לי ווינדוס עם שני משתמשים, אחד מוגבל ואחד מנהל עם סיסמא, אני מדבר על הקבצים של היוזר מנהל עם סיסמא). אני מנסה להכנס לתיקיה של המשתמש הזה והוא אומר לי שאין לי גישה לתיקיה הזאת.. (והוא מחשיב את התיקיה כאילו היא ריקה..) איך אני יכול לעקוף את ההגנה הזאת? כל המועדפים והמסמכים שלי ממש חשובים לי! אני חייב להציל אותם.. בבקשה תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הינה: windos xp pro sp2 אני תמיד מבצע שדרוגים ללא בעיה למערכת הפעלה שלי, לאחר שהמערכת הפעלה שלי התחילה לעשות ממש הרבה בעיות ביצעתי לה שדרוג דרך הכנסת הדיסק כאשר אני נמצא בתוך הווינדוס ובחירת אפשרות השדרוג, אך פעולת השדרוג לא מתבצעת לחלוטיין,כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי חלון שכתוב בו restating install/upgreding ואז זה מנסה להיכנס להמשך ההתקנה של השדרוג ומפעיל את המחשב מחדש, נסיתי לאפס את השדרוג דרך הדוס ולבצע אותו מחדש אך גם זה לא עזר... יש למישהו פתרונות?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הבנתי של XP PRO יש שלושה גרסאות: 1.corp 2.retail 3.oem מה ההבדלים בינהם? אמרו לי שrtail הכי טוב, זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ס, [המפרט שלי בצד] אני משתמש בויסטה x64 כבר קרוב לחודש... הכל היה בסדר בזמן האחרון זה נהיה איטי נורא !! בלתי נסבל !! עכשיו קראתי הרבה הרבה דברים בגוגל על כך... מה שעשיתי זה: 1. ביטליתי Indexing ב 2 הכוננים [c+d] 2. בDevice Manager עשיתי Enable advance performace לכונן הקשיח שלי 3. ביטלתי Superfetch 4. ביטלתי Windows Defender 5. ביטלתי ב Services את Windows Search 6. ביטלתי את ה איחוי היומי בלילה אם אני זוכר נכון זה הכל : ******************* בעיית האיטיות נפתרה... והדיסק כבר הפסיק כל הזמן לעבוד... השאלה שלי, האם עשיתי פה משהו שהוריד לי ביצועי מחשב, משהו לא בריא למחשב, ובכלל משהו לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מבצע פרמוט דרך DOS. אני מגיע לשלב שבו עלי לבחור על איזה כונן להתקין את הוינדוס. אני בוחר C. על כונן C יש לי כבר ווינדוס. השאלה היא- אם אני יתקין על כונן C ווינדוס. זה ימחק לי את כל כונן C ויתקין לי ווינדוס מחדש, או שזה יתקין לי ווינדוס נוסף? חבר שלי אמר לי למחוק את כונן C ע"י לחיצה על מקש D. וליצור אותו מחדש, ולהתקין את הווינדוס על כונן C החדש. אפשר לעשות ככה? המידע שהיה על C הישן יעלם וימחק? או בקיצר מה לעשות כשהגעתי למצב שבו אני בוחר לאיזה כונן להתקין את הווינדוס, כשאני רוצה למחוק את הווינדוס הישן? תודה...
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה חבר שלי התקין שני וינדוסים על מחשב אחד אחד באנגלית ואחד בעברית אני רוצה להסיר את העברית ולא מצאתי דרך חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מה לעשות שם .. חיפשתי פה בפורום הרלונטי ולא מצאתי יש איזה פקודה אני כבר מתחרפן ??
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם... קודם כל, קצת פרטים על המערכת: יש לי ויסטה אולטימייט בעברית גרסאת 32 ביט... אז ככה, אתמול התקנתי והרצתי את התוכנה Registry Fixer V4 עקב התקנה כושלת של דרייבר מסויים... הבעיה הספציפית נעלמה אך איתה 2 כלים שהיו בסרגל ההפעלה המהירה שהם כלי מזעור החלונות [show Desktop] וכלי המעבר בין חלונות [לא הALT+TAB הרגיל אלא הכלי שבAERO מראה את התצוגה התלת מימדית של החלונות]... אשמח אם מישהו יוכל להעלות את הקבצים לאיזה שרת ולשלוח לי אותם, או להדריך אותי כיצד לשחזר אותם [אין לי שחזור מערכת של לפני העלמותם של הכלים אם זה משנה].... 2 הכלים הנ"ל אמורים להמצא בתיקיה C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\Intern et Explorer\Quick Launch אבל הם נמחקו ואני לא מוצא אותם... תודה …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
גולשי אינטרנט שמתמשים בויסטה 64 ביט! מי מכם שגולש דרך אינטרנט בכבלים ומשתמש במודם Terayon TJ715 איך הצלחתם להתקין את הדרייבר למודם הזה על הויסטה 64ביט? בפעם האחרונה שניסיתי לא ניתן היה להתקין את המודם על המערכת הזו, אז איך אתם מצליחים לגלוש? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בימים הקרובים לקנות מפרט שהמליצו לי פה(תודה רבה למי שעזר). עכשיו, אני מתלבט איזה מערכת הפעלה כדאי לי לקנות? ההתלבטות שלי היא בגלל כמה סיבות: 1) מכיוון שאני עוסק הרבה בתכנות אני מפעיל תוכנות כמו:visual basic,visual c,visual studio וכו'. האם תיהיה בעיה בהפעלת אחת מן התוכנות האלה בvista? 2)האם יש בעיות עם משחקים בויסטה?(ייתכן שמשחקים לא יעלו בגלל שהווינדוס הוא ויסטה?) אשמח לדעת מאנשים שיש להם ויסטה ומתעסקים עם תוכנות כאלה או תוכנות בכלל האם יש בעיות עם תוכנות ומשחקים מסויימים שפעלו על xp ולא פועלים על vista?? תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-