עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הההתקנה של XP וויסטה היא אותה התקנה יעני באותה דרך?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  2. לאחרונה שמתי לב שבכל פעם שאני מפעיל את המחשב שלי ההודעהInvalid Boot.INI \Booting from c:\windows מופיעה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב... חוץ מזה המחשב לא עושה אתחולים מוזרים והוא לא נתקע הוא עובד רגיל למה זה מופיע? ואיך אפשר לסדר את זה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זמן קצר לאחד ההדלפות בנוגע למערכת ההפעלה הבאה של החברה, ווינדוס 9, מיקרוסופט שולחת הזמנות לאירוע בנוגע לעתיד המערכת שתתקיים ב-30 לספטמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-9-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/

4. Started by udi,

כרגע אני משתמש ב WIN XP אני מודע לכל הבאגים שיש במערכת לכן המליצו לי לשנות את המערכת ל WIN 2000 האם זה כדי ? האם יש אפשרות להתקין את WIN 2000 ולמחוק את WIN XP מבלי להתקין את כל התוכנות הנוספות שיש על המחשב מחדש כמו שעושים שידרוג רק ההפך

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Inertia,

שלום לכולם. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי שנית את חלונות 2000. מאז כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה שעות אני חוזר וההרד דיסק שלי מלא עד אפס מקום. בדיקה קלה העלתה שבתוך תיקית Temp של windows יש קובץ בגודל כל הכונן שלי... כמובן שמחקתי אותו אך הבעיה חוזרת... סרקתי את המחשב לוירוסים ונמצאו 12 קבצים נגועים... אך גם לאחר שתיקנתי אותם (כלומר שלא אמורים להיות לי וירוסים על המחשב כרגע) הבעיה ממשיכה.... אני לא זוכר את שם הקובץ שנוצר אך אני ארשום אותו בפעם הבאה שאתקל בבעיה. עזרה! :-\ יש למישהו רעיונות עד כה?

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  6. שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM, מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה החלטתי להוסיף עוד שני יוזרים למחשב. כדי ששניהם יוכלו להשתמש באינטרנט סיווגתי את כולם כ- Administrators. מאז שעשיתי את זה, עם הזמן, שמתי לב שביצועי המחשב וכרטיס המסך יורדים. לדוגמא, המחשב כמעט נתקע, או יותר נכון נחנק כאשר אני נותן לו לבצע הרבה משימות ביחד, דבר שלא ממש קרה בעבר. מבחינת כרטיס מסך, שמתי לב שהביצועים שלו גם ירדו לאחרונה כאשר אני משתמש באחד המשחקים "הכבדים" שברשותי, דבר שגם לא ממש קרה בעבר. אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, אבל אפשר לומר שזה מאז שהוספתי את היוזרים החדשים. הייתכן שזו הבעייה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by imac,

לידידה שלי יש בעיה, כשהיא לוחצת על ההתחל כלום לא מופיע... לא דרך המקלדת לא דרך כלום.. מה עושים במצב כזה? יש פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. יש לי Win XP Pro SP 2 ויש לי בעיה שלפעמים ההתחל קופא או שהוא קופא וגם חלונות קופאים ואני תמיד מסדר את זה שאני לוחץ Ctrl+Esc שזה בעצם פותח את ההתחל. וגם לפעמים בלי קשר לזה הכפתורים Delete ו-End לא פועלים לי. איך אני מסדר את זה? אין וירוסים ואין ספייוור.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by Semyon171,

ניסיתי היום לפרמט את הדיסק הקשיח והמחשב וכאשר אני נכנס להתקנה של הווינדווס ולוחץ אנטר כדי להמשיך בהתקנה,ההתקנה לא מאתרת את הדיסק הקשיח. מישהו יודע מה לעשות?דחוף. תודה.

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by ssking,

חייבים להעביר את הקבצים לתוך דיסק ואז להתקין או שאפשר להתקין את הWINDOWS דרך DAMEON TOOLS?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה, ראיתי בלילה מספר סרטים אחריהם הלכתי לישון. כשאני מתעורר בבוקר, אני מגלה את המחשב פתוח במסך שחור שכתוב עליו: Boot Failed .. משהו עם בעיה בHARDWARE. ניסיתי להפעיל שוב, הוא פתח לי מסך עם אותה שגיאה רק שהפעם אפשר לי לבחור בין כמה אפשרויות בהן Open Windows Noramly.. בחרתי את זה, הוא טען שעתיים את הווינדוס ומבסוף התכבה. היום, ניסיתי לפרמט את המחשב. הכנסתי את הדיסק למחשב ועשיתי BOOT לדיסק. עזבו שלקח שעה עד שעלה בכלל המסך של "התקן כעת", אח"כ, אחרי שהוא ביקש ממני את המספר הסידורי של ההתקנה ולחצי על "הבא", הוא נתקע ולא מגיב. האם יש בעיה בדיסק הקשיח? איך אפשר לבדוק את זה? בכבוד רב, תומר.[br]פורסם בתאריך: 18.03.2009 בשעה 13:15:49 עוד דבר שראוי לציין, ניסיתי להיכנס לW…

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  12. כאשר אני בוחר את המחיצה הרלוונטית בדיסק התקנה של XP, הוא לא נותן לי ללחוץ על אופציה של R בשביל REPAIR אלא רק אומר לי שיש לי מערכת הפעלה אחרת כבר מותקנת ושואל אותי האם להמשיך 'C'. כמובן שעל המחיצה יש התקנה של XP שאני רוצה לתקן, מה אפשר לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ההתקנה של הויסטה לא רואה את ה250 ג'יגה SATA יש איזה שהם דרייברים שצריך להתקין כמו בXP?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. שלום. יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TB 2.5 אינץ' אני מחבר אותו למחשב והמחשב מזהה אותו וגם מראה אותו בביוס כאשר אני נכנס להתקנה של וינדוס 7 אני לא רואה אותו ולא מסוגל להתקין עליו את הוינדוס משום מה(אני רוצה להתקין עליו וינדוס רק כדי להוציא מידע מהארד דיסק השני ואז להעיף ממנו את הוינדוס. אין לי כוונה לשחוט אותו). אשמח לדעת מה צריך לעשות כדי שההתקנה תזהה אותו ותאפשר לי להתקין עליו את הוינדוס תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש לי ויסטה 64 BIT HOME PREMIUM... הייתה לי בעיה שלמה עם הכונן קשיח, החלפתי אותו והכול עובד עם XP, מצוין. עכשיו, אני מנסה להתקין את הVISTA והוא כול הזמן נתקע לי באותה נקודה להלן: מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא פשוט לא נותן לי לסמן את הוי.. ברגע שאני לוחץ על העכבר בקטע הזה (לא משנה איפה) המסך פשוט נתקע.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אני מאוד כועס! ולמה ?! כי כל אתרי הסקס והלוטו לא מוצגים בפני ולא שונה שום דבר אצלי במחשב. מחקתי קוקיס, החזרתי הגדרות דפדפן לברירת מחדל, מחקתי את הנורטון אנטי ספאם, אתחלתי את האלקטל ואת המחשב ופעם אחת לאחר שחזור הגדרות עלו האתרים שוב ....... ואז באם ...... שוב פעם לא עולה כלום! פשוט מציג דף לבן ורושם DONE אז מה לכל הרוחות הבעייה פה. אתם מבינים שלהתקשר לתמיכה טכנית של נטויז'ן בנושא זה קצת ..... לא נעייייים ! מה מה מה אני עושה ?!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by eegg,

מישהו הדליף את הבטא שכנראה כבר מאוד יציב ואפשר לעבוד איתו. http://gizmodo.com/5119158/windows-7-beta-1-build-7000-leaked-on-bittorrent http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3222 http://www.downloadsquad.com/2008/12/27/windows-7-beta-iso-leaked-on-torrent-trackers/

• 40 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. אני לא מבין באמת למה למיקרוסופט לשחרר בעתיד הקרוב מערכת הפעלה חדשה כאשר אנשים רק מתחברים למערכת הקיימת חוץ מזה שהיא גם אהודה על הרבה אנשים ולא יחליפו אותה בקלות ... ובכל זאת לא משנה מהם הסיבות הכלכליות שהם חשבו עליהם אתמול הודלפה לאינטרנט גרסת בטא של המערכת החדשה WINDOWS 8 הצצה מהירה באתרי סיקורים והורדות די אמינים תמצאו הורדה שלה לא הספקתי לקרוא עליה ולא כלכך התעניינתי לאחרונה במה שהולך אז אני גם לא יודע מה החידושים במערכת למרות שאני באמת לא מעודכן אבל עדיין חושב שלא הרבה יודעים על זה אז אני מעדכן קצת את חברי הפורום בידיעה עריכה : חחחחחח אני מסיים לכתוב את הפוסט ואני רואה בחדשות למעלה שכתבו על זה כבר לפני יומים חח אז סליחה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. Started by mik941,

שלום איך מבטלים הודעה בעיה בחשבון מיקרוסופט ? (מצורף תמונה הודעה) ובאמת גם שלא יקרה לי חסימה סיסמה בחלונות 10 פרו שפה עברית. יש לי סיסמה PIN קבועה. אני לא צריך שום דבר שינויי סיסמה. רוצה להישאר קבוע סיסמה שלי שקיים. בתודה מראש!

20. בכל פעם שאני מהתחל את המחשב כשהwin8 עולה,אני מקבל הודעה במרכז המסך שאי אפשר לסגור אותה: "השרת לא פנוי.אין אפשרות להשלים את הפעולה.מכיוון שהתוכנית האחרת אינה פנויה.לחץ על מעבר אל כדי להפעיל את התוכנית שאינה פנויה ולפתור את הבעיה. כשאני לוחץ על מעבר אל הוא פותח לי את ההתחל של הwin8 וההודעה עדיין נשארת.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי! התקנתי ווינדוס 98 SE וכאשר המערכת העולה קיימת הודעה זו ולאחר מכן אני אמור ללחוץ אינטר ואז היא עולה ,הנה תוכן ההודעה: cannot find adevice file that maybe needed to ran windows or a windows application/ the windows registry or system INI file nefers to this device file bat the device file no longer exists if you deleted this file on purpose try unistalling the associated application using its uninstall or setup program . if you still want to use the application associated wite this device file try reinstalling that application to replace the missing file vnetbios.vxd press any key to continue תודה רבה!

22. שלום עולה לי הודעה בזמן הפעלת המחשב http://img300.imageshack.us/img300/1328/48957866en6.jpg ומה שמוזר זה שהתאריך והשעה כן נכונים במחשב. מישהיו יודע למה זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. עד עכשיו הכל היה תקין, כשהוא ניסה לעלות פעם אחת לחצתי בטעות X ל"בועה" שנפתחה למטה ומאז התחילה הביעה. הוא כותב לי: USB Device Not Recognized One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. אשמח לעזרה בבקשה. איך מתקנים את זה? הכנסתי לאותה יציאת USB כרטיס אחר\DOK והוא עובד. תודה ושבוע טוב.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by liav12,

המחשב נותן לי כל הזמן הודעה ובה מופיע משהו שרשום שם (RPC) אבל זה לא וירוס הבלאסט ולא הצלחתי לתקן את זה הורדתי פאטשים וברגע שאני מנסה להפעיל את העידכונים הוא פשוט יוצא לי מהעדכון כאילו ביטלתי את הפעולה... אין לי מושג איזה וירוס זה עזרה בבקשה!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  25. לאחרונה תוך כדי עבודה על המחשב נפתחות הודעות כאלו אם אני לוחץ סגור הודעה יש שגיאה באקספלורר והמחשב נתקע ואני נאלץ לסגור את האקספלורר דרך טסק מנג'ר. סרקתי וירוסים וגם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה וSP2 אך שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.