Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני רוצה לשדרג ל - win10 מ - 7 שיש לי. האם אפשר יהיה לעשות את זה גם אחרי יולי השנה בחינם? אמרו לאחרונה שלא יהיה ניתן לשדרג בחינם את 10, אבל ניתן להשתמש במפתח (serial) של 7 ל - 10. בקיצור, אם אני מתכנן לשדרג - אני צריך למהר? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי Windows 7 הוא מזהה את כל החומרה בצורה מושלמת האם עדיין יש צורך להתקין את הדרייברים מהדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מה עם דרייבר לצ'יפסטק למה אני לא מוצא אותו כאן : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן למחוק את כל הקבצים שנמצאים בספריה Temporary Internet Files או שהם חשובים?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מישהו יודע האם קובץ בשם a0001775.exe יושב תחת ספרייה System Volume Information זהו וירוס? איך מנטרלים אותו. האנטיוירוס שלי (Mcafee) נתקע בסקירה בכל פעם שהוא מדיע אליו
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מערכת קבצים קיימת בויסטה , אם יש לי קונן של NTFS , אז הקבצים שלו יעבדו אם אני פשוט אחבר אותו למחשב של ויסטה, או שצריך למחוק אותו מחדש?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש ליvista home premium באנגלית חוקי וכשר למהדרין הבנתי שאני יכול להוסיף את העברית רק באזורים נגישים בווינדוס והאנגלית תיהיה שפה ראשית עכשיו אני לא מוצא כל זכר באתר של מיקרוסופט לLIP בעברית תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
אני זוכר עוד מימי ה XP העליזים, שתמיד היה עדיף להתקין את המערכת בתור מערכת עברית מלכתחילה, מאשר להתקין מערכת בשפה האנגלית ואז להשתמש ב MUI. האם ב Win7 המצב דומה, או שונה? במסגרת זה שהשפה היא אחד מעדכוני הווינדוס - האם יש הבדל בכלל בין התקנה של מערכת בשפה העברית להתקנה בשפה האנגלית ואז הפיכתה לעברית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קיים וינדוס 2003 workstation??? נ.ב. אני שואל את זה כי אני רוצה להשתדרג מוינדוס 2000 workstation שיש לי עכשיו (ב"ה כבר עבר 5 שנים מאז הפורמט האחרון של המחשב העגלה שלי LOL)
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
יש לי מספר שאלות, אני צריך להודיע על החלטתי בדחיפות לספק המחשב... האם קיים חיסרון בכך ששתי מערכות, XP ו- 98, מותקנות על מחשב אחד? האם קיים יתרון כלשהו? מה בעצם קורה כשיש שתי מערכות הפעלה? האם בכל איתחול של המחשב יהיה עלי לבחור את המערכת שתעלה? תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
/ \ : * ? " < > | :A file name cannot contain any of the following characters [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב. מסך מחשב מחובר לDVI, מסך טלוויזיה מחובר לHDMI. כשאני סוגר את המחשב, מערכת הפעלה זוכרת איזה מסך השתמשתי אחרון. הבעיה נוצרת כשאני מדליק אותו ורוצה להשתמש במסך אחר (לצפות בסרט למשל) ואז אני צריך להדליק את המסך השני כדי לשנות למסך הראשון. האם קיימת דרך פשוטה יותר, כמו שיש למשל במכשירי KVM (לחיצה פעמיים על CTRL)? או תוכנה שיוצרת לי קיצור מקשים כאלה? תודה! אני משתמש בWIN7
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כשאני מנווט בתיקיות במחשב, קיים קיצור ALT-LEFT וALT-RIGHT כדי לנווט קדימה או אחורה. אבל מה קורה אם אני נכנסתי לתיקיה מכתובת בRUN או מתוך קיצור. המחשב לא זוכר את "התיקיה הקודמת". האם קיים מקש/מקשי קיצור דרך לכפתור UP?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תודה
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, במחשב עם XP, יש צורך לפרמט דיסק (וירוסים) . המחשב הגיע עם מע. הפעלה מותקנת (xp) אך ללא דיסק התקנה. אינני יודע איך עושים ב XP דיסק הצלה. האם קיימת דרך לפרמט את הדיסק ולהותיר את מע. ההפעלה על כנה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם מייקרוסופט מאפשרת להתקין את עידכוני האבטחה על מערכות הפעלה חוקיות בלבד?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם קיימת גירסה של חלונות 10 שאפשר להתקין בלי שתדרוש את כל הפרטים האישיים, או לחילופין, האם אפשר להתקין בלי לתת את כל הפרטים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מפתח לWindows7 Ultimate. התקנתי בטעות Proffesional לפני חודש. עכשיו אני לא יכול לעשות אקטיבציה. אני לא רוצה לפרמט, האם קיימת דרך לשדרג לUltimate באופן מהיר יותר? ניסיתי upgrade anytime וזה החזיר שגיאה the upgrade was not successful, please try again
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם קיימת האפשרות להתקין אינטרנט אקספלורר 7 בעברית בויסטה? ראיתי שיצא להורדה בעברית כבר..
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
במחשב של אימא שלי (בו מותקן חלונות XP), נשמעים תכופות קליקים סתם, גם כאשר אני לא לוחץ על שום דבר במסך. לא לפני הרבה זמן, טכנאי המחשבים החליף דיסק קשיח במחשב של אמי, והתקין ווינדוס XP נקי, ועדיין קליקים אלו נשמעים בלי שום סיבה (מיותר לציין שכאשר משתמשי המחשב התקינו שם את תוכונות שלהם, הם התעלמו לחלוטין מההצעות של ההתקנה של התוכנות שלהם, להתקין Bundled Software צד שלישי כדוגמת טולברים (כמו יוטורנטבאר ו-Ask Toolbar ועוד טולברים ותוכנות חסרות שימוש שאינני מכיר) והסכימו להתקין אותם). האם קליקים שנשמעים ללא סיבה מבלי שלוחצים על משהו עם העכבר, הם סימן לוירוס או נוזקה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שעלתה לאוויר:האם רישיון ויסטה תופס על XP?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-