Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשמור אתר שלם, ז"א כולל הקישורים לעמודים הבאים, כך שאני אוכל להשתמש בו גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. מישהו יודע אם זה אפשרי? אם כן-איך?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות את גודל הפונט (בויסטה) מלבד שינוי הDPI ?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם ניתן עדיין להשיג את ווינדוס 10 חינם למחשב חדש. אני נכה עם תעודת נכה שמעתי שנכים עדיין יכולים לקבל את ווינדוס 10 חינם .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אשמח לדעת אם עדיין ניתן ואיך, שלא אתקע בטעות עם עותק שאי אפשר להפעיל. יש לי ווינדוס 8.1 חוקי מלא ועותק חוקי של שדרוג ל - 7
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם אחרי שאני מפרמט את המחשב לחלוטין ומתקין מערכת הפעלה מחדש יכולים להשאר וירוסים ואם כן באיזה שיטה אני יכול להשתמש להסרה מלאה של כל הוירוסים ואיך עושים זאת.? תודה לעונים בברכה זוהר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... האם סידי קיי של וינדוס אקס פי רגיל יעבוד עם הפצה של וינדוס אקס פי עם SP2 מובנה תודה :-*
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, קניתי וונדוס גרסאת סטודנטים מה שלא ידעתי זה שהיא 32 ביט , ואני צריך לעבודותיי את גרסאת ה 64 ביט. האם אני יכול להשתמש בסריאל שיש לי על דיסק התקנה של 64 ביט? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה. איתי.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב נייד והוא בא ללא מערכת הפעלה, המוכר בחנות אמר שאני יכול לקנות עם המחשב ווינדוס 10 ב480 שקל. זוהי פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד (בעבר התקנתי ווינדוס 7 פרוץ למחשב נייח) ואני מעוניין לשאול מה דעתכם. האם ל"בזבז" 480 שקל על ווינדוס מקורי או להתקין פרוץ? אם פרוץ אז בבקשה תסבירו איך אפשר להתקין אותו דרך הדיסק און קי אם אפשר
-
- 16 תגובות
- 12.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html מישהו ניסה להתקין את כל העדכונים ביחד? עשיתי ריסט אחרי הראשון ולא הצלחתי להתקין את השניים האחרונים. הוא כותב לי "העדכון לא חל על המערכת שלך" יש לציין שהווינדוס ויסטה שלי הוא בעברית. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
או שאני צריך להתקין גם את הדרייבר ל-USB2 מהאתר של יצרנית לוח האם : Gigabyte Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ישנה אצלי בדיסק של המחשב הנייד ,מחיצה שיחזור ניסתרת שהתקין הייצרן. המחיצה הזו הצילה את הישבן שלי ,כבר כמה וכמה פעמים. זה נייד שמשמש לעבודה ולכן אני בשום פנים ואופן לא מוכן לוותר על המחיצה הנ"ל שמאפשרת לי לשחזר את הנייד בכלום זמן וכמעט ללא טירחה למצב עבודה תקין ולא חשוב מה קרה בין אם זה וירוס /עידכון חלונות דפוק או סתם שינוי הגדרות לא מוצלח. ענו בבקשה , רק אם אתם בטוחים בתשובה . אגב , האם העידכון ל 10 , מותקן כעידכון אוטומטי רגיל שאני יכול להסיר באופן ידני באמצעות האפשרות של "התקנת/הסרת תוכנות" שנימצאת בלוח הבקרה ? אם לא , האם ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית ולהסיר את חלונות 10 ,באמצעות הפעלת האפשרות המובנית בחלונות של "שיחזור המערכת" והחזרת החלונות לאותו מצב בו היא הייתה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק התקנה רגיל של ויסטה, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות שדרוג אליה מXP.. או שצריך איזה דיסק מיוחד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני נכנס לאקספולורר ותמיד זה מודיע לי שיש לי וירוס ומראה לי את העמוד הזה,שאני כמעט בטוח שאין לו קשר למיקרוסופט:
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב-XP יש אפשרות של QUICK FORMAT, ובווינדוס 7 לא זכור לי שיש אפשרות לבחור. האם הפירמוט המהיר, פחות פוגע (בהנחה שפירמוט בכלל פוגע דיסק קשיח)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הנייד של בת דודה שלי נדפק והיא רוצה שאני יפרמט לה אותו. עד היום פירמטתי רק מחשבים נייחים רגילים. כדי לפרמט מחשב נייד צריך משהו מיוחד? או כמו מחשב רגיל? ואם אני לא מוצא דרייברים, איפה אני יכול למצוא אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא כ"כ מרוצה מויסטה (תקיעות..) למרות המחשב החזק. מעוניין לחזור ל-XP (התנגדויות, אגב יש למישהו?) אני לא מבין גדול בנושא אבל חושש להתקע עם הודעות בסגנון Windows was unable to open file since file is corrupted. לגמרי המצאתי נוסח, אבל תזרמו איתי.. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש לי כונן גדול עם הרבה מידע שאני רוצה להמיר את המחיצה שלו מ-FAT32 ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT של חלונות (XP PRO). האם צפויות בעיות? העניין הוא שאין לי איך לגבות את כל המידע...
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לנסות את ווינדוס 8. האם אני צפוי להיתקל בבעיות תאימות של דרייברים? או שמדובר באותה מערכת בשינוי אדרת? תודה מראש! [מפרט מחשב בצד]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר בתוכנה עצמה של ויסטה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך WIN בשבילו, האם קיימת גרסה מיוחדת של WIN 7 בשביל מחשבים ניידים ? או שכל WIN 7 מתאים למחשבים ניידים ?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-