Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי עכבר של לוגטק אשר עובד עם כול המערכות אבל הויסתה מזהה אותו ואינה מוכנה לעבוד איתו מה עושים כי ניסיתי עוד עכברים ומלבד עכבר אחד של TEAC אינה מזהה כלום
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ניסתי להשתמש בכלי תיקון הboot המובנה וב bootrec ללא שום הצלחה אם אני מוציא את דיסק ההתקנה הוא מראה לי הודעה ש bootmgr is missing וזהו יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הייתי משתמש בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 כלל שמירה של כל המשתמש שלי אני לא מרוצה מהמערכת הזו יש ניתן לשוב אחורה כלומר להסיר את וינדוס 8 ושיחזור לי וינדוס 7 שהיה כלל כל ההגדרות (מבלי להתקין שב את וינדוס 7) כמוש היה ניתן אז לעשות בשדרוג של ויסטה (היה אפשרות לחזור ל XP ) תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עד עכשיו עידכנתי window רגיל ועכשיו הוא התחיל לבדוק אם הwindow חוקי השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהי לעדכן כי המחשב לא מתקין תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי ישנם אתרים שקשה לקרוא את הטקסט כי הוא כתוב בלבן על רקע שחור, האם יש אפשרות לשנות את זה ב-IE6 או ע"י תוכנה או ADD-ON כלשהו? ( http://www.iriveramerica.com/products/iFP-190T.asp ) לדוגמא (שאני מתכוון לקנות.... )
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלומות אנשים, היום, שמתי לב ש-Icon הקונטרול פאנל חזר לסייד בר הלא תועלתי הזה של XP, אני זוכר בבירור שפעם הצלחתי להעביר אותו כפי שהוא היה במצבו הקלאסי ב-98 ו-Me. אבל... אני לא מצליח להיזכר איך העברתי אותו וזה מטריף אותי :cwm34:! עזרה בבקשה :-\. **מצורפת תמונה.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקבעתי סיסמא, כשאני מנסה להכנס למחשב עם הסיסמא הוא לא מזהה את הסיסמא, איך אפשר לפרוץ את הסיסמא? (יש למחשב חשבון משתמש אחד) תודה,
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי וינדוס בעברית 64 ביט גרסה הום ואני מעוניין לעשות בשביל העדפה שלי ביטול דרישת חתימת אימות דרייבר של תוכנה בוינדוס כלומר שהוינדוס שואל אותי אם להתקין דרייבר מסויים בלי הודעת חסימה של הוינדוס של התקנת דרייבר בגלל עניין של חתימת אימות אז אני בהגדרות בחרתי בעדכון ואבטחה ואז שחזור ואז הגדרות אתחול מתקדמות ופתור בעיות ואפשרויות מתקדמות והגדרות אתחול ובהמשך לחצתי על אפשרות מספר 7 במקש F7 ושהמערכת הפעלה חזרה עדיין יש את הבעיה הזאת ושאני חזרתי שוב אל תפריט האתחול המתקדם אז אני רואה שההגדרה שאני רציתי לשנות לא השתנתה איך פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
איך אני מחזיר לשולחן העבודה את קיצורי הדרך שהיו בעבר ואיך אני מחזיר את וינדוס אקספלורר לברירת מחדל יש לי מערכת הפעלה xp
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
נעלמו לי כל השמירות,כל השמירות נמצאות בADMINISTRATOR והם קבצים ירוקים ואני לא יכול להעתיק אותם לחשבון החדש מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההודעה הזו אומרת: A disk read error occurred Press ctrl+alt+del to restart הבעיה לא אצלי ...אצל חבר...והוא אומר שזה קרה לו באמצע סריקה של הסורק ושהוא ניסה לעשות ריסט ופיתאום אי אפשר להיכנס לווינדוס ושההודעה הזו מופיעה בחלון דוס... אני צריך לתת תשובה עד מחר
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות פורמט או שיש דרך אחרת לגשת לדוס כי אין ברשותי ברגע זה דיסקט איתחול של 98
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אנטרפרייס ושמה שיחקתי בכל מיני שטויות וכנראה נגעתי בתוכנה הזאת ונעלתי מחיצה עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא שמתי ואני לא זוכר ,ולא הכנתי שום דבר לדיסק או קי שלי ,יש אפשרות לפרוץ את אינקריפשן או שאני צריך להתחיל לבכות :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה וטורדנית שמתבטאת בכך שלעיתים, לא באופן עקבי אבל לעיתים מספיק תכופות שזה מציק, הסליידר של הווליום פשוט מתחיל לרדת מעצמו ובהדרגה משתיק לי את הסאונד במחשב לגמרי... הדרך היחידה שמצאתי לפתור את זה בינתיים זה ע"י reboot של הווינדוס.... מישהו יודע מה גורם לזה? יש לי winXP sp2, כרטיס קול מובנה של Realtek על GA-P965-S3... הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp xp2 home edition ודי הרבה פעמים ה-explorer.exe מראה שגיאה ואחריו drwtsn32.exe ואחרי זה המחשב נתקע, כדי לחזור להשתמש במחשב אני צריך לעשות "סיים משימה" ל - drwtsn32.exe ממנהל המשימות והתהליך חוזר על עצמו שמתי לב שלרוב זה קורה בזמן שאני מנסה להעתיק קבצים או לראות מאפיניים של קובץ או בלי שום סיבה נראית לעין (למשל שאני קורה מסמך word) בדקת בגוגל והתהליך drwtsn32.exe הוא לגיטימי, יש לי במחשב eset smart security 3 (חוקי ומעודכן) וביצעתי סריקת וירוסים ותוכנות ריגול עם: antivir, spyboot,ad aware וכמובן עם eset ושום דבר לא נמצא מבקש את עזרתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפחות דקה וחצי עד שהוא פותח את החלון התקנה אחרי שהפעלתי אותו... בXP זה נפתח בשניה,למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי אני עובד על מערכת הפעלה ויינ 2000 ומעוניין קצת "לשנות" לה את המראה לאטרקטיבי יותר (צריכים שינויים בחיים לא? ) אשמח לקבל הצעות ותוכנות בנושא. (יאללה KoM..תן גז אחי ) צ'או
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר כאיו אני ה - explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה קורה חברים? יש לי בעיה די מעצבנת בוינדואס ויסטה, קניתי מחשב חדש, התקנתי Windows Vista Ultimate עשיתי עדכונים והכל התקנתי SP1 וכל זה.. עכשיו כאשר אני משתמש בכלי עזר של התמונות של וינדואס ויסטה אני רואה את התמונות עם גוון צהוב והרקע מאחור הוא בצבע צהוב, וזה משנה את הגוון שלהם זה ממש מעצבן.. תמונה: *סתם תמונה של המפרט שלי בעבר עם המחשב הקודם, הייתה לי גם את הבעיה הזו בהתחלה, אבל איכשהו זה הסתדר.. אני ניסיתי כמה מדריכים באינטרנט, של הפרופיל של הצבע והכל ואף אחד מהם לא עזר =/ אשמח אם תוכלו לעזור לי, רון.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקיה ריקה ואני לא יודע איך או למה היא נעשתה בלתי נראית.. אם אני מנסה ליצור תיקיה עם אותו שם באותו מיקום זה שואל אותי על איחוד ועדיין נשאר בלתי נראה.. הצלחתי להגיע דרך פקודות CD בCMD לשם, גם האנטיוירוס רואה את התיקיה, הסייר של ווינדוס עצמו שדרכו אפשר למחוק את התיקיה לא מראה אותה.. איך אני יכול למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הווינדוס ב-HD חדש של 250GB SATA על לוח אם חדש ויש לי 2 HD של 80GB בחיבור IDE (על אחד מהם מותקן הוונידוס) האם לאחר התקנת הווינדוס על ה-250 ניתן לחבר את ה-80 שיתפקדו ככוננים משניים או שחייבים למחוק את הויונדוס שב-80 ? וצריך לעשות משהו עם הג'מפר ?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מדי פעם, אין עקביות מסוימת, החלון הפעיל באותו הרגע הופך שחור למשך כ 15-25 שניות. כול פעם תוכנה אחרת. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: המחשב נכנס למצב שינה והכל בסדר,כשאני מתעורר ממנו המחשב נדלק שומעים שהוא עובד אך המסך מראה מסך כחול כאילו אין כלום.... ניסיתי הכל הנה המפרט המדוייק של המחשב שלי בבקשה כל מי שיש לו מידע כלשהוא בבקשה בבקשה שמישהו יעזור!!! intel e8500 3.16 gigabyte x48 ds5 2x2gb corsair dhx 800 cl4 gigabyte 4870 512mb enermax modo 82+ 525w מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט desktop 1000 logitech g9 כל צה שעולה בדעתכם ניסיתי וניסיתי כולל חפירה בevent viewer .....
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
יש במחשב שלושה כוננים קשיחים, הראשי הוא החדש ביותר ובו XP במשני מותקן ME המשני היה הראשי עד שנוסף החדש ובו הותקן XP באיתחול מקבלים תפריט איתחול ובו בחירה בין ה-XP לבין ה-ME אך משום מה זה לא עובד. ניסיתי להשתמש ב-BOOT (מתוך חלונות) הנמצא בתוכנה פרטישון מג'יק אך מתקבל חלון 'דוס' ובו אפשרות לבחור *רק* מהדיסק הראשי (להקיש את ה-ID) בכל זאת בחרתי את הברירה היחידה שהופיעה שם ולא עזר מה יכולה להיות הסיבה? והאם אפשר לנהל את תפריט האיתחול מתוך XP? בנוסף האם יש עוד תוכנות היכולות ליצור תפריט איתחול ליותר ממערכת הפעלה אחת? וכמובן אם כן מה השם שלהן ומהיכן אפשר להוריד אותן?