עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אצל חבר שלי חסר מקום בהראד דיסק וכשהפעלנו את הכלי ניקוי שלו הוא הציג ליד :"קבצים מהתקנות קודמת של windows" 15 גיגה זה נראה לי מוזר זה משהו קריטי ? אפשר למחוק את הקבצים? מה שכן הוא שאל אותי אם להפעיל את הניקוי רק למשתמש הנוכחי או לכולם ובחרתי את כולם אולי זה משהו של המערכת? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום, האם ניתן לבצע גיבוי של תיקיות מסוימות בין שני דיסקים קשיחים? כלומר, אני רוצה לעבוד על דיסק מסוים כך שכל שינוי ישתקף אוטומטית במיקום מקביל בדיסק השני. אבל: בדיסק השני יהיו תיקיות שיימצאו רק בו, ללא תמונת ראי בדיסק הראשון. משהו כזה: A1 ---> B1 A2 ---> B2 A3 ---> B3 B4 B5 האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 51.6k צפיות
  3. Started by gshhar,

איך אני מעתיק קבצים מכונן לכונן במצב דוס ?

• 1 תגובה
    • 6.7k צפיות
  4. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

מאות מיליוני משתמשים ברחבי העולם כבר הספיקו לקבל את הבשורה: שדרגו חינם למערכת החדשה, חלונות 10. האם כדאי לשדרג, ומה בדיוק מחכה לנו שם? אנחנו כאן כדי להסביר לכתבה: http://hwzone.co.il/חלונות-10-תחת-זכוכית-מגדלת-סקירה-מקיפה-ל/

• 69 תגובות
    • 11.2k צפיות
  5. יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כל דבר שאני מתקין משחק תוכנה הוא רושם לי שיש לי בעיה אם ה- WindowsInstaller אני התקנתי את האפדיט WindowsInstallerKB893803 (בעצם זה ה 3.1) הכי חדש שיצא) לא עוזר כלום אין אני לא יכול להתקין לא תוכנה לא משחקים חדשים זה כל הזמן רושןם לי הודעות הקשורות לוינדוס אפדייט הינה תמונה למשל כשאני מנסה להתקין תוכנה של נוקיה(זה כל תוכנה רושם לי הודעות קצת שונות בתחביר אבל בעצם זו אותה הודעה).................. צירפתי תמונה: http://i15.tinypic.com/4oq3bxe.jpg

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  6. ברשותי מחשב חדש שבו הותקנה מערכת הפעלת WINDOWS XP (ברשיון) ההתקנה נעשתה אצל המתקין ובטעות הותקנה מערכת הפעלה בגירסה העברית. האם יש דרך פשוטה להחליף לגירסה האנגלית (עם HEBREW ENABLED) ללא התקנה מחדש? יש כבר התקנה של דרייברים שונים ותוכנות שונות, כולל עדכון FAVORITES וכתובות דואר, לכן לא בא לי להתקין מחדש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. תאור הבעיה בקיצור: כשלוחצים ctrl+alt+del מופיע מסך כחול עם האופציות לנעילה, החלפת משתמש, ... ובסוף מנהל המשימות( task manager) המסך מופיע בעברית למרות ששפת הממשק והשפה הראשית היא אנגלית איך מעבירים את המסך הזה לאנגלית? תאור מפורט: 1. זה מחשב חדש שהותקנה עליו חלונות 10 ע"י המוכר. שפת הממשק הוגדה אנגלית ושם המשתמש שהמוכר קבע הוא OWNER 2. בלחיצה על ctrl+alt+del הופיע המסך הכחול עם תפריט באנגלית. 3. רציתי להחליף את שם המשתמש לשם אחר, אך לא מצאתי איך לעשות זאת 4. הגדרתי משתמש חדש בשם NBP עם הרשאות administrator 5. כשנכנסתי למשתמש החדש - NBP - שפת הממשק היתה עברית וזו גם היתה השפה הראשית עבור לוח המקשים 6. שיניתי את הממשק לאנגלית וכמו כן העברתי את האנגלית להיות השפה הראשית 7. כ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הנ''ל

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by Yotam.B,

היי, לאחרונה התקנתי על כונן חדש וינדוס 10. באקטיבצייה הוא ביקש ממני את חשבון הMicrosoft שלי אז שמתי והכל טוב ויפה הוא באמת זיהה את המחשב מהתקנה קודמת והחזיר את כל ההגדרות. היום שמתי לב שהמשתמש שהוא קבע זה בעצם האותיות הראשונות של האימייל ולא כמו שהיה לי בוינדוס 8. הכוונה היא לתיקייה בC:\Users. האם יש אפשרות לשנות את השם משתמש וגם ששם התיקייה תתחלף? מעבר לזה שזה מפריע לי בעין (כי האותיות הראשונות של האימייל לא מייצגות כלום) אני צריך שזה יהיה לפי שם משתמש שאני קובע בגלל שיוכים של כל מיני קבצים. תודה ושבוע נהדר

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שבוע טוב! אז ככה, המחשב שלי נתקע לאחר כשעה-שעה וחצי שלא בשימוש. אני יכול להיות עליו 6 שעות ברצף והכל ירוץ - גלישה באינטרנט או משחק, אבל אם אני לא נוגע בו והוא רק נשאר דולק, הוא פשוט נתקע... ומה שמוזר, שגם הכפתור של הריסטארט לא עובד פשוט ואני חייב לכבות אותו בלחיצה של כמה שניות על כפתור ההפעלה ואז להדליקו מחדש - מה שגורם לי לחשוב שאולי זו תקלת חומרה? רעיונות? אשמח לשמוע, המפרט בצד אם זה משנה. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם ניתן לשלוט על מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 2000 באמצעות מחשב כף יד משולב טלפון. הווינדוס הוא sp3 והמחשב כף יד מסוג jasjar . מחיפוש שעשיתי רוב התוצאות מתייחסות לווינדוס xp . איזה תוכנה הכי מומלצת למשימה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by OverModer,

שלום צירפתי תמונה ורציתי לדעת או תוכלו לעזור לי שם מה לבחור מי שמבין ואפשר גם באייסיקו אז תעזרו לי בבקשה אני התקנתי את הווינדוז כי ממזמן כבר רציתי שיהיה לי מחשב שהוא שרת שיוכלו להיכנס אנשים והכל כמו קאנטר ושטויות.......

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by HellBoY,

טוב אז זה מה שקרה לחבר שלי במחשב ניסתי לעזור לו וכלום לא עזר אז ככה: הוא מספר שפתאום ה PCHEALTH הופיע לו בהוספרה הסרה והוא מחק אותו כי הוא לא ידע מזה, ולהלן הבעיות: 1)MSCONFIG לא נפתח מההפעלה וכדי להפעילו יש צורך ברשימת המיקום המלא של הקובץ. 2)remote assistance לא נפתח ויש הודעת שגיאה שהמרכז עזרה ותמיכה לא הופעל וכאשר אני מנסה להפעילו מה- services מתקבלת ההודעה הבאה: לא הייתה אפשרות להפעיל את השירות help and soppurt ב- מחשב מקומי. שגיאה 1083: תוכנית ההפעלה ששירות זה מוגדר להפעיל אינה מיישמת את הוראות השירות. 3)מרכז עזרה ותמיכה לא נפתח וכתוב ש helpctr.exe לא נפתח. 4)בתיקיה c:\windows\pchealth חסרים הרבה מאוד קבצים (השוואה שנערכה בין מערכת שלו לשלי). בתודה מראש, אופק נ.ב א…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. Started by em28,

צריך להעביר את ה-HD למחשב אחר. החומרה שונה לחלוטין (לוחאם ומעבד ). האם ניתן להפעיל את ה-XP כמו שהוא או שרצוי להתקינו מחדש ? (מעבר להיבט החוקי )

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by omershak,

שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by dan_l2,

המחשב לא מפעיל לי קבצים ובעיקר EXE כי אין חתימה שיגיטלית וזה ממש מעצבן.. המחשב חזר אחרי פירמוט איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  17. שלום לכם! אמא שלי קוראת לי היום ואומרת לי שהרקע של האיקונים(בשולחן עבודה) ניהיו כחולים. ראיתי כל מיני פתרונות ואף אחד לא עזר לי. אז פניתי למומחים ועוד בעיה, באינטרנט אקספלורר איפה שהשורה שיש MENU וכל השאר, היא צבועה בשחור. מה לעשות? אריאל

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by e.s,

תראו ניסיתי להתקין את הווינדוס נכנסתי לדיסקט עשיתי e:\setup.exe לא פעל זה אומר לי שהוא לא יכול לקרוא מכונן e וגם עשיתי שהמחשב יפעל ישר מהסידירום וזה שוב העלה לי את זה לתקליטון מה צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי חבר שצריך את המערכת הפעלה שלו WINDOWS XP PRO בספרדית ורציתי לדעת האם יש דרך חוקית לקבל ממיקרוסופט את ההתקנה של ה MUI אולי מהאתר שלהם או משהו ואם לא אז אולי מישהו יכול להסביר למה זה ? כי סה"כ מדובר בשפה של המערכת לא משהו לא חוקי

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  20. היי, יש לי מחשב נייד לנובו G550 עם חלונות 7 ואני רוצה לשדרג לחלונות 10. יש את האפשרות הזו לשדרג לחלונות 10 ושאני בוחר: שדרג עכשיו - המחשב נתקע מיד על restarting pc ולא ממשיך יותר. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.

21. Started by eladbu,

מישהו יודע איך אני נפטר ממסך הפתיחה בXP שדורש סיסמה! מה שאין לי! וגם שאני לוחץ ALT CONTROL DELETE לא מופיע לי ישר הפרוסס אלה כמו בגרסת 2000 עם הלחצנים של כיבוי מחשב וכו

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. ערב טוב, ברשותי Windows XP Pro מחולק לכמה משתמשים. עכשיו כאשר אני מתקין תוכנה אני מעוניין שהיא תתוקן רק על המשתמש בו אני משתמש כרגע, תוכנות מסוימות אכן שואלות אם ברצוני להתקין רק על המשתמש הנוכחי אבל לא כולם. מישהו יודע איך ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  23. Started by or0126,

אנשים אין לי מושג מה קרה אבל יום אחד פתאום האיקונים שלי השתגעו הנה תמונה של איך שהם נראים עכשיו http://img128.imageshack.us/img128/8738/untitleddddwe8.jpg ניסיתי הרבה דברים והם לא הצליחו (כולל הסימון של הדרופ שדו) מה לעשות???

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  24. בהמשך לדיון על בחירת מערכת קבצים לדיסק SSD כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480894.msg4112592#msg4112592 משום מה בעת התקנת XP אני יכול לבחור לפרמט רק ל-FAT או NTFS, לא FAT32 משום מה. אפשר להמיר ל-FAT32 מאוחר יותר? אם כן, איך? זה משנה משהו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by 1nstall,

שלום לכולם. אתמול דודה שלי קנתה נייד חדש, וקיבלתי אותו על מנת לבדוק שהכל בסדר ועובד. מותקנת על המחשב Vista Home Permium Hebrew, וכאשר אני מנסה לגשת לSpeech Recognation אני נתקל בשגיאה שאומרת שלא קיים הפיצ'ר הזה בגלל השפה. אני בכלל לא מבין מה זה קשור... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.