עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב חדש ויש כמה בעיות. יש לי את הווינדוס שאני תמיד מתקין על המחשב שלי שהוא עובד לי מעולה. אני שם אותו במחשב החדש והוא מעלה טיפה את ההתקנה ואחרי איזה דקה או שתיים רושם שיש בעיה משהו ב - pci.sys .... בווינדוס אחר שיש לי הוא בכלל לא קולט אותו , ועשיתי בביוס שהסידי יעלה ראשון.. אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by medina,

בכל פעם שאני מוריד קובץ אפליקציה..וינדווס מנסה לפתוח אותו עם תוכנת CMD.EXE במקום לפתוח עם האקספלורר, וכל האייקונים של הקבצים הופכים לתצורת דוס.ולמעשה כבר בהפעלת המחשב ישנן מספר משימות שהווינדוס מריץ עם CMD. מה עלי לעשות כדי שהאקספלורר יפתח את הקבצים? ניסיתי כבר לשנות את אמצעות הפתיחה אבל זה לא עוזר כי אין אפשרות לערוך את האופציה לקבצי אפליקציה (EXE). וגם ניסיתי לשנות בתפריט אבל מופיע רק OPEN ולא OPEN WITH

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. האם קיימת גירסה של חלונות 10 שאפשר להתקין בלי שתדרוש את כל הפרטים האישיים, או לחילופין, האם אפשר להתקין בלי לתת את כל הפרטים האלה?

4. שלום, מותקן לי במחשב WIN2000 ואני לא יכול לאתחל את המחשב מתקליטון אתחול אני מכניס אותו זה קורא אותו וזה מייד מעלה טת הווינדוס. יש משהו לעשות עם זה? אני רוצה לפרמט ואני לא יכול כי זה לא מאתחל... אפילו נכנסתי לביוס ועשיתי את ההגדרות מהתחלה. אתם יודעים אוליי עם יש משהו לעשות בעניין? כי אני דחוף חייב לפרמט!

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  5. פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP PRO מחדש בגלל הבעיה הזו, והנה היא שוב חזרה !! אחרי זמן שימוש מסוים במחשב וגלישה ברשת, פתאום ב- Task Manager אני רואה את הקובץ הזה לוקח לי 99% מהמשאבים, הכל נהיה איטי להחריד, אני מתנתק מהרשת (יש לי כרטיס WIFI חיצוני בחיבור USB) ולא מצליח להתחבר יותר. אני לא מבין למה זה קורה. פירמטתי את המחיצה של וינדוס בגלל הבעיה הזו (וגם כי היה לוקח לאאוטלוק 30 שניות כדי להפתח) והנה, זה חזר שוב. האם למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by avz,

שלום, יתכן ואני טועה בהגדרה של שמירת מסך. בכל מקרה, מה שקורה הוא שבתוכנת ה WINDOWS7 שמותקנת, אחרי שהמחשב עומד זמן מה ללא פעילות, המסך מחשיך. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להשתמש בו לאחר מכן הוא לא "מתעורר", כלומר המסך נשאר חשוך. הדרך היחידה היא לעשות ריסטרט. איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לוח ASUS P6T כאשר ההארד דיסק שלי החיצוני מחובר למחשב הווינדוס מסרב לעלות ורושם משהו עם בוט מ-CD ROM. כאשר אני מנתק את ההארד דיסק (חיבור USB) הכל בסדר. אגב מוגדר אצלי FIRST BOOT ה-RAID שיש לי (RAID 0) SECOND ו-THIRD זה הכוננים שלי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ofird,

נוצר לי מצב מעצבן במחשב שמחצית הBOOT ומחיצת הSYSTEM אינן מאוחדות זה מפריע לי בעיקר ב"גיבוי WINDOWS" שרוצה לשמר את שניהים ובכלל למען הסדר הטוב אני לא רוצה אותן בנפרד. ניסיתי עם תוכנות ניהול PARTITIONS למיניהן אך מסתבר שאי אפשר לשייך דרך פקודת WINDOWS את הBOOT לSYSTEM לא אכפת לי להעתיק אחת לשנייה ולעשות את הפעולה ההפוכה כלומר לשייך את הSYTEM ל BOOT מישהוא מכיר?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by Mazumotte,

can someone plz give me a link to download it? i couldnt find it...

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by oren88,

אז ככה, אני כנראה הולך לקנות VISTA ורציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ואם זה יהיה משמעותי בשבילי.. הצרכים שלי: אינטרנט, סרטים, סדרות אך בעיקר - משחקים! שמעתי שישנם 3 גירסאות: ה Basic עולה 100-200 ש"ח ה Premium - עולה 500 - 600 ש"ח וה Ultimate - עולה 1,000+ ש"ח מה ששמעתי בינתיים זה שה Basic - לא טוב, Premium - טוב, Ultimate - הכי טוב. אבל אני רוצה קצת יותר 'פירוט' על העניין.. מה ששמעתי בינתיים זה שב Ultimate יש דברים כמו ה DreamScene שאין בגירסאות האחרות.. אבל ה Ultimate עולה 1,000 ש"ח ואני לא רוצה להשקיע כל-כך הרבה במערכת הפעלה.. בקיצור, עיזרו לי להחליט ופרטו לי על כל אחת מהגירסאות בבקשה? יום טוב ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by J0n1,

אוף מאז שהתקנתי את הWIN יש לי את זה ואני לא מצליח להוריד איך מוחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by ssib,

בוקר.. ייתכן ואני טועה אבל נדמה היה לי שבאחד הדיונים בפורום אודות win8 משהו המליץ לאחד ממלעיזי המערכת או החוששים לעבור להתקין UI צד שלישי למערכת. כפי שניתן לראות אני עובדת (בין השאר) על win8. עדיין, אני מוצאת את שיטת הארחים בעיקר מפריעה לצורה בה אני עובדת לכן מנסה להמנע ממנה ככל יכולתי ואכן רוב עבודתי מתבצעת על שולחן העבודה. עקב כך, מצאתי עצמי תוהה בנושא המדובר. בכלל, אשמח לשמוע אודות UI חדש שאינו 8 ומבחינתי שגם לא יהיה 7. משהו טוב יותר, אולי גם מעניין ויופה ייתקבל בעניין. אשמח אם משהו שמכיר והתנסה בזאת יוכל לספר לי אודותיהם ועל מה מומלץ. כמובן, שאעדיף תוכנות חינמיות אבל גם תוכנות במחירים נמוכים במיוחד יישקלו. תודה

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. שלום לכם, אני זוכר שלפני שחלונות 7 יצאה, היו שמועות על אפשרות לקנות שדרוג ל3 מחשבים ביחד במחיר נמוך יחסית. מישהו יודע משהו על זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  14. שלום , <אני עורך את המודעה כי אני לא בטוח שזה קשור ל RAID) תצורה המחשב: שלוש דיסקים ב RAID0 דיסק 1 נוסף עבור OS אני מנסה להתקין ויסטה, יצרתי כבר פרטישינים(בפטרישן D יש כבר XP). לאחר שלב ה UPDATING WINDOWS המחשב עושה RESTART מסודר אך כאשר ממשיך ל COMLETING INSTALATION הוא פשוט נתקע בערך בשלושת רבעי הדרך,ז"א הכל נראה עובד אבל התהליך לא מתקדם. <עריכה מחדש> אחרי בערך שעה וחצי הוא זרק הודעה "המערכת לא יכלה להשלים את ההתקנה עבור כמה רכיבים,אנא התחל את המערכת והתקן מחדש"ץ ניסיתי כפי שהוצע להוסיף את הדרייברים של ה RAID 0 (המערכת לא ביקשה אני הוספתי בתחילת ההתקנה ע"י כפתור "DRIVER") אך ללא הועיל- אותה בעיה. אין שום בעיה בחומרה לדעתי,כי התקנה ה XP (שכללה את הדרייברים של הR…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. שלום קיבלתי ממקום העבודה שלי מחשב נייד די ישן - לנובו N500 - אשר לא היה בשימוש תקופה די ארוכה. המשתמש הקודם של המחשב קבע סיסמת כניסה ( על המחשב מותקן XP) והיום איש לא יודע מה הסיסמא. איך ניתן לבטל/לשנות את סיסמת הכניסה (בלי לפרמט את הדיסק) כך שיהיה ניתן להפעיל את המחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. יש לסייר החלונות תכונה מעצבת שהוא לא מציג את גודל התיקיות כמו שהוא מציג את גודל הקבצים. מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. היי. לאחר התקנת win 7 , ההודעה הבאה מופיעה בכניסה למחשב (עידכנתי את הדרייברים של הלוח אם על מנת שיתאימו ל7) מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מה ההבדל? והאם הן תומכות ב-64 BIT Microsoft Windows Vista Ultimate X64 Microsoft Windows Vista Ultimate X86

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. אז הרגע נכנסתי למאפיינים של המחשב שלי לבדוק משהו, ופתאום ראיתי את זה:

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  20. היי אנשים. בכונן C היה מותקן XP ובמחיצה אחרת W7. אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP בכונן C נעלם תפריט ה dual boot,ואין לי גישה ל W7. בעבר היתה לי בעיה דומה וכתבתי אותה כאן.אחד המומחים יעץ לי כך: אבל כשאני מכניס את ה CD לכונן,(אחרי שה XP עלה),לא מופיעה לי שום אופציה של תיקון....רק התקנה רגילה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. משום מה בתקופה האחרונה כל נסיון כניסה לאתר תוך שימוש ב-USER ו-PASS שלו (http://user:pass@whatever.com) נותן לי הודעת "The page cannot be displayed" במקום להיכנס לאתר. מישהו יכול לומר למה ומה ניתן לעשות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אשמח לעזרתכם ביומיים האחרונים אני פותח את האינטרנט (אקספלורר 9 - שהוא קצת בעייתי) הכל בסדר עד שאני כנראה פותח כרטיסיות מסויימות שיש בהם משהו שגורם לו לקרוס. בהתחלה הוא מכבה ומדליק את המסך כמה פעמים כאילו הוא מנסה לשנות את הגדרות התצוגה או משהו. ומראה לי למטה בסמלים הקטנים משולש עם סימן קריאה ורשום שם מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור... ואז מגיע המסך הכחול שרץ עד 100 (כמה שניות) ועושה ריסטרט למחשב . לאחר שהמחשב עולה הוא פותח חלון - ווינדוס ביצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפויה הפרטים: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: D32A7008 BCP2: 9042…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, עד לפני איזה שבועיים הכל היה בסדר, פתאום הופיע לי שגיאה HELPCTR... לא עשיתי כלום לחצתי OK, זה התחיל להקפיץ לי מיליון חלומות של העזרה והתמיכה בעת עליית הוינדוס, עשיתי פורמט וזה לא נעלם, קבלו תמונות מצב, עזרה בבקשה.. נואש.. :'( עריכה!!!! עשיתי עוד ריבוט ותראו מה הפעם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by Sorkenta,

אני רוצה לנסות את המערכת אבל לא מצאתי באינטרנט שום דבר, גם הקישורים מאתרים כמו calcalist הובילו למבוי סתום. אם עדיין אפשר להוריד את המערכת, אשמח לקישור תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by darkman,

אז ככה שנים השתמשתי ב 2K עכשיו איך אני מעביר את כל הTOOLBAR ל סטייל 2000? ובהגדרות של החייגן מה אני צריך להגדיר(האם הגדרתי נכון והאם צריך שיהיה את כל ה "V" מוצורפות תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.