Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי ווינדוס VISTA 64BIT, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד DX10, אני משום מה לא מוצא באתר של מיקרוסופט... תודה מראש. עריכה, שאני מקיש DXDIAG ב "התחל" רשום ש DX10 מותקן כבר... אבל שאני מנסה להריץ 3DMARK06 הוא רושם שאחד מהקבצים של DX9 לא קיים.. אני ינסה להתקין את 3DMARK מחדש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי-</p><p>אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר</p><p>כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם.</p><p>משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה .</p><p>ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי.</p><p>חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים</p><p>אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור.</p><p>אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פת…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב לאפטופ: ACER LATPOP MODEL Extensa 5630 (CPU INTEL T5800 @2GH (יותר מ 5 שנים) עם מערכת הפעלה "windows vista home premium installed SP-1" מעוניין לעבור ל WINDOWS-7 הרצתי בדיקת התאמה של MICROSOFT וקיבלתי הודעת אי ההתאמה הבאה: incompatiblity with ATI Mobility Radeon HD 3470 האם אין דרך להתגבר על אי התאמה זו , והאם עלי לבחור ב WINDOWS-XP בתודה אליעזר
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום האם תוכלו להפנות אותי להדרכה/הסבר כיצד לבצע התחברות מרחוק במחשב שמותקנת עליו מ"ה WIN7? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית? צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים. כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה: הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה: הגישה נדחתה. רק אחד מהם הוא קריטי המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי. ואחד נוסף מנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל. תודה מראש לכולם על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת SP2 בחלונות XP-Proff סרביס ICS אינו עולה ולכן לא ניתן להפעיל את ה- FireWall שגיאה 10047 אודה למי שיוכל לעזור - מנחם
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי (יש לציין שאי אפשר ללחוץ על הריבוע.."בטל את פעולת שחזור המערכת"...) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי כונן SSD בנפח 246G של חברת INTEL מסדרת 520. אני מנסה להתקין עליו WIN 7 HOME PREMIUM (כמובן מדיסק מקורי) וכאשר הוא מגיע לשלב "השלמת התקנה" הוא עושה הפעלה מחדש של המחשב, מגיע כביכול למסך השלמת ההתקנה ואז מקפיץ לי את הודעת השגיאה הבאה : כמובן שהוא עבר פירמוט לפני נסיונות ההתקנה. ניסיתי לפרמט אותו בכמה דרכים שונות: דרך אתחול הכונן בכלי ווינדוס של "מנהל המחיצות". דרך לחצן ימני על הכונן במחשב שלי ואתחול (בטלתי את האתחול המהיר!). ודרך אתחול בזמן ההתקנה. כל פעם ניסיתי להתקין וכל פעם זה נתן לי את אותה השגיאה שבתמונה.. יש לציין שהכונן מופיע במחשב ואפשר להשתמש בו ככונן להגדלת נפח לכל דבר - עושה רושם שהכונן תקין לחלוטין. הבעיה היא שאני גם מתקין דרך דיסק מקורי ככה…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום,אני משום מה לא מצליח לעדכן את הויסטה שלי. אני מצליח רק לאחר שאני מחזיר לפעולה את ההתרעות המעצבנות של המערכת.אבל אי אפשר לעבוד ככה. לא מזמן פירמטתי את המחשב ואף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת. אני מוסיף כמובן תצלום מסך של הבעיה. מישהו יודע,יכול לעזור תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4085&sdi=phithawra
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם ? והאם אחד מהם משאיר את האינטרנט פתוח, ז"א שאם יש לי הורדות אני יכול לשים על אחד מהם וזה ימשיך להוריד, כי בSTANDBY זה לא עבד. והאם יש דרך אחרת לעשות את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני עושה ריסטארט למחשב ולוחץ על f8 לפני שהלוגו של win עולה אבל המחשב ממשיך ומעלה את המחשב רגיל כלומר אני לא מגיע לsafe mode אלא המחשב מעלה את windows 7. יש אפשרות אחרת להגיע ל safe mode? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי מחדש ווינדוס xp עם sp2, לאחר ההתקנה מחדש אני לא מצליח להוציא קול מהמחשב התקנתי את הדריוורים שיש בדיסק ההתקנה של לוח האם, כולל זה של האודיו. ברשימת הדרייוורים שבמנהל ההתקנים אין שום סימן שאלה. הרמקולים מחוברים ועובדים אני מדגיש שלפני ההתקנה הכל היה בסדר עם האודיו (הקול) רעיון למישהו?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפושים בפורום, ומצאתי את ההודעה הזאת... בימים אלו עברתי מ-512MB ל-1GB של זיכרון, והמשפט האחרון תפס אותי ("מה שכן אתה יכול לעשות אם יש לך מספיק זכרון (החל מ-512, רצוי יותר), זה לגרום ל-windows להעביר את קבצי ה-core שלו לזכרון ובכך להקטין את זמן התגובה שלו").. אז בדקתי קצת.. ב-regedit, לכו ל: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management ותשנו את DisablePagingExecutive ל-1. זה ימנע מה-Windows להעביר את קבצי ה-core שלו ל-pagefile, ואמור לתרום כמובן לשיפור בביצועים.. (אני מדגיש את "אמור" כי אני מנסה את זה בעצמי ממש ברגעים אלה, ועדיין לא יכול לדבר מניסיון אישי...) בנוגע ל-pagefile, אני הגדרתי אותו על גודל קבוע של 800MB. לא מו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא x1600xt 256 MG 128 bit ddr3 יש לי ויסטה במחשב ויש לי בעיה עם הדריבר לכרטיס מסך .. אין בו OPEN GL .. למה ?!?!? מתי אמורים להוציא דריבר טוב לכרטיס מסך הזה לוינדוס ויסטה ? מי אמור להוציא דריבר טוב ========== ? sapphire ? ati ?? vista?? תודה עריכה : הנה תראו חיפשתי בגוגל ותראו מה מצאתי http://ig.forumpcs.com.br/noticia.php?b=194054 סתכלו בoption של ה- catalyst אין לו שם open gl (not suppurted )
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת למעלה... 1.פתאום אין לי מושג איך כשאני שומע במדיה פלייר אני שומע רק בצד אחד(ימין), אבל אם אני שומע בBSplayer אז שומעים רגיל(האוזניות הם סטריאופוניות) איך אני מתקן את זה? 2. משום מה בוורד כשאני עושה העתק הדבק או שאני רוצה למחוק עם המקש מעל האנטר(backspace?!) אז הוא לא מוחק לי, זה פשוט מעתיק את המילים אבל לא מוחק את המילים הקודמות. אפשר לתקן את זה? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי win2k pro ויש לי איזה תוכנית שכל הזמן עולה עם הוינדוס, ואני רוצה לבטל אותה, בstart-programs-startup היא לא מופיעה... אני מחפש את התפריט שדומה ל msconfig (במערכות הפעלה אחרות) מישהו יודע איך נכנסים?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הלינוקס יותר מהיר מהוינדוס אבל משחקים לא תומכים בו לעומת זאת כמעט כל המשחקים תומכים בוינדוס. אז מה יותר עדיף?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח חבר'ה הפעם האחרונה שיש לי להתעדכן בכל החומרה וכו' זה היה באזור תחילת 2009. כיופ אני עמוק בצבא... לכן אין לי זמן. לא מזמן קניתי נייד והותקן עליו WIN 7 שאני מרוצה מאוד ממנו. השאלה שלי אם אני יכול להתקין WIN או ויסטה על המפרט הנ''ל intel E2180 2GHZ 2GB ram 2 tara זכרון radeon 2900PRO Gigabyte GA-P35 DS3L Corsair 450VXEU Big Typhoon האם אני יכול להתקין win 7 or vista? אם כן מה יהיו החסרונות? המעבד ינצל יותר כוח על הפעלת המערכת? ובמידה איזה גרסא של וינדוס תוטדה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
העניין הוא שיש לי דיסק של 80g ודיסק של 1T אופציה שניה היא לשים את הווינדוס במחיצה משלה, אבל על הדיסק הפיזי של ה1T עם שאר החומר יש עוד עניין לשקול. הדיסק של ה80 הוא ישן עם buffer קטן יחסית למקובל היום. אז אולי אפילו אם זה בטוח יותר, עדיין זה לא משתלם מבחינת יעילות המערכת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מוריד הרבה קבצי MKV שהם בעצם וידאו בHD ובזמן האחרון יש לי תופעה ממש מעצבנת: אחרי שאני מוריד קובץ יש 2 מצבים אפשריים - 1. באייקון של הקובץ יראה פריים ממנו ואז הכל טוב 2. האייקון יהיה בצורת מחדל של WINDOWS כלומר של WMP וברגע שאני אנסה למחוק את אותו קובץ הוא יסרב להמחק ואני אצטרך להעזר בכל מיני עזרים בשביל לערוך, להזיז או למחוק אותו בצורה כלשהי. ממנה זה נובע ואיך מפסיקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נכנס לאקספולורר ותמיד זה מודיע לי שיש לי וירוס ומראה לי את העמוד הזה,שאני כמעט בטוח שאין לו קשר למיקרוסופט:
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שוב הגיע העונה הזאת בחודש שההארדיסק שלי מפוצץ בזבל ויש בעיות בוינדוס שנגרמו על ידי אחים קטנים ואני צריך לפרמט הבעיה: אני לא מצליח! אני עובד ב XP והדרך היחידה שאני מכיר היא לעשות Repair ושם להיכנס ל Dos ולכתוב :Format C הוא נותן לי ת'אזהרה ואחרי שנייה חוזר למצב הרגיל של \:C ומפרמט הוא בטוח לא תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו... אני פותח קובץ New Text Document או של קובץ אחר בnew חוץ מ folder וכשאני משנה לו את השם ולוחץ enter הוא כותב "if you cange a file name extension, the file may become unsable. are tou sure you want to cange it? ואז כשאני לוחץ YES הוא הופך את הקובץ לבילתי-פעיל (סמל כזה של דף לבן ועליו חלון WINDOWS ובחלון קבצים, נו כמו הקבצים שאתה פותח וזה עושה לך רשימה של קבצי אפשרות פתיחה כי אין לזה תוכנה משלו.....) ואז זה לא פועל... מה לשעות? תודה מראש slim_shady
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-