Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. סוף סוף החלטתי לשים על המחשב P3 הישן שלי את windows 2000. עד עכשיו קיים עליו הXP והוא פשוט לא סוחב. נתקעתי בבעיה עם הדרביירים, קשה למצוא את הדרייברים של המחשב כיוון שהוא ישן אני יודע שקיימות תוכנות כמו Driver Genius ודומות שיודעות לבצע גיבוי של הדרייברים ולאחר הפירמוט הם מותקנים לבד, אך במקרה שלי הדרייברים לא לאותה מערכת הפעלה אז אני לא יודע אם זה יתמוך. אשמח לקבל הצעות ולשמוע על תוכנות נוספות אם קיימות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1212237455/53573/ http://wepokers.blogspot.com/2008/05/microsoft-confirms-windows-7-for-2010.html אני כ"כ מזועזע ונדהם שלא הספיק לי להגיב לכתבה עצמה, אני חייב לדעת מה אנשים אחרים חושבים. במילה אחת: זה נראה כאילו אחותי הקטנה הגזימה עם ה Widgets/Gadgets ודחפה הכל במאין סלט לא ברור של צבעוניות ומצועצעות. אם לזה הם קוראים ממשק חדשני, אז עדיף שיחפשו עבודה אחרת. בדיחה. ממשחק של מערכת הפעלה צריך להיות קודם כל אלגנטי, אינטואיטיבי ופשוט לתפעול. מי שרוצה יוכל להוסיף צבעים ואפקטים כאוות נפשו אבל הממשק הרגיל צריך להיות בעל צבעים שלא מפציצים את העין ולשדר תחושה של רוגע ושליטה. לא "יאללה בלאגן CHECK OUT THE GRAFIXXX". מישהו צריך לתת למיקרוסופט כאפה שי…
-
- 40 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה מוזרה אני מתחבר לאינטרנט וכשאני מנסה לגלוש דרך הדפדפן ( firefox אן explorer ) אני לא מצליח לגלוש, זאת אומרת שהדף לא עולה למרות שיש התחברות לספק ולרשת. דבר נוסף כשאני מנסה לגלוש ממחשב אחר עם אותו מודם באותה צורה אני מצליח לגלוש והכל עובד מצויין אשמח אם מישהו יתן לי כיוון או פתרון לבעיה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש את הלינק הזה שמסביר איך להחליף ניראה פשוט מידי בשביל ווינדוס המסובכים הכרוניים http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx יש לי לפטופ עם ויסטה בעברית שמשגעת אותי!!! :-\ האם אפשרי להחליף את שפת מערכת ההפעלה ...כאילו שזה הותקן מראש באנגלית? מישהו ניסה את זה והצליח בלי באגים ובעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים במחשב. כל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות. מותקנת ויסטה (התקנה חדשה מיום שישי). משום מה כאשר אני מקלילק פעמיים כל אחד מהכוננים (מלבד C) הוא שואל אותי באיזו תוכנה להשתמש ע"מ לפתוח את הכונן (אותה תיבת דו שיח של פתיחת קובץ שאינו מוכר למערכת ולא משוייך לשום תוכנה). ברור לי שפרמוט יתקן את הבעיה (כנראה משהו בסקטורים הראשונים) אך יש פתרון אחר? ד"א, אם אני באקספלורר בוחר כתובת שניגשת לכונן אין שום בעיה (כלומר זו לא בעיית חומרה, רק הגדרה של המחיצה או משהו).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. לאחר חיפוש מקיף ברשת בכלל ובHW בפרט, אני מתקשה למצוא את הפתרון. מדובר בלפטופ ישן של חבר, וזו ההודעה שמתקבלת. אני מבין מגיגול שהחדשות הטובות הן שישנה אפשרות שההארדיסק עדיין לא מת. הבעיה היא, שאני לא יכול לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה כיוון שכונן הדיסקים כאן לא תקין. :-\ יש ברשותי DOK של 4 ג'יגה והארדיסק חיצוני של 40 ג'יגה. לפני שחורצים את גזר דינו של הדיסק הקשיח רציתי להתייעץ כאן ולראות אם יש פתרון אחר. מן הסתם חשבתי לאתחל את מערכת ההפעלה מאחד האמצעים שכתבתי כדי לראות אם ניתן לכתוב בכלל להארדיסק של המחשב, אבל בכל דף שאני קורא ברשת הפתרון תמיד כולל שימוש בכונן התקליטורים. קיבעתי אתחול מUSB DEVICE בביוס ושמתי את מערכת ההפעלה (XP) על הדיסק הקשיח החיצוני, אח"כ ניסית…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי VISTA ULTIMATE 32bit, וכרטיס טלויזיה PINNACLE USB PRO חיצוני. בתוכנה שהגיעה איתו, TV CENTER הכל עובד סבבה, אך במידה סנטר אני מקבל שגיאה של TUNER NOT FOUND כשאני נכנס ל SET UP TV. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן, לפני זמן מה קפא לי המחשב ולאחר ריסט לא עלה יותר ): בBIOS רשום שדיסק המערכת פגום, יש להחליפו וללחוץ על כל מקש.. כרגע אני על UBUNTU לייב סידי ואין לי גישה לכונני הNTFS ולכונן שעליו היה הWINDOWS.. נאמר לי שזה כנראה בגלל שהווינדוס לא נסגר כראוי.. מה ניתן לעשות חוץ מלפרמט? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עוד חודש אני קונה מחשב חדש למשחקים ורציתי לדעת אם כדאי להתקין VISTA מכמה בחינות. האם הגרפיקה במשחקים תיהיה שונה בצורה משמעותית? האם יש חסרונות בVISTA שיפגעו בי כמשתמש? והאם בכללי כדי להתקין VISTA?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע אם זה קשור לגרסא של הווידוס כי נרא לי שלא.... הבעיה היא שלא משנה איזה חלון אני פותח זה כל איזה שניה או שתיים עושה לו ריפרש קטן כזה רואים את החלון זז כזה בקטנה בגלל הריפרש... כל חלון אבל לא באינטרנט אקספלורר קיצר זה בעיה רצינית כי אני לא יכול להזיז חלון כי פעולת הגרירה לוקחת זמן לפעמים ואז החלון קופץ לאיפה שהוא היה מקודם אני לא יכול לגרור קבצים מתוך החולון אני לא יכול לשנות את השם שלהם וכו... בבקשה עזרה אני משתגע כבר...!!!!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אתמול איכשהו השתנה לי אחד מהפונטים בווינדוס (XP) ואין לי מושג איך להחזיר את זה חזרה. צירפתי שתי תמונות ע"מ להמחיש איזה פונט נדפק. ב-uTorrent זה הפונט שמציג את ההורדות, נראה שגם הסוג השתנה אבל בעיקר הוא גדל. ב-outlook זה הפונט שמציג את הכותרות של ההודעות. אני פשוט אבוד :nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לא ידעתי היכן ךפרסם את השאלות חשבתי שכאן זה הכי מתאים שתי בעיות: 1. כשאני לוחץ F8 על מנת לעלות את המחשב במצב בטוח אני לא מקבל את האפשרויות כמו שהיו לי פעם (בקיצור לחיצה על F8 לא מכניסה אותי לתפריט שדרכו אכנס למצב בטוח) 2. יש לי windows xp וכשאני מעלה אותו (זה קרה היום בבוקר, עד אתמול הכל עבד כרגיל) הוא רושם לי את ההודעה הבאה: " יש להפעיל עותק זה של windows באמצעות Microsoft לפני שתצוכל להכנס למערכת האם ברצונך להעיל את windows כעת?" אני בוחר באפשרות כו ואז מופיע לי המסך של הפעלת מוצר של windows (זה עם המפתחות) וישר הוא כותב לי שם את ההודעה הבאה (הוא לא מבקש להתקשר לתמיכה על מנת להפעיל את המוצר או להפעילו דרך האינטרנט) ההודעה היא windows כבר הופעל לחץ אישור ליציאה. כעת…
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כתבה מY-NET על המערכת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548778,00.html
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קראתי שזה אפשרי מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסרטים/קליפים/שירים יכולים להיות גם וירוסים?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. תמיד כשאני מגבה את הרגיסטרי שלי ואז לוחץ על קובץ ה reg כאשר אני רוצה לשחזר, אז יש לי הודעת שגיאה שאומרת - "לא כל הקבצים נרשמו בגיבוי". והוא לא נותן לי לשחזר. אני מגבה את הרגסטרי דרך השיטה הרגילה. נכנס בrun ל regedit ושם אני מסמן את המחשב שלי ולוחץ למעלה על export ושומר את הקובץ רגיל ב reg. אבל תמיד ההודעה הזאת מופיעה. גם במחשבים אחרים שניסיתי זה קורה. עשיתי טוב את הגיבוי? איך מגבים?. תודה
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדווס עם הצורב. כנראה שצרבתי איזה משחק שקלקל לי את הצורב וכשאני מכניס דיסק DVD רגיל אז במאפיינים הווינדווס קולט אותו כדיסק DVD-RAM והצורב שלי לא תומך בדיסקים כאלה, ולכן הוא מראה שזה דיסק CD. הוא גם כותב שיש 0 מקום פנוי ו-0 מקום כללי. יש לציין שבדקתי בעוד תוכנות והן מזהות את הדיסק בלי הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Nero וזה לא עזר, הסתכלתי ב-Nero והוא הודיע לי שדרייבר ה-ASPI במערכת שלי דפוק. הורדתי את התוכנה ForceASPI וגם היא הראתה אותו דבר, לכן התקנתי את ה-ASPI מחדש. לאחר-מכן הפעלתי את המחשב מחדש, אך ללא הצלחה. אני יכול לצרוב את הדיסקים של ה-DVD אך הבעיה מעצבנת כי לאחר שאני צורב ב-Nero אז במקום להראות לי אפשרויות הוא מראה מסך ריק. צירפתי תמונה כ…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני כרגע משתמש בויסטה home edition basic , שזה הויסטה הפשוט ביותר... אני רוצה לשדרג לפרימיום והשאלה שלי היא האם הפרימיום צורכת הרבה יותר משאבים בצורה קיצונית? אתם ממליצים לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד של חברת DELL ובו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. הדיסק הקשיח במחשב מחולק לשני כוננים: 1. RECOVERY - כ 10GB 2. OS- כ 100GB ברצוני לצרוב עותק של ה RECOVERY CD, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את המערכת ממנו. איך צורבים דיסק זה? תודה מראש, יגאל
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם .... האייקונים של הוויסטה מעצבנים אותי ורציתי לחזור לאייקונים של XP הקטנים הפשוטים האלה אז מצאתי אפשרות בFOLDER OPTIONS SHOW AS ICONS NEVER THUMBLAR משהו כזה ואז זה עושה לי אותם את האייקונים כמו שרציתי אבל התמונות לא מצוגות ! אני צריך לפתוח תמונה תמונה כדי שיציג לי הנה 2 תמונות דוגמא : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 כדאי לשים VISTA? רק עכשיו ניכנסתי ךדיון של VISTA שאסור לפתוח סליחה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום אתמול עברתי לויסטה 32BIT מXP כל המשחקים שהיו לי עבדו מצויין על XP חלק ובלי בעיות (מחשב חדש 4 ליבות וכרטיס מסך ATI 3870) מאז שעברתי לויסטה יש לי מלא בעיות אם משחקים לא פועלים או ממש קופצניים (כמו קריסס) אני ממש לא יודע מה הבעיה וזה נראה כאילו זה משפיע על רוב המשחקים זה בעיה ידועה או שרק אצלי זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה מופיעות לי הודעות שגיאה שאומרת ששינוי הרג'יסטרי מבוטל על ידי האדמין במחשב. המשתמש היחיד במחשב הוא אני ולא ערכתי שום אופציה כזו. השגיאה מופיעה בעיקר בהתקנת תוכנות(שמן הסתם דורשות התקנת/שינוי רג'יסטרי) ובנוסף אין ביכולתי לעשות merge לקבצי רג'יסטרי, הקובץ נפתח כמסמך. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בכונן C יש לי XP וב D יש לי באלגן שלם + ויסטה אז החלטתי לפרמט. נכנסתי ל CMD בחרתי "yes" כמובן ופתאום במקום לפרמט הוא כתב לי העוד הודעה עם השאלה הבאה: format cannot run because the volume is in use by another procces. format may run if this volume is dismounted first. all opened handles to this volumewould then be invalid. would you like to force a dismount on this volume? בחרתי "yes" ואז הוא כתב עוד הודעה: volume dismounted. all opened handles to this volume are now invalid. cannot lock the drive. the volume is still in use. רק הפעם נשללה ממני זכות הבחירה ): יש לי הרגשה שזה קשור לויסטה. דחוף לי מאוד לפרמט, מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-