עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shahar07,

יש לי ויסטא, ולאחרונה רכשתי מדפסת סורק של hp 7283, אחריי שיחות מרובות עם צוות התמיכה שלהם וצוות חו"ל הם הגיעו למסקנה שהדבר האחרון שיכול לעזור לי הוא פירמוט, האם ישנה אפשרות (vista ultimate) למפרמט רק את הויסטא ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by 77lucky77,

אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה ..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני :s05: אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..

3. טוב חבר שלי מדבר איתך ויש לו ויסטה 32 ביט עם 4 גי'גה והוא טוען שהוא מראה לו 4 ג'יגה בדוס ובוינדוס לא האמנתי עד שראיתי לפי מה שאני יודע כל מערכות 32 ביט תומכות עד 3 גי'גה RAM ו64 מעל 4 ג'יגה הוא אמר לי שהוא עשה עידכון לוינדוס וזה הראה לו 4 הייתכן הדבר? !?

4. זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. למה זה ? כל פעם הוא סוגר לי לבד.... בלי שאני עושה כלום

6. http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/07/21/3092070.aspx אזהרה: צריך לדעת אנגלית טוב ולהבין קצת במחשבים / מערכות הפעלה. מה שכן, הוא נוגע בהרבה אלמנטים שקשורים לניצול הזיכרון במערכות הפעלה (64 מול 32, גירסאות שונות תומכות בכמות שונה, ניצול בפועל של הזיכרון ועוד...)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. אני על VISTA ובלילה אני משאיר את המחשב דלוק והוא ניכנס לבד ולמצב שינה וככה הכל ההורדות מופסקות לי {בביטלורד} בביטלורד בהגדרות הגדרה-אל תיתן למחשב להיכנס למצב שינה-לחצתי עליה לא עוזר...! מא אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  8. יש לי עכשיו Ultimate ואני לא חושב שיהיה לי הבדל בינה לבין הגירסה הכי פשוטה מדד חויית הוינדוס שלי עומד על 3.0 אבל עדין אני מרגיש את הווינדוס כבד

9. Started by AsuN,

מרגע התקנת חבילת השירות החדשה (SP3) אין לי סאונד במחשב, המחשב פשוט הופך להיות אילם... מישהו שמע? מכיר? יודע מה לעשות? בדקתי באתר של creative ולא מצאתי שום אזכור לתקלה הזאת שצצה בעקבות התקנת SP3... אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by redead,

כמה מומלץ ?? [attachment deleted by admin]

11. רושם:INVALID CHARTERS הויסטה בעברית..

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by or2077,

המחשב השני שלי אני לא יכול לכתוב בעברית, אין עברית במאגר שפות הכתיבה בווינדוס הזה מה אני אמור להוריד בשביל שזה יקרה.. חשוב מאוד אני לא רוצה שכל הווינדוס יהיה בעברית אני רק רוצה לכתוב... תודה

13. Started by efialon,

שלום. אני מעוניין ליצור חשבון נוסף, שיהייה מוגבל לאנשים מסוימים, וההרשאות היחידות של אותו חשבון יהיו, אך ורק אפשרות להתחבר לאינטרנט. אפשר לעשות דבר כזה? כי בחשבונות משתמשים הרגילים ב Windows לחשבון ה"מוגבל" כביכול, יש גישה לטכנים שאני לא מעוניין שיוכל לראות/ להתעסק בהם.

14. שלום, יש לי תוכנה שלא רצה ב VISTA אבל כן רצה ב XP. האם ניתן להגדיר את התוכנה בויסטה שתרוץ בכאילו XP? משו של גירסאות וכאלה? תודה.

15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים את התוכנה intervideo home theater לכרטיס טלוויזיה. היא תוכנה מעולה לכרטיס טלוויזיה אבל למרות שבהתקנה הגדרתי אותה שלא תיהיה תוכנית ברירת מחדל כדי לנגן שירים וכאלה היא עשתה את זה. עכשיו כל שיר \ סרטון \ תמונה שאני פותח נפתחת בה וזה נורא מעצבן. איך אני יכול להחזיר את הכל לכמו שהיה? נגיד שהשירים והסירטונים יפתחו במדיה פלייר וכו'...

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  16. שלום, יש לי כמה שאלות שאני שאלתי בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי עליהם..אז אני שואל עכשיו עוד פעם בתקווה שמישהו ידע... 1) מה ההבדל בין התקנת WIN מחדש לבין פרמוט? 2) כשמתקינים XP אז צריך להכניס בזמן ההתקנה (ללחוץ F6..) את הדרייברים לחומרה שמחוברת בעזרת כבל SATA...האם גם בוויסטה צריך? 3) איך זה יכול להיות שהתקנתי XP על מחשב והכונן והדיסק קשיח היו מחוברים עם SATA ולא לחצי F6 ולא הכנסתי דרייברים וההתקנה עברה ללא שום בעיה? 4) אמרו לי פעם שבשביל שלא תצטרך להכניס דיסקט או משהו עם הדרייברים אז אתה צריך לשנות משהו בביוס...מה צריך לשנות? יש לי לוח Abit IB9... 5) כאשר מבצעים שדרוג למערכת ההפעלה מXP לוויסטה אז בסוף ההתקנה וויסטה מוחקת את הXP? 6) לא כל כך קשור אבל בכל זאת, כדי לעדכון ביו…

17. אז ככה, יצא לי לעבוד עם VISTA מספר פעמים בעבר ולא ממש אהבתי את אופן העבודה של VISTA ולכן נשארתי עם XP X64, עד שלאחרונה רכשתי 4GB זיכרון וHD3850 והחלטתי להביא לVISTA ניסיון. לקחתי את הגרסא של ה64 ביט עם הSP1, הורדתי משם את כל הדברים המעצבנים כולל הUAC הWINDOWS SEARCH וכיו"ב, ולהפתעתי הויסטה עובדת יותר טוב מXP X64 זה מתחיל מהדברים הקטנים כמו זה הפיירפוקס 3.1 עם 15 תוספים נטען לאחר 2 שניות לאחר הלחיצה, מה שבXP X64 היה לוקח 5 שניות, עם הזמן משחקים נטענים יותר מהר כאלה שאני משחק בהם בתדירות גבוהה- תודות לSUPERFETCH ובעיקרון אין שום בעיות יציבות עם המערכת, הכל עובד מהר חלק וללא שום בעיות טפו טפו טפו XP X64 היה ווינדוס נאמן והיה ללא ספק עליון לXP X86, אבל נכון להיום ואחרי שנה וח…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by KingYes,

שלום, אני יודע שזה נושא נדוש, אבל באמת שעשיתי חיפושים בפורומים-גוגל-מאמרים ולא בדיוק סיפקו אותי המידע שמה. תכלס, נכון להיום. עדכון ה-SP3 הוא תומך 100 אחוז במעבדי AMD ? עוד דבר - עד כמה מומלץ להתקין את העדכון הזה? האם זה משפר בביצועי המחשב? האם זה גם מומלץ למחשבים יחסית ישנים? (AMD אלטון 3200+) ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, במהלך העבודה על המחשב אני מבצע חיפושים שונים של קבצים מכל מיני סוגים, כרגע אני עובד עם ויסטה וצורת החיפוש שם לא ממש נוחה לי, החיפוש בחלונות XP (זה עם הכלב מהצד) היה לי נוח הרבה יותר (אפשרות לחפש רק קבצי WORD או רק קבצי P.POINT וכו'), האם יש איזו תוכנה שמאפשרת חיפוש בויסטה בצורה דומה לזו שהייתה ב - XP? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by winil,

יש היום משחקים שעובדים עם DX10? ויש כבר XP 64BIT בעברית? או משהו שמשנה תשפה של הווינדוס עצמו לעברית(לא מקלדת אני מתכוון לSTART-התחל) 4 גיגה זיכרון לא יעבדו בXP? ראיתי ליד הויסטה כתוב X86 מה זה אומר בדיוק?

21. Started by Burned,

התקנתי XP SP3 לפני כמה שבועות ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל פעם. אחרי כל הדלקה מחדש של המחשב אין קול וצריך ללכת ללוח הבקרה ולעוצמת רמקולים כדי לשנות את זה.. כל פעם המד של עוצמת הרמקולים על 0 כשאני פותח את המחשב.. זה ממש מעצבן, יש פתרון לזה?

22. בבקשה חברה תעזרו לי,אני מדבר מהמחשב הנייד של אחי ואני לא יודע מה לעשות,אין תוכנת ניקוי רג'יסטרי או משהו שאני יוכל להריץ בSAFE MODE... מה שאני אנסה... (מזל שיש DISK ON KEY),הורדתי תוכנה שנקראת DU Downloader משהו כזה שבעצם מגבילה את מהירות הUPLOAD וכו'... לאחר ההתקנה,עשיתי אתחול ופשוט רציתי להסיר אותה כי לא עלתה, הסרתי אותה עשיתי אתחול ומאותו רגע זה מראה מסך כחול של Save Dump "BugCheck" (משהו כזה...) ועם השם קובץ HOMEQOS.SYS אני מקווה מאוד שזה קשור לפורום אני דיי מבולבל כי אני ממש מחפש דרך לתקן את הבעיה,כי יש לי הרבה דברים נחוצים במחשב ברגע זה .... אשמח לעזרה,תודה רבה, בברכה,

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by viper_sb,

שאני רוצה להפעיל את ה"אפליקיות" בתוך Administrative Tools אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את הקובץ mmc.exe מה אני עושה ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by viper_sb,

שלום ! אני עובד בארגון דיי גדול ותקלה הכי נפוצה אצלנו זה מחיקת קבצים זמנים של האיטנרט שמקשה לעלות את הפרוטל הבעיה עם מגדירים שהדפדן ימחוק את הקבצים ברגע שסוגרים אתר מסוים זה מוחק גם את הסיסמאות שהמערכת זוכרת יש פתרון לזה ?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים