עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשניסיתי להתקין את הגירסאות האלו: WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe WindowsXP-KB936929-SP3-x86-HEB.exe (קבצים בודדים) הוא מראה לי את השגיאה הזאתי: וכשניסיתי להתקין את הגירסה הזאת: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=he (תיקייה שלמה) הוא אמר לי שהשפה של המערכת הפעלה לא מתאימה לשפת העידכון עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gggil,

הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט, הבעיה היא שזה קצת בעייתי בשבילי כרגע לפרמט וחשבתי אם יש אפשרות כזאת של עדכון שתחליף את הווינדוס 32ביט שיש לי כרגע. מין שדרוג תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  3. יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן שאני לא הצחלתי לפתור ועכשיו הבעיה הזו בכלל לא עוזבת אותי וממש מרגיזה ומורידה מרמת החוויה והשימוש במחשב. הבעיה היא שכל פעם שאני מדליק ת'מחשב קופצת לי הודעה של אשף החומרה חדשה שזוהתה ואז אני עושה סיום וזה לא עוזב אותי אף פעם! להלן פרינט סקרין של ההודעה- אני לא יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה, אני אשמח לפתרון כי כרגע אני מעלים עין ומשאיר לבעיה לשבת בצד אבל זה עושה לי הרבה בעיות במחשב של אי אפשרות לפתוח תמונות וכאלה שזה מרגיז ובכללי ההודעה הזו תוקעת לי ת'מחשב.. הרבה תודה רבה על העזרה לכל העונים~!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by lioryifrah,

שלום, קניתי מחשב חדש, התקנתי בו מערכת הפעלה WINDOWS ULTIMATE 64BIT וחיברתי דיסק קשיח (חיבור IDE) מהמחשב הישן, שהיה בו WINDOWS XP. כשאני נכנס לדיסק הקשיח הישן מהמחשב החדש אני לא יכול להכנס לקבצים שנמצאים בDocuments and Settings (זה כולל את הקבצים בMy Documents). כתוב לי שאני צריך הרשאות גישה. בשביל להכנס לDocuments and Settings ולכל תיקייה שבתוכה הייתי צריך לתת הרשאת גישה לכל תיקייה בנפרד. זאת דוגמא של הודעה שמופיעה כשאני מנסה לפתוח קובץ WORD. איך אפשר לסדר את העניין? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. Started by viper_sb,

הקובץ הנ"ל לא נמצא אצלי בתיקיות ולכן אני לא יכול לפתוח MMC עכשיו שהורדתי אותו.. איפה אני "מתמיע"(באיזה תקיות ) אותו במערכת ככה שהSERVISE,MMC וכו'.. כדי שיעבוד לי ?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. אם לא שהמנהלים יעבירו בבקשה. בשבוע האחרון אני חווה מספר תופעות מוזרות. למשל: 1. לא רואה את עמוד הבית של YNET בעברית. את שאר העמודים כן, בעמוד הבית בעברית אני לא רואה כלום (גם FF וגם IE). את עמוד הבית באנגלית אני כן רואה. 2. נסיון לגשת לסריקות וירוסים אונליין לא מצליח. חלק מהאתרים מבקשים סיסמאות (WTF) וחלק פשוט מחזירים שגיאות כאילו הם לא קיימים. 3. כל נסיון לפתוח notepad נגמר בקריסה והפעלת VS debugger. מזל שיש NPP. 4. לא מצליח להפעיל את איחוי הדיסק - disk defragmenter could not start 5. שלל תופעות מוזרות אחרות. מה עשיתי עד עכשיו: 1. העליתי את המחשב עם bartPE CD. לא מצאתי וירוסים. מחקתי את כל ספריות וקבצי הTEMP השו…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  8. יש לי שני מחשבים ברשת ביתית. איך מעבירים קבצים גדולים ממחשב למחשב דרך הרשת

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. אני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית יש לי דיסק אם windows vista באנגלית ואני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית תודה מראש

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  11. קיצר נעלמה לי התיקיה הזאת ולא מצליח למצוא אותה איך ניתן למצוא ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Lyor,

קיבלתי עם המחשב נייד שלי את הסיריאל של "ביסנס" (רציתי פרימיום :-\) ורציתי לדעת אם יש הבדלים בין שאר סוגי הויסטות לבין הגרסא הזאת בתמיכה של המשחקים... אני משאר שה"אולטימייט" היא הכי טובה אבל הכוונה שלי היא: האם זה ממש משנה אם יש לך ויסטה כזה או אחר בהתחשב בביצועי המשחק? (אני יודע שיש בין כולם שוני בתכונות, למשל שבבייסיק אין מדייה סנטר ודברים כאלה. אבל זה ממש לא מעניין אותי, אני רוצה רק לדעת את ההבדלים בין ביצועי המשחקים (אם יש...)) תודה מראש, ומצטער אם הייתי קצת לא ברור.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yoni321,

תראו יש לי מחשב E8400 4GIGA RAM CLR4 HD4870 P43DS3L עכשיו מה שאני רוצה לדעת התקנתי WINDOWS XP PRO 1.9 היום 4.9 עשיתי שחזור מערכת לתאריך 1.9 מתי שהתקנתי ת WINDOWS. והחזרתי בחזרה להיום. רציתי לשאול אם שחזור מערכת פוגע בביצועים של המחשב מאט אותו בבקשה אל תענו סתם אלא אם אתם באמת יודעים תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. ^ ממש מציק. מי שיודע למה או ממה זה נובע, אשמח לדעת. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by yuvalkosh,

כאשר עמוד ההתקנה מודיע שנותרו עוד 34 דקות לסיום. לפתע המסך כבה ומופיע הודעה על המסך No Signal. כלומר, המסך לא מזהה שום תמונה מהמחשב. אני מניח שתוך כדי ההתקנה משהו קרה והקפיא את המחשב או משהו כזה. רעיונות? תודה

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  16. לפחות דקה וחצי עד שהוא פותח את החלון התקנה אחרי שהפעלתי אותו... בXP זה נפתח בשניה,למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני עובד בסביבת מע' ההפעלה WINDOWS XP, ובנוסף מותקן במחשב דפדפן Explorer. למרות זאת, לאחרונה, אני משתמש רבות בדפדפן FireFox. כתוצאה מכך, בפעולת המחשב דפדפן Explorer פועל ברקע ומנצל הרבה זיכרון. אני ניסיתי מס' פעמים לבטל את פעולת הדפדפן דרך תפריט Windows Task Manager, אך, לצערי, אי אפשר היה לפעול עוד במע' ההפעלה ( כל האייקונים והתכניות נעלמו ). אנא, עזרו לי להפריד את דפדפן Explorer מפעולת מע' ההפעלה ולבטל את הפעלתו האוטומטית. בתודה מראש, זיו !

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by Demagh,

למיטב הבנתי, וויסטה אמורה לכבות את הממשק התלת מימדי כשהיא מזהה משחק פועל (או כל אפליקציה תית מימדית אחרת), וויסטה שלי משום מה לא עושה את זה. צריך להפעיל את זה או משו? כי קיבולת הזכרון שלי גם ככה מלאה בגלל הוויסטה, ועוד אני מעיל משחק... כמעט אפשר לבכות

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, אני משתמש ב-Vista sp1. כל שלוש שעות האינטרנט קופא ואי אפשר לטעון שום דבר חדש, הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא ריסט של המערכת. אני מחובר ברשת עם עוד מחשב עם מע' הפעלה זהה וכשאצלי האינטרנט קופא, שם הכל עובד --> אין בעיה בראוטר. יש אצלי ZoneAlarm מותקן וכבר ניסיתי למחוק אותו אך זה לא עזר. עוד משהו שממש מסבך את החידה הזאת זה שלפעמים אם נניח בחלון מסויים של דפדפן יש איזה אתר פתוח אז את אותו האתר אפשר להעלות מחדש ולגלוש בו אך אם פותחים חלון חדש עדיין אין אינטרנט. בנוסף, פקודת פינג עובדת לכל אתר כאשר האינרטרנט בדפדפן מת..... מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by asilbob,

יש לי עכשיו תמפרט הזה AMD 2500 R9800P 512RAM אפשר להתקין תווינסטה ? עם לא איזה שנוי צריך לעשות בשביבל להתקין תוויסטה למה הוויסטה ניראת ממש יפה .......... בא לי כבר להחליף תXP

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by Nati_The_King,

אני לא יודע מה לעשות לפעמים המחשב לא עולה יש לי ווינדוס אקספיי ואני לא כ''כ מבין אנגלית מי יכול לפרש לי? http://img181.imageshack.us/my.php?image=dsc00898at8.jpg

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  22. Started by soika,

קנית מחשב חדש נייד עם Windows Vista® Home Premium Edition עכשיו מהן האפשרויות לראות בו עיברית? לא משנה לי עם הוא ישאר באנגלית אבל לפחות שאני אוכל לרשום בעיברית ולראות עיברית תודה רבה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  23. Started by nissim_y,

במחשב ניח חדש - לאחר התקנת xp הוגדר כבוי צג לאחר 10 דקות , לא הוגדר כבוי דיסקים או המתנה הצג נכבה אך לא מתעורר עם הזזת עכבר או מקלדת רק לחיצה של מספר שניות על לחצן ה power מעירה אותו

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by tzahi16,

שלום... ריציתי לשאול האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 32 ביט במחשב שיש מעבד 64 ביט???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by y42r,

האם ישנה דרך להגדיר את הרקע של הכיתוב המופיע מתחת לאיקונים של שולחן העבודה שיהיה שקוף? כיום המצב הוא שיש צבע לרקע הזה וכאשר האיקון ממוקם על תמונה זה מאוד מפריע.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים