Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בכל פעם שאני מוריד תוכנה מאתר כלשהו, שקיימת גם בגרסה העברית, תמיד הגרסה העברית תרד כברירת מחדל. אותו דבר לגבי אתרים באנגלית שתומכים בשפה העברית. אני יודע שאפשר לשלוט בזה ב-"שפות" ב-"לוח הבקרה", אבל יש שם הרבה אופציות. איזו אופציה שולטת בזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכם, לפני כמה זמן, ראיתי איזה טכנאי מתקין Windows במחשב ע"י Ghost (כמו שצריך לעשות), עכשיו מה שסיקרן אותי היה שהוא למעשה העביר התקנה שלמה של ווינדווס, עם כל מיני אפליקציות חיוניות, אבל שהוא הפעיל את המחשב אחרי הGhost, זה עלה לו כאילו הוא עדיין לא הקיש CD-Key, שם וחברה, ורק אז הווינדווס עלה, עם כל האפליקציות שהיו מוכנות לו, ואז הוא עוד נדרש להתקין דרייברים וכו'. בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה, איך שלא עושים את זה, ואודה על כל עזרה שתעזרו לי. בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במיקרוסופט מעדכנים על כמות מרשימה של מערכות אשר עודכנו לגירסה החדשה של מערכת ההפעלה, בתוך פחות משתי יממות מאז ההשקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-פועלת-על-14-מיליון-מחשבים-ברח/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהיא הפקודה בדוס להפעיל כמה תוכנות במכה אחת אבל שיפעלו בווינדוס
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב בווינדוס 8. כשאני נכנס להגדרות של המסכים, אני רואה שלכל מסך יש מספר. מסך המחשב מוגדר כPRIMARY והוא גם ממוספר 2 ומסך הטלוויזיה ממוספר 1. האם יש אפשרות לשנות בין המספרים? (הבעיה היא שלאחרונה הרבה חלונות נפתחים לי במסך הטלווזיה ולא במסך הראשי של המחשב ואני חושב שאולי הבעיה נובעת מהמספור) תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קלטו את הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443805,00.html הם כותבים שמייקרוסופט אישרו אתמול שהחבילת שירות תצא רק בחצי הראשון של 2008
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה קרה? נתקע לי המחשב ועישיתי ריסטארט מהמחשב ,לאחר מכן התחילו הבעיות: ההתחל לא עובד,י ווינדוס לא מצליח לעשות עידכונים(וינדוס חוקי) , לא מצליח למחוק קבצים לשנות את שמם ,להעתיק ולהדביק במקום אחר ,אני עושה קיצור דרך והוא לא מופיע לי. גם במצב בטוח אותו סיפור. אין לי שום הודעות שגיאה. ניסיתי לעשות שיחזור אבל אני לא יכול כי לא נוצר גיבוי ,ניקיתי את הרג'סטרי עם ווינדוס אופטימייזר, ניסיתי לשנות ערכת נושא בווינדוס ,ביצעתי בדיקת CHKDSK כלום לא עזר. מה שכן הצלחתי לעשות, ההתחל של ווינדוס וויסטה לא עובד, זאת אומרת אני לוחץ עליו והוא לא נפתח, שיניתי לסגנון קלאסי דרך המאפיינים של ההתחל , שהוא נפתח ככה בשורה כמו באקס פי והוא נפתח. מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בויסטה השחזור מערכת יותר יעילה וטובה מאשר בXP או אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים, היום הייתי באיסיקיו ופתחתי שיחה עם מישהו שאני מכיר שלא דיברתי איתו הרבה זמן.. קיצר הוא עונה לי באנגלית ואומר לי שהוא רואה ג'יבריש, אז שאני גם אכתוב באנגלית. אמרתי בסדר. דיברתי איתו באנגלית, פתאום הוא אומר לי "i dont know you, this icq is hackjak" או משהו כזה... אחרי זה הוא אומר לי "you are a jew" וכל מיני שטויות, קיללתי אותו בחזרה ובקיצור אחרי זה הוא אמר לי שהוא רואה את כל מה שאני עושה במחשב. עכשיו אני ממש לא מאמין לשטויות האלה... אבל אני מצד שני לא בטוח... אז התנתקתי מאיסיקיו בכל מקרה ושמתי אותו באיגנור... עכשיו אני לא יודע אם הוא עבד אליי או שזה באמת אפשרי. ומה אני צריך לעשות? יש לי נתב שפועל בו הפיירוול למיטב ידיעתי, ויש לי גם את הפיי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שאני בעל המחשב כשאני בא לעשות פעןךה מסויימת אני מקבל שגיאה שאני לא בעל המחשב, יש איזה קובץ REG שמתקן את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי WINDOWS SERVER 2003 ויש לו את הסקינים הכי מעצבנים אני פשוט לא סובל את זה איך אני יכול להחליף למשהו כמו של XP? או אפילו אחרים יותר יפים? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הום אדישן בעברית (אל תשאלו למה), ואני חייב להוריד את הקובץ התקנה של SP1, אני לא מוצא את הדיסק, ולא רוצה להתקין SP2 (שוב, אל תשאלו למה, זה לא רלוונטי). תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרופסיונל וכונן אחד שעליו הוא מותקן...כשאני מנסה לעשות פורמט ומגיע למסך הכחול ולוחץ d כדי לפרמט את הכונן הוא לא נותן לי בגלל שרשום ששבכונן זה מותקנים דברים חשובים של הווינדוס בלתי נתנים למחיקה תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה. אני עובד עם ווינדוס 2000 ו-XP, וכשאני לוחץ על קיצורי דרך לאתרי אינטרנט שנמצאים על שולחן העבודה הם לא נפתחים בחלון חדש אלא בחלון שכבר פתוח. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשמור ואחר כך לעבד מפה מהאינטרנט היא מורכבת מכמה חלקים ככה שאם אני שומר בתור שמור בשם אני רואה חלק קטן מאוד שלה איך אני שומר את כל מה שמופיע לי על המסך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש ובתוכו כרטיס הקול המדובר - X-Fi. כל הדרייברים מותקנים חוץ מכ.הקול. כשאני מנסה להתקין את הדרריבים דרך הסי-די, אני מקבל הודעה שאומרת שכ. הקול לא מותקן או לא מזוהה ע"י המערכת. אשף התוכנה מזהה את הכרטיס כהתקן שמע ולא כX-Fi עצמו. ניסיתי לאלץ את האשף לזהות את הכרטיס כמה שהוא וזה עדיין לא עובד. השאלה שלי היא איך אני גורם לוונידוס לזהות את הכרטיס לפחות ברמה הכי נמוכה כדי שהתוכנה בדיסק תוכל לזהות את הכרטיס להתקין את הדרייברים. נ.ב בדרך כלל ווינדוס מזהה את ההתקן והתוכנה מתקינה את הדרייבר ללא בעיות.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 15:14:11 מצטער על ההקפצה, התברר שהכרטיס שהמערכת מזהה הוא כרטיס הקול המובנה על לוח האם.הX-Fi לא מזוהה בכלל. מה הלאה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה תהליכים אמורים לפעול ואיזה לא? אני חושב שיש לי יותר מידי תהליכים של SYSTEM המשחקים מאיטים לי לפעמים (די הרבה האטות) וזה לא קרה אף פעם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין על המחשב הנייד (Fujitsu Esprimo V6515 כרגע עם ויסטה) XP. עכשיו יש לי התלבטות בין HOME ל PRO, שימושים בסיסיים, יש לי אפשרות לרכוש את מערכת ההפעלה בהנחה גדולה אז בואו נצא מההנחה ששתי המערכות עולות אותו מחיר, מי עדיפה יותר? כמו כן האם גירסא רגילה של XP HOME/PRO תתאים למחשב נייד? או שיש גירסאות מיוחדות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הגיוני...הדבר היחיד שתופס עוד יחסית זיכרון זה ה-FF שעובד ברקע. גם אצלכם זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו שרצתי להפעיל את הregedit אני מקבל מסך כזה לשניה וזה לא עושה כלום יש פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
וזה לא קורא רק על הnotepad זה קורא על חצי מהתוכנות ושאני מפעיל את המחשב תעזרו לי!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום קרה לי דבר מוזר- הדלקתי את המחשב והוא לא הגיב בשולחן עבודה. עשיתי ריסט וזה הסתדר אבל אז כשבאתי לקרוא אי מייל, כלומר שכהכנסתי את הסיסמא ורציתי להכנס, הוא נתקע. הוא הראה סימן של חשיבה וחרי זה כלום לא הגיב, יכלתי רק להזיז את העכבר. זה קרה לי גם פעם אחת (לעומת כל הפעמים שניסיתי להתחבר לאי מייל) כשגלשתי, אחרי איזה חצי שעה של גלישה זה שוב נתקע... לא יודע מה לעשות.... :-\ ואני צריך לקרוא את האי מייל בדחיפות. יש לי שם משהו חושב. אולי אם מישהו יודע בינתיים איך אני יכול להכנס לאי מייל שלי (של HOTMAIL.COM) בדרך אחרת שלא תתקע לי את המחשב...??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים, שעל אחד מהם מותקן windows xp pro מקורי. האם אפשר להתקין את אותו windows (עם אותו מספר רישיון) גם על המחשב השני? הבנתי שאם מתקינים את אותה מערכת ההפעלה על 2 מחשבים שונים- ייתכנו בעיות בעידכוני המערכת שבמחשב השני. בנוסף, אשמח לקבל מידע על התקנת הווינדוז... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-