עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קורה לי לעיתים קרובות שתפריט ההתחל ניהיה מטושטש מחוק כזה והדרך ליפתור את זה זה לצאת מהתהליך EXPLORER וליפתוח אותו שוב ואז זה חוזר לעצמו, פירמטתי כבר כמה פעמים וזה תמיד קורה שוב אז זה לא וירוס, הבעיה מוכרת אולי? הווינדוס מקורי 64BIT האמת אני חושב שזה התחיל לי מאז שהתקנתי את SP1 יכול להיות? הינה תמונה של הבעיה : http://www.s iz.co.il/my/imft jkn4nmml.jpg להוריד רווחים!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by LRa,

היי, יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב בווינדוס 8. כשאני נכנס להגדרות של המסכים, אני רואה שלכל מסך יש מספר. מסך המחשב מוגדר כPRIMARY והוא גם ממוספר 2 ומסך הטלוויזיה ממוספר 1. האם יש אפשרות לשנות בין המספרים? (הבעיה היא שלאחרונה הרבה חלונות נפתחים לי במסך הטלווזיה ולא במסך הראשי של המחשב ואני חושב שאולי הבעיה נובעת מהמספור) תודה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by Shay0600,

בתפריט התחל, יש דרך לעשות את הסמלים קטנים, בסדר הא',ב'.., תיקיות ראשונות ולאחר מכן קבצים, ובלי כותרות של אותיות? יש דרך שיראו בתפריט את כל התיקיות כמו למשל "הפעלה" (StartUp) שהיה פעם? ויש לכם המלצות לאריחים להוספה להתחל? יש אפשרות להטמיע את היומן מגוגל(או כל תוכנה שונה) עם היומן של המחשב?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  4. כשאני מנסה להיכנס להגדרות של הפיירוול אני לא מצליח אפילו להיכנס אליו ואני מקבל הודעה: Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice? וכשאני אני עושה yes הוא אומר לי: Windows cannot start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice. כבר התייאשתי

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by shaibend,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל ואני מעוניין לעשות עדכון ל bios אבל, כשנכנסתי לאתר של אינטל ראיתי 124(!!!) עדכונים ללוח אם שיש לי. האם מספיק להתקין את החדש ביותר או שחייב את כולם? זה עלול לקחת שעות..... תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by sigma,

במחשב שלי יש כוננים C+D . כונן C משמש למערכת XP ולתוכנות . D משמש לקבצים אחרים. אני מעונין לבצע שינויי חומרה במחשב. גיביתי את כל מחיצה C על תקליטור ע"י GHOST . אילו שינויים בחומרה ניתן לבצע מבלי לפגוע בהתאמת קבצי המערכת ? ( קבצי המערכת של windows מותאמים לחומרה הנוכחית ACPI/HAL.DLL ) אני מעונין להתקין את כל הגיבוי אחרי ביצוע שינויים בחומרה.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  7. שלום.. אני רוצה לבחור ערכת נושא של וינדוס אקס פי.. והוא משאיר לי "תהתחל" בערכת הקלאסית של וינדוס למרות ששיניתי לערכה של וינדוס אקס פי השורת "התחל" עדיין נישארת אפורה ולא משתנה לשורת התחל הכחולה או הכסופה..! הנה סתכלו בתמונה איך השורה של התחל! אני רוצה להפוך אותה לשניה ו זה לא נותן מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון(אחרי שפרמטי את המחשב) הWIN נופל לי ממש הרבה נגיד היום הלכתי לראות טלויזה הWIN לא עשה כלום שום דבר וכשחזרתי אני ראיתי שהוא נפל והמחשב הוא מחשב חזק ודבר כה לא קראה לי בעבר!(מפרט בסוף) עכשיו נזכרתי שכשהתקניתי את הSP2 היתה לי בעיה שהוא לא הצליח להוריד לי אותו בפעם האחת יענו כול כמה זמן הוא ניתן את ההורדה והיתי צריך לחדש אותה מאפיו שהיא הפסיקה אבל ההתקנה היתה בסדר גמור יכול להיות שזו הסיבה? אם לא מה יכולה להיות הסיבה? אם אני יעשה repair זה יכול לפתור את הבעיה? המפרט: AMD 64 3000+ 1024 160G 6600GT אני חושב שזה מה שצריך בקשר למפרט אם אחסרתי משהוא תגידו אני ירשום

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  9. אני מקבל קבצים עם סימיות JPEG ואני לא מצליח לפתוח אותם! אני לוחץ דאבל קליק ולא קורה כלום! מה דפוק כאן???

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by benor,

יש לי WIN2000 SP3 ואני התקנתי עליו IE6 SP1 זה דפדפו מספיק יציב? כי אני זוכר שהוא יצא היו איתו מלא בעיות.... ושהכי טוב זה 5.5 אבל אני ביינתיים מרוצה מה 6!

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  11. כפי שאמרתי בכותרת, מתי שמפעילים סרט דרך האינטרנט אשר רץ דרך המדיה פלייר לאן הוא יורד בעצם והאם הוא קיים בתקייה כלשהי? או שהוא פשוט נעלם לאחר שמסיימים לראות אותו? תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by danielubin,

האם ניתן להעביר רשימת מועדפים ממחשב למחשב שני דניאל

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  13. שמעתי מהמון אנשים שXP בעברית זה דבר חרא והתוספת של העברית רק הורסת ולא טובה. אני משתמש כבר באקס פי פרו בעברית(תוספת שפות) כבר יותר משנה, אני חייב להגיד שהמערכת עובדת מצויין ולא ראיתי שום בעיות שקשורות לעברית, הווינדווס יציב והכל עובד מצויין... אז לכל מי שאומר ללא ניסיון שהעברית הורסת אז שינסה לפני שהוא מדבר... עם אנגלית אין לי בעיה אבל עברית היא שפת אם שלי ולכן אני מעדיף אותה על המחשב, יותר ברורה בשבילי.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

אהלן, עד לא מזמן היו לי בOUTLOOK , שלושה חשבונות אימייל, אחד מהעבודה, ושניים HOTMAIL, כאשר בעץ של ה outlook כל חשבון קיבל מקום משלו, עם INBOX ושאר התיקיות שלו. עכשיו, עשיתי אינטרנט מהיר (013) וקיבלתי אימייל חדש, שהותקן לי אוטומטית לאווטלוק ברגע שהתקנתי את החייגן, ואת האימייל הזה, והאימייל של העבודה, אני מקבל ל INBOX אחד, של החשבון הראשי (LOCAL FOLDERS) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי, איך להפריד את העסק, כך שלכל אימייל יהיו תיקיות שלו. יש לי בעקרון ידע רחב במחשבים, בחלונות ובהגדרות, אז אפשר לדבר איתי במושגים טכניים. בתודה מראש, אריק.

15. Started by lharpaz,

הבעיה: לא מותקן אצלי מילון עברי ב-office (גרסת 2003). בגלל זה אי אפשר לעשות בדיקת איות בעברית וכשפותחים את המילון של ה-word אין אפשרות לתרגם מילים מעברית / לעברית (כן מותקנות שפות אחרות). האם יש דרך להתקין רק את הרכיב הזה? האם הוא בא על דיסק ההתקנה ופשוט לא ידעתי להתקין? האם ניתן להורידו מהאתר של microsoft? האם צריך לרכוש אותו בנפרד? האם צריך לרכוש את כל ה-office מחדש כדי שיכיל את המילון הזה? (הערה: אני לא רוצה את התפריטים בעברית, רק שיהיה את המילון העברי).

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  16. שלום לכולם , הבעיה הזו מציקה ביותר , אני מכניס את המחשב ל SLEEP והוא מתעורר לי באמצע הלילה לבד. ניסיתי לחפש כבר המון פתרונות בגוגל ואף אחד לא עובד... כאשר אני מריץ powercfg -lastwake הוא אומר לי שהשירות של mcupdate.exe העיר אותו אבל גם אם אני מבטל את הטסק הזה המחשב עדיין מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פתרון? מדובר על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT תודה רבה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  17. אני משתמש בחלונות 7 אולטימייט. כשאני פותח קבצים תמונות או מסמכים. ונסיתי לילחוץ עיגול (התחל) ולראות קיצורי מסמכים שהפעלתי מזמן.ואני לא רואה קיצורי דרך במסמכים. וגם אני רוצה לנקות קיצורי הדרך מסמכים. כמו שעושים בחלונות XP לוחץ קליק ימני על כפתור "התחל" ניפתח חלון תפריט ולוחץ על "מאפיינים" ניפתח חלון ולוחץ על "תפריט התחלה קלאסי" --> "התאמה אישית" ניפתח חלון: למעלה "תפריט התחלה" שורה שנייה כתוב: "כדי להסיר רשומות של מסמכים תוכניות ואתרי אינטרנט בהם השתמשת לאחרונה, לחץ על "נקה". יש כפתור לידו ניקרא: "נקה" ואיך עושים בחלונות 7 אפשרות כזאת לנקות קבצים? ואחרון איך מפעילים קבצים מוסתרים ולראות אותם,ואיפה נימצא קבצים זמניים ולימחוק אותם,באיזה תיקייה נימצא? בתודה מר…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by ori14,

שלום, יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה- XP32BIT וVISTA64BIT שהותקנה לא מזמן. מכיוון שכרגע המחשב בסלון הוחלט לעבוד רק עם מערכת אחת מכיוון שלמשפחה שלי אין שום ידע והם לא יכולים לבחור בין ויסטה וריקוברי ואקספי בבוט. אני רוצה לפרמט את המחיצה של XP, כלומר C ולשנות את השם של D לC, יש תוכנה שתעשה זאת עבורי? תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  19. אתמול התקנתי ויסטה עבד טוב עד היום, פתאום הוא החליט לדפוק אותי לכל תוכנה שאני נכנס הוא מראה לי תבעיה הזאת: איך אני פותר את זה? ??? ???

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by amitey,

ברצוני לקנות ויסטה בגלל המדיה סנטר והאפשרות להקלטה מהממיר של סרטים. אני שוקל איזה סוג ויסטה לקנות???? האם יש טבלה המפרטת את התכונות של כל ויסטה(ביתי , עיסקי וכדומה?) האם אין אפשרות לקנות מדיה סנטר לXP?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  21. היי חבר'ה!! יש לי שני מחשבים אחד PC ואחד לפטופ. אני מגבה מסמכים חשובים של הלימודים בלפטופ למקרה חירום הבעיה היא, שהתיקייה המקורית נמצאת בPC והמזוודה נמצאת בנייד, אבל אם אני עובדת על הקובץ בנייד ואז רוצה לעדכן את התיקייה בPC הוא לא נותן לי הוא אומר שישנם קבצים שהם לקריאה בלבד למרות שביטלתי את זה. האם באמת אפשר לסנכרן רק מכיוון אחד? רק מתיקייה למזוודה ולא להפך? כי זה ממש מעיק! אם אני עושה שינויים מהקבצים במזוודה בנייד אני אהיה חייבת להעתיק אותם רגיל לתיקייה בPC ורק אחר כך להכניס אותם שוב למזוודה... מישהו מכיר פיתרון לזה? תודה רבה!! מורן

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  22. שלום ולילה טוב! כאשר יצא הגרסת בטא של SP3 הורדתי והתקנתי אותה המחשב פתאום הפך מאוד כבד לכן הסרתי אותה וחזרתי לSP2 היום קניתי את המשחק GTA החדש והייתי חייב להתקין את SP3 יש לי מחשב די חזק מעבד כפול של אינטל E6420 כרטיס מסך 4850 ג'יגה אחד זכרון 2 ג'יגה זכרון עכשיו נראה לי גם המחשב די מתאמץ,אני רואה את זה בהפעלה מחדש לוקח לו קצת יותר זמן לעלות זה בסדר?,אמור להיות כך? סה"כ פרמטתי את המחשב לפני כ-8 חודשים תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by AmitDanan,

שלום לכולם חיפשתי תיקיה מסויימת ללא הצלחה, אני יודע שהתיקיה נימצאת בתיקיה של הווינדוס איפה שנימצאים קבצי ה minidump אים מישהו יכול לעזור לי תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by Epic,

שלום, ברשותי ווינדוס 7 64 bit. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד מצליח למצוא מערכת הפעלה. לאחר ריסוט שתיים נוספים הכל מסתדר. חשבתי שאולי משהו פגום בהארדיסק אבל check disk של ווינדוס לא העלה דבר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? איך פותרים אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by redead,

במחשב הנייד של אחי מבוסס VISTA מנסה לעדכן לו את הווינדואס והעידכונים נכשלים מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.