Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אין לי בעיה להתקין עברית, אך כרגע תקליטור מערכת ההפעלה לא אצלי והוא גם לא יהיה בזמן הקרוב. ישנה דרך אחרת לאפשר עברית? אולי איזשהו עדכון אשר מכיל את הנדרש שניתן להוריד מ-Microsoft? בתודה מראש, Nike.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בכתבה כלשהי שממליצה על איחוי הרג'יסטרי בכדי לשפר ביצועי מערכת וכו'. אז לפני שנתחיל לחפש תוכנה שתעבוד עם ווינדוס 8, אני רוצה לשאול, יש משהו בזה? או שזה סתם שטויות שהכותב פלט? (כי למען האמת שאר הכתבה לא מחדשת כלום) ואם כן, יש תוכנה מומלצת שעושה את זה? ניסיתי אחת בשם Auslogics Registry Defrag, אבל לפי מה שאני רואה היא לא עושה כלום (רצה בערך ל-10 שניות ואז מודיעה שאין מה לאחות + מציגה פרסומת לעוד איזה תוכנה כלשהי לניקוי זבל)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ברשת. לשניהם יש WIN XP. עכשיו אני רוצה זה שאני אוכל לעבוד בדסקטופ של אחד מהמחשבים על המחשב השני ולהיפך. יש לציין שהייתי קרוב, כלומר הצלחתי להריץ דסקטופ של מחשב אחד "SERVER" מהשני "CLIENT" אבל לא כאשר יש משתמש שמחובר על ה "SERVER". מה ההמלצות שלכם, ואולי זה כבר לא קשור בדיוק לפורום, אבל אם יש לכם תוכנה ללינוקס שתעשה בדיוק אותו דבר על אחד ממערכות הווינדוס שיש לי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להחזיר דברים שמחקתי בטעות אני רוצה לעשות את זה בעזרת שיחזור מערכת עכשיו אני לא יודע איך אני בוחר לתאריך שאני רוצה משהו יודע איך אני עושה את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב או יוצא ממשחק האייקונים על השולחן עבודה משנים מקום בלי שאי נוגע בהם... זה ממש מעצבן כי אני צריך לחפש אותם כל פעם מחדש! איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לעלות המערכת, מה שקרה הוא שניסיתי להתקין מערכת נוספת על הארד דיסק השני שלי אך כאשר הוא שאל אותי היכן אני רוצה להתקין הוא נתן לי 2 אפשרויות כאשר אחד הראה לי דיסק בגודל 465 או משהו כזה והשני בגודל 100 עם 78 ג׳יגה פנוי אך מכיוון שזה לא הספיק להתקנה נתתי הוראה לפירמוט של הדיסק הקטן כביכול ומאז לא עולה לי המערכת מה אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש עולים לי הרבה תוכנות בשורת משימות ואני רוצה להוריד כמה מהם יש איזה פקודה שאני רושם בהפעלה ואז אני מסמן מה אני רוצה ומה לא,מה היא המילה? ועוד דבר יש לי סמל בשורה הזאת שנקראת Advantage ושאני לוחץ עלייה פעמים נפתח לי הקישור הזה: http://www.memedia.com/advantage/privacypolicy.html אני ממש לא יודע איך זה הגיע אליי ולא יודע מה זה הנה גם תמונה של הסמל : http://img140.imageshack.us/my.php?image=52566002vx3.jpg עוד דבר בבקשה איך אני מגדיל את הכתב?רשום לי הכל בקטן?ושאני שמגדיל את הרוולוטציה זה יותר מדי גדול תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מאז העדכון, הגלישה בדפדפן הזוועתי הזה הפכה לבלתי נסבלת. אני מקבל את אותה שגיאה כמו הבחור הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?s=7896664247d1dd91720a319924182100&t=7833593 בכל מיני אתרים אני מקבל הודעת 'אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול' - אני לוחץ סגור ושוב קופצת אותה הודעה, 100 אלף פעם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חונך של ילד שזה מה שיש לו בבית ואני רוצה לשים לו משחקים פשוטים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני משיג תוכנה הזאת??? אם היא באה אם xp אם לא אז מאיפה???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מערכות הפעלה ווינדוס 7 מותקנות בשני מחיצות, ובהפעלה המחשב מציג מסך בחירה בין שניהם עד שמפעיל אוטומטית כעבור 30 שניות את המערכת המוגדת לו כעדיפה. ברצוני שהמחשב לא יציג את האפשרות למערכת הפעלה שניה אלא שאם אני ארצה אוכל להפעיל את המערכת השניה דרך אמצעי שלישי כל שהוא 1. אופן שבו אצטרך לפני היציאה ממערכת א' להגדיר שתעלה בהפעלה שלאחר מכן מערכת ב' - מה שכמובן לא עדיף [glow=red,2,300] 2. אופן שבו אוכל דרך א: הביוס ב:תוכנת איתחול שתחליף את מערכת האיתחול של ווינדוס - להפעיל את המערכת השניה. 3. אופן שבו אוכל להכין usb שיכיל את קבצי הboot שמפעילים את המערכת השניה - מה שנראה לי תיאורטי מאד סביר שאפשרי (אולי דרך התקנה של מערכת איתחול כמו "grub4do"). אודה מאד למי שיוכל לעז…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאח שלי יש מחשב נייד עם ווינדוס 8. הוא מתחבר איתו לרשת האלחוטית בבית- שהרשת הזו היא עם כתובות סטאטיות. (אל תשאלו אותי למה- שגעונות של אבא שלי). בכל בגלל שה-IP שלו מוגדר אצלו במחשב לפי הרשת שלנו בבית- הוא לא מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות בעבודה ובמקומות אחרים. יש דרך לגרום לווינדוס לשמור הגדרות לפי רשתות (פרופילים) ולהחליף בניהם אוטמטית (וליצור פרופילים חדשים לרשתות חדשים שהוא מוצא) כשהוא מזהה את הרשתות בסביבה? יש את האפשרות הזו באנדרואיד ואני לא מצליח להבין למה במייקרוסופט זה כל כך מסובך. . אשמח גם אם תרחיבו על איך עושים את זה בווינדוס 7- סתם לידע כללי..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה, עניין אותי אם מישהו אי פעם נתקל בה. אני עובד עם Windows 2000 SP2, וכאשר אני מנסה לעשות Rename לקובץ, הוא מדי פעם מבטל את השינוי שאני עושה בזמן שאני עושה את השינוי. לדוגמה, יש לי קובץ בשל somefile.txt, ואני לוחץ F2, הטקסט של שם הקובץ נכנס למצב שבו ניתן לשנות אותו. אני מתחיל לכתוב שם: changed.txt, אבל באמצע הכתיבה פתאום תיבת הטקסט נסגרת חזרה והשם חוזר להיות somefile.txt. האפקט זהה לזה שבאמצע הכתיבה מישהו יבוא וילחץ לך על esc. אין Pattern קבוע למתי זה קורה. לפעמים זה נסגר חצי שניה אחרי שאני פותח את שם הקובץ, לפעמים יש לי כמה שניות שאני יכול בהם מהר לשנות את שם הקובץ, אבל בכל מקרה אין לי יותר מכמה שניות לשנות שם של קובץ אחרת זה נסגר בפתאומיות. זה קו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אז ככה יש לי מחשב נייד מיני (ACER mini ultra) ואני מוריד ערכות נושא למחשב(visual style) מ deviantart.com וכשאני לוחץ על הקובץ להפעיל אותו הוא פותח לי את החלון של המאפיינים של התצוגה ומראה לי את הערכת נושא הרגילה של XP (שאני אמרתי חלון מאפיינים של התצוגה אני מתכוון ל: לכו לשולחן העבודה -->לחצן ימני -->מאפיינים -->מראה... שם במראה הוא אמור להראות לי את הערכת נושא שלחצתי אבל הוא מראה לי את זאת של הווינדוס XP ד.א הקובץ של הערכת נושא הוא קובץ msstyles אם אתם לא מבינים על איזה ערכות נושא אני מדבר אז כחו לינק להורדה של הערכה (זה לא שוקל כלום) **להוריד רווחים** h t t p://www.f2h.co.il/1592411994934 מקווה שהבנתם ניסיתי להסבר בדרך המובנת ביותר! אז איך א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב vista ultimate64 בגירסה האנגלית. 2 בעיות : 1. ALT+SHIFT "מסרב" להחליף בין עברית לאנגלית והפוך. מבדיקה שערכתי, אלו הן ההגדרות של החלפת השפה. 2.OFFICE 2007 בעברית, כשאני מדפיס מסמכים בעברית (WORD 2007) הסמן כל הזמן נמצא בצד ימין(לא מתקדם עם הדפסת המילה) ואף סדר המילים מתהפך.לדוגמא: אני מעונין להדפיס" היום מאוד חם" התוצר שמתקבל"חם מאוד היום".כדי לפתור את הבעיה התקנתי את חבילת השפה עברית(למרות שלא ברור לי מה תפקידה של חבילת השפה) כמו כן, התקנתי SP1 עבור office 2007 הבעיה כמובן לא נפתרה.ההגדרות של האופיס הן בסדר גמור(נבדק על מחשב אחר שיש לי בבית שמותקן עליו XP) תודה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האלן אנשים אני משתמש בWIN2K + SP3 +IE6 ויש לי בעיה חמורה ביומיים האחרונים! כאשר אני מנסה לגשת לאספלורר בכל דרך (MY COMPUTER...........) זה לוקח לו איזה 10 שניות לפתוח את החלון! וכל פעולה שאני מבצע עליו אחר כך לוקחת גם הרבה מאוד זמן! לידיעתכם כל שאר נתוכנות והאלמנטים של ווינדוס עובדים כרגיל (אפילו אם הIE פתוח) ומצ הזכרון\ניצול מעבד מצויין! אנא עיזרו לי בדחיפות!! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ntldr missing אני מנסה להתקין VISTA וגם חלונות 7 וזה מתקין והכל עובד עד שאני עושה restart ואז הוא רושם ntldr missing לי זה מוזר כי עם XP אין בעיה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שכחו מהשאלה הקודמת עשיתי ריסטרט וזה הסתדר, רציתי לשאול רק למה אי אפשר לעשות כלום על כונן C במחשב? אי אפשר להתקין עליו דברים ואי אפשר לשמור עליו דברים..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון אני נתקל בזה שמחשב הנייד שלי קורס... הוא יכול לעבוד 7 שעות ואז אני רק אזיז אתהעכבר המחשב יקרוס. בכל פעם הודעת השגיאה היא שונה כגון: 0X0000005e 0x00000007d וכו'... אני אובד עצות, אשמח לתגובות מכם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה מאוד מעצבנת שקורת לי ואני לא יודע מה לעשות איתה אני מכניס את המחושב למצב שינה (SLEEP לא HIBRATE) ואחרי שהוא לא בשימוש כמה שעות אני מדליק אותו,הוא נדלק מראה מסך הLOGIN ואז אחרי מספר שניות נכנס שוב למצב שינה וככה אין סוף פעמים, מפעיל -> מספר שניות נדלק -> שינה. אני משתמש במערכת WINDOWS 7 אבל השתמשתי מזמן גם WINDOWS XP וגם שם זה היה. גם רוב הרכיבים במחשב הוחלפו מאז: ספק כוח,זכרון,לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך ככה שאני מניח שזאת לא תקלה בחומרה של המחשב אלא הגדרות או איזה שהוא באג. בBIOS הSUSPEND MODE הוא S1&S3 ודבר נוסף זה שאם אני שם אותו לSLEEP ואז אחרי מספר דקות מדליק הוא כן נדלק ולא מתכבה בגדרות בPOWER OPTIONS ואין שם שום טיימרים או משהו מוזר …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חח מצטער שאני מתווסף לשלל ה"ויסטה ירוץ על...." אבל זה באמת חשוב לי. ויסטה ירוץ על (חחח) מקסטור 40G 5400RPM? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! לפני שבוע ,קניתי לפטופ חדש, בהדלקה הראשונה הוא היה דיי תקוע על איזה התקנה של HP , WIN 7 . הפעלתי מחדש. ומרוב הלחץ שלי לראות איך הוא עובד התקנתי WIN 7 BETA שקיבלתי אז ממיקרוסופט. עכשיו אני מאוד מעוניין להשתמש ברישיון המקורי ובכלל בהתקנה המקורית... אבל הבעייה היא שכשאני מנסה להפעיל BOOT מכונן השחזור אני לא מצליח ..פירמטתי ,מחקתי מחיצות. בכל חדש.. אבל אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת חוץ מלהגיד לי "לשנות הגדרות בביוס" ? (כי ניסתי את כל אופציות ה BOOT ... HELP
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד לשני, בכל מקרה המחשב זיהה את הארד אבל בווינדוס הוא לא היה מוגדר בתור כונן... איך אני יכול להגדיר את אותו ההארד דיסק בתור כונן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
י שלי וינדאוס אקס פי ולאחרונה גילתי פה שאין לי service pack 1 טוב הורדתי והזמן ההתקנה ניקתי סתם תמקלדת ונלחץ לי ה ALT הרבה זמן בערך ....פתאום מתחיל המחשב שלי להסגר הכל נסגר ועשוה הפעלה מחדש.... ניסיתי להדליק תמחשב מחדש ואני מגיע למסך פתיחה של וינדאוז אקס פי לפני שיש את בחירת היזורים !... זה נתקע לי שם ומתחיל תמחשב מהתחלה ככה כל הזמן......... ניסיתי לעשות Safe Mode !!! כלום הכל אותו דבר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני מעריך שזה בגלל זה שההתקנה לא הסתיימה ועשיתי ריסטרט .. איך אני מחזיר תמשחב למצב הקודם!!!!!!! בתוד המראשששששששששש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה מראש. אני משתמש בווינדוס XP כבר המון שנים וחשבתי להחליף לווינדוס 7 ULTIMATE. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ואחד הדברים היותר חשובים לי זה שאם אני מחליף ווינדוס המשחקים יעבדו באותה צורה כמו שהם עובדים לי ב XP.. המפרט שלי הוא כזה: יש לי מעבד AMD athlon 62 X2 5200+ שעובד במהירות 2.6 ג'יגה הרץ. dual core כמובן. 2 זיכרונות של ג'יגה כל אחד של corsair DDR2 800 מגה הרץ. כלומר 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם של ג'יגהבייט GA-M56S-S3 כרטיס מסך של Nvidia Geforce 9800GT 512MB. המחשב הזה הוא בן 3 שנים וההתלבטות העיקרית שלי היא האם כאשר אני אתקין ווינדוס 7 הוא יצרוך לי יותר זיכרון בהתחלה ויותר ביצועי מעבד ובכך יגרע מהביצועים במשחקים. אם יש עוד דברים שעולים לכם בלי קשר למשחקי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-