Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה עם עברית ב WIN2000 , אני לא מצליח לגרום לווינדוס לתמוך בעברית עם קבצים ממערכות הפעלה כמו win98 . כל הקבצים עם שמות עבריים מופיעים לי בג'יבריש. איך גורמים לwin2000 לתמוך בשיטת העברית בקבצים כמו ב win98 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היה פנטיום 2 מסריח ושידרגתי אבל את הארד דיסק השארתי ואת המעבד לוח אם וזיכרון החלפתי ושאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול משהו יודע למה? עריכה : אני גולש מהמשרד של אבא שלי כי מהמחשב שלי אי אפשר למה תקראו למלעה
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש המון מדריכים ברשת המסבירים כיצד ניתן כן לגרום לויסטה 32 ביט לזהות 4 גיגה זיכרון מישהו שמע/מכיר ? עובד/לא עובד?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי מחשב נייד של HP שהריץ ויסטה 64 ביט אבל לא עם עברית ואמרו לי שאין גירסא רשמית עם עברית אלא התקנת שפה. שהתקנתי את השפה העברית זה הפך באמת את המחשב לעברית אבל זה העמיס עליו והוא זז יותר לאט מאשר עם אנגלית ו/או עברית אשר באה כדבר מובנה. אז השאלה שלי האם יש וינדוס XP ווינדוס 7 - 64 ביט עם עברית כלולה לא כתוספת אלא כחלק מובנה מהמערכת ? לא מעניין אותי ויסטה, רק שני המערכות הפעלה האלה. חיפשתי בגוגל ואני מצאתי שכן השאלה האם הכוונה לתוספת או לא, כי אני רוצה אך ורק מובנה ולא כתוספת. תודה רבה לכולם על המענה + עוד שאלה ברשותכם - לגבי 4 ג'יגה זכרון - הבנתי שרק ב-64 ביט יש תמיכה כזאת ומעל.. הבעיה שאני לא רוצה לשדרג ל-64 ביט אלא אך ורק בגלל הזכרון אבל לפי המדריך ש…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? vista נמצאת על D וxp על C יש אפשרות למחוק רק את הקבצי מערכת של אקספי? יש לי תיקיית מוזיקה ענקית בC שאין לי כוח להעתיק
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
צריכה להיות בעיה אם אני הולך להתייחס אליו כמו אל כונן קשיח לכל דבר?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום.... אבא שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה והוא קיבל אותו עם סיסמא ... וכל פעם שצריך לפתוח את המחשב עולה סיסמא איך אפשר לבטל את הסיסמא הזאת? ניסיתי ב CONTROL USERPASSWORSD הUSER שלו מופיע עם סמל של כדור הארץ משהו כזה ובMANGE המשתמש לא מופיע בכלל יש מצב שהטכנאי חסם אותו או משהו? תודה... הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי חלונות 7 גירסת שדרוג. כידוע מקבלים שני דיסקים, 32 ביט ו64 ביט. השתמשתי ב64, ונתתי לחבר שלי, שקנה מחשב נייד עם חלונות 7 32 ביט(מגיע עם סריאל אבל בלי דיסק, כידוע), את הדיסק השני, כדי שיוכל לפרמט אם ירצה. היות וזו גירסת שדרוג, האם תהיה לו בעיה לעשות עם הדיסק התקנה רגילה (אני שואל כיון שכשהתקנתי היתה אפשרות להתקנה רגילה)?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
-
וסימנתי שיראה קבצים מוסתרים. [attachment deleted by admin]
-
Ctrl + Alt +Del הפסיק לעבוד לי ישנה אופציה אחרת להפעלת הישום? וישנו עוד דבר מציק תוכנה בשם BearShare ניפתחת לי אוטומטית בכל כמה שניות בכל פעם שאני סוגר אותה היא שוב ניפתחת אוטומטית לאחר כמה שניות. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתקנתי אוסף של משהו כמו 1300 פונטים נדפק לי הקידוד בדפדפנים אקספלורר ופיירפוקס (לא משנה כמה אני משחק עם האפשרויות קידוד בדפדפנים עצמם- בכרום הכל תקין אגב) וגם בתוכנת הדואר ט'אנדרבירד של מוזילה. אין לי ממש אפשרות לעשות שיחזור מערכת (כי עבר כבר זמן והגיבוי הכי מוקדם הוא מתחילת החודש). אני מצרף תצלום-מסך לדוגמא (זאת האופציה הכי טובה שהגעתי אליה בפיירפוקס) איך אני פותר את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאינני מבין גדול במחשבים ומערכות הפעלה רציתי לשאול לגבי וינדוס שמגיע עם המחשב הנייד כמיטב הבנתי אני לא מקבל דיסק התקנה של הוינדוס ולכן רציתי לשאול במקרה של פירמוט המחשב כיצד אני משחזר את הוינדוס? האם יש אופציית שחזור/גיבוי והאם קריטי מלכתחילה לקנות מחשב נייד עם מערכת הפעלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ובעזרת ההתקנה של WIN7 חילקתי את ההארד דיסק ל 2 מחיצות. כשההתקנה הסתיימה וה WIN עלה, אני רואה את המחיצה של ה WIN ולא את השניה. בדקתי ב disk managment ואני לא רואה את המחיצה שם.. מישהו יודע מה עושים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום יש לי תקיעות כל הזמן כאשר זה קורה אין אפשרות לעשות כלום חוץ מאתחול למחשב בדקתי זכרונות בממטסט שנמצאו תקינות החלפתי ספק והתקיעות נמשכות אין וירוסים ורוגלות חשבתי על בעיית דרייברים השאלה זה איזה דרייברים אני צריך להוריד מדובר בלוח אם ישן GA-K8NF-9 ויש לו דרייברים ל xp 32 ביט ו 64 ביט כאשר עכשיו המערכת הפעלה המותקנת היא win 7 64 bit . איזה דרייברים אני צריך להוריד?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
וכושלאימאשל מי במייקרוסופט החליט לתקוע את הלחצן הרחק מהאחרים לפעמים יש להם את הכישרון המדהים להרוס משהו שעבד מושלם בגרסה קודמת
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
יש לי מערך של רייד 0 של שני כונני 1 טרה עד עכשיו עבד לי מצויין בתור כונן d: של 2 טרה עכשיו אני רואה את המערך פועל בפוסט רואה אותו במנהל התקנים וגם באינטל מטריקס אבל אני לא מצליח לראות אותו בMy Computer מה לעזזל קורה כאן?
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מדובר בווינדואס 7.. לא זוכר שהקתנתי משהו מיוחד ובכל זאת המחשב מגיע לפעמים למצב שהוא חושב המון על סף כמעט להתקע , ואז אני מקבל את ההודעה שבנושא יש לי איזה דקה אחרי שאני סוגר את זה מחשב שרץ כרגיל ואז עוד פעל חוזר הלופ.. הכול כמובן עד הריסט ואז המחשב עובד חלק עד שמחליט שוב.. מישהו נתקל? מה לכל הרוחות עושים?
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD במקביל לחיבור למסך המחשב מאז כשאני מדליק את המחשב המחשב משנה את הרזולוציה של המסך וגם של הטלויזיה לרזולוציה המקסימלית, במסך 1024 על 1280 ובטלויזיה 1080 על 1920 במקום הרזולוציה הרגילה 768 על 1024 ו768 על 1360 בטלויזיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב כמה עשרות קבצים שאמורים להיות RAR אבל הם עם סיומת RAR.HTML ה WINDOWS מזהה אותם כרגע כ HTML וזה די 'תוקע' אותו וגורם לאיטיות נוראית אפילו עם אני ניגש לספריה בה יושבים הקבצים. אני רוצה לשנות את ה EXTENSTION ל RAR , כך ש WINDOWS XP יבין שזה RAR איך אני עושה את זה ביעילות ובמהירות האם יש תוכנה מומלצת לכך ?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כרגע יש לי 4 GB זכרון פנימי, ו1GB זכרון גרפי. ככה שהווינדוס 32BIT שלי, יודע לעבוד עם 3GB זכרון פנימי בלבד. חשבתי על לפרמט את המחשב ולהתקין 64BIT, ראיתי את הדיון בנעוץ, ולא ממש נראה לי שאני משתמש בתוכנות שהם 16BIT... בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, כל התוכנות 32BIT יעבדו לי, אבל דרייברים ואנטיוירוסים חייבים 64BIT.... הווינדוס עצמו גם יהיה יותר מהיר וביצועים גבוהים במשחקים שהם 62BIT... אני צודק? תתקנו אותי אבל זה לא השאלה. הקטע, שאני חילקתי את המחשב שלי ל2 מחיצות, C וD, כך שבC מותקן הווינדוס ובD כל התוכנות והחיים שלי @_@ אם אני אפרמט את המחשב, הרג'יסטרי ימחק, ואז צריך להתקין את כל התוכנות המותקנות מחדששש!!! זאת עבודה רבה מאוד! האם זה אפשרי לגבות את כל הרג'סטרי, או לפחות רק את הSo…
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם קרה לי משהו מזר לאחרונה-כשאני משתמש בתצוגה של תמונות בווינדוס התמונות מופיעות בגוון צהוב כזה להבדיל מלבן רגיל שהיה לי בעבר אין לי מושג איך זה קרה מישהו מכיר את התופעה ואיך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? יש לי ויסטה אוליטמייט תודה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הגיע לי אימייל עם קובץ WORD אבל ברגע שאני שאני פותח אותו הכול כתוב בג'יברייש במחשב אחר שאני פותח את הקובץ אין בעיה במחשב בעושה בעיות אני מחובר ברשת כך שיש הגנה במחשב השני גם יש הגנה אבל הוא לא באותה רשת שאלתי היא כזאת האם יכול להיות שאנטיוירוס של חברת 012 פוגע בקובץ אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ראיתי באתר מסויים שיש את התוכנה הזו מובנית בווינדוס אקס פי. איך מפעילים אותה? איפה היא בדיוק נמצאת? מה היכולות שלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה זמן, ראיתי איזה טכנאי מתקין Windows במחשב ע"י Ghost (כמו שצריך לעשות), עכשיו מה שסיקרן אותי היה שהוא למעשה העביר התקנה שלמה של ווינדווס, עם כל מיני אפליקציות חיוניות, אבל שהוא הפעיל את המחשב אחרי הGhost, זה עלה לו כאילו הוא עדיין לא הקיש CD-Key, שם וחברה, ורק אז הווינדווס עלה, עם כל האפליקציות שהיו מוכנות לו, ואז הוא עוד נדרש להתקין דרייברים וכו'. בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה, איך שלא עושים את זה, ואודה על כל עזרה שתעזרו לי. בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-