Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי VISTA 32 BIT מדי פעם אני בודק process הפעם לא מצאתי תשובה מדוייקת למה ה process הספצפי משוייך האם זה SPYWARE או משהו שקשור במערכת http://img141.imageshack.us/img141/794/csrss.jpg בתודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני כותב אני רואה "???" וכשאחרים כותבים אני רואה ג'יבריש, רק בשורת הכתיבה עצמה אני רואה עברית. המירק הוא 6.12, האחרון. ??? מה עושים? נ.ב החיפוש לא פעל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שעובדת בעברית תקין ב WIN98 התקנתי אותה ללא בעיות ב XP אבל את הכתוביות אני בגיבריש במקום בעיברית נכנסתי בהגדרות ל REGIONAL AND LANGUAGE ושיניתי כל מה שאפשר לעברית ולא עזר האם למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I cant write Hebrew after i reinstall windows... where can i find something to fix this? thx alot
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA ...יש לי איזה תקיה שעשיתי אותה נסתרת עם מערכת ההפעלה VISTA ...משום מה הלך לי הכונן שעליו מותקן ויסטה ונשארתי רק עם XP שאני מנסה לראות את התקיה אני לא יכול ובכלל אין לי את האפשרויות בתפריט התקיה להראות תקיות נסתרות ..מה אני יכול לעשות על מנת לראות את התקיה הזו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לדעת אם פונקציית hibernet נתמכת במערכות שרת או שהיא יחודית רק לתחנות עבודה [ויסטה XP חלונות 7 ]. ואם היא נתמכת כיצד מפעילים אותה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי כשאני לוחץ על איקון בווינדוס למשל זה מסמן לי עוד איקונים בעת ובעונה אחת או שזה מסמן לי כמה קבצים בלחיצה אחת והדרך היחידה לפתור את הבעיה זה ללחוץ על ctrl+shift הימני ולאחר מכן על ctrl+shift השמאלי... זה ממש מעצבן ... הבעיה קורת בזמן רנדומלי לחלוטין! למישהו עוד זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר של Logitech אלחוטי+אופטי ופעם בכמה ימים הסמן פשוט נעלם וגם לחיצה ממושכת על שני כפתורי ה connect לא עוזרת. לעיתים לאחר התופעה גם המחשב פשוט נתקע ורק ביצוע reset פותר את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים דיסקטים הם דבר לא אמין ..... היה לי דיסקט של WIN 98 ובעזרתו פירמטתי כל הזמן .... לאחר כמה זמן הדיסקט הלך לעולמו ועכשיו אני לא יכול/יודע איך אפשר לפרמט בלי הדיסקט הזה... ואני לא רוצה להתקין WIN 98 רק בשביל הדיסקט הזה . מישהו יכול לעזור לי ? אולי אפשר להוריד את אותם הקבצים מן האינטרנט ? נ.ב ניסיתי לעשות פורמט לדיסקט עם האפשרות של ה COPY SYSTEM FILES משהו בסגנון הזה ולא הצלחתי לעשות פורמט ...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס חוקי ישן וגרסת שדרוג חוקית לוינדוס 7. אין לי סבלנות להתקין את הוינדוס הישן ואח"כ את העדכון. האם יש דרך להתקין את גרסת השדרוג ישירות על כונן נקי בלי להסתבך עם האקטיביזציה אח"כ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 Ghz, לוח אם P4S8X של אסוס וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה עדיפה לי? השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ואני באופן אישי מעדיף את הממשק של 2000. אם מישהו יתן לי הוכחות חותכות שמשחקים ירוצו אצלי יותר טוב ב - XP אני אשקול להתקין את המערכת הפעלה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את SP 1-4 לווינדוס 2000 ועוד כל מיני תיקונים? כדי שאני יוכל לעדכן לא דרך האתר של מייקרוסופט , בגלל סיום התמיכה שלהם עוד יומיים. אם יש קישור ישיר אינ אשמח
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הוספתי למחשב שלי HD של טרה בייט והמחשב לא מזהה אותו הוא מחובר למחשב כעיקרון מדובר במחשב לאחר פירמוט מכיוון שבוינדוס הקודם אני ראיתי את הHD הזה אז אני לא מבין למה עכשיו הוא לא מזהה את הHD תודה רבה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התקנת וינדוס 7 על כונן C , אני רואה את כונן D אבל משום מה הוא לא נותן לי גישה רושם: "אין גישה לכונן D" מה יכולה להיות הבעיה? זה חשוב לי מאוד ודחוף,כי לפני השידרוג וההתקנה של 7 , שמרתי על D דברים חשובים ועכשיו אני לא מצליח להיכנס אליו. הוא רושם לי על הכונן כונן D ומתחתיו NTFS תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מתנה לפטופ של חברת לנובו - 3000 n200-769 ע"ג הלפטופ מותקנת windows vista באנגלית אני מעוניין להתקין עליו win xp בעברית אך לאחר שאני מתחיל את ההתקנה ההקנה מודיעה שהיא לא מזהה את ההרדיסק כמובן שבביוס הוא כן מזוהה. יש למישהו פתרון ??? תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר אולי איזושהי תוכנה שמאפשרת לשחזר את הסיסמה של משתמש WINDOWS7, מצאתי כמה תוכנות שיודעות לאפס את הסיסמה ע"י דיסק איתחול אבל לא מצאתי שום דבר שיודע רק לגלות את הסיסמה בלי לבצע בה שינויים וחשוב לי שהסיסמה לא תשתנה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב E6850 עם XP מחרבט מעוניין לפרמט את ההארסידק לפני שאני מתקין WIN7 יש מדריך לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף ווינדוס 7 או XP? מפרט: מעבד:E7400 2.8@3.85 כ.מסך:ZOTAC 9400GT זיכרונות:2GB
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://jameskyton.wordpress.com/2006/12/29/beyond-windows-vista-fiji-and-vienna/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אתמול הייתי צריך למדוד משהו במחשב אז מתחתי מטר מהלוח אם למעלה לכיוון איזה ברזל לא משנה, הבעיה היתה שלא שמתי לב שהקצה של המטר הוא מברזל והמחשב היה דולק וזה נגבע בדיוק בהלחמות ומגעים שהיו על הלוח....איך שזה נגע המחשב נכבה מייד ונדלק מחדש, כשקפץ לי החלון של לעשות startup repair או launch windows normaly, בחרתי שיעלה את הווינדוס רגיל הוא התחיל לעלות עם הלוגו של מייקרוסופט ומיד בום עושה ריסטארט.. startup repair גם אל עולה הוא כותב משהו לגבי זה שהוא נכשל בגלל שינויים בחומרה או משהו כזה מה שמוזר ש SAFE MODE, כולה בסדר גמור... ניסיתי כפיתרון ראשוני אולי לחזור ל RESTORE POINT , שהיתה קיימת מאתמול בבוקר אז בסוף התהליך הוא עשה ריסטארט ועדיין לא עלה.. ד"א ההארד עצמו תקין …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטי את הויסטה שלי ובאתי להתקין את האקספי עכשיו אי אפשר להתקין את ה הקספי אני לא מצליח כאילו נשאר הבווט של הויסטה ואני לא יודע איך להסיר אותו הפירמוט לא מוחר לי אותו אין לי מושג מה לעשות עזרה מישהו ? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם עברית ב WIN2000 , אני לא מצליח לגרום לווינדוס לתמוך בעברית עם קבצים ממערכות הפעלה כמו win98 . כל הקבצים עם שמות עבריים מופיעים לי בג'יבריש. איך גורמים לwin2000 לתמוך בשיטת העברית בקבצים כמו ב win98 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח לפתוח דפדפן של אקספלורר. הוא קורא קצת בדיסק הקשיח וכלום לא קורה. כאשר אני מסתכל ב-task manager אני רואה שהפרוסס נפתח (iexplorer) ואז הוא פתאום נסגר. פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי בכונן D שלי (לא כונן המערכת) כמה תיקיות שנראות כמו דברים שאני לא רוצה על המחשב שלי (שמות הקבצים נראים כמו איזה קידוד של משהו - אוסף אותיות ומספרים שצורה שנראית אקראית) וניסיתי למחוק אותם דרך האדמיניסטרטור שלי. להפתעתי גיליתי לא רק שאין לי הרשאות, אני אפילו לא יכול לשנות את ההרשאות כך שיהיו לי הרשאות. רשום You require permission from SYSTEM to make changes to this file לחיצה ימנית > Properties > מחקתי את זה שזה יהיה Read-only (למקרה שזה קשור, אבל זה לא משנה, אני עושה Apply וזה תמיד חוזר להיות מסומן) בלשונית Security, אני עושה Edit עבור שם המשתמש שלי, Administrator, Users... אני מקבל שגיאה Access is denied. הפכתי את ה- Administrators ל- Owner של התיקייה (לשוני…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-