עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מדובר בווינדואס 7.. לא זוכר שהקתנתי משהו מיוחד ובכל זאת המחשב מגיע לפעמים למצב שהוא חושב המון על סף כמעט להתקע , ואז אני מקבל את ההודעה שבנושא יש לי איזה דקה אחרי שאני סוגר את זה מחשב שרץ כרגיל ואז עוד פעל חוזר הלופ.. הכול כמובן עד הריסט ואז המחשב עובד חלק עד שמחליט שוב.. מישהו נתקל? מה לכל הרוחות עושים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shlomom,

שלום, בכניסה כמשתמש ל-XP pro המסך תקוע זמן ארוך מאוד - חצי שעה, לא ניסיתי לחכות יותר. כניסה כ-admin מתאפשרת. ניסיתי לחזור ל-checkpoint אחד אחורה, לא עזר. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה? המחשב נמצא בבית לא ברשת (מחובר לראוטר אלחוטי) והפרופיל מקומי.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 11:56:22 אז מה אתם אומרים?איך יוצאים מזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מצאתי בכונן D שלי (לא כונן המערכת) כמה תיקיות שנראות כמו דברים שאני לא רוצה על המחשב שלי (שמות הקבצים נראים כמו איזה קידוד של משהו - אוסף אותיות ומספרים שצורה שנראית אקראית) וניסיתי למחוק אותם דרך האדמיניסטרטור שלי. להפתעתי גיליתי לא רק שאין לי הרשאות, אני אפילו לא יכול לשנות את ההרשאות כך שיהיו לי הרשאות. רשום You require permission from SYSTEM to make changes to this file לחיצה ימנית > Properties > מחקתי את זה שזה יהיה Read-only (למקרה שזה קשור, אבל זה לא משנה, אני עושה Apply וזה תמיד חוזר להיות מסומן) בלשונית Security, אני עושה Edit עבור שם המשתמש שלי, Administrator, Users... אני מקבל שגיאה Access is denied. הפכתי את ה- Administrators ל- Owner של התיקייה (לשוני…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by איסתרא בלגינא,

ביום ראשון הקרוב מחליפים לי את המחשב בעבודה, מגרוטאה ישנה שבטח עוד משתמשת בשפופרות ריק למחשב חדש והרבה יותר חזק. כל המחשבים מגיעים אלינו עם Win XP Pro מותקנת, אבל יש לנו גם site license לכל מערכות ההפעלה לשרתים של מיקרוסופט, מ- NT4 ועד Windows 2008 (טוב, האחרונה תגיע רק באמצע השבוע הבא - יש עוד מחלקות באירגון שרוצות להתחרע עליה לפנינו). שמעתי על אנשים שמשתמשים ב- Windows 2003 כמערכת הפעלה שולחנית ועכשיו גם על כאלו שמשתמשים ב- 2008. למעשה, בשבוע שעבר ראיתי מישהו שמריץ 2008 על מחשב הנייד שלו. היתרונות ברורים - הקוד הרבה יותר עדכני מאשר זה של Win XP. הבעיה היא שאין לי זמן להשקיע בניסיונות, בכל זאת זו העבודה, אם אני הולך להחליף מערכת הפעלה זה הולך להיות משהו חד-פעמי. והבחירה …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kalimero,

[glow=red, 2, 300]Text[/glow] למה הרזולוציה ב 2000 פחות טובה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Bamba9,

יש לי ווינדאוס 7 ואני כמעט בטוח שרואים פחות טוב (לדוגמא סרטים וסדרות, בשלושה נגנים שונים) מאשר איך שראיתי עם אותו המחשב בXP (החליפו לי hard disc, לא פירמטתי). נכנסתי לdevice manger ועשיתי scan for hardware changes, וזה מה שרשום לי: Upgrade your display adapter This problem occurred because your video card doesn't support the required version of DirectX. This version of Windows requires a video card that supports DirectX 9.0 or newer. ושאני לוחץ כפתור ימני בעכבר על video controller ואז על update driver software, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img294.imageshack.us/i/97445859.jpg/ אז מה משתי הבעיות האלה הוא הגורם לזה ואיך אני יכול לפתור אותם? אם אני צריך/מחליט לפרמט ולהתק…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by -JobNick-,

שלום, אתמול התקנתי וינדוס 2K בדיסק שחבר הביא לי (אגב הדיסק הוא מקורי של WIN 2K PROFESSIONAL שניקנה בארה"ב). עכשיו התקנתי את הוינדוס אבל כנירא פספסתי משהו בקטע של עברית,מישהו יכול להיג לי איך אני מסדר פה עברית (משהו בREGIONAL SETTINGS או עוד משהו?). כמו כן התקנתי את הדרברים החדשים של נבידיה 41.09,יש איזו אפשרות לגרום להם לעבוד רק באנגלית כי אנ י רואה את האפשריות שלהם ככה: (תמונה מצורפת) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0081/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/200303081035207450/bla.jpg

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כמו שכתבתי בכותרת, חיברתי טוסטר חדש שקניתי, לחשמל הפעלתי אותו וזה הקפיץ לי את החשמל בבית. לאחר כמה זמן, התפניתי לחזור למחשב (מפרט בצד), ראיתי שהוא כבויי (בגלל הפסקת החשמל), הדלקתי אותו ובאותו הרגע הוא כתב שיש בעיה במערכת הקבצים NTFS ושהוא מתקן אותה. אחרי התיקון הוא העלה את מערכת ההפעלה ולאחר מספר שניות מגיע לי מסך כחול (BSOD) ובוא כתוב שחסרים קבצי מערכת חשובים... עשיתי בהתחלה את התיקון שיש מובנה בלוח האם (בביוס), לא עזר. הכנסתי את דיסק ההתקנה עשיתי תיקון, התיקון הושלם בהצלחה (הגיע הזמן), הפעלתי את המחשב, הוא עבד כמו שצריך, היום בבוקר (6 בבוקר) הפעלתי את המחשב עוד פעם, אבל הוא כתב לי את אותה הבעיה (לא הבנתי למה), עשיתי תיקון עוד פעם, הבעיה הסתדרה, אבל מאז כל כיבויי של המחש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קודם כל הנגן bsplayer בכלל לא מצליח להראות שום דבר כנראה עדין אין תמיכה במדיה פליר בכל מקרה שאני שם סרט וכתוביות אני רואה את הכתוביות בג'יבריש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה, יצא לי לעבוד עם VISTA מספר פעמים בעבר ולא ממש אהבתי את אופן העבודה של VISTA ולכן נשארתי עם XP X64, עד שלאחרונה רכשתי 4GB זיכרון וHD3850 והחלטתי להביא לVISTA ניסיון. לקחתי את הגרסא של ה64 ביט עם הSP1, הורדתי משם את כל הדברים המעצבנים כולל הUAC הWINDOWS SEARCH וכיו"ב, ולהפתעתי הויסטה עובדת יותר טוב מXP X64 זה מתחיל מהדברים הקטנים כמו זה הפיירפוקס 3.1 עם 15 תוספים נטען לאחר 2 שניות לאחר הלחיצה, מה שבXP X64 היה לוקח 5 שניות, עם הזמן משחקים נטענים יותר מהר כאלה שאני משחק בהם בתדירות גבוהה- תודות לSUPERFETCH ובעיקרון אין שום בעיות יציבות עם המערכת, הכל עובד מהר חלק וללא שום בעיות טפו טפו טפו XP X64 היה ווינדוס נאמן והיה ללא ספק עליון לXP X86, אבל נכון להיום ואחרי שנה וח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי בכונן C הארד דיסק SSD של 55 ג'יגה זמינים, היום לאחר התקנת מערכת ההפעלה מחדש (Win 7 X64) עם כמה תוכנות (לא הרבה) נשארו לי 7 ג'יגה פנויים בכונן C, העברתי את קובץ ה-pagefile.sys מ-C לכונן אחר ועדיין אין לי כמעט מקום ב-C. איך אני עושה ניקיון ל-C ? לא יכול להיות שכל מה שמותקן לי על המחשב תופס כ"כ הרבה מקום (יש לי אופיס, ויז'ואל ועוד כמה תוכנות קטנות ללא שום תוכנות הורדה). אגב יש לי על המחשב 12 ג'יגה זיכרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ביצה,

אהלן! מזמן לא התקנתי מערכת הפעלה, ועכשיו הורדתי את הבטא של WIN7. אני רוצה להתקין אותה בנוסף ל-XP. אני רוצה לעשות מחיצה בכונן C. אני עושה את זה בהתקנה עצמה? או שצריך להכין את המחיצה קודם? פעם שעברה שהתקנתי מערכת הפעלה היתה לפני שנתיים ושכחתי איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מישהו יכול לומר לי למה אני לא יכול להוריד דברים או להכנס לאתרים מסוימים נראה לי שהאקפלרר נחסם או חסום... ולמה הוא מגיעה עם אקפלורר 6 :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DeadHunt,

ani lo yahol liktov beivrit... ze kara ahrei shefirmati at amahshev bevakasha tazru li :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by barbone,

אוקיי. לאחר שהוחלף הדיסק החלטתי לנצל את ההזדמנות ולעבור לWINDOWS 7. החומרה שלי: AMD ATHLON 64 DUAL X2 5200+ 2.61MHZ זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CEON CL5 כ.מסך: geforce 8800 gts לוח GIGABYTE M61PME-S2P דיסק : WD 1TB EZRX. אני מתכוון להתקין את גירסת האולטימט 64BIT + תמיכה בXP MODE. השאלה שלי היא: 1. האם כדאי לשדרג משהו בחומרה? חשבתי אולי לשים 4GBX2 בזכרונות או שאולי מספיק 2GB נוספים? (מתוכנן להריץ משחקים יחסית כבדים כמו BF3 HITMAN OBS....כמה שניתן כן אני יודע שאין לי מחשב מפלצת..) 2.כמה מקום כדאי להשאיר בכונן הראשי שבו תתוקן מערכת הפעלה (כולל "מרווח נשימה" טוב ...) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב ככל הנראה משהו גורם לאותה בעיה (כיבוי ומחשב וארור-ניתן לראות הכל בתמונה שלמטה) אני בטוח שהכל נגרם בגלל שטות שלי שפתחתי קובץ EXE (לא חשוב כרגע איזה). קיצר הרצתי אנטיוירוס ושתי תוכנות ANTI SPYWARE וכל מה שמאצתי(ומצאתי) העפתי. מה ניתן לעשות? כמובן שקודם כל הפעלתי ברגע שזה קרה תפקודה SHUTDOW -A אבל זה לא הפתרון... עריכה: פעם שניה שלישית רביעית מי סופר(..) שזה נגרם (אך עבר כולה פחות מ12 שעות מאז שפתחתי את אותו קובץ EXE) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KingYes,

שלום אנשים אני רוצה לרכוש את ווינדוז 7, אבל אני רוצה לדעת עד כמה הצעד יהיה בטוח. כיום יש לי מערכת אחת של XP. בעבר היה לי גם-כן ווינדוז ויסטה בכונן נפרד.. אבל ממש התאכזבתי ומחקתי אותה. קודם כל, בשביל לשחק במשחקים אני צריך להתקין דווקא 32 ביט (כמו שאמרו לי בויסטה)? האם כדי להתקין ישר על ה-XP או שלהתקין על מחיצה נוספת כדי להיות בטוח שהכל ירוץ לי חלק? שבוע טוב ותודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lioriii,

יש לי מחשב P3 866 MHZ ואני צריך להתקין עליו WIN98 ועשיתי עידכון לביוס היום בגלל שכל פעם שהייתי מכניס דיסקט של איתחול WINDOWS הייתי מקבל הודעה של BOOTSECTORE WRITE VIRUS!!!CONTINUE ?Y/N? וכמובן שעשיתי CLEAR CMOS! ואני יודע למה הוא נותן לי את ההודעה הזו -זה בגלל שסימנתי לו בביוס את האפשרות VIRUS PROTECCTION ! אז השאלה שלי היא כזו האם אני יכול להתקין את ה-WIN98 בלי שום דאגות או שמה יש לי וירוס ב-BOOT SECTOR! ואיך אפשר לנקות וירוס שנמצא בבוט סקטור האם ישנה איזו פקודה שעושים בדוס??? עזרה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי וינדוס חוקי ישן וגרסת שדרוג חוקית לוינדוס 7. אין לי סבלנות להתקין את הוינדוס הישן ואח"כ את העדכון. האם יש דרך להתקין את גרסת השדרוג ישירות על כונן נקי בלי להסתבך עם האקטיביזציה אח"כ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הכוננים בחשב שלי אינם מאתחלים דיסקים באופן אוטומטי , עד כדי כך שאפילו לפרמט או להתקין את WINDOWS מחדש בלתי אפשרי. אשמח לשמוע הצעות לפיתרון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by baraks78,

התקנתי לפני חודשיים VISTA HOME על מחשב חדש. השבוע שמתי לב שתיקיית WINDOWS תופסת יותר מ- 11 ג'יגה !!! בתוך התיקייה הנ"ל קיימת תיקייה בשם WINSXS שנפחה כ- 6 ג'יגה וכן תיקיית SYSTEM32 שוקלת 2.5 ג'יגה האם זה הגיוני ? או שאפשר למחוק מהתיקיות הנ"ל קבצים מיותרים ? האם מעכשיו צריך להגדיר עבור מערכת ההפעלה מחיצה ענקית בהרבה (פי כמה וכמה) ממה שהיה צריך ב- XP ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. ברצוני לברר כיצד ניתן לימצוא ולמחוק לצמיתות את היסטוריית החיבור התקן USB במקרה הנ״ל חיבור של האייפון למחשב בוינדווס 7. ממה שהבנתי ניתן לבצע זאת בעזרת regedit אך השאלה שלי היא האם באמת ימחק ההיסטורי של זה ולא ישאר? ואם לאחר מכן אפשר בכל זאת לדעת אם חובר התקן כלשהו למחשב אחרי המחיקה הנ״ל? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kukishin,

ב Check for updates, אומר לי שאני מעודכן כבר ואני עם 22H2.

24. אני משתמש בזוג רמקולים מדפיים המחוברים למחשב דרך מגבר סטריאו, ובסאבוופר ממערכת סטליטים ישנה שיש לי. כבר בדקתי את זה, והדרך היחידה לחבר את הסאבוופר למחשב היא כזוג רמקולים נוספים. הבעיה שיש לי כרטיס קול עם 3 חיבורים (רמקולים, מיקרופון, LINE-IN. שבויסטה היה אפשר להגדיר את שתי האחרות כך שאחבר דרכן רמקולים אחוריים וסנטר ליצירת 5.1) לפני שעברתי ל WIN7 הייתי פשוט פותח את לוח הבקרה של REALTEK, מקיש פעמיים בעכבר על כניסת LINE-IN ומשנה אותה ל Front Speakers, וכך הסאבוופר היה פועל מיידית. אבל ב WIN7 המערכת הורידה לכרטיס קול דרייבר בעצמה, ואני לא ממש מוצא דרך להחזיר לפה את לוח הבקרה של REALTEK. ניסיתי כבר כל פינה בהגדרות של הדרייבר (יותר נכון של הווינדוס) ולא מצאתי אפשרות לעשות את זה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NuKe007,

יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ברשת. לשניהם יש WIN XP. עכשיו אני רוצה זה שאני אוכל לעבוד בדסקטופ של אחד מהמחשבים על המחשב השני ולהיפך. יש לציין שהייתי קרוב, כלומר הצלחתי להריץ דסקטופ של מחשב אחד "SERVER" מהשני "CLIENT" אבל לא כאשר יש משתמש שמחובר על ה "SERVER". מה ההמלצות שלכם, ואולי זה כבר לא קשור בדיוק לפורום, אבל אם יש לכם תוכנה ללינוקס שתעשה בדיוק אותו דבר על אחד ממערכות הווינדוס שיש לי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים