עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. במקרה נתקלתי בכתבה כלשהי שממליצה על איחוי הרג'יסטרי בכדי לשפר ביצועי מערכת וכו'. אז לפני שנתחיל לחפש תוכנה שתעבוד עם ווינדוס 8, אני רוצה לשאול, יש משהו בזה? או שזה סתם שטויות שהכותב פלט? (כי למען האמת שאר הכתבה לא מחדשת כלום) ואם כן, יש תוכנה מומלצת שעושה את זה? ניסיתי אחת בשם Auslogics Registry Defrag, אבל לפי מה שאני רואה היא לא עושה כלום (רצה בערך ל-10 שניות ואז מודיעה שאין מה לאחות + מציגה פרסומת לעוד איזה תוכנה כלשהי לניקוי זבל)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yaron@,

לאחר הרכבת מחשב חדש יש צורך בפרמוט הכונן הקשיח דרך הדיסק התקנה של WIN או ע"י דיסקט 1.4 ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dmkiller1,

שלום לעוזרים, חשבתי שאני אוהב את מע' ההפעלה WIN10 אך ממש לא ואני מתעניין במע' הפעלה WIN7 PRO ללא שדרוג, ככה שתהיה לי אפשרות להתקנה נקייה במחשב. שאלתי היא: האם ניתן לרכוש היום בשוק המחשבים מע' כזו שתתאים למס' מחשבים בו זמנית ולא את הסוג שנמכר היום- OEM למחשב בודד ובמידה ואתם יודעים , אשמח לדעת מחיר והיכן לרכוש? כל זאת עקב מסכים כחולים לאחר מס' רב של ניסיונות פרמוט מאחר וברשותי התקנה ראשונית של WIN XP ועליה שדרוג של WIN7 HOME וכבר נמאססס לי מזה וכרגע אני אובד עצות. אנא מכם מצאו לי פתרון בבקשה. לציין כי אני לא מתעסק עם דברים לא חוקיים בכלל, הכל אצלי חוקי במחשב. תודה ושבת שלום לכולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. איזה שהם פעולות ??? עלי לבצע בכדי לחזור ברוורס ב120 קמ"ש לאקס פי האהוב המוכר וללא בילבולי שכל מיותרים של הויסטה המהוללת...?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. זה אומר שאני יכול לקנות דרך EBAY את הULTIMATE ולהתקין אותו בעברית מלאה ? או שיש צורך לרכוש או להשיג גם MUI ?

6. Started by leda,

שאלה האם הפירמוט בעת התקנת windows 7 רק על דיסק C או על כל הדיסקים הלוגיים? יש לי xp עם הרבה דברים על דיסק D, האם הם יישמרו?

7. אוקיי,זה טיפ מאד טוב. זה עוזר מאד. זה יותר טוב מפירמוט. אבל יש כמה חסרונות. קודם כל,למי זה טוב? ולמה זה טוב? * אם נדפק לכם הווינדוס,זה הפיתרון * מיתגעגעים למערכת של פעם? עשיתם טעות כל שהי? זה הפיתרון * רוצים להיזכר,ולחזור למה שהיה אז? זה הפיתרון. לזה קוראים 'שחזור מערכת' והאפשרות הזאת קיימת במרכז העזרה של Windows XP (הום,פרופסיונל,ופרו) אני מניח שכמה מכירים את זה. חבל שמייקרוסופט לא פירסמו תאפשרות כי היא שימושית! תוכלו לשחזר תמערכת לאיך שהיא היית ליפני חודשים! ממש ככה! עם כל הקבצים,המראה וההגדרות. ליפני שאני מסביר,בו ניתן תחסרונות: * קשה מאד לגבות תקבצים * אם היו לכם פעם וירוסים,רוגלות,או כל דבר מזיק אחר.. זה כולל בשיחזור! אז נתחיל? ליחצו התחל. ואז ליחצו על 'עזרה ותמיכה'…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by hiyal,

אמרו לי שזה ווינדוס שמתאים למחשבים חלשים מזאת אומרת הגירסא הזאות Microsoft Windows XP SP2 Upgrade ומה ההבדל בין כל הגרסאות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by barbone,

אוקיי. לאחר שהוחלף הדיסק החלטתי לנצל את ההזדמנות ולעבור לWINDOWS 7. החומרה שלי: AMD ATHLON 64 DUAL X2 5200+ 2.61MHZ זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CEON CL5 כ.מסך: geforce 8800 gts לוח GIGABYTE M61PME-S2P דיסק : WD 1TB EZRX. אני מתכוון להתקין את גירסת האולטימט 64BIT + תמיכה בXP MODE. השאלה שלי היא: 1. האם כדאי לשדרג משהו בחומרה? חשבתי אולי לשים 4GBX2 בזכרונות או שאולי מספיק 2GB נוספים? (מתוכנן להריץ משחקים יחסית כבדים כמו BF3 HITMAN OBS....כמה שניתן כן אני יודע שאין לי מחשב מפלצת..) 2.כמה מקום כדאי להשאיר בכונן הראשי שבו תתוקן מערכת הפעלה (כולל "מרווח נשימה" טוב ...) תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בעיות שפגעות במחשב...(לא זה שהיא שתתקיף את מייקרוסופט) כי לשני חברים שלי שמחוברים אגב ברשת.... לאחד האט מאוד את המחשב עד כדי קריסה...ולשני בגלל שהוא היה ישן בכלל כל הזמן קרס.... כמובן שזה הסתיים אחרי שהם מחקו את התועלת והתקינו את העידכון...ובנוסף לא היה וירוסים אחרים כי יש להם נורטון אנטי וירוס מעודכנים...והם עשו בדיקה... מה אתם אומרים??? בגלל ה-MSBLAST (התולעת) או לא?

11. Started by Or ei,

אני לא אתקין אותה בנתיים ,אחכה שיצאו גרסאות יותר סופיות ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by aviram20,

מה היא התחרפנה?????????? על מה 7 גיגה? האמיול פתוח ומוריד ומעלה (לא הרבה) דפדפן , פלייר , יוטיוב , ICQ ו MSN ... והקספרסקי. מה נסגר עם המחשב הזה? (הייתי עושה יותר מזה עם 512 ראם מעולם לא הישתמש במעל 300 מגה בית .) והכי מוזר , אני עושה ריסט מפעיל הכל שוב. זה יורד לג'יגה ומשהו , וכל פעם עולה לאט לאט עוד ועוד .....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by the red dragon,

היה לי BLUE SCREEN OF DEAD והיה כתוב לי שם שמשהו שקשור לביוס הפסיק לפעול ושצריך לבדוק אם הדרייברים מעודכנים. איך עושים אופדייט לביוס?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Drive אני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Types אם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yoni_h,

חבר שלי פעם אמר לי שהוא התקין SP1 בווינדוס 7 וזה פשוט הרס לו את המערכת הפעלה. הכל נהיה לא חוקי והוא לא יכל לפתוח כל מני דברים, קיצר הרס לו הכל. השאלה שלי היא האם זה קרה פה לעוד מישהו? זו בעיה ידועה? יכול להיות שזה קרה לו משום שהיתה לו גרסאת WIN 7 ENTERPRISE? לי יש WIN 7 ULTIMATE 32BIT לא מקורי. כדאי להתקין?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by מאיר פלג,

שלום חשבתי להתחיל לתרגל את exchnage 2010 בבית במחשב הפרטי שלי פשוט הורדתי virtulbox וחשבתי להתקין שם server2008 ואחרי זה להתקין עליו את האקצ'נג' פשוט הבעיה היא שהורדתי כבר 2 מערכות של windows server 2008 ואני לא מבין למה אני מקבל בתהליך התקנה שגיאה של הווינדוס בהתחלה של התקנה הוא אומר installing ואז הוא מעביר אותי לחלון הזה הורדתי 64 BIT כי המחשב שלי הוא 64 BIT

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אוקי אז ככה מחקתי דריבר של חיבור USB בשביל להתקינו מחדש, ועכשיו פתאום חסר דריבר ל SM BUS CONTROLLER - שאין לי מושג איזה דריבר זה ולמה זה.. הקיצר אין לי דרייברים בשבילו, ניסיתי לעשות חיפוש אולי בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם אין שם דריבר לזה....... אני מחפש קישור להורדת הדריבר בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by miycel,

גרסת 7600 שמותקנת לי במחשב,או גרסת 7700 (אם יש בכלל גרסה כזאת)או שכל גרסה אחרת? אני מתכוון לגרסה שמוכרים כיום בחנויות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by thunder cow,

קניתי מחשב חדש והXP שם מעיין toolbar מעצבן על הdesktop (התמונה) עכשיו איך אני אמור לבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by iz,

לפני יומיים התקנתי ויסטה ויש לי שאלות : איפה אני נכנס למה שהיה "התחל -> הפעלה " בוינדוס האחרים ? ואיפה יש אפשרות שיוצגו לי גם תיקיות מוסתרות ? אם בכלל יש אפשרות כזאת בויסטה ? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, אני אומנם אוהב לשחק הרבה , אבל מולטי טסקינק זה הדבר שאני יותר אוהב לעשות. עד לא מזמן השתמשתי בXP 64 ביט כל הזמן ולא הבנתי למה המחשב שלי זוחל לעומת של אח שלי עם ה32 ביט ונתונים הרבה פחות טובים משלי. עד ששמתי לי את ה32 ביט והוא פשוט עעעעעףףףףף לעומת ה64. למשל הCHROME האהוב עלי עובד כמו עגלה בXP 64 BIT ואם אני מפעיל כמה דברים , זה אפילו גורם לתקיעות בWINAMP 2.95 שלי שהוא לא צורך כמעט משאבים. אומנם התקנתי את הWINDOWS 7 64BIT אבל אני לא יודע אם יש טעם להשקיע בו משאבי-זמן יקרים שלי ולכן אני מעוניין להתייעץ במבינים פה. האם הWINDOWS 7 64BIT מבצע מטלות של 32 ביט בצורה טובה יותר ? למשל שמתי לב שאפילו הIE 8 64BIT הוא עובד על 32 ביט. אני העלתי תיאוריה שכל מה שמצויין לידו בTASK …

22. Started by pk1,

כשאני מריץ התקנה לתוכנות מסויימות הווינדוס מראה לי הודעת שגיאה: ntvdm.exe-application error the application failed to initialize properly (0xc0000142). click OK to terminate the application מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Guy950,

אני רוצה לשדרג לווינדוס שבע מווינדוס ויסטה פירמיום 64bit. כרגע האופציה היא לשדרג לWIN7 פרימיום (אולי אני ארצה לשדרג לאולטימייט בגלל הXP MODE) אבל איך כדאי לי לעשות זאת? אני רוצה לקנות את ערכת השדרוג כי מן הסתם היא זולה יותר, אבל אני קורא שיש בעיות עם השידרוג, מה הבעיות בידיוק? אני ברמת העיקרון הורדתי את הWindows 7 Upgrade Advisor מהאתר של מיקרוסופט ויצא שכל הרכיבים שלי תואמים וכו' וכו' וכו', רק הוא אמר לי שאין לי מספיק מקום במחיצה הראשית (הנפח במחיצה הוא כ48 ג'יגה, הויסטה עצמה תופסת 23 ג'יגה, ועוד כמה דברים שגם שייכים למערכת כגון AppData וכו') ויש לי 12 ג'יגה פנויים, אני יכול להתקין בכ"ז את הווינדוס 7 על המחיצה הזאת גם בידיעה שהתוכנה אומרת שאין מקום? הרי במילא ההתקנה מתלב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BeNDeR,

יש לי שאלה ! העם קיימת אפשרות להעלות את ה rate של העכבר ב windows 2000 יותר מי 100 ??? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by H3zi,

שלום, שמתי לב לאחרונה שהתיקיה של ווינדוס שוקלת אצלי 3.5 ג'יגה... יש איזשהי דרך לסננן אותה קצת ו"להשיל" ממנה כמה מאות מגה בייטים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.