Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם סיימתי להתקין WIN 7 על ה SSD החדש שלי, ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אני מקבל הודעה של loading operating system. המערכת כאילו טוענת את עצמה ומספר הנקודות כל פעם גדל, עד שלבסוף המערכת עולה. לא נראה לי שזה תקין...מה יכולה להיות הבעיה? Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
^ התוכן בכותר, השגיאה למטה : This webpage is not available The webpage at https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=iw&continue=http://www.google.co.il/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error. המחשב נבדק ונסרק עם SUPERANTISPYWARE,Malwarebytes' Anti-Malware נפתרה הבעיה: המחשב היה מתוכנת בטעות לשנתיים אחרונית(2009)...
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום, מאז העדכון, הגלישה בדפדפן הזוועתי הזה הפכה לבלתי נסבלת. אני מקבל את אותה שגיאה כמו הבחור הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?s=7896664247d1dd91720a319924182100&t=7833593 בכל מיני אתרים אני מקבל הודעת 'אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול' - אני לוחץ סגור ושוב קופצת אותה הודעה, 100 אלף פעם.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר אולי איזושהי תוכנה שמאפשרת לשחזר את הסיסמה של משתמש WINDOWS7, מצאתי כמה תוכנות שיודעות לאפס את הסיסמה ע"י דיסק איתחול אבל לא מצאתי שום דבר שיודע רק לגלות את הסיסמה בלי לבצע בה שינויים וחשוב לי שהסיסמה לא תשתנה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מזה מספר ימים בכל שדה של סיסמה מופיעה ציור של עין כשלוחצים עליו אז ניתן לראות את מה שמוקש בסיסמה מצורף צילום מסך איך נפטרים מזה ?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה לא נמצא לי ב-TOOLBARS - קראתי על זה ב-HELP והוא טוען שלא מותקנת לי המקלדת... אני לא יכול להחליף בין מקלדות - SHIFT+ALT גם אחרי רסטרט. האופציה היחידה היא לשנות את הגדרת המקלת DEFAULT כל פעם בין עברית לאנגלית.. יש מצב שביטלתי משהו ב- MSCONFIG ?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב ל ps3 דרך מדיה פלייר 11 והוא כל הזמן נותן לי שיגעה מחדש. "שיתוף מדיה אינו זמין כעת. מכיוון ששירות השיתוף אינו מופעל או שהגדרות חומת האש שלך השתנו. כדי להפעיל מחדש את השיתוף עלייך לאשר את הגדרות השיתוף שלך" אני כל פעם מאשר וזה ונותן לי שוב שגיאה. תודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זה הגיוני...הדבר היחיד שתופס עוד יחסית זיכרון זה ה-FF שעובד ברקע. גם אצלכם זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לווינדוס שבע מווינדוס ויסטה פירמיום 64bit. כרגע האופציה היא לשדרג לWIN7 פרימיום (אולי אני ארצה לשדרג לאולטימייט בגלל הXP MODE) אבל איך כדאי לי לעשות זאת? אני רוצה לקנות את ערכת השדרוג כי מן הסתם היא זולה יותר, אבל אני קורא שיש בעיות עם השידרוג, מה הבעיות בידיוק? אני ברמת העיקרון הורדתי את הWindows 7 Upgrade Advisor מהאתר של מיקרוסופט ויצא שכל הרכיבים שלי תואמים וכו' וכו' וכו', רק הוא אמר לי שאין לי מספיק מקום במחיצה הראשית (הנפח במחיצה הוא כ48 ג'יגה, הויסטה עצמה תופסת 23 ג'יגה, ועוד כמה דברים שגם שייכים למערכת כגון AppData וכו') ויש לי 12 ג'יגה פנויים, אני יכול להתקין בכ"ז את הווינדוס 7 על המחיצה הזאת גם בידיעה שהתוכנה אומרת שאין מקום? הרי במילא ההתקנה מתלב…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המערכת היא XP Pro והדפדפן הוא אקספלורר 6 (שניהם בלי SP1). כל החלונות פשוט נעלמים ברגע. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להגיע לאפשרות הזאת בווינדוס XP SP2 תודה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כשאני מריץ התקנה לתוכנות מסויימות הווינדוס מראה לי הודעת שגיאה: ntvdm.exe-application error the application failed to initialize properly (0xc0000142). click OK to terminate the application מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 4 מעבד 1.5 256 רד ראם זיכרון, האם ירוץ אצלי , והאם עדיף על XP מבחינת ביצועים במחשב זה . תודה
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הי חברים, לפני שבועיים רכשתי דיסק WD 500GB Sata2. התקנתי עליו XP SP2 Pro והכל עבד באופן מצוין עד לפני שבוע, פתאומית קיבלתי מסך שחור, הכונן הקשיח נכבה (המארז עדיין עבד). כיביתי והדלקתי את המחשב ולאחר login קיבלתי הודעה שקרה משהו חריג והוא נרשם ב-System Log (קובץ מצורף). לא מצאתי באינטרנט פיתרון לשגיאה. הבעיה רק החמירה, לאט לאט הוינדוס התחיל לקרוס לעיתים תכופות יותר, כמו כן הוא נהיה כבד ותהליכים כמו iexplore.exe ו\או explorer.exe התחילו לטחון את הCPU שלי. אני עובד עם לוח של Asus מדגם P4-P800-VM, ומעבד של אינטל 3.0GHz Presscot HT. עד היום עבדתי עם כוננים קשיחים עם חיבור לממשק IDE ולא נתקלתי בשום תקלה. זהו לוח יחסית ישן ויש בו 2 יציאות SATA (אני מניח שמדובר ב-Sata1). שאלתי הי…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בCOD4 זה גם מודיע על זה שיש בעייה עם DX.
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי. כשאני משתמש בתוכנה ואז מסיים לעבוד איתה אז מדי פעם מופיעה לי ההודעה הזאת: the instruction at "0x004901c0" referenced memory at "0x7c34218f". The memory could not be "written". Click OK to close Click Cancel to debug ההודעה הזאת הופיעה לי למשל אחרי שסגרתי חלון שיחה באייסיקיו אבל זה גם קורה לי בתוכנות כמו ווינאמפ ו - IE. מה אפשר לעשות בנוגע לזה?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסא האחרונה של הadobe reader שגם מותאמת לויסטה ואני לא מצליח להתקין אותה,המערכת מתחילה את צהליך ההתקנה ולאחר כמה שניות שהיא מסיימת לבצע התקנה ראשונית היא נותנת לי את ההודעה הבאה ובגדול .. http://aycu23.webshots.com/image/15422/2004912013940134216_rs.jpg אני "מנהל המחשב" אז אני לא רואה שזאת הסיבה וגם בדיסק שלי יש הרבה מקום מה הבעיה ?< תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
http://jameskyton.wordpress.com/2006/12/29/beyond-windows-vista-fiji-and-vienna/
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני משתמש בזוג רמקולים מדפיים המחוברים למחשב דרך מגבר סטריאו, ובסאבוופר ממערכת סטליטים ישנה שיש לי. כבר בדקתי את זה, והדרך היחידה לחבר את הסאבוופר למחשב היא כזוג רמקולים נוספים. הבעיה שיש לי כרטיס קול עם 3 חיבורים (רמקולים, מיקרופון, LINE-IN. שבויסטה היה אפשר להגדיר את שתי האחרות כך שאחבר דרכן רמקולים אחוריים וסנטר ליצירת 5.1) לפני שעברתי ל WIN7 הייתי פשוט פותח את לוח הבקרה של REALTEK, מקיש פעמיים בעכבר על כניסת LINE-IN ומשנה אותה ל Front Speakers, וכך הסאבוופר היה פועל מיידית. אבל ב WIN7 המערכת הורידה לכרטיס קול דרייבר בעצמה, ואני לא ממש מוצא דרך להחזיר לפה את לוח הבקרה של REALTEK. ניסיתי כבר כל פינה בהגדרות של הדרייבר (יותר נכון של הווינדוס) ולא מצאתי אפשרות לעשות את זה…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום רב אני נכנס למצב ההמתנה -אני מנסה לחזור למצב הרגיל אנני מצליח לחזור שום מנורה לא זלוקה במקלדת רק על -ידי הפעלה מחדש אם כך זה מתבצע כאילו ביצעתי כיבוי מוחלט ולא מצב המתנה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי , אתמול הייתי צריך למדוד משהו במחשב אז מתחתי מטר מהלוח אם למעלה לכיוון איזה ברזל לא משנה, הבעיה היתה שלא שמתי לב שהקצה של המטר הוא מברזל והמחשב היה דולק וזה נגבע בדיוק בהלחמות ומגעים שהיו על הלוח....איך שזה נגע המחשב נכבה מייד ונדלק מחדש, כשקפץ לי החלון של לעשות startup repair או launch windows normaly, בחרתי שיעלה את הווינדוס רגיל הוא התחיל לעלות עם הלוגו של מייקרוסופט ומיד בום עושה ריסטארט.. startup repair גם אל עולה הוא כותב משהו לגבי זה שהוא נכשל בגלל שינויים בחומרה או משהו כזה מה שמוזר ש SAFE MODE, כולה בסדר גמור... ניסיתי כפיתרון ראשוני אולי לחזור ל RESTORE POINT , שהיתה קיימת מאתמול בבוקר אז בסוף התהליך הוא עשה ריסטארט ועדיין לא עלה.. ד"א ההארד עצמו תקין …
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום. הזמן והמאמץ שלוקח להוריד את הדרייברים המעודכנים ביותר לאחר כל התקנה מחדש של ווינדוס [מסיבות שלא אכנס אליהן עכשיו, אני עושה זאת המון, על מספר מחשבים].... האם יש דרך ראויה יותר - תוכנה מוכרת וטובה עבור ההליך? תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שאלה האם הפירמוט בעת התקנת windows 7 רק על דיסק C או על כל הדיסקים הלוגיים? יש לי xp עם הרבה דברים על דיסק D, האם הם יישמרו?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות איכשהו באיזושהי תוכנת גוסט קובץ Ghost ל WinXP וכשאני אבוא לפרמט אני רק אעשה שחזור מה Ghost וזה יעבוד לי ... כי ניסיתי פעם בתוכנת Ghost ישנה וזה לא עלה לי ה XP... יש מישהו שעשה אצ זה?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי שתי הארד דיסקים אחד של 4 ואחד של 30. בדיסק של 4 יש לי אקס פי ובדיסק של 30 מילניום ואז הבעיה התחילה נמאס לי מהמילנים אז מחקתי אותו את הקבצים שלו חשבתי שהטבלה (בהתחלה איזה ווינדוס אתה רוצה שהמחשב יעלה) תעלם אבל לא . פורמט לעשות אני לא יכול כי יש לי משחקים וסרטים בהארד דיסק הזה אז איך אני יכול להיפתר מיזה אולי מחיקת קובץ או משהו אז תעזרו לי בבקשה ?!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-