עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by parker,

just an hour ago, i installed win98 se, and it's not hebrew enabled, so i can't write in hebrew, i was wondering if there's any way to enable hebrew again, help will be welcomed

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by wow,

יש לי את הלוח K8N NEO2 PLATINUM של MSI ויש לי הארד דיסק SATA והפלופי שיש לי עם הלוח לא מתאים להתקנה של הווינדוס (הגירסה שמורידים ממיקרוסופט). מה אני בדיוק צריך להוריד?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BeNDeR,

יש לי שאלה ! העם קיימת אפשרות להעלות את ה rate של העכבר ב windows 2000 יותר מי 100 ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by י.ע,

שלום רב. נעלם לי האיקון על סרגל המשימות שבו אני מחליף שפה בין עברית לאנגלית. סרגל השפות מופעל. ווינדוס XP פרו. איך מוצאים אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היום קם ניגש למחשב, (השארתי אותו דלוק...) אני רואה שהוא תמיד על 100% ביצועים, אז רציתי לעשות LOG OFF ולמשתמש ולחזור להשתמש בו שוב... (כלומר מין ריסטרט שכזה...) אז פיתאום אני מגלה שהמשתמש שלי MARK הלך לעולמו, והיתה רק אפשרות אחת לבחור והיא ADMINISTARTOR... אז אני הולך לבדוק מה הבעיה, ומגלה שהמשתמש שלי הלך לעולמו, אפילו שלא עשיתי "שחזור מערכת." ואחרי כן אני הולך לראות את התיקיה של כל המשתמשים ואני מגלה שהתיקיה לא נמחקה, אבל אי אפשר לעשות בה כלום, והXP לא מזהה אותה או משהו! בבקשה עיזרו לי כל הקבצים וכל השטויות שלי הלכו לעולמם, ואני גם לא עשיתי נקודת שיחזור מערכת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום , ניסיתי למצוא תשובות לכך פה בפורום ולא מצאתי (ואני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול). יש לי את המחשב שבמפרט/חתימה שעליו מותקן ויסטה אולטימייט 64 ביט. רציתי לדעת אם אני אתקים VMWARE או VPC ובו אתקין XP/ויסטה 32 ביט (כנראה XP 32 ביט) , האם אני יוכל לשחק ממנו? האם הביצועים יהיו כמו שצריך או שהVPC/VMWARE לא מאפשרים הרצה חלקה של ישומים שכאלה (משחקים) ? לפי מה שהבנתי , תהיה לי בעיה להתקין XP על מחיצה נפרדת ולהשתמש בDUAL BOOT (צריך להתקין קודם XP ואחר כך VISTA אם הבנתי נכון) בכל מקרה , אם יש למישהו תשובה/פתרון יעיל יותר , אני אשמח לשמוע.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היום בבוקר שבקשתי להדליק המחשב, ממש לפני ש WIN עולה סופית קופץ לי ריבוע קטן ובו כתוב: lsass.exe-System Error Object name not found ומאז אני בגהינום! SAFE MODE שוב ההודעה, תיקון WIN באמצעות CD מקורי לא עוזר, אתחול - שוב חוזרת ההודעה. קרעתי את האם אמא של גוגל, עברית אנגלית אפילו בספרדית, החלפתי קבצי DLL - ושוב lsass.exe-System Error לא בדובר בתולעת סוסר בוודאות. בסוף התקנתי WIN חדש ליד הישן כך שיש לי גישה אליו. בבקשה עזרו לי חברים טובים! אם אין פתרון אז לפחות דרך להעביר את הרג'סטרי מה XP הישן לחדש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. נכנסתי לפני כמה דקות לאתר ואחרי שלחצתי על עדכוניים מותאמים אישית זה ביצע לי מן עימות כזה לראות אם הגרסה של הווינדוס שלי מקורית ואז זה רשם לי משהו כמו קוד מפתח של הגרסה שלך אינו מקורי ובגלל זה אי אפשר בכלל להגיע לעדכונים. זה קרה לעוד אנשים? תנסו רדע להכנס לשם אני יודע שהגרסה שלי צרובה אבל יש לי עותק צרוב מהמקור של הSP2 שאני משתמש בו כבר שנה וחצי ולא היה לי שום בעיה כזאת וזה עותק נקי מוירוסים והכל מה אפשר לעשות עם זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TomTom,

שלום! :asthanos: הורדתי משחק (SOF) מהאינטרנט. התקנתי אותו והפעלתי את הקובץ sof2.exe והמחשב פתאום הופעל מחדש, ומאז אני לא יכול להפעיל את XP רק את 2000 ואין לי אפשרות בחירה באיזה חלונות לבחור (XP OR 2000) ואני לא רוצה לפרמט את המחשב כי היו לי מלא דברים חשובים ואני לא יכול לגבות דברים ב - 2000 כי הוא לא מזהה את הצורב! אם מישהו יודע שיעזור לי מהר!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ssib,

היי כולם. עקב מילון ואחת בעיות שיש בי במחשב לאחרונה, עושה רושם שהפתרון הטוב ביותר הוא להתקין מחדש את הWINDOWS. כעת אני בבעיה ואשמח לעזרתכם. הנתונים 1. ברשותי דיסק XP (32) ישן שאינו כולל בתוכו SP2 (בוודאי שלא SP3). 2. למרות שבין היתר מותקנים לי במערכת שני דיסקים קטנים (הגדול בינם בגדול 40 גיגה) כרגע מותקן הווינודס על אחד משני הקשיחים הגדולים (והחדשים ומהירים בהרבה) שלי, קשיח בגדול 500 המחולק ל- 4 מחיצות: 39, 39, 39, 384. כאשר מטבע הדברים הוא מותקן על מחיצה בגודל 39. 3. שאר נתוני המחשב נמצאים במפרט. הבעיה בעת קניית המחשב הסבירו לי פה בפורומים ש- XP ללא SP2 לא יוכל לזהות את כל הגודל של ה- 500 (הבנתי שהוא מוגל עד זיהוי של קצת מעל 100) ולכן עלי להכין ממנו עותק בתוכו עלי להכניס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mich4el,

לאחרונה נתקלתי בבעייה מוזרה מאוד שממש אין לי מושג מה גורם לה כי אני לא זוכר ששניתי משהו במחשב שהיה יכול לגרום לה. כשאני פותח חלון דפדפן אינטרנט של גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר (ואני מדגיש שכשאני פותח חלון פיירפוקס הבעייה לא מופיעה), קורה הדבר הבא: החלון אינטרנט ממשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום, אבל דברים אחרים במחשב קופאים: הסרגל ווינדוס פשוט לא מגיב בכלל, הדסקטופ לא מגיב בכלל, כל תוכנה שאני מנסה לפתוח לא נפתחת. כמו כן קורה עוד דבר מוזר עוד יותר - במצב הזה הדבר היחיד שאני מצליח לפתוח הוא המנהל תהליכים, אבל הוא גם מראה דברים מוזרים: כשהסמן של המחשב לא נמצא בתוך האזור במסך שיש בו את חלון המנהל משימות רואים שהוא עובד רגיל, מעדכן רמות CPU (שהן נורמליות לחלוטין) ותהליכים, אבל בא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקיי,זה טיפ מאד טוב. זה עוזר מאד. זה יותר טוב מפירמוט. אבל יש כמה חסרונות. קודם כל,למי זה טוב? ולמה זה טוב? * אם נדפק לכם הווינדוס,זה הפיתרון * מיתגעגעים למערכת של פעם? עשיתם טעות כל שהי? זה הפיתרון * רוצים להיזכר,ולחזור למה שהיה אז? זה הפיתרון. לזה קוראים 'שחזור מערכת' והאפשרות הזאת קיימת במרכז העזרה של Windows XP (הום,פרופסיונל,ופרו) אני מניח שכמה מכירים את זה. חבל שמייקרוסופט לא פירסמו תאפשרות כי היא שימושית! תוכלו לשחזר תמערכת לאיך שהיא היית ליפני חודשים! ממש ככה! עם כל הקבצים,המראה וההגדרות. ליפני שאני מסביר,בו ניתן תחסרונות: * קשה מאד לגבות תקבצים * אם היו לכם פעם וירוסים,רוגלות,או כל דבר מזיק אחר.. זה כולל בשיחזור! אז נתחיל? ליחצו התחל. ואז ליחצו על 'עזרה ותמיכה'…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי. כשאני משתמש בתוכנה ואז מסיים לעבוד איתה אז מדי פעם מופיעה לי ההודעה הזאת: the instruction at "0x004901c0" referenced memory at "0x7c34218f". The memory could not be "written". Click OK to close Click Cancel to debug ההודעה הזאת הופיעה לי למשל אחרי שסגרתי חלון שיחה באייסיקיו אבל זה גם קורה לי בתוכנות כמו ווינאמפ ו - IE. מה אפשר לעשות בנוגע לזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם! התקנתי שלשום SP3 דרך ווינדוס אפדייט. המחשב התחיל להכבות לי בפתאומיות, הוא נתקע למשך 1-3 שניות ואז כבה. אין בעיית התחממות (מחשב נייד), ואין בעיה להדליק אותו לאחר מכן שוב. הסמלים ב"'קוויק לאנץ'" השתנו (החזרתי אותם), לפעמים אני לוחץ על אייקון דאבל קליק וכלום לא קורה, לפעמים זה מבצע גזירה... חלונות בדפדפן נסגרים בפתאומיות, התקן סאונד נעלם וחייב לרסטרט... מה זה כל החרא הזה?! WTF?! אני לא יודע מה לעשות! אגב- מחשב נייד של HP, פאוויליון 5000ZV. הבנתי שלSP3 יש בעיות עם מחשבים של HP. למישהו יש פתרון?

15. שלום לכולם, ביומיים האחרונים הופיעה לי בעייה. העניין הוא שזה קורה לפעמים, כשאני מנסה לעשות ריסטרט למערכת ההפעלה, אני מגיע למסך של "SHUTTING DOWN", וזה פשוט נתקע וחייב לעשות ריסטרט אגרסיבי עם הלחצן במארז. כמו שאמרתי קשה לי למצוא כיוון לבעייה, כי זה קורה רק לפעמים. ניסיתי לחפש אולי התקנתי תוכנה יוצאת דופן, חדשה, שלא השתמשתי בה לפני שהבעייה התחילה, ולא ממש מצאתי כזאת. מישהו יכול לכוון אותי ולעזור לי בפיתרון הבעייה הזאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם היום קרה לי משהו מוזר ביותר,אני לא מצליח להריץ את הוינדואוס מהדיסק. כאשר המחשב נדלק אני בוחר שיעשה לי BOOT מהדיסק,המסך נהיה שחור לכמה שניות ואז הוינדואוס עולה(כלומר המחשב עושה BOOT מהHD). נסיתי לעשות דיסק חדש,אותה תוצאה. ושתי הדיסקים עובדים כשמריצים אותם מהמחשב שלי... בדקתי שהחיבורים במחשב הדוקים שמתי את ה BIOS על DEFAULT ועדיין כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 114508534,

יש לי חלונות 2000 והתקנתי בנוסף על דיסק אחר חלונות אקספי וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי בחירה בין חלונות 2000 ובין אקספי אז אני רוצה להסיר את חלונות אקספי כך שגם הטבלה של בחירת החלונות תרד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by buuhaa,

היי. לאחרונה עזרתי לחברים ופירמטנו 3 מחשבים לווינדוס 98 SE . אח"כ החל הנוהל המתיש כל כך של הורדת העדכונים כולל IE6 . שאלתי: האם יש אפשרות להוריד את כל העדכונים האלו (עברית ואנגלית), לצרוב, ולהתקין אותם מיד אחרי הפירמוט ? ההתקנות כולן חוקיות למהדרין. אני בטוחה שיש אפשרות כזו באתר מייקרוסופט (בטח למנהלי רשתות וכו). אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני לא יכול לראות אתרים ותמונות שנכתבו ב java ואני צריך פלאג

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כמו ב OSX שכל הסרגל כלים נמצאים באמצע פשוט המסך רחב ויותר נוח שהכל מרוכז באמצע אפשרי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yaron@,

לאחר הרכבת מחשב חדש יש צורך בפרמוט הכונן הקשיח דרך הדיסק התקנה של WIN או ע"י דיסקט 1.4 ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avi-noams,

נתב אלחוטי ו-3 מחשבים (אחד נייד, אחד טראנטה שלא זז לשום מקום ועכשיו גם נסיך חדש ונוצץ) XP HOMEלראשון - XP PRO לשני -ו.... השאלה היא האם יש משמעות להתקנת גרסת PRO לחדש לצורך רשת ביתית או שניתן להסתפק בHOME ED. הזולה יותר? :s05: (חיפשתי תשובה בשאלות של אחרים, אבל זה מצב שנופל בין הכסאות - אמנם שימוש "ביתי" אבל במסגרת רשת....)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש. ורציתי לדעת מה עדיף להתקין. XP 64 ביט או XP 32 ביט?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by danieloskar,

אני רוצה להחזיר דברים שמחקתי בטעות אני רוצה לעשות את זה בעזרת שיחזור מערכת עכשיו אני לא יודע איך אני בוחר לתאריך שאני רוצה משהו יודע איך אני עושה את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Raffael,

בתחילת ההתקנה, לאחר העתקה של כ60% מקובצי ההתקנה מהCD, אני נתקע עם בעיה בהעתקה של קבצים מסוימים. לפעמים זה הקובץ בתמונה ולפעמים קובץ אחר. ניסיתי להתקין ממדיות שונות, מקוריות. ניסיתי על HDD שונים. אותה תוצאה. מה גורם לזה? איך אני יכול להתגבר על זה? האם אני יכול להעתיק את קבצי ההתקנה האלה דרך מחשב אחר, בחיבור של הדיסק באמצעות מתאם USB ולאחר מכן התקנה של הדיסק במחשב המיועד והמשך התקנת המערכת? תודה. אני לא מצליח להוסיף כאן תמונת מסך, אז מה שכתוב בה: the file mshtml.dll was not copied correctly אפשר לנסות שוב (לא מצליח), לדלג (לא מצליח) או לבט את ההתקנה (מצליח )

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים