עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by benyben,

מישהו יכול להסביר את העלמות המכוונים - ראו תמונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Cyanide,

לא מצאתי מקום טוב יותר אז סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן. אני מעוניין להתקין תוכנה שלא ניתן לבחור באיזה מיקום להתקין אותה, לפחות לא בצורה נוחה [ovi suite]. קראתי באינטרנט והגעתי לתשובה של בחור שאומרת כך: You can change install location of Nokia Ovi Suite with following: - Download Nokia Ovi Suite install package from Nokia Ovi Suite pages - Start Windows Command prompt - From Command prompt, navigate to folder containing Nokia Ovi Suite install package, which you downloaded - Start Nokia Ovi Suite install package with command line "Nokia_Ovi_Suite_webinstaller.exe /TARGET="D:\TestDir\Test" - This results, that Nokia Ovi Suite installer creates folder D:\TestDir\Test (i…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by moran14,

שלום! יש לי שתי שאלות: 1.יש לי שני משתמשים במחשב,במשתמש שלי נכון יש למטה פס כחול ויש בו quick launch שהיה בו סימן של אינטרנט ועוד סימן של show desktot אז זהו הוא נעלם,איך אני מחזירה אותו? 2.שאלה שניה היא במשתמש השני נעלם לגמרי הפס הכחול אין אפילו start מה אני אמורה לעשות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. כמו ב OSX שכל הסרגל כלים נמצאים באמצע פשוט המסך רחב ויותר נוח שהכל מרוכז באמצע אפשרי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by -JobNick-,

שלום, אתמול התקנתי וינדוס 2K בדיסק שחבר הביא לי (אגב הדיסק הוא מקורי של WIN 2K PROFESSIONAL שניקנה בארה"ב). עכשיו התקנתי את הוינדוס אבל כנירא פספסתי משהו בקטע של עברית,מישהו יכול להיג לי איך אני מסדר פה עברית (משהו בREGIONAL SETTINGS או עוד משהו?). כמו כן התקנתי את הדרברים החדשים של נבידיה 41.09,יש איזו אפשרות לגרום להם לעבוד רק באנגלית כי אנ י רואה את האפשריות שלהם ככה: (תמונה מצורפת) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0081/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/200303081035207450/bla.jpg

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמו שכתבתי בכותרת, חיברתי טוסטר חדש שקניתי, לחשמל הפעלתי אותו וזה הקפיץ לי את החשמל בבית. לאחר כמה זמן, התפניתי לחזור למחשב (מפרט בצד), ראיתי שהוא כבויי (בגלל הפסקת החשמל), הדלקתי אותו ובאותו הרגע הוא כתב שיש בעיה במערכת הקבצים NTFS ושהוא מתקן אותה. אחרי התיקון הוא העלה את מערכת ההפעלה ולאחר מספר שניות מגיע לי מסך כחול (BSOD) ובוא כתוב שחסרים קבצי מערכת חשובים... עשיתי בהתחלה את התיקון שיש מובנה בלוח האם (בביוס), לא עזר. הכנסתי את דיסק ההתקנה עשיתי תיקון, התיקון הושלם בהצלחה (הגיע הזמן), הפעלתי את המחשב, הוא עבד כמו שצריך, היום בבוקר (6 בבוקר) הפעלתי את המחשב עוד פעם, אבל הוא כתב לי את אותה הבעיה (לא הבנתי למה), עשיתי תיקון עוד פעם, הבעיה הסתדרה, אבל מאז כל כיבויי של המחש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by thunder cow,

קניתי מחשב חדש והXP שם מעיין toolbar מעצבן על הdesktop (התמונה) עכשיו איך אני אמור לבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AmitDanan,

שלום לכולם חיפשתי תיקיה מסויימת ללא הצלחה, אני יודע שהתיקיה נימצאת בתיקיה של הווינדוס איפה שנימצאים קבצי ה minidump אים מישהו יכול לעזור לי תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by WizMaster,

היי, ברשותי עותק חוקי של WinXp, אך אבד לי קוד ההתקנה. האם ישנה דרך שבה אוכל להשיג קוד התקנה חדש? ישנו איזשהו מרכז תמיכה של מייקרוסופט או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן אני יושב קרוב לחודש ומחפש מדריכים ברשת איך פותחים פורט מסכן בWindows Server. כראה שאני לא חכם מספיק כדי ללכת ולבקש עזרה ;D בכל מקרה, אני אחראי על השרת בבצפר שלי (Xeon 3.0GHZ עם 4 ג'יגה ראם, בן שנתיים וחצי) {יעני לא מבחינת חומרה והכל, סתם התנדבתי חחח} ואני מנסה קרוב לחודש לפתוח פורט אבל ללא הצלחה. אני רוצה לפתוח את פורט 80 ואת פורט 7171, פורט 80 יהיה בשימוש לXampp ו7171 יהיה בשימוש לתוכנה כלשהי. זה לא ראוטר, אין פיירוואל חומרתי על השרת. אלה ההגדרות שהשתמשתי בהם: (פתחתי Xampp1 וXampp2, שתיהם פורט 80 והראשון הוא TCP, השני הוא UDP. כנ"ל בTibia1 ו2. פורט 7171 בTCP ובשני UDP. גם הEXE של הcontrol panel של קסמפ נוסף לתוכניות. CTF זה הEXE של הפורט 7171) כמובן שהכל הת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avraham711,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Kolshamen,

מישהו מכיר משהו טוב לא AVG AND MCFE

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lioriii,

יש לי מחשב P3 866 MHZ ואני צריך להתקין עליו WIN98 ועשיתי עידכון לביוס היום בגלל שכל פעם שהייתי מכניס דיסקט של איתחול WINDOWS הייתי מקבל הודעה של BOOTSECTORE WRITE VIRUS!!!CONTINUE ?Y/N? וכמובן שעשיתי CLEAR CMOS! ואני יודע למה הוא נותן לי את ההודעה הזו -זה בגלל שסימנתי לו בביוס את האפשרות VIRUS PROTECCTION ! אז השאלה שלי היא כזו האם אני יכול להתקין את ה-WIN98 בלי שום דאגות או שמה יש לי וירוס ב-BOOT SECTOR! ואיך אפשר לנקות וירוס שנמצא בבוט סקטור האם ישנה איזו פקודה שעושים בדוס??? עזרה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מדובר בווינדואס 7.. לא זוכר שהקתנתי משהו מיוחד ובכל זאת המחשב מגיע לפעמים למצב שהוא חושב המון על סף כמעט להתקע , ואז אני מקבל את ההודעה שבנושא יש לי איזה דקה אחרי שאני סוגר את זה מחשב שרץ כרגיל ואז עוד פעל חוזר הלופ.. הכול כמובן עד הריסט ואז המחשב עובד חלק עד שמחליט שוב.. מישהו נתקל? מה לכל הרוחות עושים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Guy950,

אני מקפיד לשמור על המחשב שלי באופן קבוע ולעדכן אותו כל הזמן. אני משתמש בESET, Windows Defender ובSpy-Bot ו99.99% מהזמן לא נמצאים וירוסים או רוגלות, כמו שאמרתי אני מקפיד לשמור על המחשב שלי. אבל מה שקורה זה שתקיעות ואיטיות מתחילות לתפוס אותו, מדי פעם הוא נתקע תקיעות זריזות ואף מגיע לתקיעות של 2-3 שניות ובהתחלה פתיחת חלון חדש התרחשה שניה וכיום אני צריך לחכות שניות על שניות עד שנפתח חלון אחד לפחות. גם כן ההדלקה של הווינדוס עצמו ניהיה איטי יותר אז כיביתי כמה מהתוכנות שנדלקות בריסטארט והמצב לא השתנה. איך אני מוצא את גורם האיטיות ומטפל בו? אשמח לעזרה, המחשב משמש לעבודות רבות ואסור שהוא יהיה איטי. ------------------------------- עכשיו זה בטוח לחלוטין, יום חמישי אני מקבל עותק מקו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח asus z370 prime-a כונן NVME 1TB של סמסונג שמחולק לכונן C ולכונן D עכשיו הווינדוס מותקן בצורה של legacy עכשיו אני רוצה לשנות את הBOOT לUEFI וראיתי פה מדריך ביוטיוב לזה גג השאלה שלי האם זה יעבוד בלי בעיות או שיש סיכוי שהמערכת הפעלה לא תעלה? תודה על העזרה

17. Started by The Un4givN,

יש לי מערך של רייד 0 של שני כונני 1 טרה עד עכשיו עבד לי מצויין בתור כונן d: של 2 טרה עכשיו אני רואה את המערך פועל בפוסט רואה אותו במנהל התקנים וגם באינטל מטריקס אבל אני לא מצליח לראות אותו בMy Computer מה לעזזל קורה כאן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום. הזמן והמאמץ שלוקח להוריד את הדרייברים המעודכנים ביותר לאחר כל התקנה מחדש של ווינדוס [מסיבות שלא אכנס אליהן עכשיו, אני עושה זאת המון, על מספר מחשבים].... האם יש דרך ראויה יותר - תוכנה מוכרת וטובה עבור ההליך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

שלום! תוכלו לעזו לי בבקשה להעביר את תקיית הTEMP מ: C:\Documents and Settings\L.A\Local Settings\Temp אל D:\Temp חיפשתי כיצד לעשות זאת ולא מצאתי. תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gigi,

אני מתקין את ה-sp2 לwindows שלי ואז מופיה לי הודעה שגיאה איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by leoleo,

על המחשב שלי יש תוכנת הפעלה XP מקורית אבל של חבר. ברצוני לעבור ל-win7 ואני מוכן לרכוש תוכנה. איזה סוג/מודל תוכנה אני צריך לרכוש על מנת להתקין מחדש/מאפס את ה-win7 כדי שהמחשב יהיה חוקי לגמרי? לציין שהשימושים שלי במחשב הם בסיסיים, יחד עם זאת המחשב הוא די חזק.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

הורדתי אקספלורר 7 היום לXP. ושאני נגיד כותב כתובת של אתר ולוחץ ENTER זה לא מחפש לי ולא כלום. וגם שאני לוחץ על רענן שזה חיפוש זה לא עושה כלום :'( :'( וכל פעם שאני פותח את האספלורר מופיע לי במקום דף הבית איזה משהו אחר של מיקרוסופט! מישהו יודע מה הבעיה? אני מתחרפן! אל תשאלו אם אתה לא יכול לחפש איך הגעת.. סיפור ארוך.. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rambo88,

תגידו לי חברה האם אפשר להשים 2 ווינדוסים למשל אקס פי home ואחד proואם כן אז איך מה להתקין אחד על השני???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by itsik11,

הי חברים, לפני שבועיים רכשתי דיסק WD 500GB Sata2. התקנתי עליו XP SP2 Pro והכל עבד באופן מצוין עד לפני שבוע, פתאומית קיבלתי מסך שחור, הכונן הקשיח נכבה (המארז עדיין עבד). כיביתי והדלקתי את המחשב ולאחר login קיבלתי הודעה שקרה משהו חריג והוא נרשם ב-System Log (קובץ מצורף). לא מצאתי באינטרנט פיתרון לשגיאה. הבעיה רק החמירה, לאט לאט הוינדוס התחיל לקרוס לעיתים תכופות יותר, כמו כן הוא נהיה כבד ותהליכים כמו iexplore.exe ו\או explorer.exe התחילו לטחון את הCPU שלי. אני עובד עם לוח של Asus מדגם P4-P800-VM, ומעבד של אינטל 3.0GHz Presscot HT. עד היום עבדתי עם כוננים קשיחים עם חיבור לממשק IDE ולא נתקלתי בשום תקלה. זהו לוח יחסית ישן ויש בו 2 יציאות SATA (אני מניח שמדובר ב-Sata1). שאלתי הי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The Grey Matter,

יש לי בעייה עם עברית ב WIN2000 , אני לא מצליח לגרום לווינדוס לתמוך בעברית עם קבצים ממערכות הפעלה כמו win98 . כל הקבצים עם שמות עבריים מופיעים לי בג'יבריש. איך גורמים לwin2000 לתמוך בשיטת העברית בקבצים כמו ב win98 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים