עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by NJorl,

מה ידוע על מערכת ההפעלה הבאה של מייקרוסופט מפת הדרכים \ תאריכים תצלומי מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רשום לתוכנית WINDOWS INSIDER וקיבלתי את העדכון האחרון של ווינדוס שהוא 20H2 (גרסה 19042.508) הייתי אמור לראות שינוי משמעותי בעיצוב של ה-START כמו שהיה בכל הדיווחים , אבל לא ראיתי שום שינוי וה-START שלי נשאר בדיוק אותו דבר כמו לפני העדכון של 20H2. נשאר באותו צבע שחור בעוד שלפי העדכונים הוא היה אמור להפוך לאפור כזה בהיר.... למה לא השתנה אצלי העיצוב של ה-START ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by the red dragon,

זאת ההודעה שאני מקבל כשזה קורה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/Bsod_w2k.png

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום, איזה נפח מומלץ להגדיר ל-swap file? ברירת המחדל של Windows הגדירה אותו לכ-50% מעל הזכרון הפיזי, שזה נראה לי לגמרי מיותר. המערכת היא כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB DDR3 1TB HDD Windows 7 64bit המחשב משמש לגיימינג, אך ספק שהוא אי-פעם הגיע לשיא בשימוש בזכרון הפיזי, גם כאשר העומס עליו היה מקסימלי. מה תגידו, רבותי? כמה להגדיר ל-swap file? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by iPsych,

אז ככה, אני אשתף אותכם במה שקרה למחשב שלי בזמן האחרון- זה התחיל ביום סגריר, הפעלתי את הXP והוא לא זיהה לי את הצורב והסידי, ניסיתי למצוא פתרונות, כלום לא עזר... (כולל דרייברים, כבלים, ג'אמפרים, וכל דבר אחר), בביוס הוא כן זיהה.. החלטתי לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, וכאן התחילה הבעיה, לאחר השיחזור, המחשב כל הזמן נתקע בבוט, אחרי זמן ארוך, פירמטתי, והבעיה נשארה... למישהו פתרונים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התקנתי win 7 על כונן D,איך אני מוחק את win 7 מבלי לפרמט את כל כונן D ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by STRENGTH,

אני לא ממש אוהב את הסאונד של ווינדוס 7 שהוא עולה ושהוא מתכבה. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד צלילים חדשים לווינדוס ככה שאני יוכל לשנות את הווינדוס לגמרי :jump:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DooM Man,

נכנסתי לאתר שלהם ולא ממש הבנתי מה זה. מן מערכת הפעלה שתומכת באלטרנטיבת מעבדי ה-64-BIT החדשים של AMD בשביל יותר ביצועים במערכת ההפעלה? אם לא אז מהי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני עובד עם XP וכאשר אני פותח תיקייה מסויימת היא נפתחת על חצי מסך ולא על מסך שלם. לאחר שאני מגדיל את התצוגה של התיקייה על כל המסך ואני פותח תת תיקייה התיקייה שוב לא נפתחת על מסך שלם. לאחר שאני פותח תת תיקייה נוספת זה שוב חוזר על עצמו וכך יוצא שכל פעם לאחר שאני פותח תיקייה אני צריך ללחוץ לחיצה נוספת כדי שהתצוגה תהיה על כל המסך. אני מכיר את סדר הפעולות הבא: TOOLS ---> FOLDER OPTION --->VIEW ---> APPLY TO ALL FOLDERS שאמור לגרום לפעולה מסויימת שמבצעים בתיקייה לחול על כל התיקיות אבל משום מה, סדר הפעולות הנ"ל לא פתר לי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אם אני לוקח דיסק קשיח ומתקין עליו מערכת XP ואת הדרייברים שבאו עם התקליטור שקיבלתי בקניית המחשב, לאחר מיכן אני מעביר את הדיסק למחשב אחר לגמרי חדש יותר מהמחשב שלי, האם אני צפוי להתקל בבעיות כל שהם בגלל שהמפרט של המחשב החדש שונה משלי? (כלומר כרטיס הקול שלו שונה כרטיס המסך שונה לוח האם שונה)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לאחר התקנת הדרייבר החדש של nvidia וערכת הכלים החדשה ששוחררה... נתקע המחשב בזמן שניסיתי לעשות משהו עם כלי הדיאגנוסטיקה... לאחר ריסוט המחשב, בזמן העלאת windows vista home pre 64 bit.... המחשב קפא ומת.... במהלך ניסיון הפעלה באמצעות safe mode התגלתה הבעיה ככשל בתיחול הדרייבר של הכרטיס מסך... ניסיתי להריץ תיקון למחשב באמצעות דיסק ההתקנה של הוינדווס... וזה גם לא עבד... וניסיתי לבצע גם system resotre לזמן מוקדם יחסית... וגם זה לא עבד... אני דיי אובד עצות למישהו יש רעיון???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by uzana2004,

שבוע טוב לכולם... אז הבעיה שלי הפעם היא ככה: יש לחבר שלי 2 מערכות הפעלה(אחת בעברית ואחת באנגלית) הוא רוצה להסיר את האנגלית ללא פרמוט(uninstall xp) אז ככה: אין לו שוםאפשרות בADD\REMOVE... וכאשר הוא מנסה דרך ה:%systemroot%\system32 הוא מקבל את השגיאה הבאה: Setup can not uninstall Windows XP because the necessary registration information is missing. מה עוד אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by slrr,

אני רוצה להתקין 7. אני נכנס לאתר של גיגבייט כדי להוריד דרייברים אבל שאני בוחר WIN7X64 הוא מראה לי דרייברים לא כולל כמה דברים (לדוגמא צי'פסט). http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2740&ost=windows+7+64bit#anchor_os אז מה זה אומר שאני לא צריך להתקין אותם??? זה יתקין לבד??? או שצריך להתקין את הגירסת ויסטה שלהם??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, הכל התחיל מכך שהמערכת העלתה חלונות כחולים- העלתי שוב ושוב את החלונות עד שהדבר נעלם. ברגע שזה נעלם, המערכת עלתה נורא נורא באיטיות ואז המקלדת והעכבר (S510, לוג'יטק) חדלו לעבוד. הבאתי מקלדת ועכבר בחיבור פרמיטיבי (PS2) והם כן עובדים. בנוסף יצאתי ממלא תכניות ועכשיו החלונות עובד לא רא בכלל, רק שעדיין הוא לא מצליח לזהות בכלל את הסט האלחוטי, ובכלל בהתקנות הוא נתקע. כולל USB. בנוסף ישנו גם USB שדווקא כן עובדים, כגון: DOK. יש לי כמה תכנות שאני עובד איתן בשוטף- כדלהלן:Spyware Doctor, CCleaner, Glary Utilities, Malwarebytes' Anti-Malware, , SUPERAntiSpyware, Soluto, SpyHunter. המחשב פעל ממש טוב, עד התקנת התכנות החדשות:Glary Utilities, Soluto, SpyHunter. העניין הוא, שנזקים באו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אני חדש פה סתם לידע כללי, השם מופיע אמ ככה היום בבוקר עבדתי עם המחשב פתאום הלך האינטרנט הוא כותב לי החיבור לא הצליח...למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... עכשיו דיברתי עם 2 טכנאים ואף אחד מהם לא הצליח לפתור את הבעיה אז יש לי כמה שאלות 1.אם אפשר לסדר את זה דרך שיחזור* 2.הורדתי 64 ביט ובבדיקה אם זה אפשרי הוא כותב לי בHardware Virtualiztion Locked Off שזה אומר שזה נעול השאלה שלי אם יש דרך לעקוף את זה כי אני משתוקק לווינדוס 64 ביט יש לאחי והוא עובד מצוין 3.בשיחזור שניסיתי לעשות אז בתאריך הוא לא נותן לי ועוד כמה שגיאות שלא נותנות לי לעשות את השיחזור אם אפשר גם על זה תשובה\עזרה. זה בקשר לכוכבית ב1 4.ועוד משהו רק שתבינו כמה המחשב נדפק בהסרת תוכניות, הוא לא מראה לי את כל הר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כמו שהוסבר במדריך על ה-SSD שיצא כאן בפורום, אני מעוניין לבטל את שיחזור המערכת על כונן ה-SSD. יש לי עוד כונן במערכת (מכאני) ואני רוצה ששחזור המערכת ישב עליו. איך אני עושה זאת? (במדריך לא כתוב שניתן להעביר את השחזור לכונן מישני)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by HiTiT,

היי, ברשותי Dell E6410 עם4GB זיכרון. לא מזמן התקנתי עליו Windows 7 32BIT (כן אני יודע שזה קורא רק 3). עכשיו הבעייה היא אחרת, כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לשלב שבו אני מכניס את הסיסמא ב Login או מעביר טביעת אצבע, זה עושה איזה 3 תקיעות קטנות כאלו שמקפיאות ותוקעות את הצליל של הכניסה. מה אפשר לעשות?? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום! יש לי שני windows xp על אותה מחיצה בדיסק קשיח. כלומר שתי תיקיות שונות חלונות בכונן c. WINDOWS (הישן והרצוי) ו-WINDOWS.0 ?(החדש שאני רוצה למחוק) כך שאני מפעיל את המחשב עולה המסך בחירה בין שתי המערכות. כיצד אני מוחק את המערכת הפעלה (שכבר אינה בשימוש) בלי לפגוע בשניה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. ככה התמונה נראית במחשב, תבחנו את הצבע האדום שממחיש הכי הרבה את האיכות הנוראית הזאת, כאילו שהסרט בנוי מריבועים קטנים, וזה לא בגלל איכות הקוסץ כי ניסיתי את אותם קבצי וידאו בXP רצו בלי הריבועים המעצבנים האלו, בנוסף ניסיתי כמה קודקים, אין שינוי ניסיתי לשחק בהגדרות של ATI ואין שינוי. אולי יש משהו בהגדרות של הוינדוס? *על מנת לראות את החסרונות בבירור תראו את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by com555,

שבוע טוב. רציתי לדעת איך קובץ ה-boot.ini מוגדר, למי שיש WINXP HOME . אתם יכולים למצוא אותו, ב-C. ואם הוא לא שם תעשו חיפוש, בכונן C ותמצאו אותו, זה סהכ' טקסט, שרציתי לדעת איך הקארנל מתפקד, ככנראה ששלי נדפק עקב כך ואיני יכול להתקין SP1 , ועוד המון משחקים חדשים. אני מקבל שגיאה Q327101, ומצאתי גם FAQ באתר של מיקרוסופט אך לא כל-כך הבנתיו. http://support.microsoft.com/?kbid=327101 עזרה אנשים. תודה רבה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by frodo,

כשאני מכבה את המחשב אז אחרי שאני לוחץ כיבוי אני מקבל הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי של המחשב שלי נמוך,מה הבעיה בדיוק? מה זה זיכרון וירטואלי?(דרך אגב לי יש AMD2000 וזיכרון של ווידבונד 256 DDR). ההודעה הזו היא רק מהימים האחרונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. משום מה בתקופה האחרונה כל נסיון כניסה לאתר תוך שימוש ב-USER ו-PASS שלו (http://user:pass@whatever.com) נותן לי הודעת "The page cannot be displayed" במקום להיכנס לאתר. מישהו יכול לומר למה ומה ניתן לעשות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, היו ברשותי שתי מחיצות: באחת מהן, הראשית ©, היו מסמכים ושטויות אחרות, ובשניה (D), היתה מערכת ההפעלה. בעקבות תאונת עבודה מצערת נמחקה C לחלוטין כולל הכל ועכשיו הWindows לא עולה. כרגע יש ברשותי מחיצה אחת ובה מערכת ההפעלה (מה שהיה קודם D). השאלה שלי: האם מספיק להעתיק ממחשב אחר את הקובץ BOOT.INI או שיש צורך במשהו נוסף (אולי כתיבה מיוחדת ל- MBR). נ.ב התאונה נגרמה עקב שימוש בתוכנת Ghost של סיימנטק בגרסה 7 (בגרסת הדוס). משום מה במקום שבו צריך להגדיר את דיסק היעד התוכנה מגדירה, ללא ידיעת המשתמש, את המקור ולהפך. ראו הוזהרתם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני לא רוצה להזמין תכנאי שיפרמט לי... אם יש לי תדיסק של הווינדוס איך אני עושה לבד? יש לי בכונן C תווינדוס והכל בD אני ישאיר את D רגיל איך אני עושה? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי תקייה שכל פעם זאני נכנס אליה המחשב נתקע,יש דרך להעביר משם את הקבצים מבלי להכנס לתיקיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים