עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by thedarkman,

משהו יכול להביא לי בבקשה את הגרסאה האחרונה של WINDOWS 7 Ulitmate 64BIT כאלו הגרסאה בלי באגים שיתחילו למכור אותה ב-22 לאוקטובר בחנויות . ושהיא עובדת בטוח ושהיא בעברית 100%. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Gico,

יש לי: מחשב חדש, עם כונן ראשי חדש (ריק ולא מפורמט), צורב DVD מחשב נייד (WinXP) עם כונן קומבו (קורא DVD, צורב CD בלבד) על המחשב הנייד יש Image של התקנת Win7, תוכנת PowerIso, תוכנת צריבה רשת ביתית מדיות DVD\CD DOK של 8GB מה הדרך הכי פשוטה להתקנת Win7 על המחשב החדש? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. התקנתי במחשב במחיצה הראשונה Windows XP Professional x64 SP2, ובמחיצה השנייה Windows Vista Ultimate x64 (שתי המחיצות הן Primary Partition). עד עכשיו, הכל היה בסדר. באמצעות ה-Boot Menu יכולתי להעלות גם את XP וגם את Vista. בימים האחרונים, לא נכנסתי בכלל ל-XP ועליתי רק עם Vista. עכשיו ניסיתי לעלות עם XP, ואני מקבל מסך כחול ואתחול מיידי של המחשב ישר על ההתחלה (גם במצב רגיל וגם ב-Safe Mode). אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי פגע במחיצה של XP זה שהיתה לי בעיה בויסטה, וביצעתי שיחזור של המחיצה של ויסטה באמצעות קובץ Image של Acronis True Image. אבל, הקובץ Image היה רק של המחיצה של ויסטה ואני שיחזרתי אותו למחיצה של ויסטה, כך ש-XP לא היה אמור להיפגע. מצד שני…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי ווינדוס XP PRO SP2 לפי מה שהבנתי בכול ווינדוס XP יש את התיקיית INETPUB בכונן C ולא צריך להתקין אותה, אבל אצלי אין. למה זה? האם אני צריך להתקין אותה מהדיסק? אם כן איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ccc,

למישהו יש ערכי רג'יסטרי שימושיים שחשוב לשים ובטוח הם לא דופקים את הווינדוס? כל התוכנות שניסיתי דופקות... תודה... אם אפשר הסבר מלא על כל דבר. ולמה לא להתקין אם יש סיבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, היו ברשותי שתי מחיצות: באחת מהן, הראשית ©, היו מסמכים ושטויות אחרות, ובשניה (D), היתה מערכת ההפעלה. בעקבות תאונת עבודה מצערת נמחקה C לחלוטין כולל הכל ועכשיו הWindows לא עולה. כרגע יש ברשותי מחיצה אחת ובה מערכת ההפעלה (מה שהיה קודם D). השאלה שלי: האם מספיק להעתיק ממחשב אחר את הקובץ BOOT.INI או שיש צורך במשהו נוסף (אולי כתיבה מיוחדת ל- MBR). נ.ב התאונה נגרמה עקב שימוש בתוכנת Ghost של סיימנטק בגרסה 7 (בגרסת הדוס). משום מה במקום שבו צריך להגדיר את דיסק היעד התוכנה מגדירה, ללא ידיעת המשתמש, את המקור ולהפך. ראו הוזהרתם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mDs,

שלום , קניתי לא משמן מחשב חדש יש לי אקס פי ואלף זיכרון. רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי לא מנצל את כל הזכרון ואם כן איך אני משנה את זה שהוא כן ינצל, תודה! (יש לי אקס פי אם אס פי 1 וכל העידכונים הקימים)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בחיפוש בפורום מצאתי את המדריך הבא: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html רק מה שקצת "מדאיג" שהקישורים שם להורדת ISO לגרסאות השונות של Win7 לא נמצא על השרתים של מיקרוסופט או לפחות הדומיין מראה שכך. איך אפשר לדעת שמדובר בגרסאות אוטניטיות נטולות ג'אנק וספיי? אשמח לקישור רשמי מהאתר של מיקרוסופט ואז אהיה רגוע. תודה וחג שמח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בעיה המחשב עושה ריסטרט איך שהוא מגיע למסך טעינה של הוינדוס ואין שום רעש לפחות אני לא שומע אחד כזה אבל כול זה התחיל אחרי הפסקת חשמל(המחשב עבד) מה לעשות ??? תודה לעוזרים אהה ואני מקווה שכתבתי במקום הנכון...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by uzana2004,

שבוע טוב לכולם... אז הבעיה שלי הפעם היא ככה: יש לחבר שלי 2 מערכות הפעלה(אחת בעברית ואחת באנגלית) הוא רוצה להסיר את האנגלית ללא פרמוט(uninstall xp) אז ככה: אין לו שוםאפשרות בADD\REMOVE... וכאשר הוא מנסה דרך ה:%systemroot%\system32 הוא מקבל את השגיאה הבאה: Setup can not uninstall Windows XP because the necessary registration information is missing. מה עוד אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז ככה.. אני עכשיו במחשב של אחותי.. קיצר המחשב שלי חצי שנה לא עבד כי לא היה לי כרטיס מסך.. קיצר קניתי עכשיו כרטיס והכל.. המחשב עבד כרגיל.. עכשיו.. הכנסתי את הדיסק של windows על מנת לפרמט במקום delete עשיתי install על כונן C שכבר קיים בו windows עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה http://img108.imagevenue.com/img.php?image=74066_DSC00029_123_955lo.JPG ניסיתי ללחוץ r אבל לא עובד.. ניסיתי גם F8 וגם delete אולי לשנות משהו בביוס אבל כלום לא עובד.. פשוט עושה ריסט עוד פעם ועוד פעם.. מה לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חפעמים יש קישור בסרט באינטרנט כמו טריילרים וכאלה איפלו שירים ששומעים באון ליין ואני לא מצליח לראות או לשמוע שום דבר יש איזה משהו שחוסם לי אותו כניראה sp2 מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם "כותרת"

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. למי יש מושג מה אני עושה עם זה? אלה הפרטים שקיבלתי אחריי הריסטרט. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 0000113D BCP3: 08B10001 BCP4: 846C7888 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini110908-01.dmp C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WER-41340-0.sysdata.xml C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WERDDD0.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 אחריי שעברתי על הנעוץ שיש באתר הורדתי והתקנתי את הDU…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זו למעשה אותה בעיה שהתחילה ב XP SP2, מספר ההתחברויות הוגבל אז רציתי לדעת איך להתגבר על זה גם ב ויסטא תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lioryb,

בוקר טוב. אני מעוניין להפוך את ה-DOK שלי לסוג של RESCUE DISK, ולהתקין עליו WINDOWS מלא. אני מניח שזה אפשרי, אבל עולה השאלה של תפריט אתחול, הרי אם אתקין את זה עשהו מחובר למחשב שכבר מותקן עליו WINDOWS, הוא יחשוב שזה ריבוי מערכות הפעלה ויוסיף את זה לתפריט ב-ROOT, לא? איך אני נמנע מכזה מצב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, לפטופ של Asus עם Windows 8 הפסיק לעבוד.. כשמדליקים אותו מקבלים Error: File:\BCD Error Code: 0xc00000034 מערכת ההפעלה לא עולה. מה שחשוב זה לחלץ את התמונות על כונן C שנמצאות ב- My Pictures. הוצאתי את ההרדיסק של המחשב וחיברתי אותו למחשב אחר באמצעות NexStar Hard drive dock.. ישנן שני כוננים וירטואלים.. באחד מהם יושבת מערכת ההפעלה ושם גם נימצאות התמונות.. כשאני ניכנס ליוזר שבוא נמצאות התמונות ב- My Pictures שלו יש 0 קבצים ?! ועוד משהוא מוזר.. במחשב שלי הוא ש- 130GB תפוסים אך כשאני פותח את הכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים (כולל הניסתרים) ועושה Propeties אני רואה שהם תופסים רק 46GB לאיפה נעלמו הקבצים? האם בגלל שמותקנת מערכת ההפעלה על כונן זה ישנה איזשהיא חסימה? שי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. להתקנה מהירה על מחשבים עם חומרה שונה, אשמח לכל מידע בנושא, או למדריך שאתם יודעים שעובד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shimon23,

הקספלורר שלי מציג מדי פעם מסכים לבנים כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים, כאשר למטה ב- status bar רשום: done - כאילו האתר כבר עלה. זה קורה בלי קשר לאתר מסוים או זמן מסוים, פשוט לחלק מהאתרים כן ולחלקם לא. ניסיתי למחוק את הקוקיס והקבצים הזמניים, אך זה בד"כ לא עוזר. כמו כן, לעיתים לאחר שעה זה כן יכנס לאתרים האלו. מישהו מכיר את הפתרון לדבר כזה? או אולי איך ניתן להתקין את האקספלורר מחדש?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dor123,

שלום. בזמן התקנת עדכונים ב-Windows 7, הופיע לי מסך כחול. למרבה הצער, הקובץ Memory.dmp שנוצר, שוקל 362,868KB, כך שאינני יכול להעלות אותו לאתר. מה הסיבה לשגיאה? ואיך אני יכול להראות לכם את פרטי השגיאה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. השתגעתי כבר... תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Hitman_47,

הורדתי Windows Server 2003 ואני רוצה להתקין אותו 1 אם הוא שווה משהו 2 אני צריך סיריאל ??????????

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lancealot,

שלום רב לאשתי יש מחשב (חדש) עם וינדוס 7 64 ביט, מעבד חדיש וכו' היא נכנסת לאתר מסוים לצרכי עבודה אך מקבלת באתר הספציפי DOES NOT SUPPORT AJAX נסיתי לעשות חיפוש ולחפש מה צריך להתקין על מנת לפתור את הבעיה אבל לא הצלחתי אשמח לשמוע רעיונות לעזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Zeev86,

אהלן. לכל התקנה של Windows יש את קובץ הbootmanager שלו. אני רוצה לשים מספר התקנות בדיסק USB. העניין הוא שאני לא רוצה ליצור סלט, ולשים כל התקנה בתיקיה משלו. הבעיה נוצרת שקובץ הbootmanager לא מוצא את ההתקנה אם אני לא שם את ההתקנה בROOT של הכונן. בדיסק של HIRENS למשל ראיתי שהוא דחף את הקבצים האלה בתיקיה בשם BOOT אז אני מאמין שניתן לערוך את הקבצים האלה. השאלה איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by itayze,

לאחר שפירמטתי מכיון שקובץ אחד היה חסר בתיקייה של windows והמחשב לא עלה התקנתי את 2000 שוב לאחר פירמוט , הכל הלך בסדר בלילה סגרתי את המחשב , יום למחרת אני פותח את המחשב הוא מעלה את מסך הטעינה ומסיים אותו , לאחר מכן מופיע מסך שחור והמסך מהבהב . פימטתי , התקנתי xp , סגרתי את המחשב בלילה , יום למחרת אני פותח את המחשב , מסך הטעינה מסתיים המסך נהיה שחור ומתחיל להבהב. התקנתי שוב xp והדבר חזר על עצמו .... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים