עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dante123,

hi. היום ניסיתי ליצור תיקיה חדשה בכונן D ולא הצלחתי.היה כתוב:Unable to create the folder 'New Folder' Access is denied. הדבר המוזר הוא שבכונן C אני יכול ובכונן D אני לא יכול.אני מוגדר כAdministrator.למה לעזאזל זה קורה???עזרה בבקשה :-\ תודה. אגב,ניסיתי גם ליצור קובץ וורד\כל קובץ שאפשר שלוחצים קליק ימני-> New.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nim901,

אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה כזה סוג של פונטים ש"מותאמים" למסכי LCD וזה בא בברירת מחדל בויסטה, איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by galedri,

ניכנסתי ל-windows updates ושמה התקנתי את העברית לאחר ההתקנה המחשב עשה לי ריסט התקין לי את ה-updates והויסטה לא הפכה לי לעברית ..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן, ה-TASK MANAGER לא מגיב לכלום, לא CTRL ALT DEL גורניש, בלי הודעת שגיאה בלי כלום, פשוט לא מגיב. עוד בעיה זה שיש לי אתר שכל הזמן עולה על ההתחלה, http://www.3929.cn/?tn=102722 סרקתי את כל המחשב מאה אלף פעם, אני לא מצליח למצוא את הבעיה. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yotam.m,

מישהו יודע מהו הקובץ הנ"ל מה השימוש שלו או תפקידיו? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by StarMo,

אני לא יכול לראות ג'אווה בXP. כשאני מנסה להוריד את התמיכה אני מגיעה להודעה באתר של מיקרוסופט שאי אפשר להוריד את החבילה הזאת וצריך להוריד את ה-SP1 שכולל את זה. אז ניסיתי להוריד את הSP1 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שיש לי registraition number לא חוקי.. הטכנאי התקין לי את המערכת, ולא הייתי פה כשהוא התקין.. מישהו יודע איך אני בכל זאת יכול להתקי את התמיכה בג'אווה לאקספלורר בלי לפרמט? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Stranger,

הוירוס של התולעת שתקפה את כל ישראל וגורמת לריסטרטים ובעיות בווינדוס... אני רוצה לדעת משהו... אם אני מתכנן לעשות פורמט סתם ככה, וצרבתי את הקובץ שמתקן את הווינדוס ומגן עליו מפני הוירוס אז אם אני מתקין אותו אחרי הפורמט אז המחשב מוגן?? כלומר אין גרסאות כל פעם לעידכון של הוירוס?? אני לא צריך להוריד את הקובץ מחדש?? זה מספיק להתקין אותו שוב מהדיסק??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gal,

יש לי מותקנים על המחשב הבילד האחרון של וינדוס 7 גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט.שמתי לב שכאשר סוגרים חלון נגיד אז הארו נתקע לשבריר שנייה בסגירה וגם קצת בפתיחה מישהו שם לב לזה? כמובן שאין קשר לדרייברים וגם לא לעוצמת המערכת (שכמו שאתם רואים בהחלט מספיקה מעל ומעבר).זה לא נורא קריטי אבל בויסטה לא ראיתי דבר כזה.שם הכל נפתח ונסגר יותר חלק. כאילו יש רעידות בFADE של החלון מה שנקרא. אשמח לדעת האם גם אתם שמתם לב לזה והאם יש דרך לתקן את זה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. איך אני יכול להתקין את ויסטה כמערכת הפעלה שניה? 2. איך אני יוכל למחוק את ויסטה בלי לפגוע בXP? 3. כדאי לי בכלל לנסות אותה עם המחשב שלי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by vasser,

just wondering how many processes you got running in windows @ the moment you reading this post i got 31 ATM

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yotam360,

איך אני סוגר את תוכנת האנטי וירוס של WINDOS?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by elgard,

יש לכם מושג מה זה יש לכם מושג מה זה old compress files בDisk Cleanup?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Anatal,

זאת בעיה שצצה לי כל זמן קצר, וחיפשתי בפורומים השונים ובתמיכה של מיקרוסופט ואין הסבר מדויק כיצד אפשר לתקן. אינני יודעת מה קרה שזה התחיל, זה קרה אחרי שהוצאתי את כל החוטים מהמחשב לשם ניקיון חדרי, ושנדלק המחשב התחילה הבעיה הזאת. אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה זה התוכנית הזאת ואיך אפשר להיפטר ממנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sos,

שאלה שחבר שלי שואל... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ויש לי בעיה,כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס,הכוונה לדסקטופ,אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט,וזה ממשיך שוב פעם ושוב פעם...בלי הפסקה. נכנסתי לביוס,והכל שם תקין,(דרך אגב,כשאני בביוס,המחשב נשאר דלוק ולא עושה ריסטרט). אני חושב שאולי זאת תוכנה שגורמת לכך,מה אתם אומרים,מה לעשות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ONKYO,

יש לי win2k pro ו-sp3 הבעיות עצמם התחילו עוד לפני ההתקנה של הsp3 קורה לי הרבה פעמים שהשולחן עבודה פשוט קופא, שום לחיצה של העכבר לא מגיבה עליו, רק תזוזה, וכל הקיצורי דרך נעלמים. אפילו f5 לרענון לא עוזר... כלום פשוט מת...אבל התוכנות עצמם שפועלות ברקע לא מושפעות בכלל והכל פועל כרגיל הנה תמונה מוקטנת שתמחיש את המצב (אם יקח לה קצת זמן לעלות, זה כי היא בbmp, בבקשה חכו...) זה משגע אותי זה קורה באמצע הרבה דברים חשובים ואני צריך לעשות log off או ריסטרט בשביל לסדר... תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב מישהו יודע למה בצייר אי אפשר לשמור בפורמט jpg ?? זה משגע אותי לשמור בbmp תמונות קטנות עם גודל של מגה.... מישהו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן שהוא לא של המערכת שבו היו מותקנות כמה תוכנות, לאחר שידרוג ברצוני למחוק אותם כי ההתקנה של הWIN לא נגעה בהם והקובצי UNINSTALL לא בידיוק עובדים בכולם מה אפשר לעשות בכדי להסיר אותם בצורה נורמלית? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מנסיבות שלא צריך לפרט נעלם לי קובץ בשם control.exe במערכת... הקובץ אמור להמצא בתקיית הSYSTEM32 שבתקיית המערכת (בדרך כלל: C:\Windows\System32). אני אשמח אם מישהו פה בפורום ישלח לי את אותו הקובץ המדובר בכל דרך כלשהי... לאחר שהקובץ ישלח אלי אני אשמח אם ינעלו את הדיון כלא היה תודה מראש, רגמן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RobiNooB,

שתי התוכנות הללו עובדות על ויסטה 64 ...? מישהו יודע ? 10X

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש אפשרות להתקין גם וונדוס 7 וגם xp על אותו מחשב ושתיהיה לי בחירה???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Joe Blow,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. ונעבור לשאלות: 1. מה הפקודה שאני צריך לרשום ב run כדי לקבל את האופציה שאני יכול לבחור איזה תוכנות יעלו אם המחשב ואיזה לא ? (שוכחים, קורה) 2. למישהו יש מושג איך מפעילים.מתקינים netmeeting ב XP PRO?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by -Chen-,

שלום. כשאני משחק במשחקים כבדים שלוקחים הרבה זכרון, הם מתחילים להיות איטיים טחרי זמן לא קצר. וכשאני יוצא לדסקטופ, אני רואה בבאר אייקון של תמרור צהוב עם סימן קריאה שמודיע שלי שכמות הזיכרון מועטה מידי... המפרט שלי הוא זה: pentium 4 2.8 GHz 1024 DDR radeon 9800 XT רשימת התהליכים שלי: http://img103.imageshack.us/my.php?image=36655648zb.jpg יש לי וירוס או ספייוור? או תוכנות לא שימושיות שלוקחות הרבה זיכרון? תודה. אני רוצה להוסיף שאני משחק במשחקקים כמו Battlefield 2 ו-Doom 3 שלוקחים 700 ומעלה זיכרון, וזה עדיין לא מספיק, ואני סוגר את כל התוכנות לפני שאני משחק.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי בעיה שכל מיני משחקים שפועלים ב- OpenGL לא עובדים לי ואמרו לי שככה זה לכולם ב - XP ושיש לזה תיקון חיפשתי מלא זמן את התיקון אבל לא מצאתי מישהו יכול בבקשה להביא לי את הלינק לתיקון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, המחשב הוא E6600, 8800GTS, מחשב חזק יחסית.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים ואינטרנט.. לדעתכם כדאי ויסטה או שזה מיותר?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מופיעה לי הודעת שגיאה הבאה בוונדום: A PROBLEM HAS BEEN DETECTED........ BAD_POOL_CALLER ואז הוא מבקש ממני לעשות רסטסט (זה מסך כחול)... מה הבעיה ומה צריך לעשות..ניקיתי כבר רגסטרי לפני כמה ימים וכל כמה שעות עבודה הוא עושה את זה... המערכת שלי היא SP1 XP האם עליי לעדכן ל2?? וזהו מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכשהתקשרתי לחברה "עזרו" לי הרבה מאוד ביקשו ממני לפרמט כמבן שעשיתי את זה כבר 3 פעמים והתקנתי ווינדוס מחד ש עם כל הדרייברים.. הביוס שלי מעודכן ככל שניתן.. הנתונים שלי הם: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ המקורי של מייקרוסופט 64 BIT ? ולמה זה לא מזהה את המערכת שלהם שהיא 64???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים