Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
במהלך השדרוג מ8 ל8.1 אני כנראה לחצתי על משהו ועכשיו יש לי הנחיה קולית באנגלית על כל דבר שעושים במחשב. אני מחפש איך לכבות את זה אך לא מצליח, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול PCI 512 וכשאני מנסה להתקין את הדרייברים או מהדיסק או כאלו שהורדתי מהאינטרנט קורה את אותו דבר: זה עושה לפני ההתקנה את המלבן הקטן הזה שמגיע עד ה-100% (ההוא מהגירסאות מלפני איזה שנתיים של InstallShield) ומגיע עד הסוף. עכשיו הוא אמור לעלות את ההתקנה אבל במקום זה מופיע לי ה-Error של Win XP: InstallShield Engine has encoutered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. במחשב השני בבית שגם יש לו XP זה פועל בסדר ככה שזה בטח איזה בעיה ב-XP כאן. אז יש איזה אפשרות לתקן את זה בלי להתקין מחדש את ה-XP או משהו כזה? ניסיתי להתקין מחדש את SP1 אבל זה לא עזר... נ.ב. זה בכלל עוזר משהו להתקין את זה? כי זה פועל בסדר גמור בלי זה בינתיים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, כבר די הרבה זמן אני נתקל לפעמים בהודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל יישומים מסוימים (ולא כל כך חשובים האמת), והתעלמתי ממנה, עד שלפני כחצי שעה הורדתי את העדכונים למנהל ההתקן של VIA ניסיתי להתקין אותו ווהודעה המחורבנת צצה שוב, ואין לי מושג איך אפשר לפתור אותה. היא מגיע בחלון של :"NTVDM KERNEL:missing 16-bit system module" ובגוף ההודעה רשום:"please reinstall the following module to your system32 directory:user.exe" טוב, אז יצאתי וחיפשתי אחרי ה USER.EXE בספריית הסיסטם32 לא שמעו עליו בכלל, ובדיסק של XP אין שום זכר לחרא הקטן, מה לדעתכם אני צריך לעשות (חברה הימנעו מהמילה פירמוט, את זה תמיד אפשר לעשות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
The Windows Shell is responsible for providing the basic framework of the Windows user interface experience. It is most familiar to users as the Windows Desktop, but also provides a variety of other functions to help define the user's computing session, including organizing files and folders, and providing the means to start applications. An unchecked buffer exists in one of the functions used by the Windows Shell to extract custom attribute information from audio files. A security vulnerability results because it is possible for a malicious user to mount a buffer overrun attack and attempt to exploit this flaw. An attacker could seek to exploit this vulnerability by cr…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שני דברים: 1. איך אפשרק להעיף את סל המחזור משולחן העבודה? 2. יש את הדבר הזה ב-7 שכל תיקייה שאני פותח או כל חלון מופיע לי בשורת מצב למטה בצורה מצומצמת. נגיד פתחתי שני חלונות אקספלורר הם יופיעו לי באותו מקום, סגרתי את שניהם אז הריבוע של ה-E ייעלם. יודעים למה אני מתכוון? יופי. השאלה כזו: המסנג'ר (windows live\msn) לא יוצא משם גם אחרי שאני לוחץ על האיקס. הדרך היחידה שהצלחתי להעיף אותו זה רק אם סגרתי לגמרי את התוכנה (עם יאהו שהוא כמוהו גם יורד למטה באותה צורה בדיוק אין לי את הבעיה הזו). טיינקס.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , התקנתי Windows XP Pro Hebrew+SP1 , עכשיו , איך אני הופך את מערכת ההפעלה לאנגלית?(את כולה... אנגלית עם תמיכה בעברית...) אני יודע שזה בטח פשוט , אבל בינתיים לא הצלחתי לסדר אנגלית... ואני פשוט לא יכול להסתכל על המסך שזה בעברית!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב שלי(LG GH20NS ) מופיע במסך ה-POST והמגש שלו יוצא ונכנס כשאני לוחץ על הכפתור ,אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ולא מופיע במנהל ההתקנים כך שאני לא מסוגל לצרוב. איך אני פותר זאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מהו הקובץ הנ"ל מה השימוש שלו או תפקידיו? תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למשהו יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ווינדוס עדיף על המפרט הבא AMD BARTON 2600 1.5 GIGA RAM RADON 9600 ווינדוס XP ווינדוס 7 סטארטר ווינדוס 7 ???? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אין חשיבות ממש למשחקים גם ככה הוא ישן מידי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש פקודה שצריך לשנות באיזה קובץ INI ואז אני אוכל למחוק אותם. מה היא? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב אז אחרי שאני לוחץ כיבוי אני מקבל הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי של המחשב שלי נמוך,מה הבעיה בדיוק? מה זה זיכרון וירטואלי?(דרך אגב לי יש AMD2000 וזיכרון של ווידבונד 256 DDR). ההודעה הזו היא רק מהימים האחרונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המראה של הווינדוס שלי משעמםםםםם וזה אפילו כבר מתחיל להוריד לי את החשק מהמחשב. אני רוצה מראה חדש עם הרבה טבע שהשורת התחל שלי תשתנה שהאייקונים שלי סוף סוף יהיו מסודרים חלונות חדשים ומעניינים. אני רוצה משהו חדש ומרהיב עם הרבה תוספות. בכל אופן הנה לכם תמונה של הDESKTOP שלי אחרי שמחקתי חצי מהאייקונים שהיו לי על המסך(כל המסך היה מלא באייקונים). תחשבו על משהו יפה ואני מוכן לעשות כמעט כל דבר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התקנתי במחשבי חלונות 7 ופתחתי מספר חשבונות משתמש, כל חשבון מיועד לתחום עבודה מסויים (גרפיקה, אודיו, משרדי, וחשבון ניהול). חשבון הניהול מוגדר כ- admin ויתר החשבונות הם חשבונות רגילים שמוגדרים כחשבונות מקומיים. השאלה - כיצד להתקין תוכנה בחשבון במערכת כך שקיצור הדרך אליה, יופיע רק בדסקטופ של חשבון יחיד ולא בדסקטופים של כל החשבונות (התקנתי כמה תונות בחשבון הניהול וקיצורי הדרך הופיעו בכל החשבונות. כאשר מחקתי קיצור דרך בחשבון מסויים, הוא נמחק גם מהדסקטופ של חשבון הניהול. כיצד ניתן למנוע זאת?) תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הCP בדייברים האחרונים מסתבר עושה ראנדומאלית בעיות בVISTA. 1) מבטל Aero כיוון שמשום מה המערכת חושבת שהיא רצה במצב של 16bit 2) גורם לקריסה של הControl Panel וכל מה שמשתמש בCPLים. כל הפתרונות שמצאתי באינטרנט לא עזרו לי יותר מידי, גם חזרה לדרייבר ישן או מעבר לחדש לא עזרה(יש לציין שזה קרה בפתאומיות בלי שום שדרוג דרייבר). הדבר היחידי שעוזר זה הסרה מוחלטת של הדרייבר של nVIDIA(אפשר להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך ידנית). לעבוד בלי שליטה על הדרייבר של הכרטיס מסך זה מעצבן, אבל לעבוד בלי control panel זה סיוט(אני צריך להפעיל CPLים בצורה ידנית). nVIDIA פשוט מבזים יותר ויותר מיום ליום בכל הנוגע לדרייבר ותמיכה, גם ככה יש דרייבר נורמאלי פעם בחצי שנה, עכשיו גם הבאגים המפגרים האלה? תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i've been installing some new programs last night (mostly visual aids such as objectdock and objectbar, samurize, etc') and i'm having problems writing in herbew now. in word, for example, alt+shift does not switch between languages as it used to do, and i can only do it using ctrl+shift. things get worse here or in icq messages, as i cant switch to hebrew at all. all the control panel options seem to be normal
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נדפק לי הווינדוס אז הייתי חייב להתקין אותו מחדש על דיסק קשיח אחר ועכשיו כשאני עובד עם הווינדוס7 החדש אני לא יכול לפתוח את המחיצה הישנה בכלל- אין לה אות כונן וכשאני מנסה ליצור לה אות כונן קופצת השגיאה הבאה; מה אפשר לעשות כדי לתקן אותה? http://www.fastup.co.il/images/62131629.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא רוצה להזמין תכנאי שיפרמט לי... אם יש לי תדיסק של הווינדוס איך אני עושה לבד? יש לי בכונן C תווינדוס והכל בD אני ישאיר את D רגיל איך אני עושה? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי win2k pro ו-sp3 הבעיות עצמם התחילו עוד לפני ההתקנה של הsp3 קורה לי הרבה פעמים שהשולחן עבודה פשוט קופא, שום לחיצה של העכבר לא מגיבה עליו, רק תזוזה, וכל הקיצורי דרך נעלמים. אפילו f5 לרענון לא עוזר... כלום פשוט מת...אבל התוכנות עצמם שפועלות ברקע לא מושפעות בכלל והכל פועל כרגיל הנה תמונה מוקטנת שתמחיש את המצב (אם יקח לה קצת זמן לעלות, זה כי היא בbmp, בבקשה חכו...) זה משגע אותי זה קורה באמצע הרבה דברים חשובים ואני צריך לעשות log off או ריסטרט בשביל לסדר... תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב מישהו יודע למה בצייר אי אפשר לשמור בפורמט jpg ?? זה משגע אותי לשמור בbmp תמונות קטנות עם גודל של מגה.... מישהו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בחנות מחשבים רקע של מחשב שהוא בעצם עשבים כאלה והם זזים קיצור אחד הדברים היפים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום אני רואה רק סמלים ואין שמות וזה משגעע בקשה תעזרו ליי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני מתכוון לפרמט את המחשב..ולהתקין את WINDOWS XP SP3 PRO. הבעיה היא,שיש לי קבצים של בערך 30 גיגה אולי אפילו 50..(ביחד) ואין לי איך לגבות אותם,הם קבצים חשובים. איך אני אמור לגבות?אגב,ההארד דיסק שלי דיי קטן,יש לי 120GB. לכן אני לא יודע מה אני צריך לעשות.. תודה רבה לכולם.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS וייצרתי 2 כוננים וירטואלים. כאשר סיימתי ורציתי לבטלם לא הצלחתי והם נשארים פתוחים עם קובץ הIMG שפתחתי בהם. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה שוב וללא הצלחה, ניסיתי גם למחוק אותם דרך "לוח בקרה" -> "כלי ניהול" -> "ניהול מחשב" -> "ניהול דיסקים" וגם שם ללא הצלחה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להצליח לבטל את הכוננים הללו תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-