עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by King Of Action,

I formatted the hardisk and i installed win xp proffesional . but...the win supports only english . I c'ant write in hebrow and etc. What can I do ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by avivlevy,

אוקי יש לי שני מחיצות D-20G C-130G עכשיו מותקן על C WINDOWS ועכשיו התקנתי גם על D.... אני רוצה למחוק את הWIN שבC אבל שכל הקבצים שבו ישמרו.... איך אני עושה את זה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם התקנתי אתמול WIN7 אז הכל קצת חדש לי השתמשתי בויסטה בזמן האחרון ואני זוכר שהיתה תכונה בויסטה ששולחן העבודה היה מציג סרטונים (בתור טפט) (כאלה שבאו עם הויסטה) של נחלים וכל מני דברים כאלה. רק ששכחתי את השם של התכונה הזאת ואני לא מצליח למצוא משהו דומה ב7. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

שלום היום כשהעלתי את המחשב, הופיעה הודעה של הנורטון אנטי וירוס2002 שיש לי וירוס בקובץ הזה. ריסטטתי את המחשב וזה לא עלה. דיברתי עם חבר של אבא שלי שגם לו יש WIN2000, הוא חיפש את הקובץ ובא לשלוח לי. כשהוא בחר את הקובץ בתפריט החיפוש, הופיע בדיוק אותה הודעה אצלו, וגם לו יש את אותו אנטי וירוס. אני מעוניין לדעת אם זה בעיה ספציפית שלנו, או שזה משהו שמייקרוסופט שתלו. אז בבקשה, כל מי שיש לו XP\2000, תעשו ככה: start->search->for files and folders->kernel.sys אם יש לכם אנטי וירוס, תבחרו את הקובץ. אם מופיעה לכם הודעת הוירוס שאומרת שזה BACKDOOR.TROJAN או וירוס\טרוייאני אחר, וזה לא יכול להימחק, תודיעו פה. הקובץ נמצא בתיקייה C:\winnt\system32\drivers תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול קודם שפתחתי פה מוקדם יותר בנוגע למסכים כחולים, שבינתיים לא מוצאים מרפא לבינתיים, לא מטריד אותי במיוחד לנסות להתקין את הווינדוס מחדש בתנאי ואוכל לשחזר את כל המידע שלי להתקנה החדשה. במידע אני מתכוון לסיסמאות, הגדרות דפדפנים ושל תוכנות מותקנות - למשל פיירפוקס, תוכנות כמו uTorrent שכרגע נמצאות באמצע עם הגדרות וטורנטים ומידע כזה או אחר. אני מודע לכך שעבור התקנה חדשה אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות ואין לי בעיה עם זה, אבל האם לאחר מכן ניתן להעביר קבצים ממקום כזה או אחר כדי לשחזר את המצב הנוכחי שלי בכל תוכנה ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מחשב נייד של hp עם ווינדוס 10 מקורי שכחתי את הסיסמא יש דרך לאתחל את המערכת הפעלה מחדש זה מחשב שאין בו כונן סידי יש אופציה לעשות restore או משהו ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני מבין שיש לסרס כמה מהאפשרויות אם מערכת הפעלה WIN10 לא מופעלת. אבל עד כדי כך שלא תהיה לי אפשרות להוסיף אייקונים? אני כמישהו שמתקין הרבה מחשבים בעבודה באופן יומיומי - דבר ראשון שאני עושה לאחר התקנת מערכת הפעלה, עוד לפני שהיא מקבלת רשיון, זה לסדר את שולחן העבודה במחשב. עכשיו את זה אי אפשר לעשות עד שמפעילים את הרשיון? כן אני יודע שהפעלת רשיון בארגונים נעשית באופן אוטומטי. אבל יש מקרים יוצאי דופן. כל יום מגלים עוד דברים מעצבנים על המערכת הפעלה הזאת. לא פלא שדחפו לנו את זה בגרון במשך שנה שלמה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. איך אני מבטל את התוכנות האלה את הICQ והMSN ביטלתי יש אפשרות בהגדרות שלהם אבל יש לי עוד מלא תוכנות אתם יודעים למה אני מתכוון לתוכנות שליד השעון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avigdo,

בכניסה ל XP אני מתבקש להכניס סיסמת אדמיניסטרטור. אני המשתמש היחיד במחשב כך שהדבר מיותר. האם ניתן לבטל זאת? איך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני בקורב יפרמט את המחשב איזה מערכת קבצים להתקין? כרגע מותקנת FAT32 אם יהיה עדיף להתקין NTFS אז איך מוחקים מערכת קבצים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eitan69,

יש לי מערכת הפעלה ויסטה 32 עולה אבל אומרת שהיא משלימה את העידכונים אבל האחוזים לא עולים בשלב 1 הוא מדלק לשלב 3 וגם שם 0 אחוז ואז עושה ריסטרט. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל הוא מחק את כל השיחזורים הקודמים (בדוק כי לפני איזה יומיים עשיתי שיחזור). ניסית גם לתקן איתחול דרך F8 REPER גם שם לא עזר לי. ניסיתי דרך ERD גם לא עזר לי. בדקתי את הדיסק ואת הזיכרון עם התוכנות שיש ב HIRENS BOOT 10.4 הכל תקין. משהו יכול לעזור לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני מעוניין לבצע Dual-boot למערכת שלי חילקתי את הכונן שלי לשניים 250GB כל אחד C ו D מעוניין לעשות התקנה על כונן D שהוא extended של C בעת ההתקנה טוען את כל הדרייברים עד הסוף מגיע ל WINDOS setup..ונתקע שם שאלותי הם : האם בגלל שהמערכת המותקנת היא WIN 7 אני לא מצליח לעשות clean install על כונן D ? או האם בגלל שהיא 64 ביט והמערכת שאני רוצה להתקין היא 32 ביט? או שפשוט אי אפשר להתקין XP ברגע שהמערכת הראשונה היא 7 WIN או VISTA **אני מנסה להתקין על מחשב נייד שהושק עם WIN 7 בבדיקתי באתר היצרן ( ASUS ) יש עדכון ביוס - ביצעתי גם אותו לגרסא האחרונה -כדי להסיר ספק . אני יודע של 7 WIN יש XP MOD אל הוא עובד רק עם גרסת ה ULTIMATE - ובלי שם קשר אני מעדיף לעבוד עם המערכת …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה להתמצא בכל הפקודות הקיימות....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Haflo,

איך אני יוצר ע"ג כונן USB נייד את האפשרות לבצע boot ולהתקין Windows XP? במילים אחרות - במקום להשתמש בדיסק ההתקנה של Microsft על מנת להתקין Windows XP אני מעוניין להשתמש בדיק חיצוני נייד עם ממשק USB.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ychig,

כשאני מקליק על rate this computer לא קורה כלום, לפי הצעות לפתרון באינטרנט מחקתי את תכולת C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore וריסטרתי, אך זה לא עזר. לאחרונה החלפתי זכרונות מ2 סטיקים של800MHZ 1GB לסטיק 2GB 666MHZ

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tempw,

יש לי בעיה במחשב עם תוכנת האקספלורר והפיירפוקס במחשב (windows xp sp2) החל מהבוקר, בטעות הותקנה תוכנית בשם surf robot אך הסרתי אותה עם התקנה/ הסרה. סריקה עם ad awere ותוכנת HijackThis , לא העלו דבר. המפליא הוא שתוכנות כמו אימיול ו ICQ עובדות ללא כל הפרעה. מ אני יכול לעשות כדי לגרום לאקספלורר והפיירפוקס לשוב ולעבוד?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

קניתי עכשיו WD 250G JD ורציתי לשנות את מצב החלוקה של הכוננים אצלי (בלי לפרמט, אני מחליף לוח כנראה - אז אני יפרמט). זה הולך ככה 20G כונן C (WINDOWS) 30G כונן D ו60+G כונן E אני רוצה לחבר את כונן D ו E ושהוא יקרא כונן E ומה שקניתי יהיה כונן D אפשרי בלי לפרמט? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yair71,

היו לי ש 2 מסכם כחולים ועליהם כתובות 1 STOP 0X000050 (XE2E75NC8,0X00000000,0X8755C67,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8755C67 BASED AT F8755000 DAESTAMP 4037139A 2 STOP 0X000050 (0XFF0DD93C,0X00000000,0XF835C31,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8735C31 BASE AT F873500' DATESTAMP 4037139A בדקתי את הזיכרונות, רציסטר ובסנדרה והכל תקין הקריסה רנדומלית זה מה שרשם בפעמיים האחרונות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום! לאחר כמה השוואות שערכתי בין הוויסטה לXP גיליתי שהביצועים במשחקים בXP הם פי כמה טובים! כמו בוגאטי ווירון(407קמ"ש) לסוברו אימפרזה טורבו(270קמ"ש). רציתי לשאול איך מפרמטים. ??? בחיים לא עשיתי זאת! מישהו יכול לפרט לי איך לפרמט? האם יש אפשרות לפרמט רק תיקיה אחת? ויש לי כונן דיסקטים במחשב. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היום כשניסיתי להדליק את המחשב, הוא סירב לעלות. הוא הגיע למסך של הXP (מערכת ההפעלה היחידית שלי, יש לציין) שמודיע שיש צורך לסרוק את דיסק E: (דיסק שמשמש להתקנת תוכנות ולאגירת רוב במידע שלי) בScanDisk. לאחר הסריקה, כל פעם, ללא יוצא מן הכלל, המחשב התחיל לעלות, ואז איתחל את עצמו והודיע שהייתה בעיה בעליית המחשב, והציע לי לעלות במצב בטוח, מצב רגיל, Last Known Good Configuration, וכו'. בחרתי כמובן בקונפיגורציה הטובה האחרונה, אך ללא הואיל. לאחר כמה וכמה נסיונות, נכנסתי למצב בטוח, והרצתי System Restore. קפצתי חזרה לשלשום, והעלתי לשמחתי את המחשב, בהצלחה. לפחות, למשך כמה דקות... אחרי כמה דקות, המחשב שוב אתחל, ומאז כל ניסיון עלה באיתחול תוך פחות מדקה מעליית המערכת. פניתי לאתר של חברת מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by blackhawk,

שלום, אני מעוניין לדעת אם יש פקודה\סקריפט שאפשר להריץ ב powershell או ב cmd על מנת לראות את העידכונים שמחכים להתקנה?(בתחנה רגילה - לא בדומיין) הרצתי חיפוש בגוגל וכל מה שמצאתי היה פקודה ב powershell "get-pending" אך היא עוסקת בעידכונים שמגיעים מה WSUS. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הנושא, כבר די הספיק לתמצות הבעיה, אני משתמש ב- windows 7 ויש לי בערך 15 פעמים את השירות svchost.exe פועל בתהליכים, ויש כל מיני סוגים שלו יש כאלה שזה system חלק network service חלק local service, זה אמור להיות ככה בעקרון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני פשוט משתגע ולא יודע מה לעשות פיתום אני לא יכול להיכנס לשום תיקיה ולא למחשב שלי וגם כאשר אני עושה כפתור ימיני לא מופיע לי OPEN איפה שמופיע DRIVE.. אין שם את הכונן שלי C וכל הקטע הוא שאני לא משתמש ברשת ולא הישתמשתי ברשת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by blackjacka,

אני לא יודע מה לעשות אולי מישהו יכול לעזור לי היו לי 2 חשבונות ADMINISTRATOR אחד המקורי והשני בשם SHAHAR שגם הוא אדמיניסטרטור ומחקתי את ה-SHAHAR עכשיו אני לא יכול להכנס כאדמיניסטרטור נגיד אני מנסה להכנס ל"מנהל ההתקנים" או לMSCONFIG הוא לא נותן לי מישהו יכול לעזור? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים