Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעייה. תודה רבה, אשר. (מועתק מאנגלית) Hello, I wanted to install 3 little programs in my computer. before download, I created a Restoe Point. After download and using the programs. I wanted to go back to the previous status (System Restore) , BUT I discovered all My Restore Points I've maded in my computer was gone... The 3 programs are: [list type=decimal] [*]Seareh Everything [*]DeskPins [*]CloseAll I know "Search Everything" (EXE File) left junk on my computer. but I don't know how to uninastall this program and cleaning my computer as this software has no uninstalltion option. I want all my Restore Points BACK, and cleaning my…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא של המשתמש... זה לא ה administertor אני מחובר עכשיו אליו... אני לא זוכר את הסיסמא אליו... הייתי בערך שבועיים לא בבית ... ולא עשיתי ריסט ולא כלום עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא ... ואם אני יעשה ריסט אני סתם יצטרך לעבוד עם תוכנות אחרות... אני על וינדוס xp pro תודה לכל העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההיסטוריה בWIN+R לא נשמרת, לא משנה מה עשיתי/אפשרתי/ביטלתי זה לא נשמר לא קיים הבאג הזה ב8
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ברשותי HD502HF של סמסונג ומערכת ההפעלה WIN7U, ולאחרונה, בעזרת HDTUNE, אני שם לב שהתהליך explorer.exe פשוט לוקח לי את כל מהירות הקריאה והכתיבה. כאשר יש את הבעיה ואתה מריץ BENCH ב-HDTUNE, המהירות הממוצעת היא 15 מגהבייט (שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק מתעסק בקבצים קבצים ששוקלים מעל 8 ג'יגה) כאשר אתה סוגר את התהליך, המהירות הממוצעת היא 99 מגה, תקין. למישהו מכם יש רעיון מה הבעיה ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אופיס 2007 אנטפרייז וכתוב עליו 32ביט, רציתי לדעת אם זה יסתדר עם ויסטה 64ביט? ואם יש כזה דבר בכלל גרסה של אופיס ל64ביט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך מתקינים עברית על הוינדוס הזה? אשמח למדריך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב המסך לא נדלק לי ונשאר במצב standby רק לאחר כ-10 נסיונות של לחיצה על כפתור ריסט או כיבוי של המחשב אז המחשב מצליח לעלות לוינדווס כרגיל. ניסיתי להחליף מסך וקיימת אותה בעיה . מה אפשר לעשות ? (אין מה לפרמט את המחשב מכיוון שלפני חודשיים פירמטתי אותו והכל היה בסדר גמור. תודה ענקית לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב.. קיבלתי מחשב חדש לגמרי ( P-233, 32 MB RAM, 6GB H.D.D) ועשיתי לו מודינג מוזר.. בקרוב בגלרייה. אבל הייתי חייב להתקין עליו וינדוס 98 בגלל המערכת החלשה.. טוב התקנתי והכל עובד.. עכשיו האינטרנט GATEWAY שלי הוא עובד על וינדוס XP אז לקחתי את הדיסק של XP והתקנתי ב98 גם את ה REMOTE DESKTOP CONNECTION ואת NETWORK SETUP WIZARD, טוב האינטרנט עובד ואני יכול להתחבר למחשבים אחרים ברשת בREMOTE DESKTOP אבל אני לא מצליח להתחבר אליו... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות.. כי חיפשתי אבל ???... בתודה מוומווו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם WIN XP PRO OEM מקורי. הגרסא של הוינדוס היא גרסא עברית. אני רוצה לשנות את הגרסא לאנגלית ולפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש את הוינדוס בגרסא אנגלית. האם יש דרך לשנות את השפה מבלי להתקין מחדש את הגרסא האנגלית ? האם הסריאל שלי יעבוד על הגרסא האנגלית של הוינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי Windows Server 2003 ואני רוצה להתקין אותו 1 אם הוא שווה משהו 2 אני צריך סיריאל ??????????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי XP רגיל (לא 64) והארד דיסק סאטא (WDC WD2500KS-00MJB0) 250 ג'יגה. אני רוצה לפרמט והבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, דבר שחייבים בשביל להתקין את הדרייבר של הסאטא בהתקנה של הווינדוס. יש איזה דרך להתקין ווינדוס בלי להשתמש בכונן דיסקטים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי קצת מסובכת היא מתאימה לפורום הזה ולפורום תוכנה ולפורום רשתות אז תיסלחו לי אם לא שמתי את ההודה הזאת בפורום אחר (כאן זה ניראה לי הכי הגיוני) אקיצקץ לבעיה: לפני כמה ימים התקנתי את הווינדוס XP מחדש הכל אחלה אבל יש לי רק בעיה אחת מישום מה מתי שהאימיול פועל (אחרי כמה דק' מזמן ההפעלה של האימיול)כל הוונדוס שלי קופא פשוט הכל ניתקע אבל מתי שאני מנתק את החיבור לאינטרנט פוףף הכל חוזר לפעילות שיגרתית וכל הפעולות שניסיתי לעשות כהווינדוס ניתקע פיתאום צצות עכשיו חשבתי שהבעיה היא רק באימיול אבל לא זה קורה לי גם שהקאזה עובדת הכל ניתקע וזה לא בעיה באפלוד שלהם כי האימיול מעלה לי מקסימום 5 ק"ב ועם הקאזה אני בכלל לא משתף אז אני משער שהבעיה היא בווינדוס ולא בתוכנות שיתוף…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר 2 מחשבים ב DOMAIN ? אך עושים את זה? האם צריך להתקין תוכנות נוספות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד היי שלום יש לי שתי מערכות הפעלה (XP,98) וברצוני לדעת, איך אני עושה שהמחשב יעלה ויתן לי בחירה איזה מבין המערכות להפעיל בתודה TZ
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה לגירסא מומלצת להתקנה.. עם הSP2 או בלי? או שיש משהו אחר??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני כמה פעמים מנסה להתקין windwos7 מדיסקים שונים והוא לא קורא או עושה שגיאה , יש איזו פעולה מסויימת שצריך לעשות חוץ מזה שבboot הוא יקרא מהכונן דיסקים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להתקנה מהירה על מחשבים עם חומרה שונה, אשמח לכל מידע בנושא, או למדריך שאתם יודעים שעובד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם מישהו מכיר דרך איכותית ונקיה להסרת כל הקודקדים המצויים על המחשב ממערכת ההפעלה ויסטה...? בווינדוס XP למשל הייתה לי את תוכנה Codec Sniper שביצעה מעולה והייתה קלה מאוד לשימוש אם מישהו מכיר כזו תוכנה אשמח שישתף אותי בכך
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת. כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64. נתוני מערכת: מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. לוח GA-870A-UD3 זכרון 4GB התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות. אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת. ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100. העדכון היחיד שלא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מ-RSM ומחנות אחרת קניתי WIN7 HOME PRE 64BIT HEBREW. על המחשב שקיבלתי מ-RSM מותקנת גרסה זמנית של WIN7 32BIT. הכנסתי את הדיסק שקניתי, של ה-64 ביט, והוא לא עבד והודעת השגיאה אמרה משהו בסגנון של "המערכת לא תומכת ב-64 ביט". איך אני יכול להתקין את הווינדוס? האם אני יכול להסיר את ה-WIN7 שעל המחשב בכדי להתקין את ה-WIN7 שקניתי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשמע פשוט נכון? אבל זה משגע אותי אני רוצה למחוק את הדרייבר הזה שמופיע באוורסט: http://img213.imageshack.us/img213/6173/driverusb2xv.jpg איך אני עושה את זה?? מרוב ייאוש ניסיתי פשוט למחוק את הקובץ מ - C:\WINDOWS\system32\drivers אבל הוא מופיע מחדש כל פעם. אני מניח שיש דרך נורמלית למחוק אותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות גיבתי את כל הקבצים שהיו לי במחשב באמצעות אופצית הגיבוי שקיימת בWindows - הגיבוי נעשה לכונן חיצוני (בדקתי ואכן הקבצים שם). עכשיו כשאני מנסה לעשות שחזור, האופציה היחידה שאני מוצא זה שחזור באמצעות "הסטוריית קבצים" (כמו שמדגימים פה: http://windows.microsoft.com/he-il/windows-8/how-use-file-history) מאחר והקבצים בכונן החיצוני הם עדכניים יותר אני מעוניין לשחזר את הקבצים המופיעים שם. כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים כמו שכתוב בכותרת השגתי הארד דיסק אחר במקום זה שהתקלקל לי אני מנסה להעלות מערכת הפעלה חוקית של XP PRO אבל לא נותן לי להתחיל כי בעת ההדלקה של המחשב מופיעה לי ההודעה הבא ntldr is missing וללחוץ על סטרל ואלט ודיליית יחד על מנת להפעיל את המחשב מחדש וגם העניין הזה לא עוזר כי חוזר חלילה.אה וכל העת הCD של מערכת ההפעלה נמצא בצורב .האם למישהו יש נסיון בפתרון בעיה כזו ?תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי פלאפון שנפל למים ונהרס לו המסך. הטאצ' עדיין עובד, ואפשרי לפתוח אותו והוא מגיב למגע. אני מנסה להציל את התמונות שיש בו, אז חיברתי אותו למחשב - אבל המחשב מזהה אותו כמטען ולא כהתקן USB. אתם מכירים דרך לקרוא את המידע שיש במכשיר גם אם אני לא יכול לשנות במכשיר עצמו את ההגדרה של אופן קריאת המכשיר מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-