עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם ברשותי מחשב ישן וחלש ולכן כל תוכנה מיותרת שעולה עם הפעלת Windows מקשה על יציבות המערכת. אני מצרף 2 תמונות (התמונה השניה היא המשך הרשימה) של התוכנות שעולות עם הפעלת המחשב, אודה לכם אם תוכלו לומר לי אילו תוכנות להשאיר שהם חיוניות של Windows ואילו סתם תוכנות שמפריעות. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by almog333,

שלום לכולם, אני גולש בלפטופ דרך ההוטספוט של הסלולרי שלי. רציתי לדעת, אם אני מוריד את הפלאש ב xp, תצרוכת הגלישה שלי תהיה יותר מועטה? יש לי 2 ג'יגה ואני לא רוצה לבזבז אותם על פירסומות. אם כן איך מורידים את הפלאש? והאם יש עוד טוויקים ששוה לעשות כדי להוריד מנפח הגלישה? תודה

3. Started by sigma,

אני משתמש במערכת : xp sp2 home ביטלתי פעולת messenger ע"י שינוי שם קובץ: msmsgs.exe לשם: msmsgs.ex~ אם פעולה זו עלולה לפגוע בתפקוד מערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by manenbu,

שלום, כשאני לוחץ על לינקים ל PDF בIE10 על W8 לפעמים זה פותח אותם ישר (חיצונית, לא בתוך הדפדפן) בלי לשאול אם אני רוצה לשמור או לפתוח. איך מסדרים את זה שהוא תמיד ישאל אם לשמור או לפתוח?

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  5. יש לי windows xp לא מזמן התקנתי quicktime לא בטוח שזה קשור... עד אז כל פעם שגלשתי ולחצתי על קובץ מדיה (סרט , תמונה) קיבלתי שאלה..האם אני רוצה לשמור לפתוח או לבטל. עכשיו כשאני לוחץ על קובץ מדיה הוא פשוט נפתח אוטומטית ולא מאפשר לי לשמור. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? :-\

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי יש לי פורום php ומתי שערכתי את הקבצים אז בטעות לחצתי שזה תמיד יפתח את הקבצים עם הפנקס רשימות ועכשיו אני לא יכול לערוך אותם ואין תוכנה אחרת שיכולה לפתןח אותם אז רציתי לדעת איך אפשר לבטל את השטות הזאת בכדי שהמחשב שוב פעם לא ידע איזה סוג קבצים אלו

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום יש לי תקייה בכונן c שכל הזמן נפתחת בעת עליית windows איך אני מונע ממנה לעלות

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  8. המון זמן שאני מחפש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת. כאשר אני עובר עם העכבר על קבצים שונים קופץ לי חלון קטן (מכונה לעיתים כ"בלון טיפ") עם נתונים לגבי הקובץ עליו נמצא סמן העכבר באותה העת. הדבר מעצבן במיוחד כאשר עוברים עם סמן העכבר במהירות על רשימת קבצים ארוכה. השאלה הנשאלת היא כמובן איך לעזאזל מבטלים את הדבר המטריד הזה? צירפתי תמונת מסך הממחישה את הדבר. תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. יש דרך לבטל ריסטארט / כיבוי לאחר לחיצה יזומה של המשתמש ?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  10. כמו שהוסבר במדריך על ה-SSD שיצא כאן בפורום, אני מעוניין לבטל את שיחזור המערכת על כונן ה-SSD. יש לי עוד כונן במערכת (מכאני) ואני רוצה ששחזור המערכת ישב עליו. איך אני עושה זאת? (במדריך לא כתוב שניתן להעביר את השחזור לכונן מישני)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lt mor,

יש לי את האפשרות לשדרג לחלונות 10 עקב חוסר איזון ריגשי, סימנתי להסכמה לשידרוג לאחר שהתאוששתי מהשטות רציתי לבטל >> אני לא מוצא אפשרות! רק לדחות כול פעם ב-3 ימים. ככה זה כבר שבוע... כיצד אני מבטל את "ההסכמה" לשידרוג?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי אנשים מידי פעם בפעם (בתקופה האחונה יותר מפחות) קורות לי שגיאות ובעיות במחשב אז זה שצריך לפתור אותן אני יודעת. העניין הוא שכל פעם כזו יוצאת לי הודעה של ה- XP המציעה לשלוח דו"ח שגיאות למייקוסופט. כמובן שאיני רוצה לעשות זאת וכל פעם אני נאלצת לסרב מחדש. פעם שמעתי שניתן לבטל כליל הצעה זו. מישהו יודע כיצד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום. עשיתי שחזור של המחשב כי המערכת קרסה לי.הייתה בדיוק אותה שאלה לפני חודשיים פחות או יותר והתשובה הייתה password 2 משהו. צריך להריץ את זה בשורת פקודה RUN ואז מגיעים להגדרות משתמשים ומורידים את ה V מהמשתמש שלי והמערכת עולה ללא לוגין בעצם. אני צריך שום לבצע את זה כי בשיחזור זה לא קיים והמערכת עולה עם השם משתמש שלי ומתעקבת. אני אשמח לקבל שוב את הפקודה הזאת. תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  15. Started by avigdo,

בכניסה ל XP אני מתבקש להכניס סיסמת אדמיניסטרטור. אני המשתמש היחיד במחשב כך שהדבר מיותר. האם ניתן לבטל זאת? איך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי בתור אדמין של המחשב שלי אני מעוניין לבטל תוכוניות כמו Msconfig, Regedit כל התוכניות האלה שמשתמשים ברשת לא יוכלו לגעת או להשתמש בהם אז איך אפשר לבטל?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  17. זה ממש מעצבן, יש לי דברים בהורדה ואני לא יכול לעשות ריסטרט מתי שבא לי, וההודעה הזאת קופצת כל 5 דקות! איך נפטרים ממנה?!?!?!?!?!?! ניסיתי לעשות END PROCESS אבל זה ממשיך לחזור.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. אהלן! כשאני מוריד מהדפדפן, המהירות בסדר גמור, הבעיה היא שנגיד אני אומר שיוריד לשולחן עבודה. הוא עובר קודם בתיקיה אחרת ואז מעתיק אותו. הבעיה זה שההעתקה הזאת לוקחת זמן על כונןIDE, וזה חבל. אני מדבר על הורדה מFILEFLYER ראפידשר וכד'. איך מבטלים את זה? אריאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום קיבלתי ממקום העבודה שלי מחשב נייד די ישן - לנובו N500 - אשר לא היה בשימוש תקופה די ארוכה. המשתמש הקודם של המחשב קבע סיסמת כניסה ( על המחשב מותקן XP) והיום איש לא יודע מה הסיסמא. איך ניתן לבטל/לשנות את סיסמת הכניסה (בלי לפרמט את הדיסק) כך שיהיה ניתן להפעיל את המחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by mrraz,

מישהו יודע על תוכנה שעובדת על ויסטה 64?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. מכירים את הבלון הזה שקופץ כשאין מקום בכוננים? יש לי מחשב שיש בו 8 הארדיסקים, ברובם אין מקום, והוא מקפיץ את החלון הזה עם רצון "לדחיסת מידע" שכל פעם צריך לעשות לו ביטול. אם אני סוגר מה X זה נפתח שוב אחרי כמה דקות. איך מבטלים את זה שלא יקפוץ יותר לעולם ? תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. יש לי מחשב HTPC בסלון עם שלט ומכיוון שאני לא עובד עם המדיה סנטר אלא עם תוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את האפשרות שהמדיה סנטר תעלה מכיוון שיש לי כפתור בשלט (הכפתור הירוק) שפותח לי את המדיה סנטר אבל כאמור בגלל שאני משתמש בתוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את המדיה סנטר עלמנת לאפשר לתוכנה האחרת (מדיה פורטל) לעלות כל פעם שאני לוחץ על אותו כפתור בשלט. אבל מה שקורה זה אמנם המדיה סנטר לא עולה אבל נותנת לי הודעת שגיאה מעצבנת (בקישור שנתתי) כי אז התוכנה השנייה ממזערת את עצמה בגלל אותה הודעת שגיאה. איך אני מבטל את ההודעת שגיאה ? אגב,את המדיה סנטר ביטלתי ע"י ביטול הסרביסים שלה וביטול הפוליסי והלכתי לפי המדריך הבא (יש לי ויסטה אולטימייט): http://www.mydigitallife.info/2008/02/23/how-to-disable-…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  23. אחרי יותר מ30 שנה, וויליאם ה. גייטס השלישי מודיע על התאריך בו יעזוב את החברה אותה הקים ביולי 2008. אמנם הוא ישאר כיו"ר לגבי עניינים ספציפיים אך לא יעבוד שם יורת על בסיס יום יומי. פתחתי דיון בו נוכל לדון על "האיש ופועלו". http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2885 אתם מוזמנים להגיב.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by CyberSpider,

אנשים!!! אין לי מושג כבר איפה לבדוק!! שום דפדפן לא מבצע javascript!! פשוט אין תגובה אם אני נגיד לוחץ על לינק שיש בו את הסקריפט! חשבתי שאולי זו אחת מתוכנות שלי (outpost fw, ad-watch NOD) אבל גם ב-safe mode, אין חיבור לרשת בכלל, משהו חוסם... בהגדרות אבטחה כבר שמתי הכל allow ועדיין אין כלום. הסרתי כבר את ה-J2SE Runtime Environment, חשבתי בעיה ב-java עצמו, אבל גם לא עזר... כנראה משהו בהגדרות המערכת חוסם לי... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by yurek,

שלום המחשב לא נותן לי לבצע את הפעולה ע"י לחיצה על alt+ctrl and delete אלא מפנה אותי לאדמיין אבל אני האדמיין איך אני משחזר את איפשור ביצוע הפעולה הזו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.