Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מצאתי ברשת תמונה שהיא זהה לתקלה שמתרחשת בנסיון התקנת וינדוס XP על מחשב נייד חדש שלHP מדגם פביליון. יש לציין שניתן להתקין בקלות וינדוס ויסטה ווינדוס 7. כמו כן, למחשב זה אין כונן דיסקטים. אשמח לעזרה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
/ \ : * ? " < > | :A file name cannot contain any of the following characters [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה, בזמן שאני מתקין דברים(תוכנות משחקים) אני לא יכול כמעט לעשות כלום במחשב הCPU לא גבוה אבל מראה שימוש בזכרון גם מעל 90% ויש לי 4GB.. אני לא יכול להפעיל שום דבר אפילו לגלוש באנטרנט קשה.. לפעמים גם עושה פריזים כאלה לכמה שניות.. וגם אחרי שההתקנה מסתיימת עדיין מראה שימוש ב70-80% זכרון ואני לא רואה בTM שום דבר שצורך כלכך הרבה.. אבל זה כאילו המחשב חוזר לתפקד בסדר בסופו של דבר. אז בסדר אפשר להגיד "מה הסיפור תחכה שהסתיים" אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות.. או שאני טועה? כי הייתי מתקין דברים בXP והמחשב היה טס הייתי פותח אפילו קבצי ראר ברקע בלי שום בעיה.. דבר שני ששמתי לב זה שלפעמים הHDD כאילו במצב המתנה ולפעמים שאני מפעיל שירים אני שומע אותו נדלק ורק אז מתחיל…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שירות חדש (נראה לי) של מיקרוסופט בשם DreamSpark מאפשר לסטודנטים להוריד תוכנות של מיקרוסופט בחינם. בין השאר ניתן להוריד את מערכת ההפעלה Windows Server 2008 R2. אין לי שום נסיון אם מערכות הפעלה המיועדות לסרברים וגם אין לי צורך בהן. השאלה שלי היא האם Windows Server 2008 R2 מקבילה ל- Windows 7, כלומר, האם אני יוכל לשדרג למערכת הפעלה חדשה יותר בחינם. אני רוצה להתקין אותה על לפטופ שמשמש אותי בעיקר לתכנות אך גם לצפייה בוידיאו וקצת משחקים. בנוסף לכך אני מתכנן להתקין לינוקס במקביל, האם זו בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו ;D
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להפוך WINDOWS XP HOME ל PRO אולי אתם יודעים איך?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום רב, לפני יותר משנה קיבלתי פה הדרכה בהמרת מערכת הקבצים של דיסק חיצוני מ- fat32 ל- NTFS : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 כעת אני רוצה לעשות בדיוק את הפעולה ההפוכה לגבי DOK לכן, על פי העיקרון הקודם, רשמתי את הפקודה הבאה: CONVERT N: /NTFS:FS אבל קיבלתי הודעת שגיאה של Invalid Parameter אם כך, מה עשיתי שלא היה בסדר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אולי הספקתם לשמוע ששדרוג ל7 אמור לקחת 20 שעות... במציאות זה עורך פחות משעתיים: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=1299 אני בעצמי ביצעתי 6 שדרוגים ל7 בחודשים האחרונים והממצאים שלי פחות או יותר זהים לאלה שפורסמו בzdnet. אז אין מה לדאוג. גם יש במאמר מספר טריקים שיאפשרו לשדרוג להיות אפילו יותר מהיר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפילו אם יש קומבינה ..אני ממש צריך להחליף לאנגלית..
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום , ניסיתי למצוא תשובות לכך פה בפורום ולא מצאתי (ואני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול). יש לי את המחשב שבמפרט/חתימה שעליו מותקן ויסטה אולטימייט 64 ביט. רציתי לדעת אם אני אתקים VMWARE או VPC ובו אתקין XP/ויסטה 32 ביט (כנראה XP 32 ביט) , האם אני יוכל לשחק ממנו? האם הביצועים יהיו כמו שצריך או שהVPC/VMWARE לא מאפשרים הרצה חלקה של ישומים שכאלה (משחקים) ? לפי מה שהבנתי , תהיה לי בעיה להתקין XP על מחיצה נפרדת ולהשתמש בDUAL BOOT (צריך להתקין קודם XP ואחר כך VISTA אם הבנתי נכון) בכל מקרה , אם יש למישהו תשובה/פתרון יעיל יותר , אני אשמח לשמוע.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי עותק חוקי של WINDOWS 7 ובזמן האחרון אני נתקל בבעייה מרגיזה ב Explorer 8, כל פעם שאני פותח אותו הוא אומר לי שהוא לא נסגר טוב בפעם האחרונה שהשתמשתי בו. ההודעה מאוד מרגיזה ומאפשרת להיכנס לדף האחרון שביקרתי בו או לדף הבית. עשיתי את כל העדכונים מהרשת ל WIN 7 כולל עדכון תאימות ל Explorer 8 ועדיין יש את הבעייה. האם ניתן להתקין בדרך כל שהיא את Internet Explorer 7 על WIN 7 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ש XP יכנס ישר ולא יציג לי את המסך הזה. ניסיתי ללכת ל- User Accounts ואז ל- change the way users log on or off מה אני מפספס? האם יש דרך קלה יותר? מה עלי לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? אני רוצה שאם אני ינסה להכנס לתיקיה הזאת הוא יבקש סיסמא.. אפשר? או שחייבים תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי גם של ויסטה וגם של XP המחשב שלי הגיע היום (מחשב חזק מאוד) ועדיין לא הדלקתי אותו אפילו אז ככה אמרו לי שאני צריך להתקין קודם את הדיסק של XP ואז להתקין עליו את הויסטה.. זה נכון? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך אפשר להוציא AC3 או DTS כשאני צופה בקובץ MKV או DIVX דרך המחשב למגבר? ב XP אין בעיה, אך ב חלונות 7 אני לא מצליח וה AC3 FILTER לא משפיע ולא עושה כלום, אני מחובר בחיבור דיגיטלי קואקסיאלי למגבר עם כרטיס קול XFI XTREMEMUSIC. אשמח לרעיונות.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים מופיעה לי די הרבה השגיאה של מניעת מנת ביצועים, עד ללפני כמה ימים מעולם לא נתקלתי בתקלה הזו. אין לי מושג איזו תוכנה גורמת לשגיאה המלווה גם בשימוש מוגבר במעבד והאטה כללית של המחשב גם אני לא יודע איך אפשר לבדוק את גורם לתקלה. אני אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי windows 7 7100 שהותקן על גבי ויסטה. לאחרונה היו במחשב שלי בעיות ולכן החלטתי לפרמט. העתקתי את התיקיות הנ"ל לכונן משני במחשב, ואז על מנת לראות כמה מקום נשאר לי בכונן הראשי מחקתי את המקור שנמצא בו ופיניתי את סל המחזור. להפתעתי ראיתי פתאום בmy computer שהתפנה מקום גם בכונן המשני,ואכן משום מה הכל נמחק גם שם! מה אני יכול לעשות על מנת לאחזר את המידע בצורה הטובה ביותר? למה זה קרה בכלל(לכן החלטתי לפרסם את זה בפורום הזה)? אני בנתיים מנסה להשתמש בrecuva... יש הצעות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת המאמצים שלי לקנות מערכת הפעלה חוקית (הגיע הזמן ) אני כמובן מחפש את העיסקה המשתלמת ביותר למוצר. מצאתי ב EBAY שמוכרים CD KEY לווינדוס 7 (כמה סוחרים מכובדים עם ציונים גבוהים ) הם כמובן טוענים שהכל חוקי והKEY עובד 100% גם קראתי חלק מתגובות הקונים שהסכימו עם המוכר (וגם נתנו לו ציון טוב בהתאמה במדרג EBAY) האם למישהו יש נסיון עם משהו כזה ? מה אתם חושבים ?? שווה ב 30$ לקנות רשיון ל HOME PREMIUM תודה כמו כן ניתן להוריד חוקית גירסת ISO ממיקרוסופט ולהתקין עם ה KEY
-
- 32 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי לאחר לא מעט בעיות עם איזשהו וירוס או תוכנת רוגלה שפשוט עשתה לי המון בעיות. מפה לשם, מסתבר שגם בכוננים הנוספים שלי (כונני גיבוי ולא הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) נכנסו חלק מהם. בסופו של דבר הם הוסרו אבל נותר לי בעיה מאוד מעצבנת: כשאני רוצה להיכנס לאחד מכונני הגיבוי שלי (לדוגמא כונן D בתיקיית "המחשב שלי") קופץ לי חלון של בחירה בתוכנית שבה אני רוצה להשתמש בכדי לפתוח את "הקובץ" כביכול. ברגע שאני בוחר ב- IE לדפדוף - זה לא נותן לי לשמור את הבחירה. וככה כל פעם. אם לדוגמא אני לוחץ קליק ימני-->סייר: אין שום בעיה ואני נכנס לכונן. אבל ברגע שאני סוגר את החלון - זה שוב מבקש ממני לבחור תכנית. מישהו מכיר בעיה כזו?? מה עושים??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון הVISTA ממש מתסכל אותי, כאשר אני מנסה להתקין כל מיני תוספים למשחקים כלשהם ותוכנות העזר צריכות גישה לתיקיות ותמיד יש לי הודעה שהגישה למיקום המסויים נדחתה, איך אפשר לבטל את זה או לסדר את זה? זה ממש מעיק כל הסיפור הזה.. תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה AMD Athlon 64 2ghz 1 gb ram fx5500 מחשב חלש אני יודע, אבל XP הוא מריץ בלי בעיה. בכל כתבה על ווינדאוס 7 פירסמו שהוא מהיר יותר וטוב יותר מXP למחשבים ישנים, אז התקנתי. העברתי גם לעדיפות לביצועים (בלי כל האפקטים) אבל המחשב עדיין לא זז, לפתוח תיקיות לוקח שעה, לעבוד עם דפדפן ונגן מוסיקה זה כמעט בלתי אפשרי, אפילו כשהתקנתי ויסטה הוא רץ יותר טוב. יש לי 7 ultimate, והציון שקיבלתי הוא 2.1 שמה שמוריד זה הכרטיס מסך. מה יכולה להיות הסיבה לכזאת איטיות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקצרה.. היה לי WIN שמותקן על כונן C והתקנתי מחדש על כונן D בטעות..עכשיו הגעתי למצב שאני רוצה לפרמט את כונן C כי אני לא צריך אותו יותר. ניסיתי לפרמט דרך הווינדוס והוא מסרב..ניסיתי דרך PartitionMagic 8.0 אבל שם הוא כותב שזו גירסת נסיון ואין אפשרות של פירמוט בגירסא זו ..מה אני יכול לעשות ? תודה לעוזרים :]
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה כזו התקנתי לאחרונה ווינדוס 7 64 ביט במחשב שלי,מערכת ההפעלה זיהתה את כול הדרייברים שלי בצורה תקינה,השאלה היא האם יש צורך להתקין את הדרייברים של יצרן החומרה כמו לוח אם,כ. מסך כ. רשת וכדומה או שהדרייברים שווינדוס מתקין הינם דרייברים מספיקים ואין צורך להתקין את שאר הדרייברים בצורה ידנית. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ע"פ הכתבה של NANA10 : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=664951 התקנה של WIN 7 יכול להגיעה ל22 שעות, זה נכון????אני יודע שהשאלה דבילית אני אני מוכרח לדעת!... הלפטופ שלי בן 9 חודשים ותפוס עליו כ70GB הרוב ביגלל הויסטה כנראה... כמה זמן פחות או יותר לוקח להתקין את הWIN 7????
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-