עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם, אני מעוניין שהמחשב יבחר אוטומטית משתמש ספציפי בוינדוס ללא הקשת סיסמה - על המשתמש ישנה סיסמה ואני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה אוטומטית. יש לי 2 משתמשים ובאחד מהם אני לא משתמש לרוב, המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה ואני רוצה שהמחשב יעלה ישירות למסך הקשת הסיסמה למשתמש הראשי. במחשב אחר שבו המשתמשים לא מוגנים בסיסמה הצלחתי להתחבר למשתמש הראשי אוטומטית בעזרת המדריך הזה. ניסיתי להשתמש במדריך הזה עבור הלפטופ שלי (שבו המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה) אבל המחשב מנסה להקיש סיסמה ולכן המחשב עולה למסך שבו יש שגיאת סיסמה לא נכונה - ניסיתי למחוק את הערך DefaultPassword ועדיין יש ניסיון להקיש סיסמה - בנוסף שם המשתמש השני השתנה משום מה (ל-other user). אני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה וש…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  2. שלום לכולם, מחקתי מערכת הפעלה דרך XP שהייתה מותקנת על D (ווינדוס 7) ועכשיו באתחול מופיעות לי 2 המערכות, גם ה-XP וגם ה-7 . כיצד למחוק את ה7 ? בתודה אלעד. *לא יודע מה למחוק בקובץ BOOT.INI . ולא, אני לא רוצה את הדרך הקלה בביטול סימן ה-V .

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. אני עומד בפני הבחירה איך לקרוא לשם של קובץ/ספריה מס הכנסה או Mas hahnasa ביטוח לאומי או Bituah Leumi ועוד מאות מקרים דומים. אני מעדיף לקרוא לקבצים ולספריות בשמות העבריות מכיוון שהמסמכים עצמם הם בעברית ויותר טבעי לחפש קבצים במחשב בעברית (לדוגמא, "קרן השתלמות" במקום "Keren Hishtalmut") אבל אני רוצה להבין מה ההשלכות של הבחירה שלי: 1. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על Hard Disk? 2. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על USB Flash Disk? 3. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על CD/DVD? 4. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים באינטרנט (שירותים כמו SkyDrive, ADrive, Google Docs(? 5. האם אני אתקל בבעיות בניהול גירסאות של המסמכים (Version Control)? 6. האם אני אתקל בבעי…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  4. יש XP SP2 והוא הותקן פעמיים, הפעם השניה הוסרה אך עדיין מופיעה הבחירה בהפעלה של המחשב טרם הפעלת הווינדוס. כיצד אני מסיר אחת מהאפשרויות? בעיקרון הייתי מקצר את זמן הבחירה ל0 וזה היה בוחר אוטומטית באופציה הראשונה, אבל למרבה הבאסה האופציה השניה היא מערכת ההפעלה הנוכחית שפועלת. בתודה מראש חבר'ה:]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי כמה תוכנות בשפה ברוסית שאני חייב לשנות את 'איזור המערכת'(SYSTEM LOCALE) כדי להצליח לצפות בהן. השינוי הוא מעברית לרוסית וכל שינוי שכזה דורש הפעלה מחדש. זהו תהליך מעצבן למדי. יצרתי משתמש חדש במערכת וניסיתי לקבוע איזור שונה עבורו, אך זה שינה עבור שאר המשתמשים גם. אני תוהה אם יש דרך לשנות לקבוע עבור כל משתמש איזור שונה? ואם אין, מה לעשות בדבר התוכנות שרואים בהן סימני שאלה כאשר האיזור הוא על ישראל(עברית). תודה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by apelzig,

לי בעיה באתרים מסויימים בעברית, כאשר אני נכנס אליהם, צורת הקידוד הנבחרת באופן אוטומטי אינה נכונה (כדוגמת Turkish - Windows). אני רוצה לבחור צורת קידוד מסויימת (Hebrew - Windows) ולהפוך אותה לקבועה באופן תמידי - איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. Started by AdamS,

היי, לא מזמן עברתי לוויסטה מה-XP שהיה לי. ה-XP היה מותקן על כונן D והתקנתי את הוויסטה על כונן C. אחרי שמחקתי את ה-XP ופרמטתי את הכונן שהוא היה מותקן עליו, עדיין בעליית המחשב יש לי אפשרות לבחור בין וויסטה לבין "גירסא קודמת של ווינדוס". איך אני מוריד משם את האפשרות של הגירסא הקודמת? הרי המערכת כבר נמחקה והכונן שלה פורמט. איך זה הגיוני שזה עדיין שם? תודה רבה... (:

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by CosmicGate,

היה לי XP ו 98 בשתי מחיצות נפרדות. קיצר נוצרו לי האפשרויות לבחירת מערכת ההפעלה כשאני מעלה ת'מחשב. אחרי שפרמטתי תמחיצה של הXP נשארו לי שתי האפשרויות. אמרו לי שצריכים למחוק תשורה של הXP בBOOT.INI אז מחקתית עכשיו שאני מפעיל תמחשב נוצרה לי אפשרות שנייה: 1.Microsoft Windows 2.Windows Default כשאני לוחץ על האפשרות השנייה הוא פשוט עושה רסט אני וחייב ללחוץ על האפשרות השנייה. השאלה: איך אני מעלה את ה98 אוטמטית בלי לבחור? מקווה שהסברתי את עצמי נכון הפעם. :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by דנדן,

מה קורה חברה, הצלחתי להפעיל סוף סוף ת'מחשב הישן שהיה לי P2 350 עם 224 מגה SDRAM איזה WINDOWS כדאי להתקין עליו? 98 98 second edition או 2000 (אם זה יעבוד בכלל - שזו בעצם השאלה האמיתית) אז חברה, מה אתם מציעים? ואיפה יש דרייברים ל98 כמו CODEC וכו' כי הכל היום מתאים רק לXP

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by -Tal-,

יש לי ווינדוס 7 כבר כמה שבועות ושהדלקתי את המחשב הוא העלה ישר את היוזר שלי והמחשב היה מוכן לשימוש. פתאום היום הוא נתן לי אפשרות לבחור את היוזר שלי ורק אז להכנס לדסקטופ .. איפה אני יכול לבטל את זה שהווינדוס 7 פשוט יעלה את היוזר היחידי שקיים מבלי אפשרות לבחור? תודה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by golanc,

שלום, רציתי לדעת - יש אפשרות בהסתכלות על תיקייה להוסיף כל מני עמודות בנוסף לשם קובץ,תאריך וכו'. אחת האפשרויות היא Tags. האם ישנה איזשהיא אפשרות להוסיף תוכן לשדה זה ? אני לא מצליח לעשות זאת לאף סוג קובץ, כולל וידאו ואודיו. המטרה שלי אגב זה להוסיף Tag לכל מני סוגי קבצים. מצורף קובף שמסביר על מה אני מדבר. אני משתמש בוויסטה אגב. אשמח לכל אינפורמציה בנושא, גולן. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  12. שלום, ברצוני לשים שתי מערכות הפעלות להתקנה בלבד בתוך USB, אני מחפש תוכנה שמאפשר לבחור את מערכת הפעלה שברצוני להתקין לאחר עליית ביוס. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  13. Started by jitz,

היי יש לי פה מחשב קצת ישן, שישמש את האחים הקטנים לאינטרנט/משחקים/אופיס... הנה המפרט שלו פחות או יותר: פנטיום 3 - 500mhz MB: ABIT BX6 128MB SDRAM 9GB HD Panasonic CD-R (צורב במהירות x4... אם אני לא טועה) TOSHIBA CDROM x40 כרטיס קול (Diamond Monster sound mx300) איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? (עד היום היה מותקן עליו win98 se)... האם כדאי ללכת על XP? הוא יסחוב עליו? או על windows millenium? א להישאר עם win98se ? דרך אגב - רצוי שלמערכת הפעלה תהיה תמיכה מלאה בעברית ("התחל" במקום "start") בתודה מראש, דודי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Blue Omega,

אוקיי אז זה העיניין יש לי P-3 600MHZ ומותקנת עליה windows 98se ואני רוצה להחליך ל- windows 2000 pro. השאלה היא אם כדאי לי להעבור? ואם לא אז למה?

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by Dom1no,

שאני מדליק את המחשב, לפני שהויסטה עולה מופיע לי התפריט הזה: http://i38.tinypic.com/2r2t05u.jpg שבו אני צריך לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. (יש רק אחת בפועל מותקנת) ככל הנראה זה נגרם בבעיה שהייתה לי עם XP שבמהלכה התקנתי ויסטה וXP מספר פעמים לסירוגין. בכל אופן אני רוצה לפרמט ולהתקין את הויסטה מחדש, איך אני מוודא שלא תופיע לי הרשימה הזאת בכל פעם שאני מפעיל את המחשב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פרמטטי את המחשב והתקנתי מחדש WINXP . כשאני מדליק את המחשב מופיעה אפשרות בחירה בין WINXP לבין המערכת הקודמת (שלא קיימת) איך אני מבטל את זה ושהמחשב יעלה ישר עם WINXP תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by BURTON,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב ואחת מהן היא הדיפולט כלומר בעליה של המחשב היא מסומנת וכתוב שתוך כמה שניות אם אני לא אבחר אחרת היא תעלה השאלה שלי היא איך אני מחליף ביניהן שהמערכת הפעלה השניה תיהיה הדיפולט??

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. כותרת ^^, התקנתי ויסטה על מחיצה ו- XP על מחיצה, עכשיו פירמטתי את הכונן שה- VISTA היה עליו אבל עדיין בכל התחלה של המחשב זה נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה לעלות, אני מעוניין לבטל את המסך הזה ושתמיד זה יעלה רק את ה- XP אוטומטית. (מה שכן הויסטה בכלל לא קיים יותר כי פירמטתי את הכונן אבל משום מה אני עדיין מקבל את המסך בחירה). תודה!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by danielzy,

שלום היום בע"ה אני מקבל את הנייד של אחותי, הוא לא עד כדי כך גרוע, אבל: Intel Pentium dual core processor T2310 RAM 1024MB איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים לי ? אני ממש רוצה להמשיך עם 7, שיהיה כמו הנייח שלי, אבל האם הזכרון מספיק ? אולי אפילו מערכת לא של ווינדווס ? אפילו שאין לי נסיון שם.

20. Started by ZeppeliN,

כשאני מפעיל את המחשב שלי, יש לי בחירה של המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד. כשנכנסתי לUser Accounts כדי לראות למה זה ראיתי את הדברים הבאים: Computer Administrator - המשתמש שלי, מה שאני תמיד משתמש בו. ASP.NET Machine A.- שאין לי מושג מה זה, והוא לא מופיע בבחירת המשתמש בעת ההפעלה... מה אני אמור לעשות? זה ממש מעצבן כל הסיפור הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by haimon_v,

בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. במחשבי, עם מערכת הפעלה , WIN XP PROלצערי חטפתי וירוס שהיתימר להיות Vista Anti Virus בין היתר השרץ הזה משנה את צבעי הדסקטופ לכחול כהה ומוסיף תמונה של אזהרה. לאחר "טיפול" איתור קובץ השרץ מחיקתו וסריקות באנטי וירוסים נוקה השרץ והמחשב עובד תקין. כולל "ניקוי" התמונה מהדסקטופ והחזרת הצבעים לקדמותם. אולם - חל שינו בטאבים של חלון DISPLAY PROPERTY במצב נורמלי יש בו 5 טאבים: Themes, Desktop, Screen saver, Appirence, Settings לאחר ניקוי הוירוס יש רק 3 טאבים: Themes, Appirence, Settings. איך מתקנים את זה ומחזירים את המצב לקדמותו?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by bennash,

יש למחשב שני משתמשים אחד לי ואחד לאחותי כל פעם שאחותי רוצה את המחשב אני מפעיל אותו מחדש ויש לפעמים עדכונים שלוקחים הרבה זמן. זה חלונות 8 אנטרפרייז ולא 8.1. אז איך מתנתקים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני משתמש בחלונות 98 עברית. יש לי USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין), כשאני מחבר אותו למחשב בחלונות XP מזהה אותו לבד. למטה בסרגל ליד שעון יש סמל חץ ירוק זה אומר חיבור של USB זיכרון נייד שלי. ואח"כ מנתק אותו קודם כל אני לוחץ בחץ ירוק בעכבר קליק ימיני ובוחר "ניתוק מצב בטוח..."(לא זוכר מילים משהו כזה,מבינים?) לאחר מכן חיבור USB זיכרון נייד מנותק ואומר לי הודעה שאפשר לנתק את USB זיכרון נייד.ואז מוציא USB שלי. למה אני מתכוון אמרו לי שאם אני מוציא מיד USB זה לא טוב זה יכול לקלקל את USB זיכרון נייד ויאבד לי כל החומר שלי. אמרו לעשות בחץ ירוק "ניתוק מצב בטוח" ואז מוצאים את USB שלי בצורה נכונה בטוחה... מבינים? עכשיו בחלונות 98 עברית . קצת שונה מחלונות XP. בחלונות 98 שמזהה USB זי…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.