עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cateye,

שלום, יש לי מערכת WIN 7 32BIT על נייד ודיי נמאס לי מזה שיש לי רק 2GB RAM אני רוצה לשדרג RAM אבל אם אני אשים 4GB אנ יאקבל סביבות ה3GB -> לא משתלם.. משום שכך, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לשדרג לWIN7 64BIT? ובעצם האם המעבד שלי מסוגל לתמוך בזה? הנה תמונה של המעבד תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, יש לי וינדווס ויסטה 64bit ולאחרונה מופיע לי קובץ/תהליך ב processes שבמנהל המשימות ששמו conime.exe ותיאורו הוא console IME. לאחר שפתחתי את המיקום של הקובץ (c:windows/sysWOW64) ולחיצה על RMB הקובץ מציע להריץ אותו כ admin. עשיתי חיפושים בגוגל ולא מצאתי תשובה לשאלה אם הצעה של המחשב להריץ את הקובץ כ ADMIN מביאה לכך שהקובץ הוא וירוס. סריקה של onecare ו AVAST לא גילתה כלום. כניסה לניהול משתמשים שבמחשב מציגה 4 משתמשים או קבוצות (יש על המחשב 2 משתמשים )ש-2 מהם יש לי אני לא יודע אם הם צריכים להיות: trustedinstaller ו system ( פעם אחת ראיתי שנוסף עוד משתמש ואז נעלם). אגב, הקובץ לא מאט את המחשב לדעתי אך אני רוצה לדעת מהו. האם יש סיבה לדאגה? ומה כדאי לעשות כדי להעיף את הקובץ? א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי 4 ליבות של e6600 ..

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. Started by omri123,

שלום יש לי WINXP על מחיצה אחת וWIN7 על מחיצה שניה ועולה לי רק הWINXP , איך אני מוסיף גם את הWIN7 שתהיה לי בחירה איזה WIN להריץ ניסיתי את EASYBCD אבל הוא כנראה לא עובד על XP (רושם הודעת שגיאה) בכל מקרה מה עושים במצב כזה, תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by MasteRoi,

מה הדרך הפשוטה והמהירה לשנות את ה- IP מבלי להתחבר ולהתנתק מחדש? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by liav12,

שלום מזה זמן רב יש לי בעיה מוזרה שכשאני מפעיל את המחשב אז בזמן העלאת המערכת מופיעה שגיאה לפני הצגת הלוגו של WINDOWS מופיעה כיתוב כזה: error BOOT.INI booting from c\windows בערך זה מה שכתוב, אבל המערכת עולה ללא בעיות וללא תקלות או תקיעות שונות, פשוט אין לי מושג למה זה חודש כבר מופיע ככה.. מישהו יודע מה זה או אם יש בעיה עם הוינדוס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by omfir,

אוקי נכנס לי וירוס, לפי דעתי מחקתי אותו אבל תראו למה שהוא גרם לי. איך אני מסדר את הדבר הזה ? http://img244.imageshack.us/my.php?image=6270lu9.jpg תודה מראש!.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by drorgon,

שלום המסך חדש ( מהקנייה הקבוצתית ) כאשר אני מחבר את כבל ה-USB מהמסך למחשב ה- XP מזהה התקן חומרה חדש אבל לא מצליח למצוא לו דרייבר מתאים. כרגע הוא מסומן כ- USB Device בצהוב עם סימן קריאה. ניסיתי להפעיל את המחשב עם המסך ובלי המסך ורק אחר כך לחבר אותו, לא הצליח. ניסיתי גם להתקין ידנית מנהל התקנים של USB HUB אבל לאחר ההתקנה ה-XP לא זיהה התקני USB מהמסך. יש רעיונות ? איזה DRIVER מותקן אצל בעלי המסכים הזההים ? תודה מראש לעוזרים. ;D

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by shay360,

שלום לכולם. אני מנסה ליצור קובץ bat שיפעיל לי 2 תוכנות. קוד: echo off .\dir1\1.exe .\dir2\2.exe הבעיה שנוצרת היא שרק אחרי שהתוכנה הראשונה נסגרת השניה נפתחת ואני רוצה שהן ייפתחו במקביל. תודה מראש לעוזרים! עריכה: דני התותח פתר לי את זה. תודה בכל מקרה.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. שלום וברכה, רכשתי אתמול את המחשב הנ"ל של אסוס (תמונה מצורפת) ווידאתי שהמערכת שמגיעה איתו שהינה ווינדוס 10 מאפשרת גם התקנת עברית. אבל לאורך כל הליך ההתקנה (בעזרתה האדיבה של קורטנה) לא נתקלתי בשום אופציה להציג את המערכת בעברית אלא רק את השפה. המצב עכשיו הוא שהמערכת כולה באנגלית, אבל המקלדת והשפה תומכות בעברית ואנגלית, אבל כל שאר הממשק/מערכת הם באנגלית ולא בעברית. ניסיתי להוסיף את השפה דרך האופציה בlanguage&region ואכן עברית מופיעה שם ראשונה - אחרי שהגדרתי אותה בתור ברירת מחדל כמובן, אבל עדיין המערכת עצמה כולה באנגלית. איך אני יכול לשנות את המערכת שתוצג לי בעברית? תודה רבה.

11. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב שנדפק לו לוח האם. לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שכנראה שהתקלה גם שיבשה את מערכת ההפעלה (Windows XP). על ההארד דיסק יש לי חומר חשוב שאין לו גיבוי והוא נמצא בספריית My Documents. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק כדיסק נוסף למחשב אחר, אבל אני לא יכול להיכנס לסיפריה בגלל שהווינדוס היה מוגן בסיסמא. בגלל שאני לא יכול לדעת אם מערכת תעבוד אחרי שהמחשב יתוקן, רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את ההגנה על הסיפריה כדי שאני אוכל לגבות את החומר שנמצא על ההארד דיסק. תודה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by דנדן,

מה קורה חברה, הצלחתי להפעיל סוף סוף ת'מחשב הישן שהיה לי P2 350 עם 224 מגה SDRAM איזה WINDOWS כדאי להתקין עליו? 98 98 second edition או 2000 (אם זה יעבוד בכלל - שזו בעצם השאלה האמיתית) אז חברה, מה אתם מציעים? ואיפה יש דרייברים ל98 כמו CODEC וכו' כי הכל היום מתאים רק לXP

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lo_toda,

מביך זה נכון ...אני לא מוצא את ה INTERNET EXPLORER במחשב ...איפה הקובץ הזה נמצא ? ???

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by cganir,

מישהו זוכר מאיפה מורידים את זה ? חיפוש פה בפורומים לא העלה דבר.

• 21 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת אייך אני מתקין או יותר נכון מוסיף את מערכת ההפעלה WIN7 בנוסף למערכת XP קיימת אם מישהו יכול לתת הסבר או קישור למדריך מפורט זה יעזור מאוד ! בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by koby058,

הבעיה היא שלכל אתר שאני נכנס אני מקבל את הבעיה הבאה:"אירעה שגיאת זמן ריצה האם ברצונך לבצע איתור באגים?" שורה 32 "שגיאה:אין אפשרות להפעיל קוד מתוך script פנוי" צריך את עזרתכם דחוף

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by Internal,

טוב אולי זה ישמע מטומטם אבל יש לי vista enterprise וכשה המחשב עולה אין תמונה יש את הפס הצהוב שרץ וזהו כך זה אמור להיות?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by heleriko,

יש לי וינדוס אקס.פי פרו , לאחרונה החלו לי בעיות כאשר אני מעוניין להחליף מעברית לאנגלית ולהיפך(בעזרת לחיצות על מקשי אלטשיפט) לעומת זאת עם העכבר אני מצליח להחליף לאחר מספר לחיצות ארוך מן המקובל (לקוח למחשב זמן להגיב על כך ולא תמיד זה מצליח) בעבר הכל עבד בצורה תקינה ולא התקנתי שום תוכנה חדשה לאחרונה. למרבה הפלא כאשר אני עובד עם איי סי קיו בחלון הודעה רגילה המקשים חוזרים לתפקד והשפות מתחלפות בצורה תקינה. יש לציין גם שההחלפה לא מתבצעת תחת אקספלורר בנסיון למלא מסמכים שאלונים לכתוב בפורומים וכיוצא בזאת.... מה עושים? בעיה נוספת היא שאני מנסה להשתמש בנטקס (בה השתמשתי עד לפני מספר ימים) אבל משום מה כאשר אני כותב של של חברה שהאתר שלה היה עולה לי בלי בעיות בעבר, כיום עולה לי מן חלון…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by נחשון,

פתחתי את המשתמש כדי שתעזרו לי אני חושב שיש פה אנשיים רציניים... אז ככה.. עשיתי פירמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך ולעוד כמה שהגעתי לדרייבר של הקול וכל זה אז זה לא התקין לי אבל הוא גם ביקש בדיוק הפעלה מחדש על התקנה אחרת שעשיתי... בסדר ניסיתי בינתיים להוריד משהו שיעבוד שישמעו קול ולא עבד אז עשיתי הפעלה מחדש. ברגע שחזרתי מההפעלה מחדש יותר אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מגיבה. מה שעוד יותר מפתיע זה שניסיתי לחבר עכבר אופטי רגיל עם חוט וגם כן הוא לא עבד... מה שמוריד את האופציה שהבעיה היא בעכבר והמיקלדת מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  21. מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by danielzxc,

(בחינם)? האם שווה להוריד עכשיו??? האם זה יעשה בעיות עם core2 dou ? האם זה יכול לגרום איזה שהו נזק למחשב??? או שעדיף להישאר עם ה-XP ? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by Mike-,

שלום לכולם, שהגיע הזמן לשדרג לוויסטה עקב יציאת כל משחקי הDx10 בקרוב. בדרישות המינימאליות לוויסטה מצויין שדרושים לפחות 15gb, מה גודל המחיצה שכדאי לי להקצות לוויסטה ? מהו גודל התיקייה של וויסטה לאחר ההתקנה ? בתודה מראש, מייק.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

אני שומע רדיו בתוכנה RadioSure. אני בדרך כלל שומע רדיו רוסי ושמות השירים מתעדכנים בתוכנה אך השירים מוצגים בג'בריש. יש אפשרות לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.