עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני משתמש באוזניות ככה שלא ניתן כמו ברמקולים לשנות את החיווט(ככה עשיתי עד עכשיו) איך אפשר להפוך את זה לכיוון הרגיל? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by -iTaY-,

מישהו יודע אם אפשר לעשות Pin למחשב שלי לבאר למטה?? כאילו כול פעם שאני מזיז אותו לשמה הוא עושה לי Pin to Windows Explorer ואני לא מצליח לעשות לו פשוט pin רגיל.... אז אם מישהו יודע איך לעשות את זה תעזר לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by LTE,

שלום כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה WIN XP. אני מעוניין במדריך אייך ניתן להתקין מערכת הפעלה נוספת(WIN 7) והבחירה בין איזה מערכת הפעלה תעלה לשימוש ! בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני חייב למצוא דרך לאפס למחשב מסויים את עורך הרגסטרי למצב התחלתי של המערכת ההפעלה על מנת לאפס את כול ההרשאות משתמש והפקודות שהוכנסו לשם ולחזור למצב הקודם אני לא יכול לפרמט יש יותר מידי תוכנות חשובות שם ...! עזרתכם ... תודה לילה טוב לכולם ...

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  5. אהלן, טוב, עד כה הwin7 עושה לי הרבה צרות. שידרגתי גם את הלפטופ לwin7 x64, אבל עכשיו אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשבים. שתי המחשבים מחוברים באותה הרשת, ופעלתי לפי המדריך הבא: http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/share-files-and-printers-in-windows-7-with-homegroup/iw/ הבעיה היא שהמחשב (לא משנה איזה) לא מזהה שיש homegroup ברשת, ולכן לא נותן לי את האפשרות לעשות join לקבוצה קיימת, אלה רק ליצור אחת חדשה. //עדכון: החלטתי לחבר את הלפטום חוטית לראוטר, כרגע הhomegroup מזוהה כמו שצריך. הבעיה היא ברגע שעובדית אלחוטית - לא ניתן לשתף קבצים.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש סקריפט שאיתו אני יכול ליצור למשל 15 יוזרים בפעם אחת ע"י העתקת יוזר קיים שיש לו כבר תיבת דואר, קבוצות, DESCRIPTION וכו'... אני יודע שאפשר לעשות משהו דומה עם CSVDE אבל לא כ"כ יוצא לי לכן אני מבקש עזרה ציירתי גם תמונה בשביל להמחיש את מה שאני מחפש http://img708.imageshack.us/img708/9833/21334944.jpg

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

At first, I had the "boot mgr is missing" problem. Because of that, I changed the boot-devices order to boot from DVD three times (There was no OS since I've changed the HDD). I then installed Windows 7, weirdly over and over and over again (I'm always drunk ). Then it turned out to me that I've installed Windows 5 times.I entered the BIOS and put the boot from devices order like this: DVD, DVD, HDD. I now entered the windows setup disk, and instead of installing it again I chose to repair windows. That's when I saw that I have 5 windows 7's. What should I do next? Could I delete 4 of the OSes? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 18:55:52 עדכון:אפשר לנעול, סידרתי את …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by -Tal-,

יש לי ווינדוס 7 כבר כמה שבועות ושהדלקתי את המחשב הוא העלה ישר את היוזר שלי והמחשב היה מוכן לשימוש. פתאום היום הוא נתן לי אפשרות לבחור את היוזר שלי ורק אז להכנס לדסקטופ .. איפה אני יכול לבטל את זה שהווינדוס 7 פשוט יעלה את היוזר היחידי שקיים מבלי אפשרות לבחור? תודה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by Rafi921,

http://news.softpedia.com/news/Crack-Available-for-Windows-7-BitLocker-Hard-Drive-Encryption-128894.shtml או שכבר היה "פרוץ" http://www.computerworld.com/s/article/9141105/NSA_helped_with_Windows_7_development

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את חלונות 7 64BIT ULTUMATE כבר כמה חודשים ומדפסת של HP מדגם C4183 זוהי מדפסת משולבת. רק לאחרונה יצאו דרייבים חדשים לחלונות 7 והתקנתי אותם אתמול לפני כן עבדתי עם הדרייבים של ויסטה שעשו בעיות. המבעיה שנוצרה היא שהמדפסת לא מגיבה לפקודת "הדפס" לא משנה מאיזו תוכנה אני שולח להדפסה עשיתי הדכונים לדרייבים החדשים ולמערכת הפעלה. מה שכן המדפסת מגיבה לסריקות וכו'....דרך המחשב. בנוסף חיברתי את המדפסת לנייד עם אותה מערכת הפעלה וללא הדרייברים של המדפסת ושם המדפסת שולחת להדפסה ללא כל בעיות. מישהו מכיר את התופעה/יכול לעזור ? תודה מראש טל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ex_,

השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. יש לי בעיה רצינית בווינדוס שלי,ניסיתי להדליק את המחשב ולפתע לא עלה לי שולחן העבודה שלי,רק מסך שחור והמסמכים שלי,מישהו מכיר את הבעיה ?? לא התקנתי שום תוכנה,וביצעתי סריקת וירוסים,אין לי מושג מה זה,גם כפתור הסטרט לא עובד.... אשמח לעזרה....יהונתן.

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by Shpitz316,

הלפ! Hatzilu! הווינדוס שלי החליט להתחרפן אחרי יומיים בלבד שהוא מותקן. הוא כבר קפא (כלומר המסך תקוע והמקלדת והעכבר לא מגיבים) לי 8 פעמים, ככה שזה לא סתם משהו מקרי שלא חוזר. הוא קפא לי כאשר: * סתם ביצעתי פעולה שגרתית בuTorrent. * במהלך התקנה של MSDN עבור ויז'ואל סטודיו (בפעם השניה ההתקנה הצליחה). * בהרצת בדיקת עידכונים חדשים בWindows Update. אני לא רואה מכנה משותף בין המקרים, אז מה זה יכול להיות? דרייברים של הכרטיס רשת? דרייברים של הכרטיס מסך (HD4870)? בעיה בזיכרונות? בהארדיסק? אולי בכלל עדיף היה להתקין 32 ביט? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי, איך עוברים בWINDOWS 7 למצב XP MODE ו/או - איך עוברים ממצב למצב?,ואיך חוזרים למצב הרגיל (WINDOWS 7)? במה זה תלוי ו/או איך זה מתאפשר;האם במעבד,בגודל הזיכרון,בלוח האם וכו'...? האם מצב XP MODE;אפשרי רק בגירסא מסוימת של (...WINDOWS 7 (HOME PREMIUM,ULTIMATE? תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by QQQ,

לפני כמה ימים עשיתי DUAL BOOT של VISTA ULTIMATE וXP PRO (כשVISTA מותקנת קודם). כל מערכת הפעלה מותקנת על מחיצה אחרת. הכל עבד בסדר. כבר לא הייתי צריך את הXP, אז פשוט מחקתי אותו מהBOOTLOADER דרך EASYBCD, ומחקתי את הקבצים של XP מהדיסק הקשיח. ועכשיו מה שקרה משום מה: יש לי את התיקיות $RECYCLE.BIN וSYSTEM VOLUME INFORMATION במחיצה שבה היה XP. את הסל מחזור אני יכול למחוק אבל הוא חוזר אחרי שנייה בערך, בתיקייה השנייה אני לא מצליח לגעת בכלל. ועכשיו הדבר המוזר שקרה: משום מה הסל מחזור שבמחיצה שבXP הפך למעין שיבוט של סל המחזור במחיצה של VISTA (שוב, מחיצות שונות). עשיתי בדיקה ומחזרתי קובץ וראיתי שבעצם הוא קיים "ב2 סלי המחזור". בדקתי עם UNLOCKER ומשום מה SVCHOST.EXE מפריע למחיקה של התיק…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. מה לעשות? היום רק אחרי 9 ריסטארטים המחשב עלה לי..... המסך השחור מופיע לי כל פעם..... ניסיתי את כל הFIX שפירסמו באתרים לא עזר כלום.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by cateye,

זה כבר דיי נמאס, בהתחלה הוא הראה סימנים שהוא מתחיל לא להרגיש טוב (לא מפעיל דברים, נתקע קצת ומשתחרר) אבל עכשיו אני חייב להפעיל אותו מחדש כל פעם (ויסטה) כדי שדברים יעבדו. יש לי איטיות כללית ואני חושב שזה בגלל זה, איך אני יכול לתקן אותו? או להתקין אותו מחדש? או אם יש למישהו רעיון אחר אני ישמח לשמוע תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by rap_tr,

נתקלתי בתופעה מוזרה הרבה מהמוזיקה שיש לי ב-HD לא עובדת בWIN7 (כלומר,ב-WMP12 זה לא עובד,אבל ב-11 זה כן) מישהו נתקל בתופעה? יודע לתקן? תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by עובד,

אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by davidz85,

שלום, לא ידעתי איך להגדיר את הבעייה כי היא מאוד מוזרה. לצורך ההשוואה, זה לא היה לי בויסטה. העניין הוא שכל כמה ימים הקבצים של הTHUMBNAILS נמחקים לי, וכל הם צריכים להיטען מחדש. מי שלא מבין על מה אני מדבר, אלה הקבצים שנשמרים כדי להציג מה שיש בתיקייה כמו קבצי וידאו תמונות וכו'.. וזה נמחק לי באופן אוטומטי בלי שאני אעשה שום דבר, זה מאוד מפריע כי הטעינה של כל הקבצים האלה מחדש מאוד מאטה את הכניסה לספריות, במיוחד בספריות שיש לי בהן המון קבצים של תמונות וידאו סרטים וכו'.. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבעייה הזו..

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה. כשהתקנתי את הווינדוס האותיות של הכוננים התפכו, מה שקרה בעצם שהמערכת עכשיו מותקנת על D והכונן עם כל הקבצים הוא C. האם אפשר להפוך את האותיות שלהם? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by r1v,

שלום! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח של 80GB (יש רק כונן פיזי אחד במחשב) וכרגע הוא כבר מחולק לשתי מחיצות : אחת של 20GB ואחת של 60GB. מסיבה שהיא אני מעוניין לפרמט רק את המחיצה של ה-20GB, ושאלותי הן כדלהלן: 1. האם יקרה משהו למחיצה השניה (כיוון שהן בעצם על אותו כונן פיזי) ? 2. האם המחיצות יישארו כמו שהן ? 3. איך עושים זאת בדיוק? אני מתקין מדיסק של וינדואוז מקורי, דרך BOOT. תודה, אני צריך תשובה באופן הזריז ביותר.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  23. היי לכולם יש לי אפשרות להשיג את השידרוג של windows7 במבצע של המורים. הבעיה שהם מוכנים למכור רק עותק של שידרוג ובגלל שאני רוצה להתקין דאבל בוט על המחשב ולעבוד במחיצה אחרת עם XP הדבר בעייתי מבחינתי. לכן חשבתי על פתרון, שידרוג מwindows 98 שיש בבעלותי. המחשבה המקורית היתה לבדוק האם במחשב עובד על XP ניתן להתקין בדואל בוט על מחיצה נקייה 98, ומשם לשדרג ל- WIN 7. אולם הבנתי מאנשי העזרה (שאינם מומחים גדולים לפי מה שהם אומרים)במוקד שלהם (ואנא תקנו אותי אם הבנתי לא נכון) שלא ניתן לשדרג ישירות מ- 98 ל-7. לכן אם ברצוני לעשות זאת, עלי לקנות שידרוג ל- XP ומשם לשדרג ל- 7 (ולבצע התקנה ארוכה זו מחדש כל פעם שידרש למחשב פירמוט). אולם מעבר לבעיה הזו גם נאמר לי שיתכן ועל מחשב מהדוג היותר חדש ל…

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. http://www.tipandtrick.net/2008/windows-cannot-hibernate-computer-with-more-than-4-gb-memory מסתבר שזו הגבלה של מיקרוסופט כדי לשמור על רמת ביצועים גבוהה של המחשב.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by roeesnir,

שלום. אני עובד עם XP PRO SP2, עד עכשיו היה לי מעבד q6600 ו-2gb זיכרון. הגדרתי את ה-Page File, כקבוע על 3000MB, כמומלץ כאן http://www.videoguys.com/Guide/C/Tech+Tips/Videoguys+Windows+XP+Tweaks+for+Non+Linear+Video+Editing/0xaa9bc196019348a2f78a2db7a34a49f9.aspx (פי 1.5 מה-RAM) אני משדרג עכשיו לi7 720 ו-6GB זיכרון. האם אני צריך להגדיר לפי 6X1.5? או לפי 3X1.5, כי אני עושה שינוי בboot.ini להקצות 3 ג'יגה לתוכנה. או אולי כדאי לי לעשות משהו אחר בכלל?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים