עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ELiA,

הרזולוציה במסך של אחותי הקטנה מכוון על 600X800 והיא עשתה משהו במחשב שעכשיו כל האיקונים על השולחן עבודה נראים ממש ממש קטנים למישהו יש פתרון? תמונת מצב: http://img244.imageshack.us/img244/6343/21310065dt9.jpg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ofer_mat,

ב WINDOWS 2K ב TASK MANGER יש CPU TIME שנעלם ב XP משהו יודע כך להחזיר אותו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by roi777,

אני מנסה להתקין ווינדוס XP על מחשב שכבר יש בו XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש בלי שאריות מהישן. אני מעלה את המחשב מהכונן CD ומתחילה הפעולה של הדיסק ואז כשאני לוחץ אנטר כדי לבחור בהתקנה עולה לי החלון שבתמונה המצורפת. איפה הבעיה? יש לציין שהמחשב כרגע עובד מעולה! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התקנתי מחדש נטבוק של קומפאק לאחר החלפת דיסק קשיח שקרס. הדיסק החדש הוא דיסק של סמסונג 120GB, במקום טושיבה 60. המחשב עצמו מצויד במעבד ATOM 1.6 וזכרון ג'יגהבייט. אני מבין שהוא לא מטוס, אבל ההתקנה הייתה איטית במיוחד. בהתחלה חשבתי שזה בגלל העובדה שאני מתקין מכונן CD שמחובר ב USB, אבל שמתי לב שגם בקטעים של ההתקנה שהוא לא קורא מהכונן אלא רק עובד על המחשב הוא עושה את זה ממש לאט. ההתקנה הסתיימה רק לאחר יותר משעה וחצי. המחשב עכשיו עובד בסדר גמור אפילו קצת יותר מהר ממה שחשבתי אבל יש לו עדיין מין קפיאות כאלה קטנות מדי פעם. הייתי שמח לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. רציתי לשעת אם זה אפשרי להסתיר תוכנית (לא משנה איזה) בטולבאר אני מתכוון שכשנגיד פותחים חלון באינטרנט אקספלורר נגיד אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יופיע בשורת הטולבאר? עריכה: בהתחלה כתבתי טולבאר אבל בעצם התכוונתי לטסקבר

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ac32.exe scsv.exe ultraiso setup בנוסף שגיאה Application Erorr זה כותב: האפליקציה לא תוכל להפעיל (0xc0000135) שלושת אלו מפריעים לחלונות 7 לעבוד באופן רציף. עזרה בבקשה, אני כבר מיואש! תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי פה שואל: יש לי וינדואס 98 ו adsl כשאני עושה upload אחרי זמן קצר האינטרנט לא זז וצריך לעשות ריסטרט מה לעשות ולמה זה קורה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yar26,

איפה ברשת אפשר למצוא תקליטון אתחול למערכת הפעלה win 98/ xp איך מ win xp אפשר להעתיק קבצי הפעלה לאחר התקנת מערכת ההפעלה? בתודה מראש yar26

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי שני משתמשים בחלונות 10 אדמין ופרטי ללא הרשאות כל פעם שאני נכנס לתיקייה בD הוא מבקש סיסמא אני לא מצאתי גם מידע על איך מבטלים את הסיסמא בגישה לD. אשמח לשמוע מכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by abarbotel,

שאני בא למיין ולקבץ קבצים יחד לפי שם הוינדוס מסדר לי אותם בצורה של : כל מה שמהאות A עד נניח H ואז כל מה שמהאות I עד לאות M וכן הלאה איך אני משנה את זה אם אני רוצה שהוא יקבץ נניח רק את מה שבאות A לאות הזו ומה שבאות B לאות הזו וכן הלאה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Davidmag1,

שלוםם ישלי VISTA 64BIT ולדוגמא שאני רואה סרט ומפעיל איתו את התירגום הוא מופיע לי בג'יבריש התרגום וגם בעוד מיקרים לפעמיים באיסיקיו ששולחיים הודעה היא כתובה בגיבריש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by evy,

חבר'ה יש לי בעיה שכל סרט שאני מנסה להפעיל שהוא מסוג dvd rip xvid ,הוינדוס מקפיץ לי הודעת שלח\אל תשלח שאומרת שאקספלורר חייב להיסגר.. אז אנשים? איך אני נפטר מהבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Gadi BittoN,

אהלן חבר'ה מה קורה? הרבה זמן לא נכנסתי לאתר,שמעתי מחברים שלי שיש פה אנשים תותחים אז אשמח לקבל עזרה מכם. מופיע לי שגיאה: אתר זה אינו יכול להמשיך לפעול מאחר שאחד או יותר משירותי Windows הבאים אינו פועל: עדכונים אוטומטיים (שירות המאפשר לחפש באמצעות האתר עדכונים בעדיפות גבוהה עבור המחשב,להוריד אותם ולהתקין אותם) Background Intelligent Transfer Service (BITS) (שירות המסייע להוריד עדכונים במהירות רבה יותר וללא בעיות במקרה של הפסקות בתהליך ההורדה) יומן אירועים (מנהל רישום של פעילויות העדכון, לעזרה בפתרון בעיות, במקרה הצורך) כדי לוודא ששירותים אלה פועלים: 1. לחץ על 'התחל' ולאחר מכן לחץ על 'הפעלה'. 2. הקלד services.msc ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. 3. ברשימת השירותים, לח…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shaithebest,

חברים עזרה דחופה \לא עולה לי האקספי פתאום אומר לי את השגיאה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת בבקשה אל תגידו לי שהלך לי הC ואבד החומר פירקתי את כל המחשב לבדוק אולי הכבלים השתחררו אבל הכל מונח במקומו

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ivan,

XP שלי משוגעת. כל בוט מראה שלו משתנה בין מראה XP למראה קלסי. לא רק מראה משתנה גם ההגדרה של מראה משתנה וזה קבוע - פעם ראשונה ככה ופעם שניה ככה. יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. windows 7 upgrade advisor - אפשר למחוק? 2. Visual Studio 2008 (x64) - אאל"ט מחקתי את AVG לפני זמן רב. האם זה שאריות של התוכנה או משהו אחר שנחוץ למ"ה? 3. למה יש כל מיני תוכנות של ג'אווה? ככה זה אצל כולם? מצ"ב תמונה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by friedman3010,

המדפסת לא מדפיסה צבע!!! מותקנת לי מדפסת hp 710c כבר כמה שנים, והכל עבד מעולה, עד שנגמר הצבע, ובמהלך הבדיקה שעשיתי כדי לוודא שבאמת נגמרה מחסנית צבע וזו לא תקלה, שיניתי הגדרות צבע ב- properties. עכשיו אני לא זוכר מה היו הגדרות ה default של המדפסת, ולא מצליח למצוא אותן באתר החברה. (אולי לא זו הבעיה??) החלפתי גם את המחסנית הצבעונית וגם את השחור (שנגמר בינתיים). מה עושים??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לפעמים פתאום הוא הופך לממש איטי, לא יודע לאחרונה שאני לוחץ נגיד להפעיל סרט אז הוא פתאום ניהיה איטי טילים, אני עושה קונטרול אלט דיליט והוא עולה אחרי כמה דקות ואז אני רואה שה Explorer לוקח את כל ה CPU זה על 99 בערך.... מה עושים? זה קורה לי לאחרונה כל הזמן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה נתחיל מזה שהמחשב שלי בערך בין חודש . הרכיבים של המחשב נבחרו אחד אחד ונועדו לכך שהמחשב יריץ הכל ובמהירות . קניתי גרסאת שדרוג עם קוד מקורי של וינדוס 7 64 ביט אולטימט . ההתקנה הלכה מצויין . מאז לאט לאט הוינדוס התחיל לפקשש וכיום יש לי במחשב מספר תקלות מאוד מעצבנות . 1. לוקח לוינדוס לעלות כ3 דק' , יחסית למחשב מאוד חדש זה המון אני חושב המחשב הקודם היה לוקח לו פחות מדקה . 2. לפעמים אני מדליק את המחשב והוא פשוט נתקע ישר אחרי ההדלקה במסך שמראה את סוג לוח האם וצריך לעשות הפעלה מחדש . 3. פתחתי כבר אשכול בקשר לזה שגאדג'טים אין לי ורק חלקם פועלים ניסיתי את כל המדריכים באנגלית אבל אף אחד באמת לא עזר לי . 4. מידי פעם בערך פעם בשבוע המדיה פלייר מפסיק לעבוד וצריך למחוק קודקים ואת ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by pssheba,

office 2000 כשרציתי להדפיס קובץ word קיבלתי 2 אפשרויות הדפסה: מדפסת, פקס. לא כך הם פני הדברים ב office xp. האם האפשרות לשלוח קובץ בפקס איננה קיימת או שיש צורך בהתקנה מיוחדת ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי מחשב עם WIN7 עם הארד דיסק SSD ואני רואה פה באתר את המדריך "להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם" ואני מעוניין לפעול על פיו, העניין הוא שאצלי המחשב הוא לאחר פירמוט ויש לי עליו האד דיסק SSD שהוא כונן C ועוד 2 כוננים מלאים במידע שאותם לא ארצה למחוק, האם העברה של בקר ה-SATA למצב AHCI מחייב פירמוט מחדש\מחיקת כוננים או משהו דומה או שזה פשוט להעביר למצב החדש וזהו ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אפילו אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס 7 הבעיה ממשיכה. בכל אתר שאני מנסה לעשות בו לוגין כולל האתרים הכי בטוחים (GMAIL HOTMAIL וכו') אני מקבל את ההודעה: There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. הבעיה היא כזאת, פתאום ללא שום אזהרה המחשב קופא לשנייה-2 שניות,ויש צליל כזה של תקיעה - מין "רררר"כזה, אני מניח שזה בגלל שזה קורה באמצע שאני שומע מוזיקה, אז זה כאילו תוקע גם את המוזיקה, ואז עולה מן הודעה כזאת למשך כמה מאיות שנייה (זה מההודעות האלה שהן עם רקע כחול וטקסט לבן) ואז פתאום המחשב עושה ריסטרט וזהו, זה קרה לי פעם אחת היום ופעם אחת אתמול, אני רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי להבין מה זה ואם יש דרך לתקן את זה ושמתי לב לעוד "תסמין" תמיד הווינאמפ זוכר מה הדבר האחרון ששמתי עליו, אז משום אחרי שקורה הדבר הזה, פתאום כשאני פותח את הווינאמפ אז הוא שם את זה על משהו אחר שהוא לא הדבר האחרון שהייתי עליו בזמן שהמחשב עשה את הדבר המוזר הזה תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by imac,

ל מצאתי במיקרוסופט בבקשה תגידו לי? :-[

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.