עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה קרה לי לראשונה ב-Windows 10 Preview, נהיה יציב יותר בגרסה המלאה, אבל עברה כמאט שנה ושום שינוי. עם עדכונים זה נהיה פחות או יותר נסבל, תלוי בעדכון של חלונות או של Nvidia. יש לי 2 מסכים, מסך 23 אינץ והשני 40. המחשב משדר תמונה לשניהם כ-Duplicate, ויש לי את הבעיות הבאות אך ורק כשהמצב על Duplicate (אם אני מחליף ל-Display 1 או 2 הכל עובד מעולה). אז להלן הבעיות: 1. סיכוי של 50-50 לקבל מסך שחור במשחק. 2. סיכוי קטן יותר שה-input של המקלדת לא יעזור וה-ALT TAB לא יעבוד, מה שמוביל למצב שבו אני חייב לכבות בכוח את המחשב. 3. רזולוציה בחלק מהמשחקים נראת כ-800x600 למרות שמוגדרת על 1080p, כתוצאה אני צריך לעשות ALT+ENTER ולקוות לטוב שהמשחק יסתדר מהבחינה הזאת (קורה לרוב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אם אני קונה נייד שבא כבר עם מערכת הפעלה, האם אני אמור לקבל גם את הדיסק המקורי שמימנו התקינו את המערכת? חבר שלי קנה נייד שכזה ואמר לי שהוא לא קיבל עם הנייד את הדיסק של מערכת ההפעלה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by iveco,

משעמם לי ואני רוצה לפרמט את המחשב , מה הכי אידיאלי ? יש לי 3 דיסקים קשיחים 1. 80GB סיגייט . SATA2 2. 500GB תושיבא SATA3 3. 500GB תושיבא SATA3 מאחר ואין הבדל בפועל בין SATA2 ל SATA3 חשבתי לקחת את ה 80 גיגה ולהתקין עליו מערכת הפעלה ועל השאר רק סרטים , תוכנות מה אמור להיות על ה 80 גיגה רק מערכת הפעלה ודרייברים ? תוכנות כמו צריבה , VLC וכו' להתקין רגיל על כונן C 80GB או על התושיבא ? חשבתי למשל אם אפשר להתקין דפדפן על כונן D או E במקום על C ? להשאיר את ה 80 גיגה כמה שיותר נקי רק מערכת הפעלה . הבעיה שיש מלא תוכנות שלא נותנות שום התקנה חוץ מ C עם המערכת ההפעלה אני רוצה ממש לנתק את C עם מערכת ההפעלה משאר התוכנות אפיל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ivan,

יש לי קובץ התקנה של W7 שלא כולל דריברים IDE לא חשוב מאיפו הקובץ, הוא כשר למהדרין. במחשב אין SATA אז התקנה של W7 לא מוצא קוננים. איזה דריבר צריך להוסיף להתקנה (כמו עם F6 ) בשביל IDE יעבוד ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by naoriko,

האם יש תוכנה או משהו שאיתה אפשר לתקן קבצי מערכת ולהחזיר את אלו שנמחקו בווינדוס.....??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. התקנתי לפני כמה ימים אנטי וירוס BITDEFENDER והיו 2 אופציות להתקנה 64 או 32 למה אנטי וירוס צריך את זה? ואיך אני בודק איזה יש לי? (32-64) חשוב לי להבין מה זה אומר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by blackcoma,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק של 200 ג'יגה. הבנתי שב - Windows XP יש מגבלה על גודל הארד דיסק עד 130 ג'יגה, והיא מטופלת רק אחרי התקנת SP1. השאלה שלי היא: האם בזמן התקנה של Windows XP PRO ללא SP1, הוא מפרמט את כל הכונן ? או רק 130 ג'יגה ? אם אני מתקין את זה על הארד דיסק שהוא חושב שיש בו 130 ג'יגה בזמן ההתקנה ואז מוסיף את SP1, האם ה - 70 ג'יגה האחרים יהיו מפורמטים ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מעוניין "להרוס" את הוינדוס שלי ככה שרק פירמוט יעזור, לא פיזית את החומרה כמובן אלא את המערכת הפעלה. מישהו מכיר דרך כלשהי ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. העדכון KB976902 נמצא ב- important updates אך לא היה מסומן, והיה כתוב שם after you install this update, it cannot be removed מה שמלחיץ אותי קצת. למישהו יש מושג מה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה עם מק מה עם לינוקס מה קרה עזבו אותם בצד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation יש למישהו רעיון למה ואיך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, אני חדש בכל ההתעסקות של WIN SERVER 2008 ו AD אני רוצה ליצור 10 משתמשים בפקודה אחת, מצאתי באינטרנט את פקודתה DSADD שאיתה אני יכול ליצור יוזר תחת ה CMD חיפשתי דוגמאות ליצירת כמה מתמשים בו זמנית נתקלתי במדריך שמסביר איך לגרום לקרוא מקובץ TXT משתמשים וליצור אותם אבל כל פעם אני מקבל את השגיאה הבאה: tokens was unexpected at this time הפקודה היא כזאת: For /F “eol=; tokens=1,2 * delims=” %%i in (users.txt) do dsadd user “cn=%%j %%i, ou=Home, dc=yblatt, dc=com” –samid %%k –upn %@yblatt.com –fn %%i –ln %% -display “%%i %%j” –pwd pass1word –mustchpwd yes שם הדומיין הוא : yblatt.com ואני מנסה להכניס לקונטיינר הברירת מחדל Users מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני לא מבין מי שקנה וויסטה זה כאילו שקנה איזה תוכנה מעולם שלישי, ונדפק, או שאפשר להמשיך עם וויסטה, מה רע סה"כ ויסטה עברה שינוי ויזאולי נחמד, אני לא רואה לשדרג אם המחיר לא יהיה 20 עד 30$ אנחנו לא פריארים נקודה כל החברות השרלטניות כמו אפל סוללארי סמסונג וכדומיהם, גם מייקרוסופט שוכחות שיש גם את ישראל על המפה בכל העולם יש 30$ גם שבישראל יהיה זהו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mushi,

התקנתי ווידוס שהוציאו ממנו את התמיכה בעברית.... איך אנייכול להחזיר או יותר נכון להוסיף את הקבצים הדרושים ומהם... תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, יש 4 אפשרויות למחשב חשד שאני מקבל בקרוב 1. WIN 7 2. WIN 2008R2 3. WIN 8 4. WIN 2012. האם לשתיים האחרונים יש רשיון GO LIVE? אני מתכנן להשתמש במחשב בתור מחשב עבודה נטו. האם נכונה השמועה ששמעתי ש WIN 8 יתמוך גם ב VM? אשמח לשמוע דעות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dorman2,

התקנתי כונן SATA חדש. אני רוצה להתקין עותק נקי בכונן החדש (D). בינתיים אני לא מוחק את העותק הקיים ב C. שאלה 1): האם בעליית המחשב הוא יציע לי לבחור בין אחת ההתקנות? אחרי שאגמור לבצע התקנות שאר התוכנות אני רוצה לפרמט את C . שאלה 2):האם פעולת הפירמוט ל C היא דרך נכונה להסיר את מערכת ההפעלה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. רכשתי מחשב חדש עם מעבד Intel Dual Core 820 2.8 איזה WINDOWS אני צריך להתקין כדי להנות ממקסימום ביצועים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MoMo-P,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shaithebest,

חברים עזרה דחופה \לא עולה לי האקספי פתאום אומר לי את השגיאה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת בבקשה אל תגידו לי שהלך לי הC ואבד החומר פירקתי את כל המחשב לבדוק אולי הכבלים השתחררו אבל הכל מונח במקומו

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי שני משתמשים בחלונות 10 אדמין ופרטי ללא הרשאות כל פעם שאני נכנס לתיקייה בD הוא מבקש סיסמא אני לא מצאתי גם מידע על איך מבטלים את הסיסמא בגישה לD. אשמח לשמוע מכם

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by mnbvcxxzz,

שלום, עבדתי כרגיל על המחשב וכיביתי אותו כמו שצריך (יש לי windows xp sp2) אחרי שהדלקתי אותו הוא סירב לעלות בטענה שפתאום חסר לו קובץ בשם hal.dll החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך כתנאי לזה הוא התעקש לעשות disk check לשני הכוננים שלי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה גיליתי שכל הדברים שהשתמשתי בהם (קבצי משחקים,קבצי וידאו...) הפכו לאלפי קבצים קטנים עם סיומת CHK עם קבצים מגודל 16 kb ועד קבצים בגודל 865 MB עם שמות כמו file3638.chk ומתחתם הכיתוב "Recoverd file fragments" כולם מפוזרים בתיקיות בשם "found.001" "found.002" מה שאני רוצה לציין שהכל עבד חלק וטוב ופתאום הוא הפך אותם לקבצים כאלה האם יש דרך כלשהי לחלץ מידע מהקבצים האלה? ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור עם הגלגל האמצעי בעכבר אני מגיע לסוף העמוד הנוכחי שבו אני נמצא. דוגמאות: 1) אני בדף אינטרנט עם מלא כתבות..לחצתי על המקש האמצעי עם הגלגל בעכבר והוא "זורק" אותי לתחתית העמוד. 2) אני בתוך תיקיה במחשב שלי (שירים למשל) אני לוחץ על ההלחצן האמצעי וזה זורק לתחתית העמוד. תופעה זו מופיעה ב- WINDOWS/IE/FireFox.. בקיצור בהכל. מה אפשר לעשות כדי למנוע תופעה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by galz,

שמעו אני מנסה לעדכן את הxp ל sp1 במחשב של אחותי, ובתחילת ההתקנה הוא מודיע ש c:\windows\system32\dllcache\softkbd.dll פתוח או נמצא בשימוש, והוא לא יכול להמשיך. ניסיתי לסגור את כל התוכניות, לא עוזר. תעזרו לי בבקשה זה ממש חשוב

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by TNT,

יש לי בעיה. שאני פותח תוכניות , למשל את msconfig אז אחרי כמה שניות ולפעמים חלקיות שניה זה ישר נסגר לי. זה קורה לי בעוד כמה תוכנות ובהתקנות של תוכנות שאני מנסה לעשות. יש לי וינדווס XP. מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית ברוב התוכנות הכול בסדר אבל יש תוכנות שבהן במקום עברית אני רואה ג'יבריש כמו: notepad++ , מדיה פלייר , מדיה סנטר ועוד... התקנתי את חבילת העברית והכול מוגדר בלוח בקרה ל"עברית" או "ישראל".... מה עושים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים