Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מחיפוש בגוגל ראיתי שזה בעוד כל מיני דגמים אבל לי יש את הדגם 720C הבעיה היא בוודאות בעיה עם ויסטה כי ב XP היא עבדה בסדר, המדפסת מדפיסה דפים ריקים לא משנה מאיפה אני שולח. לא מצאתי פתרון בגוגל אשמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים עם שתי מערכות הפעלה (ויסטה ו 7). כרגע אני מעוניין למחוק את ה 7 לגמרי ולהשאיר את הדיסק שהיא מותקנת עליו ריק לאחסון קבצים. כשאני מנסה לעשות format לכונן דרך הויסטה רשום שלא ניתן לפרמט דיסק עם מערכת הפעלה (ב disk management הוא מופיע בתור system). ניסיתי לבצע את הפרמוט ע"י קליק-ימני על הכונן ב my computer ובחירה ב format, דרך ה cmd, דרך ה disk management (הפכתי אותו קודם למשני), למחוק את כל הקבצים על הכונן ידנית ע"י shift+del (מה שהשאיר בכונן רק מספר תיקיות של הוינדוס כמו system32). למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל מזה שהמחשב שלי בערך בין חודש . הרכיבים של המחשב נבחרו אחד אחד ונועדו לכך שהמחשב יריץ הכל ובמהירות . קניתי גרסאת שדרוג עם קוד מקורי של וינדוס 7 64 ביט אולטימט . ההתקנה הלכה מצויין . מאז לאט לאט הוינדוס התחיל לפקשש וכיום יש לי במחשב מספר תקלות מאוד מעצבנות . 1. לוקח לוינדוס לעלות כ3 דק' , יחסית למחשב מאוד חדש זה המון אני חושב המחשב הקודם היה לוקח לו פחות מדקה . 2. לפעמים אני מדליק את המחשב והוא פשוט נתקע ישר אחרי ההדלקה במסך שמראה את סוג לוח האם וצריך לעשות הפעלה מחדש . 3. פתחתי כבר אשכול בקשר לזה שגאדג'טים אין לי ורק חלקם פועלים ניסיתי את כל המדריכים באנגלית אבל אף אחד באמת לא עזר לי . 4. מידי פעם בערך פעם בשבוע המדיה פלייר מפסיק לעבוד וצריך למחוק קודקים ואת ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חדש פה, ולא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשלוח את זה.. בכל מקרה יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתגובות בישראבלוג, מומה, וכו'. וגם לא לפתוח משחקים בוואלה כיף, וואלה וואו וכו'.. ואין לי מושג מה הבעיה, אני לוחץ נגיד על לינק לסרטון כלשהו בוואלה וואו וזה לא עושה כלום.. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכם, בימים הקרובים אמור להגיע אלי מחשב שולחני חדש שהזמנתי לאחרונה, ובמקום להתקין את מערת ההפעלה ואת כל היישומים מחדש, אני מעוניין להעתיק את כונן המערכת של המחשב הישן למחשב החדש. השאלה שלי היא זו - האם בישומים שמבצעים את הפעולה הזו (כמו למשל acrins true image) ניתן לבצע שכפול של כונן מערכת ללא מנהלי ההתקנים ששייכים למחשב הישן? איך בכלל ניתן להפעיל את המחשב החדש מכונן המערכת הישן, כאשר מנהלי ההתקנים שמותקנים בו שייכים למחשב הישן? שאלה כזו אגב, כבר הועלתה כאן ב- 2012, אבל לא ממש הבנתי את התשובה. אולי היום יש שיטות מתקדמות יותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היותר מדוייקת היא: באיזה דרך עדיף להשיג את 7 או 8. אני יודע את החוקים ולא התכוונתי להעלות פה את נושא הווארז, אבל בניתי מחשב חדש והזמנתי אותו כבר, בעוד כשבוע אמור להגיע ואין לי מושג מה להתקין עליו. היו כאלה שאמרו לי להתקין 7 ואז לשים שדרוג ל- 8, אבל לצערי windows loader לא פועל במחשבים עם לוחות אם UEFI (כן כן אני יודע בלי ווארז), כך שאני מוכרח לקנות עותק מקורי. אז אופציה אחת היא windows 7 OEM / 8 OEM, שזה אומר לשלם למיקרוסופט 411 שקלים על מערכת הפעלה שהיא רק למחשב אחד, אם החלפתי רכיב זה עדיין בסדר, אבל לוח-אם = לקנות OEM חדש. עכשיו 411 שקלים למערכת RETAIL נשמע פייר, אפילו 600, אבל 1000 שקל בשביל WIN 7 ואז עוד כסף בשביל שדרוג RETAIL ל 8 זה פסיכי לגמרי. יש למשהו פה רעי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי מחשב מספיק טוב לXP, פנטיום 3 1000, 256 מ"ב זכרון. משום מה המחשב זז לאט מאוד בזמן האחרון, תראו איך תוכנות גוזלות משאבים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN XP PRO וברשותי דיסק התקנה של SP2. בשנה האחרונה דרך עדכונים ברשת שדרגתי עד ל-SP3 (עם שימוש באקספלורר גרסה שמונה) קרה מה שקרה, ואתמול בעזרת דיסק ההתקנה ניגשתי ל-Recovery Console ועשיתי תיקון להתקנה (Repair Install). מאז אני חווה שיבושים קשים במערכת ההפעלה. מאחר ועל דיסק ההתקנה SP2, כל העדכונים שהיו הוסרו, וכנראה זה הוביל לרישומים חסרים או פגומים במערכת ההפעלה. כך למשל כשאני מפעיל את הדפדפן המובנה, IE6, ומבקש להכניס כתובת כלשהי בשורת ה-URL, מתקבלת ההודעה "the requested lookup key was not found in any active activation context" עוד דוגמה, נדמה ששירות ה-Automatic Updates לא פועל כלל, כמו גם שירות הפירוול המובנה של וינדוס. אם אני ניגש לחלון ה-Services, נכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי Vista 64 Ultimate וביצעתי שדרוג לWIN7 64 Ultimate הכל עובד בסדר פרט לשני דברים: 1. הוא לא מזהה לי אחד מההארד-דיסקים (בעיה שלא קשורה לפורום הזה) 2. הכרטיס רשת פשוט לא מצליח למצוא רשת. זה כרטיס מובנה על הלוח אם 965p-ds3. הורדתי מהאתר של Marvell דרייבר תומך WIN7 64 והתקנתי אותו, ועדיין הוא לא מזהה את הרשת. מבקש את עזרכתם!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לעשות DRAG&DROP באף תוכנה, כולל ב-EXPLORER עצמו. לאחר חיפוש בפורום ובגוגל פסלתי את האפשרות של וירוס וגם ה-FIX שהוצע פה בעבר לא עובד. זה מחשב שפורמט לפני שבועיים וכמעט לא נעשה בו שימוש. מלבד אנטי-וירוס עדיין לא הותקנו בו כמעט תוכנות. למישהו יש פתרון לעניין? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרת הדיון לאסוף כמה שיותר טיפים וtweaks שימושיים לוינדוס 8. למתחילים ולמתקדמים. יאללה תעמיסו... tweak שטוען לשיפור עד 20% בתעבורת האינטרנט. כנראה שיעבוד גם בוינדוס 7(אולי לא בגרסאות הקלות). תוכנת הצגת התמונות של המטרו מפריעה לכם לעבודה מורכבת? רוצים חזרה את הPHOTO VIEWER? no problemo:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם מעבד Intel Dual Core 820 2.8 איזה WINDOWS אני צריך להתקין כדי להנות ממקסימום ביצועים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים תודה על הרצון לעזור אם הצלחתם וגם אם לא.. יש לי Win XP Pro עם SP2 מחשב P4 2.66 זכרון 256 ודיסק קשיח 80G עם 6G פנויי בכונן C (אני מציין כמה מקום פנויי כי הזכרון וירטואלי זה על המקום פנויי אם אני לא טועה תקנו אותי אם טעיתי) ומלא פעמים שהמחשב בכלל לא כבד..בלי אמיול בלי שום תוכנה כבדה..פתאום מופיע לי שיש לי זכרון וירטואלי נמוך....מה עושים בנידון?? זה מוגדר לי כרגע בצורה כזאת drive C: Intial size 200MB maximum size 1500MB Drive D: אין כלום מישהו יודע למה זה קורה ההודעה הזאת שהזכרון וירטואלי נמוך?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפילו אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס 7 הבעיה ממשיכה. בכל אתר שאני מנסה לעשות בו לוגין כולל האתרים הכי בטוחים (GMAIL HOTMAIL וכו') אני מקבל את ההודעה: There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i'v installed win xp today and as u see, i cant write in hebrew i'v tried to go control panel- time date...- leaunge- but it was no good, there is no hebrew in the options what can i do? i dont know how, but it also installed sp1, does it got anything to do with that???? help please!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות גירסת שידרוג ל-WIN 8 ב-60 שח באמצעות הסתדרות המורים, וכרגע אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד עם אבונטו, ולהתקין ISO של WIN 7 ואז לשדרג ל-WIN 8 ע"י גרסאת השידרוג שאקנה. זה יעבוד? אני זוכר שכש-WIN 8 יצא הרבה שידרגו פה בפורום בצורה הזו, אך אני לא יודע אם זה גם אפשרי היום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כרנאה הולך ליקנות את ה- G86 ובלי ויסטה הוא לא שווה כלום אז אני רוצה לדעת לפני שאני קונה איך ויסטה תריץ אצלי משחקים כבדים, ולא אכפת לי לבטל את כל האפקטים כולל AERO. עריכה : מספיקה גם עדות של מישהו ששיחק בויסטה עם 1.5 ג'יגה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות וינדוס ויסטה מקורי ורציתי לשקול מחדש האם כדאי לקנות או לא, אני רוצה שתרשמו את היתרונות והחיסרונות של ויסטה כך שאני אחליט אם כדאי לקנות או לא....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Pentium 4 1600mhz עם 256MB זכרון. מהי מערכת ההפעלה שתוציא את המיטב ממנו? אני משתמש בו רק בבסיס כדי לראות פה ושם סרטים, אבל כרגע הוא עם XP והוא איטי מאוד, אני בטוח שאחרי פירמוט הוא יהיה הרבה יותר מהיר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציה הכי טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי נייד חדש שמגיע עם SSD המחשב בלי מערכת הפעלה שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה דיסק MBR לעבור ל GPT השמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם WIN7 עם הארד דיסק SSD ואני רואה פה באתר את המדריך "להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם" ואני מעוניין לפעול על פיו, העניין הוא שאצלי המחשב הוא לאחר פירמוט ויש לי עליו האד דיסק SSD שהוא כונן C ועוד 2 כוננים מלאים במידע שאותם לא ארצה למחוק, האם העברה של בקר ה-SATA למצב AHCI מחייב פירמוט מחדש\מחיקת כוננים או משהו דומה או שזה פשוט להעביר למצב החדש וזהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מוחק ויסטה מהנייד ומתקין XP? הבנתי שצריך לעשות את זה מהבוט אבל לא הבנתי איך. אשמח לקבל לינק למקום שמסביר בצורה פשוטה ובעברית
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני משתמשים בחלונות 10 אדמין ופרטי ללא הרשאות כל פעם שאני נכנס לתיקייה בD הוא מבקש סיסמא אני לא מצאתי גם מידע על איך מבטלים את הסיסמא בגישה לD. אשמח לשמוע מכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהורדתי את התוכנה DISKdata ראיתי שיש לי את התיקיה הזאתהSystem Volume Information , ומקודם לא ראיתי אותה. עכשיו היא תופסת לי 600 מגה, ואני רוצה לדעת מה היא התיקיה הזאת והאם אפשר למחוק אותה?. נ.ב מצאתי את הקובץ pagefile.sys והוא תופס 200 מגה ביט, ואני רוצה לדעת מה הוא והאם אפשר למחוק אותו?. פשוט תבינו הארד דיסק שלי מאוד קטן וכל מגה הוא חשוב.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-