עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by puGs,

טוב אז צרבתי דיסק של XP(bootable) ובסוף העלייה(בסוף טעינת הקבצים) עולה שגיאת stop c0000221 unknown hard error systemroot\system32\ntdll.dll חיפשתי באינטרנט ואין פתרון ברור, מישהו יודע איך לפתור את זה ולהמשיך בתהליך ההתקנה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני מעוניין להפריד בין המסמכים שלי לבין המערכת, כדי שבמקרה של שחזור המערכת עם גוסט המידע שלי לא יידרס. בעבר השתמשתי בהתקנה של XP שכללה סקריפט Unattended שהגדיר את מיקום Documents and Settings מראש על מחיצה אחרת. ב-Vista ניסיתי להשתמש במשהו דומה, אבל התוצאה הייתה שלא ניתן היה להתקין service packs. האם ב-Windows 7 יש פתרון נורמלי לצורך הזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Sygnus,

שלום, רכשתי לנובו thinkpad אשר הגיע עם windows 7, ביצעתי התקנה מסודרת. על מנת לשנות למראה קלאסי, הייתי מבצע- כפתור ימני על ה taskbar -> מאפיינים -> לשונית סטארט מניו, ושם הייתי בוחר מראה קלאסי. אני מנסה לבצע זאת, אך בלשונית הזאת לא קיימת אופציה של לעבור למראה קלסי משום מה. מישהו יודע מה הסיבה? האם יש דרך אחרת? אודה לכל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Daver,

שלום לכולם! התקנתי את הבטא של ווינדוס 7 והוא לא מזהה לי התקן אודיו. כרטיס האודיו שלי מובנה בלוח אם ולכן אני צריך להתקין את הדרייבר ללוח אם, ניסיתי מהדיסק אך ללא הצלחה, ההתקנה טוענת שמערכת ההפעלה אינה תומכת. אשמח אם תעזרו לי למצוא דרייבר ללוח האם שלי שיפעל בווינדוס 7... לוח האם: ASUS P5SD2-X תודה רבה לכולם, דור.

5. שלום לכולם! הצפנתי תיקיות בעזרת הצפנת הקבצים של ווינדוס וכאשר העברתי אותם להארד דיסק חיצוני ופירמטתי את ווינדוס אני לא יכול לצפות בקבצים. ניסיתי לקחת בעלות על התיקיות כאשר אני חבר בקבוצת האדמיניסטרטור אבל ללא הצלחהץ אני עדיין לא מצליח לפתוח את הקבצים. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Boxster,

כותרת.. מה ההבדל בין הSP האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Zdeer,

:AR15: שלום רב לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בנושא קנפוג רשת בלינוקס + התקנת ISDN. יש לי מחשב עם W2K pro במחשב אחד. במחשב השני יש לי linux red hat 7 + isdn isa eicon diva בתודה מראש Zdeer

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DEMON HUNTER,

מה עדיף איזו מערכת הפעלה עדיפה למערכת שלי ( להיסתכל במפרט ).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by stone cold,

טוב אחרי שראיתי את ויסטה רצה בסדר במחשב הניד של אחי התקנתי בעצמי בסך הכל בהתקנה היו כמה בעיות מעצבנות של חיפוש דריוורים מתאימים ולכך לי המון זמן להתקין כרטיס טלוויזיה מיושן (אני התקנתי אותו לנצל מסך 20 אינטס שקניתי ולהוציא תטלוויזיה מהחדר) גם כל העניין שצריך לעשות הפעלות מיחדש כמו בXP וWIN98 מעצבן -חשבתי שיתקדמנו מאז אבל בסך הכל התוכנות שהתקנתי עובדות והמערכת נחמדה אני ימשיך מחר אם הסקירה שאני יתקין עוד דברים ומשחקים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. תהנו http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני פתוח מחשב שלי ולא מזהה SATA כן פעמים מזהה sata אני לא מבין מה בעיה? דיסק קשיח WD 120GB SATA [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mosheva,

שלום! רכשתי לפטופ חדש ובמסך הראשוני הקשתי יוזר שזה בעצם בעל המחשב. לאחר מכן הכנסתי עוד יוזר שהוא בעצם הראשי... אך משום מה בכל מקום שמבקש הרשאה הוא מבקש הרשאה עלהשם הראשוני... מצורפת תמונה שבה רואים את שני היוזרים אני מעונין לשמור רק אחד מהם ולמחוק אחד... האם הוינדוס יכול לעבוד ללא יוזר בכלל? משתמש אחד בלבד? תודה! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור עם הגלגל האמצעי בעכבר אני מגיע לסוף העמוד הנוכחי שבו אני נמצא. דוגמאות: 1) אני בדף אינטרנט עם מלא כתבות..לחצתי על המקש האמצעי עם הגלגל בעכבר והוא "זורק" אותי לתחתית העמוד. 2) אני בתוך תיקיה במחשב שלי (שירים למשל) אני לוחץ על ההלחצן האמצעי וזה זורק לתחתית העמוד. תופעה זו מופיעה ב- WINDOWS/IE/FireFox.. בקיצור בהכל. מה אפשר לעשות כדי למנוע תופעה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני משתמש ב-WIN XP PRO וברשותי דיסק התקנה של SP2. בשנה האחרונה דרך עדכונים ברשת שדרגתי עד ל-SP3 (עם שימוש באקספלורר גרסה שמונה) קרה מה שקרה, ואתמול בעזרת דיסק ההתקנה ניגשתי ל-Recovery Console ועשיתי תיקון להתקנה (Repair Install). מאז אני חווה שיבושים קשים במערכת ההפעלה. מאחר ועל דיסק ההתקנה SP2, כל העדכונים שהיו הוסרו, וכנראה זה הוביל לרישומים חסרים או פגומים במערכת ההפעלה. כך למשל כשאני מפעיל את הדפדפן המובנה, IE6, ומבקש להכניס כתובת כלשהי בשורת ה-URL, מתקבלת ההודעה "the requested lookup key was not found in any active activation context" עוד דוגמה, נדמה ששירות ה-Automatic Updates לא פועל כלל, כמו גם שירות הפירוול המובנה של וינדוס. אם אני ניגש לחלון ה-Services, נכנס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by topgun,

אז ככה: יש לי 2 יוזרים על המחשב (אדמין ופאוור יוזר) ב-WIN XP PRO ולשאלות: 1. האם אני יכול להסתיר תיקיות מהיוזר שלי (אדמין) כך שהיוזר השני לא יוכל לראות אותן (או להיכנס אליהן)? (אם אפשר, אז האם אפשר לעשות גם ההיפך-שהיוזר השני יצור תיקיות שאני לא אוכל לראות?) 2. האם יש אפשרות (בווינדוס) לסגור תיקיה עם סיסמה? אם כן, איך, והאם בעזרת חשבון אדמין אני יכול לראות את כל הסיסמאות? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

ב WINDOWS 2K ב TASK MANGER יש CPU TIME שנעלם ב XP משהו יודע כך להחזיר אותו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי! פירמטתי את המחשב (הבעייתי כרגע) ועכשיו אני לא מצליחה לשתף את הכונן D (שהוא בעצם הארדיסק נפרד) עם המחשב השני ברשת ועם האקסטרימר. עריכה: ניסיתי גם לשתף את כונן C וגם אי אפשר. על המחשב הזה יש לי ווינדוס 7. יש לציין שכמובן לפני הפירמוט הכל היה בסדר. היה שיתוף מלא בין כולם. ברגע שאני מנסה להיכנס דרך המחשב השני לכונן D הוא אומר שאין גישה ולפנות לאדמיניסטרטור וכו'... כמובן שהפעלתי את האופציה של שיתוף בלי סיסמאות, כמו שעשיתי פעם שעברה. אבל אני לא מצליחה לשתף בכל זאת. אני בטוחה שאני מפספסת משהו אבל אין לי מושג מה... אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אולי זה בכל זאת יעזור - הכפתור share בטאב sharing של כל הכוננים אפור ולא ניתן ללחיצה אני יכולה ללחוץ רק על advanced sharing ומשם "לא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בבקשה תקראו!!!!!!! חשוב!! http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q815411 אפילו מייקורוופט מודה והוציאה תיקון

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by The UnKnown,

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage. Bugcode_USB_Driver. מה הבעיה?? תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by BobCaT,

אהלן יש לי וינדוס 98 SE ואני רוצה לפרמט ולהחליף לXP PRO אז אנשים אני לא יודע איך עושים את זה יש לי את הדיסק של הPRO לידי מה אני צריך לעשות בישביל למחוק את 98 שלא ישאר זכר ממנו לרוקן את הארד דיסק ובקיצר לעשות אותו כמו חדש ואז להתקין את XP TZ אז תודה למי שעונה גיא

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bla7,

מאמר מאוד מעניין... http://www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/pubs/vista_cost.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הכל התחיל כשראיתי שברובהאתרים (שכן נתמכים בפיירפוקס) יש בעיה בדפדפן והוא לא מציג כראוי תמונות הסרתי את פיירפוקס וכשניסיתי להשתמש בIE הוא קרס כשניסיתי להוריד פיירפוקס מחדש עשיתי שחזור מע' לווינדוס שהצליח ומאז קרו מס' דברים: 1. יש אינטרנט (המסנג'ר מתחבר) ואני מצליח לגלוש אבל רק בIE כשהוא ללא תוספות (יש אפשרות כזו) וזה אומר שאני לא יכול להתחבר לאף אתר או להוריד שום דבר. 2. כשאני מנסה לבצע שחזור מע' אני לוחץ פעמיים הבא, בפעם הראשונה זה מגיע כרגיל לחלון הסופי. בפעם השניה שאני לוחץ הבא, במקום להתחיל בשחזור הווינדוס לא מגיב וזה כאילו שלא לחצתי. יש לי דיסק ווינדוס מקורי וניסיתי לעשות REPAIR אבל בלוחות של MSI אי אפשר לשנות את הסדר של הBOOT ככה שהמחשב יקרא קודם מהכונן האופטי ואח"כ …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Grim Reaper,

לאחרונה קניתי לוח אם חדש וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש. יש לי 2 הארד דיסקים ואחד מהם ישן יותר שעליו היה הווינדוס מותקן. כעת רציתי לשים את ההארד דיסק השני (שמחולק ל-2 מחיצות) בתור הראשי עם מערכת ההפעלה עליו. מה שמוזר הוא שזה נוץן לי להתקן ווידוס על ההארד דיסק הישן אבל על החדש זה לא נותן לי, זה מגיע למסך של הפעלת הדיסק ואחרי השורה windows is checking your hardware או משהו בסגנון המחשב נתקע לי בלי שהוא הספיק להגיע למסך ההתקנה הכחול. מישהו יודע מה הבעייה?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 20:49:13 כאילו.... מה מבדיל בין ההארדיסקים שבאחד מהם הווינדוס לא רוצה להיות מותקן (אגב הוא עובד מעולה בתור הארד דיסק משני)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by +Eliran+,

פתאום יום אחד נעלם לי סרגל השפה, ועכשיו אני יכול לכתוב רק באנגלית, מישו יודע מה אני יכול לעשות? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by evy,

חבר'ה יש לי בעיה שכל סרט שאני מנסה להפעיל שהוא מסוג dvd rip xvid ,הוינדוס מקפיץ לי הודעת שלח\אל תשלח שאומרת שאקספלורר חייב להיסגר.. אז אנשים? איך אני נפטר מהבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים