עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by OmriF,

שלום, יש ברשותי תוכנה, שלאחר כמה ימים נחסמת, אך לפי מה שאני יודע, מחיקת רגיסטרי עוזרת, איך בדיוק מוחקים רגיסטרי של תוכנה מסוימת? או איך מוחקים רגיסטרי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב ברשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית פרוצה וחוקית עם רישיון אני מנסה לעדכן עידכונים לווינדוס וישלי שגיאה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ואני לא מצליח להתקין עידכונים וישלי microsoft net framework 4.5 גרסה הכי חדשה שמותקנת מס' שגיאה 80070643 אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ותודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ivan,

יש לי קובץ התקנה של W7 שלא כולל דריברים IDE לא חשוב מאיפו הקובץ, הוא כשר למהדרין. במחשב אין SATA אז התקנה של W7 לא מוצא קוננים. איזה דריבר צריך להוסיף להתקנה (כמו עם F6 ) בשביל IDE יעבוד ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. למה העתקת קבצים נכשלת ומתקבלת הודעה לא ממש מובנת? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dorman2,

התקנתי כונן SATA חדש. אני רוצה להתקין עותק נקי בכונן החדש (D). בינתיים אני לא מוחק את העותק הקיים ב C. שאלה 1): האם בעליית המחשב הוא יציע לי לבחור בין אחת ההתקנות? אחרי שאגמור לבצע התקנות שאר התוכנות אני רוצה לפרמט את C . שאלה 2):האם פעולת הפירמוט ל C היא דרך נכונה להסיר את מערכת ההפעלה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Art Tatum,

מטרת הדיון לאסוף כמה שיותר טיפים וtweaks שימושיים לוינדוס 8. למתחילים ולמתקדמים. יאללה תעמיסו... tweak שטוען לשיפור עד 20% בתעבורת האינטרנט. כנראה שיעבוד גם בוינדוס 7(אולי לא בגרסאות הקלות). תוכנת הצגת התמונות של המטרו מפריעה לכם לעבודה מורכבת? רוצים חזרה את הPHOTO VIEWER? no problemo:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, בכל אחד מהם אני רואה את השני אך לא מצליח להכנס אליו(דורש סיסמא)-אף סיסמא שאני חושב עליה לא תופסת.?? כמו כן וינדוס 7 מתעקש לזהות את הרשת בין שני המחשבים כרשת ציבורית בלי יכולת לשנות אותה לבייתית?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב, לפני יומיים התקנתי ווינדוס 10 דרך הכלי של מיקרוסופט עם רישיון חוקי. מאז, אני מנסה להוריד טורנטים בשלל קליינטים, וכל פעם הקליינט מציג לי שגיאות שונות שקשורות למיקום התיקיות (אני מצרף 2 דוגמאות): [ATTACH=CONFIG]9938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9939[/ATTACH] קראתי על הבעיה באינטרנט, והבנתי שזה בעייה של הרשאות שווינדוס 10 לוקח ממני על מנת להגן על עצמו. מה אפשר לעשות בשביל לקבל שוב שליטה מלאה על המחשב והתיקיות? בנימה אישית מתוך תסכול: אם לא ימצא פתרון אני אחזור לווינדוס 7, ווינדוס 10 עושה מה שבא לו ולא שואל את המשתמש כלום (מבחינת עדכונים, Windows Defender, לקיחת הרשאות וכ'ו).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איך מחזירים את זה חזרה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כאמור, לא משהו קריטי / דחוף / בהול .... יחד עם זאת, כולנו בני אדם, ואולי, אולי , אם אדון מרפי ישתולל, נתקל בבעיה הזאת . אז שתדעו .... https://www.gizchina.com/2020/03/07/a-new-windows-10-bug-microsoft-has-980-years-to-fix-it/amp/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by imac,

ל מצאתי במיקרוסופט בבקשה תגידו לי? :-[

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pinibo,

שלום מותקנת אצלי במחשב win 7 rc 7100 שהורדתי רשמית מהאתר של מיקרוסופט כולל אקטיבציה. התקנה חדש ולא שידרוג. אחרי מס' חודשים שפועלת היטב היום לפתע פתאום מותקנת אצלי win xp , לא נעשתה שום פעולה מצידי זה פשוט התחלף. קצת מוזר ותמוה, יש למישהו תשובה הגיונית? תודה פיני

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ngc224,

היי, יש לי W7 ואני חייב שתיהיה לי סיסמא בכניסה... אבל לא רוצה כל פעם להקליד אותה האם אפשר להגדיר איך שהוא בריג'סטרי את הסיסמא ושהמחשב יכנס אוטומטית ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני משתמש בWINXP PRO SP1 עם כל העדכונים, המחשב שלי הוא מחובר לאינטרנט ישירות (איי די אס אל) והוא משמש כמשתף אינטרנט ברשת ביתית של שני מחשבים שלי. עכשיו השאלה היא איזה סרביסיס אני יכול להוריד עם ראש שקט, והייתי שמח אם תפרטו לי על כל סרביס שאתם ממליצים לי לסגור. דרך אגב שמעתי שיש איזה הגדרה שאפשר לעשות ואז הרשת מחשבים(שני המחשבים אקס פי) תתחבר יותר מהיר לאחר הפעלה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, יש מחשב יד שניה שיש בו WINDOWS 8 שאני רוצה לקנות השאלה היא אם ניתן למחוק את USER של מי שקנה את המחשב ולהכניס USER חדש? ומבחינת הWINDOWS המחשב יהיה חדש או שצריך להתקין מחדש את כל WINDOW? כי להוסיף משתמש נוסף ממש מאט את המחשב אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

בוא נגיד שיש לי athlon 64 האם כדי לי להתקין את זה והאם כל התוכנות והישומים שרצים אצלי עכשיו יעבדו על גירסת ה 64 ביט ?? ואם לא אז מה זה בדיוק??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation יש למישהו רעיון למה ואיך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lobazain,

i'v installed win xp today and as u see, i cant write in hebrew i'v tried to go control panel- time date...- leaunge- but it was no good, there is no hebrew in the options what can i do? i dont know how, but it also installed sp1, does it got anything to do with that???? help please!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nandrut,

יש לי בעיה עם הדפדפן של אקספלורר 7 אני צריך להתקין את אקספלורר 6 . איך אני מסיר את הדפדפן הקיים? יש לציין שהוא מובנה בWINDOWS שהתקנתי , לא הורדתי אותו כעדכון לWINDOWS. ניסיתי דרך ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS אך כשרציתי להתקין את 6 קיבלתי הודעה שעדיין מותקן WINDOWS בגרסה חדשה יותר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by navk2,

שלום, אני כרנאה הולך ליקנות את ה- G86 ובלי ויסטה הוא לא שווה כלום אז אני רוצה לדעת לפני שאני קונה איך ויסטה תריץ אצלי משחקים כבדים, ולא אכפת לי לבטל את כל האפקטים כולל AERO. עריכה : מספיקה גם עדות של מישהו ששיחק בויסטה עם 1.5 ג'יגה !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי תמעבד הבאה E6300 CORECUO CONROE ואמרו לי שהוא 64bit ועכשיו יש לי WINDOWS XP 32bit כדאי לעבור ךXP 64 BIT זה יותר עדיף? הwindows יעבוד לי שם יוצר מהר לפי מה שאמרו? מה יהיה שונה ? כי עכשיו אני לא רואה את הביצועים של המעבד

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב שמריץ Windows 7 Home Premium 64 bit ואני שוקל לשדרג ל-Windows 8 Pro 64 bit העניין הוא שיש לי מחשב בעל כונן SSD ונשאר לי רק 57 ג"ב מקום פנוי. כמה מקום צפוי להישאר לי לאחר השדרוג לווינדוס 8 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. במיקרוסופט דיברו על כך שחלונות 10 עשויה להיות הגירסה האחרונה של המערכת כפי שאנו מכירים אותה, אך בפועל נראה כי הם מתכוננים לתחזק ולתמוך אותה בדיוק כפי שעשו לכל הגירסאות שהגיעו לפניה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תקבל-תמיכה-רשמית-למשך-עשור-לפח/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by miki_michal,

יש לי חשבון של שני סוגי משתמשים וuser ו admin הכלתי Group Policy על user וכדי לא להכיל אותם אותם צריך לללחוץ deny על הספריה Group Policy ב sys 32 בadmin, אחד מאותם הגבלות הוא אי אפשרות לראות את דיסק c , איפה ש sys32 נמצא .... בקיצור שניתי משהו קטן נוסף ושכחתי לבצע פעולה מסויימת ובאיתחול הסתבר לי שההגבלות חלו גם על admin כלומר נעלתי את עצמי בחוץ, חכם... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם...יש לזכור שאני לא יכול!!! להיכנס לgp יותר, כי אין לי אפשרות להיכנס לGroup Policy כי אין לי c!! אודה על עזרה מהירה!! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, יש 4 אפשרויות למחשב חשד שאני מקבל בקרוב 1. WIN 7 2. WIN 2008R2 3. WIN 8 4. WIN 2012. האם לשתיים האחרונים יש רשיון GO LIVE? אני מתכנן להשתמש במחשב בתור מחשב עבודה נטו. האם נכונה השמועה ששמעתי ש WIN 8 יתמוך גם ב VM? אשמח לשמוע דעות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.