עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה קורה ממש קצת... (פעם בחודש , פעמיים) ואני לא מבין למה. כאשר אני משחק משחק פתאום הכל עובד לאט ואני שומע את כל הסוואנד לאט והכל לבד וזה. כמובן שאי אפשר ככה אז יצאתי לווינדוס. וגם כל הווינדוס פועל לאט וכל סוונד שאני מנסה לשמוע עובד לאט. רק לאחר שאני עושה ריסטרט זה מסתדר. חשבתי אולי זה הבעיה של הכרטיס קול ועדכנתי אבל זה קרה לא מזמן שוב. כמו שהזכרתי זה קורה לפעמים ולא כל הזמן! תעזרו לי בבקשה! למה זה קורה..

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  2. איך אני יכול להסיר את ה Messenger מהXP? כי התוכנה פשוט עלתה לי לורידם. :asthanos: חתימות יפות לא? תגידו לי בבקשה אם אתם רואים אותם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DXT,

אני מקבל מחר/מחרתיים מעבד, לוח וזכרון חדש. לפרמט את ההרד דיסק או לא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Ro-K,

אני לא מצליח לפרמט הארדיסק SATA מישה יכול לעזור?? תודה

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by eliXir,

This is my 2nd thread about this situation, because in the previous none helped me. I use windows XP pro and I got no hebrew, I know how to set that I will but it is just not working, the following pictures will say it all, if you know whats the mistake please tell me: http://planet.nana.co.il/elixir/1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/2.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/3.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/4.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/5.JPG Please tell me what to do in HEBREW. thanks! BY THE WAY, if the links doesn't work, copy paste it in the adress bar.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by esharone,

היי, קראתי פה פעם שויסטה בגרסת 32 ביט יכולה לזהות עד 4 ג'יגה וגם במיקרוסופט אמרו לי את זה, אבל אצלי עכשיו הויסטה מזהה רק 3.5 ג'יגה ולא 4, מה הבעיה? ה 32 לא יכול לזהות את כל ה 4? אני בטוח שאמרו לי ש 32 יכול לעבוד עם עד 4 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by SinfuL-,

ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN7 וברצוני לחזור לXP. כאשר אני מכניס דיסק התקנה מקורי של XP ומגדיר בביוס BOOT דרך הCD (בעדיפות ראשונה וגם ניסיתי דרך הCD בלבד!) המחשב לא עולה ומציד לי מסך שחור שבו רשום שעליי להכניס דיסק לכונן וללחוץ על מקש כלשהו. כמובן שזה המצב הנוכחי אבל הCD לא מזוהה ע"י המחשב. לעומת זאת כאשר אני נכנס למחשב שלי הCD כן מזהה את הדיסק הנוכחי. מה עליי לעשות? תודה מראש, אריאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום , יש לי מחשב שיש עליו מדבקת הרשיון לוינדוז בעברית XP HOME אך אין לי את דיסק ההתקנה , ואני לא רוצה להוריד מהרשת ולא מהאימיול כי כל הקטע הזה לא חוקי ופרוץ . מה שאני רוצה , לאלה שמעוניינים לעזור , ויש להם דיסק התקנה מקורי של XP HOME בעברית(!) אך ורק בעברית , להעלות את לי את הדיסק לאחד מהאתרים www.rapidshare.com www.sendspace.com ולשלוח לי בפרטי את הקישור , במיוחד לאלה שיש להם העלאה במהירות של 500 קילו בייט , זה לא יקח הרבה זמן. מקווה שמישו באמת יקצה לי קצת מזמנו ויעזור. ולפני שכולם יתפנלו עליי , אין בקטע הזה משהו לא חוקי , בסך הכל אין לי כח להתקשר למיקרוסופט ולחכות לדיסק. ויש לי את הרשיון! והסריאל החוקי. תודה מקרב לב לאלה שבאמת יעזרו.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  9. כאלה שלא דורשים מיליון תוכנות וזה.. אני רוצה להוריד ט'אמ ולהתקין.... טוד סוף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by catsmonster,

לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (ושעדיין ישאר לי המקורי) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא, זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Moty_p,

מישהוא יכול להגיד לי מזה לעאזעל WINDOWS HOME SERVER? מזה WINDOWS SMALL BESNIS SERVER ומה ההבדל בניהם לבין ENTERPRISE ל DATACENTER? WEB ו STANDRUP (איך שלא כותבים את המילים האלה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dabaz,

יש לי שני גי'גה ראם ועדיין המחשב העיקש מחליט להשתמש בזכרון וירטואלי. ביטלתי את זה דרך הווינדוס ועדיין זה מופיע. לא הייתי שם לב פשוט שבמשחקים מופיעה לי הודע VM TOO LOW... המחשב עצמו בקושי משתמש בראם. אז יש איזהשהיא דרך לבטל את זה לגמרי? כרגע ההגדרות בנויות כך: processor scheduling: programs memory usage: system cache והטווח שהגדרתי זה בין 256 ל512.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  13. היי בזמן האחרון לאחר הכנסת הססמא בעליית המערכת מנורת ה-HD ממשיכה לדלוק ברצף כחמש דקות לאחר שה-desktop עלה. הצצה ב-task manager מראה שאין כמעט פעילות של המעבד מעבר לחצי דקה הראשונה. (בין 1-10 אחוז אחרי החצי דקה כשרוב הזמן אין פעילות) אבל למרות זאת כל ניסיון הפעלה של משהוא לוקח המון זמן. בין אם זה החייגן של נטוייזן שאמור להיות מאד זריז לבין IE או כל תוכנה אחרת. זה לא ממש בעייתי לשבת ולחכות שמנורת ה-HD תכבה ואז הכל עובד כרגיל (יחסית להתקנה בת כמעט שנתיים של windows.) אבל הייתי רוצה לדעת מה הסיבה לפעילות ה-HD הארוכה הזאת ללא סיבה נראית לעין. תודה תומר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. תגידו זה הגיוני שהוינדוס אוכל לי ככה את כל הזכרון?? או בגלל ?SP3 או שיש משהוא לא בסדר אצלי?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  15. השאלה שלי היא בשביל חבר יש לו בעיה שהוא מקבל הרבה פעמים הודעה שהמחשב נעול והוא לא זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלו. אני מניח שיש לו חשבון משתמש אחד במערכת ההפעלה, ואני גם יוצא מתוך הנחה שהוא עובד עם XP האם יש איזה שהיא דרך לגלות מה היה שם המשתמש או הסיסמה שלו? האם הוא יכול לבטל את הצורך בחשבון משתמש?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. ברשותי נייד שמותקן עליו וויסטה הום. בשל בדיקות שעליי להריץ, ברצוני להתקין גם ווינדוס XP HOME כDUAL BOOT, ולאחר שאסיים את הבדיקות(בערך יום עבודה), יהיה עליי להסיר את מערכת ההפעלה השנייה כאילו לא הייתה מעולם. מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת(ההסרה. את ההתקנה אין בעיה לעשות מן הסתם)? האם זה בכלל אפשרי או שכל מה שאעשה ישאיר גרורות מרגיזות?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ....לוכח למחשב שלי 8 דקות לעלות..... ניסינתי לפרמט , עידקנתי את הביוס וכן גם את כל הדריברים אבל אני לא מוצא את הבעיה אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by dor123,

לאחרונה Windows Update מתריע לי שיש את עדכון kb890830, שהוא כלי להסרת תוכנות זדוניות של Windows לאפריל 2015. הבעייה היא שלא משנה כמה אני מתקין את העדכון, Windows Update ממשיך להתריע לי על זמינותו גם לאחר שהתקנתי אותו, ובעצם אין ביכולתי להפתר מזה, אלא ע"י הסתרת העדכון. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by blackmonkey,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש, ואיתו מערכת הפעלה של WINDOWS XP חוקית, מלאה, בסכום כסף מלא (וכואב) שאלתי היא- האם לאחר ההתקנה על המחשב החדש- אוכל להתקין את הוינדוס במחשב נוסף בביתי שפירמטתי לאחרונה? ובמידה וההתקנה על המחשב לא תפעל באופן תקין (הכוונה- ללא הודעות על "חוקיות המערכת")- האם בעיות יופיעו גם במחשב החדש עליו כבר התקנתי את הווינדוס? האם בעצם ההתקנה של גרסה חוקית אחת על שני מחשבים אני אדפוק את שניהם??

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  20. יש לי ווינדוס אס פי 32 ביט (Home Edition) ואני רוצה להתקין ווינדוס XP פרו 64 ביט כדי שאני יוכל לשים יותר RAM במחשב. האם יש דרך שאני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט על הקיים בלי למחוק את הXP הקיים שיש לי ולפרמט ולעשות את כל הדברים האלו?אני פשוט רוצה להתקין את הXP החדש על הקיים בלי לפרמט ולסבך עם מחיקות והתקנות של כל הדברים מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום. אחרי העדכון ל-8.1 כל חיבורי ה-USB 3.0 שלי לא מתפקדים. מוזר, זה לא היה מיידי לאחר העדכון, אבל מנהל ההתקנים שם סימן קריאה ליד בקר ה-USB 3... אני קצת לא יכול לעבוד בלי החיבורים האלה, שמונה בסה"כ (6 מאחור 2 מקדימה) כי אין לי חיבורי 2.0 פנויים, 4 סה"כ (2+2) באתר MSI אין דרייבר אפילו לווינדוס 8 ובטח שלא ל-8.1. ניסיתי להתקין את הדרייבר של 7 ללא תוצאות. אשמח לתשובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://arstechnica.com/information-technology/2015/06/heres-how-to-get-windows-10-for-free-even-if-you-dont-have-windows-7-or-8/

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by roc,

אתמול שהכנסתי את הדיסק של ה XP למחשב כדי לפרמט ולהתקין (יש את פעולת הפירמוט לבחירתך לפני התקנת ה WINDOWS בדיסק התקנה) בכל מקרה ניסיתי ובשנייה שלחצתי INSTALL WINDOWS XP כאילו ENTER אז העלה לי הודעה עם מסך כחול ורשום לי לסדר את הכונן הקשיח או את הביוס ודברים כאלה, עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב וזה גם היה לפני שהכנסתי את הדיסק אתמול זה כבר בשבוע האחרון שיש לי SCAN DISK על כונן D כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז יכול להיות שיש לי בעייה בכונן הקשיח ולכן אני לא יכול להתקין את ה WINDOWS XP? צריך עזרה גם מה לעשות כי הרצתי כבר SCAN DISK על שתי הכוננים שהרצתי על כונן C לא הספקתי לראות מה היה כתוב כאילו לבדוק אם יש BAD SECTORS אבל שהפעיל את המחשב עוד פעם הוא עשה SCAN DISK על כונן D …

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by no nick,

שלום. אני משתמש בWinXP Pro SP2 ולאחרונה הוא עושה לי קצת בעיות..: 1. מדי פעם סוגר תוכניות(פיירפוקס, IE, ICQ ועוד..) בלי שום סיבה, נותן לי אפשרות לשלוח או לא לשלוח דו"ח שגיאה ואז נסגר. 2. מדי פעם מופיעה לי מסך כחול שרושם שהווינדוס עשה איזשהי שגיאה, סופר עד 100 ומאתחל את המחשב. Help?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by IlanF,

משום מה כשאני יוצא מסטנד בי (stand by) על ידי לחיצה על מקש כלשהו על המקלדת, הוא חוזר לשולחן עבודה ואז הוא עובר לכיבוי המחשב... חיפשתי איזה הגדרה שאומרת מה לעשות ביציאה מהסטנד בי, אבל לא הצלחתי למצוא אחת כזאת :-[

• 6 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.