עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שדרגתי ל-10 מ-8.1 ועובד בסדר גמור וזה שמר לי את כל התוכנות, אבל כמה בעיות קטנות: - יש משחקים שעובדים לי פחות טוב מקודם לכן, וכן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך בצורה יסודית והתקנתי מחדש וזה עדיין קצת תקוע. - במערכת ההפעלה יש קצת לאגים לא מוסברים והיא לא הכי מהירה שבעולם ויש לי SSD. במידה ואני אפרמט את המחשב דרך הבוט ואתקין את 10, האם זה יעבוד ויאקטב לי את המערכת לאחר מכן? יש לציין שה-8.1 שלי היה פרוץ וזה לא עשה בעיות.

2. טוב אז ככה... יש לי win7 והתקנתי אותו על כונן flash 40 gb של אינטל. משום מה הוא כול הזמן מתמלא לי וניגמר בו המקום. בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה מותקן עליו זה הוינדוס וכול הדרייברים הראשונים שהוא צריך.כול זה תופס בערך 15 GB. השאלה שלי היא איך אני גורם למחשב להפסיק לשמור הכול בכונן הראשי. למשל...איך מעבירים את התיקיה AppData מהתיקיה של היוזר בכונן הראשי לכונן השני ושימשיך לעדכן שם את כל הקבצים כי זה תופס הרבה במקום. כנ"ל את התיקיה programdata... בקיצור איך גורמים לזה שכול שהכול חוץ מהוינדוס ישמר בכונן D ולא ב C תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. היי! פירמטתי את המחשב (הבעייתי כרגע) ועכשיו אני לא מצליחה לשתף את הכונן D (שהוא בעצם הארדיסק נפרד) עם המחשב השני ברשת ועם האקסטרימר. עריכה: ניסיתי גם לשתף את כונן C וגם אי אפשר. על המחשב הזה יש לי ווינדוס 7. יש לציין שכמובן לפני הפירמוט הכל היה בסדר. היה שיתוף מלא בין כולם. ברגע שאני מנסה להיכנס דרך המחשב השני לכונן D הוא אומר שאין גישה ולפנות לאדמיניסטרטור וכו'... כמובן שהפעלתי את האופציה של שיתוף בלי סיסמאות, כמו שעשיתי פעם שעברה. אבל אני לא מצליחה לשתף בכל זאת. אני בטוחה שאני מפספסת משהו אבל אין לי מושג מה... אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אולי זה בכל זאת יעזור - הכפתור share בטאב sharing של כל הכוננים אפור ולא ניתן ללחיצה אני יכולה ללחוץ רק על advanced sharing ומשם "לא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by weeday,

יש לי דיסק 11in1 של windows xp ויש שם כל מיני גרסאות... מה ההבדל בינהם?...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם יש אפשרות לביטול הפעלה אוטומטי של ה windows messenger עם הפעלת microsoft outlook ? יש לי win xp והתקנתי את המסנגר גרסה 5 msn messenger הגדרתי את ה windows messenger לא לפעול כלומר למרות שהורדתי את ה v מהפעל עם הפעלת הוינדוס עדיין הוא נפתח אפשרות נוספת היא להוריד את ה v מאפשר לפעול ברקע אבל אז ה microsoft outlook נהיה איטי להחריד !!!!! האם ניתן לשנות משהו ב regedit בכדי למנוע מה microsoft outlook לחפש את ה windows messenger?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מערכת ההפעלה שלי היא XP שאני מפעיל את הדפדפן (האקספלורר), דף הבית הוא http://nkvd.us/1526/ או http://www.best-search.info/1526/ שזה אותו אתר. עכשיו זה לא הבעיה היחידה. הבעיה הכי מעצבנת היא שאני לא יכול להכנס לאף אתר אינטרנט, כי כל כתובת שאני כותב, אני מקבל תמיד את העמוד של http://nkvd.us/1526/ לדוגמא שאני כותב את הכתובת www.tapuz.co.il החיפוש מתבצע על הכתובת http://nkvd.us/1526/www.tapuz.co.il ומפנה אותי מיד לעמוד הבית של אתר החיפוש המעצבן הזה. ניסיתי למחוק את הקוקיז, למחוק את הקבצים הזמניים של האינטרנט, את ההיסטוריה, לאפס את הדפדפן, לחפש ולהשמיד ספייוורס למחוק ברגיסטי בכל מקום איפה שמופיע הכתובת הזאת http://nkvd.us/1526/ אבל שום דבר לא עוזר. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 7278608,

שלום ניסיתי להתקין אינטרנט אקסלפורר portable 7 u ואחרי שהורדתי כמה קבצים וניסיתי להפעיל אותם קרה לי משהו מוזר במחשב ועכשיו אני לא יודע איך לצאת מזה, שאני לוחץ על הסרגל למטה של קרום זה רושם לי שגיאה, ושאני ניכנס ללוח בקרה מספר אפשרויות שם לא עובדים לי , יש לי אנטי ווירוס , ניסיתי לעשות ריסטור ללא הצלחה אין לי מושג איך אני ממשיך בלי לפרמט , תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by שגיב,

שלום התקנתי לא מזמן וידוס ויסטה אלטימיט ואני לא יודע למה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה המחשב כותב באחד מתוך האפשרויות של המחשב שלי שהתקן מסוים מפריע למחשב להיכנס למצב שינה ביררתי מה ההתקן והוא כרטיס הרשת אז מחקתי את הדריור ניסתי להיכנס למצב שינה לא הצלחתי התקנתי אותו חז\חזרה ועדין לא חייב עזרה מה לעשות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי 1) במערכת הבקרה אני לא מאפשר מצב שינה אבל עדיין יש לי מצב שינה. דבר זה (נראה לי) גונב לי זכרון שאין לי אבל עדיין זה מוגזם (ראו למטה) 2) דיסק 30G שימושים: - חלונות 2.57G - מסמכים והגדרות 1.16G - ROLLBACK בערך 7G - תוכניות 6G סך הכל נשאר 1.5G ויש על הדיסק 16.73 להיכן נעלמו 12G? זה מונע ממני התקנת תוכנות על המחשב!! תודה יהודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה המחשב הוא מחשב אייסר 6930G תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפני יומיים זה קרה : כשהתקנתי את כל הDRIVERS שהייתי צריך למחשב הופיע לי אחרי שעשיתי RESTART ומערכת ההפעלה נטענת אז כשיש את המסך השחור הזה שמריץ קווים למטה איפה שיש את הלוגו של ה WINDOWS אז כשהמסך בא להיטען הוא עולה ממש איטי ככה שבצורה כזאת הוא טוען לאט לאט את המסך עצמו בקרטוע גדול יש קובץ שאחרי על BOOT SCREEN שאני יוכל לסדר את הבעיה שבמקום שהוא יטען בקרטוע הוא יטען חלק תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Second Edition,

היי , יש דרך ליצור כלל בלייב מייל , כך שניתן להתאים בין כל שולח לתיקייה ייעודית עבורו ? תודה ..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, אני חדש בכל ההתעסקות של WIN SERVER 2008 ו AD אני רוצה ליצור 10 משתמשים בפקודה אחת, מצאתי באינטרנט את פקודתה DSADD שאיתה אני יכול ליצור יוזר תחת ה CMD חיפשתי דוגמאות ליצירת כמה מתמשים בו זמנית נתקלתי במדריך שמסביר איך לגרום לקרוא מקובץ TXT משתמשים וליצור אותם אבל כל פעם אני מקבל את השגיאה הבאה: tokens was unexpected at this time הפקודה היא כזאת: For /F “eol=; tokens=1,2 * delims=” %%i in (users.txt) do dsadd user “cn=%%j %%i, ou=Home, dc=yblatt, dc=com” –samid %%k –upn %@yblatt.com –fn %%i –ln %% -display “%%i %%j” –pwd pass1word –mustchpwd yes שם הדומיין הוא : yblatt.com ואני מנסה להכניס לקונטיינר הברירת מחדל Users מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה, יש לי מחשב מספיק טוב לXP, פנטיום 3 1000, 256 מ"ב זכרון. משום מה המחשב זז לאט מאוד בזמן האחרון, תראו איך תוכנות גוזלות משאבים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eriK,

שלום לכולם, אז לפני כמה ימים קפצו לי הפקקים של החשמל ונפל החשמל כשהדלקתי את המחשב והתחברתי ליוזר שלי (WIN7) פתאום שמתי לב שבמקום Welcome כתוב לי Preparing you desktop, כשזה הגיע לשולחן עבודה ראיתי שהמון מהאיקונים שהיו לי חסרים, ולמטה קפצה לי הודעה על Temporary User כמו כן, כל הקבצים: שירים, סרטים ומסמכים נעלמו מה שמצחיק זה ששום דבר לא נמחק כי אין שינוי בשטח התפוס בהארדיסק, אבל זה פשוט לא שם חיפשתי בגוגל על הבעיה והגעתי לכמה מדריכים ולא כל כך הצלחתי מישהו המליץ לי על תוכנה שנקראת "Power Data Recovery", הורדתי והרצתי חיפוש וזה מצא לי הכל אבל התוכנה בלי רשיון ויש הגבלת של 604kb לקובץ כשהורדתי גרסא אחרת של התוכנה שלא דורשת רשיון זה פשוט לא מוצא אני רוצה לציין שגם בחיפ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום רב, אני רוצה לקנות וינדוס ויסטה מקורי ורציתי לשקול מחדש האם כדאי לקנות או לא, אני רוצה שתרשמו את היתרונות והחיסרונות של ויסטה כך שאני אחליט אם כדאי לקנות או לא....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Oxygen87,

יש לי את המחשב הבא: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB כרגע יש לי XP SP3 השאלה אם בויסטה המחשב יציג לי וינצל את המקסימום של המחשב שלי ? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי מחשב חדש שמותקנת בו מערכת הפעלה 8.1 העברתי אליו דיסק קשיח ממחשב אחר שהריץ חלונות 7. כעת יש לי בעייה שתוכנות כמו WINRAR או TERACOPY נכשלות בכתיבה לדיסק הזה עם שגיאת ACCESS DENIED איך ניתן להגדיר שכל משתמש על המחשב יוכל לכתוב לדיסק הקשיח הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, יש לי במחשב שני דיסקים עם שתי מערכות הפעלה (ויסטה ו 7). כרגע אני מעוניין למחוק את ה 7 לגמרי ולהשאיר את הדיסק שהיא מותקנת עליו ריק לאחסון קבצים. כשאני מנסה לעשות format לכונן דרך הויסטה רשום שלא ניתן לפרמט דיסק עם מערכת הפעלה (ב disk management הוא מופיע בתור system). ניסיתי לבצע את הפרמוט ע"י קליק-ימני על הכונן ב my computer ובחירה ב format, דרך ה cmd, דרך ה disk management (הפכתי אותו קודם למשני), למחוק את כל הקבצים על הכונן ידנית ע"י shift+del (מה שהשאיר בכונן רק מספר תיקיות של הוינדוס כמו system32). למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by roey1,

קניתי מחשב נייד של חברת COMPAQ מאופיס דיפו. המחשב הגיע בלי דיסקים של הדרייברים, הכל מובנה כולל וינדוס ויסטה מובנה עם רישיון. הויסטה רץ יחסית לאט ותקוע על המחשב וברצוני להתקין על המחשב XP לא בנוסף אלה במקום הויסטה. יש לי דיסק של XP ואני יודע לפרמט XP אבל אני חושב שצריך לעשות פה משהוא אחר חוץ מהפירמוט הרגיל. ואני גם צריך עזרה בקשר לדרייברים, מה לעשות איתם? תודה ענקית לעוזרים, אני חייב את זה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כאשר כותבים דואר חדש (אפליקצית הדואר בממשק המטרו) הטקסט לא מיושר לימין.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Zdeer,

:AR15: שלום רב לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בנושא קנפוג רשת בלינוקס + התקנת ISDN. יש לי מחשב עם W2K pro במחשב אחד. במחשב השני יש לי linux red hat 7 + isdn isa eicon diva בתודה מראש Zdeer

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני לא מפסיק לקבל מסכים כחולים מערכת הפעלה Windows Server 2003 Enterprise R2 הורדתי והתקנתי את כל העידכונים! הוא כותב לי TCPIP.SYS השגיאה: 0x0000008e (0xc0000005, 0xf65cbad4, 0xf51cb898, 0x00000000) מצרץ קבצי DMP הורדתי והתקנתי Windows Driver Kit Version 7.1.0 ואין לי מוסג מה לעשות תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tmpusr,

משום מה אני לא מצליח לעשות DRAG&DROP באף תוכנה, כולל ב-EXPLORER עצמו. לאחר חיפוש בפורום ובגוגל פסלתי את האפשרות של וירוס וגם ה-FIX שהוצע פה בעבר לא עובד. זה מחשב שפורמט לפני שבועיים וכמעט לא נעשה בו שימוש. מלבד אנטי-וירוס עדיין לא הותקנו בו כמעט תוכנות. למישהו יש פתרון לעניין? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי אני חדש פה, ולא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשלוח את זה.. בכל מקרה יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתגובות בישראבלוג, מומה, וכו'. וגם לא לפתוח משחקים בוואלה כיף, וואלה וואו וכו'.. ואין לי מושג מה הבעיה, אני לוחץ נגיד על לינק לסרטון כלשהו בוואלה וואו וזה לא עושה כלום.. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.