Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע עם xp pro sp3 כבר כמות זמן רצינית ולאחרונה הוספתי זכרון למחשב. אני עכשיו עם 4 ג'יגה, (32 bit מזהה עד 3.5) ככה שזה זמן טוב להתקדם קצת עם מערכת ההפעלה. הבעיה העקרית של הנושא, כמו תמיד, תמיכה בתוכנות. אני רוצה לדעת אם וינדווס 7 כבר נמצא במצב סביר מבחינת יעילות + תמיכה, כי מן הסתם זו ה-os שחשבתי להתקדם אליה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים פתאום הוא הופך לממש איטי, לא יודע לאחרונה שאני לוחץ נגיד להפעיל סרט אז הוא פתאום ניהיה איטי טילים, אני עושה קונטרול אלט דיליט והוא עולה אחרי כמה דקות ואז אני רואה שה Explorer לוקח את כל ה CPU זה על 99 בערך.... מה עושים? זה קורה לי לאחרונה כל הזמן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[נייח]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
גרסת Windows 10 מביאה איתה הרבה שיפורים. אבל כמי שעובד עם תוכנות ומכשירים שעושים וירטואליזציה לעכבר - מי הגאון במייקרוסופט שחשב שזה מקובל להעלים את סימן העכבר עם התחברות המשתמש למערכת ההפעלה, כל עוד לא מזיזים את העכבר בצורה פיזית? יש תעשיה שלמה של מכשירי KVM over ip ותוכנות כמו xpadder שלא יוכלו לעבוד בצורה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נלקח מהאתר www.Tweakxp.com הטוויק הבא מיועד בעיקר לגיימרים! !המאמר המקורי בטלו את כל השרותים הלא נחוצים האלה: תשימו לב: אין באחריותי שום דבר על מה שיקרה למחשב שלכם! וחלק מהשרותים צריך להשאיר! עם אתם לא יודעים איך מורידים שרותים תכנסו לפה איך להוריד שרותים ומי שלא הבין: תכנסו לתפריט התחל ואחרי זה הפעלה ותרשמו שם services.msc אחרי זה אתם רואים כל מיני Services = שרותים אתם לוחצים מקש ימיני על השרות שאתם רוצים להוריד ולוחצים אחרי זה על Properties ואחרי זה תבחרו שם Disable ואז זה יבטל את השירות שאתם לא צריכים! רשימת שרותים שכדאי להוריד: Routing and Remote Access Alerter Application Layer Gateway Service** (only if firewll is not used) Application Management Background Intel…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מתקין את הWindows בהתחלה אז אני צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט ואני לוחץ F6 וזה מתעלם זה לא עושה כלום זה ממשיך בהתקנה ואז בשלב מאוחר יותר של ההתקה הוא רושם לי בעיה זה בגלל הדיסקט אני לא יודע מה לעשות הלוח אם Epox 8RDA3+
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאמר מאוד מעניין... http://www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/pubs/vista_cost.html
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עם 98 כבר הרבה זמן, ועד עכשיו לא ראיתי צורך להתקין אקס פי, אז רציתי לדעת האם זה נכון שאקס פי משפר את הביצועים של הכרטיס מסך (ושל המחשב בכלל)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. הבעיה היא כזאת, פתאום ללא שום אזהרה המחשב קופא לשנייה-2 שניות,ויש צליל כזה של תקיעה - מין "רררר"כזה, אני מניח שזה בגלל שזה קורה באמצע שאני שומע מוזיקה, אז זה כאילו תוקע גם את המוזיקה, ואז עולה מן הודעה כזאת למשך כמה מאיות שנייה (זה מההודעות האלה שהן עם רקע כחול וטקסט לבן) ואז פתאום המחשב עושה ריסטרט וזהו, זה קרה לי פעם אחת היום ופעם אחת אתמול, אני רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי להבין מה זה ואם יש דרך לתקן את זה ושמתי לב לעוד "תסמין" תמיד הווינאמפ זוכר מה הדבר האחרון ששמתי עליו, אז משום אחרי שקורה הדבר הזה, פתאום כשאני פותח את הווינאמפ אז הוא שם את זה על משהו אחר שהוא לא הדבר האחרון שהייתי עליו בזמן שהמחשב עשה את הדבר המוזר הזה תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שמותקנת בו מערכת הפעלה 8.1 העברתי אליו דיסק קשיח ממחשב אחר שהריץ חלונות 7. כעת יש לי בעייה שתוכנות כמו WINRAR או TERACOPY נכשלות בכתיבה לדיסק הזה עם שגיאת ACCESS DENIED איך ניתן להגדיר שכל משתמש על המחשב יוכל לכתוב לדיסק הקשיח הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שם את בפורום כללי בכוונה שהסקר יהיה יותר "אובייקטיבי"
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אם אני מאתחל את הכונן,אשר בו מותקנת מערכת ההפעלה,ע"י ניהול הדיסק - אני אוכל לאחר מכן,להתקין את מערכת ההפעלה בכונן אחר - האם זה נחשב להסרת מערכת ההפעלה? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים עם שתי מערכות הפעלה (ויסטה ו 7). כרגע אני מעוניין למחוק את ה 7 לגמרי ולהשאיר את הדיסק שהיא מותקנת עליו ריק לאחסון קבצים. כשאני מנסה לעשות format לכונן דרך הויסטה רשום שלא ניתן לפרמט דיסק עם מערכת הפעלה (ב disk management הוא מופיע בתור system). ניסיתי לבצע את הפרמוט ע"י קליק-ימני על הכונן ב my computer ובחירה ב format, דרך ה cmd, דרך ה disk management (הפכתי אותו קודם למשני), למחוק את כל הקבצים על הכונן ידנית ע"י shift+del (מה שהשאיר בכונן רק מספר תיקיות של הוינדוס כמו system32). למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני לא מפסיק לקבל מסכים כחולים מערכת הפעלה Windows Server 2003 Enterprise R2 הורדתי והתקנתי את כל העידכונים! הוא כותב לי TCPIP.SYS השגיאה: 0x0000008e (0xc0000005, 0xf65cbad4, 0xf51cb898, 0x00000000) מצרץ קבצי DMP הורדתי והתקנתי Windows Driver Kit Version 7.1.0 ואין לי מוסג מה לעשות תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל מזה שהמחשב שלי בערך בין חודש . הרכיבים של המחשב נבחרו אחד אחד ונועדו לכך שהמחשב יריץ הכל ובמהירות . קניתי גרסאת שדרוג עם קוד מקורי של וינדוס 7 64 ביט אולטימט . ההתקנה הלכה מצויין . מאז לאט לאט הוינדוס התחיל לפקשש וכיום יש לי במחשב מספר תקלות מאוד מעצבנות . 1. לוקח לוינדוס לעלות כ3 דק' , יחסית למחשב מאוד חדש זה המון אני חושב המחשב הקודם היה לוקח לו פחות מדקה . 2. לפעמים אני מדליק את המחשב והוא פשוט נתקע ישר אחרי ההדלקה במסך שמראה את סוג לוח האם וצריך לעשות הפעלה מחדש . 3. פתחתי כבר אשכול בקשר לזה שגאדג'טים אין לי ורק חלקם פועלים ניסיתי את כל המדריכים באנגלית אבל אף אחד באמת לא עזר לי . 4. מידי פעם בערך פעם בשבוע המדיה פלייר מפסיק לעבוד וצריך למחוק קודקים ואת ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
office 2000 כשרציתי להדפיס קובץ word קיבלתי 2 אפשרויות הדפסה: מדפסת, פקס. לא כך הם פני הדברים ב office xp. האם האפשרות לשלוח קובץ בפקס איננה קיימת או שיש צורך בהתקנה מיוחדת ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP בכונן D שלי כי השני שהיה לי נפל ,אחרי שהתקנתי מחקתי את הווינדוס עשיתי פורמט דרך הווינדוס אבל הוא כשל ,ניסיתי גם דרך הדוס וגם שם הפירמוט לא הצליח ועדיין יש לי את הבחירה הזאת בין הווינדוסים איך אני עושה שזה לא יהיה?:\
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN7 עם הארד דיסק SSD ואני רואה פה באתר את המדריך "להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם" ואני מעוניין לפעול על פיו, העניין הוא שאצלי המחשב הוא לאחר פירמוט ויש לי עליו האד דיסק SSD שהוא כונן C ועוד 2 כוננים מלאים במידע שאותם לא ארצה למחוק, האם העברה של בקר ה-SATA למצב AHCI מחייב פירמוט מחדש\מחיקת כוננים או משהו דומה או שזה פשוט להעביר למצב החדש וזהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני יומיים זה קרה : כשהתקנתי את כל הDRIVERS שהייתי צריך למחשב הופיע לי אחרי שעשיתי RESTART ומערכת ההפעלה נטענת אז כשיש את המסך השחור הזה שמריץ קווים למטה איפה שיש את הלוגו של ה WINDOWS אז כשהמסך בא להיטען הוא עולה ממש איטי ככה שבצורה כזאת הוא טוען לאט לאט את המסך עצמו בקרטוע גדול יש קובץ שאחרי על BOOT SCREEN שאני יוכל לסדר את הבעיה שבמקום שהוא יטען בקרטוע הוא יטען חלק תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היותר מדוייקת היא: באיזה דרך עדיף להשיג את 7 או 8. אני יודע את החוקים ולא התכוונתי להעלות פה את נושא הווארז, אבל בניתי מחשב חדש והזמנתי אותו כבר, בעוד כשבוע אמור להגיע ואין לי מושג מה להתקין עליו. היו כאלה שאמרו לי להתקין 7 ואז לשים שדרוג ל- 8, אבל לצערי windows loader לא פועל במחשבים עם לוחות אם UEFI (כן כן אני יודע בלי ווארז), כך שאני מוכרח לקנות עותק מקורי. אז אופציה אחת היא windows 7 OEM / 8 OEM, שזה אומר לשלם למיקרוסופט 411 שקלים על מערכת הפעלה שהיא רק למחשב אחד, אם החלפתי רכיב זה עדיין בסדר, אבל לוח-אם = לקנות OEM חדש. עכשיו 411 שקלים למערכת RETAIL נשמע פייר, אפילו 600, אבל 1000 שקל בשביל WIN 7 ואז עוד כסף בשביל שדרוג RETAIL ל 8 זה פסיכי לגמרי. יש למשהו פה רעי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. windows 7 upgrade advisor - אפשר למחוק? 2. Visual Studio 2008 (x64) - אאל"ט מחקתי את AVG לפני זמן רב. האם זה שאריות של התוכנה או משהו אחר שנחוץ למ"ה? 3. למה יש כל מיני תוכנות של ג'אווה? ככה זה אצל כולם? מצ"ב תמונה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן יש לי דוד שלא כל כך מבין במחשבים ועוד מעט מקבל מחשב חדש... עכשיו אין לי ניסיון עם Windows 8 כי לא הייתה לי ההזדמנות לבחון אותה. הוא לא מבין כל כך במחשבים ולפי מה שהבנתי היא לא מערכת כל כך קלה לקליטה, הוא מאוד רגיל ל-Windows עם ה-Start הרגיל וזהו. השאלה האם כדאי לבחור ב-8 במקום ב-7 בשבילו? המחשב נועד לגיימינג ככה שכמובן כדאי להשתדרג למערכת הפעלה חדשה ועדכנית יותר. אבל אני מקווה שזה לא יגרום לו להתבאס שהמערכת טיפה מסובכת. בכל מקרה תודה רבה על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי מחדש נטבוק של קומפאק לאחר החלפת דיסק קשיח שקרס. הדיסק החדש הוא דיסק של סמסונג 120GB, במקום טושיבה 60. המחשב עצמו מצויד במעבד ATOM 1.6 וזכרון ג'יגהבייט. אני מבין שהוא לא מטוס, אבל ההתקנה הייתה איטית במיוחד. בהתחלה חשבתי שזה בגלל העובדה שאני מתקין מכונן CD שמחובר ב USB, אבל שמתי לב שגם בקטעים של ההתקנה שהוא לא קורא מהכונן אלא רק עובד על המחשב הוא עושה את זה ממש לאט. ההתקנה הסתיימה רק לאחר יותר משעה וחצי. המחשב עכשיו עובד בסדר גמור אפילו קצת יותר מהר ממה שחשבתי אבל יש לו עדיין מין קפיאות כאלה קטנות מדי פעם. הייתי שמח לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים: C וגם D וינדוס XP מותקן על C אם אני מפרק את הדיסק הקשיח D אז וינדוס לא עולה בכלל! למה זה? איך אני פותר את הבעייה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-