עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by matityahoo,

מי יודע איך אפשר להסיר תיקיה ריקה שמסרבת להיפתח לשנות שם ולהימחק???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Posford,

מדובר במערכת הפעלה 7. מה שלא היה קורה ב- XP, קורה בה. אם אני נכנס לתיקיה שיש בה תוכן גדול, הרבה תיקיות, משקל גדול ב- GB. לוקח לה זמן לטעון מעל 10 שניות. הפס הירוק רץ וצריך להמתין והוא מסתנכרן לאט ומרענן את עצמו ומוסיף עוד ועוד. למה זה קורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מעוניין "להרוס" את הוינדוס שלי ככה שרק פירמוט יעזור, לא פיזית את החומרה כמובן אלא את המערכת הפעלה. מישהו מכיר דרך כלשהי ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. החלפתי לוח אם. עשיתי פורמט. התקנתי WIN XP PRO. יש לי הרד דיסק אחד שמחולק ל-3 (פעם זה היה C,D,E) + כונן תקליטורים (פעם היה F)+ צורב (פעם היה G) אהה וגם פלופי אבל מי סופר... המצב העכשווי הוא שהכוננים שהיו פעם D ו- E (פרטישינים של הכונן הקשיח) התחלפו עם 2 הכוננים האופטיים (ה-CD והצורב). ז"א, יש כונן קשיח C, אח"כ כונן תקליטורים D , צורב E, ואז 2 הפרטישנים של הקשיח F ו-G. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. איך עושים את זה? איפה משנים מה שצריך? ואגב, אני כמעט בטוח שזה לא קשור להגדרות הביוס ו/או ל"פריימרי-סקנדרי-מאסטר-סלייב". תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Pini08,

שלום! יש לי ווינדוס שבע כבר למעלה מחודשיים - הוא עבד כרגיל והכל טוב ויפה. אתמול קרה דבר מוזר: המחשב עדכן עדכון מסויים [ראיתי שזה עדכון אבטחה מסויים - לא התעמקתי] עשיתי כיבוי כרגיל - הוא כבה ומשומה נדלק -לבד- ניסה להכנס לווינדוס, הציג מסך שחור וכבה. היום בבוקר כשנסיתי להפעיל אותו הוא נדלק, מראה את הסמל של ווינדוס 7 אבל כשהוא עובר מהסמל לשולחן העבודה הוא נתקע [מסך שחור]. יש למישהו מושג איך אני מטפל בבעיה? למחוק משהו? מדובר על מערכת הפעלה 32 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני אתחיל מהשורה התחתונה: אני לא אוהב את הממשק של WINDOWS 8 ואני מסתדר הרבה יותר טוב עם זה של גירסה 7. עכשיו, אני מתכוון לקנות מחשב נייד והרבה מהם מוצעים עם WIN 8 מותקן. השאלה שלי היא, האם מלבד הממשק שמבחינתי הוא דווקא חיסרון, יש לגירסה 8 איזשהו חידוש או יתרון על פני גירסה 7 ? כי אם לא אז מבחינתי אני אבקש שישנמכו לי ל-7. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי מחשב חדש שמותקנת בו מערכת הפעלה 8.1 העברתי אליו דיסק קשיח ממחשב אחר שהריץ חלונות 7. כעת יש לי בעייה שתוכנות כמו WINRAR או TERACOPY נכשלות בכתיבה לדיסק הזה עם שגיאת ACCESS DENIED איך ניתן להגדיר שכל משתמש על המחשב יוכל לכתוב לדיסק הקשיח הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by QuickSilver,

היי ... יש לי את הכרטיס טלויזיה הנ"ל , כבר הרבה זמן , זה דגם דיי ישן אבל עושה את העבודה אחלה . מאז שעברתי ל ווינדוס 2000 יש לי איתו בעיות , בעזרת העדכון של החברה אני לא יכול לראות על מסך מלא , ואפילו אם אני מנסה להגדיל את החלון ע"י מתיחה מהקצוות הכל נהייה איטי למרות שיש לי מחשב חזק וכרטיס מסך טוב . מישהי נתקל \ יודע משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

מאז שקניתי אותו והתחלתי להשתמש בוא האינטרנט ממש נדפק הוא יכול להיות הכי מהיר שיש כמו תמיד ופתאום יכול לקחת לדף להיטען דקה או שרוב הזמן פשוט טוען בלי סוף ואז אחרי כמה דקות חוזר לעצמו וככה שוב חוזר. שהרצתי חיפוש בגוגל ראיתי שיש עוד הרבה שסובלים מהבעיה אבל פיתרון לא מצאתי, מישהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441810,00.html

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס 7 ultimate 64 BIT ויש לי בעיה מסך לא מתכבה אחרי שאני מגדיר לו זמן לפי רצוני והוא לא מתכבה בתמונה פה מופיעה אחרי דקה והוא לא מתכבה לא יודע עם זה קשור לזה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט כי לפני כן ב32 זה עבד תמיד ניסתי המון אופציות חיפשתי בכל גוגל פיתרון וללא הצלחה אשמח לקבל פיתרון תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by speakspeak288,

שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by RayZ,

אני רוצה לעבוד במחשב עם Windows 7 ו Windows XP ביחד מטעמי נוחות וחוסר תמיכה של 7 בחלק מהדברים. לכן ניסיתי להתקין את XP (על הארדיסק אחר) אבל הוא עולה קודם מ7, וכשאני מחליף בין המיקומים של הכוננים הוא עולה מ XP. השאלה שלי היא איך בעצם לאפשר מצב שיש מסך BOOT שמאפשר לי לבחור בכל הפעלה מאיזו מערכת לעלות. אשמח לתשובה, זה די חשוב לי כרגע כי אני נאלץ להתקע ב Windows XP. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by achiya1,

ערב טוב. לאחר שעשיתי דחיסת קבצים כי כבר לא נשאר מקום ולא מצאתי מה למחוק זה מה שקרה למחשב .הוא לא עולה וגם אי אפשר לשחזר מערכת זה לא פועל לי..מה אפשר לעשות? אין לזה תוצאות בגוגל אני מרגיש אבוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dorman2,

התקנתי כונן SATA חדש. אני רוצה להתקין עותק נקי בכונן החדש (D). בינתיים אני לא מוחק את העותק הקיים ב C. שאלה 1): האם בעליית המחשב הוא יציע לי לבחור בין אחת ההתקנות? אחרי שאגמור לבצע התקנות שאר התוכנות אני רוצה לפרמט את C . שאלה 2):האם פעולת הפירמוט ל C היא דרך נכונה להסיר את מערכת ההפעלה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shaithebest,

חברים עזרה דחופה \לא עולה לי האקספי פתאום אומר לי את השגיאה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת בבקשה אל תגידו לי שהלך לי הC ואבד החומר פירקתי את כל המחשב לבדוק אולי הכבלים השתחררו אבל הכל מונח במקומו

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ivan,

XP שלי משוגעת. כל בוט מראה שלו משתנה בין מראה XP למראה קלסי. לא רק מראה משתנה גם ההגדרה של מראה משתנה וזה קבוע - פעם ראשונה ככה ופעם שניה ככה. יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי שני משתמשים בחלונות 10 אדמין ופרטי ללא הרשאות כל פעם שאני נכנס לתיקייה בD הוא מבקש סיסמא אני לא מצאתי גם מידע על איך מבטלים את הסיסמא בגישה לD. אשמח לשמוע מכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by inflictioNz,

שלום חברים לאחרונה יש לי מלא בעיות בווינדוס 10 שימוש מוגזם של CPU ודיסק בעיקר ישומים מתארחים וכל מיני שטויות ניסיתי מלא פתרונות כולל סריקות של ווירוסים ונקיונות במצב בטוח. וקצת מתחיל להימאס לי המווינדוס 10 כל הזמן יש תקלה כזו עדיין האינטרנט מקרטע בוויפי למרות שאני יושב מטר וחצי מהראוטר וגם בכבל מלא בעיות ועכשיו גם השימוש בנתונים והמחשב הנייד מתחמם מאוד. איך אני חוזר לווינדוס 7 היישן והטוב שהיה לי לפני מבלי צורך לפרמט את כל המחשב ולאבד נתונים יקרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש בשווי 10 אלף שקלים, כך שכל הרכיבים שלי תומכים לגמרי בוויסטה. עכשיו, רציתי לדעת מה ההבדל בין וויסטה 32 ביט לוויסטה 64 ביט? איזו וויסטה עדיף לי להתקין במידה וכל הרכיבים במחשב שלי הם חדישים וברמה גבוהה מאוד? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. windows 7 upgrade advisor - אפשר למחוק? 2. Visual Studio 2008 (x64) - אאל"ט מחקתי את AVG לפני זמן רב. האם זה שאריות של התוכנה או משהו אחר שנחוץ למ"ה? 3. למה יש כל מיני תוכנות של ג'אווה? ככה זה אצל כולם? מצ"ב תמונה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DXT,

אני מקבל מחר/מחרתיים מעבד, לוח וזכרון חדש. לפרמט את ההרד דיסק או לא?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by סהר שבת,

ביצעתי ניקוי מחשב דרך התוכנה Ccleaner לאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש של המחשב ומאז המחשב שלי לא עובד. ברגע שאני מדליק את המסך יש מסך שחור עם העיגולים של הטעינה הנקודות האלה כאילו זה טוען משהו ואין לוגו אין כלום רק מסך שחור עם נקודות טעינה. התקשרתי לחברה של המחשב שלי (מחשב נייד LENOVO YOGA 900) והם אמרו שאין ברירה צריך לפרמט את ההמחשב ע"י כמה שלבים שהם הראו לי וזה יעבוד לי הבעיה שזה מוחק את כל תוכן של המחשב. הם אמרו בנוסף שאם אני לא רוצה למחוק את כל התוכן אני אצטרך לפנות למישהו שמבין בזה יותר כי הם לא מתעסקים בתוכנה. השאלה שלי היא כזו האם ישנה דרך לגבות את התמונות שנמצאות במחשב שלי בלי להיכנס מערכת הפעלה כלומר דרך ה-BIOS אני חייב לגבות כמה תמונות ועבודות ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by יוליוס,

כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ran28,

http://www.jup.co.il/files/db58485b2a.jpg למה הסמלים שלי ככה קטנים? נסיתי לשנות רוזלוציה וגם את סיביות הצבע, וגם לא רואים את סמלים של החלונות בסרגל למטה של ההתחל וגם כשאני רוצה לגרור תמונה או קובת לתייקיה זה לא נותן לי, מה ניתן לעשות?!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים