עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itayze,

מה תפקיד הקובץ ? הוא שוקל כ2 ג'יגה , ניתן למחוק אותו , או שמחיקת הקובץ תפגע במערכת ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DEMON HUNTER,

מה עדיף איזו מערכת הפעלה עדיפה למערכת שלי ( להיסתכל במפרט ).

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by jitz,

משום מה נדפק לי משהו ב-ntuser.dat (תחת xp) - עבדתי בצורה רגילה על המחשב, כשלפתע היתה הפסקת חשמל, והמחשב נכבה באמצע עבודה עליו. מאז - כשאני מנסה לעשות logon עם משתמש מסויים (המשתמש שלי... העיקרי במחשב), הוא מתחיל לעשות logon כמו שצריך... וכשהוא מגיע לשלב של "Loading personal settings..." (או משהו כזה)... הוא פשוט נתקע. ניסיתי עם משתמש אחר - ופועל מצויין. מכאן הסקתי ש"הלך" לי ה-ntuser.dat של אותו משתמש... ויש לי בתוכו המון המון הגדרות, ו-keys ב-registry שאני פשוט חייב וייקח לי המון המון זמן לשחזר, אם בכלל. ודי צדקתי - כשהעתקתי לתוך אותו פרופיל בעייתי ntuser.dat של משתמש אחר - הכל פועל מצויין. (כמובן שגיביתי את הקודם...). יש איזו דרך לשחזר/לתקן ntuser.dat שנדפק? תודה רבה רבה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Z1Z1Z1,

אני מנסה לעשות דיסק גיבוי מערכת (אני צריך רק את הווינדוס ואת התוכנות המיוחדות של וואיו ) אבל הגיבוי של סוני מבקש ממני 6 דיסקים לגיבוי יש אפשרות להשיג אימג' כלשהו מאיפה שהוא בצורה פשוטה ( הווינדוס הוא home primium ). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ORrrr,

שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שבלי התראה בלי שאני עושה משהו מיוחד, שולחן העבודה פשוט קופא ואי אפשר ללחוץ על שום אייקון. הסרגל למטה פועל כרגיל וגם שאר המחשב אם אני נכנס אליו דרך תפריט ההתחלה. ניסיתי לחפש פרוססים משונים ומצאתי את הדבר הבא: אני לא מתשמש באינטרנט אקספלורר בכלל ולמרות זאת יש לי פה פרוססים שלו. ובאמת כאשר אני סוגר אם הפרוססים האלה, אחד מהם, לא במיקום קבוע וגם הכמות שלהם לא קבועה, תמיד "משחרר" לי את שולחן העבודה ואז כולם נסגרים. זה הפתרון שלי כבר כמה ימים אבל זה מעצבן ואני לא רוצה לפרמט בשביל לפתור את זה. יכול להיות שזה סוג של וירוס כלשהו? או שאיזו תוכנה משתמשת באינטרנט אקספלורר מאחורי גבי ותוקעת לי אך ורק את שולחן העבודה? לחידוד אם אני לוחץ על אייקון כלשהו, אז כאשר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by avz,

היי יש לי מחשב נייד ישן למדי שהיה מותקן עליו XP עם SP1. כדי להתקין את האנטיוירוס צריך הייתי לשדרג לSP2 ומאז נראה לי שהמחשב עובד הרבה יותר לאט. האם זה נכון? ואם כן, האם ישנה דרך להסיר את הSP2 או שאולי כדאי להתקין SP3 שאולי מתגבר על כל מיני כשלים של הגרסאות הקודמות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. ראיתי משהו כותב פה בפורום הכין שהוא כי ל-VISTA 64 אין הגבלת זיכרון, האם זה אומר שאם אני אשים 8GB זיכרון המחשב יטוס לי בתוכנות מסוימות? האם מערכת ההפעלה תעשה שימוש מלא בכל נפח הזיכרון RAM??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני צריך עזרה עם איזה פרויקט אישי שלי : יש לי כיתת לימוד שמחוברת כולה לדומיין מסוים.. עכשיו נכנסים לשם מלא יוזרים ומורידים דברים וממלאים תמחשב בשטויות אני רוצה ליצור אימג' בסיסי שכולל את כל התכונות הנחוצות וכל יום ב2 בלילה כל המחשבים יקראו את האימג' הזה ויתאפסו לפיו בלי אפשרות שישאר התקנה מסוימת במחשב לא נראה לי שהרסיטור פוינט של מיקרוסופט יאפשר דבר כזה יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. (לא האמנתי שאני אפתח כזה דיון כי אני די פדנט בכל מה שקשור למקום פנוי במחשב, ובד"כ יודע איך להתמודד עם זה.) 1.75GB זה מה שתופסת הספרייה של ה-XP PRO שלי על המחשב. שמתי לב שפתאום הנפח של הכונן © ירד משמעותית בימים האחרונים. נעלמו לי בתקופה האחרונה (לא התקנתי איזה משהו גרנדיוזי ב-C) איזו 500-700 מגה מכונן C (סה"כ גודלו 6GB) אז עברתי ובדקתי גדלים של ספריות: My Documents - 0.9GB(יש הרבה תמונות מהדיגיטלית בקרוב ננקה קצת). Program Files - 1GB WIN XP - 1.7GB (פעם זה היה הרבה פחות. משמעותית.) סה"כ 3.8GB תפוסים ב-C. שזה אומר שאמורים להיות לי בערך 2GB פנויים. אבל לא! יש לי רק 600MB פנויים !!! (כבר אני מעיף כמה תוכנות). איך זה!? איפה נעלמו עוד 1.5-2GB !?!! משהו פה…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ivan,

אצלי כרגע רק 27 ! מצוי ? רצוי ? כן, גיגלתי כבר.......

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ראיתי ב EVENT VIEWER הרבה ניסיונות כניסה לחשבון ADMINISTRATOR (ניסיונות שנכשלו כי הוא מוגן באמצאות סיסמא), ואני יודע בוודאות שאף אחד לא ניסה להיכנס. יכול להיות שזה איזה וירוס או איזה סקריפט שמנסה להפעיל משהו בחשבון ה ADMIN שלי. אם כן אני יכול לדעת מה מנסה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, *אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל WINDOWS וDOS זה אותה חברה אז.... לא משנה, איך אני כותב פקודה להעביר תקיה מכונןD לכונן E {זה לא אותו הרד דיסק} בתודה מראש, יאיר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Pentium 4 1600mhz עם 256MB זכרון. מהי מערכת ההפעלה שתוציא את המיטב ממנו? אני משתמש בו רק בבסיס כדי לראות פה ושם סרטים, אבל כרגע הוא עם XP והוא איטי מאוד, אני בטוח שאחרי פירמוט הוא יהיה הרבה יותר מהיר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציה הכי טובה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כותרת* ועוד משהו, אני רוצה לשדרג לווינדוס ויסטה 64 ביט במחשב נייד שלי, אז רציתי לשאול עם יהיו לי בעיות עם משחקים ותוכנות, דרייברים זה לא בעיה כי המחשב חדש ואני קיבלתי דרייברים בשביל 64 bit. תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום, אני צריך מספר אצבע לדברים הבאים: 1) כמה ערכי registry יש במחשב ממוצע? 2) כמה ערכי registry חדשים נכתבים ביום בממוצע? ברור לי שקשה מאד לכמת את זה כי זה מאד אמורפי. אני מחפש מספר שיהיה נכון לפחות בסדר גודל עבור הממוצע. כמובן שאם למישהו יש סטטיסטיקה של דברים כאלה מאירגונים או מהאינטרנט אני אשמח מאד לקבל את המספרים (אין לי צורך בשם של הארגון שעליו מדובר). תודה רבה, MODY.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441810,00.html

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

ב WINDOWS 2K ב TASK MANGER יש CPU TIME שנעלם ב XP משהו יודע כך להחזיר אותו

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Swed,

אהלן חברים שבוע טוב. אני כרגע עם וינדוס 7 וממש מרוצה ממנו וקשה לי שיש וינדוס יותר חדש ואני לא משתמש בו. התקנתי אותו על וירטאול מאשין והוא נחמד צריך להתרגל אליו. אבל רוצה לדעת אם שווה לשדרג כרגע במצב הנתון היום או להשאר עם הוינדוס 7 שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by erbrt,

שלום חברים, התקנתי ווינדוס חדש על הרד-דיסק חדש, בהתקנה כנראה לא הגדרתי משהו נכון ונתקעתי עם המצב הזה (מצורף בתמונה), איך אני יכול לאחד את שני המחיצות הUNALLOCATED האלה ביחד? בנוסף - אני רוצה שבכונן C ישאר 100 ג'יגה ולא 420 כמו שיש עכשיו... איך עושים את זה? Uploaded with ImageShack.us תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תראו אני רוצה שתיהיה לי כאן תמונה בלחצן ימני על מחשב שלי ומאפיינים : http://img176.imageshack.us/img176/4383/16aj.png זה בריבוע האדום לא ה EVEREST אין לה קשר !! ודרך אגב לחבר שלי יש תמונה שם בגלל זה אני שואל איך שמים שם תמונה והוא לא יודע זה לא הוא שם הוא קיבל את המחשב ככה .. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אוקיי מדובר בקליק ימני על הקיצורים שבתפריט התחל- לא משנה אם הם קיצורים קבועים (למעלה) או קיצורים זמניים (למטה) בהתחלה חשבתי שזה רק למטה ורוקנתי את הרשימה (Clear list)- כמובן שזה לא הועיל. כשאני פותח את תפריט התחל ולוחץ קליק ימני על אחד מהקיצורים, לא קורה כלום. צריך ללחוץ כמה פעמים. זה רנדומלי, לפעמים קורה בפעם הראשונה ולפעמים קורה אחרי 6-7 קליקים. בנוגע לשגיאות המתקבלות- כל פעם שגיאות אחרות. לפעמים מתקבלת שגיאה של explorer והשורה נעלמת- ואני מריץ שוב את ה-explorer שוב הכל חוזר לפעילות אם אני זוכר נכון קיבלתי גם פעם שגיאה של doctor wattson הזה.. בגלל שרציתי לתת מידע יותר מדויק, החלטתי לעשות מלא קליקים ולרשום כל מיני שגיאות. 1. שגיאה שעוד לא קרתה בהקשר של הקליק הימני: ms v…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by aldema,

יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by oz4225,

אחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו Windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב Windows 7 איך אני מבטל את זה....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם! הצפנתי תיקיות בעזרת הצפנת הקבצים של ווינדוס וכאשר העברתי אותם להארד דיסק חיצוני ופירמטתי את ווינדוס אני לא יכול לצפות בקבצים. ניסיתי לקחת בעלות על התיקיות כאשר אני חבר בקבוצת האדמיניסטרטור אבל ללא הצלחהץ אני עדיין לא מצליח לפתוח את הקבצים. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DXT,

אני מקבל מחר/מחרתיים מעבד, לוח וזכרון חדש. לפרמט את ההרד דיסק או לא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים