עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by srolik,

יש לי XP PRO באנגלית והאקספלורר שמגיע איתו גרסה 6 וכמעט בכל הפעלה של הEXPLORER אחרי כמה זמן הוא מוצי הודעתצ שגיאה (עם האפשרות לשלוח דו"ח) וסוגר את הEXPLORER הוא עושה את זה בעוד תוכניות כדוגמת REAL PLAYER ובשאר התוכניות בתדירות נמוכה יותר האם הבעייה מהXP ומה עושים כדי למנוע את זה ( התקנתי SERVPUK1 ואפילו ניהיה חמור יותר ) עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by -JobNick-,

רציתי לשאול כמה שאלות אז ככה אני ממש משועמם מוינדוס (אותה מערכת הפעלה מ95 נמעס כבר) וכל הזמן אנשים מפרסמים SCREENSHOTS של הלינוקסים שלהם והם נראים לי פשוט פצצה ואני ממש רוצה להתקין אחד ללמוד להשתמש בזה והכל בשביל הניסוי הזה יש לי הרדיסק ישן של 4 ג'יגה שאליו אני מתכוון להתקין את הלינוקס עכשיו אתם יכולים להמליץ לי איזה לינוקס להתקין? כזה שיהיה לי יחסית קל ללמוד לתפעל (שבמדה ואפשר לא תהיה לו בעיה עם פונטים בעברית) והאם לכל לינוקס (החשדים שיש) יש מצב ממשקגרפי (משהו בסגנון וינדוס או שיש כאלה שיש בהם רק שורת פקודות?) ולסיום שאלה קטנה על KDE היה פה לפני כמה זמן בחור שכתב שהוא התקין KDE 2.2 אם איני טועה והוא אמר שלקח לו די הרבה זמון בשביל לקמפל את הליבה שלו אז השאלה שלי לכל לינוק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני רוצה לנסות להריץ ווינדוס 7 למשל, על מחשב עם XP בלי לגעת במערכת הנוכחית. יש משהו חינמי טוב?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by k22,

שלום הוינדוס התחיל לעשות לי בעיות הכל נהיה איטי מחקתי מלא תוכונות ומשחקים מהמחשב ועדיין זה היה איטי העברת קובץ של 700 מגה מכונן לכונן וזה נקח משהו כמו שעה פתחתי את המחשב ניקיתי אבק זה עבד מהר והסתדר רציתי להתקין דיאבלו הוא לא נותן לי הוא עושה update ולא מרא כלום לאחר 3 שניות ובנוסף אני מנסה לפרמט והוא לךא נותן לי אני ניכנס לboot ואז שאני צריך ללחוץ על איזשהו מקש הוא לא נותן לי והוא לא נותן לפרמט מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. https://wccftech.com/windows-11-build-22000-282-is-out-for-beta-and-release-preview-channels/ https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/15/releasing-windows-11-build-22000-282-to-beta-and-release-preview-channels/ בקרוב נקבל גרסה יותר יציבה... ואולי אעבור בקרוב גם

6. שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בWINDOWS,בכל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב קופצת לי שגיאה שאותה תוכלו ליראות בתמונה הבאה: ממה זה נובע ואיך אני פותר את העניין? תודה רבה חברים^^

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יווו אי אפשר ככה כבר.... וינדוס ויסטה זולל לי זכרוןן תראו: http://www.zix.co.il/images/38713034.png זה הגיוני??? מה אפשר לעשות? אם אני אקנה עוד 4 גיגה זכרון אני אנצל את כל ה6 גיגה ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לפני כרבע שעה המחשב פתאום עבד לאט ועשיתי ריסטרט ועכשיו הכל עובד בסדר גמור ואפילו מאוד מהר אבל, למחשב לוקח לפתוח את האינטרנט אקספלורר לפחות 10שניות! וכל פעם לפני שהוא פותח אותו הוא נתקע ל3-4שניות... מה הבעיה כאן ?! לפני 20דקות לקח לו אולי חצי שניה לפתוח והוא גם לא נתקע. עזרה בבקשה נ.ב : את ה"מחשב שלי" ותיקיות אחרות מהdesktop לוקח לו חצי שניה, רק את הדפדפן לוקח לו 10שניות! זה מלא וזה מעצבן מאוד מאוד!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DarkSight,

השבוע התחילה להיות לי מן בעיה כזאת שאני מנסה לפתוח אתר מסויים והוא כאילו מראה שהוא טען אותו אבל פשוט רואים לבן אין כלום ובמוזילה כל האתרים עובדים סבבה ורק באינטרנט אקספלורר מוצג דף לבן באתרים הללו אני לא מבין למה ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. תראו אני רוצה שתיהיה לי כאן תמונה בלחצן ימני על מחשב שלי ומאפיינים : http://img176.imageshack.us/img176/4383/16aj.png זה בריבוע האדום לא ה EVEREST אין לה קשר !! ודרך אגב לחבר שלי יש תמונה שם בגלל זה אני שואל איך שמים שם תמונה והוא לא יודע זה לא הוא שם הוא קיבל את המחשב ככה .. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני באתי להתקין לידיד שלי WINDOWS XP SP1 במחשב של P3 733 MHZ ו 128 RAM. היה לו עד כה WIN98 ששיגע אותו, אז החלטנו לשנות. עשיתי פירמוט והתקנה מחודשת של ה WINDOWS שדרך אגב יצאה ללא שום בעיה. הבעיות התחילו לאחר שהתקנתי, כשראיתי הודעת שגיעה של HOST מסויים אך לא ידוע לי איזה, חוץ מזה שבדוח רשום שיש בעיה בקובץ SVCHOST.EXE, לאחר ההודעה הזאת, לא ניתן לעשות COPY & PAST לשום דבר והקייקונים בשום מקום לא מוכנים לזוז. בעיה מוזרה אבל בכל זאת. עם התקנת NAV 2004 PRO בסוף ההתקנה (99%) הוא עשה לי את השגיעה הזאת, קיבלתי FAILURE מהSETUP ועכשיו אני תקוע במצב שאני לא יכול לעשות UNINSTAL לתוכנה בגלל שכשאני מנסה אז הוא בעצם אומר שההצקנה של NAV היא קפואה ויש צורך לבטל זאת, והוא ניתקע בביטול. …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לאחרונה התעוררה בעיית קריסה מסיבה לא ברורה. המערכת נופלת ספונטנית ומאתחלת את עצמה מחדש. זה התחיל לפני כשבוע, עם מערכת הפעלה WIN2000, ללא סיבה ברורה. כאשר עד כה (בחצי שנה אחרונה) המערכת הייתה יציבה למדי וללא תופעות מהסוג הזה. הקריסה היא רנדומלית ויכולה לקרות בכל עת ומצב עבודה. בין ובעת גלישה או עבודה, שמיעת מוזיקה או צפייה בסרט. היא יכולה להופיע ברציפות מספר פעמים או להופיע לאחר עבודה רציפה של יום ללא הפסקה. הבדיקות שנעשו כללו בדיקת וירוסים, רכיבי חומרה כמו זכרונות, כוננים וכרטיסים. נעשתה גם התקנה חדשה על כונן אחר והתופעה חזרה על עצמה. נעשתה גם התקנה של WINXP על שני כוננים נפרדים והתופעה חזרה על עצמה גם כאשר היה מדובר בהתקנה טרייה ללא התקנות נוספות אבל לאחר ביצוע עדכוני אב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום.. מזאת ההוצאה NT של M$? למה היא משמשת? והורדתי מהאתר של NVIDIA דרייורים לכרטיס מסך שלי,מותאמים לויסטה 32 ביט,ובאמצע ההתקנה הוא כותב שגיאה. הקטע שכתוב לי במערכת שזה 32 ביט אבל המעבד שלי הוא 64. למה להוריד?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by aldema,

יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. נסיתי לאפס את הדפדפן אבל ללא הועיל ההרחבות לא זמינות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

אז הבנתי שהמערכת הזו יצאה רשמית ואפשר להתקין אותה דרך האתר של מיקרוסופט. אני כרגע על 8.1 ואת האמת די מפתה לעבור אליה. מה דעתכם? האם באמת אפשרי לשדרג מבלי לאבד מידע ולאחר מכן גם לחזור ל-8.1?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by TAMIRRR013,

מאז שקניתי אותו והתחלתי להשתמש בוא האינטרנט ממש נדפק הוא יכול להיות הכי מהיר שיש כמו תמיד ופתאום יכול לקחת לדף להיטען דקה או שרוב הזמן פשוט טוען בלי סוף ואז אחרי כמה דקות חוזר לעצמו וככה שוב חוזר. שהרצתי חיפוש בגוגל ראיתי שיש עוד הרבה שסובלים מהבעיה אבל פיתרון לא מצאתי, מישהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם אפשר להוריד את זה או להעלים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. השאלה פחות או יותר בכותרת. בשבוע הקרוב אני הולך לאסוף את השילוש החדש שלי ומנצל את ההזדמנות בשביל "לשדרג" את מערכת ההפעלה(יש לי XP PRO). השאלה היא, האם לקנות 7 או 8? יש לי ניסיון עם 7 בעבודה ומחשבים של חברים והיא מרגישה לי פחות נוחה מXP, אך אני מניח שזה בעיקר עניין של זמן. אני רואה בכל מקום שמציעים את 8 במחיר מאוד נמוך - אולי כדאי כבר לקפוץ על 7 ולעבור ישר ל8? איך התמיכה של משחקים ותוכנות ב8? תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולם! ברשותי מחשב p4 2.8Ghz 1Gb Ram מריץ xp sp2 בתוך רשת אירגונית. הבעיה היא שכאשר אני מדפיס המדפסות נתקעות גם בהדפסת רשת וגם בהדפסה מקומית. בבדיקה מעמיקה התברר ש ה spooler service נסגר כל פעם שנוגעים במדפסת. חיברתי מדפסת בכבל למכונה ועדיין אותה הבעייה. net start spooler מניע את השירות אבל כל נסיו הדפסה גורם לכך שהשירות נסגר. כמו כן אם זה מוסיף לא ניתן להתחבר למכונה ב rdp או ב remote assintense ב event viewer יש event 3019 של mrxsmb לפי מיקרוסופט אפשר להתעלם ממנו. מחפש כיוון לפיתרון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MalGano,

שלום לכולם, אחרי לבטים רבים החלטתי לפרמט את הלפטופ שלי אתמול אחרי תקופה ארוכה של איטיות לא מוסברת (תהליך של וינדאוס שטחן את הדיסק. ולא מדובר ב-Indexing service ). לכאורה הבעיה הסתדרה אחרי הפורמט אך משהו אחר הופיע: כאשר מביטים במאפייני המחשב רשום כי לא כל הזיכרון מנוצל (ראו להלן) דבר שלא היה קיים לפני הפורמט. חשוב לציין כי מדובר בלפטופ ולא נעשו בו כל שינויי חומרה. כל העידכונים מ-Windows Update הותקנו וכך גם הדריוורים. חיפוש בגוגל העלה כמה פתרונות אפשריים שלא עזרו: 1. הגדרות בביוס - אין אצלי בביוס שום דבר הקשור להגדרות Ram פרט לזה שמופיע שם 4Gb Installed. 2. נסיון לעשות boot עם הגדרות זיכרון משתנות - לא עוזר. במקום לרשום ש-3.86 מנוצלים אז הוא רושם 2.99 מנוצלים ( :-\ ), כך ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן, אני חושב שזה הפורום הכי מתאים, סתם רציתי לדעת איפה אפשר למצוא איזה שומר מסך חמוד תלת מימדי.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by bilbo,

הי. יש לי שני גרסאות חוקיות של XP 64/32 מה כידי להתקין על מחשב חדש C2D ? את גירסת ה 64 או 32 bit ? ראיתי שגם vista יש שני גרסאות. מה לרכוש? אז האם גרסאות ה 64bit כבר בשלות מבחינת drivers ? אלו תוכנות מנצלות אותן? מחשב בסטוק: 3dmark06 xp64 ניקוד: 4600 3dmark06 xp32 ניקוד: 4700 עריכה: ראתי בנושא על XP64 שעדיין לא שווה לעבור לגרסה הזאת. אז ניראה לי שאני אשאר עם xp32bit בשנה הקרובה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי במחשב שתי מחיצות סי שעלייה המערכת הפעלה ודי שעלייה כול החומר שלי לאחורה הוינדוס נדפק ואני רוצה לעשות פורמט דרך המערכת הפעלה אבל בלי למחוק את די רק את סי כאשר אני מכניס את הדיסק לא דרך הבוט עולה לי ההתקנה והוא רושם לי. איזה פעולה ברצונך לבצע.. התקנת וינדוס אקס פי למד אודות תהליך ההתקנה התקנת רכיבי וינדוס אפצונליים ביצוע משימות נוספות בדיקת תאימות מערכת.. אני רוצה לעשות התקנת וינדוס אקס פי אם אני יעשה התקנת וינדוס אקס פי הוא ימחק את הוינדוס שיש לי ויתקין לי חדש על סי? ומה יהיה עם החומר שלי בדי ? הוא לא ימחק? אין לי אפשרות לעשות גבויי לכן אני שואל .. ואם זה ככה.. אחרי ההתקנה מה שנשאר לי זה להוריד לרייברים למחשב ולעדכן תוכנות ? ממה הולך עם זה ? אפ פעם לא יניסיתי בצו…

25. Started by ed1,

אני מתקין וינדוס XP PRO עם SP2 ומתלבט אם לא עשיתי טעות שלא התקנתי את הדרייבר SATA לפני התקנת הוינדוס? ההארד דרייב מחובר ב-SATA ללוח ASUS P4S800D M392 ולא נתבקשתי בשום שלב להכניס את הדיסקט ככה שאני לא בטוח אם בכלל יש בו צורך. איך בכלל אמורים להתקין דרייבר SATA מדיסקט עוד לפני התקנת הוינדוס? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.