Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ובוקר טוב אני משתמש בדפדפן אינטרנט אקספלורר 9 64 ביט לחלונות 7 64 ביט תוך כדי הגלישה עולה לי הודעת שגיאה שגורמת לאינטרנט אקספלורר להתרסק ! ולהיפתח מחדש חשוב לציין שהתקלה קורת בכל פעם , זה יכול לקרות בעת כתיבת אשכול , או בפורום דיבורים וכו' חיפשתי ביומן האירועים אודות התקלה ומצאתי כמה פרטים מענינים שאשתף אותם איתכם בס"ד פרטי התקלה יישום שחלות בו תקלות: iexplore.exe, גירסה: 9.0.8112.16421, חותמת זמן: 0x4d76255d שם מודול שחלות בו תקלות: ntdll.dll, גירסה: 6.1.7601.17514, חותמת זמן: 0x4ce7ba58 קוד חריגה: 0 xc0000374 היסט תקלה: 0 x000ce653 מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 x17c0 שעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cc0a2339b710e1 נתב ה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של ויסטה. מערכת ההפעלה VISTA לא עולה.. נסיתי להשתמש בדיסק RECOVERY ללא הצלחה (לא בדיסק של מערכת ההפעלה), יש הצעות איך לגבות את הקבצים? תודה רבה וחג שמח!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה שאלה מעניינת שאני מתאר לעצמי שאת כולם זה יעניין. אני רוצה לקבע את הסמל של הסל מיחזור בצד שמאל למטה של שולחן העבודה, כן, משהו כמו בmac, עד כמה שזכור לי. הנה תמונה, אבל זה עוד לא מקובע, הכוונה לא מקובע היא שאם אני יעשה סדר סמלים אז הסמל יזוז, אני רוצה שהוא תמיד יהיה שמה. אני משתמש בwinXP, אשמח לשמוע תשובות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי תיקייה מסויימת שכשאני נכנס אליה אני לא רואה שום קובץ, מבחוץ ובמאפיינים כתוב לי שהתייקיה ריקה לגמרי בחיפוש אני לא מוצא שומדבר שהיה בתוכה אבל כשאני מנסה להעתיק קובץ שהיה בתוכה הוא כותב לי "הקובץ כבר נמצא בתיקייה" שאני מנסה להפעיל סרט שנמצא שם דרך מקור אחר (IDM) הוא מפעיל אותו בלי בעיה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה... יש לי win7 והתקנתי אותו על כונן flash 40 gb של אינטל. משום מה הוא כול הזמן מתמלא לי וניגמר בו המקום. בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה מותקן עליו זה הוינדוס וכול הדרייברים הראשונים שהוא צריך.כול זה תופס בערך 15 GB. השאלה שלי היא איך אני גורם למחשב להפסיק לשמור הכול בכונן הראשי. למשל...איך מעבירים את התיקיה AppData מהתיקיה של היוזר בכונן הראשי לכונן השני ושימשיך לעדכן שם את כל הקבצים כי זה תופס הרבה במקום. כנ"ל את התיקיה programdata... בקיצור איך גורמים לזה שכול שהכול חוץ מהוינדוס ישמר בכונן D ולא ב C תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צירפתי תמונת מסך מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד במחשב עם Windows 7 ו Windows XP ביחד מטעמי נוחות וחוסר תמיכה של 7 בחלק מהדברים. לכן ניסיתי להתקין את XP (על הארדיסק אחר) אבל הוא עולה קודם מ7, וכשאני מחליף בין המיקומים של הכוננים הוא עולה מ XP. השאלה שלי היא איך בעצם לאפשר מצב שיש מסך BOOT שמאפשר לי לבחור בכל הפעלה מאיזו מערכת לעלות. אשמח לתשובה, זה די חשוב לי כרגע כי אני נאלץ להתקע ב Windows XP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בעת הפעלת המחשב עולה לי ההודעה הבאה: http://img528.imageshack.us/img528/3971/82051058.jpg מה זה אומר?איך נפטרים מזה?יש לציין שהמחשב עכשיו!עבר פירמוט.. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחן מעודכן : נראה שאין הבדלים כמעט, אגב הוא המליץ על התקנה נקיה של חלונות 11 עקב CRASHים שהיו לו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקיות שחילצתי מקובץ שהורדתי כשחילצתי את הקבצים היה שגיעה שהוא לא יכול לחלץ אז ניסיתי למחוק את מה שהוא חילץ אין לא הצלחתי יש איזה תוכנה אולי ?משהו שיעזור לי למחוק ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קורס לי מערך הווינדוז אקספלורר (האקספלורר שמשמש לשיטוט בתוך המחשב) בכל פעם שאני מעביר קבצים בין תיקיות, לעיתים גם ללא סיבה ברורה. הוא כותב לי שהוא נתקל בבעיה וצריך להיסגר. ניסיתי לתקן את הבעיה עם GLARY UTILILITIES וגם PC TUNE UP, אך ללא הועיל, כולל ניקוי הרגיסטרי. כמו כן נראה שיש לי עומס מאוד גבוה על המעבד - 90% ומעלה בזמן ששום תוכנה לא פועלת. יש לי XP, עם מחשב שנקנה לפני שנתיים עם רכיבים איכותיים, ולכן לדעתי בזמן מנוחה הביצועים שלו צריכים להיות חלקים (כפי שאכן היו פעם). לעזרתכם אודה מאוד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
משהו יכל להסביר לי איך מתקינים סקינים/ גאדג'טים חדשים למחשב? ואם אפשר אתרים שלהם בבקשה... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לצרכי ניסויים, אני זקוק להתקנה של מס' מערכות הפעלה שונות (בעיקר xp pro, 2003 server 32/64bit) על אותה חומרה (יענו מחשב אחד). פתרון של VMWare לא מתאים לי מאחר והוא מעוות את כל מסקנות הניסויים (נעשה כבר). יצא לי בעבר להתקין 2 מערכות הפעלה על אותו כונן, ואז במהלך BOOT יש בחירה איזה מערכת הפעלה להעלות. האם זה יעבוד בהתקנה של 4-6 מערכות הפעלה שונות על אותו כונן ? לדוגמא שתי התקנות XP PRO אחת 32 ביט ואחת 64 ? לחילופין אני מחפש אם בכלל קיימת תוכנה (מיני מערכת הפעלה?) שיודעת לנהל כמה מערכות הפעלה, ואם קיים snapshot אז בכלל אהיה מאושר. מישהו שמע על כזה דבר ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום, ברצוני לדעת האם ניתן ליצור IMAGE של גוסט כאשר מראש אני מכין מערכת הפעלה ואת כל התוכנות שאני רגיל אליהם, ולבטל את כל החסימה של ה-HAL וכך בעצם לא להיות תלוי בצ'יפסט ובמבנה הרכיבים של המכונה. המטרה היא בעצם לעשות DEPLOY לכל מחשב שמישהו נותן לי כדי לבצע לו פירמוט.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מדי פעם, אין עקביות מסוימת, החלון הפעיל באותו הרגע הופך שחור למשך כ 15-25 שניות. כול פעם תוכנה אחרת. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני לוחץ F8 זה מעלה את הBIOS... איך אני מעלה את המצב בטוח?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו הכל היה תקין, כשהוא ניסה לעלות פעם אחת לחצתי בטעות X ל"בועה" שנפתחה למטה ומאז התחילה הביעה. הוא כותב לי: USB Device Not Recognized One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. אשמח לעזרה בבקשה. איך מתקנים את זה? הכנסתי לאותה יציאת USB כרטיס אחר\DOK והוא עובד. תודה ושבוע טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות אז ככה אני ממש משועמם מוינדוס (אותה מערכת הפעלה מ95 נמעס כבר) וכל הזמן אנשים מפרסמים SCREENSHOTS של הלינוקסים שלהם והם נראים לי פשוט פצצה ואני ממש רוצה להתקין אחד ללמוד להשתמש בזה והכל בשביל הניסוי הזה יש לי הרדיסק ישן של 4 ג'יגה שאליו אני מתכוון להתקין את הלינוקס עכשיו אתם יכולים להמליץ לי איזה לינוקס להתקין? כזה שיהיה לי יחסית קל ללמוד לתפעל (שבמדה ואפשר לא תהיה לו בעיה עם פונטים בעברית) והאם לכל לינוקס (החשדים שיש) יש מצב ממשקגרפי (משהו בסגנון וינדוס או שיש כאלה שיש בהם רק שורת פקודות?) ולסיום שאלה קטנה על KDE היה פה לפני כמה זמן בחור שכתב שהוא התקין KDE 2.2 אם איני טועה והוא אמר שלקח לו די הרבה זמון בשביל לקמפל את הליבה שלו אז השאלה שלי לכל לינוק…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך התחל כיבוי וגם לא לעשות ריסטארט. זה היה קורה לי פעם ב.... אבל עכשיו בכל הפעמים שניסיתי זה לא הגיב.. זה יוצא לי מכל התוכנות ופשוט נשאר בשולחן עבודה ואז אני מכבה דרך הכפתור במארז מישהו יודע מה הבעיה? מדובר בויסטה 32
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נלקח מהאתר www.Tweakxp.com הטוויק הבא מיועד בעיקר לגיימרים! !המאמר המקורי בטלו את כל השרותים הלא נחוצים האלה: תשימו לב: אין באחריותי שום דבר על מה שיקרה למחשב שלכם! וחלק מהשרותים צריך להשאיר! עם אתם לא יודעים איך מורידים שרותים תכנסו לפה איך להוריד שרותים ומי שלא הבין: תכנסו לתפריט התחל ואחרי זה הפעלה ותרשמו שם services.msc אחרי זה אתם רואים כל מיני Services = שרותים אתם לוחצים מקש ימיני על השרות שאתם רוצים להוריד ולוחצים אחרי זה על Properties ואחרי זה תבחרו שם Disable ואז זה יבטל את השירות שאתם לא צריכים! רשימת שרותים שכדאי להוריד: Routing and Remote Access Alerter Application Layer Gateway Service** (only if firewll is not used) Application Management Background Intel…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי כונן SSD חדש למחשב והתקנתי עליו וינדאוס 7. הבעיה שאני לא מצליח להתקין או להוריד עדכונים דרך windows update זה רושם מחפש עדכונים במשך 20 שעות לא קורה ולא מתקדם לשום מקום. ניסתי כבר כמה מדריכים של וינדואס בקשר לנושא ושם דבר לא עזר. באחד המדריכים מבצעים את הפעולה הבאה ב cmd(הפעולה למטה) וקופצות לא הודעות(בתמונה) את אלו שבסדר לא צרפתי לתמונה. cd /d %windir%\system32 regsvr32.exe atl.dll regsvr32.exe urlmon. dll regsvr32.exe mshtml. dll regsvr32.exe shdocvw. dll regsvr32.exe browseui.dll regsvr32.exe jscript. dll regsvr32.exe vbscript.dll regsvr32.exe scrrun.dll regsvr32.exe…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש קובץ log או משהו שמתועדים בו תאריכים שהמחשב הודלק ונכבה או משהו דומה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פעמים EXPLORER וכול החלונות סגורים וכול אחד לוקח 20,000 זיכרון זה נורמלי ? פעמים אבל ביחד 40,000
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-