עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shloosh,

how can I install hebrew ?????? i can see hebrew but cant write!!! i TRIED : CONTROL PANEL>>>date,time language...>>>regional and language options>>>and then to change to hebrew!! BUT THERE IS NO HEBREW THEIR!!! AND NO I CANT WRITER IN HEBREW!!! WHAT CAN I DO???????????

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום יש לי תיקייה מסויימת שכשאני נכנס אליה אני לא רואה שום קובץ, מבחוץ ובמאפיינים כתוב לי שהתייקיה ריקה לגמרי בחיפוש אני לא מוצא שומדבר שהיה בתוכה אבל כשאני מנסה להעתיק קובץ שהיה בתוכה הוא כותב לי "הקובץ כבר נמצא בתיקייה" שאני מנסה להפעיל סרט שנמצא שם דרך מקור אחר (IDM) הוא מפעיל אותו בלי בעיה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

3. שלום, יש לי מחשב Windows 7 64 bit כבר שנתיים. יש לי 280 ג'יגה בשימוש (כונן C של מערכת ההפעלה כמעט מלא וכונן D כמעט מלא) יש לי כונן חיצוני של 500GB. שאלתי היא: איך הכי כדאי לגבות את החומר? אני יודע שאני יכול לעבור תיקייה תיקייה (מהחשובות) ולהעתיק לכונן נפרד. השאלה היא האם ניתן ליצור Image לכל פרטישיין, אבל שאני אבחר אילו תיקיות יועתקו לImage? כי למשל בכונן C יש הרבה DATA שלא צריך כמו התיקייה של מערכת ההפעלה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. זה חסום ואי אפשר לבחור

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by silver,

שלום אתמול התקנתי windows 7 x64 מחדש מאחר שהוינדוס הקודם קרס את תרגומי הסרטים אני רואה בגיבריש למרות שניסיתי להחליף פונטים זה לא עזר מה ניתן לעשות שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש תודה הכל סודר אפשר לסגור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. צירפתי תמונת מסך מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שאני לוחץ על שילוב המקשים ctrl+alt+del אז מופיע לי הודעה שכתוב ככה "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע''י מנהל המערכת שלך" מה אני עושה? מדובר במערכת וינדוס XP תודה..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, התקנתי אתמול את Windows 8 על גבי ה Windows 7 שלי, וההתקנה עברה חלק ובלי בעיות. בחרתי לשמור את כל ההגדרות והתוכנות שלי ובאמת הכל נשמר. אחרי ההתקנה, אני מצליח להוריד אפליקציות ולשמוע רדיו מהאינטרנט מאפליקציית ה TuneIn, אבל אם אני מנסה לגלוש בכרום או ב IE10 אז הוא כותב שהוא לא מצליח לפענח את הכתובת של האתר (כנראה בעיה ב DNS) כל ההגדרות בסדר ועובדה שהאינטרנט עבד חלק ב Win7. למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות ואיך לתקן את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה, נכון לעכשיו, במחשב שלי יש 2 כוננים קשיחים, כאשר האחד מפוצל ל c עליו מותקן ה windows xp ו d , וכונן נוסף z. האם אני יכול לפרמט את המחיצה c של הכונן הקשיח הראשון ולהתקין עליו windows 7 ולאחר מכאן כשמערכת ההפעלה תעלה, כל הקבצים שבמחיצה d ובכונן z ישארו כמו שהיו ויעבדו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Superfly,

פעם ראשונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה דרך כבל HD שמעו דרך הרמקולים של הטלויזיה ואז אחריי שכבר ניתקתי לא היה סאונד עד שעשיתי דרך ההגדרות של playback device , unable ליציאה של הHD ואז שוב שמעו סאונד דרך הרמקולים במחשב הבעייה היא שעכשיו נעלם מההגדרות האופציה שהייתה לחיבור של הHD ושאני מחבר את המחשב דרך הכבל אני שומע רק מהמחשב ואין לי אפשרות להעביר את זה לטלויזיה יש לי windows 7 Home Primium מה אני יכול לעשות דרך להחזיר את האופציה הזאת למחשב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by benor,

נלקח מהאתר www.Tweakxp.com הטוויק הבא מיועד בעיקר לגיימרים! !המאמר המקורי בטלו את כל השרותים הלא נחוצים האלה: תשימו לב: אין באחריותי שום דבר על מה שיקרה למחשב שלכם! וחלק מהשרותים צריך להשאיר! עם אתם לא יודעים איך מורידים שרותים תכנסו לפה איך להוריד שרותים ומי שלא הבין: תכנסו לתפריט התחל ואחרי זה הפעלה ותרשמו שם services.msc אחרי זה אתם רואים כל מיני Services = שרותים אתם לוחצים מקש ימיני על השרות שאתם רוצים להוריד ולוחצים אחרי זה על Properties ואחרי זה תבחרו שם Disable ואז זה יבטל את השירות שאתם לא צריכים! רשימת שרותים שכדאי להוריד: Routing and Remote Access Alerter Application Layer Gateway Service** (only if firewll is not used) Application Management Background Intel…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by kalda01,

עד היום המחשב הישן היה מחובר עם חייגן של XP דרך מודם כבלים לנטויז'ין. במחשב החדש מותקן WIN7 ובאתר של נטויז'ין מצאתי רק הגדרת חייגן לVISTA. האם זה אותו דבר WIN7 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. האם העברת דיסק קשיח עם מערכת הפעלה שכוללת בתוכה דרייברים, שהותקנה במחשב מסויים עלולה לעשות בעיות אם אני מעביר את אותו הדיסק למחשב אחר? מדובר על מערכת XP

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. כל קובץ EXE על שולחן העבודה לא מוכן להימחק (בשאר המחשב אין בעיה) אני מצליח להסיר אותם בעזרת Unlocker אבל זה דיי מציק הקטע הזה לפי unlocker מה שמונע את המחיקה זה explorer.exe

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני לפני רכישת מחשב חדש אני שוקל קניית דיסק SSD הם באים בגדלים 40 60 80... איזה גודל מינימלי צריך לקנות ואיך עושים את ההתקנה ? (מה צריך להעביר לדיסק)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PCguy,

אני משתמש בxp pro ולפני שבוע פשוט נעלם לי מנהל המשימות בתפריט של קליק ימני. מישהו יודע איך להחזיר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, מאז ומתמיד אני רגיל פעם ב.. לפרמט את המחשב שלי (בעבר זה היה XP) עם דיסק התקנה. קניתי לפטופ שהגיע עם Windows 7 Home Premuim ואני רוצה לפרמט אותו. השאלה היא איך אני עושה את זה? הבנתי שיש פרטישיין נפרד שמחזיק במערכת ההפעלה... אפשר לסמוך על זה? אין דבר יותר טוב מדיסק פיזית שאתה יודע שיש לך אותו ושהוא תקין. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MisterL,

....

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מדובר ב Windows 7 ultimate. בהרשאות של כונן חיצוני, מחקתי את קבוצת ההרשאות Everyone שהיתה היחידה, למרות תיבה שהזהירה אותי, חשבתי שאוכל ליצור מחדש הרשאה זו. כעת הוא מציג לי את הכונן החיצוני, אך בניסיון כניסה אליו הוא כותב F is not accessible access is denied, וקודם גם הציע לי לפרמט אותו. כשאני מנסה להגיע להרשאות ע"י מאפיינים, הטאב של Security לא נמצא שם, הוא כותב שגודל הכונן 0 bytes ומראה אותו ריק. בתוכנה לשיחזור מידע כל המידע מופיע כתקין כולל מחיצת NTFS תקינה. לכן אני מאמין שהחזרת ההרשאה של Everyone תפתור את הבעיה. כיצד ניתן להחזיר הרשאה זו ? האם יש תוכנה מסוימת שיודעת לעשות זאת ? ניסיתי על מחשב אחר וגם שם אותה התנהגות. תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by LLLLiran,

כשאני מתקין את הWindows בהתחלה אז אני צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט ואני לוחץ F6 וזה מתעלם זה לא עושה כלום זה ממשיך בהתקנה ואז בשלב מאוחר יותר של ההתקה הוא רושם לי בעיה זה בגלל הדיסקט אני לא יודע מה לעשות הלוח אם Epox 8RDA3+

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dj_horse,

שלום, רציתי לוודא אם אין בעיה שאפרמט בעצמי מחשב שניקנה יחד עם המערכת הפעלה ולא בניפרד? בנוסף רציתי בלי כול קשר אם כדאי לחכות למערכת 7, ואם לקוחות ויסטה זכאים לקבלה בחינם.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. יש לי תיקיה של דרופבוקס, שמשום מה החיפוש של מערכת ההפעלה מדלג על התיקיה הזו. הוספתי אותה ידנית לחיפוש, ועדיין...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by LooseCannon,

אני עם 98 כבר הרבה זמן, ועד עכשיו לא ראיתי צורך להתקין אקס פי, אז רציתי לדעת האם זה נכון שאקס פי משפר את הביצועים של הכרטיס מסך (ושל המחשב בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by alexrta,

אני מנסה לעשות ERROR CHERCK למחיצה שעליה נמצא ה-WINDOWS ואני לא מצליח. זה מגיע למסך הכחול של הבדיקה ואז ישר יש המחשב מאתחל את עצמו. אני יכול לעשות את הבדיקה בשאר המחיצות זה רק קורה בכונן שעליו מותקן ה-WIN על המחשב מותקן WIN XP SP2 תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב יש לי בעיה במראה התיקיות הבאות, המערכת מציגה אותם באופן מוזר, כאילו התיקייה מתחילה מהאמצע אולי לא הבנתם במילים אז הנה התמונות אודה עם תעזרו לי לסדר את הבעיה תמונות

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים