Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, ישנן שתי מערכות הפעלה אצלי: בכונן אחד Win XP, בכונן אחר Win7... רציתי לפרמט את הכונן בו נמצא ה- Win XP ונתקלתי בבעיות של הרשאות (פתחתי נושא בנפרד)... ניסיתי למחוק קבצים בצורה ידנית בכונן בו מותקן ה- XP.. לאחר שעשיתי restart... נתקלץי בהודעה: BOOTMGR is missing Press Alt-Ctrl-Delete מה עושים? האם אפשר לתקן מבלי לפרמט שוב? אני מעוניין להשאיר רק את Win 7
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכם, כבר הצגתי את הבעיה בעבר אך היא טרם נפתרה. מדי פעם צץ המסך הכחול של המוות ועושה לי רסטרט למחשב. (רשום DUMPING PHYSICAL MEMORY) זה יוצר קבצי MINIDUMP בתיקייה של WINDOWS.. עכשיו אני יודע שיש תוכנה שיכולה לקרוא את הקבצים האלו ולהגיד לי מה הבעייה של המחשב שלי אבל אני לא יכול להתקינה.. אז אני מעלה את הקבצים לפה בתקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה... אגב, מישהו יודע למה אני רשום כאדמיניסטרטור של המחשב אבל הוא לא נותן לי להתקין כל מיני תכנות ואומר לי שאין לי את ההרשאות המתאימות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אם יש לי את כונן C ובתוכו מותקן ויסטה ובכונן אחר עשיתי מחיצה שבתוכה אני יתקין ווינדווס 7 תהיה איזשהי בעיה ? אי תאימות או משהו כזה ? אני שואל כדי להיות בטוח.....
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
customize notification area יש תוכנות שהסרתי מהמחשב ועדיין הן מופיעות אני יודע שניתן להסתיר אבל אני רוצה שתוכנה שהסרתי לא תופיע יותר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש שני הרדיסקים פיזים, הרדיסק אחד מחולק לשניים: C,F הרדיסק שני E בהרדיסק הראשון C מותקן Windows XP SP3... ביום בהיר החלטתי להתקין Windows 7, התקנתי את הWindows 7 על כונן E. (לא מחקתי את מערכת ההפעלה XP)... כעת לאחר ש- Windows 7 מותקן, אני רוצה לפרמט את כונן C (שבו נמצאת מערכת ההפעלה XP) ואני לא מצליח, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לעשות את הפעולה, למרות שני עושה את הפעולה עם User שנמצא בקבוצת ה- Administrators, יש לציין שאני מנסה לפרמט את C כאשר אני עולה עם מערכת ההפעלה 7... ניסיתי למחוק ידנית .... הצלחתי למחוק רק חלק מהקבצים... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל כמה זמן (דיי אקראי, אבל זה קורה אחת לשעה בערך) הווינדוס שלי מפסיק להגיב, התוכנות לא מגיבות (פיירפוקס לא מתחבר לאתרים, לעיתים מפסיק להגיב, ה uTorrent גם נהפך ללא מגיב), הווינדוס לא מגיב ללחיצות מקשים (לדוג' ctrl+alt+del או לחילופין win + L) ואז אחרי כמה זמן (בערך 5 דקות) הוא חוזר לעבוד והכל נפתח לי בבום (לדוגמא הוא מתחבר לכל האתרים שפתחתי בפיירפוקס, המסך של ה קונטרול אלט דיליט עולה לי, בעיקרון כל המשימות שעשיתי והוא לא הגיב אליהם נפתחות.) השאלה היא.. מה עושים?? המפרט שלי הוא i5 720 4 gb ddr3 radeon 5850
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי כל האיקונים שיש לי במחשב הם שונים מברירת המחדל, יש דרך להחזיר את כולם למצב ברירת מחדל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא בדיוק בעיה, אלא משהו לא מובן בכלל... בעבר כשהייתי בתיקיה כלשהי, כשהייתי לוחץ על אות במקלדת ( נגיד D ), זה היה מביא אותי לקובץ/תיקיה שיש בה את האות ד. עכשיו משום מה הוא עושה חיפוש מהיר, ומראה לי תיקיות, תתי תיקיות וקבצים ( בקיצור כל דבר אפשרי ) שיש בו את האוד D. אני מתחרפן מזה! למה כל דבר הפך להיות מסובך בווינדוס הזה? המציק זה אני זוכר בוודאות שפעם זה לא היה ככה, ומאז שעשיתי עדכון לווינדוס ( או משהו אחר שאני לא מודע לו? ) זה החליט להשתגע. מישהו יודע מה הבעיה של הדבר הזה?!?!?! תודה. ------- אחרי עוד חפירה קטנה, מצאתי. באפשרויות תיקיה - תצוגה - ובהתחלה ב"בעת הקלדה לתוך תצוגת רשימה" היה מסומן לי "הקלד אוטומטית לתוך תיבת החיפוש", העברתי ל "בחר את התפריט המוקלד…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך. מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי? המפרט בחתימה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי שני הארד-דיסקים. על הראשון מותקן Vista HP 64-bit, ועל השני 7 RC 64-bit. אני מעוניין לרכוש את הגרסה Win 7 HP 64-bit, ושמתי לב כי ישנה גרסת שדרוג וגרסה מלאה. בהנחה ואני רוכש את גרסת השדרוג, האם תהיה לי האופציה להתקין את מערכת ההפעלה מאפס על הארד-דיסק נקי (אחרי פרמוט ההארד-דיסק עם RC)? האם כדי לבצע זאת אצטרך לרכוש את הגרסה המלאה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב בקצרה באופן רנדומאלי המחשב שלי קורס עם השגיאה הזאת: - <Event xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">[/url] - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>2</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2010-01-22T16:59:01.107636100Z" /> <EventRecordID>66923</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ ישן - כרגע מותקן עליו XP שעבר לא מעט (הוא הותקן כמה שנים אחורה). המחשב לא היה בשימוש תקופה ארוכה, אבל אחותי צריכה מחשב בסיסי ביותר בשביל אופיס/קצת אינטרנט וכאלה, אז הוא מהווה פתרון סבבה בשבילה כרגע... אז קודם כל - מקריאה ברשת, הבנתי שמחשבים עם חומרה לא היסטרית יתנו ביצועים יותר טובים תחת Win7 מאשר XP, אז החלטתי להתקין עליו 7 (במקרה זה: Pentium M 1.7Ghz, 512MB DDR RAM). הבעיה: אין על המחשב כונן אופטי, כשהוא נקנה - צורף אליו כונן DVD חיצוני שמתחבר ב Firewire, אבל הכונן לא עובד יותר ). אז כדי להתקין את המערכת הפעלה, החלטתי ליצור Bootable disk on key עם ההתקנה - לא עבד... כנראה המחשב ישן מדי בשביל לתמוך בbootable DOKs, אז פניתי לאפשרות הבאה - חיבור …
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חברים שלום במידה ואני רוצה להתקין את מערכת WIN7 בהHD הנוסף בנוסף XP איך אני מנווט בעת ההפעלה לאיזה מערכת שאני רוצה דהינו WIN7 או XP אודה להדרכה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הלפטופ החדש - lenovo g550 2958 הלפטופ מגיע עם ויסטה ואני מעוניין לשדרג לוינדוס 7 כאשר ביקרתי באתר הרשמי של לנובו כדי למצוא את הדרייברים הופתעתי לגלות שקיימים כל הדריברים לכל רכיבי המחשב לוינדוס 7 (כרטיס קול, כרטיס מסך,טאץ' פאד והשאר) אבל רק לצ'יפסטט של המחשב אין (יש רק לויסטה ומטה) הנה הלינק מהאתר הרשמי של לנובו http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=600154 האם כדאי לי לפרמט ולעבוד בלי הדריבר של הצ'יפסט? האם זה יכול להוות בעיה רצינית? תודה רבה, ניב
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-Windows XP Professional with SP3 (Heb) וכל פעם כשאני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אני מקבל את ה-ERROR הבא: The cabinet file "Disk1.cab" required for this installation is curropt and can't be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM or a problem with this package." בכל התקנה המערכת לא מצליחה לפתוח קובץ CAB שונה. חיפשתי קצת בגוגל אך לא מצאתי תשובה חד משמעית לפתרון הבעייה, ניסיתי מס' דברים (כגון, "לרשום" את ה-MSIEXEC ו-CabinetView) אך ללא הצלחה. אשמח באם תוכלו לעזור בפתרון התקלה. *רק אציין שיש ברשותי עותק חוקי של Windows XP Pro. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשת פנימית בעבודה - כנראה אחד העובדים (העובדים החדשים האילה גם כן ...) משחק פה ושולח פקודה של החלון הזה של כיבוי המחשב בעוד כ10 שנית או מה שהוא בוחר עם הודעה גם או בלי ..(סטייל הוירוס בלאסטר...) האי פי שלי ידוע לכל מחשב אחר בגלל זה ....אני יודע ש SHUTDOWN -A מבטל את זה לרוב אבל אני לא מספיק זה סרויס בווינדוס שאחראי על זה אולי ? כי אם כן ניתן לבטל ... תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לא מליח לאמת את החוקיות הזאת יש למישהו קראק להביא לי ? windows 7 32bit ultime תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 גירסאת הHOME באנגלית יש לי בעיה שתוכנות שעובדות בעברית וטקסטים מופיעים לי בג'יבריש מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום . בהודעה הזאת אני ינסה לפרט כמה שיותר על הבעיה , למקרה שהמחשב שוב לא יעבוד. אז ככה לפני כמה זמן נקתע לי המחשב ועשיתי ריסט . אחרי זה ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך הFIRE FOX (אותו דבר דבר היה לי בE של מיקרוסופט) ולא משנה לאיזה אתה ניסיתי להיכנס זה לא נכנס והיה רשום בטאב Untitled וזה אפילו לי ניסה לחפש את האתר . אחרי זה הופיע לי הודעה שצריך להכניס דיסק של WINDOWS כי יש משהו שחסר במחשב . וגם הופיע לי חלון של DOS עם שגיאות (אין לי מושג למה הופעיה לי חלון כזה ) . אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי להדליק שוב הוא לא עלה . אחרי ההדלקה הופיע לי כמה אפשרויות ,להיכנס לוינדוס כרגיל , להיכנס במצב בטוח, ולהיכנס במצב בטוח +אינטרנט. , ויש למטה שעון של 30 שניות בשביל לבחור אפשרות . לא משנה …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני נוסע לארצות הברית , וצריך לקנות שני ניידים, מעדיף אותם עם WIN 7 ,המחשבים מיועדים לילדים בגיל 7 , 13 , לכן נושא העיברית מאוד חשוב , האים ניתן לעברת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש משהו שאני צריך להוריד ? שאני מנסה להעלות כתוביות בעברית לסרטים המילים מופיעות לי כג'יבריש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי .. החלונות בוויסטה שקופים , נכון ? הבעיה שפעם אחת שהדלקתי את המחשב זה השתנה (אלוקים יודע איך ) אז מה שאני כן יודע , שיש הגדרה שתחזיר את זה ליהיות שקוף שוב .. איפה נמצאת ההגדרה הזאת ?? אני תקוע עם חלונות מכוערים
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברירת המחדל היא שחור,איך אני משנה את הצבע ללבן למשל?חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-