Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי למרות שאני רשום ל-insider builds ומוגדר שפעיל עדיין אינני קבלתי את העדכון המובטח. כתוב לי Windows 10 Pro במקום Insider Preview ואינני מצליח למשוך את העדכון הזה. יש דרך למשוך אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני חדש כאן.. ואני מעדכן אשכול מרכזי של ויסטא באתר בארץ.. אני אתחיל לעדכן גם כאן אם זה מעניין מישהו!.. תהנו סיקור- Microsoft Windows Vista Build 5270 לאחר 11 שעות של הורדה.. ולאחר שעה של התקנה.. זה התוצר הסופי! חלונות ויסטא גרסא אחרונה לשנת 2005. לבנתיים זה החלק הראשון לאחר יממה שלמה של התנסות בגרסא.. חלק 2 יבוא קצת יותר מאוחר! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להכין סקרפיט להוספת יוזרים חדשים לדומיין ,שליוזרים יש מספר מאפיינים: הדומיין שלי הוא :WOODGROVEBANK.com אני רוצה להכניס אותם לOU שייצרתי בשם NEWOU תחת SUB.ב(AD) א.הכנתי קובץ טקטס בשם users.txt ,ובו רשמתי לצורך העניין:שם היוזר,שם התחברות חדש,טלפון,סיסמא רשמתי את הפקודה הבאה: For /f "token=1,2,3,4,5, delims=" %a in {c:\users.txt} do dsadd user "cn=%a %b,ou=sub,ou=new ou,dc=woodgrovebank,dc=com" -samid %c -upn %c@woodgrovebank.com –pwd %d –fn %a -ln %b -tel %e משהו בסינטקס לא תקין, והפקודה נותנת שגיאה לגבי ה SAMID שלא מכיר את הפקודה, אם אפשר לרשום לי את הפקודה עם הסינטקס הנכון- פקודה שמוסיפה יוזריםחדשים לדומיין שלוקחת את הפרטים מהקובץ ומגדירה אותם אוטמטית. תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כרבע שעה המחשב פתאום עבד לאט ועשיתי ריסטרט ועכשיו הכל עובד בסדר גמור ואפילו מאוד מהר אבל, למחשב לוקח לפתוח את האינטרנט אקספלורר לפחות 10שניות! וכל פעם לפני שהוא פותח אותו הוא נתקע ל3-4שניות... מה הבעיה כאן ?! לפני 20דקות לקח לו אולי חצי שניה לפתוח והוא גם לא נתקע. עזרה בבקשה נ.ב : את ה"מחשב שלי" ותיקיות אחרות מהdesktop לוקח לו חצי שניה, רק את הדפדפן לוקח לו 10שניות! זה מלא וזה מעצבן מאוד מאוד!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 1GB Kingston DDR II 667Mhz ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H50NB Beige HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin הטקע הוא שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון ואמרו לי שויסטה צריך 2 ג'יגה. אבל בניגוד יש לי גם כרטיס מסך תומך DX10 ורק ויסטה תומכת ב-DX10. אז כדאי לי להתקין ויסטה או לא? ואם כן איזה גירסה?? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי מה שעברתי אני חייב אחד כי ההתקנה של XP עובדת רק בוינדוס
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה! היה לי וירוס ומחקתי קובץ מסוים בתיקיית ווינדווז במחשב שלי ומאש כל דבר שאני מנסה לפתוח בשולחן העבודה קופצת לי הודעה שהוא לא מוצא את מה שאני רוצה לפתוח(לדוגמא אני רוצה לפתוח את דפדפן האינטרנט אז קופצת הודעה שהוא לא מוצא את דפדפן האינטרנט) הדרך היחידה לפתוח דברים היא ללחוץ על המקש הימיני בעבר ואז ללחוץ על "RUN AS.." ואז למחוק את ה"וי" שיש לי ליד הכיתוב: protect my camputer and data from unauthorized program activity ורק אז אני יכול לפתוח מה שאני רוצה.הבעיה שאני לא יכול להיכנס לכלום בנוסף:לא לשינוי הגדרות ולא ל"פרופרטיז" ב"מחשב שלי". האם אני צריך להעלות למחשב את הקובץ שמחקתי ואם כן אז מהו ואיך? או איך מחזירים את המחשב לכך שיפתח דברים שוב? בתודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני עובד עם חלונות 7 כבר כמה חודשים אני כרגע על e2180 עם 8500GT עם 3GB עם אולטימט 64ביט בדקתי גם על המערכות הבאות: P4 3.0GHZ 1.0GB רץ מעולה (אולטימט X86) P4 1.8GHZ 1.0GB (אולטימט X86) AMD +1800 1.0GB (אולטימט X86) שלושת המערכות הישנות רצו גם מצויין. אבל שאני חושב על זה עכשיו. אין דריבר לכרטיס מסך GF4 ואני לא מדבר על הAero שגם ככה הוא לא תומך אני מדבר כאן על דריבר נורמלי שתומך במסכים רכבים במחשבים הישנים יש את הכרטיסים הבאים: MX440,MX4000,TI4200 והם עובדים עם דריבר גנרי של מיקרוסופט. לדעתי זה עוד נפילה כי מי שיש לו מחשב נייד עד 2006 יתכן שיסבול מהבעיה הזאת. עריכה** מצאתי פיתרון סוף סוף אחרי המון זמן גם סך הכל מויסטה זה הקלילות. עזבו את זה שיש תמיכה במסך מגע שלא תעברו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בדבר מוזר: כל כמה ימים השעון מקצר שעה. אבל בדיוק שעה! עכשיו אמור להיות 18:27 אבל אצלי זה 17:27... כל פעם אני מעביר חזרה, אבל זה תקף לכמה ימים שלאחריהם אני שם לב שהמחשב שוב עבר מ"שעון קיץ לחורף"... לוח האם הוא Asus P3V4X והוא כבר בן יותר מ-3 שנים. האם צריך להחליף סוללה? {זה לא נראה לי כי אחרת השעון היה מאחר בקביעות וכל פעם מחסיר עוד ועוד דקות. אצלי הוא מחסיר בדיוק שעה!} דרך אגב, לא בדקתי את השעה בBIOS , כי אני מניח שWIN "ניזון" מהמידע שנמצא שם. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתר שנקרא SALE LOADING השתלט לי על הדפדפן. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר, הדפדפן נכנס אוטומטית לSALE LOADING, ושם אני צריך ללחוץ על קישור כדי להגיע לאתר אליו ניסיתי להיכנס מלכתחילה. איך נפטרים ממנו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) ול2 שאלות קצת פחות קשורות, בישראל ניתן לשחק משחקי X360 על חלונות 8 (אני יודע שאמור להיות משהו כזה)? יש דרך בגרסת פרו לא על כל שטות שע…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרת הדיון לאסוף כמה שיותר טיפים וtweaks שימושיים לוינדוס 8. למתחילים ולמתקדמים. יאללה תעמיסו... tweak שטוען לשיפור עד 20% בתעבורת האינטרנט. כנראה שיעבוד גם בוינדוס 7(אולי לא בגרסאות הקלות). תוכנת הצגת התמונות של המטרו מפריעה לכם לעבודה מורכבת? רוצים חזרה את הPHOTO VIEWER? no problemo:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידוע איך, אבל פתאום שמתי לב שאין סיומות לקבצים מוכרים. אני זכרתי שצריך ללכת ל: כלים->אפשרויות תיקייה ושם להוריד את הסימון. הבעיה זה שאין בכלים את האפשרות אפשרויות תיקיה!!! יש רק: סינכרון מיפוי כונן רשת ניתוק כונן רשת והוספתי דרך הסרגל כלים וזה לא נכנס לי לאפשרויות תיקיה... מה אפשר לעשות??? בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להוריד את קובץ ההתקנה (exe, לא דרך Windows update) של SP2 ל-Windows XP Home Edition 32bit בעברית, כדי לחסוך זמן הורדה והתקנה, במידה וארצה לפרמט. SP3 כבר הורדתי, אך לא הצלחתי למצוא SP2. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, נתקלתי בשגיאה הזו, שכבר מוכרת לי, אבל אני לא יודע איך לפתור אותה. למי שיודע, היא מופיעה לפני שמערכת ההפעלה עולה (חלונות 7). אני לא מבין מה גרם לכך פתאום, וגם בדקתי בביוס שהגדרות האתחול תקינות. מה שכן, ניסיתי לעשות תיקון באמצעות דיסק ההתקנה, ושם הוא זיהה את מערכת ההפעלה במחיצה D במקום C. שתיהן באותו כונן פיזי. אשמח אם תעזרו לי, אני בלי מחשב. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 8.1 נקי (חוקי יש לציין) וישר עדכנתי לחלונות 10. התקנתי את כרום, אבל הוא מסרב להציג טאבים\את חלון האפשרויות אלא אם אני מריץ את זה עם Compatibility winwods 7 (עם 8 לא עובד). ניסיתי לחפש מידע אבל ללא הצלחה, יש למישהו ניסיון עם זה? * זה עובד, אבל אשמח אם זה יהיה בלי Compatibility. עדכון: עכשיו זה עובד, אין לי מושג מה קרה, אבל זה עובד בסדר עכשיו. שיחקתי קצת עם ההגדרות Compatibility ועכשיו זה מציג הכל בלי שום הגדרה מיוחדת.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מאיפה אפשר להוריד רקעים חדשים לWindows dreamsence? [התוכנה של הרקעים הזזים בויסטה] תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן יש לי דוד שלא כל כך מבין במחשבים ועוד מעט מקבל מחשב חדש... עכשיו אין לי ניסיון עם Windows 8 כי לא הייתה לי ההזדמנות לבחון אותה. הוא לא מבין כל כך במחשבים ולפי מה שהבנתי היא לא מערכת כל כך קלה לקליטה, הוא מאוד רגיל ל-Windows עם ה-Start הרגיל וזהו. השאלה האם כדאי לבחור ב-8 במקום ב-7 בשבילו? המחשב נועד לגיימינג ככה שכמובן כדאי להשתדרג למערכת הפעלה חדשה ועדכנית יותר. אבל אני מקווה שזה לא יגרום לו להתבאס שהמערכת טיפה מסובכת. בכל מקרה תודה רבה על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לציין תופעה שקורה לי כבר כמה פעמים במספר מחשבים שונים - אחרי פירמוט והתקנה נקיה המחשב (מחשב רגיל עם נתונים סבירם P4 ) אפילו אחרי ההתקנה ובמיוחד כמה שבועות אחרי המחשב ממש נהיפך איטי להחריד. התוכנות היחידות שאני יכול לחשוב שהם אולי אחראיות לעיניין: אנטי וירוס - AVG8 אניטי ספייוור - COUNTER SPY מותר לציין שכל הבדיקות של תוכנות ההגנה המעודכנות לא גילו דבר. מה יכול להיות הגורם לבעיה?מישהו יודע? תודה ביי TANGUSH
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Windows 7 64 bit כבר שנתיים. יש לי 280 ג'יגה בשימוש (כונן C של מערכת ההפעלה כמעט מלא וכונן D כמעט מלא) יש לי כונן חיצוני של 500GB. שאלתי היא: איך הכי כדאי לגבות את החומר? אני יודע שאני יכול לעבור תיקייה תיקייה (מהחשובות) ולהעתיק לכונן נפרד. השאלה היא האם ניתן ליצור Image לכל פרטישיין, אבל שאני אבחר אילו תיקיות יועתקו לImage? כי למשל בכונן C יש הרבה DATA שלא צריך כמו התיקייה של מערכת ההפעלה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה והסיפור הוא כזה. התקנתי לחבר מחשב ועליו חלונות XP היות והוא זקוק גם לדוס ( עבור חשבשבת) התקנתי לו תחילה את הBOOT של 98 בתחילה בכל האיתחולים של ה XP הופיע לי תפריט ה דואל בוט שנתן לי לבחור בין XP ל 98 והכל היה תקין. לאחר מספר ימים פתאום נעלם תפריט הדואל בוט ,נעלמו קבצי האיתחול של 98 מה ROOT של הכונן, השתנה קובץ ה Boot.ini ואין זכר לדואל בוט. המחשב ישר עולה ל XP. שאלתי היא כיצד אני מחזיר למחשב את האופציה לדוס של 98 שאוכל להגיע או ל XP או לפרומפט של 98 ניסיתי לערוך את ה Boot.ini אבל ללא הצלחה. לדיסק יש שתי מחיצות שתיהן Fat 32 המוזר שהעסק עבד ופתאום השתנה !! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום כולם! יש לי לפטופ שרצה עליו ויסטה, עד היום לא ממש התעסקתי איתו, רק השתמשתי בו לסרטים מוזיקה וגלישה היום שהתעמקתי קצת גיליתי שהנפח של כונן C הוא 30 ג'יגה !!!, עברתי תיקיה תיקיה ובחישוב כולל יצא שרק 11 ג'יגה נתפסים איפה נעלמו עוד 20 גי'גה!? הדבר היחידי שיש לי על C זה 6 ג'יגה של תמונות והמערכת הפעלה, אין לי שום תוכנות כגון אי מיול וכ'ו על המחשב הותקן רק AVG פיירפוקס וזהו! וכל התוכנות שהגיעו איתו הוסרו. תודה על העזרה, לירן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתכננים לרכוש גירסה חדשה של מערכת החלונות הבאה, ואין לכם מושג מה לעשות עם מדיה אופטית? אל חשש, מסתמן כי במיקרוסופט יציעו לכם גם גירסת כונן USB אלטרנטיבית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תהיה-לרכישה-גם-בפורמט-כונן-usb/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-