Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי פעמים EXPLORER וכול החלונות סגורים וכול אחד לוקח 20,000 זיכרון זה נורמלי ? פעמים אבל ביחד 40,000
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי למרות שאני רשום ל-insider builds ומוגדר שפעיל עדיין אינני קבלתי את העדכון המובטח. כתוב לי Windows 10 Pro במקום Insider Preview ואינני מצליח למשוך את העדכון הזה. יש דרך למשוך אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי פה מלא תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא עוזר.... כולם מדברים על Language Pack שאני לא מצליח למצוא ו MUI ל XP שגם אותו אני לא מצליח למצוא כיצד אני עושה את זה???????? אל תדאגו אני לא צריך את זה בשביל עצמי אני לא אוהב עברית בכלל...... אבל אני חייב את זה תודה לכולם על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הפעלתי את המחשב והוא לא עלה לי... אמר שיש איזה בעיה אם איזשהו קובץ שהיא חסר... עשיתי את הדבר הקל ביותר... התקנתי מחדש את הווינדוס... עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדוס אני לא יכול להיכנס למחיצה E והווינדוס מראה שהיא שוקלת 0 בייט... בנוסף בfile system הוא מראה RAW במקום NTFS... לפני שהתקנתי מחדש את הווינדוס המחיצה הזאת היתה מוגבלת ליוזר שלי בלבד אבל לא נראה לי שזה הבעיה בגלל שכבר התקנתי מחדש את הווינדוס כמה פעמים כשהמחיצה הזאת היא ליוזר של הווינדוס הקודם וזה לא עשה בעיה כזאת... זה פשוט לא נתן לי לגשת לקבצים עד שלא לקחתי בעלות עליהם... בתמונה המצורפת יש את המאפיינים של המחיצה... בנוסף יש לי עדיין את התייקיה של היוזר הקודם עם כל הקבצים שבא... איך אני יכול לגרום לכך שכל…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 במחשב וכשאני מנסה להתחיל בהתקנה אני מקבל את ההודעה windows could not format a partition on disk 0. ואז את מספר השגיאה 0x80070057 מישהו יודע מה אפשר לעשות ולמה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה והסיפור הוא כזה. התקנתי לחבר מחשב ועליו חלונות XP היות והוא זקוק גם לדוס ( עבור חשבשבת) התקנתי לו תחילה את הBOOT של 98 בתחילה בכל האיתחולים של ה XP הופיע לי תפריט ה דואל בוט שנתן לי לבחור בין XP ל 98 והכל היה תקין. לאחר מספר ימים פתאום נעלם תפריט הדואל בוט ,נעלמו קבצי האיתחול של 98 מה ROOT של הכונן, השתנה קובץ ה Boot.ini ואין זכר לדואל בוט. המחשב ישר עולה ל XP. שאלתי היא כיצד אני מחזיר למחשב את האופציה לדוס של 98 שאוכל להגיע או ל XP או לפרומפט של 98 ניסיתי לערוך את ה Boot.ini אבל ללא הצלחה. לדיסק יש שתי מחיצות שתיהן Fat 32 המוזר שהעסק עבד ופתאום השתנה !! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה להתקין xp למחשב עם לוח asus p5s800-vm , בלוח יש קשיח sata ובקר raid. האם ההתקנה כרגיל כמו בלוח עם ide בלבד או יש להוסיף במהלך ההתקנה דרייברים מסויימים (בתחילת התקנת xp יש אפשרות ע"י לחיצה על f6 להוסיף דרייברים)?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעבוד בצ'ט של האתרים הללו כשיש WINXP ואין יותר כבר את הVIRTUAL MACHINE
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי משחק שאפשר להפעיל אותו רק על service pack 3 ולי יש 2 אז שאני מנסה להתקין את ההעדכון ל-service pack 3 זה עושה לי את ההודעת שגיאה הבאה: שגיאה פנימית,לא ניתן להמשיך בהתקנה. איך אפשר לפתור את זה?? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר שהיו לי וירוסים במחשב החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה בשנית. לאחר כל העדכונים העלתי את המחשב שוב ועלתה התקלה הבאה : "בעיה מונעת מ- windows לבדוק במדוייק את הרשיון למחשב זה. קוד שגיאה 0x80090006 לאחר שראיתי את זה החלטתי שאני מפרמט שוב ומתקין שוב ולאחר העדכונים שוב אותה בעיה. אני כבר 3 ימים עובד על המחשב ואני כבר עובד עצות. אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק אץ כל הנתונים כלל שמות התיקיות ש/באוטלוק 2003 כך שכשאני מפעיל אותה מחדש כאילו שהיא מופעלת בפעם הראשונה (ללא נתונים כלשהם) ? אני שואל שאלה זו בנוסף וללא קשר לשאלה אחרת ששאלתי בפורום.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שידרגתי ל 8.1 64ביט ומאז יש התנגשויות מוזרות במחשב. הכנסתי כונן קשיח חדש למחשב ואז ה USB הפסיק לעבוד בכל היציאות, כאשר אני מוציא את הכבל מהכונן זה עובד, אז אני מאתחל את המחשב כאשר הכונן מנותק ואחרי שהמערכת עולה רק אז אני מכניס את הכבל של הדיסק הקשיח, רק אז זה עובד... עצות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר שלי שידרג לווינדוס 7 אז הוא נתן לי את הויסטה שהיה לו הוא נתן לי רק רישיון/קוד של ויסטה בלי הדיסק התקנה הוא לא קיבל דיסק שהוא קנה את המחשב שלו איך אני אמור להתקין את התוכנה על המחשב שלי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 8.1 נקי (חוקי יש לציין) וישר עדכנתי לחלונות 10. התקנתי את כרום, אבל הוא מסרב להציג טאבים\את חלון האפשרויות אלא אם אני מריץ את זה עם Compatibility winwods 7 (עם 8 לא עובד). ניסיתי לחפש מידע אבל ללא הצלחה, יש למישהו ניסיון עם זה? * זה עובד, אבל אשמח אם זה יהיה בלי Compatibility. עדכון: עכשיו זה עובד, אין לי מושג מה קרה, אבל זה עובד בסדר עכשיו. שיחקתי קצת עם ההגדרות Compatibility ועכשיו זה מציג הכל בלי שום הגדרה מיוחדת.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו יכול לקרא את הלוג שלי ולבדוק מה לא בסדר? בתודה מראש :\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\PLServ.exe C:\WINDOWS\system32\tcpsvcs.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\W…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול להתקין משחקים\תוכנות במחשב. יש לי Windows XP. שאני מנסה להתקין משחק או תוכנה מופיעה לי ההודעה: "The windows installer service could not be accessed. this can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance." המחשב שלי אינו נמצא בSafe Mode. ניסיתי לעשות Repair לווינדוס אולי הקובץ הזה נפגע אז שלפחות יתקן אותו וללא הצלחה. ניסיתי להחליף את הקובץ msiexec.exe לקובץ אחר של חבר וגם זה לא עזר. הייתי באתר של ווינדוס וניסיתי לעשות את כל הפקודות האלה שהם אמרו מהRUN ולא הצליח. ניסיתי להוריד את ההעדכונים של הWINDOWS INSTALLER והייתה לי בעיה להתקין אותם …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, 1) בטח קרה לכם שעשיתם איזה משהו וכל השולחן עבודה שלכם התבלגן ועכשיו אתם צריכים להיזכר איפה כל דבר היה ולהחזיר אותו. יש אולי איזה plug שאפשר להכניס שיאפשר לשמור את הדבר הזה? 2) אני לא רוצה שהמסנג'ר שלי יעלה (לא התחברות) בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. כשאני ארצה להתחבר, אני אפתח את התוכנה. איפה אני מוריד את ההגדרה הזו? עשיתי את זה במחשב הנייח שלי, אבל אני לא זוכר איך 3) הורדתי winamp וכל השירים בעברית מופיעים לי בג'יבריש. יש דרך לשנות את זה?! בתודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני משנה בהגדרות לראות תמונה על קליפים בתיקיה? (דוגמא בפנים) עד עכשיו ראיתי לפחות איזשהי תמונה על כל קליפ ועכשיו בכל תיקיה של סרטונים או סרטים אני לא רואה כלום חוץ מהסמל של WMP
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי נייד חדש שמגיע עם SSD המחשב בלי מערכת הפעלה שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה דיסק MBR לעבור ל GPT השמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המחשבים שלי ושל אח שלי מחוברים ברשת דרך האב. כשאני מנסה להכנס לתקיה משותפת במחשב שלי דרך המחשב שלו זה אומר לי Incorrect password or unknown user name// ונותן לי שתי אפשרויות Connect as: password עכשיו זה אותו דבר מן המחשב שלי... איך אני מסדר את זה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב מספיק טוב לXP, פנטיום 3 1000, 256 מ"ב זכרון. משום מה המחשב זז לאט מאוד בזמן האחרון, תראו איך תוכנות גוזלות משאבים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים התקנתי את הפאצ' הזה שהופך את את ה-xp למראה של הלונגהורן, ואני לא יכול להסיר אותו וזה הורג אותי מעצבים! :AR15: :AR15: :AR15: איך אני יכול להוריד אותו בקשה אני עוד יקבל התקף לב מעצבים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות אז ככה אני ממש משועמם מוינדוס (אותה מערכת הפעלה מ95 נמעס כבר) וכל הזמן אנשים מפרסמים SCREENSHOTS של הלינוקסים שלהם והם נראים לי פשוט פצצה ואני ממש רוצה להתקין אחד ללמוד להשתמש בזה והכל בשביל הניסוי הזה יש לי הרדיסק ישן של 4 ג'יגה שאליו אני מתכוון להתקין את הלינוקס עכשיו אתם יכולים להמליץ לי איזה לינוקס להתקין? כזה שיהיה לי יחסית קל ללמוד לתפעל (שבמדה ואפשר לא תהיה לו בעיה עם פונטים בעברית) והאם לכל לינוקס (החשדים שיש) יש מצב ממשקגרפי (משהו בסגנון וינדוס או שיש כאלה שיש בהם רק שורת פקודות?) ולסיום שאלה קטנה על KDE היה פה לפני כמה זמן בחור שכתב שהוא התקין KDE 2.2 אם איני טועה והוא אמר שלקח לו די הרבה זמון בשביל לקמפל את הליבה שלו אז השאלה שלי לכל לינוק…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נידלק וכל טוב ויפה אבל לוקח לו הרבה זמן לדליק את XP תמונת הרקע של שולחן העבודה מופיעה בלי כלום ואז לוקח לזה איזה דקה בערך אז שהכל מופיעה על המסך. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך אני יוצר תיקייה משותפת בכונן מסוים על server 2003, שבעצם יופנה לכונן אחר ?.. כלומר בmanage --> shere folders נראה את שם התיקייה אבל בlocation נראה את שם הכונן השני תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-