עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by leda,

מחשב חדש E8200, 2G 800MHZ איזה מערכת הפעלה עדיפה? אני רוצה משחקים כבדים אבל לא קרייסיס תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי במחשב שתי מחיצות סי שעלייה המערכת הפעלה ודי שעלייה כול החומר שלי לאחורה הוינדוס נדפק ואני רוצה לעשות פורמט דרך המערכת הפעלה אבל בלי למחוק את די רק את סי כאשר אני מכניס את הדיסק לא דרך הבוט עולה לי ההתקנה והוא רושם לי. איזה פעולה ברצונך לבצע.. התקנת וינדוס אקס פי למד אודות תהליך ההתקנה התקנת רכיבי וינדוס אפצונליים ביצוע משימות נוספות בדיקת תאימות מערכת.. אני רוצה לעשות התקנת וינדוס אקס פי אם אני יעשה התקנת וינדוס אקס פי הוא ימחק את הוינדוס שיש לי ויתקין לי חדש על סי? ומה יהיה עם החומר שלי בדי ? הוא לא ימחק? אין לי אפשרות לעשות גבויי לכן אני שואל .. ואם זה ככה.. אחרי ההתקנה מה שנשאר לי זה להוריד לרייברים למחשב ולעדכן תוכנות ? ממה הולך עם זה ? אפ פעם לא יניסיתי בצו…

3. שלום! התקנתי win7 על המחשב נייד של אמא שלי LENOVO C100, PENTIUM M 1.73, INTEL 915 וכו' כעת הוא לא מצליח להפעיל WINDOWS AERO בגלל שאין דרייבר WDDM.. מחיפוש באתר אינטל נמצא המאמר המייאש הבא: http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-023606.htm#5 האם יש לי עוד סיכוי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LooseCannon,

אני עם 98 כבר הרבה זמן, ועד עכשיו לא ראיתי צורך להתקין אקס פי, אז רציתי לדעת האם זה נכון שאקס פי משפר את הביצועים של הכרטיס מסך (ושל המחשב בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ראיתי משהו כותב פה בפורום הכין שהוא כי ל-VISTA 64 אין הגבלת זיכרון, האם זה אומר שאם אני אשים 8GB זיכרון המחשב יטוס לי בתוכנות מסוימות? האם מערכת ההפעלה תעשה שימוש מלא בכל נפח הזיכרון RAM??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בשעון של המחשב. [התחילה היום] השעון ממהר בשעה, ביטלתי את העדכון האוטומטי של השעון. השעון ממהר בשעה, אני מכוון אותו ותוך שניה הוא משתנה לבד. מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tzviran,

איך אפשר ליצור דיסקט אתחול- startup בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. צירפתי תמונת מסך מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by avz,

היי יש לי מחשב נייד ישן למדי שהיה מותקן עליו XP עם SP1. כדי להתקין את האנטיוירוס צריך הייתי לשדרג לSP2 ומאז נראה לי שהמחשב עובד הרבה יותר לאט. האם זה נכון? ואם כן, האם ישנה דרך להסיר את הSP2 או שאולי כדאי להתקין SP3 שאולי מתגבר על כל מיני כשלים של הגרסאות הקודמות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, ברצוני להוריד את קובץ ההתקנה (exe, לא דרך Windows update) של SP2 ל-Windows XP Home Edition 32bit בעברית, כדי לחסוך זמן הורדה והתקנה, במידה וארצה לפרמט. SP3 כבר הורדתי, אך לא הצלחתי למצוא SP2. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kalda01,

עד היום המחשב הישן היה מחובר עם חייגן של XP דרך מודם כבלים לנטויז'ין. במחשב החדש מותקן WIN7 ובאתר של נטויז'ין מצאתי רק הגדרת חייגן לVISTA. האם זה אותו דבר WIN7 ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by singera,

רציתי לדעת איך אפשר לעבוד בצ'ט של האתרים הללו כשיש WINXP ואין יותר כבר את הVIRTUAL MACHINE

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Pini08,

שלום! יש לי ווינדוס שבע כבר למעלה מחודשיים - הוא עבד כרגיל והכל טוב ויפה. אתמול קרה דבר מוזר: המחשב עדכן עדכון מסויים [ראיתי שזה עדכון אבטחה מסויים - לא התעמקתי] עשיתי כיבוי כרגיל - הוא כבה ומשומה נדלק -לבד- ניסה להכנס לווינדוס, הציג מסך שחור וכבה. היום בבוקר כשנסיתי להפעיל אותו הוא נדלק, מראה את הסמל של ווינדוס 7 אבל כשהוא עובר מהסמל לשולחן העבודה הוא נתקע [מסך שחור]. יש למישהו מושג איך אני מטפל בבעיה? למחוק משהו? מדובר על מערכת הפעלה 32 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני פתוח מחשב שלי ולא מזהה SATA כן פעמים מזהה sata אני לא מבין מה בעיה? דיסק קשיח WD 120GB SATA [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SLI/CF,

מה נשמע? יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לנייד כלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לנייד איך אפשר לעשות זאת? מהם הסיכונים הנלקחים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בשעה טובה שידרגתי את המחשב שלי, החלפתי מה Pentium III 733Mhz עם לוח ASUS CUSL2 ו 320MB PC133 SDRAM וכרטיס מסך ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB למפרט הבא: AMD XP1800+ 256MB DDR PC2100 MSI Geforce 3 Ti200 128MB GigaByte GA-7VRXP המסך נשאר אותו מסך MAG XJ810 19 ! אז הכל טוב ויפה, הייתה לי בעיית חום עם המעבד, אבל לאחר שהרכבתי את כל העסק במארז שלי נפתרה בעיה! (המעבד,במארז רגיל עם שני מאווררים ו Volcano 6, עבד על טמפרטורה של 55 עד 68 נכון להיום במארז שלי עם שני מאווררי 160 ענקיים אני עובד על 40 עד 48 מעלות!) נכון לעכשיו הצרות שלי הם: המסך התחיל לרצד!? אני עובד על 85Hz והוא מרצד!!! מה השתנה? החלפתי לחומרה טובה יותר וזה מה שאני מקבל? ויש לי מספר Services כמו SVCHOST and …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תהיה אפשרות להמיר את ויסטה ואופיס מאנגלית לעברית? (ערכתי)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Wile E Coyote,

יש לי תוכנה ישנה יחסית, שלא עובדת ב- Windows 7. לחיצה על קובץ ההפעלה גורמת להצגת ההודעה הבאה: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את ה- Compatibility של הקובץ לגרסאות קודמות של Windows, אך זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מעוניין להפריד בין המסמכים שלי לבין המערכת, כדי שבמקרה של שחזור המערכת עם גוסט המידע שלי לא יידרס. בעבר השתמשתי בהתקנה של XP שכללה סקריפט Unattended שהגדיר את מיקום Documents and Settings מראש על מחיצה אחרת. ב-Vista ניסיתי להשתמש במשהו דומה, אבל התוצאה הייתה שלא ניתן היה להתקין service packs. האם ב-Windows 7 יש פתרון נורמלי לצורך הזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by prozak,

שלום אתמול הדלקתי תמחשב ולא הופיעו .לא איקונים ולא תפריט התחל.. פתחתי את מנהל המשימות וראיתי שתהליך של אקפלורר מסרב להיפתח גם כאשר ניסיתי לפתוח אותו דרך שורת הפקודות יש לי xp home פלוס הס.פי 2 וחשוב לציין שכל שאר התוכנות מגיבות רגיל כאשר אני פותח אותן מישורת המשימות ולא הופיעה לי שום הודעת שגיאה כמו כן סרקתי את המחשב בעזרת קספרסקי והוא לא מצא כלום יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה ללא פרמוט? תודה מראש עפר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני מישתמש חלונות 7 פרו, אני שכחתי סיסמה בכניסה win. הורדתי תוכנה אקטיב בוט. וביטלתי סיסמה. ועליתי חלונות 7 וניכנסתי לשולחן העבודה. אבל פתאום יש הודעה חלון קטן בצד שמאל למטה ליד שעון. כתוב "שקול לשנות את הסיסמה שלך" זה חוזר לי כמה פעמיים הודעה. איך מפסיקים את ההודעה הזה, וגם לא יעשה שינויי סיסמה או לייצר סיסמה חדש? אני חושב צריך להיות בהגדרות regedit לימצוא שם ביטול חלון הודעה הזה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב Windows 7 64 bit כבר שנתיים. יש לי 280 ג'יגה בשימוש (כונן C של מערכת ההפעלה כמעט מלא וכונן D כמעט מלא) יש לי כונן חיצוני של 500GB. שאלתי היא: איך הכי כדאי לגבות את החומר? אני יודע שאני יכול לעבור תיקייה תיקייה (מהחשובות) ולהעתיק לכונן נפרד. השאלה היא האם ניתן ליצור Image לכל פרטישיין, אבל שאני אבחר אילו תיקיות יועתקו לImage? כי למשל בכונן C יש הרבה DATA שלא צריך כמו התיקייה של מערכת ההפעלה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Boxster,

כותרת.. מה ההבדל בין הSP האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441810,00.html

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ולפני כמה ימים רציתי להוסיף XP במקביל לכן יצרתי עוד מחיצה בארדיסק (WD 160 GB SATA2) וניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה אך מסיבה כלשהי המחשב לא אפשר לי ... כל פעם שניסיתי להתקין על המחיצה הוא נתן הודע ה כשלהי והחזיר אותי לתפריט של כל המחיצות... ניסיתי גם במחיצות אחרות אך אותה בעיה. עשיתי ריסט ופתאום הVISTA לא עולה ורשום DISK BOOT FAILURE.... ניסתי לפרמט את הכונן ולהתקין ויסטה מחדש אך גם פה הופיע הודעה שאי אפשר להתקין... מה לעשות???? אהה חשוב להזכיר שנכנסתי עם BOOT DIASK של ERD וכל התוכן בארדיסק עדיין קיים.... תודה מראש....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.