עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי תקייה שנמצאת בתוך השרת של ווינדוס (במחשב פה: C:\Inetpub\wwwroot) והיא לקריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה! גם יש ל-V רקע אפור, אנ ימבטל את זה עושה אישור וה-V חוזר. בבקשה עזרה! (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shlosi,

שלום לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש windows 7, ultimate 64bit. אני יכול לכתוב בעברית אבל תוכנות שקוראות קבצי כתוביות בעברית קוראות אותם עכשיו בג'יבריש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנות השונות אבל שום דבר לא עוזר... תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 bit 4GB מותקן במחשב - רואים את זה גם בביוס (עדכנתי את הביוס) ועדיין המחשב מזהה רק 2.99GB. למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Anonymous1,

ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה עם Driver מעודכן לכרטיס מסך, ומאז בזמן שהמסך מחובר עם DVI, אחרי שלב הטעינה של Windows , אין תצוגה. מה אני צריך לעשות? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441810,00.html

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tzviran,

איך אפשר ליצור דיסקט אתחול- startup בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by matityahoo,

מי יודע איך אפשר להסיר תיקיה ריקה שמסרבת להיפתח לשנות שם ולהימחק???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by wrecker,

אין לי מושג מאיפה זה הגיע..מצטער אם זה ארוך היו לי מלא בעיות, כל פעם שנכנס לאנטרנט קופצות לי פרסומות, אחרי זה המחשב התחיל לעשות פריזים.. הורדתי אנטי וירוס AVG חינמי ועוד כמה, מצאו דברים אבל לא פתרו את הבעיה.. פתאום היום התחילו מסכים כחולים! הווינדוס עולה אחרי כמה שניות מסך כחול ועושה ריסטארט SAFE MODE לא עובד.. הכנסתי דיסק שלWIN7 עשיתי ממנו שיחזור מערכת הכל חזר לעבוד WINDOS DEFENDER פתאום מצא אצלי תולעת WIN32 ואז הבנתי שנדבקתי וזה עושה לי צרות.. עשה סריקה מחק את זה הכל טוב ויפה..אבל שוב איכשהו הפיירוול היה מכובה הפעלתי אותו שוב ובנתיים אני תקוע עם החולונות הקופצים האלה שמשגעים אותי! אני רק עכשיו התחלתי לעבוד עם WIN7 ואין לי כח לפרמט.. 3 ימים בסה"כ וכבר התחלה רע…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by buuhaa,

אהלן. התהליך IEXPLORE.EXE עולה לפי מיטב ידיעתי ב"מנהל המשימות" כאשר משתמשים בדפדפן. באופן לא ברור התהליך הזה מופיע אצלי גם ללא גלישה באינטרנט, צורך 10 מגה, ומסרב להיסגר (צירפתי תמונה). האם יש משהו שאינני יודע ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי יש לי בעיה! היה לי וירוס ומחקתי קובץ מסוים בתיקיית ווינדווז במחשב שלי ומאש כל דבר שאני מנסה לפתוח בשולחן העבודה קופצת לי הודעה שהוא לא מוצא את מה שאני רוצה לפתוח(לדוגמא אני רוצה לפתוח את דפדפן האינטרנט אז קופצת הודעה שהוא לא מוצא את דפדפן האינטרנט) הדרך היחידה לפתוח דברים היא ללחוץ על המקש הימיני בעבר ואז ללחוץ על "RUN AS.." ואז למחוק את ה"וי" שיש לי ליד הכיתוב: protect my camputer and data from unauthorized program activity ורק אז אני יכול לפתוח מה שאני רוצה.הבעיה שאני לא יכול להיכנס לכלום בנוסף:לא לשינוי הגדרות ולא ל"פרופרטיז" ב"מחשב שלי". האם אני צריך להעלות למחשב את הקובץ שמחקתי ואם כן אז מהו ואיך? או איך מחזירים את המחשב לכך שיפתח דברים שוב? בתודה מראש....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rani_la,

שלום!!! יש לחבר שלי מחשב p-3 סלרון 800mhz זכרון 128mg. הרדיסק 40g(חדש). וכרטיס מסך g.f 4 (חדש). מערכת הפעלה xp. הבעיה במחשב הוא עובד לאט מאוד כול פעולה פשוטה לוקח לו זמן(ממש סובל). כאשר היה לו מערכת הפעלה win 98המחשב עבד טוב. (לא היתה בעיה איטיות). הוספתי לו 256mg זכרון ועדיין יש את הבעיה. המאורר של המעבד עובד (לא מתחמם). תודה....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב Windows 7 64 bit כבר שנתיים. יש לי 280 ג'יגה בשימוש (כונן C של מערכת ההפעלה כמעט מלא וכונן D כמעט מלא) יש לי כונן חיצוני של 500GB. שאלתי היא: איך הכי כדאי לגבות את החומר? אני יודע שאני יכול לעבור תיקייה תיקייה (מהחשובות) ולהעתיק לכונן נפרד. השאלה היא האם ניתן ליצור Image לכל פרטישיין, אבל שאני אבחר אילו תיקיות יועתקו לImage? כי למשל בכונן C יש הרבה DATA שלא צריך כמו התיקייה של מערכת ההפעלה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה חסום ואי אפשר לבחור

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yoxo,

^^^^^

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MisterL,

....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הי, תיקיית התמונות שלי (10 גיגה) הייתה ממויינת לא רע. כל חיבור של המצלמה יצר תיקייה חדשה לפי תאריך. אבל היו לי עשרות כאלו אז רציתי לעשות קצת סדר. טעות!!!!! העתקתי בטעות את כל התמונות לתיקיית השורש. עכשיו אני רוצה למיין חזרה ויש לי בעייה. קודם כל אני רואה את תאריך הקובץ כתאריך ההעתקה כך שאני לא יכול למיין לפי תאריך. חוץ מזה 10K קבצים בתיקייה אחת - קשה לאקספלורר להציג... יש לציין שבפיקסה אם אני נכנס לתצוגת TIMELINE הכל מסודר יפה אבל אי אפשר מהתצוגה הזו להעביר לתיקיות אחרות. ניסיתי להריץ איזה XCOPY עם תיחום תאריך וזה לא עבד יפה. בטח יש למישהו רעיון שלא חשבתי עליו בגלל היאוש :-[ כעקרון אם היה כלי אוטומאטי שמעתיק לתיקיות לפי חודשים (כל מרץ 2010 לתיקייה חדשה, כל א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כל פעם שני עושה ריסטרט למחשב נעלם לי ההפעלה מהירה איפה שרשמתי בכותרת יש לזה פיתרון כי זה מעצבן להגדיר את זה כל פעם מחדש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Z1Z1Z1,

אני מנסה לעשות דיסק גיבוי מערכת (אני צריך רק את הווינדוס ואת התוכנות המיוחדות של וואיו ) אבל הגיבוי של סוני מבקש ממני 6 דיסקים לגיבוי יש אפשרות להשיג אימג' כלשהו מאיפה שהוא בצורה פשוטה ( הווינדוס הוא home primium ). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. תוספת מרכזית הבאה למערכת ההפעלה תוכל לאפשר למשותקים להשתמש בה, וגם תוכל להעניק למשתמשים הרגילים דרך ייחודית נוספת לשלוט במה שקורה על המסך לכתבה

20. Started by gilgula,

אני עובד על מחשב שמחובר ברשת ביתית (חוטית) כשאני המחשב המשני . יש לי בעייה בטעינת דפי אינטרנט , כלומר , הדפים מוצגים אך היכן שיש תמונות אייקונים קטנים , מופיע איקסים עד לרענון מלא של הדף . כנ"ל לגבי מעבר בין דפים . הטעינה מאוד איטית . ככל שיש יותר תמונות בדף , הטעינה המלאה של העמוד יותר איטית.הבעייה גם כשהמחשב הראשי מחובר אך לא בגלישה או הורדה , ככה שלא נראה לי בעיית עומס . הורדתי קובץ המחשת מהירות מבזק בינלאומי ואני רואה שאני במהירות הורדה תקינה מקסימלית. סרקתי גם את המחשב עם NOD32 ו-AVG לבדיקת וירוסים \ תולעים ולא היו ממצאים . ניסיתי גם דפדפנים אחרים כמו AVANT ו- FIREFOX ואותה בעייה . בפתיחת חלונות או אפליקציות אחרות במחשב ,הכל עובד מהר ללא בעיות (המחשב חדש עם 512 זי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by prozak,

שלום אתמול הדלקתי תמחשב ולא הופיעו .לא איקונים ולא תפריט התחל.. פתחתי את מנהל המשימות וראיתי שתהליך של אקפלורר מסרב להיפתח גם כאשר ניסיתי לפתוח אותו דרך שורת הפקודות יש לי xp home פלוס הס.פי 2 וחשוב לציין שכל שאר התוכנות מגיבות רגיל כאשר אני פותח אותן מישורת המשימות ולא הופיעה לי שום הודעת שגיאה כמו כן סרקתי את המחשב בעזרת קספרסקי והוא לא מצא כלום יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה ללא פרמוט? תודה מראש עפר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ben-bar,

אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ? זה המפרט שלי: P4:3.30.OC זיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZ לוח אם: ASUS P4V800D-X צ'יפ של VIA כרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3 כרטיס קול :SoundMAX AD1888

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mostwanted,

הבעיה שלי היא כזאת עשיתי משתמש חדש ואחרי שנכנסתי אליו וניסיתי לצאת ממנו כדי להיכנס לישן הישן לא הופיע יותר במסך של המשתמשים ואני לא יודע לאן הוא נעלם אני רואה ב-COMPUTER MANAGMENT אבל אני לא יכול להיכנס אליו מישהו יודע איך אני יכול להיכנס אליו ולמחוק את החדש??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כאשר אני מריץ קובץ AVI ה WMD כותב erorr download codec ואני שומע רק קול , אבל לא רואה תמונה ה audio format הוא MPEG layer 3

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.