עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תוספת מרכזית הבאה למערכת ההפעלה תוכל לאפשר למשותקים להשתמש בה, וגם תוכל להעניק למשתמשים הרגילים דרך ייחודית נוספת לשלוט במה שקורה על המסך לכתבה

2. אני צריך עזרה עם איזה פרויקט אישי שלי : יש לי כיתת לימוד שמחוברת כולה לדומיין מסוים.. עכשיו נכנסים לשם מלא יוזרים ומורידים דברים וממלאים תמחשב בשטויות אני רוצה ליצור אימג' בסיסי שכולל את כל התכונות הנחוצות וכל יום ב2 בלילה כל המחשבים יקראו את האימג' הזה ויתאפסו לפיו בלי אפשרות שישאר התקנה מסוימת במחשב לא נראה לי שהרסיטור פוינט של מיקרוסופט יאפשר דבר כזה יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בבקשה תגידו לי שאני לא האדיוט היחיד שלא הכיר את הפיצ'ר הזה עד עכשיו...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולכם! יש לי אליכם ואם תוכלו לעזור לי ,אני אשמח מאוד ואם זה לא יקרה אצטרך להמשיך בחיפושיי אחר התשובה על שאלה! :hanged: בקיצור ניגש לעניין עצמו! השאלה היא : למה טוב קובץ smartdrive.exe? ??? עווד שאלה : האם יש קובץ שיכול לזרז את התקנת מערכות הפעלה כמו Windows NT או Win XP??? ??? תודה רבה מראש על תשובתכם!!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ולא להתקין אותו על מערכת מחשב ראשית, ואם אתם ממש סקרנים, אפשר לנסות את העדכון באיזה מחשב צדדי , אם ישנו כמובן. מי נגד מי, תמצאו כאן - https://www.theverge.com/platform/amp/2020/10/20/21524590/microsoft-windows-10-october-2020-update-download-install-release

6. מצורף קובץ על הבעיה ניסיתי לעדכן את ההגדרות עם דיסק דרייברים שמצורף עם הלוח באופן אוטומטי אך ללא הצלחה למה זה קשור ואיך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית ברוב התוכנות הכול בסדר אבל יש תוכנות שבהן במקום עברית אני רואה ג'יבריש כמו: notepad++ , מדיה פלייר , מדיה סנטר ועוד... התקנתי את חבילת העברית והכול מוגדר בלוח בקרה ל"עברית" או "ישראל".... מה עושים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shloosh,

how can I install hebrew ?????? i can see hebrew but cant write!!! i TRIED : CONTROL PANEL>>>date,time language...>>>regional and language options>>>and then to change to hebrew!! BUT THERE IS NO HEBREW THEIR!!! AND NO I CANT WRITER IN HEBREW!!! WHAT CAN I DO???????????

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב יש לי בעיה במראה התיקיות הבאות, המערכת מציגה אותם באופן מוזר, כאילו התיקייה מתחילה מהאמצע אולי לא הבנתם במילים אז הנה התמונות אודה עם תעזרו לי לסדר את הבעיה תמונות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by omrij,

שלום כידוע, אפשר לבדוק כמה זמן המערכת עובדת ע"י שימוש בפקודה SYSTEMINFO בXP או ליתר דיוק ע"י systeminfo | find "Up Time" אבל משום מה אצלי הוא מראה N/A לא הצלחתי לגלות למה. למישהו יש מושג

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יווו אי אפשר ככה כבר.... וינדוס ויסטה זולל לי זכרוןן תראו: http://www.zix.co.il/images/38713034.png זה הגיוני??? מה אפשר לעשות? אם אני אקנה עוד 4 גיגה זכרון אני אנצל את כל ה6 גיגה ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by blackcoma,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק של 200 ג'יגה. הבנתי שב - Windows XP יש מגבלה על גודל הארד דיסק עד 130 ג'יגה, והיא מטופלת רק אחרי התקנת SP1. השאלה שלי היא: האם בזמן התקנה של Windows XP PRO ללא SP1, הוא מפרמט את כל הכונן ? או רק 130 ג'יגה ? אם אני מתקין את זה על הארד דיסק שהוא חושב שיש בו 130 ג'יגה בזמן ההתקנה ואז מוסיף את SP1, האם ה - 70 ג'יגה האחרים יהיו מפורמטים ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Wile E Coyote,

יש לי תוכנה ישנה יחסית, שלא עובדת ב- Windows 7. לחיצה על קובץ ההפעלה גורמת להצגת ההודעה הבאה: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את ה- Compatibility של הקובץ לגרסאות קודמות של Windows, אך זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הי,אני רוצה לקנות דיסק קשיח של טרה בית ולהתקין עליו ווינדוס 7 ורציתי לשאול אם בהתקנת הווינדוס 7 אני אשאיר 300 ג'יגה ולא אגע בהם אוכל להתקין עליהם וינדוס אקספי? ואם כן יהיה לי גישה לקבצים של הווינדוס אקספי דרך הוינדוס 7? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. האם העברת דיסק קשיח עם מערכת הפעלה שכוללת בתוכה דרייברים, שהותקנה במחשב מסויים עלולה לעשות בעיות אם אני מעביר את אותו הדיסק למחשב אחר? מדובר על מערכת XP

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. כל קובץ EXE על שולחן העבודה לא מוכן להימחק (בשאר המחשב אין בעיה) אני מצליח להסיר אותם בעזרת Unlocker אבל זה דיי מציק הקטע הזה לפי unlocker מה שמונע את המחיקה זה explorer.exe

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mnbvcxxzz,

שלום, עבדתי כרגיל על המחשב וכיביתי אותו כמו שצריך (יש לי windows xp sp2) אחרי שהדלקתי אותו הוא סירב לעלות בטענה שפתאום חסר לו קובץ בשם hal.dll החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך כתנאי לזה הוא התעקש לעשות disk check לשני הכוננים שלי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה גיליתי שכל הדברים שהשתמשתי בהם (קבצי משחקים,קבצי וידאו...) הפכו לאלפי קבצים קטנים עם סיומת CHK עם קבצים מגודל 16 kb ועד קבצים בגודל 865 MB עם שמות כמו file3638.chk ומתחתם הכיתוב "Recoverd file fragments" כולם מפוזרים בתיקיות בשם "found.001" "found.002" מה שאני רוצה לציין שהכל עבד חלק וטוב ופתאום הוא הפך אותם לקבצים כאלה האם יש דרך כלשהי לחלץ מידע מהקבצים האלה? ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Fkl0ster,

היי, נתקלתי בדבר מוזר: כל כמה ימים השעון מקצר שעה. אבל בדיוק שעה! עכשיו אמור להיות 18:27 אבל אצלי זה 17:27... כל פעם אני מעביר חזרה, אבל זה תקף לכמה ימים שלאחריהם אני שם לב שהמחשב שוב עבר מ"שעון קיץ לחורף"... לוח האם הוא Asus P3V4X והוא כבר בן יותר מ-3 שנים. האם צריך להחליף סוללה? {זה לא נראה לי כי אחרת השעון היה מאחר בקביעות וכל פעם מחסיר עוד ועוד דקות. אצלי הוא מחסיר בדיוק שעה!} דרך אגב, לא בדקתי את השעה בBIOS , כי אני מניח שWIN "ניזון" מהמידע שנמצא שם. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום. אחרי העדכון ל-8.1 כל חיבורי ה-USB 3.0 שלי לא מתפקדים. מוזר, זה לא היה מיידי לאחר העדכון, אבל מנהל ההתקנים שם סימן קריאה ליד בקר ה-USB 3... אני קצת לא יכול לעבוד בלי החיבורים האלה, שמונה בסה"כ (6 מאחור 2 מקדימה) כי אין לי חיבורי 2.0 פנויים, 4 סה"כ (2+2) באתר MSI אין דרייבר אפילו לווינדוס 8 ובטח שלא ל-8.1. ניסיתי להתקין את הדרייבר של 7 ללא תוצאות. אשמח לתשובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Nihility,

5 http://www.youtube.com/watch?v=Yx1Doc2aMow מוזר שאני לא עושה אף אחד מהדברים האלה עם המחשב שלי... עריכה: מצאתי עוד כמה 1 http://www.youtube.com/watch?v=7rpSYVE68KA - 2 בשנייה ה29, מה זה הדבר התלת מימדי עם התמונות? מדיה סנטר? http://www.youtube.com/watch?v=gmdAu8k84SA 3 http://www.youtube.com/watch?v=k2sghWuvbV4 4 http://www.youtube.com/watch?v=IMfnPduAarQ

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by naoriko,

האם יש תוכנה או משהו שאיתה אפשר לתקן קבצי מערכת ולהחזיר את אלו שנמחקו בווינדוס.....??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום! לווינדוס XP לוקח מלא זמן להיטען, איזה 30 טעינות(הפס הזה שזז), וזה משגע אותי! ניסיתי תיקון ולא עבד, מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה שיעלה רגיל(לפני הפירמוט שהיה לפני כמה חודשים הוא עלה לי אחרי 2-3 טעינות)? בנוסף יש לי כמה שאלות: 1. יש לי דיסק ווינדוס XP SP1 איך אני יכול לצרף אליו את הSP2 והSP3 שיתקין אותם ביחד עם הווינדוס? 2. איך אני מצרף OFFICE לדיסק הזה שיתקין אותו ברגע שאני מתקין את הווינדוס? 3. איך אני מוריד מהדסקטופ את האיקון של הסל מחזור? אריאל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. WIn XP Pro. מפרט בצד המחשב התחיל להיות איטי בצורה דרסטית בזמן האחרון, אני פותח את המחשב שלי, הוא טוען שעה ואז נתקע, כנ''ל לגבי תיקיות אחרות עשיתי סריקה עם קספרסקי ואין וירוסיםן, עשיתי סריקת רוגלות עם Spy Sweeper וכל מה שהיה נמחק. אז מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by kalda01,

עד היום המחשב הישן היה מחובר עם חייגן של XP דרך מודם כבלים לנטויז'ין. במחשב החדש מותקן WIN7 ובאתר של נטויז'ין מצאתי רק הגדרת חייגן לVISTA. האם זה אותו דבר WIN7 ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.