עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by JHONLEV,

אני צריך את הדרך של: התחל>הפעל>ומה עכשיו?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by amd950,

אני רוצה להפוך את ההרד דיסק שלי ל NTFS אבל הבנתי שיש בעיה אם מפרמטים איך למצוא אותו ב FDISK מישהו יכול להסביר לי מה לעשות כדי שלא יהיו בעיות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

היי.. רציתי לפרמט את המחשב, העלתי את הדיסקים שיוצרים לשחזור בBOOT, וכל מה שזה עשה זה שחזור מערכת אפשר בעצם לעשות את זה ישירות בלי הדיסקים בrecovary manager .... אין אופציה לפרמט לגמרי ? להגיע למצב ההתחלתי של הויסטה כמו בכל פירמוט נורמאלי ורגיל ???

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Nitro Viper,

לא נראה לי שיש דוס בWIN XP. אז איך מפרמטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מתכוון בלי להריץ מדיסקט גיבוי fdisk ולמחוק את הפרטיטיונים אלה פירמוט כמו של fat32? איך עושים את זה הרי הדוס לא מזהה מערכת קבצים NTFS תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי T61 של Lenovo שהגיע עם Windows XP pro מותקן, מדבקת רישיון ובלי דיסק. איך אני מפרמט אותו ומתקין ת'מערכת הפעלה מחדש ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ben060,

שלום יש לי ויסטא כרגע , אני רוצה לחזור ל XP כי את האמת די התאכזבתי. כשאני מכניס את הדיסק של ה XP הוא כותב boot from cd or dvd ואחרי זה הוא מריץ כל מיני דברים וא אני מגיע למסך שאני צריך לכתוב בו כל מיני פקודות נראה לי זה דוס מה אני צריך לעשות כדי לפרמט ולעלות את מסך ההתקנה של XP?

8. Started by spiker,

שלום, יש לי כונן אחד שהמערכת הפעלה לא יושבת עליו. יש עליו התקנה ישנה של ווינדוס שאני לא מצליח למחוק, כל פעם הוא מבקש הרשאת מנהל, אני מאשר ואז הוא אומר שלא ניתן. בקיצור לפרמט. אם בתפריט הניהול אני עושה "אתחול" זה מפרמט את הכונן? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Itzik 007,

אני מעוניין לפרמט את הווינדוס 7 שלי. כשקניתי לא קיבלתי דיסק התקנה (כמו בכל ווינדוס עד היום) אלא יש לי כונן D ובו RECOVERY. מישהו יכול להפנות אותי למדריך איך אני מפרמט את הווינדוס? העניין הוא שאני ממש רוצה לבצע פרמוט ומחיקה של כל הכונן ולא פשוט שחזור למועד קודם יותר (שלדעתי לא יבצע את אותה עבודה). אגב, שחזור לא יבטל את כל המחיצות, הקבצים והתוכן שעשיתי אחרי זה? קצת מבולבל בסיפור הזה... ווינדוס XP היה יותר פשוט, במיוחד אחרי שעשיתי התקנה עם NLITE, שהפכה לי את הווינדוס למטורף במחשב ישן. תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by yogev_23,

כלומר מוחקים את מע' ההפעלה ומביאים אותו למצב של מחשב חדש. הפעם האחרונה שעשיתי את זה הייתה בתקופת של מערכת קבצים FAT32 אז ניגשתי מDOS, כיום הכל הולך עם NTFS אז אין לי מושג איך עושים את זה. * למי שתוהה למה אני לא רוצה לעשות "clean install" של win7 מתוך המערכת הנוכחית, היא שאם יש ווירוסים הם נשמרים לרוב בתקיית windows.old שה"clean install" יוצר כגיבוי. לכן אני קודם כל רוצה לפרמט.

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  11. Started by fireskill,

שלום, יש לי מחשב בבית שהוא די ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אז שינתי את ההגדרות בביוס ואז הכנסתי את הדיסק התחלתי , נכנסתי להתקנה של הווינדוס המשכתי ... ואז היה לי דף התקנה כחול כזה והיה כתוב שעם אני רוצה להתקין על כונן אחד כמה ווינדוסים - ואין לי משוג למה אני רוצה לפרמט את הישן ולתקן חדש, איך לעזעאל אני עושה את זה?!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by love-its-my-name,

בבקשה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי... אבל יש לי כמה שאלות... האקפלורר ימחק לי? איך מפרמטים? זה דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה עוד שאלה : אחרי שאני מפרמט פשוט זה נכנס לי לוינדואוז אקס פי שלי רגיל רק שהכול יהיה מחוק...? זה דחוף רצחחחחחחחחחחח

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by BlackSheep,

תמיד רציתי לדעת, אין לי כוח לחכות לבן דוד המעצבן שלי שיבוא כל פעם לפרמט.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים צילום מסך ואחרי שאני יראה את התמונה במערכת הפעלה 98 וxp

15. Started by assaf990,

אני רוצה שתמיד ה-DVD יהיה האות \:e ותמיד הצורב יהיה האות F. כי הם משתנים לי כל פעם שאני מוסיף או מסיר הארד דיסק (משני).

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. איך מקבעים את האייקונים על שולחן העבודה עם כל ריסטארט הם זזים לי וזה משגע אותי

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. ^ יש מצבי תצוגה בתיקיות : סמלים, תמונות ממוזערות, משבצות, רשימה, פתקים לילה טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by oleg,

שלום לכולם! אני חייב בדחיפות להסתיר או לשים סיסמא לסיפרייה שלי של קבצים שאני לא רוצה שמשתמשים אחרים יוכלו לראות. איך עושים את זה? האם אפשר דרך הווינדוס? (XP) ההארדיסק שלי מפורמט FAT32 אמרו לי שזה לא טוב לזה...אם אי אפשר דרך ווינדוס אז בבקשה תגידו איזו תוכנה עושה את זה הכי טוב? (ואם אפשר אז שלא יכווץ את החומר) תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  19. יש לי מסך 15.4 במחשב נייד -רזולוצייה של 1280/800 האיקונים גדולים מידי לטעמי - רוצה להקטין אותם עוד יותר איך עושים את זה בויסטה? THX

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by segevgabay,

איך אני מקטין את האיקונים בשולחן העבודה בVISTA?? הם ענקיים!! חח איך אני יכול להקטין אותם לגודל נורמלית?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  21. איך מקטינים את שורת החיפוש בשורת המשימות אחרי עדכון (1903) של Windows 10 הוא פשוט ענק ולוקח לי הרבה מהמקום, אין לי צורך בו. ניסיתי לחפש ב"הגדרת שורת המשימות" ולא מצאתי...

22. Started by sabosal,

אני מנסה להקליט קטע מתוכנית הרדיו שמשודרת דרך הדפדפן (באתר של גלי צה"ל)יש לי ווינדוס 7, נכנסתי להגדרות של הכרטיס קול, ושיניתי את ברירת המחדל בהקלטות ל stereo mix. ואני לא מקבל סיגנל מהמערכת. אני לא יכול להקליט.. מה אני עושה לא נכון? איך מסדרים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי מחשב חדש - נייד של ACER - עם ויסטה פרימיום צריך אותו בעיקר למצגות - מול לקוחות - ולא יאמן ! לוקח לו יותר זמן לעלות מאשר המחשב הישן שלי ( קומפאק N100 עם 512K זיכרון) המחשב הוא עם 2G זיכרון ומעבד כפול ליבה... למה הוא לא טס ? למה זה לא עולה ישר ובלי כל העיקובים? האם יש דרך גם לבטל את כל התוכנות הנילוות של אייסר - שלא יעלו אוטומאטית אם יש לכם לינק לכתבה שמסבירה איך לשפר מהירות - זה יעזור להרבה כאן אני מאמין THX

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. פירמטתי אתמול את המחשב והתנתקי שוב וינדוס XP רק שהפעם הזמן שלוקח לוינדוס להיטען- כשרואים את הלוגו של וינדוס על רקע שחור ואת הריבועים הירוקים רצים במד הזה, זה לוקח הרבה זמן, איזה דקה. לפני הפירמוט זה היה ממש קצר- משהו כמו 5 שניות. איך אני מסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Real_Me,

מלבד ה-CTRL+ALT+DEL כמובן. מה שם התוכנית עצמה?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.