Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי את התוכנה Vista Transformation Pack 6.0 ולא אהבתי את העיצוב ומחקתי את התוכנה וכל הסמלים של ויסטה נשארו ולא נמחקו זה מעצבן מאוד עם מישהו יודע איך למחוק אותם דברו איתי ....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זכרון, עד אמש הייתי עם ויסטה 64, אבל הוא לא איפשר לי להפוך סרטים לפורמט של האייפוד בגלל בעיה עם הקודק ועוד דברים כאלה קטנים שממש מעצבנים. לשים XP 32 חבל לי. ועכשיו כשאני על XP 64 הוא עושה לי מלא בעיות גם, איאפשר לעדכן אותו, אומר לי שהגרסא לא מזוהה, איאפשר להתקין .NET, שזה סביבת עבודה ל2/3 מהתוכנות שאני משתמש בהן, גם מסנג'ר אין. כל עזרה תבורך! ;D
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זאת בגדול הבעיה בTASK MANAGER אני רואה שאחוז השימוש בCPU גבוה במיוחד כל הזמן מנגד, לא נראה שיש איזשהו תהליך שמנצל את המעבד כלכך מישהו אולי יכול להסביר מאיפה הבעיה יכולה לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד לצרכי תיכנות בC, אני עכשיו צריך להשתמש בו בוורד, ווינדואס 95 בקושי יזוז עליו (486) לכן אני מעוניין להתקין עליו ווינדואס 3.11 בעברית וורד 95 בעברית אני כבר מספר ימים מחפש את התוכנות הנ"ל ולא מצליח למצוא באף אתר או אצל אף חבר, אם למישהו יש את ההתקנות על המחשב, או על דיסקטים אני נורא אשמח אם הוא ייצור איתי קשר או יגיב כאן ונתאם תודה רבה רבה, יאיר yz@newmail.net icq - 13980922
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אמרו לי לרוקן אייקונים ותוכנות וקיצורי דרך מהמסך על מנת לשפר את המהירות של המחשב, רציתי לדעת אם יש קשר, או סתם קשקוש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה שלום התקנתי את WIN7 והוא לא מזהה את כל הכוננים שיש לי במחשב במערכת XP מזהה את כל הכוננים(יש לי 3 HD) במחשב מזהה רק 2 האם צריך לבצע איזה הגדרה במערכת WIN7 אודה לסיוע בברכה :s05:
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב התקנתי WIN XP עם ממשק באנגלית ואני רוצה לשנות אותו לעברית, הורתדי מהאתר של מיקרוסופט את החבילת תוספת שפות אבל אין לי מושג איך מתקינים אותה. מישהו יוכל לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כל פעם שאני משאיר את המחשב להורדה של איזה כמה שעות טובות אחראי שעה הוא נכנס למצב שינה לבד ועכשיו אני צריך עזרה איך להוריד את זה אני לא רוצה שהוא כל פעם ישן שאני לא פעיל על המחשב תעזרו לי בבקשה ! .
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
חבר סיפר לי שישנה אפשרות ב XP להגדיר שההארד יעבוד ב ראם וכך יגדיל את הזיכרון? אפשרי ? שמיש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי , אני מאמין שכבר מישהו כתב את הבעיה הזאת כאן , כי שמעתי שהיא דיי נפוצה , אבל באמת שחיפשתי ולא מצאתי ... בכל פעם שאני מפעיל את המחשב.. שהוא מגיע לווינדוס , יש לי מעין דילאי מעצבן כזה... אני יכול להוזיז את העכבר.. ולפתוח תיקיות ודברים בסיסיים.. אבל להפעיל תוכנות (icq \ kazaa \ winamp \ explorer) וכו' זה פשוט לא עושה כלום.... אחרי 30-45 שניות בערך , פתאום הוא משתחרר , ובמכה אחת , מפעיל את כל מה שפתחתי בזמן שהוא היה "מת". זה קורה בכל פעם... שמתי לב שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאתי.. מפרט המחשב אם זה קשור איך שהוא... : amd2400+ radeon 9700 pro epox8rda+ 512 winbond 400\3200 (רצוי לציין שהתקנתי את הווינדוס לפני יום יומיים.. וזה היה ככה מההתחלה.. לפי מה שזכור לי.) תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי ובין היתר גם את האינטרנט, בכל מקרה נכנסתי לכמה אתרים שלא הייתי צריך להכנס (אחם אחם) ניסתי להיפטר מהבעיה בכמה תוכנות: norton antivirus ad-aware trojan hunter spybot spy-ad exetrimonr free עשיתי גם restore לאתמול וגם לא עזר. אני חייב עזרה למה נראה לי אבא יהרוג אותי אם הוא יגלה שיש כבר וירוס. מצורפת תמונה תודה מראש דניאל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ??? אני לא מצליח לכתוב בעברית בKAZAA LITE, יש לי מערכת הפעלה Win Xp. מישהוא יודע ????
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה כזו: יש לו VISTA והוא מבצע כיבוי --> המחשב מתחיל בתהליך יש מסך שבו כתוב "יציאה" וכל המחשב נתקע שעות ולא נכבה, חייב לעשות לי כיבוי כפוי מהכפתור. מה יכולה להיות הבעייה? כמו כן אין עדכונים הכל מותקן. תודה מראש רן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש עם XP אקפלורר 6.0 (מרוצה ממנו, ולא מכביד). כל פעם, ללא שום סיבה נראית לעין, מופיעה הודעת "יישום ביצע פעולה לא חוקית" ואופציית "סגור", שכמובן סוגר את כל החלונות של הגלישה. בחודש האחרון המצב בלתי נסבל... ממה הבעיה? איך ניתן לפתור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חג שמח חברים. לפני כמה דקות הופיעה אצלי תקלה מעצבנת. עבדתי על המחשב, השועל היה פתוח וכמה מסמכי וורד ועשיתי משהו. אולי הקשתי על צירוף מרשים כלשהו, אולי משהו אחר שלא הבחנתי ופתאום המקלדת שקודם עבדה רגיל החלה להגיב מוזר. בתחילה כאשר ניסיתי לכתוב במסמך הוורד הופיעו לי סימנים במקום האותיות הרגילות. כאשר ניסיתי למחוק אותם הוא עדה צרות או עשה זאת כאשר מוחק עוד דברים (חצי דורה מעל שלא סומנה). אז הבחנתי שרוב המקלדת אינה מגיבה ומקסימום אני מצליחה לגרום לכמה מהfים להגיב אבל נראה לי שגם שם התגובות היו לא רגילות. ניסיתי להפעיל ולכבות את המחשב, להוציא ולהכניס את המקלדת (נייח) אבל זה לא פתר. היות והדבר קורה הן בדפדפן והן בוורד כנראה שזה קשור למשהו מתחת. אולי החלונות אולי משהו אחר. עריכה…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני פתאום לא מצליח לכתוב בעברית לא יודע איך זה קרה.. עשיתי סתם RESTART ואחרי זה לא הצלחתי לכתוב שוב בעברית..מה אני יכול לעשות?? ואני מצטער אם זה לא קשור לפה אני לא יודע בדיוק לאיפה זה קשור אני מאמין שזה קשור לווינדוס
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשמעו בעיה מוזרה אני מכין מצגת במחשב A = עם אופיס 2000 מנסה לעלות אותה במחשב B = עם אופיס 2003 > כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ע"י אופיס אבל!!! כשאני מנסה להעלות את הכובץ דרך הרשת > באמצעות מחשב A ( אופיס 2000 ) > הכל תקין והמצגת כן עולה! (לעומת זאת בכיוון ההפוך = קודם 2003 ואח"כ 2000 זה כן עובד! ) שלחתי את הקובץ(או]יס 2000 ) במייל למחשב של חבר > וגם שם הוא עלה ( אופיס 2003 ! וגפ PP פלאייר ) הבעיה הזו חוזרת אצלי בפעם השניה כבר > מחשב B עבר פירמוט לא מיזמן וגם לפני הפרמוט היתה אותה בעיה האם זו יכולה להיות בעיה של הבטחה ? קידוד באופיס 2003? או מה זה יכול להיות? THX
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על Windows כרגע יש לי Vista אבל בגלל כמה וירוסים שדפקו לי את המחשב אני צריך לפרמט אותו. בקיצור אני מתלבט בי Vista לבין Win 7. בבקשה תענו לי מהר כי אני כבר רוצה לפרמט אותו. תודה לעוזרים :s05:
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 85FBA510 BCP2: 8F3110A8 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\062110-16489-01.dmp C:\Users\Niko\AppData\Local\Temp\WER-27705-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt יכול להיות שזה משהו ב…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכם.... יש לי בעיה מוזרה היא מתרחשת בעיקר באמצע התקנות של תוכנות וכד' המחשב עושה ריסטרט ונותן את ההודעה הבאה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לזהות את מקור הבעיה... בתודה ניר
-
יש על מחשב אחד תקיה משותפת ברשת במחשב השני ממופה כונן רשת לתקיה הזאת שנכנסים לתקיה מהמחשב השני רואים את הקבצים באפור (תמונה מצורפת) אי אפשר לפתוח אותם גם חלק שמופיעים עם סימן ירוק לידי אותם כן אפשר לפתוח מה זה? מאיפה זה הגיע? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
wind0ws cannot load the localy stored profile. .possible causes of this error include insufficient security right or a corapt local profile. windows cannot find the local profile and is loging u with the temporary profile אני חושב שזה הפורום המתאים לא בטוח סליחה אם טעיתי טוב עשיתי סיסטם ריסטור לא עבד עכשיו עשיתי סיסטם ריסטור בסייף מוד ועבד יופי תודה בכל זאת...
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב לתיקון , בטענה שהמחשב מאוד איטי , הכנסתי את הדיסק hiren boot cd . ביצעתי על המחשב בדיקות של spyware , antivirus וסקטורים פגומים. לאחר הדלקה המחשב אינו עולה (יש סמן של טעינה win7 ולאחר מכן מופיע רק סמן העכבר על גבי מסך שחור) וזהו , פה זה נתקע. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-