Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אז לפני כמה ימים קפצו לי הפקקים של החשמל ונפל החשמל כשהדלקתי את המחשב והתחברתי ליוזר שלי (WIN7) פתאום שמתי לב שבמקום Welcome כתוב לי Preparing you desktop, כשזה הגיע לשולחן עבודה ראיתי שהמון מהאיקונים שהיו לי חסרים, ולמטה קפצה לי הודעה על Temporary User כמו כן, כל הקבצים: שירים, סרטים ומסמכים נעלמו מה שמצחיק זה ששום דבר לא נמחק כי אין שינוי בשטח התפוס בהארדיסק, אבל זה פשוט לא שם חיפשתי בגוגל על הבעיה והגעתי לכמה מדריכים ולא כל כך הצלחתי מישהו המליץ לי על תוכנה שנקראת "Power Data Recovery", הורדתי והרצתי חיפוש וזה מצא לי הכל אבל התוכנה בלי רשיון ויש הגבלת של 604kb לקובץ כשהורדתי גרסא אחרת של התוכנה שלא דורשת רשיון זה פשוט לא מוצא אני רוצה לציין שגם בחיפ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב שלי ולהתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה האם יש מדריך טוב בעברית המסביר כיצד לעשות זאת? האם כדאי להעזר באיש מקצוע לשם כך? יש ברשותי מערכת של XP כיצד אחרי ההתקנה מחדש אני יכול למנוע התקפה של וירוס? בזמנו היה איזה וירוס שהיית מקבל מיד עם סיום ההתקנה של XP
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה די פשוט, פשוט לא יצא לי להתנסות בזה לפני.. קניתי מחשב ואני צריך להתקין עליו ווינדוס, הורדתי ווינדוס 7 בקובץ ISO, עכשיו מספיק להעביר אותו לUSB ולהכניס למחשב וזה מתקין או שצריך להכניס עוד משו או לעשות עוד פעולה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. איך אני מבטל את הרקע לכיתוב של האייקונים בשולחן העבודה ב-XP, פשוט שיהיה שקוף. נכנסתי ל: המחשב שלי ->מאפיינים->מתקדם->ביצועים->הגדרות והוספתי V ב"השתמש בצלליות" אבל זה לא עובד. אח"כ מישהו אמר לי להוסיף חזרה את הV ולבטל נעילת סרגל כלים (מה הקשר...) אבל עדיין אותו הדבר... האם אין ברגיסטרי אפשרות שינוי כזו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להוריד מהאתר של מוקרוסופט: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_a2ca583dedcd86837796111a632efa29a23f4cc0.exe
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני נכנס למדווח הבעיות על מנת להפעיל אותו, הוא נראה כך: שום אופציה לא זמינה, ואין באפשרותי לשנות כלום. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר מרעיש כ10 דק' אחרי הפעלת המחשב. הטמפרטורה בסדר גמור. עוד בעיה קטנה קצת מעצבנת, שאני מקליד הסמן השחור שמלווה ת'הקלדה נמצא על האות עצמה ומסתיר את מה שאני מקליד. בעיה מוזרה כזאת שצצה פתאום.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי פורמט שעשיתי שבוע שעבר אני לא זוכר ששמתי סיסמא בכלל בהתקנה. אני כרגע מחובר למשתמש ככה שאני לא רוצה לצאת ממנו. איך אני יכול לגלות את הסיסמא שיש לי כרגע? או לשנות אותה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על מחשב בעל התקנה יחסית חדשה של WIN 7, כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE, כשחיברתי אותו למחשב הוא הוריד באופן אוטומטי את הדרייבר מה- WINDOWS UPDATE והדרייבר מופיעה בצורה תקינה במנהל ההתקנים. הבעיה היא שלא הופיע הסמל של הרשתות האלחוטיות ליד השעון. ניסיתי להתקין דרייבר מאתר היצרן אך גם- אותה הבעיה. חשבתי שיש בעיה בכרטיס הספציפי הזה, אז הבאתי עוד 2 סוגי כרטיסים של EDIMAX, גם אותם הווינדווס זיהה אך לא מראה את הסמל. חשוב לציין שגם דרך מרכז הרשת לא מופיעות שום רשתות -כאילו שהכרטיס מנותק. מישהו נתקל בזה ? יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? נראה שמשהו נדפק בקטע של הרשת, גם SYSTEM RESTORE לאחור לא עזר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין במחשב גם XP וגם ויסטה, רציתי לדעת באילו דרכים יווצר לי דיואל בוט ובאילו דרכים אני עלול להרוס את תפריט הבחירה ולאבד את ה-XP... כרגע יש הארדיסק עליו מותקנות שתי מערכות XP (אל תשאלו למה) והם נבחרות על ידי תפריט דיואל בוט). יש במחשב הארדיסק נוסף עם מחיצה ריקה ומחכה. האופציות הן : 1. התקנה מתוך XP למחיצה אחרת. 2. התקנה מתוך ה-BOOT (דיסק בפנים ועלייה ממנו) לתוך מחיצה אחרת (XP מותקנת כבר על מחיצה אחרת) 3. ניתוק ההארדיסק של XP והתקנת וינסטה נקי על הארדיסק אחר, האם אחרי חיבור ההארדיסק עם ה-XP יווצר תפריט דיואל בוט ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or disk בדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל: A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4. כלומר שהוא Archive, System, Hidden. אם אני מנסה להריץ את הפקודה: Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4. אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4 מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שזה קרה לכולכם, כי מסתבר שכשדיברתי על זה עם חברים, הם פתאום אומרים לי שזה קורה להם גם כן. זה קורה לי בקבצי סרטים בדר"כ. ניסיתי למחוק דרך SAFE MODE והצלחתי למחוק כמה מהם. אבל יש כאלה שפשוט מסרבים להימחק!!! איך אני מוחק אותם? זה מה שאני רואה: "can't delete cat.avi: access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently in use" העניין הוא שלא ניסיתי לפתוח את הקובץ עם אף תוכנה או לגעת בו מרגע ה RESTART בכלל. ניסיתי לסגור כמעט את כל הSERVICES וגם זה לא עזר. יש לי NOD32 ו AD AWARE בסריקה מתמדת - ועדכנתי את שניהם). הצילווו תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום? (אני משתמש ב-windows xp) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי צרות כרגע. האחת - אני לא יכול להפעיל את "מנהל המשימות" גם שאני לוחץ קליק ימני על הTASK BAR אז הוא מסומן באפור. השנייה הWINDOWS מתריע לי ש"שירות מערכת האבטחה" שלי לא עובד וכשאני לוחץ הפעל הוא לא מפעיל. יש לי NAV פעיל ומעודכן. וגם בProccess Explorer אני לא יכול לעשות SHUT לדברים זה גם מסומן אפור. HELP
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אתם חייבים להציל אותי הווינדוס שלי לא עולה .. אוקיי זה הלך כך נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי שם כמה תוכניות שאני רוצה שלא יעלו לי על המחשב עשיתי אחרכך ריסט ואז עלו לי מלא שורות כאלה שרשום . 1.0.5 וכל מיני ארורים כאלה הייתי רושם אותם אבל זה ארוך אני לוחץ אנטר שוב ושוב פעם עולה הודעה כזאת אחרי שאני לוחץ שוב אנטר זה רושם לי משהו MINIMAL Bash-like line editing is supported ואז זה נותן לי שורה כזאת להכניס בה כל מיני פקדות שקוראים לה grub . אני לא יודע מה לעשות אני דיי לא רוצה לעשות פורמט מכיוון שיש לי מלא דברים שאין להם גיבוי ניסיתי גם לעזור תיקון מערכת על ידי הדיסק של הווינדוס אבל זה לא נותן לי זה אומר שזה לא תואם או משהו כזה .. אני חייב הודעות זריזות בבקשה ממכם תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ עכשיו יש לי xp pro באנגלית והורדתי כמה וינדוסים כבר וכולם נתקעים לי בשלב השני שהוא אומר לי שחסר משהו לוינדוס דרייבר משהו ואני יודע שצריך אותו וינדוס או מקורי ועכשיו יש לי גם וינדוס XP Home Edition מקורי ושהכנסתי אותו הוא עבר לי את השלב שכולם נתקעו בו אבל לא המשכתי איתו כי אני מפחד שלא יצליח וימחק לי את הקבצים ורציתי לשאול אם אני יכול להמשיך איתו או שזה לא יצליח לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע, אי אפשר לנעול מסך בנעילת משתמש המובנית במערכת ההפעלה, כך שבהדלקת המחשב החשבון יתחבר וכל התוכניות ירוצו ואז החשבון יינעל. אני מחפש תוכנה שעושה את זה, כך שאוכל להדליק את המחשב, לחזור לאחר דקה או שתיים והכל כבר ירוץ (כולל תוכנות שמוגדרות לפעול אוטומטית). אשמח לשמוע על תוכנה רצנית שעושה את זה. תודה מראש, תומר
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בווינדס ככה הוא אומר: יש לי בעיה - ה explorer.exe לא נפתח בעליית המחשב. שלום כולם, יש לי בעיה במחשב השני,שאני מדליק אותו ה explorer.exe לא נפתח (לא הדפדפן) ניסיתי לפתוח אותו בעצמי, ע"י מנהל המשימות, עשיתי משימה חדשה ורשמתי explorer ולא הלך. זה פעם שלישית שזה קורה לי שם, תמיד פתרתי את הבעיה ע"י התקנה מחדש של הוינדוס. אבל דיי נמאס לי להתקין מחדש כל פעם, וזה קורה בתדירות דיי גבוהה. אשמח לקבל פתרונות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני קונה בקרוב הרד דיסק חדש - מהיר יותר מהנוכחי שלי ורציתי לדעת אם אפשרי להעביר את המערכת אליו בלי להתקין מחדש ולאבד את כל ההגדרות הנוכחיות ... בכלל, זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים אם אני יעשה את זה ? ( מהרד דיסק 5400 RPM ל 7200 עם זיכרון )
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים מופיעה לי די הרבה השגיאה של מניעת מנת ביצועים, עד ללפני כמה ימים מעולם לא נתקלתי בתקלה הזו. אין לי מושג איזו תוכנה גורמת לשגיאה המלווה גם בשימוש מוגבר במעבד והאטה כללית של המחשב גם אני לא יודע איך אפשר לבדוק את גורם לתקלה. אני אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. עד היום עבדתי עם החשבון שנקרא administrator ועכשיו יצרתי חשבון חדש על שמי וחשבון נוסף. העניין הוא שבחשבון החדש צריך להגדיר הכול מהתחלה ואני לא מצליח "לשכפל" את ההגדרות מה Administrator. בנוסף ניסיתי למחוק את שני החשבונות וגיליתי שאני לא יכול למחוק אותם רק אחד מהם. כאילו אני לא יכול לחזור למצב שיש רק אדמיניסטרטור. עזרה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4530s 64bit מזה כשנה. נתוני המחשב די טובים: i7, 8giga ddr3, מאיץ גרפי AMD RADEON 1 giga, על פניו אמור להיות סבבה. אממה, המחשב הגיע עם וינדוס 7 וכל תוכנות HP האפשריות שיש בעולם! המחשב זחל! לאחרונה, כסטודנט, קיבלתי וינדוס 8 והתקנתי - עובד מצוין! המחשב מהיר והכל טוב! (כמעט)... מופיע לי במנהל התקנים 5 רכיבי חומרה שלמעט אחד (AMD RADEON) אני לא מצליח לזהות (ראו תמונה). נכנסתי לדף המחשב הספציפי הזה ב http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=ie&prodNameId=5060884&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 והורדתי מספר דרייברים. מה להתק…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-