עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי תדיסק של הויסטה ושאני לוחץ על איזה כפתור שיעלה לי תדיסק אחרי הריסטרט דרך הבוט ולא קורה כלום יש לי במחשב רק כונן DVD ככה שבביוס זה מסודר שהDVD (CDROM) ראשון ואחרי זה ה-HARD DRIVE וככה זה נשאר כי אין לי כונן דיסקטים (FLOPPY) מה אני צריך לעשות? כדי שהוא יעלה לי דרך הבוט

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טוב מצאתי לנכון לשתף אתכם בניהול נכון של xp service יש בערך 89 סרויסס מתוכם 36 מוגדרים לפעול אוטמטית כברירת מחדל אבל אנחנו נצטרך רק 8 מהם ,כל שרות משתמש בכמות זיכרון שנעה בין 1 ל 5 mb וכשמבטלים הרבה סרוויסס שאין צורך בהם,זה חוסך לנו בין 12 ל 70 mb זיכרון(תלוי במחשב) תורם לאיתחול מהיר יותר ולעבודה חלקה יותר של המחשבץ כשאתם עושים את זה תעשו דרך התחל\לוח בקרה\כלי ניהול\שרותים או תרשמו בהתחל \הפעלה" services.msc" אל תעשו את זה דרך msconfig !!! אחרי שעשיתם תעשו reboot הנה איך שהסרוויסס מנוהלים אצלי והכל עובד ומצויון תעשו אצלכם אם אין לכם רשת וזה רק המחשב שלכם לבד+אינטרנט..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. במהלך התקנה של חלונות על מחשב חדש לחלוטין (ללא מערכת הפעלה לפני כן), נלחץ כפתור הריסט בשלב השני של ההתקה (אחרי שעוברים את החלון סטייל DOS, אבל לפני שממש מעתיקים קבצים) בכל אופן, אחרי ההפעלה מחדש, בהתקנה החוזרת, אני רואה שבמקום מקום פנוי של 320GB, יש פתאום רק 120GB .. ב-BIOS רשום עדיין 320 אבל windows מזהה אך ורק 120 .. מה אפשר לעשות בשביל להחזיר את המקום האבוד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בוקר טוב חברים , לפני כמה ימים התקנתי במחשב שלי windows 7 (סוף סוף ) בכל מקרה , מאז ההתקנה כל פעם שאני עוזבת לשניה את המחשב המסך נכבה . ברור לי כי פשוט צריך לשנות את ההגדרות חשמל במחשב , אך הווינדוס שלי באנגלית ואני מפחדת לגעת בדברים שאני לא אמורה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by GbeTech,

מנשמע... יש לי מערכת Dual Boot עם XP (ועוד כמה דברים) על C, משחקים על D, תוכנות על E וויסטה, לבד, על V - פרטישן של 15 ג'יגה. אני רוצה להסיר את Vista; בכל מקום יש הסבר אחר. חלק אומרים פשוט לפרמט את הפרטישן, חלק אומרים שזה לא מספיק וצריך עוד פעולות.... אז גיגלתי קצת, הנה מה שמצאתי: http://www.tech-recipes.com/rx/1040/vista_how_to_uninstall_vista_dual_boot_machine האם צריך להריץ פשוט fixboot? או לכתוב שם של פרטישן כלשהו אחריו? כנ"ל לגבי fixmbr. ובקשר ל boot.ini... אני לא מוצא שום שורה על Vista! ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nissim_y,

הוספתי את השורה הבאה בקובץ hosts כדי לחסום גישה לאתר מעריב (לדוגמא) אך החסימה לא מבוצעת ואני ממשיך להכנס לאתר צריך לעשות עוד משהו כדי לחסום גישה לאתר? :-* 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 maariv.co.il

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by refael111,

שלום לכולם האם ניתן ליצור ב- AD משתמש אשר לא יינעל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kopler,

שלום! לאחרונה פירמטתי את המחשב ועכשיו ה- Internet Explorer עובד מזה לאט. אתרים כבדים עם הרבה פירסומות כמו www.one.co.il ואפילו אתר זה לקח יותר זמן מהרגיל. שכחתי לציין שיש לי DSL 750. אין בעיה עם מהירות האינטרנט שלי (הורדה מהירה 90 kbps ואף עשיתי פינג ל www.one.co.il וקיבלתי 20 ms). חיפשתי בפורומים אחרים ומאצתי שלהרבה יש את הבעיה הזאת, והם אמרו שזה כנראה spyware ו adware. אז אמרו להוריד adware remover. הורדתי איזה 3 תוכנות כאלה ובאמת מצאתי כמה spywares, הסרתי אותם אבל עדיין זה עובד לאט. יש לי NAV אז חיפשתי אולי זה וירוסים מצא "נדה". תעזרו לי בבקשה אין לי כוח לפארמט עוד פעם . תודה, ליאור עריכה: סליחה על הכותרת הקודמת

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שאלה קצת לא שגרתית: כאשר קונים מחשב חדש בארץ, ולא משנה מאיזו חברה, ברוב המקרים הוא מגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. בחלק מהמקרים (אם לא ברובם) מחיר מערכת ההפעלה אינו כלול במחיר קניית המחשב. כיצד עובדת החוקיות בעניין, כאשר ספק מחשבים יכול להתקין מערכת הפעלה במחשב שהוא מוכר מבלי שתירכש על ידי הלקוח?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב, הוא עולה, כולל הסמל של הווינדוס בהתחלה עד שהוא מגיע לתמונה של הדסקטופ (ה - wallpaper) שם המחשב נתקע - אין אייקונים, אין טסקבר, אין התחל, אי אפשר לעשות כלום, רק רואים את הוולפייפר. אני כן יכול ללחוץ לפעמים על ctrl-alt-del ואז לעשות ריסטרט או - switch user ואז לפעמים המחשב עולה בסדר. לפעמים אני פשוט לוחץ על הריסטרט ישר וזה מסתדר... או שלא. בדר"כ הבעיה קיימת בתחילת היום כשאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה. לפעמים אני מכבה את המחשב ומדליק אותו נגיד בערב, ואז זה בד"כ לא קורה... (כאילו זה רק קורה אחרי כמה שעות טובות שהמחשב מכובה..) - אבל אולי אין קשר בכלל ואני לא שמתי לב.. בכל אופן, אני אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ShahafH,

שלום לכם. התקנתי את הווינדוס על המחשב החדש שלי אבל יש לי בעיות שאני לא יודע איך לפתור.. כשאני הולך לsound recorder אני לוחץ על הקלטה ומפסיק ואז זה אומר שאין לי מספיק זיכרון, לשחרר ולנסות עוד פעם למרות שיש לי פול זכרון! וגם כשאני בrecording control יש כאלה שבאפור ואין לי מושג למה זה.. עזרה בבקשה (:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המחשב נתקע פעם פעמיים ביום אין לי מושג למה, הייתי באתר של מייקרוסופט יש איזכור כלשהו לתקלה הזו הורדתי את הדרייברים של העכבר לוג'יטק שלי כי הם אמרו שזו יכולה להיות הבעיה, יש שם עוד אלף ואחד אופציות לתקלות ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה. אני מצרף צילום מסך שתבינו על מה מדובר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כאשר אני נכנס לכתובת שציינתי בכותרת איך אני יכול לדעת מה זה מה? כל מה שרשום שם זה בראשי תיבות אני רוצה לדעת איך אני משיג מידע לגבי כל Process? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dovk,

שלום ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 PRO 64 bit כמובן ברשיון. ומחשב חדיש מאד מרוצה מהמערכת אבל כל חיי מחפש חידושים ,ועכשו הגיע מערכת ההפעלה החדשה ולי יש שאלות למביני ענין. וברשותכם אשאל מספר שאלות: א. האם יש גרסה PRO בעברית 64BIT ב. אם ישנו אפשרות להתקין את המערכת החדשה ישר דרך ה- boot ג. באם אני מחליף את המערכת ההפעלה הקיימת בכונן C אז צריך להתקין את כל האפליקציות הבנויות במערכת מחדש כגון אופיס וברשותי תוכנות עריכה וידיאו וPOTOSHOP ועוד ועוד ד אני קורא באתר מיקרוסופט על שידרוג של כ- 40 דולר ועוד איזה תקליטור על מה מדובר? תודה לכולם

16. היי לכולם, אני רוצה לציין תופעה שקורה לי כבר כמה פעמים במספר מחשבים שונים - אחרי פירמוט והתקנה נקיה המחשב (מחשב רגיל עם נתונים סבירם P4 ) אפילו אחרי ההתקנה ובמיוחד כמה שבועות אחרי המחשב ממש נהיפך איטי להחריד. התוכנות היחידות שאני יכול לחשוב שהם אולי אחראיות לעיניין: אנטי וירוס - AVG8 אניטי ספייוור - COUNTER SPY מותר לציין שכל הבדיקות של תוכנות ההגנה המעודכנות לא גילו דבר. מה יכול להיות הגורם לבעיה?מישהו יודע? תודה ביי TANGUSH

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה המחשב שלי מכבה את עצמו באמצע עבודה (בעיקר במהלך משחקים). יש לי WIN 7. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה ? יש בכל "נפילה" קובץ .DMP שאותו אני לא ידוע איך לפענח - האם מישהו יודע ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by maccabeast,

כשאר אני מפעיל את המחשב, הוינודס מגיע למסך של "ברוך הבא" ואז מציג את רקע שולחן העבודה שלי בלבד וזהו. שיחקתי קצת עם מנהל המשימות, וגיליתי כשאשר אני סוגר את התהליך EXPLORER ואז עושה משימה חדשה ופותח שוב את EXPLORER אז הכל עולה. אבל זה מעצבן כל הפעלה לעשות את זה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי אני קונה בקרוב הרד דיסק חדש - מהיר יותר מהנוכחי שלי ורציתי לדעת אם אפשרי להעביר את המערכת אליו בלי להתקין מחדש ולאבד את כל ההגדרות הנוכחיות ... בכלל, זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים אם אני יעשה את זה ? ( מהרד דיסק 5400 RPM ל 7200 עם זיכרון )

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nukbar,

יש לי מחשב עם וינדוס 10 שהתחיל קצת להיות איטי אז חשבתי לפרמט אף פעם לא יצא לי לפרמט אז רציתי לדעת איך עושים את זה והאם אפשר לגבות את ההגדרות ככה שאני יוכל להמשיך לעבוד על המחשב כרגיל כאילו לא קרה כלום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי אנשים מידי פעם בפעם (בתקופה האחונה יותר מפחות) קורות לי שגיאות ובעיות במחשב אז זה שצריך לפתור אותן אני יודעת. העניין הוא שכל פעם כזו יוצאת לי הודעה של ה- XP המציעה לשלוח דו"ח שגיאות למייקוסופט. כמובן שאיני רוצה לעשות זאת וכל פעם אני נאלצת לסרב מחדש. פעם שמעתי שניתן לבטל כליל הצעה זו. מישהו יודע כיצד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by avigdo,

שלום, איך ניתן לסדר את האקספלורר שבפתיחת חלון נוסף, הוא יפתח על מקסימייז? מערכת הפעלה = XP

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ברוב הסרטונים ביוטיוב ואתרים לצפיה ישירה יש לי פס ירוק למעלה במסך והכל מותאם ל3D (לא 3D כחול אדום) אלה 3D החדש למשקפיים שחורות. אין לי מושג איך האופציה נדלקה וזה ממש מציק.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום יש לי בעייה בהתקנת WIN 7,ההתקנה מגיעה עד המסך השחור ומופיעות לי הודעות שגיאה: 0X000000D1 DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0XC0000221/0XC0000098 KERNEL IS MISSING OR CORRUPT WINDOWS\SYSTEM32\NTKRNLPA.EXE הדיסק כולו מפורמט,דיסק מקורי של WIN7 לפי דעתי יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרונות או בסלוטים עצמם של הלוח(הבדל של 1000 ש"ח לזכרונות חדשים לבין 5300 למחשב חדש),כך שאני לא יודע אם לפרסם את זה כאן או בפורום של תקלות חומרה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. תמונה שווה 1000 מילים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.