עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן, קיבלתי לא מזמן את המחשב הניד שהזמני. התבצע התקנה אוט', מופיע לי: כונן C תחולה 196G כונן D תחולה 2.06G [Recovery] איך לעזעזל אני מתקי שC יהיה הוינדוס + הרקוברי. D שאר הקשקושים. מה זה הטמטום בזה לדחוף את כל המיד [סרטים,מוסיקה,משחקים וכו'] יחד עם הוינדוס.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by RonCohen,

אני רוצה להשתמש בסריאל של גרסת השידרוג למערכת חדשה מקום לקנות עוד רישיון של ווינדוס 8 זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ran B,

היי חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש ומערכת הפעלה WIN7 הום-פריום 64BIT. היום לקחתי את המחשב וגליתי שהתקינו לי את הWIN7, שזה מעשה מכובד. הבעיה היא שחילקו לי לPARTITIONים - מה שלא בא לי. בא לי פרטישן אחד על כל הדיסק. בשביל זה אני צריך לפרמט ולהתקין מחדש את כל המערכת הפעלה ולהגדיר פרטישנים נקיים לפני. אין לי בעיה לעשות את זה, אני יודע מה לעשות. יש לי רק שאלה אחת חשובה מאוד! על הWIN7 שלי, כבר עשו אקטיבציה. יש לי את הדיסק המקורי עם הPRODUCT KEY. השאלה אם אחרי הפירמוט וההתקנה - אני לא אצליח לעשות אקטיבציה, כי הPRODUCT KEY הזה כבר עשה אקטיבציה... :\ יש מצב שהוא אפילו עשה אקטיבציה היום, כי היום הרכיבו לי והתקינו לי אותו. אשמח לעזרה. תודה מראש, רן.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by AiXC,

חצי שעה הוא סורק ולא נותן תוצאות, יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ashand,

שלום יש לי בעייה של CRASH בווינדוס מה שקורה הוא שXP עושה ריסטרט ואחר כך יש לי הודעת שגיאה, ההודעה היא משתנה התקנתי דרייברים לכרטיס מסך, לביוס, ה-XP הוא נקי כלומר רק OS בלי כלום המערכת שלי היא: Win XP CPU: Q6600 RAM: 2GB GSkill MB:ASUS P5N E SLI חרשתי את האינטרנט ואני לא מוצא שום פתרון! האם מישהו נתקל בכזה דבר? אפילו שאני לא נודע במחשב זה קורה לי.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by אלחנן111,

שלום, איך אני יכול לחזור לWIN7 מWIN8 כאשר אין לי SYS RESTORE? עריכה: יש לי את התיקייה Windows.old

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אולי זה יישמע קצת באנלי אבל עדיין לא מצאתי איך לעשות זאת (גם לא בחיפוש בפורום וגם לא ב-HELP של ה-XP): נעילת ספרייה ספציפית ע"י סיסמה? איך אני עושה את זה ?! DAMN ! ??? ישנה אפשרות לעשות סיסמה לשיתוף קבצים (ברשת), אבל אני רוצה סיסמה בלי שיתוף. (ואני לא מתכוון לסיסמה ב-LOG ON, או אחרי השומר מסך) למי הפתרון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ליאו,

שלום windows 7 updates אני מנסה לעדכן כבר כמה ימים ויוצאות הודעות שגיאה.....ולא ניתן לעדכן. 1..האם באמת העדכונים הכרחיים ? 2...מה עושים במצב כזה ? תודה ויומטוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ben672,

שלום לגולשים היקרים! כרגע מותקנת אצלי גרסה 64 BIT ומאז שהתקנתי אותה האפשריות "צריכת חשמל" לא עובדת כלומר:זה ניתן להגדרה אך לא פועל. 1.בגרסה 32 שהיה לי לפני כן זה פעל כרגיל. 2.האם זה קורה גם אצליכם או שזה רק אצלי? תודה רבה לכם!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by יצחק מרדכי טאבאק,

אני צריך קובץ התקנה לווינדוס 7 כולל פריצה שאני יכול להכניס לדיסק אונקי ולהתקין, האם מישהו יכול לעזור לי? ויש לי קובץ פאצ' לווינדוס xp, מה זה הקובץ הזה? ואיך אני משתמש איתו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yoniby,

שלום, ברצוני לפרמט את המחשב מכיוון שהוא איטי לאחרונה ועושה מספר תקלות. פירמטתי אותו לפני מספר חודשים בעזרת חבר אך הוא אינו יכול לעזור לי כרגע. רציתי לדעת איך אני מפרמט מחשב עם ווינדואס אקס פי אשר פועל תחת NTFS. אם מה אני מכין דיסקט איתחול? ומה צריך לעשות אחרי זה? הדיסק הוא בווטאייבל דרך אגב. תודה, יונתן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by snir0,

שלום לכם כאשר אני לוחץ על SHIFT+ALT השמאלי המחשב הופך לי שפות אבל כאשר אני לוחץ על SHIFT+ALT הימני הוא תוקע לי את מקש הCTRL מה הקשר? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. כבר שנה שהנושא הזה משגע אותי. היה אפשר לצפות שמפתחי תוכנות ומשחקים יבדקו את העניין לפני שהם מוציאים תוכנה, או לפחות שיתקנו את זה בהמשך עם PATCH. הנה רשימה קצרה של תוכנות ומשחקים שעושים עם זה בעיות. יש עוד הרבה, אבל אלו הכי מעצבנים אותי לאחרונה (ובכלל), והם טריים אצלי בראש. STARCRAFT 2: העכבר לא זז, או לא זז בהתאם לרזולוציה. WINAMP: חלונות התוכנה קופצות לכל הרוחות כשגוררים אותם. SPLASH PRO: כפתורי התוכנה לא מגיבים בחלון אחרי שהתוכנה היתה במסך מלא. הפיתרון לכולם זה להחזיר את הויזואליות בוינדוס חזרה ל100%, אבל אז לא רואים כלום מהמרחק שאני עובד רוב הזמן. זה מאוד מעצבן לשנות את ההגדרה ואז לעשות RELOG כדי לשנות ל100% ושוב ל150% כל פעם שאני רוצה להריץ משחק או תוכנה. למה ?!?!?! ל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by avz,

אשמח לעזרתכם יש לי מחשב נייד שמותקנת עליו מע' הפעלה WIN7 STARTER. יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להתקין על המחשב אבל תוכנה זו עובדת רק תחת WIN XP. מכיוון שתוכנה זו חשובה לי מאד, אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקיו עליו XP אבל הWIN7 לא מאפשר את התקנת ה-XP, כפי שוודאי ידוע לכם. איך אני יכול לפרמט - האם ניתן למצוא איזו תוכנה - שמאפשרת לפרמט את הדיסק ל"נקי"? אחר כך להתקין XP כבר לא צריכה להיות בעיה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, בזמן האחרון שוב חוזר לי איזה באג מעצבן, כל פעם השורה למטה היכן שנמצא התחל מתחרבשת, האייקונים ליד ההתחל פשוט משנים את עצמם לאייקון לא קשור בכלל, כמו ICQ לאייקון של Titan quest, Show desktop לווינאמפ בכלל. מעצבן בטירוף, כל פעם אני משנה ידנית וזה חוזר. יש פתרון? מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by domuzy,

מה נשמר שם שיכול להוות בעיה או שאין בעיה בכלל? ובנוגע לכל הTEMP שנמצאות בDOCUMENTS AND SETTINGS- מה מותר ומה אסור למחוק שם? אני מדבר בסה"כ על יותר מחצי ג'יגה שזה תופס!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by D-Max,

היי אנשים אתם חייבים להציל אותי הווינדוס שלי לא עולה .. אוקיי זה הלך כך נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי שם כמה תוכניות שאני רוצה שלא יעלו לי על המחשב עשיתי אחרכך ריסט ואז עלו לי מלא שורות כאלה שרשום . 1.0.5 וכל מיני ארורים כאלה הייתי רושם אותם אבל זה ארוך אני לוחץ אנטר שוב ושוב פעם עולה הודעה כזאת אחרי שאני לוחץ שוב אנטר זה רושם לי משהו MINIMAL Bash-like line editing is supported ואז זה נותן לי שורה כזאת להכניס בה כל מיני פקדות שקוראים לה grub . אני לא יודע מה לעשות אני דיי לא רוצה לעשות פורמט מכיוון שיש לי מלא דברים שאין להם גיבוי ניסיתי גם לעזור תיקון מערכת על ידי הדיסק של הווינדוס אבל זה לא נותן לי זה אומר שזה לא תואם או משהו כזה .. אני חייב הודעות זריזות בבקשה ממכם תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לפתוח את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) ומשום מה הווינדווס מעלה לי הודעה מוזרה שאומרת "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" אני הadministrator של המחשב ולא עשיתי כלום שיגרום לזה מישהו יודע איך לסדר? תודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ben060,

השתמשתי במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אני לא מצליח לראות ב ב WIN 7 את המחשב ההשני וככה גם להפך. למרות ששתי המחשבים מוגרים תחת אותה קבוצת עבודה. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by emil001,

היי, ערב טוב. אם משהו יכול לעזור לי, אני ישמח מאוד - מתי יוצא הבטא הראשון לwindows 7 ? - מתי צריך לצאת ה-Windows 7 רשמית לפי Microsoft ? - במה הוא שונה מ-Vista לפי הידיעות שעד עכשיו מיקרוסופט הביאו ? תודה רבה לכל חברי הפורום היקרים והעוזרים. אוהב, אמיל .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by War-Hammer,

כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה! 5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת: כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nissim_y,

הוספתי את השורה הבאה בקובץ hosts כדי לחסום גישה לאתר מעריב (לדוגמא) אך החסימה לא מבוצעת ואני ממשיך להכנס לאתר צריך לעשות עוד משהו כדי לחסום גישה לאתר? :-* 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 maariv.co.il

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eid101,

שלום חברים . יש לי במחשב 4 גיגה זיכרון DDR2 800MHZ . יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT שהיא טובה אבל נמאס לי ממנה ואני לא סובל אותה ובכלל לא את ה64BIT כי אין תוכנות תואמות כמעט למערכת זו . אז החלטתי לשים WINDOWS XP SP2 32BIT במחשב שלי ... אני יודע שהיא תתן לי 3.5 גיגה במקום 4 . אבל שאלתי פה היא האם המחשב יעבוד בפועל עם 4 גיגה למרות שהוא כותב לי 3.5 ? אני לא יודע איך להגיד את זה !!! כלומר האם יש הבדל אם הוא יכתוב לי 3.5 או 4 מבחינת ביצועים ? האם הוא ישתמש ב 4 כולן או ש 500 מיגה זכרון יהיו "שטח מת " ? תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ETB,

אני מנסה להתקין את WIN98 SE על מחשב הישן שלי, עם ארד דיסק שדיי סיים את דרכו WD2.5. לפני שפרמתי את בHD, המערכת הפעלה הייתה WIN XP. עכשיו שאני מנסה להתקין את הWIN 98 הוא לא מצליח להכנס להתקנה, והוא לא רושם כלום. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם זה קשור החלפתי למחשב הישן סידירום חדש. עכשיו הוא הצליח להכנס להתקנה אבל הוא רושם לי הודעה הזאת: Your Computer may have a Disk-Comperession Program installd on it. Because this System may contain an existing Operating System or data, setup Cannot continue. מה ההודעה הזאת אומרת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.