עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by .Infern0,

שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל את זה במקום הנכון. התקנתי היום תוכנת הורדות ולאחר שהגדרתי את התיקיית יעד להורדות בהגדרות, התוכנה פשוט הוציאה את כל הקבצים שהיו קיימים כבר בתת-תיקיות של התיקייה אל התיקייה עצמה ויצרה בלאגן מטורף. התיקייה המדוברת היא תיקייה של בערך 70 ג'יגה עם מיליון קבצים מכל הסוגים ולכן רציתי לשאול האם קיימת איזושהי דרך להחזיר את הקבצים אל התיקיות המקוריות שלהן כמו שהם היו (מלבד לעשות זאת ידנית כמובן, שאלוהים יודע כמה זמן ייקח לי לעשות את זה...). תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. מה יכולות סיבות לאיטיות ב- W2K? ואם אפשר לקבל טיפים לשיפור ביצועים??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לא מראה לי תמונות ממוזערות של סרטונים...פתאום. לא מחקתי שום מקודדים או משהו אחר,אבל פתאום אין לי את האפשרות של-"רענן תמונה ממוזערת",ובכלל אין תמונות לסרטונים \= למה? ומה צריך לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by intel suck,

שלום אני עומד להתקין ווינדוס בפעם הראשונה בפעמים הקודמות התקינו בשבילי מה אני אמור לעשות אמרו לי שרק צריך ללחוץ נקסט נקסט האם אני גם צריך לכתוב אילו רכיבים יש לי או שהווינדוס יזהה לבד תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הורדתי גירסת ביוס יאנו מ-F6 ל-F5 על מנת לקבל אוברקלוק יותר טוב, והמחשב לא עולה נתקע במסך הראשוני וזהו ניסיתי להוציא את הסוללה ולא עוזר בבקשה עיזרו :'( :'(

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Googleness,

עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ohadaridan13,

יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 114508534,

היי אני רוצה למחוק איזה משהו מהרגיסטרי בחלונות ויסטה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את זה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מכיוון שקניתי כרגע עוד HD חדש אני מעדיף לשאול ולראות מה תשובתכם: מה עדיף - להתקין XP PRO SP1 בעברית מלאה ואז להוסיף SP2 או להתקין XP PRO SP2 באנגלית ואז להוסיף את חבילת השפה שתהפוך אוות לעברית [לא עשית עדיין] ??? עד היום השתמשתי באופצייה הראשונה, כעת עם הקנייה אני מעוניין בתשובה משכנעת... חשוב לי שהכל אבל הכל יהיה בעברית מלאה בלי באגים וכו' מה אתם אומרים? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום יש לי בעייה בזמן כיבוי הוא לא מגיב ולפעמים אחרי זמן ממושך הוא רושם מתנתק ושם הוא ניתקע קראתי דברים שרשמו אז בדקתי את נושא APM/ACPI זה עוזר מה עושים כדי לתקן זאת ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום. איך אני מבטל את הרקע לכיתוב של האייקונים בשולחן העבודה ב-XP, פשוט שיהיה שקוף. נכנסתי ל: המחשב שלי ->מאפיינים->מתקדם->ביצועים->הגדרות והוספתי V ב"השתמש בצלליות" אבל זה לא עובד. אח"כ מישהו אמר לי להוסיף חזרה את הV ולבטל נעילת סרגל כלים (מה הקשר...) אבל עדיין אותו הדבר... האם אין ברגיסטרי אפשרות שינוי כזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום כל יום ברגע בו השעון הופך ל00:00 המחשב נתקע לשניה, כאילו שהוא מבצע איזשהו תהליך בעל חשיבות גבוהה לעומת שאר התהליכים שפועלים באותו זמן. זה קורה למשך כשניה ולאחר מכן הכל חוזר לעבוד כרגיל. ניסיתי להזיז את השעון אחורה ל23:59 ולחכות, אבל אז אין שום תקיעה. זה קורה רק לפי שעה מסונכרנת. השעון מכוון להסתנכרן אוטומטית. חשוב לציין שלפני יומיים התקנתי את וינדוס 7 מחדש והבעיה לא נעלמה. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Goat17,

שלום לכולם יש משהו קטן שאני רוצה לעשות עם המחשב שלי ואני מקווה שתוכלו ליעץ לי איך עדיף לעשות את זה.. במחשב שלי יש שלוש דיסקים קשיחים על אחד מותקן W7 על השני W2008R2 והשלישי שמור לאחסון מה שאני רוצה לעשות זה להתקין גם XP לתמיכה לתוכנות שלא עובדות לי על 7 כעיקרון מוגדר לי היום דואל בוט בין ה7 ל2008 שעובד יופי, מה שאני רוצה זה אם להתקין את הXP על הדיסק שעליו מותקנת אחת ממערכות ההפעלה רצוי בלי לפרמט אף אחת מהן.. יש לי כלי שמשנה את גודל המחיצה ככה שזאת לא הבעיה שלי מה שאני רוצה זה שיהיה לי מסך בחירה לפני העליה של המערכת הפעלה כמו שיש לי היום רק שיכלול גם את הXP המערכת הפעלה שאני יכול לפרמט זאת ה2008 ואז להתקין עליה את הXP ואחר כך 2008 שוב מה שכן איך אני אגרום להן להופיע במסך ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shloosh,

היי לכולם, אני מתכנן להיכנס לתחום הרשתות ואני מעוניין לקנות לפטופ חדש ולהתקין עליו ווינדוס סרבר 2012 החדש שיגע או 2008 R2. האם הדבר אמור להיות בעייתי?? מבחינת דרייברים וכו'? אם כן האם יש לפטופים שמיועדים במיוחד למערכת של הסרברים? וגם אם במקרה מישהו יודע למרות שזה לא הפורום - אם יהיה אפשרי להתקין גם UBUNTU SERVER על אותו לפטופ.? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by love-its-my-name,

פירמטתי את המחשב אתמול לXP H ואני עדיין לא מבין מה ההבדלים... התקנתי את זה משום שהבנתי כי הPRO איטי בהרבה יותר מה H לא? אני חייה דחוף שתענו לי אם להחזיר את הPRO או לא משום שאצלי הH הוא פשוט מגעיל כי הוא בעברית אז לא יודע אולי אני אמצא משהו להפוך אותו אבל במקום לבזבז זמן אני יכול פשוט להתקין את הPRO באנגלית וזהו... מה לעשות? עריכה : טוב תראו הינה השימושים של המחשב : אני רוצה שהוא ירוץ הכי חלק שיכול להיות ושלא יהיו בו בעיות... לא משחק במשחקים מפגרים או עושה אוברקלוק רצחני ... פשוט להיות במחשב אינטרנט סרטים [והרבה] צריבות, שירים, איסיקיו ותוכנות מסרים מיידיות אחרות. המחשב עצמו חזק [המפרט - אבל הוא עצמו לא רלוונטי.. בקיצור המחשב הריץ חלק FARCRY עם כל הפילטרים מופעלים אך לא ש…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. השאלה שלי היא כזאת: האם מערכת הפעלה , WIN SERVER 2003/2008 יכולה לשמש גם בתור מערכת הפעלה לכל דבר? כאילו האם זה מערכת הפעלה משודרגת לעבודה עם מספר מחשבים או שזה בכלל מערכת הפעלה אחרת לחלוטין שגם העבודה איתה היא שונה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by digitalseeker,

יש לי שתי צרות כרגע. האחת - אני לא יכול להפעיל את "מנהל המשימות" גם שאני לוחץ קליק ימני על הTASK BAR אז הוא מסומן באפור. השנייה הWINDOWS מתריע לי ש"שירות מערכת האבטחה" שלי לא עובד וכשאני לוחץ הפעל הוא לא מפעיל. יש לי NAV פעיל ומעודכן. וגם בProccess Explorer אני לא יכול לעשות SHUT לדברים זה גם מסומן אפור. HELP

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה במחשב.... על יום בין השעות 21:00 - ל 22:00, המחשב קורס ומן הסתם מופיע מסך כחול, כל פעם זה בעיה אחרת לרב זה BAD POOL CALLER. אחרי שאני מאתחל הוא שולח REPORT ושם זה אומר שיש איזה בעיה עם DRIVER או התקן מסויים והוא לא יודע מה זה בדיוק.. מה יכולה ליהיות הבעיה? אני כבר נואש ממנה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by AvalonX,

אם Windows 8 תומכת באופן מלאה בכונן SSD או שבכל מקרה אני צריך להשתמש במדריך להתקנת Windows על כונן SSD?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לעפמים שאני גולש אז מופיעה לי הודעה שאני לא בדיוק זוכר מה היא אומרת , יש לי בחירה בין no ל yes , אם אני עושה yes אז נפתחת לי תוכנה אחרת , שאני סוגר אותה החלון של האקספלורר נסגר לי , שאני עושה no לא קורה שום דבר מה זאת הבעיה הזאת? איך אפשר להפתר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. החלטתי ליצור גרסאת ווינדוס לעצמי כאשר בגרסא הזו כמובן יהיו את כל התוכנות הבסיסיות והעדכונים. אני הולך לבצע את זה ב-Nlite עם מישהו מכיר משהו טוב יותר, אשמח להתעדכן. היה אתר שבו אפשר היה להוריד את כל חבלת העדכונים שיצאה עד X מישהו מכיר את האתר? מישהו יודע איך מבצעים שינוי THEMES ואולי גם תמונה במאפיינים.... (מושתל בקובץ ההתקנה..) בכלל טיפים וכל מיני עדכונים למי שיש... תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, קיבלתי לא מזמן מחשב נייד ישן . המחשב הוא של IBM , פנטיום 3 566 משהו כזה לא זוכר בדיוק ו50 מגה זיכרון. קניתי למחשב כרטיס רשת אלחותי usb . עכשיו הבעיה היא כך: על המחשב מותקן כרגע windows xp pro וביטלתי את כל האפשרויות הוייזואליות אבל עדיין המחשב זוחל ובקושי זז. האם התקנת windows xp home תשפר את המצב ותאפשר עבודה סבירה? המטרה של המחשב היא רק ורק אינטרנט. או שעליי לנדוד לwindows 98 או 2000 המיושנים.. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש ברשותי מחשב של דל שהגיע עמו windows10 מובנה, והנני רוצה להחליפו במחשב אחר שאין בו windows כלל. האם אפשרי ע"י recovery tool של דל שלי להשימו במחשב אחר (שאינו דל)? וא"כ, מה לגבי האקטיבציה? תודה.

25. Started by mrraz,

לא ברור לי מהו רכיב התוכנה הנ"ל, האם מישהו יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים