Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם הבוקר הווינדוס 7 שלי ביצע עדכון (*בלי ידיעתי*) ולאחר שהמחשב הופעל מחדש גיליתי ששום תוכנה מהאופיס 2007 לא עובדת אני מקבל את ההודעה הנ"ל microsoft office word has not been installed for the current user. please run setup to install the application אציין שלפני העדכון הזה הכל עבד חלק. לפני שמציאים לי להתקין מחדש את האופיס ולראות מה קורה, אציין שזהו מחשב נייד וקיבלתי את האופיס מותקן יחד איתו, ככה שאין לי אופיס זמין. מה לעשות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, לפחות 3 פעמים ביום אני מקבל מסכים כחולים, כולם נובעים מאותה שגיעה ב ndis.sys. רוב הזמן זה קורה במשחקים אבל גם לפעמים כשהמחשב במנוחה. עשיתי חיפוש קטן בגוגל וראיתי שזאת בעיה דיי נפוצה גם בויסטה וXP, אבל לא מצאתי פתרון... אם למישהו יש עצות\פתרונות בבקשה אנשים.. אני כבר מתחיל להתאס שהתקנתי win7.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הXP הישן שלי לא עובד התקנתי שוב XP ולא מחקתי את הישן השאלה היא איפה אני מוצא את כל האי מיילים הישנים שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה די פשוט, פשוט לא יצא לי להתנסות בזה לפני.. קניתי מחשב ואני צריך להתקין עליו ווינדוס, הורדתי ווינדוס 7 בקובץ ISO, עכשיו מספיק להעביר אותו לUSB ולהכניס למחשב וזה מתקין או שצריך להכניס עוד משו או לעשות עוד פעולה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בדקתי וירוסים וגם רוגלות הכל נקי.וינדוס ויסטה וזה החל לפני כמה ימים.כמו כן סגרתי תוכניות כדי לראות אם זה משפיע משהו אבל זה כל הזמן ככה.למישהו יש רעיון למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לחזור לWIN7 מWIN8 כאשר אין לי SYS RESTORE? עריכה: יש לי את התיקייה Windows.old
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רץ על Windows XP SP3 ואני רוצה לאחזר את ה- CD-KEY שכרגע מערכת ההפעלה מותקנת איתו כי איבדתי אותו איך אני עושה את זה? תוכנה? דרך הווינדוס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4530s 64bit מזה כשנה. נתוני המחשב די טובים: i7, 8giga ddr3, מאיץ גרפי AMD RADEON 1 giga, על פניו אמור להיות סבבה. אממה, המחשב הגיע עם וינדוס 7 וכל תוכנות HP האפשריות שיש בעולם! המחשב זחל! לאחרונה, כסטודנט, קיבלתי וינדוס 8 והתקנתי - עובד מצוין! המחשב מהיר והכל טוב! (כמעט)... מופיע לי במנהל התקנים 5 רכיבי חומרה שלמעט אחד (AMD RADEON) אני לא מצליח לזהות (ראו תמונה). נכנסתי לדף המחשב הספציפי הזה ב http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=ie&prodNameId=5060884&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 והורדתי מספר דרייברים. מה להתק…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני לא מעוניין למחוק את הקובץ pagefile.sys הענק שתופס שטח של יותר מ 3gb אני מעוניין לאפס אותו . איך עושים זאת בשלבים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בסריאל של גרסת השידרוג למערכת חדשה מקום לקנות עוד רישיון של ווינדוס 8 זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד IBM T42P. אתמול קניתי הארד דיסק מקיי אס פי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6528 160GB של WD חיבור IDE. כאשר התחלתי בהתקנת הווינדוס קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא הארד דיסק קראתי בסטיקי על הבעייה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247 אך מבדיקה חיצונות קצרה של המחשב, הבנתי שאין לי כונן דיסקטים ואין לי מושג מאיפה להשיג את הדריבר. מה גם שהוא IDE. בנוגע ל"חלק מהלוחות אם בהם משולב בקר SATA מגיעים עם דיסקט עליו יש את הדריבר וחלק מגיע עם הדריבר על ה-CD המצורף ללוח" אינני מוצא את אותו הדיסק. יש אפשרות להוריד את הדריבר מאיפושהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר שנה שהנושא הזה משגע אותי. היה אפשר לצפות שמפתחי תוכנות ומשחקים יבדקו את העניין לפני שהם מוציאים תוכנה, או לפחות שיתקנו את זה בהמשך עם PATCH. הנה רשימה קצרה של תוכנות ומשחקים שעושים עם זה בעיות. יש עוד הרבה, אבל אלו הכי מעצבנים אותי לאחרונה (ובכלל), והם טריים אצלי בראש. STARCRAFT 2: העכבר לא זז, או לא זז בהתאם לרזולוציה. WINAMP: חלונות התוכנה קופצות לכל הרוחות כשגוררים אותם. SPLASH PRO: כפתורי התוכנה לא מגיבים בחלון אחרי שהתוכנה היתה במסך מלא. הפיתרון לכולם זה להחזיר את הויזואליות בוינדוס חזרה ל100%, אבל אז לא רואים כלום מהמרחק שאני עובד רוב הזמן. זה מאוד מעצבן לשנות את ההגדרה ואז לעשות RELOG כדי לשנות ל100% ושוב ל150% כל פעם שאני רוצה להריץ משחק או תוכנה. למה ?!?!?! ל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש על מחשב אחד תקיה משותפת ברשת במחשב השני ממופה כונן רשת לתקיה הזאת שנכנסים לתקיה מהמחשב השני רואים את הקבצים באפור (תמונה מצורפת) אי אפשר לפתוח אותם גם חלק שמופיעים עם סימן ירוק לידי אותם כן אפשר לפתוח מה זה? מאיפה זה הגיע? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השם ושם הארגון ב - WINXP? כשהתקינו לי אותו בחנות הקלידו סתם ג'יבריש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שוב חוזר לי איזה באג מעצבן, כל פעם השורה למטה היכן שנמצא התחל מתחרבשת, האייקונים ליד ההתחל פשוט משנים את עצמם לאייקון לא קשור בכלל, כמו ICQ לאייקון של Titan quest, Show desktop לווינאמפ בכלל. מעצבן בטירוף, כל פעם אני משנה ידנית וזה חוזר. יש פתרון? מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב מצאתי לנכון לשתף אתכם בניהול נכון של xp service יש בערך 89 סרויסס מתוכם 36 מוגדרים לפעול אוטמטית כברירת מחדל אבל אנחנו נצטרך רק 8 מהם ,כל שרות משתמש בכמות זיכרון שנעה בין 1 ל 5 mb וכשמבטלים הרבה סרוויסס שאין צורך בהם,זה חוסך לנו בין 12 ל 70 mb זיכרון(תלוי במחשב) תורם לאיתחול מהיר יותר ולעבודה חלקה יותר של המחשבץ כשאתם עושים את זה תעשו דרך התחל\לוח בקרה\כלי ניהול\שרותים או תרשמו בהתחל \הפעלה" services.msc" אל תעשו את זה דרך msconfig !!! אחרי שעשיתם תעשו reboot הנה איך שהסרוויסס מנוהלים אצלי והכל עובד ומצויון תעשו אצלכם אם אין לכם רשת וזה רק המחשב שלכם לבד+אינטרנט..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקנת אצלי מערכת הפעלה win 7 64bit פיניתי קצת מקום בדיסק ויש לי עכשיו 40 ג'יגה unallocatedעליהם אני רוצה להתקין XP האם מישהו יכול להסביר את זה שלב אחר שלב? אני מבין שאחרי ההתקנה של ה XP יהרס לי הרג'יסטרי של ה WIN7 וצריך לשחזר? האם מישהו מכיר עבודה עם vmware במקום ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק מקוי של windows xp sp1 ברגע שאני מנסה להתקין אותו דרך BOOT מ CDROM עולה המסך הכחול של זהוי חומרה ...... לאחר זהוי החומרה הוא רושם המסך כחול למטה - starting windows install משהו כזה ונתקע מה יכולה להיות הבעיה (בנוסף כאשר אני מנסה להתקין מה windows עצמו הוא רשום שמיכוון שקיימת גירסא מעוכנת של windows אין באפשרותו להמשיך בהתקנה ) איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהתקין את ה windows רגיל מboot כולל פירמוט (הערה: הדיסק תקין ב 110% ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hi all. I've just installed Windows 98 SE (English version, not Hebrew enabled/localised) and I don't have hebrew support. On 'Regional Settings' I can't choose Hebrew from the language list. What can I do ? thx
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום windows 7 updates אני מנסה לעדכן כבר כמה ימים ויוצאות הודעות שגיאה.....ולא ניתן לעדכן. 1..האם באמת העדכונים הכרחיים ? 2...מה עושים במצב כזה ? תודה ויומטוב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לגולשים היקרים! כרגע מותקנת אצלי גרסה 64 BIT ומאז שהתקנתי אותה האפשריות "צריכת חשמל" לא עובדת כלומר:זה ניתן להגדרה אך לא פועל. 1.בגרסה 32 שהיה לי לפני כן זה פעל כרגיל. 2.האם זה קורה גם אצליכם או שזה רק אצלי? תודה רבה לכם!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השפה של הממשק בווינדווס מעברית לאנגלית מבלי להתקין מחדש? ניסיתי דרך האפשרויות בקונטרול פאנל אבל זה רק שינה את השעון ואת המבנה של התאריך Lil' help plz
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט ואני לא מצליחה לבצע את הפונקציה של "עבור בין חלונות"....(כשהחלונות מסודרים אחד אחרי השני במעין תלת מימד)..... למישהו יש הצעה???
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה. יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO). המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים. נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא. האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה. אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא. בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש ומערכת הפעלה WIN7 הום-פריום 64BIT. היום לקחתי את המחשב וגליתי שהתקינו לי את הWIN7, שזה מעשה מכובד. הבעיה היא שחילקו לי לPARTITIONים - מה שלא בא לי. בא לי פרטישן אחד על כל הדיסק. בשביל זה אני צריך לפרמט ולהתקין מחדש את כל המערכת הפעלה ולהגדיר פרטישנים נקיים לפני. אין לי בעיה לעשות את זה, אני יודע מה לעשות. יש לי רק שאלה אחת חשובה מאוד! על הWIN7 שלי, כבר עשו אקטיבציה. יש לי את הדיסק המקורי עם הPRODUCT KEY. השאלה אם אחרי הפירמוט וההתקנה - אני לא אצליח לעשות אקטיבציה, כי הPRODUCT KEY הזה כבר עשה אקטיבציה... :\ יש מצב שהוא אפילו עשה אקטיבציה היום, כי היום הרכיבו לי והתקינו לי אותו. אשמח לעזרה. תודה מראש, רן.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-