Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך אני יכול למחוק מהתפריט New שאני לאחץ על הלחצן הימני? אני רוצה למחוק משם new של תוכנה שהתקנתי ומחקתי וה new שלה עדיין בתפריט מכווה שהבנתם...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט דיסק קשיח דרך ניהול דיסקים רשום " אתמול " ולא קורה כלום נשאר ככה ולא זז , זה מעצבן למה זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לעפמים שאני גולש אז מופיעה לי הודעה שאני לא בדיוק זוכר מה היא אומרת , יש לי בחירה בין no ל yes , אם אני עושה yes אז נפתחת לי תוכנה אחרת , שאני סוגר אותה החלון של האקספלורר נסגר לי , שאני עושה no לא קורה שום דבר מה זאת הבעיה הזאת? איך אפשר להפתר ממנה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה במחשב שלי מוגדר שיבצע ריסטרט כל כמה שעות ואני ורצה לבטל את זה איך? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי ליצור גרסאת ווינדוס לעצמי כאשר בגרסא הזו כמובן יהיו את כל התוכנות הבסיסיות והעדכונים. אני הולך לבצע את זה ב-Nlite עם מישהו מכיר משהו טוב יותר, אשמח להתעדכן. היה אתר שבו אפשר היה להוריד את כל חבלת העדכונים שיצאה עד X מישהו מכיר את האתר? מישהו יודע איך מבצעים שינוי THEMES ואולי גם תמונה במאפיינים.... (מושתל בקובץ ההתקנה..) בכלל טיפים וכל מיני עדכונים למי שיש... תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע לידי נייד VAIO עם XP. אני לא מסוגל לשנות דברים כמו הגדרות אבטחה או System Restore והן כבויות. זה נובע לפי מה שרשום שם מהגדרות ה-Group Policy. מה זה בדיוק? האם זה קשור ל-Local Secrity Authority Subsystem Service? איך אני מבטל את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מפרמט לפטופ? הרי לפטופ לא בא עם דיסק התקנה, אלא רק עם המדבקה של הקוד של הוינדוס על המחשב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות רשיונות מקוריים לווינדוס 7 ו8 במחיר הכי זול? במידה וקונים כמות מסוימת המחיר יורד? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היום קבלתי גישה לMSDNAA כסטודנט ;D וכמובן שהתחלתי להוריד את WINDOWS 7, אבל הגירסה היחידה שיש שם היא גירסת ה PROFESSIONAL ואין שם את גירסת הULTIMATE (שאני כבר מקיר). ישר נכנסתי לאתר של MICROSOFT בשביל לבדוק מה אני מפסיד בזה שאני יתקין גירסת PRO במקום הULTIMATE ויש שם משהוא שהפחיד אותי: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare-editions/default.aspx איפה שרשום: Work in the language of your choice and switch between any of 35 languages. מסומן V ליד הULTIMATE אבל לא ליד הPRO. אני אישית מעדיף את הWINDOWS שלי באנגלית כמו שהוא מגיע אבל אמא שלי שמשתמשת במחשב הראשי לא מסתדרת כל כך טוב איתו ומעדיפה עברית, כרגע מותקן אצלי הULTIMATE עם 2 יוזרים, אחד שלי באנגלית והשני שלה ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הסיטואציה מתרחשת על מחשב בודד מקומי. במחשב מסוים יש שני משתמשים מקומיים. אחד Administrator עם סיסמא, והשני X שהוא user רגיל בעל הרשאות מוגבלות. אני צריך שלמשתמש X יהיו הרשאות גישה והרשאות מנהל על תוכנה מסויימת. איך אני מגדיר את משתמש X , כך שבעת ההפעלה של התוכנה המסויימת הוא יפעיל אותה עם הרשאות של Administrator ולבטל את הצורך בלהקליד את סיסמת ה- Admin בזמן הרצת התוכנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי מכבה את עצמו באמצע עבודה (בעיקר במהלך משחקים). יש לי WIN 7. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה ? יש בכל "נפילה" קובץ .DMP שאותו אני לא ידוע איך לפענח - האם מישהו יודע ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי לא מזמן מחשב נייד ישן . המחשב הוא של IBM , פנטיום 3 566 משהו כזה לא זוכר בדיוק ו50 מגה זיכרון. קניתי למחשב כרטיס רשת אלחותי usb . עכשיו הבעיה היא כך: על המחשב מותקן כרגע windows xp pro וביטלתי את כל האפשרויות הוייזואליות אבל עדיין המחשב זוחל ובקושי זז. האם התקנת windows xp home תשפר את המצב ותאפשר עבודה סבירה? המטרה של המחשב היא רק ורק אינטרנט. או שעליי לנדוד לwindows 98 או 2000 המיושנים.. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מלא אפליקציות ומשחקים שבאו ככה. יש דרך מהירה להסרה או שצריך להסיר אחד אחד? הבהרה: אנשים שואל גם בשביל אנשים שלא יודעים אנגלית ורוצים חלונות נקי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים מידי פעם בפעם (בתקופה האחונה יותר מפחות) קורות לי שגיאות ובעיות במחשב אז זה שצריך לפתור אותן אני יודעת. העניין הוא שכל פעם כזו יוצאת לי הודעה של ה- XP המציעה לשלוח דו"ח שגיאות למייקוסופט. כמובן שאיני רוצה לעשות זאת וכל פעם אני נאלצת לסרב מחדש. פעם שמעתי שניתן לבטל כליל הצעה זו. מישהו יודע כיצד? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי זה יישמע קצת באנלי אבל עדיין לא מצאתי איך לעשות זאת (גם לא בחיפוש בפורום וגם לא ב-HELP של ה-XP): נעילת ספרייה ספציפית ע"י סיסמה? איך אני עושה את זה ?! DAMN ! ??? ישנה אפשרות לעשות סיסמה לשיתוף קבצים (ברשת), אבל אני רוצה סיסמה בלי שיתוף. (ואני לא מתכוון לסיסמה ב-LOG ON, או אחרי השומר מסך) למי הפתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב בעיות במער' ההפעלה ,החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש . עליתי עם דיסק ההתקנה ובחרתי בפורמט מלא לכונן C . מד הפירמוט התקדם עד 100% ואז הופיעה הודעה : "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ניסיתי לפרמט גם דרך דיסקט עם FDISK ל-FAT32 ,אבל גם כאן הוא מגיע ל-100% ואז כשאני עושה ריסט ועולה עם דיסק XP ,יש אותה בעייה . ח"כ גם עליתי עם ERD COMANDER כדי לגבות חומר מ-C ל-D ,אבל בעלייה חוזרת עם ה-ERD הוא נותן הודעת שגיאה שהמחיצה פגומה ב-D (כנ"ל לאחר חיבור הדיסק כמשני במחשב אחר) . פתחתי גם מחשב לחבר מחדש כבלים ואיפוס ביוס עם סוללה . ניסיתי שוב להתקין דרך דיסק XP ושוב נתקע הודעת השגיאה בסוף הפירמוט. ביטלתי גם את מחיצת C דרך FDISK וב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צורב ה-!QUE שברשותי (IDE) מאד בעייתי עם הודעות עם MEDIUM SPEED ERROR וכדומה כמעט בכל נסיון צריבה (NERO). אם למישהו יש עצה בנידון, יבורך, אבל מה שרציתי לשאול ואולי זה קשור איכשהו, זה איך ניתן לשכנע את מערכת ההפעלה XP לזהות את הצורב, כצורב. הוא כרגע מזוהה כסידי רום בלבד וכמובן אין לי אפשרות ב-properties שלו לבדוק מה קורה עם הצריבה המובנית של XP. אולי אם אוכל לנטרל אותה (אם היא מופעלת), המצב ישתפר? הסרתי את הדרייבר הגנרי של חלונות אבל הוא פשוט הותקן מחדש ואין כנראה דרייבר אחר לצורב הזה. מישהו יודע איך לחנך את המערכת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם. מחקתי בטעות את סמל המחשב שלי מעל שולחן העבודה. המערכת היא XP ואני הייתי על מצב קלאסי. איך אני משחזר את הסמל חזרה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השם ושם הארגון ב - WINXP? כשהתקינו לי אותו בחנות הקלידו סתם ג'יבריש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה; בהפסקת החשמל שעברה המחשב נכבה וניהיה מסך כחול אחרי שהוינדוס כמעט עולה, והחלטתי לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש. ניסיתי להכניס את הדיסק וכלום, זה לא עושה ממנו בוט. כמובן ששיניתי ת'סדרי הבוט בביוס ,קודם סידירום אחרכך פלופי ואחרכך הארדיסק. מה אני אמור לעשות כדי שזה כן יעשה בוט מהדיסק?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם Windows 8 תומכת באופן מלאה בכונן SSD או שבכל מקרה אני צריך להשתמש במדריך להתקנת Windows על כונן SSD?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל את זה במקום הנכון. התקנתי היום תוכנת הורדות ולאחר שהגדרתי את התיקיית יעד להורדות בהגדרות, התוכנה פשוט הוציאה את כל הקבצים שהיו קיימים כבר בתת-תיקיות של התיקייה אל התיקייה עצמה ויצרה בלאגן מטורף. התיקייה המדוברת היא תיקייה של בערך 70 ג'יגה עם מיליון קבצים מכל הסוגים ולכן רציתי לשאול האם קיימת איזושהי דרך להחזיר את הקבצים אל התיקיות המקוריות שלהן כמו שהם היו (מלבד לעשות זאת ידנית כמובן, שאלוהים יודע כמה זמן ייקח לי לעשות את זה...). תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , משום מה פתאום נעלמו לי אייקונים של מלא קבצים כמו : כל סוגי office למיניהם , pdf , האייקון של ה מסנג'ר ועוד.. מה שמוזר שיש מלא אייקונים שלא נעלמו כמו אייקונים של MP3 , וידאו , תמונות ועוד רבים נוספים. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-