עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון. אני מעוניין להתקין את win7 כמערכת הפעלה, והבנתי שגרסת 64bit תתאים לי. שמעתי שלעתים ישנן בעיות של חוסר תאימות של תוכנות מסויימות וכדומה, לכן יש בי חשש קל. מה אני אמור לדעת על מערכת ההפעלה הנ"ל בטרם ההתקנה? לכל דרייבר יש גם גרסה עבור 64bit? בתוכנות מסויימות אצטרך לבצע הגדרות כלשהן? יש תוכנות עם גרסה ספציפית עבור 64bit? יש תוכנות שלא יעבדו ב-64bit, או לא יעבדו טוב? אני די חושש מכל הבעיות הנ"ל. אשמח להסברים בנושא.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Ran B,

היי חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש ומערכת הפעלה WIN7 הום-פריום 64BIT. היום לקחתי את המחשב וגליתי שהתקינו לי את הWIN7, שזה מעשה מכובד. הבעיה היא שחילקו לי לPARTITIONים - מה שלא בא לי. בא לי פרטישן אחד על כל הדיסק. בשביל זה אני צריך לפרמט ולהתקין מחדש את כל המערכת הפעלה ולהגדיר פרטישנים נקיים לפני. אין לי בעיה לעשות את זה, אני יודע מה לעשות. יש לי רק שאלה אחת חשובה מאוד! על הWIN7 שלי, כבר עשו אקטיבציה. יש לי את הדיסק המקורי עם הPRODUCT KEY. השאלה אם אחרי הפירמוט וההתקנה - אני לא אצליח לעשות אקטיבציה, כי הPRODUCT KEY הזה כבר עשה אקטיבציה... :\ יש מצב שהוא אפילו עשה אקטיבציה היום, כי היום הרכיבו לי והתקינו לי אותו. אשמח לעזרה. תודה מראש, רן.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, בהתקנת WIN7 על SSD חדש, פירמטתי אותו בחלון ההתקנה והוא ביקש להשאיר לעצמו מחיצת נתונים שבלעדיה אין אפשרות להמשך ההתקנה. מה שמוזר זה שכונן C: המקורי ומחיצת הF שנפתחה יחד הם בגודל של 211גיג'ה בעוד שהSSD הוא 128גיג'ה. ניסיתי בפעם קודמת קליק ימין על המחיצה ב"ניהול דיסקים" כ'סמן מחיצה פעילה' על הF, ובריסטרט הוא החזיר BOOTMGR חסר במערכת" ..מה שגרם להתקנת הווינ מחדש, ושוב פעם להופעת המחיצה. איך מעלימים\מוחקים את המחיצה הסוררת הזו ? שבטח תופסת לי מקום שלא לצורך נראה לעיין. תודה. צילומי מסך

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כל הסיטואציה מתרחשת על מחשב בודד מקומי. במחשב מסוים יש שני משתמשים מקומיים. אחד Administrator עם סיסמא, והשני X שהוא user רגיל בעל הרשאות מוגבלות. אני צריך שלמשתמש X יהיו הרשאות גישה והרשאות מנהל על תוכנה מסויימת. איך אני מגדיר את משתמש X , כך שבעת ההפעלה של התוכנה המסויימת הוא יפעיל אותה עם הרשאות של Administrator ולבטל את הצורך בלהקליד את סיסמת ה- Admin בזמן הרצת התוכנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחותי יש שומר מסך במחשב של העבודה, והיא רוצה לשלוח אותו לחברים, השאלה היא: איפה נמצאת התיקיה של שומרי המסך? איך אני אוכל לדעת שזה שומר המשך שהיא מעוניינת בו? ואיך מפעילים אותו במחשבים אחרים? בתודה רבה מראש!!! רועי

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by emil001,

היי, ערב טוב. אם משהו יכול לעזור לי, אני ישמח מאוד - מתי יוצא הבטא הראשון לwindows 7 ? - מתי צריך לצאת ה-Windows 7 רשמית לפי Microsoft ? - במה הוא שונה מ-Vista לפי הידיעות שעד עכשיו מיקרוסופט הביאו ? תודה רבה לכל חברי הפורום היקרים והעוזרים. אוהב, אמיל .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כרגע יש התקנה במחיצה C שבכונן הישן - 'old-C' בכדי להתקין את ה OS בכונן החדש על האות C, אצטרך לנתק את הישן מהמחשב.ולהגדיר את החדש בביוס כעדיפות בוט ראשונה, כך שבסופו של דבר אקבל 'new-C' כשהבוט עולה מהכונן החדש. בשלב זה כשאחבר את הכונן הישן, 'old-C' כבר לא יזוהה בגלל שינוים שדרושים בקבצי הבוט של 'new-C', וכן שינוי האות של old-C ל- D לדוגמה. אבל איך משנים אות למערכת הפעלה (אם בכלל זה אפשרי)? והאם דרוש שינוי נוסף פרט ל boot.ini? [ישנה גם אפשרות שלא כ"כ מועדפת עלי והיא העברה של כל התכנים והתוכנות מ old-C ל new-C (או יותר גרוע - התקנה החדשה שהיא למעשה אימאג' של הישנה) וכך אוכל פשוט לפרמט את old-C..]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כל נסמן הוא עובד אצלי הרקע...ואני לא יודע על מה הוא אחראי..... ??? האם זה בסדר ? כנ"ללגבי WINDOWS\system32\lsass.exe THX

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ליאו,

שלום windows 7 updates אני מנסה לעדכן כבר כמה ימים ויוצאות הודעות שגיאה.....ולא ניתן לעדכן. 1..האם באמת העדכונים הכרחיים ? 2...מה עושים במצב כזה ? תודה ויומטוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Moty_p,

ב - Windows 2003 Server Enterprise יש אפשרות ל - DNS לא שאני ממש יודע אפילו מזה DNS אני יודע שזה כל הכתובות שזה ממיר כתובת ל IP לדוגמה: www.melonportal.co.il = 213.8.161.147 אבל אם תכנסו לאיפי הזה זה לא יכניס אותכם לאתר כמו שאתם גולשים לאתר על ידי הכתובת שלו הכיצד? עכשיו אני שואל שאלה חשובה מאוד! אני בונה אתר לצבא, זה יהיה ברשת הפנימית LAN בצבא, לא החיצונית WAN איך אני עושה שאם לדוגמה אני גולש לכתובת הזאת: http://huliat-ashdod.co.il http://www.huliat-ashdod.co.il זה יפנה אותי לכתובת הזאת: 223.16.234.123 http://223.16.234.123 שזה לדוגמה האיפי החיצוני של המחשב השרת בצבא שבו מאוכסן האתר או לכתובת הזאת: http://223.16.234.123/Hulia-WebSite ? תודה ענקית לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ben672,

שלום לגולשים היקרים! כרגע מותקנת אצלי גרסה 64 BIT ומאז שהתקנתי אותה האפשריות "צריכת חשמל" לא עובדת כלומר:זה ניתן להגדרה אך לא פועל. 1.בגרסה 32 שהיה לי לפני כן זה פעל כרגיל. 2.האם זה קורה גם אצליכם או שזה רק אצלי? תודה רבה לכם!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by -JobNick-,

שלום, יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה. יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO). המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים. נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא. האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה. אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא. בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ben060,

השתמשתי במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אני לא מצליח לראות ב ב WIN 7 את המחשב ההשני וככה גם להפך. למרות ששתי המחשבים מוגרים תחת אותה קבוצת עבודה. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by domuzy,

מה נשמר שם שיכול להוות בעיה או שאין בעיה בכלל? ובנוגע לכל הTEMP שנמצאות בDOCUMENTS AND SETTINGS- מה מותר ומה אסור למחוק שם? אני מדבר בסה"כ על יותר מחצי ג'יגה שזה תופס!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by isotoper,

שלום, יש לי 2Gb זכרון RAM , וכן 1Gb זכרון על הכרטיס מסך. משום מה אני רואה ב-WIN7 שהכרטיס מסך לוקח עוד 780 מגה בערך מהזכרון RAM, כלומר shared memory. ביטלתי בביוס אפשרות ל-shared memory אבל זה עדיין קיים. איך אני מבטל את זה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אולי זה יישמע קצת באנלי אבל עדיין לא מצאתי איך לעשות זאת (גם לא בחיפוש בפורום וגם לא ב-HELP של ה-XP): נעילת ספרייה ספציפית ע"י סיסמה? איך אני עושה את זה ?! DAMN ! ??? ישנה אפשרות לעשות סיסמה לשיתוף קבצים (ברשת), אבל אני רוצה סיסמה בלי שיתוף. (ואני לא מתכוון לסיסמה ב-LOG ON, או אחרי השומר מסך) למי הפתרון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by VL,

נגיד אני מוריד תמונה...אני צריך לעשות עלייה לחצן ימני-->ערוך... בשביל שיפתח לי בצייר... אני לא יכול לפתוח ב-Windows Picture and Fax Viewer.... מישו יודע אולי למה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yoniby,

שלום, ברצוני לפרמט את המחשב מכיוון שהוא איטי לאחרונה ועושה מספר תקלות. פירמטתי אותו לפני מספר חודשים בעזרת חבר אך הוא אינו יכול לעזור לי כרגע. רציתי לדעת איך אני מפרמט מחשב עם ווינדואס אקס פי אשר פועל תחת NTFS. אם מה אני מכין דיסקט איתחול? ומה צריך לעשות אחרי זה? הדיסק הוא בווטאייבל דרך אגב. תודה, יונתן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי אני משתמש SERVER 2008 64BIT עם 6GB וקצת קשה לי להבין מדועה הצריכת זכרון של המערכת שונה מכל אחת אחרת.. אני יודע שמערכת 64 צורכת כפול ולפעמים יותר! אבל לפי התמונה המערכת שלי ב 99% צורכת GB5~6. יש לציין שהמערכת עובדת ממש חלק ויפה קראתי פעם ש64 צורכת את כל הזיכרון לטובת המערכת למרות שבפועל היא לא מנצלת את הכל אבל ברגע שיש צורך בכמות זיכרון לטובת תוכנה אחרת היא מפנה. ש לציין שלפני חודש המערכת עבדה עם 4GB וגם במצב הנל המערכת עבדה יופי..אז לא משנה כמה זיכרון אני יוסיף המערכת תמיד תיצרוך את כל הכמות? אני לא יודע עד כמה זה מדויק אשמח שמישהו ישפוח מעט אור על הנושא [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by avz,

אשמח לעזרתכם יש לי מחשב נייד שמותקנת עליו מע' הפעלה WIN7 STARTER. יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להתקין על המחשב אבל תוכנה זו עובדת רק תחת WIN XP. מכיוון שתוכנה זו חשובה לי מאד, אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקיו עליו XP אבל הWIN7 לא מאפשר את התקנת ה-XP, כפי שוודאי ידוע לכם. איך אני יכול לפרמט - האם ניתן למצוא איזו תוכנה - שמאפשרת לפרמט את הדיסק ל"נקי"? אחר כך להתקין XP כבר לא צריכה להיות בעיה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אלחנן111,

שלום, איך אני יכול לחזור לWIN7 מWIN8 כאשר אין לי SYS RESTORE? עריכה: יש לי את התיקייה Windows.old

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ys1,

ברשותי מחשב בן שנתיים, שנרכש בזמנו עם מערכת הפעלה windows Vista Ultimate 32 bit. במחשב מותקן מעבד תוצרת Core 2 Duo 3.16 E8500 6M 775 1333 Intel ההתלבטות - האם מעבר ל- Win 7 Proffesional מספיק? האם יש כדאיות לרכוש הפעם מערכת הפעלה שתומכת ב- 64bit או להישאר ב- 32bit? המעבד מתאים? השימושים: Office, אינטרנט, צפיה בסרטים, אולי ילך קצת לכיוון של משחקים בהמשך...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. ערכתי מלא חיפושים קודם אני חייב לציין וניסתי כמה אפשרויות שזה להעתיק את כל התייקה של התוכנה שעולה כבוט לדיסק און קיי וזה עדיין לא עולה כבוט והגדרתי גם בביוס את כל סוגי ההתקני הUSB שיש ושום דבר לא עלה לי כבוט רציתי לדעת איך עושים זאת כי אני יודע שאפשר ? וגם עוד שאלה עם אפשר להתקין כמה תוכנות שעולות כבוט מהדיסק למשל להתקין גם דיסק התקנה של אקס פי וגם סתם לצורך עניין נורטון גוסט שעולה גם הוא כבוט ועם תיהיה לי אפשרות של בחירה איזה תוכנה אני רוצה שתעלה לי כבוט תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shay360,

שלום. עד היום עבדתי עם החשבון שנקרא administrator ועכשיו יצרתי חשבון חדש על שמי וחשבון נוסף. העניין הוא שבחשבון החדש צריך להגדיר הכול מהתחלה ואני לא מצליח "לשכפל" את ההגדרות מה Administrator. בנוסף ניסיתי למחוק את שני החשבונות וגיליתי שאני לא יכול למחוק אותם רק אחד מהם. כאילו אני לא יכול לחזור למצב שיש רק אדמיניסטרטור. עזרה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.