Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יכול להוריד מהאתר של מוקרוסופט: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_a2ca583dedcd86837796111a632efa29a23f4cc0.exe
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים": מישהו יכול לספר על הגרסה הזו? היא פשוטה להתקנה? תומכת ב-PowerPoint2003 וסרטי XVID באופן מלא (נאמר עם VLC למשל)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן אני רואה בהרבה מחשבים שתיקיית היוזר היא בנפח מסויים (נגיד 50 גיגה) אבל כשאני נכנס לתוך התיקייה ורואה מה הנפח של התיקיות בתוך התיקייה הראשית של היוזר אני מגלה שסך כל הנפח של כל התיקיות נמוך מהנפח של התיקייה עצמה ואפילו יש פער עצום בין הנפח הכללי לבין הנפח של התיקיות עצמן. לקחתי בחשבון תיקיות מוסתרות וסל מחזור (שהיה ריק) אבל עדיין יש פער עצום מה באמת קורה? מציין שזה מחשבים עם מע' הפעלה וינדאוס 7 בעיקר (לא זוכר אם נתקלתי בתופעה ב XP) עריכה: פתאום מצאתי תיקיה מוסתרת בשם AppData שאצלה כל הנפח שלא מצאתי.. אז מה התיקייה הזאת וכיצד אפשר לצמצם את הנפח שלה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי התקנתי השבוע WIN 7 גרסת ULTIMATE, ובכמעט ב90% מההורדות שאני מנסה לבצע ברשת אני מקבל את השגיאה -לא ניתן לשנות את שמו של הקובץ - (צילום מסך מצורף) ביטלתי את הUAC לגמרי, האנטיוירוס-פיירוול של קומודו ללא תיעוד, השגיאה הזו לא מופיעה אפילו ב-מרכז הפעולות- ממש כמעט כל קובץ שניסיתי להוריד..deamon tools siw nero וכו' נתקל באותה שגיאה. מה אני מפספס פה? ועוד דבר מוזר ששמתי לב אליו, בשגיאה מצויין נתיב התיקייה כC:\USERES בעוד שבסייר הוא מופיע כ-משתמשים- בעברית, אין לי מושג אם זה קריטי. אני אחרי כמה שעות של ניסויים ללא הצלחה, אודה לכל עצה\עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע, אי אפשר לנעול מסך בנעילת משתמש המובנית במערכת ההפעלה, כך שבהדלקת המחשב החשבון יתחבר וכל התוכניות ירוצו ואז החשבון יינעל. אני מחפש תוכנה שעושה את זה, כך שאוכל להדליק את המחשב, לחזור לאחר דקה או שתיים והכל כבר ירוץ (כולל תוכנות שמוגדרות לפעול אוטומטית). אשמח לשמוע על תוכנה רצנית שעושה את זה. תודה מראש, תומר
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר ששיניתי את רזולוציית המסך למצב האופטימאלי שלו האייקונים על סרגל המועדפים הפכו כל כך קטנים שצריך זכוכית מגדלת של שען חירש כדי לראות אותם האם יש דרך להגדיל את האייקונים על סרגל המועדפים ללא קשר להגדלת ה DPI הכללי של המחשב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שרת ישן אבל חזק עם שני מעבדים ליבה כפולה ו8G RAM רציתי להתקין 2008 X64 אבל אין דרייברים לבקר רייד שלו. אז מה עדיף SERVER 2008 X86 או 2003 X64? (יש לי רשיונות לשניהם)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! יש לחבר שלי מחשב p-3 סלרון 800mhz זכרון 128mg. הרדיסק 40g(חדש). וכרטיס מסך g.f 4 (חדש). מערכת הפעלה xp. הבעיה במחשב הוא עובד לאט מאוד כול פעולה פשוטה לוקח לו זמן(ממש סובל). כאשר היה לו מערכת הפעלה win 98המחשב עבד טוב. (לא היתה בעיה איטיות). הוספתי לו 256mg זכרון ועדיין יש את הבעיה. המאורר של המעבד עובד (לא מתחמם). תודה....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) ומשום מה הווינדווס מעלה לי הודעה מוזרה שאומרת "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" אני הadministrator של המחשב ולא עשיתי כלום שיגרום לזה מישהו יודע איך לסדר? תודה מראש ניר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי windowx XP professional באנגלית האם ניתן לשנות שפה לעיבדית נגיד או שאני צריך לקנות windowx XP professional בעיברית? עריכה כשאני מתכוון "לשנות שפה" הכוונה היא שבמקום START יהיה רשום "התחל" במקום XONTROL PANEL "לוח בקרה" וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי מכבה את עצמו באמצע עבודה (בעיקר במהלך משחקים). יש לי WIN 7. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה ? יש בכל "נפילה" קובץ .DMP שאותו אני לא ידוע איך לפענח - האם מישהו יודע ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לכתובת שציינתי בכותרת איך אני יכול לדעת מה זה מה? כל מה שרשום שם זה בראשי תיבות אני רוצה לדעת איך אני משיג מידע לגבי כל Process? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כידוע, אפשר לבדוק כמה זמן המערכת עובדת ע"י שימוש בפקודה SYSTEMINFO בXP או ליתר דיוק ע"י systeminfo | find "Up Time" אבל משום מה אצלי הוא מראה N/A לא הצלחתי לגלות למה. למישהו יש מושג
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי המחשב שלי בן כחצי שנה ופועל מעולה וחלק אני אפילו מקפיד לעשות לו ניקוי בכוננים ומנקה אותו מאבק כל כמה חודשים עכשיו, כל הזמן ווינדוס מקפיץ לי הודעה (צרפתי תמונה) שהמחשב מתקשה להריץ את ממשק ה-aero של WIN7 עקב חוסר של משאבים וכל פעם שאני מבטל את ההודעה הזו או בוחר באופציה שהוא לא יזכיר לי אותה היא מופיעה מחדש בסופו של דבר מישהו יכול להגיד לי מה מקור הבעיה פה? או איך לסדר אותה? תודה לעונים מפרט: מעבד: i7-2600 RAM: 12GB 1600Mhz כ. מסך: Gigabyte GTX560 TI OC [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדש. ויסטה home perimum 32bit. כל הדרייברים מעודכנים. אף משחק לא פועל. ההתקנה עוברת כנדרש ואז בהפעלה של המשחק הרזולוציה של המסך כאילו משתנה (יורדת) הוא הופך מטושטש קופא לכמה שניות ואח"כ המחשב מאתחל. ניסתי עם call of duty 2, oblivion, farcry, morowind מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or disk בדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל: A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4. כלומר שהוא Archive, System, Hidden. אם אני מנסה להריץ את הפקודה: Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4. אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4 מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את גירסת PRO 64 BIT חוקית מהאתר MSDN (שבשיתוף של מיקרוסופט והאוניברסיטה למי שמכיר). האם זוהי גירסת PRO שתצא גם לחנויות ? או שמדובר בבטא כלשהו או גירסה "לא סופית" ועדיף לחכות לגירסאות אחרות ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולכם, תופעה משונה שאני נתקל בה לאחרונה כאשר אני מחפש קובץ בתיקייה, ע"י שימוש בשורת החיפוש העילית (כן, זו שנמצאת בד"כ משמאל לשורת הניווט) - בסיום הקלדת מילה אני מקיש רווח לקראת הקלדת מילה נוספת, אלא שהסמן משום מה מבצע על דעת עצמו פעולת מחיקה ומבטל את הרווח שהוספתי, וכך אני ממשיך להקליד משהו שגוי עד שאני שם לב לטעות וחוזר לתקן. בהתחלה חשבתי שמדובר בכשל במקש הרווח במקלדת (razer ortana V2). חשבתי שמקש הרווח פשוט אינו מגיב, אבל אז תפסתי את ההתרחשות בזמן אמת, וכשראיתי שהתופעה הזו מתרחשת רק בשורת החיפוש של סייר הקבצים נפל לי האסימון והבנתי שמדובר בבאג כלשהו במערכת ההפעלה. בינתיים אני עושה חיפושים רק בעברית. לא בדקתי האם זה קורה גם כשאני…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4530s 64bit מזה כשנה. נתוני המחשב די טובים: i7, 8giga ddr3, מאיץ גרפי AMD RADEON 1 giga, על פניו אמור להיות סבבה. אממה, המחשב הגיע עם וינדוס 7 וכל תוכנות HP האפשריות שיש בעולם! המחשב זחל! לאחרונה, כסטודנט, קיבלתי וינדוס 8 והתקנתי - עובד מצוין! המחשב מהיר והכל טוב! (כמעט)... מופיע לי במנהל התקנים 5 רכיבי חומרה שלמעט אחד (AMD RADEON) אני לא מצליח לזהות (ראו תמונה). נכנסתי לדף המחשב הספציפי הזה ב http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=ie&prodNameId=5060884&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 והורדתי מספר דרייברים. מה להתק…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתה לי בעייה עם עדכון KB3081436 שפעמיים ניסיתי להתקין אותו ולא הצלחתי. עכשיו אני רואה שהוא לא מופיע פתאום ב-Windows Update. זה קרה לעוד מישהו? עדכון: הבעיה נפתרה בהתקנה חוזרת של העדכון
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://leelusoft.blogspot.com/2009/10/xp-quick-fix-plus.html אפשר לראות בתמונה את כל התקלות שהיא יודעת לסדר. לחילופין, אפשר להתקין מערכת הפעלה חדשה יותר שבה אין את הבעיות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לפני כמה ימים קפצו לי הפקקים של החשמל ונפל החשמל כשהדלקתי את המחשב והתחברתי ליוזר שלי (WIN7) פתאום שמתי לב שבמקום Welcome כתוב לי Preparing you desktop, כשזה הגיע לשולחן עבודה ראיתי שהמון מהאיקונים שהיו לי חסרים, ולמטה קפצה לי הודעה על Temporary User כמו כן, כל הקבצים: שירים, סרטים ומסמכים נעלמו מה שמצחיק זה ששום דבר לא נמחק כי אין שינוי בשטח התפוס בהארדיסק, אבל זה פשוט לא שם חיפשתי בגוגל על הבעיה והגעתי לכמה מדריכים ולא כל כך הצלחתי מישהו המליץ לי על תוכנה שנקראת "Power Data Recovery", הורדתי והרצתי חיפוש וזה מצא לי הכל אבל התוכנה בלי רשיון ויש הגבלת של 604kb לקובץ כשהורדתי גרסא אחרת של התוכנה שלא דורשת רשיון זה פשוט לא מוצא אני רוצה לציין שגם בחיפ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-