עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ariel007,

הייתה לי בעייה עם עדכון KB3081436 שפעמיים ניסיתי להתקין אותו ולא הצלחתי. עכשיו אני רואה שהוא לא מופיע פתאום ב-Windows Update. זה קרה לעוד מישהו? עדכון: הבעיה נפתרה בהתקנה חוזרת של העדכון

2. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. שמתי לב שפתאום נוצר לי במחיצה F קובץ בשם "msdia80.dll" בגודל של 883KB. המחיצה הזאת משמשת אך ורק לאיחסון של סרטים וגיבויים. מה זה הקובץ הזה? אני צריך אותו? אני יכול למחוק אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלוב רב. רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 7 מקורי אשר עימו נרכש כרטיס 5850 של ספייר. אני מנסה לשחק בעותק מקורי של דירט 2 שמתחיל לעלות אבל ברגע שהוא מסיים את המסך הראשון של הפרסומת לAMD הוא פשוט נתקע, ומתחיל לעשות מעברים ממסך שחור ללבן כשהמחשב לא מגיב או מגיב ממש ממש לאט. כנ"ל עם סרט מקודד בHD בקודק של מטרוסקה (או משהו כזה). אשמח לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח ספק. עריכה. ראוי לומר שכבר שיחקתי במשחק על המחשב החדש. אבל הצלחתי להעלות אותו רק פעם אחת. עם הסרט לא הצליח לי אפילו פעם אחת מעבר לממש התחלת הסרט.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איזה ווינדוס הכי כדאי לי להתקין אני מדבר על 7 HOME? PRO? אני רוצה שינצל את כל המרכיבים במחשב, בנתיים התקנתי ווידנוס 7 סטרטר אבל אני רוצה להחליף למה הכי כדאי ? או אפילו מערכת הפעלה אחרת? אשמח ליעוץ זה המפרט שלי http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. השאלה שלי היא כזאת: האם מערכת הפעלה , WIN SERVER 2003/2008 יכולה לשמש גם בתור מערכת הפעלה לכל דבר? כאילו האם זה מערכת הפעלה משודרגת לעבודה עם מספר מחשבים או שזה בכלל מערכת הפעלה אחרת לחלוטין שגם העבודה איתה היא שונה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dovk,

שלום ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 PRO 64 bit כמובן ברשיון. ומחשב חדיש מאד מרוצה מהמערכת אבל כל חיי מחפש חידושים ,ועכשו הגיע מערכת ההפעלה החדשה ולי יש שאלות למביני ענין. וברשותכם אשאל מספר שאלות: א. האם יש גרסה PRO בעברית 64BIT ב. אם ישנו אפשרות להתקין את המערכת החדשה ישר דרך ה- boot ג. באם אני מחליף את המערכת ההפעלה הקיימת בכונן C אז צריך להתקין את כל האפליקציות הבנויות במערכת מחדש כגון אופיס וברשותי תוכנות עריכה וידיאו וPOTOSHOP ועוד ועוד ד אני קורא באתר מיקרוסופט על שידרוג של כ- 40 דולר ועוד איזה תקליטור על מה מדובר? תודה לכולם

7. האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Moty_p,

ב - Windows 2003 Server Enterprise יש אפשרות ל - DNS לא שאני ממש יודע אפילו מזה DNS אני יודע שזה כל הכתובות שזה ממיר כתובת ל IP לדוגמה: www.melonportal.co.il = 213.8.161.147 אבל אם תכנסו לאיפי הזה זה לא יכניס אותכם לאתר כמו שאתם גולשים לאתר על ידי הכתובת שלו הכיצד? עכשיו אני שואל שאלה חשובה מאוד! אני בונה אתר לצבא, זה יהיה ברשת הפנימית LAN בצבא, לא החיצונית WAN איך אני עושה שאם לדוגמה אני גולש לכתובת הזאת: http://huliat-ashdod.co.il http://www.huliat-ashdod.co.il זה יפנה אותי לכתובת הזאת: 223.16.234.123 http://223.16.234.123 שזה לדוגמה האיפי החיצוני של המחשב השרת בצבא שבו מאוכסן האתר או לכתובת הזאת: http://223.16.234.123/Hulia-WebSite ? תודה ענקית לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, כל פעם להיכנס לתיקיה ולהגדיר view~>Large icons זה כבר נמאס... האם יש דרך? תודה.[br]פורסם בתאריך: 28.12.2010 בשעה 20:33:40 ?[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 01:20:23מצאתי מדריך מושלם:http://www.sevenforums.com/tutorials/11356-folder-view-apply-all-folders.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי אני קונה בקרוב הרד דיסק חדש - מהיר יותר מהנוכחי שלי ורציתי לדעת אם אפשרי להעביר את המערכת אליו בלי להתקין מחדש ולאבד את כל ההגדרות הנוכחיות ... בכלל, זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים אם אני יעשה את זה ? ( מהרד דיסק 5400 RPM ל 7200 עם זיכרון )

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nukbar,

יש לי מחשב עם וינדוס 10 שהתחיל קצת להיות איטי אז חשבתי לפרמט אף פעם לא יצא לי לפרמט אז רציתי לדעת איך עושים את זה והאם אפשר לגבות את ההגדרות ככה שאני יוכל להמשיך לעבוד על המחשב כרגיל כאילו לא קרה כלום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shanibh,

שלום...יש לי בעייה ב-internet explorer לפעמים, שזה דיי הרבה...לחיצה על לינק מפילה לי את האקספלורר הוא נותן לי הודעת שגיאה...הרגילה של מיקרוסופט...וסוגר לי את הדפדפן יש לי WINDOWS XP, עם INTERNET EXPLORER 6 יש רעיונות מה הבעיה ואיך להפתר ממנה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אולי זה יישמע קצת באנלי אבל עדיין לא מצאתי איך לעשות זאת (גם לא בחיפוש בפורום וגם לא ב-HELP של ה-XP): נעילת ספרייה ספציפית ע"י סיסמה? איך אני עושה את זה ?! DAMN ! ??? ישנה אפשרות לעשות סיסמה לשיתוף קבצים (ברשת), אבל אני רוצה סיסמה בלי שיתוף. (ואני לא מתכוון לסיסמה ב-LOG ON, או אחרי השומר מסך) למי הפתרון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הורדתי את גירסת PRO 64 BIT חוקית מהאתר MSDN (שבשיתוף של מיקרוסופט והאוניברסיטה למי שמכיר). האם זוהי גירסת PRO שתצא גם לחנויות ? או שמדובר בבטא כלשהו או גירסה "לא סופית" ועדיף לחכות לגירסאות אחרות ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yoniby,

שלום, ברצוני לפרמט את המחשב מכיוון שהוא איטי לאחרונה ועושה מספר תקלות. פירמטתי אותו לפני מספר חודשים בעזרת חבר אך הוא אינו יכול לעזור לי כרגע. רציתי לדעת איך אני מפרמט מחשב עם ווינדואס אקס פי אשר פועל תחת NTFS. אם מה אני מכין דיסקט איתחול? ומה צריך לעשות אחרי זה? הדיסק הוא בווטאייבל דרך אגב. תודה, יונתן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by AvalonX,

אם Windows 8 תומכת באופן מלאה בכונן SSD או שבכל מקרה אני צריך להשתמש במדריך להתקנת Windows על כונן SSD?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לעפמים שאני גולש אז מופיעה לי הודעה שאני לא בדיוק זוכר מה היא אומרת , יש לי בחירה בין no ל yes , אם אני עושה yes אז נפתחת לי תוכנה אחרת , שאני סוגר אותה החלון של האקספלורר נסגר לי , שאני עושה no לא קורה שום דבר מה זאת הבעיה הזאת? איך אפשר להפתר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by cxxc,

אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ עכשיו יש לי xp pro באנגלית והורדתי כמה וינדוסים כבר וכולם נתקעים לי בשלב השני שהוא אומר לי שחסר משהו לוינדוס דרייבר משהו ואני יודע שצריך אותו וינדוס או מקורי ועכשיו יש לי גם וינדוס XP Home Edition מקורי ושהכנסתי אותו הוא עבר לי את השלב שכולם נתקעו בו אבל לא המשכתי איתו כי אני מפחד שלא יצליח וימחק לי את הקבצים ורציתי לשאול אם אני יכול להמשיך איתו או שזה לא יצליח לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מכיוון שקניתי כרגע עוד HD חדש אני מעדיף לשאול ולראות מה תשובתכם: מה עדיף - להתקין XP PRO SP1 בעברית מלאה ואז להוסיף SP2 או להתקין XP PRO SP2 באנגלית ואז להוסיף את חבילת השפה שתהפוך אוות לעברית [לא עשית עדיין] ??? עד היום השתמשתי באופצייה הראשונה, כעת עם הקנייה אני מעוניין בתשובה משכנעת... חשוב לי שהכל אבל הכל יהיה בעברית מלאה בלי באגים וכו' מה אתם אומרים? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, קיבלתי לא מזמן מחשב נייד ישן . המחשב הוא של IBM , פנטיום 3 566 משהו כזה לא זוכר בדיוק ו50 מגה זיכרון. קניתי למחשב כרטיס רשת אלחותי usb . עכשיו הבעיה היא כך: על המחשב מותקן כרגע windows xp pro וביטלתי את כל האפשרויות הוייזואליות אבל עדיין המחשב זוחל ובקושי זז. האם התקנת windows xp home תשפר את המצב ותאפשר עבודה סבירה? המטרה של המחשב היא רק ורק אינטרנט. או שעליי לנדוד לwindows 98 או 2000 המיושנים.. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by War-Hammer,

כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה! 5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת: כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לפני כמה ימים הסרתי תוכנה שהייתה לי על המחשב (TVTOOL) כשבדקתי ב - EVENT VIEWER של WIN ראיתי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ה - WIN מנסה להעלות את הדרייבר של התוכנה, זאת למרות שכבר הסרתי אותה. מישהו יודע איך לבטל את זה? יש לציין שאין שום שורה של התוכנה ב STARTUP של MSCONFIG. ראיתי שיש סיפריה ב REGISTRY של התוכנה. האם בטוח למחוק אותה? האם זה יעזור?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by pyro_man,

טוב שוב יש לי פינגים גבוהים במשחקי רשת ללא סיבה ככמעט ואין תוכנות פועלות דף הבית משתנה לבד האקספלור שוב נדפק.. למרות שעשיתי סריקה של תוכנות פירסום וריגול נמצאו גורמים בודדים אשר הוסרו אך הבעיה נשארה.. היה פה פעם מנהל פורום נראה לי בשם מילק שעזר לי הרבה עם הבעיה הזאת עכשיו יש לי שתי בקשות קודם תעזרו לי עם הלוג פייל מה לתקן ומה להשאיר רגיל..? ובגלל שזאת לא פעם ראשונה מה אני יכול לעשות חוץ מפיירוול ואנטיוירוס..? וכמובן עידכונים של הוינדוס וסריקה של תוכנות ריגול ופירסום.. הלוג פייל- נעשה על ידי התוכנה HIJACKTHIS אם זה עוזר למישהו.. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by naknir,

תוכלו לומר לי מה ההבדלים העיקריים בין Win XP בגרסת Pro ל-Home? כי אני מתלבט אם לקחת את העסקה הזו של הכבלים של ווינדוז XP HOME + מצלמת ווב + אוזניות ומיקרופון. המון תודה מראש, ניר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.