Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
https://wccftech.com/windows-11-build-22000-282-is-out-for-beta-and-release-preview-channels/ https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/15/releasing-windows-11-build-22000-282-to-beta-and-release-preview-channels/ בקרוב נקבל גרסה יותר יציבה... ואולי אעבור בקרוב גם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תוכלו לומר לי מה ההבדלים העיקריים בין Win XP בגרסת Pro ל-Home? כי אני מתלבט אם לקחת את העסקה הזו של הכבלים של ווינדוז XP HOME + מצלמת ווב + אוזניות ומיקרופון. המון תודה מראש, ניר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי יותר מ30 שנה, וויליאם ה. גייטס השלישי מודיע על התאריך בו יעזוב את החברה אותה הקים ביולי 2008. אמנם הוא ישאר כיו"ר לגבי עניינים ספציפיים אך לא יעבוד שם יורת על בסיס יום יומי. פתחתי דיון בו נוכל לדון על "האיש ופועלו". http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2885 אתם מוזמנים להגיב.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בווינדס ככה הוא אומר: יש לי בעיה - ה explorer.exe לא נפתח בעליית המחשב. שלום כולם, יש לי בעיה במחשב השני,שאני מדליק אותו ה explorer.exe לא נפתח (לא הדפדפן) ניסיתי לפתוח אותו בעצמי, ע"י מנהל המשימות, עשיתי משימה חדשה ורשמתי explorer ולא הלך. זה פעם שלישית שזה קורה לי שם, תמיד פתרתי את הבעיה ע"י התקנה מחדש של הוינדוס. אבל דיי נמאס לי להתקין מחדש כל פעם, וזה קורה בתדירות דיי גבוהה. אשמח לקבל פתרונות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מנשמע... יש לי מערכת Dual Boot עם XP (ועוד כמה דברים) על C, משחקים על D, תוכנות על E וויסטה, לבד, על V - פרטישן של 15 ג'יגה. אני רוצה להסיר את Vista; בכל מקום יש הסבר אחר. חלק אומרים פשוט לפרמט את הפרטישן, חלק אומרים שזה לא מספיק וצריך עוד פעולות.... אז גיגלתי קצת, הנה מה שמצאתי: http://www.tech-recipes.com/rx/1040/vista_how_to_uninstall_vista_dual_boot_machine האם צריך להריץ פשוט fixboot? או לכתוב שם של פרטישן כלשהו אחריו? כנ"ל לגבי fixmbr. ובקשר ל boot.ini... אני לא מוצא שום שורה על Vista! ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4530s 64bit מזה כשנה. נתוני המחשב די טובים: i7, 8giga ddr3, מאיץ גרפי AMD RADEON 1 giga, על פניו אמור להיות סבבה. אממה, המחשב הגיע עם וינדוס 7 וכל תוכנות HP האפשריות שיש בעולם! המחשב זחל! לאחרונה, כסטודנט, קיבלתי וינדוס 8 והתקנתי - עובד מצוין! המחשב מהיר והכל טוב! (כמעט)... מופיע לי במנהל התקנים 5 רכיבי חומרה שלמעט אחד (AMD RADEON) אני לא מצליח לזהות (ראו תמונה). נכנסתי לדף המחשב הספציפי הזה ב http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=ie&prodNameId=5060884&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 והורדתי מספר דרייברים. מה להתק…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני לא מעוניין למחוק את הקובץ pagefile.sys הענק שתופס שטח של יותר מ 3gb אני מעוניין לאפס אותו . איך עושים זאת בשלבים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב - Windows 2003 Server Enterprise יש אפשרות ל - DNS לא שאני ממש יודע אפילו מזה DNS אני יודע שזה כל הכתובות שזה ממיר כתובת ל IP לדוגמה: www.melonportal.co.il = 213.8.161.147 אבל אם תכנסו לאיפי הזה זה לא יכניס אותכם לאתר כמו שאתם גולשים לאתר על ידי הכתובת שלו הכיצד? עכשיו אני שואל שאלה חשובה מאוד! אני בונה אתר לצבא, זה יהיה ברשת הפנימית LAN בצבא, לא החיצונית WAN איך אני עושה שאם לדוגמה אני גולש לכתובת הזאת: http://huliat-ashdod.co.il http://www.huliat-ashdod.co.il זה יפנה אותי לכתובת הזאת: 223.16.234.123 http://223.16.234.123 שזה לדוגמה האיפי החיצוני של המחשב השרת בצבא שבו מאוכסן האתר או לכתובת הזאת: http://223.16.234.123/Hulia-WebSite ? תודה ענקית לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם הבוקר הווינדוס 7 שלי ביצע עדכון (*בלי ידיעתי*) ולאחר שהמחשב הופעל מחדש גיליתי ששום תוכנה מהאופיס 2007 לא עובדת אני מקבל את ההודעה הנ"ל microsoft office word has not been installed for the current user. please run setup to install the application אציין שלפני העדכון הזה הכל עבד חלק. לפני שמציאים לי להתקין מחדש את האופיס ולראות מה קורה, אציין שזהו מחשב נייד וקיבלתי את האופיס מותקן יחד איתו, ככה שאין לי אופיס זמין. מה לעשות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לעפמים שאני גולש אז מופיעה לי הודעה שאני לא בדיוק זוכר מה היא אומרת , יש לי בחירה בין no ל yes , אם אני עושה yes אז נפתחת לי תוכנה אחרת , שאני סוגר אותה החלון של האקספלורר נסגר לי , שאני עושה no לא קורה שום דבר מה זאת הבעיה הזאת? איך אפשר להפתר ממנה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש על מחשב אחד תקיה משותפת ברשת במחשב השני ממופה כונן רשת לתקיה הזאת שנכנסים לתקיה מהמחשב השני רואים את הקבצים באפור (תמונה מצורפת) אי אפשר לפתוח אותם גם חלק שמופיעים עם סימן ירוק לידי אותם כן אפשר לפתוח מה זה? מאיפה זה הגיע? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקנת אצלי מערכת הפעלה win 7 64bit פיניתי קצת מקום בדיסק ויש לי עכשיו 40 ג'יגה unallocatedעליהם אני רוצה להתקין XP האם מישהו יכול להסביר את זה שלב אחר שלב? אני מבין שאחרי ההתקנה של ה XP יהרס לי הרג'יסטרי של ה WIN7 וצריך לשחזר? האם מישהו מכיר עבודה עם vmware במקום ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה די פשוט, פשוט לא יצא לי להתנסות בזה לפני.. קניתי מחשב ואני צריך להתקין עליו ווינדוס, הורדתי ווינדוס 7 בקובץ ISO, עכשיו מספיק להעביר אותו לUSB ולהכניס למחשב וזה מתקין או שצריך להכניס עוד משו או לעשות עוד פעולה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני קונה בקרוב הרד דיסק חדש - מהיר יותר מהנוכחי שלי ורציתי לדעת אם אפשרי להעביר את המערכת אליו בלי להתקין מחדש ולאבד את כל ההגדרות הנוכחיות ... בכלל, זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים אם אני יעשה את זה ? ( מהרד דיסק 5400 RPM ל 7200 עם זיכרון )
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה שבן אדם קונה מחשב חדש עם רישיון לווינדואס אבל בלי דיסק, במקרה שצריך לפרמט ולהתקין מחדש הוא צריך לשלם עוד פעם עבור דיסק/רישיון או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 PRO 64 bit כמובן ברשיון. ומחשב חדיש מאד מרוצה מהמערכת אבל כל חיי מחפש חידושים ,ועכשו הגיע מערכת ההפעלה החדשה ולי יש שאלות למביני ענין. וברשותכם אשאל מספר שאלות: א. האם יש גרסה PRO בעברית 64BIT ב. אם ישנו אפשרות להתקין את המערכת החדשה ישר דרך ה- boot ג. באם אני מחליף את המערכת ההפעלה הקיימת בכונן C אז צריך להתקין את כל האפליקציות הבנויות במערכת מחדש כגון אופיס וברשותי תוכנות עריכה וידיאו וPOTOSHOP ועוד ועוד ד אני קורא באתר מיקרוסופט על שידרוג של כ- 40 דולר ועוד איזה תקליטור על מה מדובר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי פונטים חדשים אך הם עשו לי בעיות עם הפוטו שופ וכל מיני. אני יודה מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להביא לי קישור להורדה של הפונטים הסטנדרטיים של וינדוס 7, כי מה לעשות בטעות מחקתי אותם עם שאר הפונטים הלא תקינים. תודה רבה מראש, מקווה שהיה לכם צום קל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת, אם אני מחבר התקן חדש למחשב , כמו USB, האם ה - Windows שומר קובץ LOG שיכול להראות לי שחובר התקן חדש? ניסיתי לבדוק ב Event Viewer אבל לא מצאתי שם כלום. כמובן שכשחיברתי את ה - USB , קיבלתי הודעה קופצת למטה שנמצא התקן חדש ואת השם של ההתקן. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד אני מוריד תמונה...אני צריך לעשות עלייה לחצן ימני-->ערוך... בשביל שיפתח לי בצייר... אני לא יכול לפתוח ב-Windows Picture and Fax Viewer.... מישו יודע אולי למה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב מצאתי לנכון לשתף אתכם בניהול נכון של xp service יש בערך 89 סרויסס מתוכם 36 מוגדרים לפעול אוטמטית כברירת מחדל אבל אנחנו נצטרך רק 8 מהם ,כל שרות משתמש בכמות זיכרון שנעה בין 1 ל 5 mb וכשמבטלים הרבה סרוויסס שאין צורך בהם,זה חוסך לנו בין 12 ל 70 mb זיכרון(תלוי במחשב) תורם לאיתחול מהיר יותר ולעבודה חלקה יותר של המחשבץ כשאתם עושים את זה תעשו דרך התחל\לוח בקרה\כלי ניהול\שרותים או תרשמו בהתחל \הפעלה" services.msc" אל תעשו את זה דרך msconfig !!! אחרי שעשיתם תעשו reboot הנה איך שהסרוויסס מנוהלים אצלי והכל עובד ומצויון תעשו אצלכם אם אין לכם רשת וזה רק המחשב שלכם לבד+אינטרנט..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה. יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO). המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים. נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא. האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה. אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא. בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו יש איזשהו הבדל בין גרסת ה-RTM 7600 שחולקה ליצרניות לבין הגירסא שהושקה לחנויות ב-22 באוקטובר?? אני מדבר על גרסאת האולימיט. תודה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ עכשיו יש לי xp pro באנגלית והורדתי כמה וינדוסים כבר וכולם נתקעים לי בשלב השני שהוא אומר לי שחסר משהו לוינדוס דרייבר משהו ואני יודע שצריך אותו וינדוס או מקורי ועכשיו יש לי גם וינדוס XP Home Edition מקורי ושהכנסתי אותו הוא עבר לי את השלב שכולם נתקעו בו אבל לא המשכתי איתו כי אני מפחד שלא יצליח וימחק לי את הקבצים ורציתי לשאול אם אני יכול להמשיך איתו או שזה לא יצליח לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם וינדוס 10 שהתחיל קצת להיות איטי אז חשבתי לפרמט אף פעם לא יצא לי לפרמט אז רציתי לדעת איך עושים את זה והאם אפשר לגבות את ההגדרות ככה שאני יוכל להמשיך לעבוד על המחשב כרגיל כאילו לא קרה כלום תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-