Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הסיסמא של הכניסה לווינדוס, חבר שלי שכח את הסיסמא, מה הוא עושה כדי לשחזר את הסיסמא או להיכנס איכשהו לווינדוס? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העתקי את מחיצת המערכת מכונן 80GB לכונן 500GB (יWIN7) היו לי בהתחלה קצת בעיות עם הBOOT - שהוא העלה את הWIN מכונן הישן ולא את החדש אבל אחרי קצת התעסקויות (EasyBCD) הצלחתי לסדר את זה הבעיה היחידה שנשארה עכשיו, זה שקבצי הBOOT עדיין על הדיסק הישן ולכן אני לא יכול לנתק אותו (כרגע יש Dual boot). ועוד בעיה, הדגל של המערכת הפעלה נמצא על הכונן הישן (80GB) ולא החדש (500GB) זאת אומרת שאם אני נכנס ל '%systemdrive%' זה נכנס לJ:/ (הדיסק הישן) במקום החדש C:/ (וזה גורם להמון בעיות) מצורפות שתי תמונות מסך שממחישות את הבעיה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום .. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש ... אחרי שהתקנתי כמה תוכנות לוח אם וכאלה הטעינה של הוינדוס בהתחלה לקחה בערך 2 מחזורים ואז העלה את הוינדוס מאוד מהר ! אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הטעינה הישתנתה לבערך 15-20 טעינות ... איך אפשר לטעון את המחשב יותר מהר ? ואיך אפשר לתקן את הבעיה !!! תודה רבה - שי ...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הXP הישן שלי לא עובד התקנתי שוב XP ולא מחקתי את הישן השאלה היא איפה אני מוצא את כל האי מיילים הישנים שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק SSD של 200 ומשהו ג'יגה ואני רוצה לנצל את כל הקיבולת שלו, הלפטופ היה בתיקון וחזר עם הרבה מחיצות בהארד דיסק החדש שאני לא יודע מה יש בהם, הניחוש שלי הוא שהם עשו GHOST כי הוחלף הארד דיסק ובעצם לא הייתי צריך להתקין שום דבר מחדש. השאלה שלי זה אם אני אמחק את אותם מחיצות אני אוכל להגדיל את כונני C ו- D וגם האם זה בכלל בטוח למחוק אותם? מצרף תמונה להמחשה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
פיתום דברים רגילים הפסיקו להיפתח אצלי ומופיע לי הארור שבתמונה במקרה הזה זה מופיע כשאני מנסה למחוק היסטוריה באקספלורר במקרה אחר כשאני מנסה לעשות rar לכמה קבצים הוא לא נותן לי לפתוח winrar (סימון בכפתור ימני וקיבוץ קבצים) אבל אם אני פותח ראר בצורה ידנית זה כן עובד. או כשאני מחבר את הnokia שלי למחשב זה גם מופיע הדראק הזה בדקתי באינטרנט אבל הביאו פתרונות לא מתאימים לי אולי מישו פה מכיר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כידוע, אפשר לבדוק כמה זמן המערכת עובדת ע"י שימוש בפקודה SYSTEMINFO בXP או ליתר דיוק ע"י systeminfo | find "Up Time" אבל משום מה אצלי הוא מראה N/A לא הצלחתי לגלות למה. למישהו יש מושג
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה מוםיעה לי כאשר אני מאתח את המחשב . המחשב חדש ואין לי מושג איך זה מופיע. תוכן ההודעה " אתחול קובץ DLL נכשל. אתחול היישום נכשל מאחר ותחנת החלון כבתה" תכותרת חלון הודעת השגיאה רשום dwwin.exe מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול לXP H ואני עדיין לא מבין מה ההבדלים... התקנתי את זה משום שהבנתי כי הPRO איטי בהרבה יותר מה H לא? אני חייה דחוף שתענו לי אם להחזיר את הPRO או לא משום שאצלי הH הוא פשוט מגעיל כי הוא בעברית אז לא יודע אולי אני אמצא משהו להפוך אותו אבל במקום לבזבז זמן אני יכול פשוט להתקין את הPRO באנגלית וזהו... מה לעשות? עריכה : טוב תראו הינה השימושים של המחשב : אני רוצה שהוא ירוץ הכי חלק שיכול להיות ושלא יהיו בו בעיות... לא משחק במשחקים מפגרים או עושה אוברקלוק רצחני ... פשוט להיות במחשב אינטרנט סרטים [והרבה] צריבות, שירים, איסיקיו ותוכנות מסרים מיידיות אחרות. המחשב עצמו חזק [המפרט - אבל הוא עצמו לא רלוונטי.. בקיצור המחשב הריץ חלק FARCRY עם כל הפילטרים מופעלים אך לא ש…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. עדכנתי ל8.1 מ8 ועקרונית לא הייתי צריך שום סריאל חדש, אך מכיוון שעדכנתי לגירסה עם MEDIA CENTER, המערכת מבקשת ממני לגשת לאופציה בשם Add features ולרכוש דרכה. אופציה זו לא מופיעה לי בחיפוש ולכן אני כרגע עם מערכת הפעלה שמחקה ל ACTIVATION.... מה אני יכול לעשות והאם יש אפשרות אחרת לקנות את הסריאל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל latitude d430 עם כרטיס רשת broadcom gigabit netxtreme והיה לי ויסטה לפני כן.. והכל עבד קשורה.. עכשיו פירמטטי את הויסטה , ואין לי את הדרייבר של הכרטיס הזה כנראה ושמתי xp , ואין לי אינטרנט ניסיתי לחפש בכל האתרים גם כולל האתר של דל את הדרייבר הנ"ל ולא מצאתי אם משהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הבא אני ישמח מאוד מה שלא מזוהה אצלי במחשב במנהל התקנים זה "בקר רשת" משהו יודע פתרון לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ויש לי הארד-דיסק 1 של 160GB אני רוצה לפרמט את המערכת וגם לחלק את הכונן ל-PARTITIONS(לא בשביל זה אני מפרמט אבל אני רוצה לעשות גם את זה) יש לי את הדיסק של VISTA והכל, רשום שאם אני רוצה לחלק את הכונן אני צריך להפעיל את המחשב מחדש עם הדיסק או משהו כזה מישהו בבקשה מוכן לפרט לי איך עושים אתזה? צריך קודם לפרמט ואז להתקין את הוויסטה ולעשות PARTITIONS או שאנייכול לעשות משהו פשוט יותר? ועזרה דחוף בבקשה כי אני רוצה לפרמט אבל אני ממש עייף ומת לישון אז אני רוצה להספיק... אהה וראיתי שיש פה איזה תוכנה שעושה אתזה אני יכול לעשות את זה איתה גם אחרי שאני מתקין את המערכת? בכל זאת אני מעדיף שלא להשתמש בשום תוכנות,אז אם מישהו מוכן להסביר לי בנחמדות איך לע…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי ווינדוס 8.1 אני יוכל לעדכן לווינדוס 10 ללא כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בזמן כיבוי הוא לא מגיב ולפעמים אחרי זמן ממושך הוא רושם מתנתק ושם הוא ניתקע קראתי דברים שרשמו אז בדקתי את נושא APM/ACPI זה עוזר מה עושים כדי לתקן זאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש משהו קטן שאני רוצה לעשות עם המחשב שלי ואני מקווה שתוכלו ליעץ לי איך עדיף לעשות את זה.. במחשב שלי יש שלוש דיסקים קשיחים על אחד מותקן W7 על השני W2008R2 והשלישי שמור לאחסון מה שאני רוצה לעשות זה להתקין גם XP לתמיכה לתוכנות שלא עובדות לי על 7 כעיקרון מוגדר לי היום דואל בוט בין ה7 ל2008 שעובד יופי, מה שאני רוצה זה אם להתקין את הXP על הדיסק שעליו מותקנת אחת ממערכות ההפעלה רצוי בלי לפרמט אף אחת מהן.. יש לי כלי שמשנה את גודל המחיצה ככה שזאת לא הבעיה שלי מה שאני רוצה זה שיהיה לי מסך בחירה לפני העליה של המערכת הפעלה כמו שיש לי היום רק שיכלול גם את הXP המערכת הפעלה שאני יכול לפרמט זאת ה2008 ואז להתקין עליה את הXP ואחר כך 2008 שוב מה שכן איך אני אגרום להן להופיע במסך ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכנן להיכנס לתחום הרשתות ואני מעוניין לקנות לפטופ חדש ולהתקין עליו ווינדוס סרבר 2012 החדש שיגע או 2008 R2. האם הדבר אמור להיות בעייתי?? מבחינת דרייברים וכו'? אם כן האם יש לפטופים שמיועדים במיוחד למערכת של הסרברים? וגם אם במקרה מישהו יודע למרות שזה לא הפורום - אם יהיה אפשרי להתקין גם UBUNTU SERVER על אותו לפטופ.? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על תיקייה כלשהי או נכנס לאינטרנט אקספלורר קודם כל, התיקיות עולות לשנייה ונסגרות לבד, והאינטרנט אקספלורר לא עולה .. מופיע באינטרנט רק מסך לבן.. רק הכרום עולה אצלי.. *לאחר העדכון שהווינדוס ביקש לעשות .. העדכונים הזמינים .. עשיתי .. ואז זה עשה הפעלה מחדש והתקין ואז העלה את המחשב.. ואני לא יכול פתוח תיקיות. הן מופיעות לשנייה ונסגרות .. תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולכם, תופעה משונה שאני נתקל בה לאחרונה כאשר אני מחפש קובץ בתיקייה, ע"י שימוש בשורת החיפוש העילית (כן, זו שנמצאת בד"כ משמאל לשורת הניווט) - בסיום הקלדת מילה אני מקיש רווח לקראת הקלדת מילה נוספת, אלא שהסמן משום מה מבצע על דעת עצמו פעולת מחיקה ומבטל את הרווח שהוספתי, וכך אני ממשיך להקליד משהו שגוי עד שאני שם לב לטעות וחוזר לתקן. בהתחלה חשבתי שמדובר בכשל במקש הרווח במקלדת (razer ortana V2). חשבתי שמקש הרווח פשוט אינו מגיב, אבל אז תפסתי את ההתרחשות בזמן אמת, וכשראיתי שהתופעה הזו מתרחשת רק בשורת החיפוש של סייר הקבצים נפל לי האסימון והבנתי שמדובר בבאג כלשהו במערכת ההפעלה. בינתיים אני עושה חיפושים רק בעברית. לא בדקתי האם זה קורה גם כשאני…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים! עשיתי שיחזור מערכת ל win7 64bit . לאחר השחזור הווינדוס נטען אך לאחר מכן הופיע מסך שחור ורק הסמן עליו. מצב בטוח עובד אותו הדבר . עצות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתה לי בעייה עם עדכון KB3081436 שפעמיים ניסיתי להתקין אותו ולא הצלחתי. עכשיו אני רואה שהוא לא מופיע פתאום ב-Windows Update. זה קרה לעוד מישהו? עדכון: הבעיה נפתרה בהתקנה חוזרת של העדכון
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום במערכת הפעלה חלונות אקס פי נעלם לי האייקון של אינטרנט אקספלורר שהיה בשולחן עבודה ובקוייק לנש. איך אני מחזיר אותו או יוצר קיצור דרך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! יש לחבר שלי מחשב p-3 סלרון 800mhz זכרון 128mg. הרדיסק 40g(חדש). וכרטיס מסך g.f 4 (חדש). מערכת הפעלה xp. הבעיה במחשב הוא עובד לאט מאוד כול פעולה פשוטה לוקח לו זמן(ממש סובל). כאשר היה לו מערכת הפעלה win 98המחשב עבד טוב. (לא היתה בעיה איטיות). הוספתי לו 256mg זכרון ועדיין יש את הבעיה. המאורר של המעבד עובד (לא מתחמם). תודה....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-