Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ב win7 גודל כונן c הוא 70gb אך סך כל התיקיות הוא 40gb איפה יתר 30gb ? מצורפים גדלי התיקיות והגדרות תיקיה בלוח הבקרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את התוכנה להורדת של הקובץ ומחקתי את הוירוס והתקנתי את התיקון ועדין הוירוס חוזר מה לעשות
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי אותו על חשבון NORTON (עשה בעיות והתנגשויות עם סקריפטים באקספלודר), יש האטה באתחול המחשב ו"טחינת" ההארד-דיסק בעליית המחשב. כמו כן שאר היישומים עולים טיפה יותר לאט (זכרון? - כנראה שכן), הנה צרפתי לכם תמונה של המשאבים העובדים: סימנתי באדום את מה שקשור לדעתי ל-VShield. תקנו אותי אם אני טועה. כמו שאתם רואים כמעט שום יישום לא עובד ברקע ו/או ב-TRAY. אני שואל אם יש פתרון למצב, או לחלופין אנטי וירוס שלא בולס כ"כ הרבה זכרון ושכבד פחות, אף עם זאת אמין ? (וכאמור, כבר אמרתי לא לנורטון...) תודה וביי. נ.ב. התלבטתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה : תוכנות (אבל זה משאבי חלונות..), תמיכה טכנית (זו תמיכה אך לא טכנית...). בקיצור הרגתם אותי- 700 פורומים, עד שהחלטתי איפה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ויש לי הארד-דיסק 1 של 160GB אני רוצה לפרמט את המערכת וגם לחלק את הכונן ל-PARTITIONS(לא בשביל זה אני מפרמט אבל אני רוצה לעשות גם את זה) יש לי את הדיסק של VISTA והכל, רשום שאם אני רוצה לחלק את הכונן אני צריך להפעיל את המחשב מחדש עם הדיסק או משהו כזה מישהו בבקשה מוכן לפרט לי איך עושים אתזה? צריך קודם לפרמט ואז להתקין את הוויסטה ולעשות PARTITIONS או שאנייכול לעשות משהו פשוט יותר? ועזרה דחוף בבקשה כי אני רוצה לפרמט אבל אני ממש עייף ומת לישון אז אני רוצה להספיק... אהה וראיתי שיש פה איזה תוכנה שעושה אתזה אני יכול לעשות את זה איתה גם אחרי שאני מתקין את המערכת? בכל זאת אני מעדיף שלא להשתמש בשום תוכנות,אז אם מישהו מוכן להסביר לי בנחמדות איך לע…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ליתוכנה שעושה בעיות בגלל שהנתיב לשם המשתמש הוא בעברית. איך אפשר לשנות לאנגלית? Windows10 Pro
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) ומשום מה הווינדווס מעלה לי הודעה מוזרה שאומרת "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" אני הadministrator של המחשב ולא עשיתי כלום שיגרום לזה מישהו יודע איך לסדר? תודה מראש ניר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני קונה בקרוב הרד דיסק חדש - מהיר יותר מהנוכחי שלי ורציתי לדעת אם אפשרי להעביר את המערכת אליו בלי להתקין מחדש ולאבד את כל ההגדרות הנוכחיות ... בכלל, זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים אם אני יעשה את זה ? ( מהרד דיסק 5400 RPM ל 7200 עם זיכרון )
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP נפגעה כנראה. אחת התוצאות היא שאין לי אפשרות לצפות בחיבורי רשת. כשאני נכנס ל services ומנסה להפעיל את השירות network connections אני מקבל הודעת שגיאה 126 שהמערכת אינה מוצאת את המודול. למיטב חקירותי נראה לי שהפגם הוא בדרייבר netman.dll. ניסיתי לבצע רישום מחדש של הדרייבר באמצעות הפקודה: regsrv32.exe netman.dll אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שהמודול לא נמצא. למיטב הבנתי הבעייה כנראה נמצאת ב registry. על-מנת לאפשר את המודול צריך כנראה לשנות ערכים מסויימים שאינני יודע מה הם? האם זה הכיוון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדבר אפשרי בכלל ללא פירמוט? אם כן צריך לעשות משהו מיוחד(להסיר דרייברים מסוימים וכו')? בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי התקנתי השבוע WIN 7 גרסת ULTIMATE, ובכמעט ב90% מההורדות שאני מנסה לבצע ברשת אני מקבל את השגיאה -לא ניתן לשנות את שמו של הקובץ - (צילום מסך מצורף) ביטלתי את הUAC לגמרי, האנטיוירוס-פיירוול של קומודו ללא תיעוד, השגיאה הזו לא מופיעה אפילו ב-מרכז הפעולות- ממש כמעט כל קובץ שניסיתי להוריד..deamon tools siw nero וכו' נתקל באותה שגיאה. מה אני מפספס פה? ועוד דבר מוזר ששמתי לב אליו, בשגיאה מצויין נתיב התיקייה כC:\USERES בעוד שבסייר הוא מופיע כ-משתמשים- בעברית, אין לי מושג אם זה קריטי. אני אחרי כמה שעות של ניסויים ללא הצלחה, אודה לכל עצה\עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! יש לי ווינדוס XP (ללא SP1) באנגלית וכאשר הוא טוען פתאום מופיע מסך כחול וכתוב UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי Last known good configuration ואממ safe mode שניהם לא עובדים , למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? ובגלל מה זה אמור להיגרם ? לפני זה הגדרתי כמה דברים ב-Customizer XP וב-XP Anti-Spy וכשעישתי ריסט המחשב הודיע שחסר לו זכרון וירטואלי והכל נתקע עשיתי ריסט ואז זה קרה..... אשמח לקבל תגובות, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה עולה windows xp וכמה vista? המחיר משתנה לפי חנות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ברור לי מהו רכיב התוכנה הנ"ל, האם מישהו יודע ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עומד להתקין ווינדוס בפעם הראשונה בפעמים הקודמות התקינו בשבילי מה אני אמור לעשות אמרו לי שרק צריך ללחוץ נקסט נקסט האם אני גם צריך לכתוב אילו רכיבים יש לי או שהווינדוס יזהה לבד תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא מצליח למצוא,בדוק איות,בלה בלה בלה...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני התקנתי והסרתי את האובנטו ושיניתי משהו בהתקנה בהגדרות הדיסק הקשיח עכשיו יש לי ויסטה כי רק היא הצליחה להתקין את עצמה על הכונן XP פשוט מציגה לי שגיאה באמצע ההתקנה בפירמוט של הכונן שהכונן דפוק או משהו. אז כניראה שיניתי למצב שהXP לא "מבינה" מה אני יכול לעשות עכשיו? אני מת כבר להעיף את הויסטה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יכולות סיבות לאיטיות ב- W2K? ואם אפשר לקבל טיפים לשיפור ביצועים??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שקניתי כרגע עוד HD חדש אני מעדיף לשאול ולראות מה תשובתכם: מה עדיף - להתקין XP PRO SP1 בעברית מלאה ואז להוסיף SP2 או להתקין XP PRO SP2 באנגלית ואז להוסיף את חבילת השפה שתהפוך אוות לעברית [לא עשית עדיין] ??? עד היום השתמשתי באופצייה הראשונה, כעת עם הקנייה אני מעוניין בתשובה משכנעת... חשוב לי שהכל אבל הכל יהיה בעברית מלאה בלי באגים וכו' מה אתם אומרים? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי Wendows 8 enterprise מישהו יודע האם אני זכאי לשידרוג לווינדוס 10? תודה לכם. והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא מראה לי תמונות ממוזערות של סרטונים...פתאום. לא מחקתי שום מקודדים או משהו אחר,אבל פתאום אין לי את האפשרות של-"רענן תמונה ממוזערת",ובכלל אין תמונות לסרטונים \= למה? ומה צריך לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כידוע, אפשר לבדוק כמה זמן המערכת עובדת ע"י שימוש בפקודה SYSTEMINFO בXP או ליתר דיוק ע"י systeminfo | find "Up Time" אבל משום מה אצלי הוא מראה N/A לא הצלחתי לגלות למה. למישהו יש מושג
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי המחשב שלי בן כחצי שנה ופועל מעולה וחלק אני אפילו מקפיד לעשות לו ניקוי בכוננים ומנקה אותו מאבק כל כמה חודשים עכשיו, כל הזמן ווינדוס מקפיץ לי הודעה (צרפתי תמונה) שהמחשב מתקשה להריץ את ממשק ה-aero של WIN7 עקב חוסר של משאבים וכל פעם שאני מבטל את ההודעה הזו או בוחר באופציה שהוא לא יזכיר לי אותה היא מופיעה מחדש בסופו של דבר מישהו יכול להגיד לי מה מקור הבעיה פה? או איך לסדר אותה? תודה לעונים מפרט: מעבד: i7-2600 RAM: 12GB 1600Mhz כ. מסך: Gigabyte GTX560 TI OC [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים": מישהו יכול לספר על הגרסה הזו? היא פשוטה להתקנה? תומכת ב-PowerPoint2003 וסרטי XVID באופן מלא (נאמר עם VLC למשל)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-