עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by matizami,

קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by idanpc,

מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הדבר אפשרי בכלל ללא פירמוט? אם כן צריך לעשות משהו מיוחד(להסיר דרייברים מסוימים וכו')? בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. פתאום לא מצליח. כל פעם אומר שהוא בודק ומודיע על בדיקה בתכלס כלום כאשר אני רוצה לדעת מה הותקן . אין תגובה חוץ מזה הכל עובד פיקס

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Oranl,

הגיע לידי נייד VAIO עם XP. אני לא מסוגל לשנות דברים כמו הגדרות אבטחה או System Restore והן כבויות. זה נובע לפי מה שרשום שם מהגדרות ה-Group Policy. מה זה בדיוק? האם זה קשור ל-Local Secrity Authority Subsystem Service? איך אני מבטל את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. פירמטתי את המחשב. אני רוצה להחזיר את התוכנות שהיו לי, ויש תוכנות שהוא לא נותן לי להתקין למשל: Acrobat Reader Office 2003 QuickTime Alcohol 120% ועוד כל מיני. הוא נותן לי הודעת שגיאה כשאני מפעיל את הקובץ: windows installation package could not be opened... אני חושב שזה משהו שקשור ל Windosw Installer הורדתי מהאתר של MIcrosoft, ועדיין הבעיה קיימת. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר. Windows XP SP2 - חוקי. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Electric Boom,

שאלה בכותרת. הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא מצליח למצוא,בדוק איות,בלה בלה בלה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום מקניתי מחשב ניד חדש כאשר מותן עליו WIN VISA אך ברצוני לפרמט אותו ולהחליף לXP אך לא קיבלתי דרייבים(יכול ליות שדודה שלי פספסה דיסק שהביא אותו מחול) ורציתי לדעת איזה מהדרייבים שפה אני צריך להוריד/ שיש דרייבר גלובלי שמתקין את כולם....(אם אלה לא הדרייברים אז בבקשה תביאו לי אותם) http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DAN,

למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ohadaridan13,

יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by digitalseeker,

יש לי שתי צרות כרגע. האחת - אני לא יכול להפעיל את "מנהל המשימות" גם שאני לוחץ קליק ימני על הTASK BAR אז הוא מסומן באפור. השנייה הWINDOWS מתריע לי ש"שירות מערכת האבטחה" שלי לא עובד וכשאני לוחץ הפעל הוא לא מפעיל. יש לי NAV פעיל ומעודכן. וגם בProccess Explorer אני לא יכול לעשות SHUT לדברים זה גם מסומן אפור. HELP

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by toniviner,

היום קבלתי גישה לMSDNAA כסטודנט ;D וכמובן שהתחלתי להוריד את WINDOWS 7, אבל הגירסה היחידה שיש שם היא גירסת ה PROFESSIONAL ואין שם את גירסת הULTIMATE (שאני כבר מקיר). ישר נכנסתי לאתר של MICROSOFT בשביל לבדוק מה אני מפסיד בזה שאני יתקין גירסת PRO במקום הULTIMATE ויש שם משהוא שהפחיד אותי: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare-editions/default.aspx איפה שרשום: Work in the language of your choice and switch between any of 35 languages. מסומן V ליד הULTIMATE אבל לא ליד הPRO. אני אישית מעדיף את הWINDOWS שלי באנגלית כמו שהוא מגיע אבל אמא שלי שמשתמשת במחשב הראשי לא מסתדרת כל כך טוב איתו ומעדיפה עברית, כרגע מותקן אצלי הULTIMATE עם 2 יוזרים, אחד שלי באנגלית והשני שלה ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by benor,

אני התקנתי בינתיים ואי בעיות. לא שזה שיפר לי משהו... לכל מי שרוצה להוריד: http://www.windowsxpstuff.net/modules.php?modid=2&action=download&id=32 וכמה תמונות:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם קניתי מיני-מחשב שהגיע עם Windows 11 Pro. אני מעוניין להתקין עליו Windows 10 Pro. יש לי Product Key ל-Windows 10 Home, אבל לא ל-Pro. תוכלו להגיד לי מאיפה הכי זול לקנות Product Key ל-Windows 10 Pro? תודה

15. היי יש לי 2 שאלות: במחשב הנייח שלי הnumlock מופעל אוטומטית. במחשב הנייד לא. איך אני יכול לגרום למחשב הנייד להפעיל את הnumlock בצורה אוטומטית? (בשני המחשבים יש לי סיסמא ואני לפעמים שוכח לבדוק שהnumlock דלוק) שאלה נוספת. יש לי מספר מחשבים שנמצאים בדומיין. איך אני יכול להגדיר מחשב שיכנס ישירות לדומיין X ולמשתמש Y? (כדי לדלג על מסך login בצורה אוטומטית.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dorman2,

מערכת הפעלה XP נפגעה כנראה. אחת התוצאות היא שאין לי אפשרות לצפות בחיבורי רשת. כשאני נכנס ל services ומנסה להפעיל את השירות network connections אני מקבל הודעת שגיאה 126 שהמערכת אינה מוצאת את המודול. למיטב חקירותי נראה לי שהפגם הוא בדרייבר netman.dll. ניסיתי לבצע רישום מחדש של הדרייבר באמצעות הפקודה: regsrv32.exe netman.dll אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שהמודול לא נמצא. למיטב הבנתי הבעייה כנראה נמצאת ב registry. על-מנת לאפשר את המודול צריך כנראה לשנות ערכים מסויימים שאינני יודע מה הם? האם זה הכיוון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

מאיפה אפשר לקנות רשיונות מקוריים לווינדוס 7 ו8 במחיר הכי זול? במידה וקונים כמות מסוימת המחיר יורד? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by galav1,

יש לי מחשב נייד מדגם 1215n של asus ואני רוצה לפרמט אותו בגלל שאין לו כונן דיסקים אז השתמשתי בתוכנה windows 7 usb dvd download tool כדי לשים את הקובץ iso של ה-windows 7 שאני רוצה להתקין דרך ה-dok את זה הצלחתי לעשות מה שלא הצלחתי זה אחרי שה-dok מוכן וזה מראה כאילו המערכת הפעלה נמצאת עליו זה דרך ה-bios בחרתי ב-boot priority וקבעתי שם שה-dok יהיה ראשון אבל משום מה אחרי שעשיתי את כל זה זה מעלה לי את ה-windows כרגיל זה לא כאילו מכניס אותי ב-dos להתקנה של ה-windows וזה למרות שהוא מזהה את ה-dok מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by asili,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009304598&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. אני יודע שיצרניות-החומרה מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ב win7 גודל כונן c הוא 70gb אך סך כל התיקיות הוא 40gb איפה יתר 30gb ? מצורפים גדלי התיקיות והגדרות תיקיה בלוח הבקרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מדברים על ההשקה בכל העולם, אך לא רשום בשום מקום (כולל אתר מייקרוסופט ישראל) מתי תצא הגרסה העברית.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. איך אני מפרמט לפטופ? הרי לפטופ לא בא עם דיסק התקנה, אלא רק עם המדבקה של הקוד של הוינדוס על המחשב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום? (אני משתמש ב-windows xp) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.