עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לאחר שמיקרוסופט הודיעה על תמיכה מובנית בקבצי וידאו מסוג MKV בגרסה הבאה של חלונות, דיווח חדש מראה לנו את כוונותיה של מיקרוסופט לתמוך טבעית גם בקבצי אודיו בלתי דחוסים מסוג FLAC במערכת ההפעלה החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%98%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9c%d7%a7%d7%91%d7%a6%d7%99-flac/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by PeaS,

I just installed win XP, and I have some hebrew support problems. I can read Hebrew, but I can't write Hebrew, as you see. There are some more Hebrew issues here, but let's try solve this one first, because it's probaly will solve the others too.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by FARKASH7,

?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yosib,

מערכת הפעלה: windows xp sp2 פנטיום 4 2.66 MGHZ הארדיסק:80 GB זיכרון:2GB RAM שלום היום אני מדליק את המחשב ושם לב שקופץ לי חלון לניקוי הדיסק הקשיח ואז אני רואה שיש לי 100 מגה פנוי ב כונן C גודל המחיצה הוא 20 ג'יגה מאחר ולא שמרתי כלום ב - C התחלתי לבדוק מאיפה זה מגיע מסתבר שתיקיית WINDOWS שוקלת לי 20 GB ושאני ניכנס לתוך התיקיה לאחר שבחרתי שיציג קבצים מוסתרים וקיבצי מערכת עשיתי בחר הכל והוא אומר שיש רק 3.88 GB בתיקייה מוזר. הרצתי כמה בדיקות: 1.AVG FREE - כי חשבתי שוירוס עושה את זה 2.ccleaner - לא ניקה הרבה 3.window one live care online scan -גם לא ממש עזר 4.sfc/scannow - גם לא פתר עברתי על עשרות אתרים ולא מצאתי פתרון ממשי חוץ מפירמוט אז אתם תיקוותי האחרונה לפני גזר הדין המר.…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. נרשמתי לתוכנית של מיקרוסופט וכשהגעתי לדף ההורדות מצאתי שאין גירסה בעברית אז הורדתי את הגירסה באנגלית. לאחר גיבוי מלא של מערכת ההפעלה על כל מקרה שיבוא. ניגשתי לשידרוג דרך קובץ הISO ובזמן ההתקנה רשום שאין באפשרותי לשמור את האפליקציות כי מערכת ההפעלה משתמשת בשפה שונה מזאת שאני מתקין. שיניתי את שפת המערכת לאנגלית אך ללא הועיל. יש למישהו מושג איך או אם בכלל ניתן לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. מישהו ער לתופעה הזאת? מדובר על הנייד שלי וינדוס היה עולה זריז וחלק אבל עכשיו צריך לחכות עריכה" מסתבר שאני לא היחיד הרבה מתלוננים בדיוק אותו דבר אחרי שהתקינו SP1 המחשב איטי בצורה ברורה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-service-pack-1-made-my-computer-slow/0d8d1373-4267-44ef-970d-39b0349748a9 לעזאזל זה באמת צריך לקרות לי על הנייד בגלל שהתקנתי SP1 ???? לעזאזל עם מיקרוסופט האלו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. הי, תיקיית התמונות שלי (10 גיגה) הייתה ממויינת לא רע. כל חיבור של המצלמה יצר תיקייה חדשה לפי תאריך. אבל היו לי עשרות כאלו אז רציתי לעשות קצת סדר. טעות!!!!! העתקתי בטעות את כל התמונות לתיקיית השורש. עכשיו אני רוצה למיין חזרה ויש לי בעייה. קודם כל אני רואה את תאריך הקובץ כתאריך ההעתקה כך שאני לא יכול למיין לפי תאריך. חוץ מזה 10K קבצים בתיקייה אחת - קשה לאקספלורר להציג... יש לציין שבפיקסה אם אני נכנס לתצוגת TIMELINE הכל מסודר יפה אבל אי אפשר מהתצוגה הזו להעביר לתיקיות אחרות. ניסיתי להריץ איזה XCOPY עם תיחום תאריך וזה לא עבד יפה. בטח יש למישהו רעיון שלא חשבתי עליו בגלל היאוש :-[ כעקרון אם היה כלי אוטומאטי שמעתיק לתיקיות לפי חודשים (כל מרץ 2010 לתיקייה חדשה, כל א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Amit_H,

יש לי 5 שאלות: 1. היו לי שתי מחיצות ב-HD, בשמות E+F. אתחלתי את E ומזגתי אותה ל-F דרך ניהול המחיצות של מערכת ההפעלה. עכשיו בתוך "ניהול דיסקים" נשארו לי שתי מחיצות שלשתיהן קוראים E. איך הופכים אותן לאחת? תמונה - ניתן לראות שכונן E מחולק לשתי מחיצות שנקראות שתיהן "E": 2. יש לי שני HD ומשום מה, ליד השעון מופיע לי סמל של USB שנקרא "הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח". ממתי HD שמחוברים ב SATA2 הפכו להיות כוננים ניידים? איך מעלימים את הדבר הזה? תמונה - ניתן לראות שה"חומרה" המדוברת היא בעצם שני הכוננים הקשיחים שלי: 3. הווינדווס היה "חוקי" והתבטלה לי גרסת הנסיון ל-30 יום. אבל משום מה מופיעה לי מידיי פעם הודעה שהווינדווס לא חוקי ושעליי לפתור זאת בדרך מקוונת. מה יש לעשות ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני וחבר הרכבנו מחשב חדש (המחשב של החבר) ונתקלנו בבעיה בהתקנת WIN7, ההתקנה היתה איטית מאוד - עברו כמה דקות עד שמסך בחירת השפות בהתקנת WIN7 עלה. ניסיתי להתקין 2 גרסאות של WIN 7 - גירסה של 32 ביט וגירסה של 64 ביט ובשניהם הבעיה חזרה (הגרסאות חוקיות מהאתר של מיקרוסופט). כאשר ניסית להריץ את הדיסקים במחשב שלי (פנטיום 4 3GHz ישן) ההתקנה היתה הרבה יותר מהירה - תוך מס' שניות הופיע חלון הגדרת השפות. ניסיתי גם להעלות את לינוקס אובונטו עם Live CD במחשב שהרכבנו וכאן לא הייתה בעיה והכל רץ יחסית חלק. אני חושב שהבעיה היא בהגדרות הביוס, מה ההגדרות שחשוב להגדיר בביוס לאחר הרכבת מחשב? אם יש לכם רעיון אחר מה יכולה להיות הבעיה אתם מוזמנים לשתף. החלקים במחשב שהורכב: לוח אם של אסרוק P45R2…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בטעות במקום ללחוץ על רוקן עשיתי מחק איך אני מחזיר תסל מיחזור הזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Yehudaa,

זאת פקודה שנותנת אינפורמציה על המחשב כשאני מקליד אותה היא פועלת הכל טוב ויפה רק המסך נסגר כל פעם מה אני עושה כדי שהמסך לא יסגר ? או לחילופין להגיע למידע שהיא הדפיסה בדוס

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הורדתי את Portlock Windows Update Manager, כדי לבדוק האם התוכנה לא תעשה לי את הבעיות ש-Windows Update עושה, והן: אחד מתהליכי Svchost.exe צורך משאבי מעבד, וכן חיפוש והתקנת עדכונים שנמשכים לנצח. שום בעייה לא נפתרת. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shibby15,

שאני לוחץ על קליק ימני בדסק-טופ ואז על אפשרויות הוא נותן לי את השגיאת מערכת הבאה: "{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSIMG.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." מה אני עושה?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by DarkX,

אוקי אז ככה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור היפה הזה שנקרא START ולוחץ SHUTDOWN מופיע לי כרגיל המסך של SHUTDOWN שואל אותי איזה SHUTDOWN ברצוני לבצע SHUTDOWN, RESTART, LOGOFF כאשר אני בוחר SHUTDOWN או RESTART אז לא משנה מה אני בוחר הוא עושה RESTART כלומר אני לא יכול לעשות SHUTDOWN רגיל לפעמים הוא בכלל נתקע ! וכשהוא חוזר מהריסטרט הלא רצוי אז הוא גם רושם שהייתה בעיה מישהו יודע איך לתקן פליזזזזזזזזז תעזרו לי !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. תוספת מרכזית הבאה למערכת ההפעלה תוכל לאפשר למשותקים להשתמש בה, וגם תוכל להעניק למשתמשים הרגילים דרך ייחודית נוספת לשלוט במה שקורה על המסך לכתבה

16. לפי מה שהבנתי הכונן שבו מותקן הוינדוס צריך להיות FAT32 והשאר NTFS ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by The-Magician,

קוד שגיאה 0x0000003b

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. לא הייתה לי התקנה אחרת על הUSB אז שפכתי לשם WIN7 PRO 64BIT (וכי זה היה עם כל העדכונים) למחשב מאוד ישן - Athlon 5000+ 2.4 GHz עם 1 ג'יגה זיכרון. האם מערכת ההפעלה תעבוד רגיל כמו 32 ביט? והאם בכלל זה רעיון טוב להתקין מערכת הפעלה כזאת על מחשב ישן כל כך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים": מישהו יכול לספר על הגרסה הזו? היא פשוטה להתקנה? תומכת ב-PowerPoint2003 וסרטי XVID באופן מלא (נאמר עם VLC למשל)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי Windos XP Pro + Sp1 ואני רוצה שמישהו ידריך אותי בבקשה איך להתקין אותו במחשב החדש... אני יודע להתקין win98 אבל אף פעם לא התעסקתי עם XP... לפי מה שאני יודע כשאני מקבל בפעם הראשונה את המחשב אני צריך לפרמט את ההארד דיסק לא??? איך אני מפרמט? מכניס דיסקט אתחול של 98? [ככה הייתי עושה שהייתי מתקין win98] ואז עושה דרך הדוס format c: ? ואחרי שפרמטתי איך אני מתקין את הXP? אני יודע מה98 שהייתי עושה win98/loc.... תודה רבה רבה על מי שידריך אותי איך להתקין XP במחשב החדש... למי שרוצה הנה המפרט שלי: http://planet.nana.co.il/eliad111/new.txt אפשר גם לבוא אלי לאייסיקיו: 172206889

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הורדתי גירסת ביוס יאנו מ-F6 ל-F5 על מנת לקבל אוברקלוק יותר טוב, והמחשב לא עולה נתקע במסך הראשוני וזהו ניסיתי להוציא את הסוללה ולא עוזר בבקשה עיזרו :'( :'(

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לא ניתקלתי בבעיה הזאת עד היום , בזמן שראיתי סרט פיתאום הופיע שומר המסך , לא הבנתי למה הוא הופיע אז פשוט הזזתי את העכבר קצת כידי שהוא יעלם והמשכתי ליצפות בסרט, אבל זה חזר על אצמו ולא פעם אחת. מישהו יודע מה גורם לזה? אני מישתמש ב Vista Ultimate 64bit וצפיתי דרך WMP 11 ואני ידגיש עוד פעם , זאת הפעם הראשונה שזה קורה ובזמן שהשומר מסך הופיע הסרט לא נעצר אלה המשיך להיתנגן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום! טוב, הכל כתוב בכותרת... אני משתמש אחד במחשב, אני גם ADMINISTRATOR, וכל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי את מסך ה LOGON. אני רוצה לבטל אותו, כדי שפשוט יתחבר אוטומטית, ישר למסך ה WELCOME. איך עושים את זה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by J.allmighty,

היי , אני מנסה לשייך אתwww.???.co.il למשל אם מקלידים בדפדפן yahoo (דוגמה) ולאח מכן ctrl+enter הוא ישר נותן www.yahoo.com איך אני עושה כדי ש2 מקשים שונים במקלדת ביחד יעשו את אותו הדבר רק עם co.il ? תודה לעוזרים ;D

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים