עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי חלונות 8 ורציתי האם יש טעם להתקין אנטי וירוס חיצוני (חשבתי לכיוון AVG) או שיש לווינדוס מערכת הגנה מובנית או משהו חינמי אחר של מיקרוסופט. אני לא מעוניין להעמיס הרבה תוכנות שיושבות בזיכרון, מה מומלץ להגנה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חבריה כותרת יש לי על כונן USB מערכת הפעלה 8.1 ואני רוצה להתקין על אותו כונן USB גם את אופיס הכונן כבר Bootable כמו כן מאחר שהמחשב חדש גם את דיסק לוח האם ? אין לי כונן דיוידי תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by orior,

זה רק אצלי או שאצל כולם הIE6 כל פעם שוכח את ההגדרות שמכתיבים לו בTOOLBAR? יכול להיות שזה בגלל שהוספתי לו את הGOOGLE TOOLBAR?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איך אני מפרמט לפטופ? הרי לפטופ לא בא עם דיסק התקנה, אלא רק עם המדבקה של הקוד של הוינדוס על המחשב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DAN,

למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי יש לי 2 שאלות: במחשב הנייח שלי הnumlock מופעל אוטומטית. במחשב הנייד לא. איך אני יכול לגרום למחשב הנייד להפעיל את הnumlock בצורה אוטומטית? (בשני המחשבים יש לי סיסמא ואני לפעמים שוכח לבדוק שהnumlock דלוק) שאלה נוספת. יש לי מספר מחשבים שנמצאים בדומיין. איך אני יכול להגדיר מחשב שיכנס ישירות לדומיין X ולמשתמש Y? (כדי לדלג על מסך login בצורה אוטומטית.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן. עדכנתי ל8.1 מ8 ועקרונית לא הייתי צריך שום סריאל חדש, אך מכיוון שעדכנתי לגירסה עם MEDIA CENTER, המערכת מבקשת ממני לגשת לאופציה בשם Add features ולרכוש דרכה. אופציה זו לא מופיעה לי בחיפוש ולכן אני כרגע עם מערכת הפעלה שמחקה ל ACTIVATION.... מה אני יכול לעשות והאם יש אפשרות אחרת לקנות את הסריאל? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by kage,

כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, לפחות 3 פעמים ביום אני מקבל מסכים כחולים, כולם נובעים מאותה שגיעה ב ndis.sys. רוב הזמן זה קורה במשחקים אבל גם לפעמים כשהמחשב במנוחה. עשיתי חיפוש קטן בגוגל וראיתי שזאת בעיה דיי נפוצה גם בויסטה וXP, אבל לא מצאתי פתרון... אם למישהו יש עצות\פתרונות בבקשה אנשים.. אני כבר מתחיל להתאס שהתקנתי win7.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by co11,

מעבד : Intel P4 LGA 775 64Bit 3.2GHz 800 MHz cache:1MB לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800PMD כרטיס מסך : gtgabyte radeon 9550 זכרון : 1024MB DDR2 533MHz דיסק קשיח : SATA 2 7200RPM 8MB 160GB צורב: DVD±RW X18 יעבוד ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי מעבד Athlon Xp 1600 ולוח Gigabye 7VTXH. כשיש שני Users מחוברים למחשב - אחרי שומר מסך או אחרי שעושים Switch Users ולא Log off - ואני נמצא במסך של בחירת המשתמשים, אני מנסה לעשות Turn Off ובמקום זה הוא עושה לי Restart. אחרי זה הוא שואל אותי אם אני רוצה לשלוח את הבעיה ל-Microsoft. בכל מקרה, הוא עושה את זה רק כשיש יותר ממשתמש אחד מחובר למחשב. גיליתי שביום שלמחרת המשחקים לא פועלים. זה קרה לי פעמיים הדבר הזה - גם לפני איזה שבוע וגם עכשיו. ברגע שהחלק הגראפי של המשחק עולה אני מקבל מסך כחול ואז Restart. נראה לי שהפעם זה כבר לא ליום שלם כי יש משחק שפועל עכשיו. אני ינסה אחר כך עוד משחקים. אני ישמח אם תכלו לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Goat17,

שלום לכולם יש משהו קטן שאני רוצה לעשות עם המחשב שלי ואני מקווה שתוכלו ליעץ לי איך עדיף לעשות את זה.. במחשב שלי יש שלוש דיסקים קשיחים על אחד מותקן W7 על השני W2008R2 והשלישי שמור לאחסון מה שאני רוצה לעשות זה להתקין גם XP לתמיכה לתוכנות שלא עובדות לי על 7 כעיקרון מוגדר לי היום דואל בוט בין ה7 ל2008 שעובד יופי, מה שאני רוצה זה אם להתקין את הXP על הדיסק שעליו מותקנת אחת ממערכות ההפעלה רצוי בלי לפרמט אף אחת מהן.. יש לי כלי שמשנה את גודל המחיצה ככה שזאת לא הבעיה שלי מה שאני רוצה זה שיהיה לי מסך בחירה לפני העליה של המערכת הפעלה כמו שיש לי היום רק שיכלול גם את הXP המערכת הפעלה שאני יכול לפרמט זאת ה2008 ואז להתקין עליה את הXP ואחר כך 2008 שוב מה שכן איך אני אגרום להן להופיע במסך ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מדברים על ההשקה בכל העולם, אך לא רשום בשום מקום (כולל אתר מייקרוסופט ישראל) מתי תצא הגרסה העברית.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כנראה שמשעמם קצת למייקרוסופט, והם הוציאו גרסה חדשה ל-SP1. בחדשה פה באתר אמרו שאין שיפור ממש רציני בגרסה הזאת. והמחשב שלי כרגע עובד בסדר, אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו ואז אני אהייה חייב לפרמט. אז האם זה הורס משהו? האם זה עוזר מאוד? או כמו בכותרת: להתקין, או לא להתקין? זאת השאלה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by poi17,

היי, בווינדוס יש את האפשרות של schudule task, שאיתה אפשר לתזמן משימות אוטומטיות במערכת ההפעלה. את השימוש הבסיס בפונקציה אני מכיר, אבל יש משהו ספציפי שאני מנסה לעשות אבל לא מצליח. אני רוצה להריץ סקריפט כלשהו, והטריגר של המשימה יהיה בעת הפעלת יישום מסוים שאבחר. לדוגמא בעת הפעלת היישום "בבילון" ע"י המשתמש, יורץ הסקריפט שהכנתי. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by A.Iniesta,

מאיפה אפשר לקנות רשיונות מקוריים לווינדוס 7 ו8 במחיר הכי זול? במידה וקונים כמות מסוימת המחיר יורד? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. המחשב שלי (XP )SP2), מחובר לרשת באמצעות מודם Aztec. איני מצליח ליצור התקשרות. פתחתי חלון DOS ונסיתי PING למודם (10.0.0.1389), אך הפעולה מסתיימת במגבלת זמן. איך מאתרים מה חוסם בין המחשב למודם? רן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by asili,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009304598&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מפעיל את המחשב פתאום שוב פעם הווינדווס מבקש ממני לרשום את הקוד, לעשות את זה בתוך 7 ימים. למה זה שוב מבקש??

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. השאלה שלי היא כזאת: האם מערכת הפעלה , WIN SERVER 2003/2008 יכולה לשמש גם בתור מערכת הפעלה לכל דבר? כאילו האם זה מערכת הפעלה משודרגת לעבודה עם מספר מחשבים או שזה בכלל מערכת הפעלה אחרת לחלוטין שגם העבודה איתה היא שונה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by cganir,

שלום. משום מה נעלם לי המסך הזה. לא רואים כלום כאשר המחשב עולה, והדבר הראשון שכן רואים זה המסך של ה LOGIN לביחרת המשתמשים ! ניסיתי גם להחליף את סכימת ה BOOT (קובץ אחר) אולם הבעיה עדיין קיימת ! האם למישהו יש מושג לאן זה נעלם ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by morans,

היי חבר'ה! למה הסמן כל הזמן נעלם כשלא נוגעים לו? במיוחד באקספלורר זה ממש משגע, גם הסמן של המקלדת מוזר כזה ולא כמו שהוא היה לפני כמה ימים, הוא מהבהב מידי וזה מקשה על הכתיבה יש לי את הסט של לוג'יטק mx5000 עם העכבר mx1000 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה? ניסיתי באפשרויות של המקלדת והעכבר לא מצאתי משהו מועיל או קשור לזה תודה!! מורן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מאיפה אני מוצא SP1 ל-64 ביט? ויסטה אולטימייט.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ychig,

יש לחבר שלי בעיה בווינדס ככה הוא אומר: יש לי בעיה - ה explorer.exe לא נפתח בעליית המחשב. שלום כולם, יש לי בעיה במחשב השני,שאני מדליק אותו ה explorer.exe לא נפתח (לא הדפדפן) ניסיתי לפתוח אותו בעצמי, ע"י מנהל המשימות, עשיתי משימה חדשה ורשמתי explorer ולא הלך. זה פעם שלישית שזה קורה לי שם, תמיד פתרתי את הבעיה ע"י התקנה מחדש של הוינדוס. אבל דיי נמאס לי להתקין מחדש כל פעם, וזה קורה בתדירות דיי גבוהה. אשמח לקבל פתרונות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Aviram,

יש לי amd 64 3000+ ווינדוס xp professional. ביום שני האחרון הלכתי לחופשה והחלטתי להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן עד שאני אחזור, ביום חמישי בערב (אתמול), כדי להוריד משהו. כשחזרתי אתמול, הדלקתי את המסך והצג היה מכובה, אז התחלתי להזיז את העכבר, ללחוץ על המקלדת, והוא עדיין לא "התעורר" אחרי מיליון נסיונות, אז הפעלתי מחדש את המחשב עם הכפתור של הריסטרט. המחשב נדלק הכל היה בסדר. אחרי כמה זמן שהייתי על המחשב הוא פתאום נתקע לי ככה על שולחן העבודה, העכבר לא זז, שום דבר, ואין מצב שזה יקרה סתם ככה כששום תוכנות לא פתוחות, אולי מסנג'ר היה פתוח. זה בחיים לא קרה לי במחשב הזה. בכל אופן, חשבתי שאולי בגלל שהמחשב היה דלוק הרבה זמן, אז בכל מיקרה עשיתי ריסטרט והיה בסדר. היום בבוקר הדלקתי את המחשב …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לפני כמה ימים הסרתי תוכנה שהייתה לי על המחשב (TVTOOL) כשבדקתי ב - EVENT VIEWER של WIN ראיתי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ה - WIN מנסה להעלות את הדרייבר של התוכנה, זאת למרות שכבר הסרתי אותה. מישהו יודע איך לבטל את זה? יש לציין שאין שום שורה של התוכנה ב STARTUP של MSCONFIG. ראיתי שיש סיפריה ב REGISTRY של התוכנה. האם בטוח למחוק אותה? האם זה יעזור?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.