Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ניתקלתי בבעיה הזאת עד היום , בזמן שראיתי סרט פיתאום הופיע שומר המסך , לא הבנתי למה הוא הופיע אז פשוט הזזתי את העכבר קצת כידי שהוא יעלם והמשכתי ליצפות בסרט, אבל זה חזר על אצמו ולא פעם אחת. מישהו יודע מה גורם לזה? אני מישתמש ב Vista Ultimate 64bit וצפיתי דרך WMP 11 ואני ידגיש עוד פעם , זאת הפעם הראשונה שזה קורה ובזמן שהשומר מסך הופיע הסרט לא נעצר אלה המשיך להיתנגן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדברים על ההשקה בכל העולם, אך לא רשום בשום מקום (כולל אתר מייקרוסופט ישראל) מתי תצא הגרסה העברית.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את חלונות 10 אני מקבל את ההודעה הזאת מישהו יודע למה זה קורה ואיך מבטלים אותה? כמו כן משום מה גם ללא הפעלת פיירפוקס הפיירפוקס עולה בעת הפעלה. ניסיתי לראות אם הוא ברשימת התוכנות להפעלה עם אתחול אבל נראה לי שזה לא ברשימה אשמח לסיוע מכם עם הדברים תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשלושה שבועות האחרונים קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר!!! כשאני קם בבוקר אני מנסה "להפעיל" את המחשב והוא לא מגיב. במשך הלילה המחשב נשאר דלוק, כשאני מגיע בבוקר אני רואה שהוא לא מגיב. לא רק העכבר אלא גם המקלדת. מקשי ה Caps Lock וה Num Lock לא נדלקים ונכבים. בדקתי את ה Event Viewr ואין לי שם Errorים... המאורר של הספק שלי הפסיק לעבוד, אז החלפתי אותו אבל המחשב ממשיך להיתקע. יש לי XP עם SP2 מישהו יכול להגיד לי מה אני עוד צריך לבדוק? (ולא, אני לא רוצה לפרמט את הדיסקים ולהתקין מחדש מערכת הפעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית מחשב שמשתף תיקייה, אליה אני מגבה את המחשבים האחרים באמצעות ה-File History של Windows 8. במחשבים אותם אני מגבה משתמשים בני משפחה, שאני לא ממש רוצה שיקבלו הרשאות מלאות לתיקיית הגיבויים, כדי שלא ימחקו משהו בטעות. על השיתוף עצמו יש הרשאות מלאות למשתמש שלי, וכשאני מגדיר את ה-File History במחשבים האחרים אני נותן את פרטי ההזדהות שלו, רק בחלון ההזדהות לחיבור של ה-File History. הבעיה היא שהפעולה הזו מאפשרת לאותם משתמשים להיכנס לשיתוף גם מהאקספלורר באמצעות ההרשאות של המשתמש שלי. זה אמור לעבוד ככה? כי לי נראה הגיוני שהפרטים שאני מספק לשיתוף במסגרת הגיבוי יתפסו רק לצורך העבודה של תוכנת הגיבוי - המשתמש לא צריך גישה בעצמו לשם. מישהו נתקל/יודע מה אפשר לעשות? תודה, גיא
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזה שאחרי כמה דקות שאני לא עובד עם המחשב המסך נכבה ואם אני רוצה לעבוד עם המחשב אז אני צריך להזיז את העכבר עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את הדבר הזה פשוט אני לא זוכר איך אשמח אם תגידו לי איך מבטלים את זה אגב יש לי windows 7 בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל latitude d430 עם כרטיס רשת broadcom gigabit netxtreme והיה לי ויסטה לפני כן.. והכל עבד קשורה.. עכשיו פירמטטי את הויסטה , ואין לי את הדרייבר של הכרטיס הזה כנראה ושמתי xp , ואין לי אינטרנט ניסיתי לחפש בכל האתרים גם כולל האתר של דל את הדרייבר הנ"ל ולא מצאתי אם משהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הבא אני ישמח מאוד מה שלא מזוהה אצלי במחשב במנהל התקנים זה "בקר רשת" משהו יודע פתרון לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט ואני לא מצליחה לבצע את הפונקציה של "עבור בין חלונות"....(כשהחלונות מסודרים אחד אחרי השני במעין תלת מימד)..... למישהו יש הצעה???
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי ווינדוס 8.1 אני יוכל לעדכן לווינדוס 10 ללא כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני התקנתי והסרתי את האובנטו ושיניתי משהו בהתקנה בהגדרות הדיסק הקשיח עכשיו יש לי ויסטה כי רק היא הצליחה להתקין את עצמה על הכונן XP פשוט מציגה לי שגיאה באמצע ההתקנה בפירמוט של הכונן שהכונן דפוק או משהו. אז כניראה שיניתי למצב שהXP לא "מבינה" מה אני יכול לעשות עכשיו? אני מת כבר להעיף את הויסטה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP במחשב ישן אינטל 2.8 הווינדוס לא עולה, הביוס עולה והכל ואחרי הטעינה המסך נכבה אבל יש את סאונד ברמקולים כאילו זה נכנס לווינדוס. ניסיתי להפעיל ב Safe Mode ועולה, עשיתי Check Disk והפעלתי מחדש ועכשיו גם ה Safe Mode לא עולה. נתקע בסוף כל הרשומות במסך השחור של ה DOS. ניסיתי גם לעשות Last known... וגם לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בווינדוס 8 (לא 8.1) ושוקל לשדרג לווינדוס עשר, אני מעוניין לדעת האם 10 חפה מבאגים אקוטיים שהופכים אותה ללא שמישה או דברים בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב שלי ולהתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה האם יש מדריך טוב בעברית המסביר כיצד לעשות זאת? האם כדאי להעזר באיש מקצוע לשם כך? יש ברשותי מערכת של XP כיצד אחרי ההתקנה מחדש אני יכול למנוע התקפה של וירוס? בזמנו היה איזה וירוס שהיית מקבל מיד עם סיום ההתקנה של XP
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אחרי פורמט שעשיתי שבוע שעבר אני לא זוכר ששמתי סיסמא בכלל בהתקנה. אני כרגע מחובר למשתמש ככה שאני לא רוצה לצאת ממנו. איך אני יכול לגלות את הסיסמא שיש לי כרגע? או לשנות אותה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה עדיין עובד סבבה? הוא לא משחק במחשב..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחרי כמה חודשים שאני עובד עם הווינדוז שלי מסתבר שהוא לא חוקי (יש הודעה במסך פתיחה) והכל עבד רגיל עד שרציתי להוריד עדכונים, ובגלל שלא יכולתי ניסתי לשנות את המפתח של הווינדוז כדי שההודעה תעלם ואוכל להוריד עדכונים והכל נדפק, קודם כל יצאתי טמבל כי יכולתי לחכות עד היום או יום ראשון ולהתקשר למייקרוסופט ולקבל קוד כמו בנאדם, אבל לא היתה לי סבלנות והנה מה שקרה: כל פעם שנכנסים עכשיו למערכת מקבלים הודעה שחייבים לבצע אימות לפני שממשיכים, ואז יש עוד איזה מסך והוא יוצא ומתנתק, אי אפשר לעשות כלום על המחשב, אלא אם כן מפעילים במצב בטוח. יש למישהו איזה מושג איך פותרים את זה? לפחות שאוכל לחזור למצב שבו אני צריך להזין מפתח חדש (עשיתי נקודת שיחזור למערכת וזה לא עוזר) תודה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה פירמטתי את המחשב ועכשיו ה- Internet Explorer עובד מזה לאט. אתרים כבדים עם הרבה פירסומות כמו www.one.co.il ואפילו אתר זה לקח יותר זמן מהרגיל. שכחתי לציין שיש לי DSL 750. אין בעיה עם מהירות האינטרנט שלי (הורדה מהירה 90 kbps ואף עשיתי פינג ל www.one.co.il וקיבלתי 20 ms). חיפשתי בפורומים אחרים ומאצתי שלהרבה יש את הבעיה הזאת, והם אמרו שזה כנראה spyware ו adware. אז אמרו להוריד adware remover. הורדתי איזה 3 תוכנות כאלה ובאמת מצאתי כמה spywares, הסרתי אותם אבל עדיין זה עובד לאט. יש לי NAV אז חיפשתי אולי זה וירוסים מצא "נדה". תעזרו לי בבקשה אין לי כוח לפארמט עוד פעם . תודה, ליאור עריכה: סליחה על הכותרת הקודמת
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים! עשיתי שיחזור מערכת ל win7 64bit . לאחר השחזור הווינדוס נטען אך לאחר מכן הופיע מסך שחור ורק הסמן עליו. מצב בטוח עובד אותו הדבר . עצות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העתקי את מחיצת המערכת מכונן 80GB לכונן 500GB (יWIN7) היו לי בהתחלה קצת בעיות עם הBOOT - שהוא העלה את הWIN מכונן הישן ולא את החדש אבל אחרי קצת התעסקויות (EasyBCD) הצלחתי לסדר את זה הבעיה היחידה שנשארה עכשיו, זה שקבצי הBOOT עדיין על הדיסק הישן ולכן אני לא יכול לנתק אותו (כרגע יש Dual boot). ועוד בעיה, הדגל של המערכת הפעלה נמצא על הכונן הישן (80GB) ולא החדש (500GB) זאת אומרת שאם אני נכנס ל '%systemdrive%' זה נכנס לJ:/ (הדיסק הישן) במקום החדש C:/ (וזה גורם להמון בעיות) מצורפות שתי תמונות מסך שממחישות את הבעיה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק SSD של 200 ומשהו ג'יגה ואני רוצה לנצל את כל הקיבולת שלו, הלפטופ היה בתיקון וחזר עם הרבה מחיצות בהארד דיסק החדש שאני לא יודע מה יש בהם, הניחוש שלי הוא שהם עשו GHOST כי הוחלף הארד דיסק ובעצם לא הייתי צריך להתקין שום דבר מחדש. השאלה שלי זה אם אני אמחק את אותם מחיצות אני אוכל להגדיל את כונני C ו- D וגם האם זה בכלל בטוח למחוק אותם? מצרף תמונה להמחשה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי וירוסים וגם רוגלות הכל נקי.וינדוס ויסטה וזה החל לפני כמה ימים.כמו כן סגרתי תוכניות כדי לראות אם זה משפיע משהו אבל זה כל הזמן ככה.למישהו יש רעיון למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-