עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן מבקש לדעת אם אפשר לבצע את מה שכתבתי בכותרת..מעצבן כל פעם להפעיל את CORETEMP בכל הפעלת מחשב. או GADGET שמראה את טמ"פ המעבד שזה יותר נוח, כי לא מצאתי באתר של מייקרוסופט משהו מעניין.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  2. יש לי שאלה. יש לי WINXP, וכשאני באינטרנט ורוצה להוריד משהו (לא דרך תוכנות כמו FLASHGET),אז מופיע לי חלון SAVE רגיל ,לבחור תיקיה בלה בלה בלה וכו... הבעיה שכשהוא מגיע ל99% ואז הוא מסיים,אז במקום להשאר ולהודיע שהוא הוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER, הוא פשוט עושה צליל ונעלם. מישו יודע איך אני גורם לזה להשאר?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. איך לגרום ל-Address bar ב-IE לא להציג הסטוריה? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה. תודה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  4. פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINDOWS איכספי, אך למרות שיש לי משתמש אחד הוא משום מה החליט להעביר אותי בתלאות המסך LOG ON (היפה, עם הWELCOME) בכל הפעלה... איך אני מחזיר אותו לסורו וגורם לו שכמו בהתקנות הקודמות הוא ישר יכנס ליוזר שלי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ולדפוק אותם כאילו אין מחר? תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. מקווה שזה שייך לפה איך אני יכול לגרום לחייגן לחייג אוטומטית בעלית וינדוס (xp )

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. היי.יש לי שאלה.יש לי WINXP,וכל פעם שאני מוריד משהו מהאיטרנט (לא דרך תוכנות כמו FLASH GET) אז החלון הזה של הSAVE מופיע ומתחיל להוריד והכל בסדר. אבל כשהוא מגיע ל99% ואז משלים את ההורדה ,במקום להשאר ולהודיע שהוא סיים להוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER ,הוא עושה צליל סיום הורדה ונעלם. יש למישהו מושג איך להשאיר אותו?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, בכל פעם שאני מכניס למחשב DVD הוא מציג לי את הקבצים המרכיבים את הDVD במקום להראות אותו. מה אני צריך לשנות כדי שברגע שאני מכניס DVD הוא יראה לי את הסרט ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הניסוח של השאלה קצת בעייתי, אבל אני יודע (מהמחשב שלי בעבודה) שקיימת אפשרות בה כל פעם שיש אופציה להחליט משהו (בין אם זה בין YES/NO ובין אם זה NEXT/BACK וכד'), ברירת המחדל היא החיובית, כלומר ה"כן" או "הבא". למשל כשאני יוצא ממסמך בוורד והוא מקפיץ דיאלוג בו הוא שואל אם לשמור- אני לא רוצה שהסמן ישאר לי ליד ה-X בפינה למעלה, אלא יקפוץ אוטומטית ל"כן" (כי הרי כנראה שזו האופציה העדיפה). אני לא מתכוון שהוא יחליט בשבילי שכן, אלא רק יעמוד על האפשרות (כשהשליטה עדיין שלי!). אז איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  10. הי לכולם על מחשב עם Windows XP SP3, אני צריך שבחלון DOS, תווים בעברית יופיעו בצורה תקינה. מישהו יודע איך לסדר את זה? הערה קטנה: על המחשב הנ"ל מותקנת עברית, והיא עובדת בצורה תקינה בכל רחבי Windows, רק לא בתוך החלון Command Prompt.. תודה

11. אולי רשמתי את הכותרת לא נכון אבל השאלה שלי היא כך: קיבלתי את הנייד החדש עם ה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM אני ממש לא מתלהב ממנו ואם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP יש לי 2 GB זיכרון אבל היתי רוצה לדעת איך ומה לשנות בהגדרות כדי שהווינדוס הזה יקח לי כמה שפחות מהRAM הרי הויסטה ידוע לשמצה כמערכת שזוללת זיכרון אני מעדיף לוותר על כל השטויות של האפקטים לטובת שיפורים בביצועים ומהירות אז איך ויסטה יקח לי מינימום מהזיכרון אשמח לעזרה תודה

12. Started by Real_Me,

אני מעוניין לנטרל את הפעלת OUTLOOK EXPRESS. ניסיתי כמה תוכניות שנועלות קבצים עם סיסמה. זה עבד עם כל קובץ אחר אבל לא דגדג ל-OUTLOOK משום מה. מישהו יודע איך אפשר? אולי יש אפשרות מובנית בחלונות XP?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ShayGTi,

מבלי להשתמש בתוכנות כמו ICON PACKAGER?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. זו למעשה אותה בעיה שהתחילה ב XP SP2, מספר ההתחברויות הוגבל אז רציתי לדעת איך להתגבר על זה גם ב ויסטא תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן. שימו לב לכתוב איך להגדיר את זה בהגדרות של הביוס. יש לי ASUS UX32VD BIOS 212. לא הצלחתי למצוא באינטרנט. אני רוצה להתקין מחדש WIN8 עם USB. לא מצאתי בBIOS הגדרה של BOOTING מה-USB קודם.

• 10 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. איך להגדיר בחלונות שהמחשב ישתמש קודם בזיכרון הפיזי ורק אחרי זה יטחן את הדיסק הקשיח? תודה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  17. איך להגדיר חיבור אוטומטי ישיר לאינטרנט בהפעלת המחשב ? פעם עשיתי זאת ב WIN XP אבל לא מצליח לבצע זאת ב WIN7 מערכת WIN7 החיבור לאינטרנט ADSL לא כבלים. החייגן tnn -aztech 600 לא אלחוטי וללא רשת בבית אלא מחשב 1 בלבד. מישהו יודע כיצד להגדיר ? תודה

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות את השינוי הבא במערכת הפעלה: בכל פעם שמפעילים את המחשב שיעלו תוכנות מסויימות לפי בחירתי ישר עם הפעלת המחשב, שאת זה ניתן לעשות בעזרת תיקיית הSTARTUP אבל, הייתי רוצה שהתוכנות יעלו כך, שלפני הכנסת ססמא, לא ניתן יהיה להשתמש במחשב.. כלומר שהמחשב יעלה, יפעיל את התוכנות אותן אני אבחר, ושהן ימשיכו לעבוד באופן עצמאי, אך לא תהיה גישה למשב עד הרגע שהמשתמש יקליד ססמא.... (התוכנות צריכות לעבוד בלי קשר להקלדת הססמא) מערכת ההפעלה בה מדובק היא WINXP PRO SP2 תודה מראש על התגובות.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. ואוכל לראות את הכוננים של שניהם בכל אחד מהמחשבים ולעבוד ממחשב 1 על קבצים המאוחסנים במחשב 2 תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  20. Started by tzahi16,

שלום לכולם. יש לי WINDOWS 7 בדיסק 1 ו SERVER 2008 R2 בדיסק שני. אני רוצה להשתמש ב BOOT MANAGER של ה WINDOWS 7 בכדי לבצע את הפעולה הזאת. איזה פקודה אני צריך לרשום בשביל שה WIN7 יהיה כניסת ברירת המחדל וה SERVER 2008 R2 יהיה השני?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by x-dude,

טוב התחדשתי ב 64bit windows 7 professional ויש לי בעיה. אחרי ההתקנה הסתבר לי שהמערכת דיי חונקת לי את כונן C היכן שהיא מותקנת. יש לי דיסק שמחולק לשתי מחיצות C ו D ז"א ששתי המחיצות האלו נמצאות פיזית בדיסק אחד, לאחר קריאה פשוט עשיתי shrink למחיצת D (משהו כמו 10GB) ושאני רוצה לעשות extend ל C המילה extend אפורה ולא ניתנת לבחירה. ה 10GB הפנויים האלו נראים כ- free space בצבע ירוק, לפי מה שהבנתי זה אמור להיות כ- unallocated space אבל זה לא קורה. איך אני מסדר את זה מבלי להוריד כל מיני תוכנות צד שלישי?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם ... רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף קיצורי דרך לתיקיות שלי למשל בחלון הזה שצירפתי בתמונה ??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  23. שלום לכולם.. פירמטתי עכשיו את המחשב הראשי שלי, ואין בwin שהתקנתי תמיכה במקלדת עברית. מה אני צריך לעשות על מנת להוסיף את התמיכה? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב נייד של HP שנקנה בנרווגיה, והגיע עם Windows 7 home premium + אופיס חוקי. אבל לשתי התוכנות לא צורפו הדיסקים של ההתקנה, אלא רק הרשיונות. במחשב אפשר ליצור דיסק recovery, אבל זה יוצר דיסק עם כל התוכנות זבל שHP שמים שם, לכן הייתי רוצה ליצור דיסק התקנה נקי. האם יש אפשרות להוריד וינדוס 7 חוקי, שיתאים למחשב HP מבחינת OEM ויאפשר לי להשתמש ברשיון שקיים? ואותו דבר לגבי האופיס. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.