עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משהו יודע איך (אם בכלל) אפשר לשנות את ה thumbnail ?? (ה PEWVIEW של החלונות ב TASKBAR)

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by leibeyal,

למה אי אפשר להשתמש ברזולוצייה 480x640 בווינדוס אקספי ? ואם כן, כיצד ? בתודה מראש B@By-KiLLeR

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by buuhaa,

היי יש לנו רשת עם כמה מחשבים עם XP ואחד עם 98. כשאני מנסה לשתף כונן מסויים יש בעיה במחשב שבו ווינדוס 98: הכונן נראה ע"י המחשב עם 98 אבל לא ניתן להכנס אליו או להעתיק אליו קבצים. האם זה משום שהוא NTFS ? או אולי בגלל גודלו - 80 ג'יגה ? אציין שלמחשבים עם XP אין כל בעיה אתו. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

האם כדי להתקין XP בעיברית? האם יש למישהו XP בעיברית?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gabig12,

היי ניסיתי להתקין WINDOWS XP (מקורי) במחשב הישן שלי PENTIUM 3 והדיסק לא עולה לפני שהכנסתי את הדיסק סידרתי שה-BOOT יתבצע מה- צורב דוידי אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא קורא אותו ומשיך להעלות את הווינדוס אני לא יודע אם זה קשור אבל בזמן האחרון יש לי בעיה עם הווינדוס הוא מסרב לעשות פעולות פשוטות כמו התקנה או הסרה של תוכנות וגם לא מאפשר התקנה של תוכנות מהדיסק הוא כותב כל מיני שגיאות שונות לכל תוכנה ניסיתי להפעיל דיסקט איתחול וגם אותו הוא לא קורא הוא פשוט נתקע אחרי ה-POST ורק כשאני מוציא אותו הוא מעלה את הוינדוס (סידרתי לפני כן שהוא יעלה מהפלופי). מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס? אולי הבעיה היא בCD??? (בצורב דוידי)

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם כאשר אני רוצה להתקין את ויסטה, ההתקנה נותנת את האופציה לפרמט את הכונן שבו אני מעוניין בהתקנת התוכנה כמו בעת התקנת XP. ? בתודה מראש !!!

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב נייד לנובו G550 עם חלונות 7 ואני רוצה לשדרג לחלונות 10. יש את האפשרות הזו לשדרג לחלונות 10 ושאני בוחר: שדרג עכשיו - המחשב נתקע מיד על restarting pc ולא ממשיך יותר. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.

8. Started by orninyo,

שלום אני מנסה לשנות כתובת אייפי כך: netsh int ip set address name = "Local Area Connection" source = static addr = %varip% mask = %varsm% הבעיה שזה לא משנה א תזה בdhcp ולאחר שאני עושה ריסט הכל חוזר לdefault איך אפשר לעשות בעזרת CMD שהאייפי (והgw והsubnet) ישתנו לצמיתות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by kewl,

משהו עם active desktop. חיפשתי אפשרות לבטל את זה ולא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מכוער!

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  10. כשהתקנתי את הWIN2000 במחשב נאלצתי להפסיק בשלב מסויים התחלתי להתקיון שוב הפעם עד הסוף אבל מה שההתקנה הראשונה יצרה לי זה תפריט בחירה של מערכת הפעלה (כביכול מותקנות לי 2 מערכות הפעלה, שתיהן WIN2000) איך אני מסיר את המערכת שלא השולמה?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 64bit, ועד עכשיו הכל בסדר.. רציתי רק לשאול האם יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפנים שכן תומכים 64bit, ובמידה וכן, מה דעתכם בנושא. אני אישית עד כה השתמשתי בFireFox, ורציתי לדעת אם זה שווה תטרחה של לקמפל דפדפן ב64bit, והאם חווים אי אלו בעיות.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היה לי DUAL BOOT בין שתי המערכות האלה, ועקב בעיה בXP נאלצתי להתקין אותו מחדש, לא באותה מחיצה בה הוא היה מותקן, אלא באותה מחיצה בה מותקן ה98 (מחיצה C). אחרי שהתקנתי, הXP עבד, אבל בתפריט אתחול הופיע פעמיים XP וגם כשתיקנתי את ההפניות בBOOT.INI חלונות 98 עדיין לא עולה. הוא פשוט מאתחל אחרי שמנסים... אני אשמח לעצה. אולי לערוך את הBOOT.INI בצורה מסוימת? אם יש למישהו מערכת מקונפגת דומה, אני אשמח אם הוא/היא ישימו כאן את תוכן הBOOT.INI שלהם. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם יש אפשרות למנוע גישה של משתמש אחד לקבצים של משתמש אחר? שניהם מנהלים (לא ניתן לשינוי) ואפשר בקלות לגשת דרך כונן c הכי הרבה הוא מבקש אישור מנהל, כיון שהחשבון הוא מנהל אין לו בעיה לאשר את זה ואפילו לא צריך סיסמה... או אפשרות אחרת היא, אם יהיה אפשר לדאוג שלא יהיה אפשר בוורד לראות/לפתוח קבצים של החשבון השני.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הרבה מאוד קבצים במחשב שלי מופיעים לי בצבע כחול לא בשחור כמו אצל כולם!אלא כחול!אולי 30% מהקבצים מה הסיבה? בדקתי הכל ספייוור איחוי דיסק אנטי וירוס הכל תקיו????? מה מקור הבעיה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by chenc,

שלום רב! אני צריך ליצור מצב בו בנייד שלי יש לי dual boot, אפשרות לבחור האם להעלות את חלונות 7 או XP, רוצה ליצור מצב שקיימת לי האפשרות להשתמש בנייד עם XP, או עם 7. הצורך הוא מסיבות של תאימות כרטיס קול חיצוני + קיובייס וכו', שעובדים לי כרגע רק עם XP. כרגע, מותקנת לי על המחשב רק 7. מה הדרך בעצם ליצור את המצב הנ"ל? האם אפשר להתקין עכשיו XP במחיצה שונה? או שמא אני חייב להתקין קודם XP ורק לאחר מכן 7 אולי? אם בכלל המצב אפשרי? אשמח לעזרה... המון תודה, מראש. חן.

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  16. http://jameskyton.wordpress.com/2006/12/29/beyond-windows-vista-fiji-and-vienna/

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Oranili,

אם אני מתקין 98 על מערכת XP .. שהיה עליה מידע ( ואני צריך את המידע הזה ) הוא ימחק ? אם אני יתקין WIN98 ? תודה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by saar3,

שלום! יש לי כרגע xp sp3 ורציתי לדעת אם יש דבר כזה לעשות "עדכון" ל xp,כלומר להתקין את הויסטה דרך ה xp והוא פשוט הופך את xp לויסטה..? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  19. שלום, קניתי מחשב חדש (thinkpad edge E330) ללא מערכת הפעלה, כי כבר היה לי בבית דיסקים של XP. כשהגיע המחשב ניסיתי להתקין דרך דיסק און קי ולא כ"כ הלך... יש לי מס' שאלות: 1. האם ישנה אפשרות תיאורטית להתקין XP 32BIT על 64BIT? או שחייבים ווינדוס אחר? 2. אם יש אפשרות כזאת, איך אני מצליח להעביר את הקבצים מהדיסק לDOK, מגדיר אותו כbootable (שלפי מה שהבנתי זה אומר שהוא אמור לרוץ כמו דיסק התקנה), ומגדיר שהמחשב החדש יצליח לקרוא את ההתקנה? (ראיתי את המדריך בלינקייה, וזה גם מדריך ישן וגם לא הבנתי שם כלום...) 3. אם אי אפשר להתקין XP, ווינדוס 8 זה אמור ללכת יותר חלק? 4. האם אפשר להתקין גם אופיס באותה דרך? בתקווה לתשובה מהירה, תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום, יש לי WINDOWS 8.1 ואני עובד עם 2 הארד דיסקים - האחד זה SSD והשני זה WD BLACK. ב-WD יש לי תקיית הורדות שאני כבר עובד איתה שנה פלוס שלא עשתה לי מעולם בעיות. אתמול הכי שסרקתי את המחשב עם AVAST (ב-BOOT) אני לא מצליח להיכנס לספרייה של ההורדות. למעשה אני מצליח להיכנס ליתר הספריות ב-WD אבל לספרייה הספציפית הזו אני לא צליח ומקבל הודעת שגיאה. כל הדיסק של WD עובד מאד מאד מאד לאט. ברמה של 2MB לשנייה וגם אז הוא צריך לעשות הפסקות בכדי להמשיך במהירות ההעברה הזו. ובנוסף, כאשר אני מסתכל על הארד דיסק ב-DISK MANAGEMENT או במחשב שלי אני רואה שהגודל של כל הדיסק WD הוא כמו שהוא היה. כלומר האינפרומציה עדיין שם אבל משום מה הוא לא נותן לי לגשת אליה או להיכנס אליה. אודה מאד אם מישהו יכול לע…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ofir667,

יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום בימים האחרונים מופיעה לי די הרבה השגיאה של מניעת מנת ביצועים, עד ללפני כמה ימים מעולם לא נתקלתי בתקלה הזו. אין לי מושג איזו תוכנה גורמת לשגיאה המלווה גם בשימוש מוגבר במעבד והאטה כללית של המחשב גם אני לא יודע איך אפשר לבדוק את גורם לתקלה. אני אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Oranl,

גולשי אינטרנט שמתמשים בויסטה 64 ביט! מי מכם שגולש דרך אינטרנט בכבלים ומשתמש במודם Terayon TJ715 איך הצלחתם להתקין את הדרייבר למודם הזה על הויסטה 64ביט? בפעם האחרונה שניסיתי לא ניתן היה להתקין את המודם על המערכת הזו, אז איך אתם מצליחים לגלוש? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by OmriF,

פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בווינדוס שעליו מותקן MUI עברי, התפריטים השתנו לאנגלית. מצאתי את הפתרון שפורסם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=304441.0 אך לצערי אין לי שום אחד מהעדכונים שמצויינים שם מותקן על המחשב. אשמח לעזרה, עומרי.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  25. האם אפשר לעשות פורמט או שיש דרך אחרת לגשת לדוס כי אין ברשותי ברגע זה דיסקט איתחול של 98

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.